Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

Κ εγω 5 εβδομαδες κ δεν το πιστευω ποτε περασε ο καιρος κ μπαινουμε στην τελικη ευθεια! 

Σας εχουν πει για επιπλεον εξετασεις οσο πλησιαζουμε η κανουμε τις κλασσικες ςξετασεις του μηνα μεχρι το τελος?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Κ εγω 5 εβδομαδες κ δεν το πιστευω ποτε περασε ο καιρος κ μπαινουμε στην τελικη ευθεια! 

Σας εχουν πει για επιπλεον εξετασεις οσο πλησιαζουμε η κανουμε τις κλασσικες ςξετασεις του μηνα μεχρι το τελος?

Στον 9ο κάνεις κάθε εβδομάδα καρδιοτοκογραφο και λίγο πριν γεννήσεις αν γεννήσεις φυσιολογικά καλλιέργεια κολπικού υγρού τα υπόλοιπα ίδια ...

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Όυαο 5? Πως περνάει έτσι ο καιρός μπήκες στον 9ο? Θα γεννήσεις με καισαρική και ξέρεις πόσο ακριβώς σου μένει ή 5 εβδομάδες μέχρι την Πητ? Γιατί αν είναι μέχρι την ΠΗΤ μπορεί να γεννήσεις και νωρίτερα . Εμένα μου μείναμε 7(+αυτή που διανύω) μέχρι την ΠΗΤ αλλά πάμε φυσιολογικό ίσως έρθει και νωρίτερα το πλασματακι και όσο το σκέφτομαι πως έφτασα εδώ με πιάνει άγχος άστα !!!!!!! Σας είπε ο γιατρός πότε θα αρχίσετε να πηγαίνετε πιο συχνά επίσκεψη ? Εννοώ πιο συχνά από τον ένα μήνα κάθε δύο εβδομάδες ή κάθε εβδομάδα?

Στον 9ο μπαίνω σε την άλλη εβδομάδα με το καλό θα κάνουμε προγραμματισμένο φυσιολογικό τοκετό λόγο την μεγάλης δόσης αντίπικτικης που κάνω  εκτός απροόπτου φυσικά και έτσι ξέρω πως 38 εβδομάδες θα γεννήσω από τότε που έχω μπει στον 8ο πάω κάθε 10 μέρες στον γιατρό... Εσείς πάτε κάθε 2 εβδομάδες?? 

2 ώρες πρίν, Flolipop είπε:

Με το καλο!!! Ποσών εβδομάδων είσαι;

@depifish μου καλά είμαι τώρα ευχαριστώ! Εύχομαι να μην με ξαναπιάσει. Καλή δύναμη και υπομονή και με τις δουλειές και με την πεθερούλα!

Σε ευχαριστώ πολύ επίσης! Είμαι στην 34η αλλά θα γεννήσω στην 38η με προγραμματισμένο φυσιολογικό τοκετό! 

πρίν από 35 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Πραγματικά σαν όνειρο φαίνεται εγώ ως πρώτη εγκυμοσύνη ανυπομονώ τόσο πολύ να την κρατήσω στην αγκαλιά μου!!! Από την άλλη θα μου λείψει και η κοιλίτσα και οι κλωτσιές και όλα αυτά τα ωραία!!! 

Εγώ έχω κάνει καλλιέργεια κολπικόυ υγρού και θα κάνουμε και προεγχείριτικο έλεγχο (καρδιογραφημα κτλπ) για να είμαστε σε ετοιμότητα! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 31 λεπτά , Penny28 είπε:

Στον 9ο μπαίνω σε την άλλη εβδομάδα με το καλό θα κάνουμε προγραμματισμένο φυσιολογικό τοκετό λόγο την μεγάλης δόσης αντίπικτικης που κάνω  εκτός απροόπτου φυσικά και έτσι ξέρω πως 38 εβδομάδες θα γεννήσω από τότε που έχω μπει στον 8ο πάω κάθε 10 μέρες στον γιατρό... Εσείς πάτε κάθε 2 εβδομάδες?? 

Σε ευχαριστώ πολύ επίσης! Είμαι στην 34η αλλά θα γεννήσω στην 38η με προγραμματισμένο φυσιολογικό τοκετό! 

Πραγματικά σαν όνειρο φαίνεται εγώ ως πρώτη εγκυμοσύνη ανυπομονώ τόσο πολύ να την κρατήσω στην αγκαλιά μου!!! Από την άλλη θα μου λείψει και η κοιλίτσα και οι κλωτσιές και όλα αυτά τα ωραία!!! 

Εγώ έχω κάνει καλλιέργεια κολπικόυ υγρού και θα κάνουμε και προεγχείριτικο έλεγχο (καρδιογραφημα κτλπ) για να είμαστε σε ετοιμότητα! 

