Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Όλα αυτά είναι πανεύκολα να τα ετοιμάσεις. Ειδικά η ομελέτα που τα πετάς και μπαμ. Υπάρχουν πανεύκολες συνταγές. Μόνο να μάθεις τι να συνδιαζεις. Πχ αν στην ομελέτα έχει πατάτα, δεν τρως και ψωμί. Και όταν λέμε 10 αμύγδαλα εννοούμε μια χούφτα, αν φας 12 -14 δεν θα πάθεις κάτι. 

Η αρχή είναι δύσκολη, μετά εκπαιδεύεσαι κ δεν χρειάζεται ούτε ζύγισμα ούτε τίποτα.

Για να πω την αλήθεια μου ο διατροφολόγος μου έλυσε κ τα χέρια του τι μαγειρεύω αύριο χαχαχαχ 

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος μαγειρεύει μόνο και μαγειρεύει εξαιρετικά. Απλά γυρνάμε κ οι 2 κατά τις 9 το βράδυ από το πρωί. Μαγειρευει κάποιες μέρες εκεινος, παλιά το έκανε πιο πολύ, τώρα κάνει κάτι γρήγορο μέχρι να γυρίσω εγώ γιατί συνήθως γυρνάει πρώτος. Εκτός πια αν γυρίσει και πρέπει πάλι να δουλέψει οπότε εκεί καταλήγουμε να παραγγείλουμε ή να φτιάξω εγώ κάτι από τα ελάχιστα που ξέρω.

Ναι είναι όντως εύκολα τα συγκεκριμένα. Θα δω μήπως ξεκινήσω λίγο κ χρησιμοποιώ πιο ενεργά το air fryer τουλάχιστον. 

Να ξέρεις το καύσιμο για τις ωοθήκες μας είναι η πρωτεινη κ το νερό. Όσο μπορείς να αυξήσεις την πρωτεινη στην διατροφή σου.

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

8 minutes ago, depifish said:

Κοριτσια να ρωτησω οσες πλησιαζετε για doppler, σας κανει τις μετρησεις ο γιατρος σας ή θα πατε εκει που κανατε α' και β' επιπεδου; Εμενα σημερα απο οτι καταλαβα, εκανε οντως κατι καινουργιες μετρησεις, doppler μου τα ονομασε κι αυτα, μετρησε κατι αρτηριες και διαφορα στον εγκεφαλο αν καταλαβα καλα, αλλα μετα οταν τον ρωτησα αν πρεπει να παω για το doppler μου ειπε οχι και παραξενευτηκα... Δεν ειναι υποχρεωτικο οπως η α και β επιπεδου; 

Εμενα μου κανει παντα doppler αλλα μου ειπε κ πηγα κ εκει που εκανα β επιπεδου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια!! Είμαι στις μανουλες Νοεμβρίου και ήθελα να σας ρωτήσω κάτι μιας και βλέπω στο γκρουπ ειναι αρκετές μανουλες με μεγαλύτερα παιδάκια :)και Εχω διαβάσει οτι οι γευστικοί κάλυκες του μωρού διαμορφώνονται αυτους τους μήνες και οτι οι προτιμήσεις της μαμάς κατά την εγκυμοσύνη, αργότερα οταν γίνεται η εισαγωγή των τροφών παίζει ρόλο. Με λιγα λόγια οτι τρώμε εμείς θα αρέσει αργότερα στα μωρα μας; Και οσο περισσότερη ποικιλία σε αυτά που τρώμε τόσο πιο ανοιχτά θα ειναι τα μωράκια σε καινούργιες γεύσεις; Εσας πως ηταν τα μωρα σας πχ με τα φρούτα (αν τα τρωγατε κι εσείς στην εγκυμοσύνη) Απορία το έχω!!!!

