Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Brigitt είπε:

Α ναι το ένιωθες ψηλά ?? Εγώ χαμηλά το νιώθω αρκετά τις τελευταίες μέρες πιο πριν ήταν κάπου κάτω από τον αφαλό αλλά ποτέ πολύ ψηλά ... Ποιος ξέρει για να δούμε !! Αχ δυστυχώς όταν γεννήσεις δεν θα μπορείς να τα κάνεις όλα μόνη σου κι εγώ έτσι έλεγα στο πρώτο αλλά τελικά ζήτησα βοήθεια γιατί θήλασα κιόλας και ήταν συνέχεια στήθος στήθος στήθος ε τι να κάνω κι εγώ είχα εξαντληθεί γενικά στις 20 μέρες είχα αρρωστήσει και με πυρετό ήμουν χάλια ένα δράμα ....

Ναι στην αρχή τον καταλάβαινα ψιλά και έτσι άρχισα να πιστεύω πως γύρισε όταν τον κατάλαβα κάτω...θα δεις 10 μέρες περίπου έμειναν η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή που τα καταλαβαίνουμε να κουνιούνται μας φεύγει το άγχος!!! 

Σίγουρα θα πω της μαμάς μου όσο μπορεί να έρθει να με βοηθήσει γενικά γιατί και εγώ πιστεύω τις πρώτες μέρες θα τα βρω μπαστούνια μέχρι κιόλας να μπούμε σε μια σειρά με τον θηλασμό κτλπ...Θα της πω αφού δεν μπορείς να είσαι στην κλινική θα έρθεις στο σπίτι!!! Καλέ δεν αφήνουν κανένα να μπει μόνο τον άντρα μου με τεστ μοριακό!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 39 λεπτά , Penny28 είπε:

Ναι στην αρχή τον καταλάβαινα ψιλά και έτσι άρχισα να πιστεύω πως γύρισε όταν τον κατάλαβα κάτω...θα δεις 10 μέρες περίπου έμειναν η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή που τα καταλαβαίνουμε να κουνιούνται μας φεύγει το άγχος!!! 

Σίγουρα θα πω της μαμάς μου όσο μπορεί να έρθει να με βοηθήσει γενικά γιατί και εγώ πιστεύω τις πρώτες μέρες θα τα βρω μπαστούνια μέχρι κιόλας να μπούμε σε μια σειρά με τον θηλασμό κτλπ...Θα της πω αφού δεν μπορείς να είσαι στην κλινική θα έρθεις στο σπίτι!!! Καλέ δεν αφήνουν κανένα να μπει μόνο τον άντρα μου με τεστ μοριακό!!! 

Ναι και στο πρώτο είχα την μαμά μου βέβαια δικαιούται και ο άντρας σου βάση νόμου να πάρει πληρωμένη άδεια 14 ημερών και αυτό κατι είναι !! Εμείς κάναμε κανένα 3μηνο να στρώσουμε τότε με το θηλασμό και να βρούμε ένα Ρυθμό ελπίζω με το δεύτερο να είναι πιο εύκολα γιατί ξέρουμε τι να μας περιμένει και δεν έχουμε τα ίδια αγχοι θα είμαστε πιο χαλαροί ... Α ναι γιατί μόνο τον άντρα? εκεί που θα γεννησω εγώ μέχρι στιγμής μπορεί να είναι μέσα όποιος θέλει η ο άντρας η η μανα μου με μοριακό βέβαια και μπορούνε να μπαινοβγαίνουν εντως 70κατι ωρών ο άντρας μου ίσως έρχεται το πρωί και μετά το απόγευμα να έρχεται η μάνα μου και το βράδυ να μένω μόνη να κοιμάται ο άντρας μου με το πρώτο μωρό στο σπίτι !!! Αχ δεν ξέρετε πως αγχώνομαι με αυτό το θέμα που έχω κι άλλο μακάρι να μπορούσα να το πάρω και αυτό μέσα μαζί μου :lol:

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Ναι και στο πρώτο είχα την μαμά μου βέβαια δικαιούται και ο άντρας σου βάση νόμου να πάρει πληρωμένη άδεια 14 ημερών και αυτό κατι είναι !! Εμείς κάναμε κανένα 3μηνο να στρώσουμε τότε με το θηλασμό και να βρούμε ένα Ρυθμό ελπίζω με το δεύτερο να είναι πιο εύκολα γιατί ξέρουμε τι να μας περιμένει και δεν έχουμε τα ίδια αγχοι θα είμαστε πιο χαλαροί ... Α ναι γιατί μόνο τον άντρα? εκεί που θα γεννησω εγώ μέχρι στιγμής μπορεί να είναι μέσα όποιος θέλει η ο άντρας η η μανα μου με μοριακό βέβαια και μπορούνε να μπαινοβγαίνουν εντως 70κατι ωρών ο άντρας μου ίσως έρχεται το πρωί και μετά το απόγευμα να έρχεται η μάνα μου και το βράδυ να μένω μόνη να κοιμάται ο άντρας μου με το πρώτο μωρό στο σπίτι !!! Αχ δεν ξέρετε πως αγχώνομαι με αυτό το θέμα που έχω κι άλλο μακάρι να μπορούσα να το πάρω και αυτό μέσα μαζί μου :lol:

