Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Sweetheart12 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου από τα λίγα που ξέρω πρέπει να έχεις 200 ένσημα από τον Ιούνιο 2019 ως κ Ιούνιο 2021 κ όχι από την ημερομηνία τοκετού αλλά από την ημερομηνία που είναι να βγεις σε άδεια.  Κ να πληρώσεις Εσυ μέχρι κ Αύγουστο δν έχει σημασία μιας κ οι τελευταίοι δυο μήνες δν μετράνε Γτ δν μηχανογραφούνται τα ένσημα κ δν φαίνονται!Μπες κ δες μόνη σου με κωδικούς taxis net ποσά ένσημα έχεις από Ιούνιο 2019 ως κ Ιούνιο 2021. Αν έχεις πάνω από 200 μπορείς να βγεις σε άδεια. 

Τα έχω βγάλει τα ένσημα αλλά δεν ξέρω από ποτέ μέχρι πότε πρέπει να μετρήσω .Επίσης έλεγα μήπως με έβαζε πλήρη απασχόληση να έχω περισσότερα για τον Ιούλιο και Αύγουστο αλλά είναι σίγουρο ότι δεν μετράνε ?

14 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Κορίτσια έχω ψιλό αγχωθεί η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη πια και δεν ξέρουμε που θα φτάσει!!! Έχουν εκκένωσει 19 χωριά και ακόμα δεν την έχουν σβήσει...Εχω μαζέψει κάποια ρούχα της μπέμπας και θα μαζέψω και δικά μου σε περίπτωση εκκένωσεις να είμαστε έτοιμοι!!!!

Κοριτσάκι μου λυπάμαι πάρα πολύ ,και σε εμάς εδώ μένω Αττική έχει φωτιές αλλά δεν κινδυνεύουμε.Να προσεχεις!!!

1 ώρα πρίν, xrys1988 είπε:

Καλημέρα!! Ναι για τα επιδόματα από το ΙΚΑ πρέπει να έχεις 200 ένσημα τα τελευταία 2 χρόνια πριν την ημερομηνία τοκετού.... Μπορείς να μπεις στο efka.gr και βάζοντας τους κωδικούς taxisnet να δεις πόσα ένσημα εχεις. Μπορείς για παράδειγμα να επιλέξεις από Οκτώβριο 2019 έως Οκτώβριο 2021 και σου βγάζει πόσα ένσημα εχεις. Εγώ επειδή έχω ακριβώς 200 (ήμουν σε ένα 8μηνο πρόγραμμα κ μου έβαλαν ακριβώς 200 ένσημα). Έχω ραντεβού την Πέμπτη στο ΙΚΑ να ρωτήσω αν αρκουν τα ένσημα μου. Διαφορετικά, θα βάζω 3-4 ένσημα για να είμαι καλυμμένη. Αλήθεια, ξέρει καμιά κοπέλα πόσα χρήματα είναι το επίδομα κυοφορίας και λοχείας? 

Από τον ΕΦΚΑ: Ασφαλισμένη στον ΕΦΚΑ δικαιούται επί 56 ημέρες πριν από τον τοκετό και επί 63 ημέρες μετά να λάβει επίδομα κυοφορίας και λοχείας, αντίστοιχα. Τα επιδόματα αυτά είναι ίσα με το βασικό επίδομα ασθενείας και τις προσαυξήσεις για τα οικογενειακά βάρη. Για τη χορήγησή τους απαιτείται η ασφαλισμένη να απέχει από την εργασία της κατά το κρίσιμο χρονικό διάστημα και να έχει πραγματοποιήσει 200 τουλάχιστον ημέρες εργασίας (ασφάλισης) κατά τα δύο τελευταία έτη πριν από τον τοκετό (άρθρα 9 παρ. 2 Ν. 2224/1994 και 11 του Ν. 2874/2000).

Εγώ ας πούμε που είναι να γεννήσω 3 Νοεμβρίου από ποτέ μέχρι πότε να μετρήσω τα ένσημα ,αυτό δεν καταλαβαίνω.

πρίν από 53 λεπτά , Ntepaki22 είπε:

Από όσο θυμάμαι δεν ξέρω αν τα λέω καλά. Το ΙΚΑ χορηγεί επίδομα τοκετού δηλαδή αν έχεις 200 ένσημα κ γεννήσεις σε δημόσιο παίρνεις 900 ευρώ στο χέρι, αλλιώς αν γεννήσεις σε ιδιωτικό πάνε απευθείας στα έξοδα για την γέννα εκεί μέσω ΙΚΑ. Ο ΟΑΕΔ χορηγεί την άδεια μητρότητας που πληρώνετε από εκεί για έξι μήνες πάλι αν έχεις 200 ένσημα. Εγώ όλα αυτά τα έχασα γτ μου λειπαν οκτώ πριν δύο χρόνια κ δεν μπορούσα να τα κολλήσω. Αυτά παθαίνεις όταν δουλεύεις σε καφετέρια κάποια μεροκάματα μαυρα... Αχ κ βαχ!!! 

Ακριβώς σε αυτήν την περίπτωση είμαι εγώ σε καφέ δούλευα take away και μου βάζουν πολύ λίγα ένσημα .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

15 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Τι μου θύμησες!!!Όταν γέννησα την 3η μου κόρη κ ήρθα από το μαιευτήριο το τι κλαμα έριξα δεν λέγετε γιατί δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω με 3 παιδιά και τα 2 ακόμα μωρά ,χωρίς καμία απολύτως βοήθεια !!!Αναπολώ όμως εκείνες τ στιγμές γιατί τελικά εμείς οι μανάδες όλα τα μπορούμε .

