Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

1 hour ago, Dimitra93 said:

Μόνο που το ακούω αγχώνομαι ...πω πω... μοιάζει φανταστικό το ποσό γρήγορα περνάει ο καιρός..εσύ πως είσαι τώρα?πως νιώθεις?

Και εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω ακριβά νυχτικά ...και εγώ θέλω να είναι με ρομπιτσα...μια χαρά έχουν τα κινέζικα τα μεγάλα ...για τρεις τέσσερις μέρες είναι τέλεια...

Κορίτσια εγώ μόλις τελείωσα την μετακομιση...εμένα σε δυαρακι και έπρεπε να βρω άλλου για πιο μεγάλο...ευτυχώς βρήκα ένα όπως το ήθελα...πραγματική ευκαιρία...αλλά κουράστηκα πάρα πολύ...περιμένω και την μεταφορά του ίντερνετ τώρα και για αυτό δεν πολύ μπαίνω....

Έκανα και το ντομπλερ σήμερα..31 εβδομάδων είμαι ...η μικρούλα είναι 1700...και είναι με το κεφάλι πανω....για αυτό την ένιωθα πολύ χαμηλά....γτ τα ποδαράκια είναι κάτω και με κλωτσαει συνέχεια εκεί....ισχιακη προβολή έτσι Μ τα είπε....όλα είναι καλά δόξα το θεό...

Με το καλο το νεο σας σπιτακι! Και μεις σε δυαρακι ειμαστε αλλα ξερω οτι του χρονου το πολυ πρεπει να μετακομισουμε... Ο λογος που δεν εχουμε φυγει ακομα ειναι επειδη ειναι δικο μου! Οποτε για την ωρα, προσπαθω να κανω αναπροσαρμογες στο σπιτι για να χωρεσουμε, πολυ στρημοξιδι, αλλα αμα ειναι δικο σου δυσκολα πας στο ενοικιο κι εδω στα Χανια εχουν ξεφυγει οι τιμες! Για την ωρα ψιλοφτιαχνω το δωματιο μας, εβαψα τον ενα τοιχο πορτοκαλι ανοιχτο, 4 χερια το περασα και ξεπατωθηκα! Δεν ειμαι για πολλα πολλα πλεον! 

Επισης και μενα η μικρη ειναι ορθια! Τοσους μηνες ηταν με το κεφαλι κατω, αλλα εδω και ενα μηνα εκανε τουμπα και σηκωθηκε!!! Ελπιζω να ξανακανει τουμπα καποια στιγμη γιατι ηδη μπηκα στον 8ο! 

Διαβαζω που λετε για 5-6 νυχτικα-πυτζαμες και αγχωθηκα!! Εγω νυχτικα δεν φοραω ποτε, μου φαινονται πολυ ξενερωτα, και προτιμω το χειμωνα πυτζαμακια. Αλλα πηρα ενα απο το mothercare με 15 ευρω που κι αυτα πολλα μου φανηκαν. Αντε να παω να παρω αλλο ενα απο τα κινεζικα. Επισης ουτε πυτζαμες με κουμπια φοραω, δεν μου αρεσουν καθολου. Αλλα αφου λετε οτι θα χρειαστουμε πολλες, τοτε λεω να παρω 2-3 απο αυτο το suc.gr που εχει κατι συμπαθητικες με σκιουρακια και ελαφακια! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσιααααα μόλις επέστρεψα από την κλινική οι τρελοί του χωριού σήμερα εγώ και ο άντρας μου ξύπνησα με έναν πόνο δεξιά στην κοιλιά που δεν με άφηνε να κουνηθω καθόλου ούτε πλευρό μπορούσα να γυρίσω περνώ τον γιατρό ο οποίος είναι σε άδεια και του λέω έτσι και έτσι μου λέει πήγαινε στην κλινική για καρδιοτοκογραφημα φεύγουμε με τέτοιο άγχος!!!Ευτυχώς όμως όλα καλά ακόμα πονάω βέβαια και μάλλον είναι έντερο...Οι εξετάσεις και ο υπέρυχος βγήκαν μια χαρά οπότε θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί...

