Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Εντάξει δεν υπάρχει αυτό που έζησα πραγματικά...Πανω στη λεκάνη το κλάμα της ζωής μου!!!Να θες και να μην μπορείς όμως!!!!έλεγα θα γεννήσω από τον πόνο το σφίξιμο δεν ξέρω πήρα και τον γιατρό του λέω τίποτα τα υπόθετα μου λέει πήγαινε νοσοκομείο για κλίσμα και να σε δει γιατρός!!!Γιατρός γαστραντερολογος δεν υπήρχε μέχρι να βρω τελικά πήγα τουαλέτα αυτήν την στιγμή έχω πρηστεί από κάτω από τον ζόρισμα... 

Καλημέρα ,έπαθα το ίδιο πριν ένα μήνα ,νόμιζα θα πεθάνω ,ρωτα τον γιατρό σου αν είναι να πάρεις τα φακελάκια που σου λέω tanilas λέγονται μπορεί να μην σε κάνουν να πας τουαλέτα αλλά τα διατηρεί μαλακά και όσες μέρες και να κάνεις να πας όταν έρθει η ώρα δεν ζοριζεσαι,εγώ πραγματικά σώθηκα γιατί έχω κ εγώ σπαστική κολίτιδα κ δεν υπάρχει χειρότερο να μην πας τουαλέτα .

10 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Πραγματικά κορίτσια νομίζω πως θα τρελαθώ στο τέλος με αυτό που ζω...Πηγα πριν από λίγο στην τουαλέτα και έβγαλα από το ορθό μια πολύ μικρή ποσότητα βλεννης  που μέσα είχε ροζ αίμα όχι πολύ ήταν διάσπαρτο λέτε να ήταν από τον κόλπο και να μην κατάλαβα καλά? τι να είναι αυτό πάλι μα να μην μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα! Να είναι από το ζόρισμα???Η αιμορροΐδες μπορεί γιατί ξανά πήγα και είδα αίμα ζωηρό στο χαρτί από το πρωοκτο... Πήρα το συροπι τώρα το Dushalac αν το γράφω σωστά να δούμε πως θα πάει... 

Από τ αιμορροΐδες θα είναι κορίτσι μου ,αν έχεις και εσωτερικές ματώνουν η μπορεί και κάπου να τραυματίστηκε ο ορθός,αν ήταν από το κόλπο λογικά θα είχες κ λίγο στο εσώρουχο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Καλημέρα ,έπαθα το ίδιο πριν ένα μήνα ,νόμιζα θα πεθάνω ,ρωτα τον γιατρό σου αν είναι να πάρεις τα φακελάκια που σου λέω tanilas λέγονται μπορεί να μην σε κάνουν να πας τουαλέτα αλλά τα διατηρεί μαλακά και όσες μέρες και να κάνεις να πας όταν έρθει η ώρα δεν ζοριζεσαι,εγώ πραγματικά σώθηκα γιατί έχω κ εγώ σπαστική κολίτιδα κ δεν υπάρχει χειρότερο να μην πας τουαλέτα .

Από τ αιμορροΐδες θα είναι κορίτσι μου ,αν έχεις και εσωτερικές ματώνουν η μπορεί και κάπου να τραυματίστηκε ο ορθός,αν ήταν από το κόλπο λογικά θα είχες κ λίγο στο εσώρουχο.

Καλημέρα και εγώ αυτό σκέφτηκα αλήθεια δεν ξέρω τι γίνετε τις τελευταίες ημέρες....Ψυχολογικά να σας πω την αλήθεια δεν είμαι και πολύ καλά!!! Με έχουν ρίξει όλα αυτά...το μπέμπακι μου να είναι καλά και θα συνέλθω σιγά σιγά.... 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Καλημέρα και εγώ αυτό σκέφτηκα αλήθεια δεν ξέρω τι γίνετε τις τελευταίες ημέρες....Ψυχολογικά να σας πω την αλήθεια δεν είμαι και πολύ καλά!!! Με έχουν ρίξει όλα αυτά...το μπέμπακι μου να είναι καλά και θα συνέλθω σιγά σιγά.... 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγω κάπως έτσι νιώθω!!!

Υπομονη! Λιγο εμεινε! Κ εγω καθε μερα με κατι θα πιαστω κ θα αγχωθω αλλα μου ειπε ο παιδιατρος οτι η ψυχολογια μας τωρα ειναι παρα πολυ σημαντικη  κ για να φτασουμε στην εβδομαδα μας που δε θελει καθολου αγχος κ γιατι μεταφερεται στα μωρακια μας η καθε ορμονη της χαρας, λυπης κτλ! Οποτε υπομονη κ χσμογελο οσο παλευεται!

