Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

Κορίτσιαααα ακόμα τίποτα με το έντερο η κατάσταση εινσι τραγική έχω πάει έως τώρα 4 φορές αλλά τίποτα μίλησα με τον γιατρό και μου είπε κλίσμα η υπόθετα Dulcolax, η γλυκερίνης εγώ πήρα Dulcolax υπόθετα αλλά σκέφτομαι μήπως γλυκερίνη είναι καλύτερα από την άποψη πως θα έχει λιγότερες φαρμακευτικες ουσίες? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 27 λεπτά , Penny28 είπε:

Κορίτσιαααα ακόμα τίποτα με το έντερο η κατάσταση εινσι τραγική έχω πάει έως τώρα 4 φορές αλλά τίποτα μίλησα με τον γιατρό και μου είπε κλίσμα η υπόθετα Dulcolax, η γλυκερίνης εγώ πήρα Dulcolax υπόθετα αλλά σκέφτομαι μήπως γλυκερίνη είναι καλύτερα από την άποψη πως θα έχει λιγότερες φαρμακευτικες ουσίες? 

Έχεις θέμα με δυσκοιλιότητα ?? Η πεθερά μου που έχει χρόνιο πρόβλημα και έχει δοκιμάσει πράγματικα τα πάντα ότι υπάρχει και δεν υπάρχει το μόνο που την βοήθησε τα τελευταία χρόνια και δεν το αλλάζει είναι το γάλα Μαγνησίας δες αν μπορείς να το πάρεις ...

πρίν από 36 λεπτά , Penny28 είπε:

Έχω το ίδιο θέμα εγώ παίρνω φακελάκια  tanilas δεν βοηθάει να πας τουαλέτα αλλά τα κάνει μαλακά,επίσης μια κοπέλα εδώ μου είπε για τα δημητριακά της Kellogg's τα all brands αν τα γράφω σωστά , πραγματικά μπορεί να έχουν απαίσια γεύση αλλά τα βάζω στο γιαούρτι με μέλι κ πάω τουαλέτα μπορεί όχι κάθε μέρα αλλά κάνει απίστευτη δουλειά

5 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Penny28 περαστικά σου!! Ειναι θεμα το έντερο στην εγκυμοσύνη...

Κοριτσια τι κανετε; Εμενα πλεον η κοιλια μου έχει μεγαλώσει αρκετά. Εχω την μεγαλύτερη κοιλια απ ολες τις εγκυμοσύνες μου. Στις 3 προηγούμενες, ισα που φαίνονταν η κοιλια κατα τον 8ο μήνα. 

Το παράδοξο ειναι πως ακομα είμαι στο -1 κιλό. Αλλα η κοιλια, κοιλια... 

Κουράζομαι παρα πολυ ευκολα, θυμωνω ακομα πιο εύκολα. Στην παραλια που παμε δεν περνάω καλα, καθώς στην καρεκλα θαλάσσης που εχω, ποναω στο διαφραγμα αλλα αν ξαπλωσω κιολας κατω, ποναει πολυ η μεση μου. Χαλια μαυρα κοινως και έχω ακομα 2 μηνες ολόκληρους μπροστά μου. 

Εσεις τι κάνετε;

Μια από τα ίδια έχω αρκετά νεύρα μπορεί κ χωρίς να υπάρχει λόγος ,κλαίω πολύ εύκολα γιατί ίσως δεν μπορώ να κάνω πράγματα στο σπίτι όπως πριν ,κάθε φορά που αλλάζω μήνα όλο και κάτι θα με βρει .Εχθές το βράδυ ενώ έφαγα ένα τοστ με πείραξε το τυρί δεν ξέρω και μου ερχόταν πάνω με αποτέλεσμα να νιώθω κ έναν περίεργο πόνο πίσω στην πλάτη πως όταν καταπίνουμε στραβά,όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα από τον φόβο μου ,το πρωί ξέσπασα σε κλάματα γιατί φοβάμαι μην το ξανάνιωσω .Άστα δράμα η κατάσταση .