Και εγώ πιστεύω θα μου πάρει λίγο καιρό μέχρι να στρώσουμε με τον θηλασμό σιγα σιγά θα τα καταφέρουμε...Στην κλινική μας είπαν πως δεν γίνετε να είναι και οι 2 ταυτόχρονα και πως αν μείνει ο άντρας μου και μπει η μαμά μου μετά ο άντρας μου δεν μπορεί να ξανά μπει και όλα αυτά εννοείται με μοριακό τεστ...μπέρδεμα...η μαμά μου λέει θα την στήσει έξω από την κλινική χαχααα...Το ξέρω το άγχος που περνάς όταν έχεις μωράκι είναι δύσκολο να το αφήσεις πίσω...

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Και εγώ πιστεύω θα μου πάρει λίγο καιρό μέχρι να στρώσουμε με τον θηλασμό σιγα σιγά θα τα καταφέρουμε...Στην κλινική μας είπαν πως δεν γίνετε να είναι και οι 2 ταυτόχρονα και πως αν μείνει ο άντρας μου και μπει η μαμά μου μετά ο άντρας μου δεν μπορεί να ξανά μπει και όλα αυτά εννοείται με μοριακό τεστ...μπέρδεμα...η μαμά μου λέει θα την στήσει έξω από την κλινική χαχααα...Το ξέρω το άγχος που περνάς όταν έχεις μωράκι είναι δύσκολο να το αφήσεις πίσω...

Ναι ξέρεις στην αρχή μέχρι να ρυθμιστεί η παραγωγή είναι όλη την ώρα στο στήθος εμένα θηλάζει κάθε μιάμιση ώρα αλλά για αρκετή ώρα κάθε φορά... Α ναι ούτε εμένα μπορούνε δύο μαζί ένας ένας στο τέλος θα νευριάσω και θα μείνω μόνη μου αυτό βλέπω να γίνεται !!! Έχεις ρωτήσει μήπως πόσα βράδια θα μείνεις με φυσιολογικό τοκετό ? Εκεί που γεννάω εγω είναι 4 βραδια θα το ψάξω μήπως υπογράψω και βγω έστω μια μέρα νωρίτερα γιατί είναι πολλά έτσι μου φαίνεται 

πρίν από 21 λεπτά , Brigitt είπε:

Ναι ξέρεις στην αρχή μέχρι να ρυθμιστεί η παραγωγή είναι όλη την ώρα στο στήθος εμένα θηλάζει κάθε μιάμιση ώρα αλλά για αρκετή ώρα κάθε φορά... Α ναι ούτε εμένα μπορούνε δύο μαζί ένας ένας στο τέλος θα νευριάσω και θα μείνω μόνη μου αυτό βλέπω να γίνεται !!! Έχεις ρωτήσει μήπως πόσα βράδια θα μείνεις με φυσιολογικό τοκετό ? Εκεί που γεννάω εγω είναι 4 βραδια θα το ψάξω μήπως υπογράψω και βγω έστω μια μέρα νωρίτερα γιατί είναι πολλά έτσι μου φαίνεται 

Καλημέρα από ότι έχω δει φυσιολογικός τοκετός είναι 3 βραδιά...Νομιζω πως αν δεν υπάρχει θέμα μπορείς να φύγεις νωρίτερα το έκανε και μια φίλη μου που είχε την μικρή της στο σπίτι και δεν γινόταν να κάτσει όλες της μέρες ήταν πολύ χάλια το παιδί και έτσι υπέγραψε και έφυγε! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κοριτσια αυπνιες εχετε? Οσο παει κ χειροτερα! Χτες ημουν κουκουβαγια ολο το βραδυ κ σκεφτομοτν τη γεννα κ τι εχω να κανω μεχρι τοτε κ αγχωνομουν κ τελικα δεν κοιμηθηκα ποτε! Προετοιμαζεται ο οργανισμος για ξενυχτια χα χα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 37 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Κοριτσια αυπνιες εχετε? Οσο παει κ χειροτερα! Χτες ημουν κουκουβαγια ολο το βραδυ κ σκεφτομοτν τη γεννα κ τι εχω να κανω μεχρι τοτε κ αγχωνομουν κ τελικα δεν κοιμηθηκα ποτε! Προετοιμαζεται ο οργανισμος για ξενυχτια χα χα!