Διαφημίσεις

23 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Πραγματικά κορίτσια νομίζω πως θα τρελαθώ στο τέλος με αυτό που ζω...Πηγα πριν από λίγο στην τουαλέτα και έβγαλα από το ορθό μια πολύ μικρή ποσότητα βλεννης  που μέσα είχε ροζ αίμα όχι πολύ ήταν διάσπαρτο λέτε να ήταν από τον κόλπο και να μην κατάλαβα καλά? τι να είναι αυτό πάλι μα να μην μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα! Να είναι από το ζόρισμα???Η αιμορροΐδες μπορεί γιατί ξανά πήγα και είδα αίμα ζωηρό στο χαρτί από το πρωοκτο... Πήρα το συροπι τώρα το Dushalac αν το γράφω σωστά να δούμε πως θα πάει... 

Και εγώ πιστεύω κορίτσι Μ ότι είναι από τον ορθό....οι αιμορροΐδες είναι και κακό πράγμα...πρέπει κάτι να γίνει για να πας τουαλέτα...εν ανάγκη κλισμα....

6 ώρες πρίν, Ritapog είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Έχω Πητ με βάση την περίοδο 6/10 αλλά με βάση τον υπέροχο 24/9 ...με τι πάμε τελικά? Υπάρχει κάποια μανούλα που να είναι στην ίδια φάση?

Καλησπέρα κορίτσι..το ίδιο και με μένα ...Μ άλλαξε την Πητ σε 5 μέρες πιο νωρίς....με αυτήν πηγαίνουμε εδώ και καιρό...αυτό γίνεται είτε επειδή το μωράκι είναι στις μετρήσεις πιο μεγάλο είτε επειδή μπορεί να έγινε καθυστερημένη σύλληψη....εξάλλου οπως Μ είπε κ ο γιατρός μια εβδομάδα πριν μια μετά δεν έχει σημασία στο τελος

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Ritapog είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Έχω Πητ με βάση την περίοδο 6/10 αλλά με βάση τον υπέροχο 24/9 ...με τι πάμε τελικά? Υπάρχει κάποια μανούλα που να είναι στην ίδια φάση?

Εγώ πάω με τον υπέρηχο της αυχενικής διαφάνειας έχει μια εβδομάδα διάφορα λόγω θηλασμού δεν είχα σταθερή περίοδο ...

7 ώρες πρίν, Ritapog είπε:

Και εμένα μου την έχει αλλάξει με έχει βάλει 6 μέρες νωρίτερα πάμε με βάση τον υπέρυχο μου είπε ο εμβρυολογος και εγώ έτσι μετράω με βάση τον υπέρυχο! 

πρίν από 55 λεπτά , Dimitra93 είπε:

Και εγώ πιστεύω κορίτσι Μ ότι είναι από τον ορθό....οι αιμορροΐδες είναι και κακό πράγμα...πρέπει κάτι να γίνει για να πας τουαλέτα...εν ανάγκη κλισμα....

Καλησπέρα κορίτσι..το ίδιο και με μένα ...Μ άλλαξε την Πητ σε 5 μέρες πιο νωρίς....με αυτήν πηγαίνουμε εδώ και καιρό...αυτό γίνεται είτε επειδή το μωράκι είναι στις μετρήσεις πιο μεγάλο είτε επειδή μπορεί να έγινε καθυστερημένη σύλληψη....εξάλλου οπως Μ είπε κ ο γιατρός μια εβδομάδα πριν μια μετά δεν έχει σημασία στο τελος

Ναι από εκεί ήταν τελικά γιατί σήμερα ξανά είδα τελικά και εχθές το βράδυ είδα ξανά από εκεί...Μίλησα και με γαστραντερολογο μου είπε ότι είναι από το σφίξιμο όλο αυτό εχθές κατάφερα πήγα τουαλέτα σήμερα όχι ας ελπίζουμε πως θα έρθουν καλύτερες μέρες! 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια περαστικα σας και παλι! Τι ταλαιπωριες αυτες με το εντερο... και μου χουν πει πραγματικα οτι οι κολικοι νεφρου ειναι απο τους χειροτερους πονους! 

@Penny28η βλεννη απο οσο ξερω εμφανιζεται οταν υπαρχει γενικα μια διαταραχη στο εντερο, καποια αφυδατωση ισως και ναι, σιγουρα το αιμα ηταν απο κει. Και αφου στο επιβεβαιωσε και ο γιατρος, ολα καλα, ευχομαι να απαλλαγεις συντομα απο ολο αυτο!

