Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι εντελώς παράλογο σήμερα μου ήρθε e-mail πως για να πάω στο μαιευτήριο Έλενα που εκεί με παρακολουθεί ο γιατρός μου πρέπει να έχω μαζί μου αρνητικο rapid test δηλαδή είναι δυνατόν σκέφτομαι πάνε καθόλου καλά !!!!???? Σας έχουνε πει εσάς κάτι τέτοιο οι γιατροί σας ή μόνο εκεί το κάνανε έτσι ? Δηλαδή κάθε φορά που θα πηγαίνω θα πρέπει να πληρώνω και τεστ ?? Πφφφ πως σκατα τα έχουν κάνει όλα ....

Κορίτσι μου θέλει παντού τεστ! Στις κλινικές σίγουρα πάντως! Εγώ πήγα χθες Γτ νόμιζα ότι κάνω συσπασεις αλλά τελικά ήταν το μωρό κ μου έκαναν εκεί ραπιντ τεστ αλλά ευτυχως δν πλήρωσα. Στα δημόσια τώρα θέλουν να το κανείς Εσυ το τεστ κ μετά να πας. 

1 hour ago, xrys1988 είπε:

Ακριβώς τα ίδια κι εγώ. Επειδή σίγουρα δεν θα τα ξαναφορεσω κ τα θέλω μόνο για το μαιευτήριο, δεν σκοπεύω να δώσω 50€ για ένα νυχτικό. Γιατί έλεγα να αγοράσω 3 νυχτικά κ 2 ρομπιτσες ίσως γιατί θα λερώνονται. 

Πραγματικά σε κάποια σάιτ που μπήκα είχαν κ 80€ το σετ κ τρελάθηκα. Κάποια αλλά με έκπτωση τα είχαν γύρω στα 30-35€ . Κ γω τα θεωρώ παρά πολλά Γτ δν θα τα ξανά φορέσω μετά στο σπιτι ,μόνο όταν ξανακάνω δεύτερο παιδί με το καλό. Ίσως να πάρω κ γω 3 νυχτικα άμα κερώνονται τόσο εύκολα όπως λένε τα κορίτσια από το γάλα. Είπα να τα πάρω από τώρα Γτ έχει εκπτώσεις κ μην τα αφήσω για  τέλη Σεπτέμβρη. Γτ εγώ έχω ακομα λιγο παραπάνω καιρό από εσάς. Απλα με προβληματίζει το νούμερο. Εγώ πχ φοράω small κανονικά κ χαρά τωρα που μπαινω στον 7ο δν έχω πάρει πολλά κιλά παρά μόνο η κοιλιά έχει μεγαλώσει . Όποτε είπα να τα πάρω medium Γτ ίσως έχω βάλει κ μερικά κιλά ακόμη(αν κ δν το κόβω Γτ τώρα που μεγάλωσε η κοιλιά δν μπορώ να φάω κ πολύ) 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 55 λεπτά , Sweetheart12 είπε:

Κορίτσι μου θέλει παντού τεστ! Στις κλινικές σίγουρα πάντως! Εγώ πήγα χθες Γτ νόμιζα ότι κάνω συσπασεις αλλά τελικά ήταν το μωρό κ μου έκαναν εκεί ραπιντ τεστ αλλά ευτυχως δν πλήρωσα. Στα δημόσια τώρα θέλουν να το κανείς Εσυ το τεστ κ μετά να πας. 

Πραγματικά σε κάποια σάιτ που μπήκα είχαν κ 80€ το σετ κ τρελάθηκα. Κάποια αλλά με έκπτωση τα είχαν γύρω στα 30-35€ . Κ γω τα θεωρώ παρά πολλά Γτ δν θα τα ξανά φορέσω μετά στο σπιτι ,μόνο όταν ξανακάνω δεύτερο παιδί με το καλό. Ίσως να πάρω κ γω 3 νυχτικα άμα κερώνονται τόσο εύκολα όπως λένε τα κορίτσια από το γάλα. Είπα να τα πάρω από τώρα Γτ έχει εκπτώσεις κ μην τα αφήσω για  τέλη Σεπτέμβρη. Γτ εγώ έχω ακομα λιγο παραπάνω καιρό από εσάς. Απλα με προβληματίζει το νούμερο. Εγώ πχ φοράω small κανονικά κ χαρά τωρα που μπαινω στον 7ο δν έχω πάρει πολλά κιλά παρά μόνο η κοιλιά έχει μεγαλώσει . Όποτε είπα να τα πάρω medium Γτ ίσως έχω βάλει κ μερικά κιλά ακόμη(αν κ δν το κόβω Γτ τώρα που μεγάλωσε η κοιλιά δν μπορώ να φάω κ πολύ) 

Ναι κι εγώ το ψάχνω τώρα με τις εκπτώσεις... Μια χαρά θα είναι το νουμερο.