2 ώρες πρίν, depifish είπε:

Κοριτσια να ρωτησω οσες πλησιαζετε για doppler, σας κανει τις μετρησεις ο γιατρος σας ή θα πατε εκει που κανατε α' και β' επιπεδου; Εμενα σημερα απο οτι καταλαβα, εκανε οντως κατι καινουργιες μετρησεις, doppler μου τα ονομασε κι αυτα, μετρησε κατι αρτηριες και διαφορα στον εγκεφαλο αν καταλαβα καλα, αλλα μετα οταν τον ρωτησα αν πρεπει να παω για το doppler μου ειπε οχι και παραξενευτηκα... Δεν ειναι υποχρεωτικο οπως η α και β επιπεδου; 

Εμενα μου είχε πει ο εμβρυολογος ότι οι περισσότεροι γιατροί το κάνουν το ντομπλερ μόνοι τους...Εμένα ο δικός μου με έστειλα και έκαναν ντομπλερ εκια που έκανα την Β-επίπεδου μια φίλη μου για παράδειγμα τις το έκανε ο γιατρός τής. Αν ναι από κάποια εβδομάδα και έπειτα συνέχεια κοιτάνε την ανάπτυξη πιο λεπτομερώς όπως στο ντομπλερ. 

3 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε?Σήμερα μου ήρθε μια παραγγελία που εκανα για το μπεμπακι μου !!!Πήρα μια πικέ κουβερτουλα αγκαλιας ,ένα προστατευτικό για το στρωματακι και σεντονακια μικρά νομίζω της έλεγαν πάνες ,τα ήθελα για το λίκνο αλλά βλακεία μου δεν είδα τ διαστάσεις που έχει το λίκνο που θέλω να πάρω.Πολυ οικονομικά από μαγαζί με λευκά είδη.

Τι ωραία και εμενα ήρθαν σήμερα πετσετουλες και κουβερτουλα αγκαλιάς θέλω να τα βάλω στην βαλίτσα παράγγειλα και σεντονακια για λίκνο από όσο ξέρω είναι μια διάσταση αυτά τα σεντονακια τα χρησιμοποιούμε και σαν πάνες.Εκανα εχθές μια παραγγελία με σεντονακια αλλά θα έρθουν τέλος του μήνα και ήθελα να τα βάλω στην βαλίτσα αλλά δεν το βλέπω!!! 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, depifish είπε:

Γενικά όλοι οι υπέρηχοι έχουν την λειτουργία ντοπλερ που βλέπουν τα αγγεία αλλά ως εξέταση την κάνει εμβρυολογος πας αλλού δηλαδή για την εξειδίκευμενη εξέταση εκτός αν ο γιατρός σου είναι και εμβρυολογος και κάνει και όλες αυτές τις εξετάσεις όπως αυχενική και β ' επίπεδου 

1 ώρα πρίν, Milena είπε:

Γειά σας κορίτσια!! Είμαι στις μανουλες Νοεμβρίου και ήθελα να σας ρωτήσω κάτι μιας και βλέπω στο γκρουπ ειναι αρκετές μανουλες με μεγαλύτερα παιδάκια :)και Εχω διαβάσει οτι οι γευστικοί κάλυκες του μωρού διαμορφώνονται αυτους τους μήνες και οτι οι προτιμήσεις της μαμάς κατά την εγκυμοσύνη, αργότερα οταν γίνεται η εισαγωγή των τροφών παίζει ρόλο. Με λιγα λόγια οτι τρώμε εμείς θα αρέσει αργότερα στα μωρα μας; Και οσο περισσότερη ποικιλία σε αυτά που τρώμε τόσο πιο ανοιχτά θα ειναι τα μωράκια σε καινούργιες γεύσεις; Εσας πως ηταν τα μωρα σας πχ με τα φρούτα (αν τα τρωγατε κι εσείς στην εγκυμοσύνη) Απορία το έχω!!!!

Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό αλλά περισσότερο με τον θηλασμό πως περνανε οι γεύσεις στο μωρό γιατί με το κάθε τι που τρως αλλάζει η γεύση του γάλακτος εμένα που θηλάζει γενικά τρώει όλα αυτά που τρώω εγώ ακόμα και αυτά που δεν τρώω όπως το συκώτι γενικά τρώει τα πάντα ίσως είναι και στο παιδί δεν ξέρω ...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Κοριτσια χαζη ερωτηση σχετικα με το πρηξιμο στα ποδια. Που καταλαβαινεις οτι ειναι το συνηθισμενο πρηξιμο κ δεν ειναι θρομβωση;; Αγχωνομαι με ολα πια!

Έχεις θέμα με θρομβωση???Υποθέτω ότι είναι από την ζέστη και την κατακράτηση υγρών εμένα μου έκοψε το αλάτι για να μην έχω θέμα με πρήξιμο... 