• Μου αρέσει 4

πρίν από 3 λεπτά , Penny28 είπε:

Κορίτσιααααα μόλις επέστρεψα από την κλινική οι τρελοί του χωριού σήμερα εγώ και ο άντρας μου ξύπνησα με έναν πόνο δεξιά στην κοιλιά που δεν με άφηνε να κουνηθω καθόλου ούτε πλευρό μπορούσα να γυρίσω περνώ τον γιατρό ο οποίος είναι σε άδεια και του λέω έτσι και έτσι μου λέει πήγαινε στην κλινική για καρδιοτοκογραφημα φεύγουμε με τέτοιο άγχος!!!Ευτυχώς όμως όλα καλά ακόμα πονάω βέβαια και μάλλον είναι έντερο...Οι εξετάσεις και ο υπέρυχος βγήκαν μια χαρά οπότε θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί...

Περαστικά κορίτσιου ,μήπως είναι το μωρό κάπου σε πιέζει .

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Dimitra93 said:

Μόνο που το ακούω αγχώνομαι ...πω πω... μοιάζει φανταστικό το ποσό γρήγορα περνάει ο καιρός..εσύ πως είσαι τώρα?πως νιώθεις?

Και εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω ακριβά νυχτικά ...και εγώ θέλω να είναι με ρομπιτσα...μια χαρά έχουν τα κινέζικα τα μεγάλα ...για τρεις τέσσερις μέρες είναι τέλεια...

Κορίτσια εγώ μόλις τελείωσα την μετακομιση...εμένα σε δυαρακι και έπρεπε να βρω άλλου για πιο μεγάλο...ευτυχώς βρήκα ένα όπως το ήθελα...πραγματική ευκαιρία...αλλά κουράστηκα πάρα πολύ...περιμένω και την μεταφορά του ίντερνετ τώρα και για αυτό δεν πολύ μπαίνω....

Έκανα και το ντομπλερ σήμερα..31 εβδομάδων είμαι ...η μικρούλα είναι 1700...και είναι με το κεφάλι πανω....για αυτό την ένιωθα πολύ χαμηλά....γτ τα ποδαράκια είναι κάτω και με κλωτσαει συνέχεια εκεί....ισχιακη προβολή έτσι Μ τα είπε....όλα είναι καλά δόξα το θεό...

Ωωω ναι άσε περνάει πάρα πολύ γρήγορα ο καιρός... Φτου φτου μια Χαρούλα !! Θα ναι μεγάλο μωράκι..   έχω λίγο άγχος, γιατί δεν έχω την άγνοια που είχα την πρώτη φορά... αλλά ανυπομονώ να έρθει το κοριτσάκι μου σπίτι μας

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Περαστικά κορίτσιου ,μήπως είναι το μωρό κάπου σε πιέζει .

Σε ευχαριστώ πολύ!! Η μπέμπα όχι δεν είναι κάπου εκεί συνήθως πάει στην άλλη πλευρά και όταν ρίχνει κλωτσιά από δεξιά πονάω αρκετά...Ισως να είναι το έντερο έχω πάθει μια κρίση αυτές τις μέρες και δεν πάω καλά τουαλέτα ενώ όλα πήγαιναν ρολόι!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Penny28 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Η μπέμπα όχι δεν είναι κάπου εκεί συνήθως πάει στην άλλη πλευρά και όταν ρίχνει κλωτσιά από δεξιά πονάω αρκετά...Ισως να είναι το έντερο έχω πάθει μια κρίση αυτές τις μέρες και δεν πάω καλά τουαλέτα ενώ όλα πήγαιναν ρολόι!! 

Και μένα το ίδιο με έχει πιάσει την τελευταία εβδομάδα...δεν πάω ενώ πήγαινα κάθε πρωί ρολόι....και με πιάνει το έντερο μέχρι πίσω τον ορθό...και είναι έντονος πονος

• Μου αρέσει 2

πρίν από 48 λεπτά , Dimitra93 είπε:

Και μένα το ίδιο με έχει πιάσει την τελευταία εβδομάδα...δεν πάω ενώ πήγαινα κάθε πρωί ρολόι....και με πιάνει το έντερο μέχρι πίσω τον ορθό...και είναι έντονος πονος