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 2 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Έχω το ίδιο θέμα εγώ παίρνω φακελάκια  tanilas δεν βοηθάει να πας τουαλέτα αλλά τα κάνει μαλακά,επίσης μια κοπέλα εδώ μου είπε για τα δημητριακά της Kellogg's τα all brands αν τα γράφω σωστά , πραγματικά μπορεί να έχουν απαίσια γεύση αλλά τα βάζω στο γιαούρτι με μέλι κ πάω τουαλέτα μπορεί όχι κάθε μέρα αλλά κάνει απίστευτη δουλειά

Και εγώ το είχα ρυθμίσει δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα που με έπιασε η κρίση και φταίνε τα δημητριακά που έφαγα αυτά τα fitness μάλλον με πειράζουν αυτά γιατί και πάλι που τα είχα δοκιμάσει είχα το ίδιο αποτέλεσμα...οταν πάω σπίτι θα δω τι θα κάνω με τα υπόθετα γιατί δεν παλεύεται άλλο!! 

πρίν από 38 λεπτά , Brigitt είπε:

Έχεις θέμα με δυσκοιλιότητα ?? Η πεθερά μου που έχει χρόνιο πρόβλημα και έχει δοκιμάσει πράγματικα τα πάντα ότι υπάρχει και δεν υπάρχει το μόνο που την βοήθησε τα τελευταία χρόνια και δεν το αλλάζει είναι το γάλα Μαγνησίας δες αν μπορείς να το πάρεις ...

Έχω σπαστική κολίτιδα η οποία όταν με πιάνει κρίση μου προκαλεί δυσκοιλιότητα αλλά μο ο τότε γενικά το είχα υπό έλεγχο το θέμα ακομα και όταν είχα θέμα με το σίδηρο τέτοιο πρόβλημα όπως τώρα δεν είχα δεν ξέρω αν έχετε νιώσει ποτέ ότι δεν μπορείτε να περπατήσετε από τον πόνο στο ορθό έχω και αιμορροΐδες η οποίες τώρα ειναι σε άθλια κατάσταση και είμαι με ένα πόνο απλά μόνο ξαπλα μπορώ να κάτσω...πρέπει να βρεθεί άμεση λύση η οποία ειναι η κλίσμα η υπόθετο...Το θέμα είναι Dulcolax η γλυκερίνη? 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 11 λεπτά , Penny28 είπε:

Και εγώ το είχα ρυθμίσει δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα που με έπιασε η κρίση και φταίνε τα δημητριακά που έφαγα αυτά τα fitness μάλλον με πειράζουν αυτά γιατί και πάλι που τα είχα δοκιμάσει είχα το ίδιο αποτέλεσμα...οταν πάω σπίτι θα δω τι θα κάνω με τα υπόθετα γιατί δεν παλεύεται άλλο!! 

Έχω σπαστική κολίτιδα η οποία όταν με πιάνει κρίση μου προκαλεί δυσκοιλιότητα αλλά μο ο τότε γενικά το είχα υπό έλεγχο το θέμα ακομα και όταν είχα θέμα με το σίδηρο τέτοιο πρόβλημα όπως τώρα δεν είχα δεν ξέρω αν έχετε νιώσει ποτέ ότι δεν μπορείτε να περπατήσετε από τον πόνο στο ορθό έχω και αιμορροΐδες η οποίες τώρα ειναι σε άθλια κατάσταση και είμαι με ένα πόνο απλά μόνο ξαπλα μπορώ να κάτσω...πρέπει να βρεθεί άμεση λύση η οποία ειναι η κλίσμα η υπόθετο...Το θέμα είναι Dulcolax η γλυκερίνη? 

Λογικά για να σου είπε και τα δύο επιτρέπονται τώρα τι να πω μήπως να τα δοκίμαζες και οποίο σε πιάσει καλύτερα??

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Brigitt είπε:

Λογικά για να σου είπε και τα δύο επιτρέπονται τώρα τι να πω μήπως να τα δοκίμαζες και οποίο σε πιάσει καλύτερα??