Άντε τέλεια ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γεννηθεί φυσιολογικα το μωράκι σου !!! Αν ρωτάς εμένα κοντεύω τον 1μιση μήνα και αρχές Σεπτεμβρίου θα πάω την μια μέρα στον γιατρό και την επόμενη για ντοπλερ το οποίο άφησα για τελευταία στιγμή για να είμαι ειλικρινής πλέον βαριέμαι να πηγαίνω στο γιατρό θα ήμουν σε φάση να πάω όταν είναι να γεννήσω 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Brigitt είπε:

Άντε τέλεια ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γεννηθεί φυσιολογικα το μωράκι σου !!! Αν ρωτάς εμένα κοντεύω τον 1μιση μήνα και αρχές Σεπτεμβρίου θα πάω την μια μέρα στον γιατρό και την επόμενη για ντοπλερ το οποίο άφησα για τελευταία στιγμή για να είμαι ειλικρινής πλέον βαριέμαι να πηγαίνω στο γιατρό θα ήμουν σε φάση να πάω όταν είναι να γεννήσω 

Σε ευχαριστώ πολύ!! Αααα έχεις καιρό να πας εμένα το περισσότερο που έχει αφήσει είναι 3 εβδομάδες που εμένα μου φάνηκε αιώνας να σου πω την αλήθεια!!!Τώρα είναι και σε άδεια και τον έχω τρελάνει τον άνθρωπο!!! 

Να ρωτήσω τα ρουχαλάκια με τι τα πλένετε εγώ πήρα Αρκάδι και έχω πλύνει κάποια η πεθερά μου πήρε το προδερμ και έπλεινε κάτι ρουχαλάκια της μπέμπας γιατί μας χάλασε το πλυντήριο αλλά κανονικά δεν πρέπει να πλυθούν όλα τα ρούχα με το ίδιο?? Η δεν υπάρχει θέμα... 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Penny28 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Αααα έχεις καιρό να πας εμένα το περισσότερο που έχει αφήσει είναι 3 εβδομάδες που εμένα μου φάνηκε αιώνας να σου πω την αλήθεια!!!Τώρα είναι και σε άδεια και τον έχω τρελάνει τον άνθρωπο!!! 

Να ρωτήσω τα ρουχαλάκια με τι τα πλένετε εγώ πήρα Αρκάδι και έχω πλύνει κάποια η πεθερά μου πήρε το προδερμ και έπλεινε κάτι ρουχαλάκια της μπέμπας γιατί μας χάλασε το πλυντήριο αλλά κανονικά δεν πρέπει να πλυθούν όλα τα ρούχα με το ίδιο?? Η δεν υπάρχει θέμα... 

Όχι καλέ το πρόβλημα να υπάρχει!!!!Όταν είχα τα κορίτσια μου μωρά επερνα ότι είχε σε προσφορά αρκεί να είναι για μωρά

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Όχι καλέ το πρόβλημα να υπάρχει!!!!Όταν είχα τα κορίτσια μου μωρά επερνα ότι είχε σε προσφορά αρκεί να είναι για μωρά

Τέλεια γιατί αντε να ξανά πλύνεις πάλι όλα τα ρούχα από την αρχή! 

1 hour ago, Penny28 είπε:

Καλέ επειδή το αισθάνομαι συνέχεια δεν με νοιάζει να πάω γιατί πλέον και στον υπέρηχο δεν φαίνεται και τίποτα για να το δω εγώ όπως όταν ήταν μικρουλι το μονο που αναρωτιέμαι είναι πότε θα πάρει θέση το δικό μου .

Να ρωτήσω εμένα μου ρίχνει κάτι κλοτσιες προς τα κάτω μου "ξέσκιζει" την κύστη και νιώθω πόνο λες και θα βγει το πόδι από εκεί κάτω και θα το δω ξαφνικά νιώθω ώρες ώρες το νιώθετε κι εσείς αυτό το πράγμα ??

Εγώ τα έπλενα με Αρκάδι και μετά άλλαξα και επαιρνα το πλανετ που είχε τέλεια μυρωδιά γενικα καλό είναι να χρησιμοποιεις μια μάρκα απορρυπαντικό και μια μάρκα αφρολουτρο γιατί αν βάζεις κάθε φορά άλλο σε περιπτώσεις αλλεργίας δεν θα ξέρεις από πού είναι ... Εγώ σαν μωρό μου έλεγε η μάνα μου είχα αλλεργία σε όλα τα απορρυπαντικά και μου έπαιρνε ένα ειδικό από το φαρμακείο ...

• Μου αρέσει 1

16 minutes ago, Brigitt said:

Καλέ επειδή το αισθάνομαι συνέχεια δεν με νοιάζει να πάω γιατί πλέον και στον υπέρηχο δεν φαίνεται και τίποτα για να το δω εγώ όπως όταν ήταν μικρουλι το μονο που αναρωτιέμαι είναι πότε θα πάρει θέση το δικό μου .