Κι εγω πλεον μπηκα στον 8ο, κοιλια ιδιαιτερη δεν εχει, για 5ο μου λενε οτι μοιαζει αλλα παρολαυτα παρατηρω οτι εχω αρχισει παλι να κουραζομαι πολυ ευκολα, κατεβαινω στο κεντρο για δουλειες και για να παρω πραγματα και οταν γυριζω τα ποδια μου πονανε λες και περασα το φαραγγι της Σαμαριας!! Και απο νευρα...τσαταλια! Αυτες τις μερες εχουν ερθει τα πεθερικα μου σπιτι γιατι κανουμε επισκευες και βοηθανε, και η πεθερα μου να ναι καλα η γυναικα βοηθαει παρα πολυ, κανει παρα πολλες δουλειες, αλλα παραλληλα εχει αρχισει και γινεται λιγο παρεμβατικη και νοιωθω οτι εχει γινει ξαφνικα εισβολη στο σπιτι μου, και με πιανει φοβερος εκνευρισμος!!! 

On 8/18/2021 at 3:07 PM, βιολετα3 said:

Έχω το ίδιο θέμα εγώ παίρνω φακελάκια  tanilas δεν βοηθάει να πας τουαλέτα αλλά τα κάνει μαλακά,επίσης μια κοπέλα εδώ μου είπε για τα δημητριακά της Kellogg's τα all brands αν τα γράφω σωστά , πραγματικά μπορεί να έχουν απαίσια γεύση αλλά τα βάζω στο γιαούρτι με μέλι κ πάω τουαλέτα μπορεί όχι κάθε μέρα αλλά κάνει απίστευτη δουλειά

Μια από τα ίδια έχω αρκετά νεύρα μπορεί κ χωρίς να υπάρχει λόγος ,κλαίω πολύ εύκολα γιατί ίσως δεν μπορώ να κάνω πράγματα στο σπίτι όπως πριν ,κάθε φορά που αλλάζω μήνα όλο και κάτι θα με βρει .Εχθές το βράδυ ενώ έφαγα ένα τοστ με πείραξε το τυρί δεν ξέρω και μου ερχόταν πάνω με αποτέλεσμα να νιώθω κ έναν περίεργο πόνο πίσω στην πλάτη πως όταν καταπίνουμε στραβά,όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα από τον φόβο μου ,το πρωί ξέσπασα σε κλάματα γιατί φοβάμαι μην το ξανάνιωσω .Άστα δράμα η κατάσταση .

Αυτη η παλινδρομηση πραγματικα ειναι οντως πολυ κουραστικη... Υπομονη κοριτσι μου! Το παθαινω κι εγω αυτο, τις προαλλες εφαγα σταφυλι και αντε να κοιμηθω μετα... με το που ξαπλωνα ανεβαινε πανω συνεχεια και πνιγομουν! Εχω νοιωσει και αυτον τον πονο που λες, που ειναι στο υψος του στομαχου και πανει μεχρι πισω στη πλατη. Και τωρα πλεον δεν μου παιρναει με το να ξαπλωσω, με ανακουφιζει το περπατημα, περπατω πανω κατω στο σπιτι! 

@Flolipop παπακι μου εισαι καθολου καλυτερα; σου περασε;

• Μου αρέσει 3

6 ώρες πρίν, depifish είπε:

Κοριτσια περαστικα σας και παλι! Τι ταλαιπωριες αυτες με το εντερο... και μου χουν πει πραγματικα οτι οι κολικοι νεφρου ειναι απο τους χειροτερους πονους! 

@Penny28η βλεννη απο οσο ξερω εμφανιζεται οταν υπαρχει γενικα μια διαταραχη στο εντερο, καποια αφυδατωση ισως και ναι, σιγουρα το αιμα ηταν απο κει. Και αφου στο επιβεβαιωσε και ο γιατρος, ολα καλα, ευχομαι να απαλλαγεις συντομα απο ολο αυτο!

Κι εγω πλεον μπηκα στον 8ο, κοιλια ιδιαιτερη δεν εχει, για 5ο μου λενε οτι μοιαζει αλλα παρολαυτα παρατηρω οτι εχω αρχισει παλι να κουραζομαι πολυ ευκολα, κατεβαινω στο κεντρο για δουλειες και για να παρω πραγματα και οταν γυριζω τα ποδια μου πονανε λες και περασα το φαραγγι της Σαμαριας!! Και απο νευρα...τσαταλια! Αυτες τις μερες εχουν ερθει τα πεθερικα μου σπιτι γιατι κανουμε επισκευες και βοηθανε, και η πεθερα μου να ναι καλα η γυναικα βοηθαει παρα πολυ, κανει παρα πολλες δουλειες, αλλα παραλληλα εχει αρχισει και γινεται λιγο παρεμβατικη και νοιωθω οτι εχει γινει ξαφνικα εισβολη στο σπιτι μου, και με πιανει φοβερος εκνευρισμος!!! 