Εγώ ξύπνησα 7:00 το πρωί από τον πόνο στα πλευρά μου που με χτύπαγε στον αφαλό έναν πολύ έντονο πόνο και ανάσα που έπαιρνα πόναγε φοβήθηκα πως κάτι γίνετε κάθε φορά που πήγαινε εκεί η μπέμπα πόναγε ακόμα περισσότερο άφησα λίγο χρόνο μήπως περάσει αλλά τίποτα 11:30 ήμουν στην κλινική δεν μπορούσα να περπατήσω από τον πόνο με πήγαν με το αμαξιδιο σε δωμάτιο ευτυχώς όλα καλά!!

Τώρα από την ώρα που ξύπνησα είμαι λίγο καλύτερα τουλάχιστον δεν πονάω τοοσοο όσο το πρωί θα πιω και ένα λαδάκι και ελπίζω το πρωί να συνέλθω!!! 

• Μου αρέσει 1

Αχ καλε κοριτσια τι ειναι τα κουλα που συμβαινουν! Περαστικα γρηγορα ευχομαι! @Penny28 τελικα τι ηταν ο πονος αυτος; Πονο στον αφαλο εννοιωσα εντονο τις προαλλες γιατι μαλλον η μικρη βαραγε σε εκεινο το σημειο και ημουν στο δρομο και ξαφνικα εβλεπες μια τρελη να περπατα, να σταματα και να κανει "αου", να συνεχιζει και λιγα δευτερολεπτα πιο κατω παλι το ιδιο! Ηταν αρκετα οξυς και ενοχλητικος! Αχ τι εχουμε να τραβηξουμε ακομα! 

Για μια κοπελα που ανεφερε κατι για αυπνιες, να πω οτι με επισκεπτονται και μενα! Με σηκωνει αρων αρων ξημερωματα, 4 το πρωι για κατουρημα γιατι βαραει τη κυστη και μετα.... αντε να ξανακοιμηθω!!! Μπορει να παει 10 το πρωι! Και αλλες φορες παλι, πεφτω για υπνο και ενω νυσταζα, ξαφνικα με πιανει νευρικοτητα και υπερενταση! Μαλλον μας προετοιμαζουν για τα ξενυχτια που θα ερχονται! :-P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 30 λεπτά , depifish είπε:

Αχ καλε κοριτσια τι ειναι τα κουλα που συμβαινουν! Περαστικα γρηγορα ευχομαι! @Penny28 τελικα τι ηταν ο πονος αυτος; Πονο στον αφαλο εννοιωσα εντονο τις προαλλες γιατι μαλλον η μικρη βαραγε σε εκεινο το σημειο και ημουν στο δρομο και ξαφνικα εβλεπες μια τρελη να περπατα, να σταματα και να κανει "αου", να συνεχιζει και λιγα δευτερολεπτα πιο κατω παλι το ιδιο! Ηταν αρκετα οξυς και ενοχλητικος! Αχ τι εχουμε να τραβηξουμε ακομα! 

Για μια κοπελα που ανεφερε κατι για αυπνιες, να πω οτι με επισκεπτονται και μενα! Με σηκωνει αρων αρων ξημερωματα, 4 το πρωι για κατουρημα γιατι βαραει τη κυστη και μετα.... αντε να ξανακοιμηθω!!! Μπορει να παει 10 το πρωι! Και αλλες φορες παλι, πεφτω για υπνο και ενω νυσταζα, ξαφνικα με πιανει νευρικοτητα και υπερενταση! Μαλλον μας προετοιμαζουν για τα ξενυχτια που θα ερχονται! :-P

Κορίτσια νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα ,εγώ δεν κοιμάμαι πλέον καλά τα βράδια ξυπνάω αρκετές φορές κ μπορεί να μείνω και ξύπνια,πονάει αρκετά η πλάτη μου μιας κ βολεύομαι μόνο ανάσκελα,επίσης όταν τρώω κάτι που θα με πειράξει ακόμα κ τοστ όπως απόψε (συνήθως τρωω ένα γιαούρτι)μου ανεβαίνει προς τα πάνω και νιώθω κ έναν πόνο στην πλάτη στο ύψος του στομάχου,όπου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα φεύγει αλλά με κάνει κ ανησυχώ .Λίγο ακόμα έμεινε υπομονή κορίτσια.

