Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

1 hour ago, βιολετα3 είπε:

Απλά μου φαίνεται περίεργο γιατί πχ τον Σεπτέμβρη που θα κάτσεις δεν θα μπουν ένσημα ,ούτε τον Οκτώβρη ,κ η λογίστρια μου ,μου είπε ότι δεν μετράνε ,αλλά κανείς δεν λέει με βεβαιότητα.Αλλα και πάλι αν μπουν δεν θα έχουν φανεί,πως θα υπολογιστούν τα ένσημα του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου.

Τα ένσημα του Ιουλίου ακόμα σε μένα δεν έχουν φανεί !!!!

Εγώ έχω 208 ένσημα από τον Ιούνιο του 2019 μέχρι και τον Ιούνιο του 2021 ,έχω ελπίδες να το πάρω?

Εγώ σου είπα τι μου είπαν από το ΙΚΑ και τι γράφει στα δικαιολογητικά....

Εγώ έχω ακριβώς 200 ένσημα από τον Οκτώβριο 2019- Οκτώβριο 2021. Τώρα είμαι άνεργη. Και μου είπε ο υπάλληλος ότι αφού έχω 200, το παίρνω κανονικά. Κι εμένα τα ένσημα του Ιουνίου δεν φαίνονται στον ΕΦΚΑ, έχω όμως την βεβαίωση για τα ένσημα αυτά από το λογιστήριο του Δήμου που εργαζομουν.

Πότε έχεις ΠΗΤ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Επανέρχομαι με δεύτερο ερώτημα. Πως ανταποκρινεστε στο κλάμα του μωρού;Η οσες θα ειναι το πρώτο σας πως το σκέφτεστε; Εχω διαβάσει παρα πολλά (cry it out vs attached parenting) και θα ηθελα τη γνώμη σας. Εγω απο τη μεριά μου δεν εχω σκοπό να την αφηνω να κλαίει και ας μου λένε όλοι (και πεθερά) οτι να μην την κακομαθω και να κλαίει δεν πειράζει και να μην την παίρνω αγκαλιά γιατί θα με κάνει ότι θέλει κλπ κλπ. Κι εγω σκέφτομαι καλά ειναι δυνατον;

Απο τη δική μου εμπειρία ως baby sitter οταν σπουδαζα (και στο εξωτερικό που υπερισχύει λιγο το αστο να κλαψει, οχι εδω) δεν αφηνα ποτέ τα μωράκια που προσεχα( τα περισσότερα από 40 ημερων) να κλαίνε και δεν ειδα να κακομαθαινει κανένα.Εννοειται πως αλλο η μαμά οκ, αλλα περνουσα πολλές ωρες καθημερινά μαζί τους η βράδια που ελειπαν οι γονείς τους.. Θα ηθελα πολύ να ακουσω τις γνώμες σας!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, xrys1988 είπε:

Εγώ σου είπα τι μου είπαν από το ΙΚΑ και τι γράφει στα δικαιολογητικά....

Εγώ έχω ακριβώς 200 ένσημα από τον Οκτώβριο 2019- Οκτώβριο 2021. Τώρα είμαι άνεργη. Και μου είπε ο υπάλληλος ότι αφού έχω 200, το παίρνω κανονικά. Κι εμένα τα ένσημα του Ιουνίου δεν φαίνονται στον ΕΦΚΑ, έχω όμως την βεβαίωση για τα ένσημα αυτά από το λογιστήριο του Δήμου που εργαζομουν.

Πότε έχεις ΠΗΤ?

3Νοεμβριου !!!