Εγώ θα πάρω large, πριν κανονικά φορούσα medium. Αλλά έχω πάρει 4 κιλά μέχρι τώρα και σε 5 μέρες μπαίνω στον 8ο. Ναι καλύτερα 3 νυχτικά, να είναι όλα καθαρά κ τακτοποιημένα. Αλλά παντού βλέπω με τιραντακι κ εγώ θέλω κοντομανικο με σετ ρόμπα κ δεν μπορώ να βρω.....

Καλά 80€ στο ενα δεν δίνω ούτε για αστείο γιατί δεν θα το ξαναφορεσω. 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Ntepaki22 είπε:

Όχι δεν μίλησα, αν και σήμερα συνεχίζω όπως χτες θα μιλήσω μαζί του. Στην πρώτη γέννα δεν είχα καταλάβει τίποτα.   Έφτασα με διαστολή 10 στο μαιευτήριο. . οπότε δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα ξεκινήσει ο τοκετός μου αυτή την φορά. Βέβαια τότε ήμουν κ 38 εβδομάδων. Αλλά δεν είχα ένα ζιζάνιο να το σηκώνω συνέχεια... Θα δούμε!! Είναι κ που ξεκίνησε να περπατάει η μικρή Μ κ όλο την κυνηγάω...

Καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου ή μαία αν έχεις !!!Και να ζητήσεις βοήθεια με το μωράκι σου , τουλάχιστον να μπεις στον μήνα σου.πω πω εσύ κοντεύεις θα είναι το πρώτο μωράκι της ομάδας!!!!

1 hour ago, Sweetheart12 είπε:

Κορίτσια αυτό κοιτούσα και εγώ αυτές τ μέρες και είναι όλα πανάκριβα εεε όχι και 30,40 ευρώ για ένα νυχτικό !!!!Και όσα πιο οικονομικά βρήκα ήταν χάλια τα σχέδια με κάτι αρκουδάκια πάνω χάλια δεν μου άρεσαν !!!Επειδή δεν πρόκειται να τα ξαναβάλω θα πάω να κοιτάξω σε καμία λαϊκή ή σε κάτι μεγάλα κινέζικα που έχουμε εδώ .

• Μου αρέσει 3

20 minutes ago, βιολετα3 said:

Καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου ή μαία αν έχεις !!!Και να ζητήσεις βοήθεια με το μωράκι σου , τουλάχιστον να μπεις στον μήνα σου.πω πω εσύ κοντεύεις θα είναι το πρώτο μωράκι της ομάδας!!!!

Κορίτσια αυτό κοιτούσα και εγώ αυτές τ μέρες και είναι όλα πανάκριβα εεε όχι και 30,40 ευρώ για ένα νυχτικό !!!!Και όσα πιο οικονομικά βρήκα ήταν χάλια τα σχέδια με κάτι αρκουδάκια πάνω χάλια δεν μου άρεσαν !!!Επειδή δεν πρόκειται να τα ξαναβάλω θα πάω να κοιτάξω σε καμία λαϊκή ή σε κάτι μεγάλα κινέζικα που έχουμε εδώ .

Είναι αλήθεια κοντεύω... Βοήθεια δυστυχώς δεν μπορώ να έχω , αν και εντάξει τα πρωινά μέχρι να γυρίσει ο άντρας μου κάθομαι στον καναπέ κ μόνο για να ταισω κ να αλλάξω τη μικρή σηκώνομαι..  τα θέλει όμως κ ο πωπος μου δεν μπορώ να ηρεμήσω αν κάτι δεν είναι έτσι όπως θέλω... Αλλά τώρα το σώμα δίνει σημάδια πως πρέπει να κατσω στα αυγά μου... Τώρα μετά το μεσημέρι θα την αναλαμβάνει φουλ ο αντρας μου... Τουλάχιστον να βγει ο Αύγουστος!!