Να ρωτήσω εμένα μου ρίχνει κάτι κλοτσιες προς τα κάτω μου "ξέσκιζει" την κύστη και νιώθω πόνο λες και θα βγει το πόδι από εκεί κάτω και θα το δω ξαφνικά νιώθω ώρες ώρες το νιώθετε κι εσείς αυτό το πράγμα ??

Εγώ τα έπλενα με Αρκάδι και μετά άλλαξα και επαιρνα το πλανετ που είχε τέλεια μυρωδιά γενικα καλό είναι να χρησιμοποιεις μια μάρκα απορρυπαντικό και μια μάρκα αφρολουτρο γιατί αν βάζεις κάθε φορά άλλο σε περιπτώσεις αλλεργίας δεν θα ξέρεις από πού είναι ... Εγώ σαν μωρό μου έλεγε η μάνα μου είχα αλλεργία σε όλα τα απορρυπαντικά και μου έπαιρνε ένα ειδικό από το φαρμακείο ...

Αυτους τους πονους στη κυστη τους εχω κι εγω, και καμια φορα ειναι και στον ομφαλο ταυτοχρονα και μου φευγουν κατι αυθορμητες κραυγες! Χαχαχχαα! Ειναι με το κεφαλι κατω; Γιατι εμενα ειναι με τα ποδια κατω και νομιζω οτι γι αυτο μου δινει τοσο εντονες κλωτσιες εκει κατω. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Και μένα μου φαίνεται απίστευτο μετά από τόσα όσα έχω περάσει για να την αποκτησω περιμένω πως κ πως να την δω να την πάρω αγκαλιά να την μυρίσω...πφφφ...αλλά θα μου λείψει η κοιλίτσα μου....πάρα πολύ....μακάρι ο Θεός να με αξιώσει να το ξανά ζήσω όλο αυτό....

1 hour ago, Penny28 είπε:

Εγώ πήρα το pharmasept από το φαρμακείο για τα ρουχαλακια μυρίζει τέλεια...δεν χορταινω να τα μυρίζω....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , depifish είπε:

Αυτους τους πονους στη κυστη τους εχω κι εγω, και καμια φορα ειναι και στον ομφαλο ταυτοχρονα και μου φευγουν κατι αυθορμητες κραυγες! Χαχαχχαα! Ειναι με το κεφαλι κατω; Γιατι εμενα ειναι με τα ποδια κατω και νομιζω οτι γι αυτο μου δινει τοσο εντονες κλωτσιες εκει κατω. 

Δεν νομίζω να είναι με το κεφάλι δεν έχω ιδέα κιόλας έχω να πάω 1μιση μήνα στο γιατρό χαχα περιμένω να πάω 1 Σεπτεμβρίου να μου πει σε πια θέση είναι , νιώθω και αυτό το βάρος την πίεση προς τα κάτω νομίζω θα μου φύγει καμιά ώρα χαχα

2 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Και εγώ το νιώθω αυτό αλλά δεν είναι το πόδι γιατί εμένα έχει γυρίσει εδώ και εβδομάδες μπορεί κάνα χέρι το κεφαλάκι της δεν ξέρω αλλά καμία φορά είναι λίγο φοβιστικο αυτό γιατί λες τώρα θα γεννήσω!!!! 

Εγώ της το είπα πόσες φορές να πάρει το Αρκάδι γιατί θέλω να έχει μόνο ένα που να χρησιμοποιήμουμε και επέμενε να πάει να αγοράσει ε και πήρε προδερμ και τώρα είμαι σε μια φάση που δεν ξέρω να τα ξανά πλύνω όλα πάλι από την αρχή? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Penny28 είπε:

Και εγώ το νιώθω αυτό αλλά δεν είναι το πόδι γιατί εμένα έχει γυρίσει εδώ και εβδομάδες μπορεί κάνα χέρι το κεφαλάκι της δεν ξέρω αλλά καμία φορά είναι λίγο φοβιστικο αυτό γιατί λες τώρα θα γεννήσω!!!! 

Εγώ της το είπα πόσες φορές να πάρει το Αρκάδι γιατί θέλω να έχει μόνο ένα που να χρησιμοποιήμουμε και επέμενε να πάει να αγοράσει ε και πήρε προδερμ και τώρα είμαι σε μια φάση που δεν ξέρω να τα ξανά πλύνω όλα πάλι από την αρχή? 

Ε όχι μην τα πλύνεις ξανά μπορεί να μην το ενοχλήσει κανένα το μωρό απλά γενικά είπα καλύτερα με ένα για να μπορούμε να καταλάβουν αν τυχόν το πειράξει από εκεί και πέρα διάλεξε ένα που να σου αρέσει καλύτερα εσένα .. 

