Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια !!!Το παθαίνετε κ εσείς να ξυπνάτε ξημερώματα κ να μην μπορείτε να κοιμηθείτε? Ευελπιστώ η ρινίτιδα που απέκτησα στην εγκυμοσύνη να φύγει γιατί έχω χάσει τον ύπνο μου ,φαγούρα στην μύτη μπούκωμα κ μετά τρελό φτέρνισμα .

Θυμάμαι στα κορίτσια μου είχα πάρει πυτζάμες μιας κ όλες ήταν τον χειμώνα ,παντελόνι μακριά κ μπλούζα με κουμπάκια μπροστά ,στην πρώτη μου κόρη είχα πολύ αίμα και τα είχα λερώσει όλα!!!Τώρα σκέφτομαι να πάρω πυτζάμες αλλά κ κανένα νυχτικό ,μια ρόμπα σίγουρα μήπως θέλω να κατεβω κάτω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 hours ago, Penny28 said:

Χαχαχαα η αλήθεια ειναι πως όταν επρόκειτο για ψώνια δεν κουράζομαι ούτε εγώ όταν θα τελειώσουμε όμως θα πω.. Ουφ τι τρέξιμο πονάει το κορμί μου...Εχω 2 μέρες τώρα πονάει η πλάτη μου τα πλευρά μου τόοοοσο πολύ!!! Δεν ξέρω μάλλον ανοίγει η πλάτη και άλλο έχω και πολύυυυ μεγάλο στήθος το είχα ανέκαθεν τώρα είναι τόσο και άλλο τόσο και ίσως για αυτό από το βάρος.... 

Ναι απο το βαρος θα ειναι! Ποτε εχεις γιατρο παλι? Αχ ζω για τις επισκεψεις στο γιατρο πια!

5 hours ago, βιολετα3 said:

Καλημέρα κορίτσια !!!Το παθαίνετε κ εσείς να ξυπνάτε ξημερώματα κ να μην μπορείτε να κοιμηθείτε? Ευελπιστώ η ρινίτιδα που απέκτησα στην εγκυμοσύνη να φύγει γιατί έχω χάσει τον ύπνο μου ,φαγούρα στην μύτη μπούκωμα κ μετά τρελό φτέρνισμα .

Θυμάμαι στα κορίτσια μου είχα πάρει πυτζάμες μιας κ όλες ήταν τον χειμώνα ,παντελόνι μακριά κ μπλούζα με κουμπάκια μπροστά ,στην πρώτη μου κόρη είχα πολύ αίμα και τα είχα λερώσει όλα!!!Τώρα σκέφτομαι να πάρω πυτζάμες αλλά κ κανένα νυχτικό ,μια ρόμπα σίγουρα μήπως θέλω να κατεβω κάτω.

Καλημερα! Ναι μπουκωμα εχω κ εγω κ ξυπναω λες κ ειμαι αρρωστη! 

Καλημερααααααα και Χρόνια Πολλά!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. 

Η αλήθεια είναι ότι κάνει ζέστη συνήθως στα νοσοκομεια-μαιευτηρια. Θα πάρω σίγουρα παντελόνι με μπλούζα πυτζάμα λεπτό όμως γιατί θα είναι Οκτώβρης (λογικά, ελπίζω να μην έχουμε απρόοπτα). Θα πάρω επίσης 2 άνετα νυχτικά (είμαι σε αναζήτηση τώρα) και θα πάρω κ ρομπιτσα, γιατί μπορεί να κρυώνω κάποια στιγμή. Από παντόφλες θα πάρω ανοιχτές, τύπου σαγιονάρες. 

Εγω θα παρω 3 νυχτικα κ 1 ρομπιτσα. Λογω καισαρικης μου ειπαν καλυτερα οχι πιτζαμα. 

Προς το παρον ισχυει το ενας συνοδος κ οχι επισκεπτηριο ε? Η οικογενεια θα μπορει να ερθει μεχρι το ισογειο?