4 minutes ago, Penny28 said:

Έχεις θέμα με θρομβωση???Υποθέτω ότι είναι από την ζέστη και την κατακράτηση υγρών εμένα μου έκοψε το αλάτι για να μην έχω θέμα με πρήξιμο... 

Οχι ιδιαιτερο, ενα ελαχιστο πρηξιματακι οταν στεκομαι ορθια, ο γιατρος μπυ ειχε πει να το περιμενω λογω βαρους διδυμων, αλλα στο αριστερο ποδι βλεπω κ ενα κοκκινακι κ λεω λες?

πρίν από 18 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Οχι ιδιαιτερο, ενα ελαχιστο πρηξιματακι οταν στεκομαι ορθια, ο γιατρος μπυ ειχε πει να το περιμενω λογω βαρους διδυμων, αλλα στο αριστερο ποδι βλεπω κ ενα κοκκινακι κ λεω λες?

Μήπως ειναι επιφανειακό στο δέρμα το σημάδι που βλέπεις εγώ που κάνω αντιπηκτικές δεν έχω κάποιο θέμα μόνο ότι είχα αρκετό πρήξιμο μέχρι να κόψω το αλάτι ο αστραγάλος μου δεν φαινόταν φαντάσου όμως είχα ανέκαθεν θεμα με τα πόδια πολλές ώρες όρθια στην δουλειά και πονάνε από τότε!!! 

2 minutes ago, Penny28 said:

Μήπως ειναι επιφανειακό στο δέρμα το σημάδι που βλέπεις εγώ που κάνω αντιπηκτικές δεν έχω κάποιο θέμα μόνο ότι είχα αρκετό πρήξιμο μέχρι να κόψω το αλάτι ο αστραγάλος μου δεν φαινόταν φαντάσου όμως είχα ανέκαθεν θεμα με τα πόδια πολλές ώρες όρθια στην δουλειά και πονάνε από τότε!!! 

Ωχ! Η ορθοστασια τελικα μας εχει καταστρεψει! Ναι μαλλονγιατι εχω κανει κ ολες τις εξετασεις θρομβοφιλιας. Η μαια μου ειπε οτι ο μονος τροπος για να ειμαι σιγουρη ειναι τριπλεξ φλεβων κατω ακρων. Εκλεισα να κανω εννοειται! Απο το να τρωγομαι μονη μου!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια!! Πώς είστε??

Πήγα σήμερα στο ΙΚΑ Ηρακλείου κ μου έδωσαν το χαρτί με τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για το επίδομα κυοφορίας. Εκεί λοιπόν γράφει ότι απαιτούνται 200 ένσημα 2 χρόνια πριν την ΠΗΤ. Το ίδιο μου είπε κ ο υπάλληλος. Και μπορούμε να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά 56 μέρες πριν η' και αργότερα. Η απόφαση βγαίνει αμέσως... Αυτά!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Ωχ! Η ορθοστασια τελικα μας εχει καταστρεψει! Ναι μαλλονγιατι εχω κανει κ ολες τις εξετασεις θρομβοφιλιας. Η μαια μου ειπε οτι ο μονος τροπος για να ειμαι σιγουρη ειναι τριπλεξ φλεβων κατω ακρων. Εκλεισα να κανω εννοειται! Απο το να τρωγομαι μονη μου!

Καλύτερα να το κάνεις να σου φύγει η ιδέα από το μυαλό εντελώς εφόσον και η μαία σου είπε να το κάνεις...Εγω εχω κανει μόνο την μία εξέταση που κάνουν για θρομβοφιλια(13 μεταλλάξεις γονιδίων) μετά την εγκυμοσύνη θα κάνουμε και τις υπόλοιπες να δούμε σε τι φάση βρισκόμαστε...Σε ποια εβδομάδα είσαι?? 

8 hours ago, Penny28 said:

Καλύτερα να το κάνεις να σου φύγει η ιδέα από το μυαλό εντελώς εφόσον και η μαία σου είπε να το κάνεις...Εγω εχω κανει μόνο την μία εξέταση που κάνουν για θρομβοφιλια(13 μεταλλάξεις γονιδίων) μετά την εγκυμοσύνη θα κάνουμε και τις υπόλοιπες να δούμε σε τι φάση βρισκόμαστε...Σε ποια εβδομάδα είσαι?? 

Καλημερα ναι καλα λες! 30+4 ειμαι εσυ?