1 hour ago, Penny28 είπε:

Εγώ ξύπνησα 7:00 το πρωί από τον πόνο στα πλευρά μου που με χτύπαγε στον αφαλό έναν πολύ έντονο πόνο και ανάσα που έπαιρνα πόναγε φοβήθηκα πως κάτι γίνετε κάθε φορά που πήγαινε εκεί η μπέμπα πόναγε ακόμα περισσότερο άφησα λίγο χρόνο μήπως περάσει αλλά τίποτα 11:30 ήμουν στην κλινική δεν μπορούσα να περπατήσω από τον πόνο με πήγαν με το αμαξιδιο σε δωμάτιο ευτυχώς όλα καλά!!

Τώρα από την ώρα που ξύπνησα είμαι λίγο καλύτερα τουλάχιστον δεν πονάω τοοσοο όσο το πρωί θα πιω και ένα λαδάκι και ελπίζω το πρωί να συνέλθω!!! 

Τελικά στην κλινική σου είπαν τι μπορεί να είναι?Σου έδωσαν τίποτα παυσίπονα?

1 hour ago, depifish είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Λογικά είναι το έντερο ακόμα με πονάει και δεν μπορώ να αλλάξω πλευρό θέλω να πιστεύω αύριο θα είμαι καλύτερα!!Ο πόνος είναι σαν κολικος που χτυπάει όλη την δεξιά πλευρά έως και τον αφαλό όταν πάει εκεί η μπέμπα είναι σαν να ξεκολλάει τα κόκκαλα..

Εγώ έχω ξεκινήσει και κοιμάμαι πάλι πολύ και αρκετές ώρες για την ώρα αυτά βέβαια αλλάζουν συνέχεια...

Διαφημίσεις

1 hour ago, βιολετα3 είπε:

Κορίτσια νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα ,εγώ δεν κοιμάμαι πλέον καλά τα βράδια ξυπνάω αρκετές φορές κ μπορεί να μείνω και ξύπνια,πονάει αρκετά η πλάτη μου μιας κ βολεύομαι μόνο ανάσκελα,επίσης όταν τρώω κάτι που θα με πειράξει ακόμα κ τοστ όπως απόψε (συνήθως τρωω ένα γιαούρτι)μου ανεβαίνει προς τα πάνω και νιώθω κ έναν πόνο στην πλάτη στο ύψος του στομάχου,όπου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα φεύγει αλλά με κάνει κ ανησυχώ .Λίγο ακόμα έμεινε υπομονή κορίτσια.

Τελικά στην κλινική σου είπαν τι μπορεί να είναι?Σου έδωσαν τίποτα παυσίπονα?

Οχι δεν μου έδωσαν τίποτα μου είπαν να ξαπλώσω να ξεκουραστώ τώρα εγώ σκέφτομαι να πιω το λαδάκι η θα είναι χειρότερα αλλά δεν νομίζω εφόσον δεν μπορώ κιόλας να παω τουαλέτα καλό θα μου κάνει... 

@Penny28 περαστικά σου!! Ειναι θεμα το έντερο στην εγκυμοσύνη...

Κοριτσια τι κανετε; Εμενα πλεον η κοιλια μου έχει μεγαλώσει αρκετά. Εχω την μεγαλύτερη κοιλια απ ολες τις εγκυμοσύνες μου. Στις 3 προηγούμενες, ισα που φαίνονταν η κοιλια κατα τον 8ο μήνα. 

Το παράδοξο ειναι πως ακομα είμαι στο -1 κιλό. Αλλα η κοιλια, κοιλια... 

Κουράζομαι παρα πολυ ευκολα, θυμωνω ακομα πιο εύκολα. Στην παραλια που παμε δεν περνάω καλα, καθώς στην καρεκλα θαλάσσης που εχω, ποναω στο διαφραγμα αλλα αν ξαπλωσω κιολας κατω, ποναει πολυ η μεση μου. Χαλια μαυρα κοινως και έχω ακομα 2 μηνες ολόκληρους μπροστά μου. 