Εγώ εδώ ,και μετά όλη μέρα ενέργεια μηδέν δεν ξέρω κ εγώ αν είναι από το αχνως γιατί οι εξετάσεις μου είναι πολύ καλές.Εκει που κοιμόμουν νωρίς το βράδυ τώρα πάει 1,2 και ενδιάμεσα θα ξυπνήσω δεν ξέρω κ εγώ πόσες φορές και τελικά μετά της 5 το μάτι γαρίδα.Πιστευω κυρίως από το ανχως είναι .

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια για τις αϋπνίες αφήστε κ εγώ δεν βολευομαι να κοιμηθώ πουθενά... Συν ότι η μικρή μου κόρη που κοιμόμαστε μαζί κ την θηλάζω ακόμη, ξυπνάει χειρότερα κ από νεογέννητο... Σκανε λογικά τα πίσω δόντια... Μια η ζέστη... Μια να αλλάξει πλευρό... Τρεις φορές για να πιει νεράκι... Ξυπνάω αν μιάμιση ώρα κ μετά έχω τόσα νεύρα... Δεν μπορώ να κοιμηθώ εύκολα... Νιώθω ότι θα πέσω κάτω... Συν ότι σήμερα φώναξα στην μικρή μου κοιμήσου επιτέλους... Δεν της φωνάζω... Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου από την κούραση... Κ όλα αυτά γίνονται χειρότερα από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης!!  Σε καλά νέα , έφτιαξα την βαλίτσα σήμερα για το μαιευτήριο...!! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Κ γω κορίτσι μου αυτό το διάστημα ξεκίνησα να έχω λίγες ! Κ να φανταστείς τώρα μπήκα στον 7ο . Έχει περίπου μια βδομάδα που ξυπνάω κάθε βράδυ στις 4 κ μετά δν με παίρνει ο ύπνος. Σήμερα πχ ξύπνησα 4 η ώρα να κατουρησω κ μέχρι τις 7 δν είχα κοιμηθεί. Κατά τις 7 κ κάτι με πήρε ο ύπνος κ ξύπνησα στις 10 . Κ μάλλον όσο πάει από δω κ πέρα όλο κ θα έχω τέτοιες αϋπνίες Γτ ξεκινάει πάλι το κατούρημα κ μεγαλώνει κ άλλο η κοιλιά. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ntepaki22 είπε:

Κορίτσια για τις αϋπνίες αφήστε κ εγώ δεν βολευομαι να κοιμηθώ πουθενά... Συν ότι η μικρή μου κόρη που κοιμόμαστε μαζί κ την θηλάζω ακόμη, ξυπνάει χειρότερα κ από νεογέννητο... Σκανε λογικά τα πίσω δόντια... Μια η ζέστη... Μια να αλλάξει πλευρό... Τρεις φορές για να πιει νεράκι... Ξυπνάω αν μιάμιση ώρα κ μετά έχω τόσα νεύρα... Δεν μπορώ να κοιμηθώ εύκολα... Νιώθω ότι θα πέσω κάτω... Συν ότι σήμερα φώναξα στην μικρή μου κοιμήσου επιτέλους... Δεν της φωνάζω... Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου από την κούραση... Κ όλα αυτά γίνονται χειρότερα από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης!!  Σε καλά νέα , έφτιαξα την βαλίτσα σήμερα για το μαιευτήριο...!! 

Υπομονή και εγώ έχω αρκετά νεύρα ,λίγο η ζέστη ,λίγο ότι κάθε φορά πονάω και κάπου και ανησυχω ,λίγο ότι δεν βολεύομαι πουθενά !!!! Πόσο ειδικά ?Εγώ σε 4 μέρες 30 βδομάδων κ δεν έχω κάνει τίποτα,δεν ξέρω γιατί ,βασικά δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω ,έχω πάρει ελάχιστα πράγματα για τον μπέμπη.