Κοίτα δεν ξέρω αν είναι το πόδι αυτό που νιώθω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ξέρω την θέση του αλλά είναι όντως φοβιστικο αυτό λες θα σπάσει το σακοοο :D

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Brigitt είπε:

Ε όχι μην τα πλύνεις ξανά μπορεί να μην το ενοχλήσει κανένα το μωρό απλά γενικά είπα καλύτερα με ένα για να μπορούμε να καταλάβουν αν τυχόν το πειράξει από εκεί και πέρα διάλεξε ένα που να σου αρέσει καλύτερα εσένα .. 

Κοίτα δεν ξέρω αν είναι το πόδι αυτό που νιώθω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ξέρω την θέση του αλλά είναι όντως φοβιστικο αυτό λες θα σπάσει το σακοοο :D

Ναι όταν με το καλό γεννήσω και θα μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου θα μπει μια τάξη γενικά γιατί και στο σπίτι παντού έχει πράγματα και τα πάμε από την μία μεριά στην άλλη!!!

Είναι πάρα πολύ όσο ήταν με τα πόδια κάτω μου έριχνε κάτι καλές που έβαζα θυμάμαι φωνή και περπατούσα θυμάμαι για να αλλάξει θέση!!!Οταν γύρισε το κατάλαβα από τον λοξιγκα γιατί ενώ στην αρχή τον ένιωθα ψιλά προς το στομάχι πάνω από τον αφαλό μετά από λίγο καιρο τον καταλάβαινα χαμηλά πολύ είτε δεξιά είτε αριστερά και λέω θα εχειν γυρίσει και όντως όταν πήγαμε στον γιατρό μας λέει είναι με το κεφάλι κατω! 

2 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Και μένα μου φαίνεται απίστευτο μετά από τόσα όσα έχω περάσει για να την αποκτησω περιμένω πως κ πως να την δω να την πάρω αγκαλιά να την μυρίσω...πφφφ...αλλά θα μου λείψει η κοιλίτσα μου....πάρα πολύ....μακάρι ο Θεός να με αξιώσει να το ξανά ζήσω όλο αυτό....

Εγώ πήρα το pharmasept από το φαρμακείο για τα ρουχαλακια μυρίζει τέλεια...δεν χορταινω να τα μυρίζω....

Και εμείς περάσαμε πολλά για να τα καταφέρουμε θυμάμαι το πρωτο φορμάκι που κράτησα στα χέρια μου έβαλα τα κλάματα από την χαρά μου!!! Μακάρι όλες οι γυναίκες να ζήσουν αυτό το θαύμα και μια και δυο και όσες φορές θέλουν!!! Και εγώ εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να το ξανά ζήσω!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 25 λεπτά , Penny28 είπε:

Ναι όταν με το καλό γεννήσω και θα μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου θα μπει μια τάξη γενικά γιατί και στο σπίτι παντού έχει πράγματα και τα πάμε από την μία μεριά στην άλλη!!!

Είναι πάρα πολύ όσο ήταν με τα πόδια κάτω μου έριχνε κάτι καλές που έβαζα θυμάμαι φωνή και περπατούσα θυμάμαι για να αλλάξει θέση!!!Οταν γύρισε το κατάλαβα από τον λοξιγκα γιατί ενώ στην αρχή τον ένιωθα ψιλά προς το στομάχι πάνω από τον αφαλό μετά από λίγο καιρο τον καταλάβαινα χαμηλά πολύ είτε δεξιά είτε αριστερά και λέω θα εχειν γυρίσει και όντως όταν πήγαμε στον γιατρό μας λέει είναι με το κεφάλι κατω! 

Και εμείς περάσαμε πολλά για να τα καταφέρουμε θυμάμαι το πρωτο φορμάκι που κράτησα στα χέρια μου έβαλα τα κλάματα από την χαρά μου!!! Μακάρι όλες οι γυναίκες να ζήσουν αυτό το θαύμα και μια και δυο και όσες φορές θέλουν!!! Και εγώ εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να το ξανά ζήσω!! 

Α ναι το ένιωθες ψηλά ?? Εγώ χαμηλά το νιώθω αρκετά τις τελευταίες μέρες πιο πριν ήταν κάπου κάτω από τον αφαλό αλλά ποτέ πολύ ψηλά ... Ποιος ξέρει για να δούμε !! Αχ δυστυχώς όταν γεννήσεις δεν θα μπορείς να τα κάνεις όλα μόνη σου κι εγώ έτσι έλεγα στο πρώτο αλλά τελικά ζήτησα βοήθεια γιατί θήλασα κιόλας και ήταν συνέχεια στήθος στήθος στήθος ε τι να κάνω κι εγώ είχα εξαντληθεί γενικά στις 20 μέρες είχα αρρωστήσει και με πυρετό ήμουν χάλια ένα δράμα ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...