Ναι και τα δύο μου είπε θα δοκιμάσω το Dulcolax και  μακάρι να έχει αποτέλεσμα δεν εύχομαι ούτε στο χειρότερο εχθρό μου αυτό που μου συμβαίνει αυτές τις μέρες τα νεύρα μου είναι σε άθλια κατάσταση μέχρι και η τηλεόραση με ενοχλεί... 

6 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Καλά όταν πάω ανόργανοτα για μπάνιο με το καρέκλακι ή την ψάθα τα βλέπω οοολα!! Παρότι έχω μικρή κοιλιά αφού δεν πιστεύουν πως είμαι στον όγδοο όλοι μου λένε αυτή είναι κοιλιά πέμπτου τι να πεις ότι κοιλιά και αν έχεις το μωρό είναι ίδιο και τα πιέζει ΟΛΑ!!! Οπότε κι εγώ πάω σε οργανωμένες παραλίες και όχι όπου κι όπου σε κρεβατάκι με στροματακι και είμαι μια χαρά ... Το μόνο είναι που πρέπει να κυνηγάω το μωρό που κάνει σε όλους επίσκεψη όπου και αν πάμε παραλία ταβέρνα καφετέρια δεν κάθεται σε ένα σημείο ... 

Φυσικά έχω νεύρα με οοολους βασικά είμαι νεύρα με πόδια !!! Όλο μαλώνω τον άντρα μου για ότι και αν κάνει αφήστε τα,  μα πως μας αντέχουν ??? Δεν μου αρέσει το ένα δεν μου αρέσει το άλλο είμαι εντελώς παράξενη τώρα .. Από εβδομάδα γυρνάω και σπίτι επιτέλους αλλά έχω να κάνω γενική τα παααντα ότι μπορείτε να φανταστείτε θα πάρω και μια γυναίκα βέβαια να με βοηθήσει μαζί και ο άντρας μου για να είναι όλα έτοιμα μόλις έρθει η μπέμπα (όχι πως τελειώνουν ποτέ οι δουλειές) Αυτά ... σας ζάλισα !

Κι εγω κοιλια 5ου εχω αλλα τα εχω δει ολα αχαχα ειναι μεγάλη για μενα και στις 3 προηγούμενες ξεπεράστηκε στον 8ο οποτε εδω που θα φτασει δεν ξέρω. Και δε βολευομαι πουθενα ρε συ. Χθες και σήμερα δεν θα παμε (παμε απόγευμα) αι σιχτιρ λεω, αφου δεν το ευχαριστιεμαι καθολου. Ειτε στην καρεκλα είτε κάτω , υποφέρω.

Αυτα τα νευρα μας ρε συ .... Ουτε εγω η ίδια δεν με αντέχω.

1 ώρα πρίν, Penny28 είπε:

Πάρε γλυκερίνη ρε συ.. Ο,τι πιο safe είναι. 

• Χαχα 1

yplDp3.png

Εντάξει δεν υπάρχει αυτό που έζησα πραγματικά...Πανω στη λεκάνη το κλάμα της ζωής μου!!!Να θες και να μην μπορείς όμως!!!!έλεγα θα γεννήσω από τον πόνο το σφίξιμο δεν ξέρω πήρα και τον γιατρό του λέω τίποτα τα υπόθετα μου λέει πήγαινε νοσοκομείο για κλίσμα και να σε δει γιατρός!!!Γιατρός γαστραντερολογος δεν υπήρχε μέχρι να βρω τελικά πήγα τουαλέτα αυτήν την στιγμή έχω πρηστεί από κάτω από τον ζόρισμα... 