1 hour ago, βιολετα3 είπε:

Εγώ είδα κ στο SHEIN νυχτικα αλλά κ εκεί έχουν από 14€ κ πάνω . Βρήκα κ ένα σετ ρόμπα κ νυχτικό κάπου στα 30€ με έκπτωση. Λέω να πάρω εκείνο κ κάνα δυο νυχτικα ακόμα . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Ntepaki22 είπε:

Κορίτσια χρόνια πολλά!! Χτες βράδυ ξανά τα είδα όλα ξύπνησα κ ήθελα επειγόντως τουαλέτα σαν κόψιμο... Έτσι ένιωθα κ στην πρώτη μου γέννα μόνο που τότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι... Κ πράγματι έκανα διάρροια... Συν ότι εδώ κ δύο μέρες έβλεπα τραχηλική βλέννη... Ξέρετε το παχύ υγρό που αρχίζει να βγαίνει πριν την γέννα αυτό ξανά το είχα πολύ καιρό στην πρώτη μου κόρη... Η κοιλιά μου ήταν τουμπανιασμενη μέχρι που χαλάρωσα μετά από κανένα δυωρο... Φοβάμαι ότι έχω μπει σε φάση τοκετού... Είμαι στην 35η βδομάδα... 27 Αυγούστου μπαίνω στον μήνα μου... Τώρα δεν έχω κάνει τίποτα..  κάθομαι στον καναπέ..  λέτε να γεννήσω τόσο νωρίς; Κ ο γιατρός μόλις βγήκε σε άδεια για δέκα μέρες... Τέλεια!!!

Πάντως εγώ πριν λίγο καιρό 7 μηνών ήμουν με έπιασε όπως λες φοβερός πόνος στην κοιλιά ήμουν τουαλέτα και νόμιζα θα πεθάνω από τον πόνο λες και είχα συμπιεσμένο αέρα έκανα διάρροια επίσης και μετά με πονούσε η κοιλιά εκείνο το βράδυ πρώτη φορά τράβηξα κάτι τέτοιο ποιος ξέρει από τι ήταν πάντως δεν μου πήγε το μυαλό στην γέννα ούτε καν εμένα ε και μετά πέρασε μόνο του δεν έκανα κάτι ...

Εγώ τώρα πια όταν κουβαλάω τον γιο μου με πονάει χαμηλά η κοιλιά και ο άντρας μου δεν καταλαβαίνει τίποτα ρε κορίτσι εντελώς όμως σαν γαϊδούρι με φορτώνει όταν πάμε θάλασσα (δηλαδή κάθε μέρα!!!)

1 hour ago, Brigitt said:

Πάντως εγώ πριν λίγο καιρό 7 μηνών ήμουν με έπιασε όπως λες φοβερός πόνος στην κοιλιά ήμουν τουαλέτα και νόμιζα θα πεθάνω από τον πόνο λες και είχα συμπιεσμένο αέρα έκανα διάρροια επίσης και μετά με πονούσε η κοιλιά εκείνο το βράδυ πρώτη φορά τράβηξα κάτι τέτοιο ποιος ξέρει από τι ήταν πάντως δεν μου πήγε το μυαλό στην γέννα ούτε καν εμένα ε και μετά πέρασε μόνο του δεν έκανα κάτι ...

Εγώ τώρα πια όταν κουβαλάω τον γιο μου με πονάει χαμηλά η κοιλιά και ο άντρας μου δεν καταλαβαίνει τίποτα ρε κορίτσι εντελώς όμως σαν γαϊδούρι με φορτώνει όταν πάμε θάλασσα (δηλαδή κάθε μέρα!!!)

Τι να πω ίσως είναι ότι πλησιάζω τον 9ο... Μακάρι να πάρω αρκετές μέρες από τον μήνα μου..  

Μια χαρά με τα μπάνια , θα γεννήσεις πολύ εύκολα. . είναι από την πίεση αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να τον σηκώσεις μην το κάνεις. Πρέπει να καταλάβει ο άντρας σου κ να του λες για να σε βοηθάει. Εμένα ευτυχώς με βοηθάει αρκετά.. αν κ μερικές φορές ξεχνιέται όπως όλοι οι άντρες... Χαχαχα!! Από την μια ρε κορίτσια με εκνευρίζει όταν μου λένε φίλες κ γνωστοί ε κάτσε ξεκουράσου..  πως να κάτσω όταν έχω και άλλο παιδί;;; Εμμμ;;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Ntepaki22 είπε:

Τι να πω ίσως είναι ότι πλησιάζω τον 9ο... Μακάρι να πάρω αρκετές μέρες από τον μήνα μου..  