Χρονια πολλα στην Παναγια μας, να προστατευει τα μωρακια μας κ ολα τα παιδακια του κοσμου!

• Μου αρέσει 2

10 ώρες πρίν, Deppybach είπε:

Καλησπέρα κ από μένα! 31+2 ξημερώματα 31+3!!! Είχα αγοράσει νυχτικό κ σορτσάκι με τιραντακι! Το θέμα είναι ότι τα αγόρασα μεγάλα νούμερα.. 50-52 ενώ ακόμα φοράω 44-46. Άκουσα την πεθερά μου ότι θα πάρω πολλά κιλά στον 9ο μήνα κ πήρα μεγαααααλες πιτζάμες... Τι να πω; Ελπίζω να μην πάνε τζάμπα... Από κει κ πέρα θα πάω κ μια ρομπιτσα να έχω για καλό κ για κακό. Παντόφλες ανοιχτές ή κλειστές θα πάρετε; Λένε ότι κάνει ζέστη στο μαιευτήριο...

Μην ακούτε ποτέ τις πεθερές χαχαχα !!! Καλά εγώ στον ένατο είχα χάσει 2 κιλά γιατί δεν ήθελα να τρώω τίποτα με τέτοια πίεση που ένιωθα από το μωρό ... Κάτσε για το μαιευτήριο δεν είναι οι πιτζάμες? θα έχεις γεννήσει θα έχει πέσει και η κοιλιά μετά κάντα δωρο στην πεθερά !!! εμένα είχε πέσει αρκετά δηλαδή s/m φοράω γενικά τόσο τις πήρα (αφήστε που βγήκα με το τζιν που φορούσα πριν την εγκυμοσύνη από το μαιευτήριο εσείς μην το κάνετε αυτό εμένα ευτυχώς μου έκανε γιατί μάζεψα γρήγορα αν όχι θα ήμουν με το κουμπί ανοιχτό χαχα) και τώρα τις ίδιες θα πάρω πάλι συν καμία πιτζάμα πάρα πάνω γιατί έτρεχαν ποτάμι τα γάλατα και έστελνα στην πεθερά μου κάθε μέρα για πλύσιμο ... Πάντως στα μαιευτήρια λόγω νεογέννητων επικρατεί αρκετή ζέστη μην πάρετε μακρυμάνικο καμία ρόμπα μόνο ... Α και σαγιονάρες είχα πάρει που την έβαζα και στο ντουζ μπορεί να είχα μονόκλινο αλλά πουθενά ξυπόλητη δεν πατούσα ...

πρίν από 4 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Εγω θα παρω 3 νυχτικα κ 1 ρομπιτσα. Λογω καισαρικης μου ειπαν καλυτερα οχι πιτζαμα. 

Προς το παρον ισχυει το ενας συνοδος κ οχι επισκεπτηριο ε? Η οικογενεια θα μπορει να ερθει μεχρι το ισογειο?

Χρονια πολλα στην Παναγια μας, να προστατευει τα μωρακια μας κ ολα τα παιδακια του κοσμου!

Καλέ τι 3? Χαχα πάρε 13 .. 

Πέρα από την πλάκα εγώ θα πάρω 5-6...7 λερωνονται για την πλάκα από το γάλα όλο μούσκεμα τις έκανα βέβαια εμένα έτρεχε υπερβολικο γάλα από το στήθος αλλά δεν είναι σε όλες τις γυναίκες έτσι αλλά ποτέ δεν ξέρεις εγώ δεν ήξερα και είχα πάρει 3 έλεγα ένα για κάθε μέρα αλλά δεν ζήτησα ενισχυσεις μετά ...

Στο δικό μου μαιευτήριο δεν επιτρέπονται επισκέπτες σίγουρα όχι και ο συνοδός με μοριακό εγώ βέβαια μάλλον θα είμαι μόνη για να προσέχει το μωρό στο σπίτι ο άντρας μου .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Καλημέρα να μην ξεχάσεις να πάρεις κ ένα ζευγάρι παντόφλες για το ντουζ .Στο Ιασώ που θα γεννησω ξέρω ότι μπορούν να μπουν μέχρι το καφέ που έχει στην είσοδο.