• Λυπημένη/-ος 1

On 17/8/2021 at 4:35 ΜΜ, Penny28 είπε:

Κορίτσιααααα μόλις επέστρεψα από την κλινική οι τρελοί του χωριού σήμερα εγώ και ο άντρας μου ξύπνησα με έναν πόνο δεξιά στην κοιλιά που δεν με άφηνε να κουνηθω καθόλου ούτε πλευρό μπορούσα να γυρίσω περνώ τον γιατρό ο οποίος είναι σε άδεια και του λέω έτσι και έτσι μου λέει πήγαινε στην κλινική για καρδιοτοκογραφημα φεύγουμε με τέτοιο άγχος!!!Ευτυχώς όμως όλα καλά ακόμα πονάω βέβαια και μάλλον είναι έντερο...Οι εξετάσεις και ο υπέρυχος βγήκαν μια χαρά οπότε θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί...

Καλησπέρα ! Με έχει πιάσει κι εμένα αυτός ο πόνος τρεις φορές μέχρι τώρα... τα είδα όλα... ήμουν έτοιμη να πάω στο νοσοκομείο από τον φόβο μου και την ένταση του πόνου, αλλά με βοηθησε η ακινησία και ένα ντεπόν που έπαιρνα... κι εγώ υποθέτω ότι είναι το έντερο και φοβάμαι μην με ξαναπιάσει γιατί ο πόνος δεν αντέχεται.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Penny28 είπε:

Εντάξει δεν υπάρχει αυτό που έζησα πραγματικά...Πανω στη λεκάνη το κλάμα της ζωής μου!!!Να θες και να μην μπορείς όμως!!!!έλεγα θα γεννήσω από τον πόνο το σφίξιμο δεν ξέρω πήρα και τον γιατρό του λέω τίποτα τα υπόθετα μου λέει πήγαινε νοσοκομείο για κλίσμα και να σε δει γιατρός!!!Γιατρός γαστραντερολογος δεν υπήρχε μέχρι να βρω τελικά πήγα τουαλέτα αυτήν την στιγμή έχω πρηστεί από κάτω από τον ζόρισμα... 

Πηρες γλυκερινης και δε λειτούργησε; Αν νιωθεις πως ειναι σκληρα παρε λαδι τύπου nujol (παραφίνη) ειναι ααφαλες για την εγκυμοσύνη. Ρωτα και τον γιατρό σου η γαστρεντερολογο.

Και πινε πααρα πολυ νερό .

Περαστικά σου βρε κοριτσι μου...

πρίν από 10 λεπτά , Flolipop είπε:

Καλησπέρα ! Με έχει πιάσει κι εμένα αυτός ο πόνος τρεις φορές μέχρι τώρα... τα είδα όλα... ήμουν έτοιμη να πάω στο νοσοκομείο από τον φόβο μου και την ένταση του πόνου, αλλά με βοηθησε η ακινησία και ένα ντεπόν που έπαιρνα... κι εγώ υποθέτω ότι είναι το έντερο και φοβάμαι μην με ξαναπιάσει γιατί ο πόνος δεν αντέχεται.

Που ακριβως σε πιάνει ο πόνος;

Εγω στην 1η εγκυμοσύνη πάθαινα κολικούς στο νεφρό.

Εκει να δεις πόνο. Απο τον 4ο μήνα, Ανα 2 βδομαδες εισαγωγή έκανα, εμενα μεσα καπου 3 ημέρες με ενδοφλέβια. Στον 8ο προς 9ο επαθα την πιο γερη κρίση που υπάρχει. Φαντάσου μου χορήγησαν πεθιδινη   2 φορες κιολας και δεν υποχωρούσε ο πόνος. Ωσπου εκανα επέμβαση. Αλλα αργησαν 1,5 ημέρα να μου κανουν την επεμβαση!!!! Απο τον πονο εκανα 60 εμετούς την ημέρα ηταν τοσο εντονος ο πονος που μετά ειχα κολικους παντου και στο εντερο και στο στομάχι παντού, πονουσε ο λαιμος ο θωρακας απο τους τοσους εμετούς εβγαζα αίμα. Μετα την εγχείρηση συνηλθα μια και καλή και απο θαυμα δεν γέννησα πρόωρα.