Μια χαρά με τα μπάνια , θα γεννήσεις πολύ εύκολα. . είναι από την πίεση αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να τον σηκώσεις μην το κάνεις. Πρέπει να καταλάβει ο άντρας σου κ να του λες για να σε βοηθάει. Εμένα ευτυχώς με βοηθάει αρκετά.. αν κ μερικές φορές ξεχνιέται όπως όλοι οι άντρες... Χαχαχα!! Από την μια ρε κορίτσια με εκνευρίζει όταν μου λένε φίλες κ γνωστοί ε κάτσε ξεκουράσου..  πως να κάτσω όταν έχω και άλλο παιδί;;; Εμμμ;;;

Εντάξει από τη στιγμή που θα κλείσεις την 36 και μετά είναι οκ να γεννήσεις μια χαρά τελειωμηνο θεωρείται εγώ από τη μια θέλω να πάρω όλο το μήνα μου δεν ξέρω σε πόσο καιρό θα το ξαναζήσω αυτό από την άλλη θυμάμαι στο πρώτο γεννησα 40+2 και μου βγήκε το λάδι στο τέλος και τώρα θα μου βγει ακόμα περισσότερο με ένα μωρό όπως και εσένα !! Α κι εμένα ξεκουράσου κάτσε όλο έτσι μου λένε χαχαχαχα καλό το αστειακι λέω ...  Ο άντρας μου επειδή μέχρι τον 6ο έκανα φουλ γυμναστική χοροπηδούσα νομίζει πως είμαι τώρα στον 8ο το ίδιο αχ τι το θελα έπρεπε από την αρχή θα βογκαω αλλά εγώ πάω στην παραλία και παίζω ρακέτες και μετά δεν με πιστεύει αν του πω σε κάτι 'δεν μπορω'.

Ρε κορίτσια παντού για να μπεις ζητάνε η εμβολιασμό η ραπίντ μου έχουν σπάσει τα νεύρα ειλικρινά !!!! Ξέρετε τι παίζει στα γυμναστήρια ? Θέλω να πάω από Νοεμβρη και στο τέλος θα αναγκαστώ να κάνω το εμβόλιο με μισή καρδιά .... Θα μας σκάσουν στο τέλος !

2 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Εντάξει από τη στιγμή που θα κλείσεις την 36 και μετά είναι οκ να γεννήσεις μια χαρά τελειωμηνο θεωρείται εγώ από τη μια θέλω να πάρω όλο το μήνα μου δεν ξέρω σε πόσο καιρό θα το ξαναζήσω αυτό από την άλλη θυμάμαι στο πρώτο γεννησα 40+2 και μου βγήκε το λάδι στο τέλος και τώρα θα μου βγει ακόμα περισσότερο με ένα μωρό όπως και εσένα !! Α κι εμένα ξεκουράσου κάτσε όλο έτσι μου λένε χαχαχαχα καλό το αστειακι λέω ...  Ο άντρας μου επειδή μέχρι τον 6ο έκανα φουλ γυμναστική χοροπηδούσα νομίζει πως είμαι τώρα στον 8ο το ίδιο αχ τι το θελα έπρεπε από την αρχή θα βογκαω αλλά εγώ πάω στην παραλία και παίζω ρακέτες και μετά δεν με πιστεύει αν του πω σε κάτι 'δεν μπορω'.

Ρε κορίτσια παντού για να μπεις ζητάνε η εμβολιασμό η ραπίντ μου έχουν σπάσει τα νεύρα ειλικρινά !!!! Ξέρετε τι παίζει στα γυμναστήρια ? Θέλω να πάω από Νοεμβρη και στο τέλος θα αναγκαστώ να κάνω το εμβόλιο με μισή καρδιά .... Θα μας σκάσουν στο τέλος !

Στα γυμναστήρια μπαίνουν μόνο οι εμβολιασμενοι .Αλλά κ πάλι δεν φοβάσαι να πας μην τυχόν κολλήσεις κ έχεις κ μωρό στο σπίτι.