15 ώρες πρίν, xrys1988 είπε:

Πήγα σήμερα στο ΙΚΑ Ηρακλείου κ μου έδωσαν το χαρτί με τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για το επίδομα κυοφορίας. Εκεί λοιπόν γράφει ότι απαιτούνται 200 ένσημα 2 χρόνια πριν την ΠΗΤ. Το ίδιο μου είπε κ ο υπάλληλος. Και μπορούμε να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά 56 μέρες πριν η' και αργότερα. Η απόφαση βγαίνει αμέσως... Αυτά!! 

Καλησπέρα και εγώ αυτές τ μέρες πρέπει να πάω να ζητησω τι χρειάζεται.Εκλεισες ραντεβού για να στα δώσει?Επίσης μετράμε 56 μέρες από την πιθανή?

15 ώρες πρίν, xrys1988 είπε:

Επίσης μήπως σου διευκρίνισαν για τα ένσημα από ποιον μήνα δηλαδή μετράμε 2 χρόνια πριν την ημερομηνία τοκετού?

1 ώρα πρίν, βιολετα3 είπε:

Καλησπέρα και εγώ αυτές τ μέρες πρέπει να πάω να ζητησω τι χρειάζεται.Εκλεισες ραντεβού για να στα δώσει?Επίσης μετράμε 56 μέρες από την πιθανή?

Επίσης μήπως σου διευκρίνισαν για τα ένσημα από ποιον μήνα δηλαδή μετράμε 2 χρόνια πριν την ημερομηνία τοκετού?

Ναι είχα κλείσει ραντεβού για να πάω να ρωτήσω γιατί αλλιώς απ' όσο ξέρω, δεν σε αφήνουν να μπεις. Ναι 56 μέρες από την ΠΗΤ. Του λέω η δική μου είναι 31/10 κ μου λέει μια μια θα της μετρήσεις πως τα πίσω κ βγαίνει 6/9. Από τις 6/9 κ μετά, μπορώ να πάω να καταθέσω τα δικαιολογητικά για το επίδομα κυοφορίας.Βασικα, εγώ έκλεισα ήδη ραντεβού για 7/9 για να είμαι σίγουρη..  

Επίσης, για τα ένσημα μου είπαν, αυτό που σου είχα ξαναπεί. Εγώ που έχω ΠΗΤ τον Οκτώβριο, θέλουν να έχω 200 ένσημα από τον Οκτώβριο 2019 ως τον Οκτώβριο 2021. Αυτό γράφει και στον εφκα, αν μπεις στο site ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , xrys1988 είπε:

Ναι είχα κλείσει ραντεβού για να πάω να ρωτήσω γιατί αλλιώς απ' όσο ξέρω, δεν σε αφήνουν να μπεις. Ναι 56 μέρες από την ΠΗΤ. Του λέω η δική μου είναι 31/10 κ μου λέει μια μια θα της μετρήσεις πως τα πίσω κ βγαίνει 6/9. Από τις 6/9 κ μετά, μπορώ να πάω να καταθέσω τα δικαιολογητικά για το επίδομα κυοφορίας.Βασικα, εγώ έκλεισα ήδη ραντεβού για 7/9 για να είμαι σίγουρη..  

Επίσης, για τα ένσημα μου είπαν, αυτό που σου είχα ξαναπεί. Εγώ που έχω ΠΗΤ τον Οκτώβριο, θέλουν να έχω 200 ένσημα από τον Οκτώβριο 2019 ως τον Οκτώβριο 2021. Αυτό γράφει και στον εφκα, αν μπεις στο site ...

Απλά μου φαίνεται περίεργο γιατί πχ τον Σεπτέμβρη που θα κάτσεις δεν θα μπουν ένσημα ,ούτε τον Οκτώβρη ,κ η λογίστρια μου ,μου είπε ότι δεν μετράνε ,αλλά κανείς δεν λέει με βεβαιότητα.Αλλα και πάλι αν μπουν δεν θα έχουν φανεί,πως θα υπολογιστούν τα ένσημα του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου.

Τα ένσημα του Ιουλίου ακόμα σε μένα δεν έχουν φανεί !!!!

Εγώ έχω 208 ένσημα από τον Ιούνιο του 2019 μέχρι και τον Ιούνιο του 2021 ,έχω ελπίδες να το πάρω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...