• Λυπημένη/-ος 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Πηρες γλυκερινης και δε λειτούργησε; Αν νιωθεις πως ειναι σκληρα παρε λαδι τύπου nujol (παραφίνη) ειναι ααφαλες για την εγκυμοσύνη. Ρωτα και τον γιατρό σου η γαστρεντερολογο.

Εκει να δεις πόνο. Απο τον 4ο μήνα, Ανα 2 βδομαδες εισαγωγή έκανα, εμενα μεσα καπου 3 ημέρες με ενδοφλέβια. Στον 8ο προς 9ο επαθα την πιο γερη κρίση που υπάρχει. Φαντάσου μου χορήγησαν πεθιδινη   2 φορες κιολας και δεν υποχωρούσε ο πόνος. Ωσπου εκανα επέμβαση. Αλλα αργησαν 1,5 ημέρα να μου κανουν την επεμβαση!!!! Απο τον πονο εκανα 60 εμετούς την ημέρα ηταν τοσο εντονος ο πονος που μετά ειχα κολικους παντου και στο εντερο και στο στομάχι παντού, πονουσε ο λαιμος ο θωρακας απο τους τοσους εμετούς εβγαζα αίμα. Μετα την εγχείρηση συνηλθα μια και καλή και απο θαυμα δεν γέννησα πρόωρα.

Το πήρα αυτό το λαδάκι και δεν έκανε τίποτα και αυτό τα υπόθετα μετά από 1:30 ώρα έδρασαν ευτυχώς αλλά μέχρι τότε ημουν σε ένα μαύρο χαλί πολύ κλάμα πολύ πόνο πολύ ζόρισμα...Τωρα είμαι καλύτερα πάλι καλά την Παρασκευή θα πάω σε γαστραντερολογο να το ρυθμίσουμε λίγο γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση! 

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 59 λεπτά , Flolipop είπε:

Εγω φοβήθηκα γιατί έχω ιστορικό και δεν θα ηρεμουσα αν δεν έβλεπα ότι όλα είναι καλά μένουμε και στο χωριό που αν γίνει κάτι δεν υπάρχει βοήθεια ο πόνος πραγματικά δν αντέχετε μα μην σε ξανά πιάσει ποτέ ούτε εσένα ούτε εμένα εγώ δεν μπορούσα να περπατήσω....τωρα έχω άγχος μήπως από το ζόρισμα γίνει τίποτα... 

• Λυπημένη/-ος 1

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Με πονάει δεξιά η κοιλιά μου από χαμηλά ως ψηλά και με χτυπάει κ στην μέση. Λες να είναι κολικος νεφρού; Το καλο είναι ότι κάποια στιγμή μου περνάει ο πόνος..

πρίν από 27 λεπτά , Flolipop είπε:

Με πονάει δεξιά η κοιλιά μου από χαμηλά ως ψηλά και με χτυπάει κ στην μέση. Λες να είναι κολικος νεφρού; Το καλο είναι ότι κάποια στιγμή μου περνάει ο πόνος..

Μπορει ναι να είναι νεφρό. Εγω πονουσα ειτε δεξια ειτε αριστερα(αναλογα με ποιο νεφρό με έπιανε) χαμηλα προς ψηλά και πισω οχι στην μέση αλλα στα πλάγια. Να πίνεις κι εσυ πολυ νεράκι.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Πραγματικά κορίτσια νομίζω πως θα τρελαθώ στο τέλος με αυτό που ζω...Πηγα πριν από λίγο στην τουαλέτα και έβγαλα από το ορθό μια πολύ μικρή ποσότητα βλεννης  που μέσα είχε ροζ αίμα όχι πολύ ήταν διάσπαρτο λέτε να ήταν από τον κόλπο και να μην κατάλαβα καλά? τι να είναι αυτό πάλι μα να μην μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα! Να είναι από το ζόρισμα???Η αιμορροΐδες μπορεί γιατί ξανά πήγα και είδα αίμα ζωηρό στο χαρτί από το πρωοκτο... Πήρα το συροπι τώρα το Dushalac αν το γράφω σωστά να δούμε πως θα πάει... 

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...