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια νιώθω συχνά μέσα στη μέρα συσπάσεις μου έχουν σπάσει τα νεύρα με ελαφρύ πόνο πέτρωμα κοιλιάς πολύ εκνευρίστηκο δεν μπορώ να κουνηθω εσείς νιώθετε ??? Αν ναι από πότε ξεκίνησαν ? Στην προηγούμενη έγκυμοσυνη ξεκίνησαν στο 9ο τώρα από τον 8ο πφφφ.... Εγώ όχι αϋπνία υπνηλία έχω μια ταινία δεν μπορώ να δω το βράδυ κλείνουν μάτια και κλειδώνει εγκέφαλος 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Brigitt είπε:

Ρε κορίτσια νιώθω συχνά μέσα στη μέρα συσπάσεις μου έχουν σπάσει τα νεύρα με ελαφρύ πόνο πέτρωμα κοιλιάς πολύ εκνευρίστηκο δεν μπορώ να κουνηθω εσείς νιώθετε ??? Αν ναι από πότε ξεκίνησαν ? Στην προηγούμενη έγκυμοσυνη ξεκίνησαν στο 9ο τώρα από τον 8ο πφφφ.... Εγώ όχι αϋπνία υπνηλία έχω μια ταινία δεν μπορώ να δω το βράδυ κλείνουν μάτια και κλειδώνει εγκέφαλος 

Εγώ μέχρι στιγμής δεν νιώθω τουλαχιστον δεν καταλαβαίνω κάτι ,αυτό που νιώθω ότι μαζεύετε και σκληραίνει η κοιλιά δεξιά είναι το μωρό γιατί το καταλαβαίνω που κουνιέται.Μηπως να το έλεγες στον γιατρό σου ,γιατί θηλάζεις κιόλας και μήπως σου δημιουργεί πρόωρες συσπάσεις,αν και η μαία μου ,μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να έχουμε αρκεί να μην είναι πολλές και επώδυνες.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Εγώ μέχρι στιγμής δεν νιώθω τουλαχιστον δεν καταλαβαίνω κάτι ,αυτό που νιώθω ότι μαζεύετε και σκληραίνει η κοιλιά δεξιά είναι το μωρό γιατί το καταλαβαίνω που κουνιέται.Μηπως να το έλεγες στον γιατρό σου ,γιατί θηλάζεις κιόλας και μήπως σου δημιουργεί πρόωρες συσπάσεις,αν και η μαία μου ,μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να έχουμε αρκεί να μην είναι πολλές και επώδυνες.

Δεν μου είναι επώδυνες (ελαχιστος πόνος) αλλά ενοχλητικές μου πρετρωνει όλη η κοιλιά έχω διαβάσει πως είναι φυσιολογικές όταν δεν είναι συντονισμένες . Θα του το πω ναι , σίγουρα.. Όταν θηλάζω δεν έχω αλλιώς θα είχα φοβηθεί το παθαίνω σε άσχετες στιγμές μέσα στη μέρα οπότε δεν νομίζω να είναι από τον θηλασμό . Αχ προετοιμάζεται να βγει όλο σκέφτομαι θα τον πάρω οοολο το μήνα όπως την πρώτη φορά ή δεν θα τον πάρω και με πιάνει το άγχος που δεν έχω οργανώσει τίποτα εντελώς εκτός από τα ρούχα της και τις ντουλάπες τίποτα άλλο δεν έχω προγραμματίσει !!!:-(

• Μου αρέσει 1

Εγω ακομα δεν καταλαβαινω ποιες ειναι οι συσπασεις. Χτες εφαγα μια σαλαταρα κ ειχα κοiλια τσιτα για πολυ ωρα. Κ ελεγα μηπως αυτο ειναι? Παντως μου εδωσε εκτoς απο το trofocard κ magnecium citrate κ οταν εχω πονους περιοδου να παιρνω buscopan!

2 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Δεν μου είναι επώδυνες (ελαχιστος πόνος) αλλά ενοχλητικές μου πρετρωνει όλη η κοιλιά έχω διαβάσει πως είναι φυσιολογικές όταν δεν είναι συντονισμένες . Θα του το πω ναι , σίγουρα.. Όταν θηλάζω δεν έχω αλλιώς θα είχα φοβηθεί το παθαίνω σε άσχετες στιγμές μέσα στη μέρα οπότε δεν νομίζω να είναι από τον θηλασμό . Αχ προετοιμάζεται να βγει όλο σκέφτομαι θα τον πάρω οοολο το μήνα όπως την πρώτη φορά ή δεν θα τον πάρω και με πιάνει το άγχος που δεν έχω οργανώσει τίποτα εντελώς εκτός από τα ρούχα της και τις ντουλάπες τίποτα άλλο δεν έχω προγραμματίσει !!!:-(

Εγώ και στα 3 μου κοριτσια πήρα όλων τον μήνα συν 3,4 ημέρες μετά δεν άντεξα πήγα με ραντεβού.Τωρα να σου πω την αλήθεια λέω ας μπω στον μήνα μου και ας βγει ,εχω κουραστεί πολύ κυρίως ψυχολογικά με το ανχως που έχω,μην συμβεί τίποτα,μην κολλήσω covit και όλα αυτά βγαίνουν σε ψυχοσωματικά .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...