πρίν από 43 λεπτά , Milena είπε:

Γεια σας κορίτσια!!! Επανέρχομαι με δεύτερο ερώτημα. Πως ανταποκρινεστε στο κλάμα του μωρού;Η οσες θα ειναι το πρώτο σας πως το σκέφτεστε; Εχω διαβάσει παρα πολλά (cry it out vs attached parenting) και θα ηθελα τη γνώμη σας. Εγω απο τη μεριά μου δεν εχω σκοπό να την αφηνω να κλαίει και ας μου λένε όλοι (και πεθερά) οτι να μην την κακομαθω και να κλαίει δεν πειράζει και να μην την παίρνω αγκαλιά γιατί θα με κάνει ότι θέλει κλπ κλπ. Κι εγω σκέφτομαι καλά ειναι δυνατον;

Απο τη δική μου εμπειρία ως baby sitter οταν σπουδαζα (και στο εξωτερικό που υπερισχύει λιγο το αστο να κλαψει, οχι εδω) δεν αφηνα ποτέ τα μωράκια που προσεχα( τα περισσότερα από 40 ημερων) να κλαίνε και δεν ειδα να κακομαθαινει κανένα.Εννοειται πως αλλο η μαμά οκ, αλλα περνουσα πολλές ωρες καθημερινά μαζί τους η βράδια που ελειπαν οι γονείς τους.. Θα ηθελα πολύ να ακουσω τις γνώμες σας!!

Αχ κ εγώ έκανα αυτήν την δουλειά μέχρι πριν 1χρονο.Ειχα μαμά που μου έλεγε να το αφήνω να κλαίει  πολύ λυπηρό!!!!Έχω 3 κορίτσια ,στην πρώτη μου κόρη μιας κ δεν είχα άλλες υποχρεώσεις μπορούσα κ πήγαινα άμεσα ,μετά όταν ήρθε η δεύτερη ,δυστυχώς αν πχ κάνεις μπάνιο το πιο μεγάλο θα κλάψει δεν μπορείς να ανταποκριθείς άμεσα.Παντως μην ακούς κανέναν τα μωρά δεν κακομαθαινουν επειδή ανταποκρίνεσαι αμέσως μόλις κλάψουν ,ίσα ίσα νιώθουν ασφάλεια.

• Μου αρέσει 2

14 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Καλημερα ναι καλα λες! 30+4 ειμαι εσυ?

Εγω μπήκα στην 33η εβδομάδα!!!Σήμερα τα πόδια μου έγιναν αλλά τόσα πήγα για εξετάσεις ζεστήηηηηη ζεστήηηηηη δεν παλεύεται με τίποτα!!!Έξω στο μικροβιολογικο καμία 10αρια μπορεί και παραπάνω περίμενα έξω στην ουρά όρθια ευτυχώς βρέθηκε μια καλή κοπέλα και μου λέει περνά γιατί δεν πρόκειται να σε αφήσει κανένας...ψώνισα και μερικά πραγματάκια για την μπέμπα να κλείσω κάποια στιγμή βαλίτσα!!! 

1 hour ago, Milena είπε:

Περιμένεις το πρώτο σου μωρό ? 

Γενικά δεν αφήνεις ΠΟΤΕ ένα μωρό να κλαίει μα ποτέ είναι 9 μήνες μέσα στην κοιλιά σου σκέψου έχει μάθει να είναι ένα με εσένα και μόλις το γέννας πρέπει να νιώθει προστασία και φροντίδα και πρέπει να του την παρέχεις στο έπακρο ... Ποτέ δεν κακομαθαινει όταν του καλύπτεις τις φυσικές του ανάγκες όπως η αγκαλιά και το χάδι . Αχ δεν μπορώ να ακούω άλλες βλακείες από συγγενείς "άστο να κλαίει" !!!! Μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο ... Φυσικά θα υπάρξουν ώρες ειδικά στην αρχή  που θα νιώθεις απελπισία πως δεν ξέρεις τι θέλει πως δεν μπορείς με κανέναν τρόπο να σταματήσεις το κλάμα του , υπήρχαν στιγμές που ήμουν μόνη εκείνος έκλαιγε στο κρεβάτι κι εγώ έκλαιγα από δίπλα του από το άγχος και της απελπισία μου που δεν ήξερα τι να τον κάνω αλλά φυσικά δεν το άφηνα ποτέ  επίτηδες για να μην "κακομαθεις" μπούρδες αλλιώς κακομαθαινουν σε μεγαλύτερη ηλικία όχι ως βρεφοι 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Brigitt είπε:

Περιμένεις το πρώτο σου μωρό ? 