2 ώρες πρίν, Ntepaki22 είπε:

Είναι δύσκολο να ξεκουραστείς όταν υπάρχει κ ένα μωρό στο σπίτι,τουλάχιστον προσπάθησε όσο μπορείς να μην σηκώνεις βαρος και μην σκύβεις!!!!

Κορίτσια όσες έχετε παιδιά που θα πάνε σχολείο ανχωνεστε?Ανχωνομαι παρά πολύ μην τυχόν κολλήσω τίποτα τώρα με τα σχολεία και με έχει πιάσει τρομερός φόβος .

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Στα γυμναστήρια μπαίνουν μόνο οι εμβολιασμενοι .Αλλά κ πάλι δεν φοβάσαι να πας μην τυχόν κολλήσεις κ έχεις κ μωρό στο σπίτι.

Αν σου πω πως εύχομαι να κολλήσω μην αναγκαστώ να κάνω το εμβόλιο??? Θα με περάσεις για τρελή προφανώς .. Γιατί φοβάμαι πολύ περισσότερο να το κάνω μην σου πω τρέμω στην ιδέα των παρενέργειων... όσον αφορά το γυμναστήριο όπως δεν φοβάμαι να πάω στο σούπερ η στα μαγαζιά έτσι δεν φοβάμαι να πάω και εκεί φυσικα.... Αλλιώς θα κλείνομουν απλά σπίτι και θα έκλεινα και τον άντρα μου μέσα γιατί δεν ξέρεις από πού μπορεί να σου έρθει ...

Μέχρι των Ιούλιο ο άντρας μου πήγαινε γυμναστήριο με σελφ τεστ το άλλαξαν τώρα αυτό μόνο για εμβολιασμενους? γιατί το γράφω στο ίντερνετ και δεν μπορώ να βρω κάτι πρόσφατο που να το λέει...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, xrys1988 είπε:

Ναι κι εγώ το ψάχνω τώρα με τις εκπτώσεις... Μια χαρά θα είναι το νουμερο.

Εγώ θα πάρω large, πριν κανονικά φορούσα medium. Αλλά έχω πάρει 4 κιλά μέχρι τώρα και σε 5 μέρες μπαίνω στον 8ο. Ναι καλύτερα 3 νυχτικά, να είναι όλα καθαρά κ τακτοποιημένα. Αλλά παντού βλέπω με τιραντακι κ εγώ θέλω κοντομανικο με σετ ρόμπα κ δεν μπορώ να βρω.....

Καλά 80€ στο ενα δεν δίνω ούτε για αστείο γιατί δεν θα το ξαναφορεσω. 

Εγώ πήρα με τιραντακι νυχτικό σετ με ρόμπα στα 16,00€ κοντομάνικο πρέπει να έχει αρκετά κουμπιά μπροστά για να βολέψει στον θηλασμό και όσα είδα σε αυτό το στιλ είναι πάνω του 50€ πήρα ένα σετ στα 11€ και δύο σετ ακόμα στα 9.90 τα οποία ήρθαν σήμερα πολύ ωραία εγώ δεν φοράω καθόλου μα καθόλου πυτζάμες γενικά ούτε στον ύπνο πάντα κοιμάμαι με ένα μπλουζάκι χειμώνα καλοκαίρι οπότε δεν θα επερνα κάτι ακριβό εφόσον δεν ξέρω αν θα τις ξανά χρησιμοποιήσω... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , Penny28 είπε:

Εγώ πήρα με τιραντακι νυχτικό σετ με ρόμπα στα 16,00€ κοντομάνικο πρέπει να έχει αρκετά κουμπιά μπροστά για να βολέψει στον θηλασμό και όσα είδα σε αυτό το στιλ είναι πάνω του 50€ πήρα ένα σετ στα 11€ και δύο σετ ακόμα στα 9.90 τα οποία ήρθαν σήμερα πολύ ωραία εγώ δεν φοράω καθόλου μα καθόλου πυτζάμες γενικά ούτε στον ύπνο πάντα κοιμάμαι με ένα μπλουζάκι χειμώνα καλοκαίρι οπότε δεν θα επερνα κάτι ακριβό εφόσον δεν ξέρω αν θα τις ξανά χρησιμοποιήσω... 

Πάρα πολύ ωραίες τιμές!! Για θύμησε μου από πού τα πήρες???