11 ώρες πρίν, xrys1988 είπε:

Ναι κι εγώ αυτό σκέφτομαι να πάρω νυχτικό σε περίπτωση καισαρικής. Παρόλο που δεν με βολεύουν καθόλου τα νυχτικά..... Εγώ πάντα φοράω σορτσάκι με μπλουζάκι. 

Αχααχ εγω τις λεω σπαστικιες 

Κοιτα όταν βγει ο ουροκαθετηρας φορας ο,τι θες. 

• Χαχα 1

yplDp3.png

14 minutes ago, βιολετα3 said:

Καλημέρα να μην ξεχάσεις να πάρεις κ ένα ζευγάρι παντόφλες για το ντουζ .Στο Ιασώ που θα γεννησω ξέρω ότι μπορούν να μπουν μέχρι το καφέ που έχει στην είσοδο.

Ναι! Μια για το ντους μια για το πατωμα! Κ εγω ΙΑΣΩ, ευτυχως μου ελεγαν οτι στο καφε εχει πολυ καλο φαγητο! Χα χα!

32 minutes ago, Brigitt said:

Μην ακούτε ποτέ τις πεθερές χαχαχα !!! Καλά εγώ στον ένατο είχα χάσει 2 κιλά γιατί δεν ήθελα να τρώω τίποτα με τέτοια πίεση που ένιωθα από το μωρό ... Κάτσε για το μαιευτήριο δεν είναι οι πιτζάμες? θα έχεις γεννήσει θα έχει πέσει και η κοιλιά μετά κάντα δωρο στην πεθερά !!! εμένα είχε πέσει αρκετά δηλαδή s/m φοράω γενικά τόσο τις πήρα (αφήστε που βγήκα με το τζιν που φορούσα πριν την εγκυμοσύνη από το μαιευτήριο εσείς μην το κάνετε αυτό εμένα ευτυχώς μου έκανε γιατί μάζεψα γρήγορα αν όχι θα ήμουν με το κουμπί ανοιχτό χαχα) και τώρα τις ίδιες θα πάρω πάλι συν καμία πιτζάμα πάρα πάνω γιατί έτρεχαν ποτάμι τα γάλατα και έστελνα στην πεθερά μου κάθε μέρα για πλύσιμο ... Πάντως στα μαιευτήρια λόγω νεογέννητων επικρατεί αρκετή ζέστη μην πάρετε μακρυμάνικο καμία ρόμπα μόνο ... Α και σαγιονάρες είχα πάρει που την έβαζα και στο ντουζ μπορεί να είχα μονόκλινο αλλά πουθενά ξυπόλητη δεν πατούσα ...

Καλέ τι 3? Χαχα πάρε 13 .. 

Πέρα από την πλάκα εγώ θα πάρω 5-6...7 λερωνονται για την πλάκα από το γάλα όλο μούσκεμα τις έκανα βέβαια εμένα έτρεχε υπερβολικο γάλα από το στήθος αλλά δεν είναι σε όλες τις γυναίκες έτσι αλλά ποτέ δεν ξέρεις εγώ δεν ήξερα και είχα πάρει 3 έλεγα ένα για κάθε μέρα αλλά δεν ζήτησα ενισχυσεις μετά ...

Στο δικό μου μαιευτήριο δεν επιτρέπονται επισκέπτες σίγουρα όχι και ο συνοδός με μοριακό εγώ βέβαια μάλλον θα είμαι μόνη για να προσέχει το μωρό στο σπίτι ο άντρας μου .

Ωχ λες? Παω να βαλω κ αλλες μην το ξεχασω! Κ απο ρουχα μονο αυτα που θα μπεις κ αυτα που θα βγεις ε?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Ναι! Μια για το ντους μια για το πατωμα! Κ εγω ΙΑΣΩ, ευτυχως μου ελεγαν οτι στο καφε εχει πολυ καλο φαγητο! Χα χα!