Γενικά δεν αφήνεις ΠΟΤΕ ένα μωρό να κλαίει μα ποτέ είναι 9 μήνες μέσα στην κοιλιά σου σκέψου έχει μάθει να είναι ένα με εσένα και μόλις το γέννας πρέπει να νιώθει προστασία και φροντίδα και πρέπει να του την παρέχεις στο έπακρο ... Ποτέ δεν κακομαθαινει όταν του καλύπτεις τις φυσικές του ανάγκες όπως η αγκαλιά και το χάδι . Αχ δεν μπορώ να ακούω άλλες βλακείες από συγγενείς "άστο να κλαίει" !!!! Μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο ... Φυσικά θα υπάρξουν ώρες ειδικά στην αρχή  που θα νιώθεις απελπισία πως δεν ξέρεις τι θέλει πως δεν μπορείς με κανέναν τρόπο να σταματήσεις το κλάμα του , υπήρχαν στιγμές που ήμουν μόνη εκείνος έκλαιγε στο κρεβάτι κι εγώ έκλαιγα από δίπλα του από το άγχος και της απελπισία μου που δεν ήξερα τι να τον κάνω αλλά φυσικά δεν το άφηνα ποτέ  επίτηδες για να μην "κακομαθεις" μπούρδες αλλιώς κακομαθαινουν σε μεγαλύτερη ηλικία όχι ως βρεφοι 

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αστο να κλαίει λέει να μην κακομάθει γιατί αν είναι να κακομάθει από το κλάμα θα φανεί όταν μεγαλώνουν και τους κάνουν τα χατίρια (συγγενείς, πεθερές,γιαγιάδες κτλπ) εκεί δεν θα κακομάθει εκεί απλά λένε μα δεν κάνει να το ζηλέψει η μην το μαλώνεις παιδί είναι μικρό θα μεγαλώσει και πάνε οι γιαγιάδες τα κανακεβουν και μετά χάνεις την μπάλα!!!Το μωρό φυσικά και θα κλάψει πως μπορείς να το αφήσεις να κλαίει  κάτι θα θέλει κάτι θα ζητάει εγώ δεν θα το έκανα με τίποτα!!!! 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 18 λεπτά , Penny28 είπε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αστο να κλαίει λέει να μην κακομάθει γιατί αν είναι να κακομάθει από το κλάμα θα φανεί όταν μεγαλώνουν και τους κάνουν τα χατίρια (συγγενείς, πεθερές,γιαγιάδες κτλπ) εκεί δεν θα κακομάθει εκεί απλά λένε μα δεν κάνει να το ζηλέψει η μην το μαλώνεις παιδί είναι μικρό θα μεγαλώσει και πάνε οι γιαγιάδες τα κανακεβουν και μετά χάνεις την μπάλα!!!Το μωρό φυσικά και θα κλάψει πως μπορείς να το αφήσεις να κλαίει  κάτι θα θέλει κάτι θα ζητάει εγώ δεν θα το έκανα με τίποτα!!!! 

@Brigitt @Penny28 Ναι το πρώτο μου θα είναι!!!Και συμφωνώ απόλυτα μαζι σας εννοείται αυτό. Οκ αν υπάρχει και δεύτερο η και τριτο και τεταρτο σαφως καποια στιγμή θα γίνει και αυτο οπως ειπε η @βιολετα3 αλλα όχι ηθελημένα, πχ για να μάθει να κοιμάται μόνο του και να παρηγοριεται μονο του. Δεν μπορω απλα να το διανοηθω. .Εχω διαβάσει και τα βιβλία "Κοιμησου παιδί μου" και " No cry sleep solution" και ενα σωρό άρθρα και μελέτες για το θέμα αυτό, και ειλικρινά οκ μπορεί ακόμα να ειμαι εξω απο το χορό αλλά δεν θα σκεφτω την δική μου ανεση/πρόγραμμα κλπ αλλά του μωρού.Και ας σηκωνομαι χιλιες φορές το 24ωρο. Μου φαίνεται τόσο σκληρό να το αφήνεις να κλαιει για να μαθει μονο του. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 18 λεπτά , Milena είπε:

@Brigitt @Penny28 Ναι το πρώτο μου θα είναι!!!Και συμφωνώ απόλυτα μαζι σας εννοείται αυτό. Οκ αν υπάρχει και δεύτερο η και τριτο και τεταρτο σαφως καποια στιγμή θα γίνει και αυτο οπως ειπε η @βιολετα3 αλλα όχι ηθελημένα, πχ για να μάθει να κοιμάται μόνο του και να παρηγοριεται μονο του. Δεν μπορω απλα να το διανοηθω. .Εχω διαβάσει και τα βιβλία "Κοιμησου παιδί μου" και " No cry sleep solution" και ενα σωρό άρθρα και μελέτες για το θέμα αυτό, και ειλικρινά οκ μπορεί ακόμα να ειμαι εξω απο το χορό αλλά δεν θα σκεφτω την δική μου ανεση/πρόγραμμα κλπ αλλά του μωρού.Και ας σηκωνομαι χιλιες φορές το 24ωρο. Μου φαίνεται τόσο σκληρό να το αφήνεις να κλαιει για να μαθει μονο του. 

Εγώ αυτό που έχω να πω και αφορά εμενα αποκλειστικα βέβαια είναι ότι επειδή περίμενα 8 χρόνια να έρθει αυτό το μωρό αν κακομαθει η όχι δεν με νοιάζει...ίσως το μετανιώσω αργότερα αλλά εγώ μπορεί και να το σηκώνω χωρίς να κλαίει....χαχαχα 

Παντως ξέρω από την ανιψιά Μ η οποία σπούδασε ψυχολογία ότι μέχρι και δύο χρόνων το μωρό έχει ανάγκη από την μαμά του και ότι πολλά που λένε οι μεγάλοι να μην τα κάνουμε για να μην κακομαθουν ,δεν ισχύουν ...φυσικά αν έχεις πολλά παιδιά αυτό θα είναι δύσκολο αλλά ίσως βιώνουν από εκείνη την ηλικία το αίσθημα της απόρριψης ...δεν μπορεί κανείς να ξέρει με σιγουριά....

• Μου αρέσει 3

10 hours ago, Penny28 said:

Εγω μπήκα στην 33η εβδομάδα!!!Σήμερα τα πόδια μου έγιναν αλλά τόσα πήγα για εξετάσεις ζεστήηηηηη ζεστήηηηηη δεν παλεύεται με τίποτα!!!Έξω στο μικροβιολογικο καμία 10αρια μπορεί και παραπάνω περίμενα έξω στην ουρά όρθια ευτυχώς βρέθηκε μια καλή κοπέλα και μου λέει περνά γιατί δεν πρόκειται να σε αφήσει κανένας...ψώνισα και μερικά πραγματάκια για την μπέμπα να κλείσω κάποια στιγμή βαλίτσα!!! 

Πλησιαζεις σιγα σιγα! Δε λρρι εξω τωρα μονο μεσα με αιρ κοντισιον αν κ εγω να σου πω δε ζεσταινομαι ποτε. Αλλα πλεον λαχανιαζω πολυ ευκολα δεν ειμαι για πολυ ωρα εξω. Ο αντρας.μου βεβαια λει οταν ειναι για ψωνια μια χαρα αντεχω την ορθοστασια κ να μπαινοβγαινω στα μαγαζια χα χα χα! 