Εσεις τι κάνετε;

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

9 hours ago, Penny28 said:

Οχι δεν μου έδωσαν τίποτα μου είπαν να ξαπλώσω να ξεκουραστώ τώρα εγώ σκέφτομαι να πιω το λαδάκι η θα είναι χειρότερα αλλά δεν νομίζω εφόσον δεν μπορώ κιόλας να παω τουαλέτα καλό θα μου κάνει... 

Περαστικα κοπελα μου! Με το εντερο νομιζω πολλες εχουμε θεματακια ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο!

18 minutes ago, Farmakotriftena said:

Κοριτσια τι κανετε; Εμενα πλεον η κοιλια μου έχει μεγαλώσει αρκετά. Εχω την μεγαλύτερη κοιλια απ ολες τις εγκυμοσύνες μου. Στις 3 προηγούμενες, ισα που φαίνονταν η κοιλια κατα τον 8ο μήνα. 

Κουράζομαι παρα πολυ ευκολα, θυμωνω ακομα πιο εύκολα. Στην παραλια που παμε δεν περνάω καλα, καθώς στην καρεκλα θαλάσσης που εχω, ποναω στο διαφραγμα αλλα αν ξαπλωσω κιολας κατω, ποναει πολυ η μεση μου. Χαλια μαυρα κοινως και έχω ακομα 2 μηνες ολόκληρους μπροστά μου. 

Εσεις τι κάνετε;

Αφου πας κ θαλασσα μπραβο!! Εγω πλεον κουραζομαι πολυ ευκολα κ νιωθω κ τα 11 κιλα που εχω παρει! Για περπατημα ουτε καν, ενα φαγητο κ ενα κομμωτηριο παω κ πρεπει να καθομαι σε τελειως ισια σταση για να μην πιανομαι πισω! Χαλαλι ας ειναι καλα τα μωρακια μου! 

Το καλο ειναι οτι μειωθηκαν οι ισχυακοι πονοι, τωρα εχω μια φορα στο τοσο κ δεν ειναι τοσο εντονοι. Μετρσω μερες για να παω για το δευτερο ντοπλερ την αλλη εβδομαδα!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Εσεις τι κάνετε;

Καλά όταν πάω ανόργανοτα για μπάνιο με το καρέκλακι ή την ψάθα τα βλέπω οοολα!! Παρότι έχω μικρή κοιλιά αφού δεν πιστεύουν πως είμαι στον όγδοο όλοι μου λένε αυτή είναι κοιλιά πέμπτου τι να πεις ότι κοιλιά και αν έχεις το μωρό είναι ίδιο και τα πιέζει ΟΛΑ!!! Οπότε κι εγώ πάω σε οργανωμένες παραλίες και όχι όπου κι όπου σε κρεβατάκι με στροματακι και είμαι μια χαρά ... Το μόνο είναι που πρέπει να κυνηγάω το μωρό που κάνει σε όλους επίσκεψη όπου και αν πάμε παραλία ταβέρνα καφετέρια δεν κάθεται σε ένα σημείο ... 

Φυσικά έχω νεύρα με οοολους βασικά είμαι νεύρα με πόδια !!! Όλο μαλώνω τον άντρα μου για ότι και αν κάνει αφήστε τα,  μα πως μας αντέχουν ??? Δεν μου αρέσει το ένα δεν μου αρέσει το άλλο είμαι εντελώς παράξενη τώρα .. Από εβδομάδα γυρνάω και σπίτι επιτέλους αλλά έχω να κάνω γενική τα παααντα ότι μπορείτε να φανταστείτε θα πάρω και μια γυναίκα βέβαια να με βοηθήσει μαζί και ο άντρας μου για να είναι όλα έτοιμα μόλις έρθει η μπέμπα (όχι πως τελειώνουν ποτέ οι δουλειές) Αυτά ... σας ζάλισα !

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια, έχω ένα παιδάκι 11 μηνών και είμαι περίπου 8 εβδ έγκυος στο δεύτερο! Ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει πάρει αναρρωτική άδεια, ή αν ξέρει κάποιον γιατρό που να γράφει; Θα το εκτιμούσα πολύ όποια μπορούσε να με βοηθήσει. Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...