Ωχ λες? Παω να βαλω κ αλλες μην το ξεχασω! Κ απο ρουχα μονο αυτα που θα μπεις κ αυτα που θα βγεις ε?

Από ότι θυμάμαι γιατί πάνε και 12 χρόνια που γέννησα την τελευταία μου κόρη εκεί ,ωραίο ήταν έκανα συχνά επισκέψεις :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Ξέρεις τα λοχεία τρέχουν ποτάμι εμένα τα γάλατα ποτάμι εξίσου δεν θέλω θα το σκέφτομαι ήμουν όλη μέρα μούσκεμα βέβαια μπορεί να μην σου τύχει εγώ έκανα και υπερπαραγωγή αλλά ξέρω γω να είσαι και εσύ σίγουρη!! Ναι από ρούχα βάλε στη βαλίτσα εξόδου κάτι άνετο εγώ θα πάρω κανένα φόρεμα ίσως ποτέ δεν ξέρεις πως αντιδράει το σώμα μετά τη γέννα θυμάμαι μια εκεί στο μαιευτήριο που είχε γεννήσει και 3 μέρες μετά είχε μεγαλύτερη κοιλιά απ' ότι είχα εγώ στον ένατο μιλάω για τεράστια σκέφτομουν μήπως είχε κι άλλο μωρό εκεί μέσα χαχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Ναι απο το βαρος θα ειναι! Ποτε εχεις γιατρο παλι? Αχ ζω για τις επισκεψεις στο γιατρο πια!

Καλημερα! Ναι μπουκωμα εχω κ εγω κ ξυπναω λες κ ειμαι αρρωστη! 

Ναι από το βάρος είναι έχω τέλος του μήνα ραντεβού πάλι πρώτα ο Θεός και εγώ ανυπομονώ κάθε φορά αλλά και αγχώνομαι ταυτόχρονα.... 

Καλημέρα κορίτσια Χρόνια πολλά σε όλες καλή Παναγιά να έχουμε με το καλό τα μωράκια μας να είμαστε καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Εγω εχω δυσκολια στην αναπνοη απο λιγες ημερες πριν μαθω ότι είμαι εγκυος, μεχρι και τωρα που μιλαμε. Ειναι πρησμενοι οι κογχες της μύτης θεωρώ και το ειχα σε ολες (έφευγε μετά) οπότε υπομονη. Να φανταστεις, ειναι μερες που λαχανιαζω μεχρι και όταν τρώω. 

Παντως, ειτε νυχτικα είτε τοπακια κοριτσια , να ειναι ολα λεπτα και καλοκαιρινά.  Εχει ζεστη παντα μεσα στα μαιευτήρια. Για οσες θελησετε να θηλασετε να επιλεξετε τιραντακια ή τοπακια νυχτικά με κουμπακια μπροστά, για να βγαινει ευκολα το βυζι!!❤️

Επίσης, το γαλα συνηθως στις πρωτοτοκες θα ερθει τη 2η με 3η ημέρα (βεβαια δεν είναι κανονας μπορεί και αμεσως να έρθει) οποτε παρ τε μαζι σας και ειτε επιθέματα στήθους, είτε κοχύλια με τρύπες για να αναπνέει το στήθος. Προτιμάτε τα κοχύλια  ή ακομα καλυτερα και τιποτα (εστω για λιγη ώρα τόπλες) να αναπνεει το στήθος η μονο με ενα πολυ λεπτο φαρδύ τοπακι. Τα επιθέματα μπορει να προκαλέσουν μυκητιασεις , γιατι δεν αφήνουν το στήθος να αναπνεύσει. Και τα κοχυλια ομως δεν τα προτιμούμε σε υπερπαραγωγή πχ.

Για μενα τα καλυτερα κοχύλια είναι της Medela αλλα ειναι για πιο μικρο στήθος. (Εγω εχω μικρό) Ομως εχουν τέλεια εφαρμογή. Κατι nuk και chicco που ειχα δικιμασει προσωπικα δεν με βολεψαν (ενα απο τα δυο όμως ενδείκνυται για μεγάλο στήθος).