• Χαχα 2

Τα παιδια θα κοιμηθούν καποια στιγμή μονα τους και τα ιδια θα θελήσουν κάποια στιγμή να εχουν το χώρο τους. Εγω κοιμαμαι ακομα με το μωρο(22 μηνων) και μέχρι πρόσφατα κοιμόταν και ο μεσαιος διπλα μου, μεχρι να τον παρει ο ύπνος και μετα τον πηγαίναμε στο δωματιο του. Τα δυο μεγάλα πλεον θέλουν το χώρο τους. Οσα κοριτσια θελήσετε να θηλασετε, η συγκοιμηση θεωρω πως θα σας βολεψει. Εγω βολευτικα παρα πολυ. Ούτε καν σηκωνομουν. Εδινα στήθος και κοιμόμουν.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Πλησιαζεις σιγα σιγα! Δε λρρι εξω τωρα μονο μεσα με αιρ κοντισιον αν κ εγω να σου πω δε ζεσταινομαι ποτε. Αλλα πλεον λαχανιαζω πολυ ευκολα δεν ειμαι για πολυ ωρα εξω. Ο αντρας.μου βεβαια λει οταν ειναι για ψωνια μια χαρα αντεχω την ορθοστασια κ να μπαινοβγαινω στα μαγαζια χα χα χα! 

Χαχαχαα η αλήθεια ειναι πως όταν επρόκειτο για ψώνια δεν κουράζομαι ούτε εγώ όταν θα τελειώσουμε όμως θα πω.. Ουφ τι τρέξιμο πονάει το κορμί μου...Εχω 2 μέρες τώρα πονάει η πλάτη μου τα πλευρά μου τόοοοσο πολύ!!! Δεν ξέρω μάλλον ανοίγει η πλάτη και άλλο έχω και πολύυυυ μεγάλο στήθος το είχα ανέκαθεν τώρα είναι τόσο και άλλο τόσο και ίσως για αυτό από το βάρος.... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , xrys1988 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε?? Έχετε κοιτάξει η' αγοράσει νυχτικό για το νοσοκομείο? Αν ναι, δώστε μου μερικές προτάσεις ....

Εγω απο oysho ειχα αγορασει και στις 3 προηγούμενες. Δεν είμαι φαν του.νυχτικου. φορουσα σορτς νυχτικο και τιραντε απο πάνω. Λογω κ.τ την 1η μερα που μας εχουν ουροκαθετηρα φορουσα νυχτικο βεβαια .

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 51 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγω απο oysho ειχα αγορασει και στις 3 προηγούμενες. Δεν είμαι φαν του.νυχτικου. φορουσα σορτς νυχτικο και τιραντε απο πάνω. Λογω κ.τ την 1η μερα που μας εχουν ουροκαθετηρα φορουσα νυχτικο βεβαια .

Ναι κι εγώ αυτό σκέφτομαι να πάρω νυχτικό σε περίπτωση καισαρικής. Παρόλο που δεν με βολεύουν καθόλου τα νυχτικά..... Εγώ πάντα φοράω σορτσάκι με μπλουζάκι. 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, xrys1988 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε?? Έχετε κοιτάξει η' αγοράσει νυχτικό για το νοσοκομείο? Αν ναι, δώστε μου μερικές προτάσεις ....

Καλησπέρα κ από μένα! 31+2 ξημερώματα 31+3!!! Είχα αγοράσει νυχτικό κ σορτσάκι με τιραντακι! Το θέμα είναι ότι τα αγόρασα μεγάλα νούμερα.. 50-52 ενώ ακόμα φοράω 44-46. Άκουσα την πεθερά μου ότι θα πάρω πολλά κιλά στον 9ο μήνα κ πήρα μεγαααααλες πιτζάμες... Τι να πω; Ελπίζω να μην πάνε τζάμπα... Από κει κ πέρα θα πάω κ μια ρομπιτσα να έχω για καλό κ για κακό. Παντόφλες ανοιχτές ή κλειστές θα πάρετε; Λένε ότι κάνει ζέστη στο μαιευτήριο...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...