Απλά εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ με τιραντακι, αυτό είναι το θέμα. Κρυώνουν αμέσως οι ώμοι μου κ δεν ησυχάζω να κοιμηθώ. Θέλω ένα κοντομανικο δηλαδή με μακρυμάνικη ρόμπα γιατί θα είναι κ Οκτώβριος.

πρίν από 23 λεπτά , xrys1988 είπε:

Πάρα πολύ ωραίες τιμές!! Για θύμησε μου από πού τα πήρες???

Απλά εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ με τιραντακι, αυτό είναι το θέμα. Κρυώνουν αμέσως οι ώμοι μου κ δεν ησυχάζω να κοιμηθώ. Θέλω ένα κοντομανικο δηλαδή με μακρυμάνικη ρόμπα γιατί θα είναι κ Οκτώβριος.

Από το suc.gr πήρα σετ κοντομάνικες με κουμπιά μπροστά έχει πολύ ωραία σχέδια με 9.90 έχει και με 14.00 πολύ ωραία!!Από το gcegret.gr πήρα το νυχτικό με την ρομπα και ένα σετ ακόμα κοντομάνικο...Εγω είμαι Σεπτεμβρίο και είπα να πάρω κοντομάνικο θα έχω και μια ζακετουλα μαζί αν χρειαστεί...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Penny28 είπε:

Από το suc.gr πήρα σετ κοντομάνικες με κουμπιά μπροστά έχει πολύ ωραία σχέδια με 9.90 έχει και με 14.00 πολύ ωραία!!Από το gcegret.gr πήρα το νυχτικό με την ρομπα και ένα σετ ακόμα κοντομάνικο...Εγω είμαι Σεπτεμβρίο και είπα να πάρω κοντομάνικο θα έχω και μια ζακετουλα μαζί αν χρειαστεί...

Ευχαριστώ!! Θα μπω να τα δω!!

• Μου αρέσει 1

On 16/8/2021 at 11:53 ΠΜ, Ntepaki22 είπε:

Κορίτσια χρόνια πολλά!! Χτες βράδυ ξανά τα είδα όλα ξύπνησα κ ήθελα επειγόντως τουαλέτα σαν κόψιμο... Έτσι ένιωθα κ στην πρώτη μου γέννα μόνο που τότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι... Κ πράγματι έκανα διάρροια... Συν ότι εδώ κ δύο μέρες έβλεπα τραχηλική βλέννη... Ξέρετε το παχύ υγρό που αρχίζει να βγαίνει πριν την γέννα αυτό ξανά το είχα πολύ καιρό στην πρώτη μου κόρη... Η κοιλιά μου ήταν τουμπανιασμενη μέχρι που χαλάρωσα μετά από κανένα δυωρο... Φοβάμαι ότι έχω μπει σε φάση τοκετού... Είμαι στην 35η βδομάδα... 27 Αυγούστου μπαίνω στον μήνα μου... Τώρα δεν έχω κάνει τίποτα..  κάθομαι στον καναπέ..  λέτε να γεννήσω τόσο νωρίς; Κ ο γιατρός μόλις βγήκε σε άδεια για δέκα μέρες... Τέλεια!!!

Μόνο που το ακούω αγχώνομαι ...πω πω... μοιάζει φανταστικό το ποσό γρήγορα περνάει ο καιρός..εσύ πως είσαι τώρα?πως νιώθεις?

23 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Και εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω ακριβά νυχτικά ...και εγώ θέλω να είναι με ρομπιτσα...μια χαρά έχουν τα κινέζικα τα μεγάλα ...για τρεις τέσσερις μέρες είναι τέλεια...

Κορίτσια εγώ μόλις τελείωσα την μετακομιση...εμένα σε δυαρακι και έπρεπε να βρω άλλου για πιο μεγάλο...ευτυχώς βρήκα ένα όπως το ήθελα...πραγματική ευκαιρία...αλλά κουράστηκα πάρα πολύ...περιμένω και την μεταφορά του ίντερνετ τώρα και για αυτό δεν πολύ μπαίνω....

Έκανα και το ντομπλερ σήμερα..31 εβδομάδων είμαι ...η μικρούλα είναι 1700...και είναι με το κεφάλι πανω....για αυτό την ένιωθα πολύ χαμηλά....γτ τα ποδαράκια είναι κάτω και με κλωτσαει συνέχεια εκεί....ισχιακη προβολή έτσι Μ τα είπε....όλα είναι καλά δόξα το θεό...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...