Επίσης σορυ που το γράφω , ίσως να φανεί και άσχετο αλλα το δινουν σαν συμβουλή πολλες μαιες.... Ποτε μη βάζετε αλατι ή  αλατονερο ή φυσιολογικο ορο ή οινόπνευμα στο στηθος!! Το δινουν σα συμβουλή κυρίως μαίες κολλημενες στην εποχή του '80 και ειναι τελείως λαθος.(ετυχε να το ακουσω να το δινουν συμβουλη και οταν γεμμησα το 1ο και το 3ο μου) Το λενε και καλα για να αποστειρωνεις το στήθος πριν τον θηλασμο και είναι τραγικό. 

Η θηλαια αλω βγαζει μια μυρωδιά ιδια με αυτη που ηταν το μωρακι στην μήτρα για να αναγνωρίζει το στηθος και να τρέφεται και επιπλέον με αλατια κτλ το στήθος σκληραίνει και το πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσετε προβλημα μετα με τραυματισμους στις θηλες. Συν φυσικα οτι μπορει να το γευτεί και το μωρο.

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

3 ώρες πρίν, xrys1988 είπε:

Καλημερααααααα και Χρόνια Πολλά!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. 

Η αλήθεια είναι ότι κάνει ζέστη συνήθως στα νοσοκομεια-μαιευτηρια. Θα πάρω σίγουρα παντελόνι με μπλούζα πυτζάμα λεπτό όμως γιατί θα είναι Οκτώβρης (λογικά, ελπίζω να μην έχουμε απρόοπτα). Θα πάρω επίσης 2 άνετα νυχτικά (είμαι σε αναζήτηση τώρα) και θα πάρω κ ρομπιτσα, γιατί μπορεί να κρυώνω κάποια στιγμή. Από παντόφλες θα πάρω ανοιχτές, τύπου σαγιονάρες. 

Καλημέρα εγώ πήρα 3 σετ πυτζάμες 2 με μακάρι παντελόνι και κοντομανικες μπλούζες με όλο κουμπάκια 1 σετ κοντό πάλι το ίδιο και ένα σετ νυχτικο με ρόμπα εγώ λογικά πάω για φυσιολογικό οπότε πιστεύω θα με βολέψει επίσης μου είπαν ότι για επάνω να πάρω και αυτά τα ραντακια θηλασμού μήπως λερωθουν από το γάλα να αλλάζω το από πάνω... 

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγω εχω δυσκολια στην αναπνοη απο λιγες ημερες πριν μαθω ότι είμαι εγκυος, μεχρι και τωρα που μιλαμε. Ειναι πρησμενοι οι κογχες της μύτης θεωρώ και το ειχα σε ολες (έφευγε μετά) οπότε υπομονη. Να φανταστεις, ειναι μερες που λαχανιαζω μεχρι και όταν τρώω. 

Παντως, ειτε νυχτικα είτε τοπακια κοριτσια , να ειναι ολα λεπτα και καλοκαιρινά.  Εχει ζεστη παντα μεσα στα μαιευτήρια. Για οσες θελησετε να θηλασετε να επιλεξετε τιραντακια ή τοπακια νυχτικά με κουμπακια μπροστά, για να βγαινει ευκολα το βυζι!!❤️

Επίσης, το γαλα συνηθως στις πρωτοτοκες θα ερθει τη 2η με 3η ημέρα (βεβαια δεν είναι κανονας μπορεί και αμεσως να έρθει) οποτε παρ τε μαζι σας και ειτε επιθέματα στήθους, είτε κοχύλια με τρύπες για να αναπνέει το στήθος. Προτιμάτε τα κοχύλια  ή ακομα καλυτερα και τιποτα (εστω για λιγη ώρα τόπλες) να αναπνεει το στήθος η μονο με ενα πολυ λεπτο φαρδύ τοπακι. Τα επιθέματα μπορει να προκαλέσουν μυκητιασεις , γιατι δεν αφήνουν το στήθος να αναπνεύσει. Και τα κοχυλια ομως δεν τα προτιμούμε σε υπερπαραγωγή πχ.