Αυτη η παλινδρομηση πραγματικα ειναι οντως πολυ κουραστικη... Υπομονη κοριτσι μου! Το παθαινω κι εγω αυτο, τις προαλλες εφαγα σταφυλι και αντε να κοιμηθω μετα... με το που ξαπλωνα ανεβαινε πανω συνεχεια και πνιγομουν! Εχω νοιωσει και αυτον τον πονο που λες, που ειναι στο υψος του στομαχου και πανει μεχρι πισω στη πλατη. Και τωρα πλεον δεν μου παιρναει με το να ξαπλωσω, με ανακουφιζει το περπατημα, περπατω πανω κατω στο σπιτι! 

Καλημέρα ευτυχώς είμαι λίγο καλύτερα πίνω Doufhalac συροπι και κάπως με έχει βοηθήσει!!!Άλλαξα και διατροφή να δούμε πως θα πάει... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, depifish είπε:

Εμείς κάνουμε ολοκληρωτική ανακαίνιση στο σπίτι που είχαμε ξεκινήσει πρωτου μείνω έγκυος αλλά δεν βιαζομασταν ,τώρα πρέπει να γίνουν όλα πολύ γρήγορα μέχρι να γεννηθεί ο μπέμπης και έχουμε ένα σωρό ακόμα ,ευτυχώς έχεις βοήθεια δεν λες ?Και εγώ εκνευρίζομαι με το παραμικρό άνθρωπος δεν θέλω να μου μιλάει .

Κορίτσια καλημέρα είστε όλες καλά?Σήμερα πήγα στο ΙΚΑ να δω τι θα χρειαστώ για την άδεια τοκετού και τελικά όλα είναι τόσα άπλα,μου έδωσε μόνο ένα χαρτί ,που πάνω θα υπογράψει ο γιατρός ,κάτω ο εργοδότης και τέλος εγώ .

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Κορίτσια καλημέρα είστε όλες καλά?Σήμερα πήγα στο ΙΚΑ να δω τι θα χρειαστώ για την άδεια τοκετού και τελικά όλα είναι τόσα άπλα,μου έδωσε μόνο ένα χαρτί ,που πάνω θα υπογράψει ο γιατρός ,κάτω ο εργοδότης και τέλος εγώ .

Καλημέρα!!Μια χαρά ξεμπερδέψες με την γραφειοκρατία ότι καλύτερο!!!!Εγώ ετοιμάζω την δική μου βαλίτσα 5 εβδομάδες ακόμα!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Penny28 είπε:

Καλημέρα!!Μια χαρά ξεμπερδέψες με την γραφειοκρατία ότι καλύτερο!!!!Εγώ ετοιμάζω την δική μου βαλίτσα 5 εβδομάδες ακόμα!!!! 

Με το καλο!!! Ποσών εβδομάδων είσαι;

11 ώρες πρίν, depifish είπε:

@depifish μου καλά είμαι τώρα ευχαριστώ! Εύχομαι να μην με ξαναπιάσει. Καλή δύναμη και υπομονή και με τις δουλειές και με την πεθερούλα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 56 λεπτά , Penny28 είπε:

Όυαο 5? Πως περνάει έτσι ο καιρός μπήκες στον 9ο? Θα γεννήσεις με καισαρική και ξέρεις πόσο ακριβώς σου μένει ή 5 εβδομάδες μέχρι την Πητ? Γιατί αν είναι μέχρι την ΠΗΤ μπορεί να γεννήσεις και νωρίτερα . Εμένα μου μείναμε 7(+αυτή που διανύω) μέχρι την ΠΗΤ αλλά πάμε φυσιολογικό ίσως έρθει και νωρίτερα το πλασματακι και όσο το σκέφτομαι πως έφτασα εδώ με πιάνει άγχος άστα !!!!!!! Σας είπε ο γιατρός πότε θα αρχίσετε να πηγαίνετε πιο συχνά επίσκεψη ? Εννοώ πιο συχνά από τον ένα μήνα κάθε δύο εβδομάδες ή κάθε εβδομάδα?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...