Για μενα τα καλυτερα κοχύλια είναι της Medela αλλα ειναι για πιο μικρο στήθος. (Εγω εχω μικρό) Ομως εχουν τέλεια εφαρμογή. Κατι nuk και chicco που ειχα δικιμασει προσωπικα δεν με βολεψαν (ενα απο τα δυο όμως ενδείκνυται για μεγάλο στήθος).

Επίσης σορυ που το γράφω , ίσως να φανεί και άσχετο αλλα το δινουν σαν συμβουλή πολλες μαιες.... Ποτε μη βάζετε αλατι ή  αλατονερο ή φυσιολογικο ορο ή οινόπνευμα στο στηθος!! Το δινουν σα συμβουλή κυρίως μαίες κολλημενες στην εποχή του '80 και ειναι τελείως λαθος.(ετυχε να το ακουσω να το δινουν συμβουλη και οταν γεμμησα το 1ο και το 3ο μου) Το λενε και καλα για να αποστειρωνεις το στήθος πριν τον θηλασμο και είναι τραγικό. 

Η θηλαια αλω βγαζει μια μυρωδιά ιδια με αυτη που ηταν το μωρακι στην μήτρα για να αναγνωρίζει το στηθος και να τρέφεται και επιπλέον με αλατια κτλ το στήθος σκληραίνει και το πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσετε προβλημα μετα με τραυματισμους στις θηλες. Συν φυσικα οτι μπορει να το γευτεί και το μωρο.

Αυτό για το στήθος το άκουσα και εγώ όχι για το αλάτι αλλά γενικά για κάτι μαντιλάκια κτλπ που κυκλοφορουν για να αποστηρωνεις και καλά το στήθος αλλά από ότι διάβασα μέρα για τον θηλασμό λέει πως δεν χρειάζετε ούτε καν να μπεις σε αυτή την διαδικασία...Και εγώ καλοκαιρινές πιτζάμες πήρα ευτυχώς βρήκα ένα σαιτ που είχε βολικές και σε πολύ καλή τιμή!!! Μονο τοπακια θέλω να πάρω τώρα για από πάνω... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Τώρα που λες για κοχύλια εμένα προσωπικά μου ήρθε να τα πετάξω από το παράθυρο βεντουζαριζε η θηλαία άλλως γέμιζε μέχρι πάνω σε δεύτερολεπτα όλο πετούσα γάλα (γιατί δεν είχε εκεί τρόπο να το αποθηκεύσω ) και όταν ξεχνιωμουν δηλαδή συνέχεια και εσκυβα να αλλάξω τον μικρό έβγαινε όλο το γάλα από τις τρύπες και γέμιζε το νυχτικό από πάνω μέχρι κάτω ήταν ο θάνατος μου τα επιθέματα μου έλεγαν εκεί να μην τα χρησιμοποιω αν και εμένα οι θηλές μου δεν πληγώθηκαν καθόλου και αν εμένα γυμνή από τη μέση και πάνω το κρεβάτι θα γινόταν λίμνη κανονική !! Μάσα τι μπελάς και αυτός ....

Να ρωτησω εγω η ασχετη, τα επιθεματα ποτε τα βαζουμε? Και αλλλο ειναι τα κοχυλια? Πηρα επιθεματα αλλα δεν εχω διαβασει οδηγιες ακομα!

Εισης, το στηθος δεν πρηζεται καπως πριν? Καταλαβαινουμε δηλαδη οτι κατι γινεται εκει, οτι προετοιμαζεται το γαλα? Εμενα δε βλεπω καποια αλλαγη απο τον 4ο μηνα που μεγαλωσαν οι θηλες μια ευκαιρια ειχα ναμε δω με μεγαλο στηθος κ αυτη τζιφος μαλλον!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...