Μεγάλο πράγμα να έχεις την μητέρα σου κοντά ,εμένα ποτέ δεν τα κρατησε λόγο απόστασης,η πεθερά μου ποτέ στα τόσα χρόνια ,ούτε που ερχόταν επίσκεψη στο σπίτι,τώρα που περιμένω τον μπέμπη και μένουμε στην ίδια αυλη δεν υπάρχει περιπτωση ούτε κ θέλω να τον κρατήσει.

Κι εμένα το ίδιο,δεν έρχεται καν επίσκεψη στο σπίτι η πεθερά μου.οσο είμαι έγκυος την είδαμε μια φορά,τότε που της ανακοινώσαμε ότι είμαι έγκυος και από τότε τίποτα...και μένουμε και ένα τέταρτο απόσταση με αυτοκινητο.τι να πεις,εμείς απλά ως οικογένεια δεν είμαστε στις προτεραιότητες της.δυσκολο όμως να μένεις στην ίδια αυλή με την πεθερά,εγώ δεν θα το ήθελα καθόλου,χίλιες φορές σε ενοίκιο παρά κοντά της.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , Ασία είπε:

Κι εμένα το ίδιο,δεν έρχεται καν επίσκεψη στο σπίτι η πεθερά μου.οσο είμαι έγκυος την είδαμε μια φορά,τότε που της ανακοινώσαμε ότι είμαι έγκυος και από τότε τίποτα...και μένουμε και ένα τέταρτο απόσταση με αυτοκινητο.τι να πεις,εμείς απλά ως οικογένεια δεν είμαστε στις προτεραιότητες της.δυσκολο όμως να μένεις στην ίδια αυλή με την πεθερά,εγώ δεν θα το ήθελα καθόλου,χίλιες φορές σε ενοίκιο παρά κοντά της.

Δεν δίνω σημασία πλέον !!!Ενοίκιο είμασταν ,πολλά τα έξοδα όμως αφού μεγάλωσαν τα κορίτσια ,φροντιστήρια ,ξένες γλώσσες,οπότε φτιάχνουμε το πατρικό του άντρα μου .

πρίν από 15 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Δεν δίνω σημασία πλέον !!!Ενοίκιο είμασταν ,πολλά τα έξοδα όμως αφού μεγάλωσαν τα κορίτσια ,φροντιστήρια ,ξένες γλώσσες,οπότε φτιάχνουμε το πατρικό του άντρα μου .

Φαντάστηκα πως ήταν προίκα του άντρα σου το σπιτι επειδή είπες ότι ειχατε ίδια αυλή με την πεθερά. Ειδικά αν νοίκιαζα αποκλείεται να διάλεγα τόσο κοντά στην πεθερά! Εδώ με τη μάνα μου που μένουμε πάνω κάτω δεν μ αρέσει και ιδιαίτερα αλλά αναγνωρίζω τη βοήθεια που μου προσφέρει!!!ώρες ώρες όμως με πνίγει το τόσο κοντά,θα ήθελα να έχει πρόβλημα ο άντρας μου και να αλλάζαμε σπίτι αλλά δεν το βλέπω γιατί από τότε που ήρθαμε το φτιάχνουμε σιγά σιγά με σκοπό να μείνουμε μόνιμα εδώ και ήδη έχουν πέσει αρκετά χρήματα.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!Βρε κορίτσια οποία ξέρει ας μου απαντήσει γιατί οι λογιστές θα με τρελάνουν.Εγω αυτήν την στιγμή δεν πάω στην δουλειά έγραψα αναρρωτική αλλά μου την απεριψε το ΙΚΑ γιατί το 2020 δεν είχα 120 ένσημα.Τωρα λένε ότι για το επίδομα κυοφορειας και λοχείας πρέπει να έχεις 200 ένσημα τα τελευταία 2 χρόνια ,τα 2 χρόνια μετράνε από την ημερομηνία τοκετού ?Θέλω να μετρήσω τα ένσημα μου γιατί κανείς δεν μου λέει ακριβώς.Επισης εφόσον δεν πάω στην εργασία μου είπα μήπως πληρώσω εγώ τα ένσημα του εργοδότη μου για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα μετρήσουν και αυτά στα 2 χρόνια που λένε ?

Από την ημερομηνία που είναι να βγεις για κυοφορίας θα μετρήσεις δύο χρόνια πίσω έχεις δεν έχεις ένσημα όλους αυτούς τους μήνες ,θα πρέπει να είναι στο σύνολο 200....αυτό με την αναρρωτικη πρώτη φορά το ακούω...συνήθως δεν πάνε με τα ένσημα οι αναρρωτικες...ίσως αν έκανες ένσταση να μπορούσες να βγάλεις κάποια άκρη....αν σου λείπουν κάποια ένσημα και θέλεις να τα βάλεις δεν νομίζω πως θα καλυφθεις καθώς τα ένσημα πάνε δυο μήνες πίσω για να φανούν....

2 ώρες πρίν, xrys1988 είπε:

Καλημέρα!! Ναι για τα επιδόματα από το ΙΚΑ πρέπει να έχεις 200 ένσημα τα τελευταία 2 χρόνια πριν την ημερομηνία τοκετού.... Μπορείς να μπεις στο efka.gr και βάζοντας τους κωδικούς taxisnet να δεις πόσα ένσημα εχεις. Μπορείς για παράδειγμα να επιλέξεις από Οκτώβριο 2019 έως Οκτώβριο 2021 και σου βγάζει πόσα ένσημα εχεις. Εγώ επειδή έχω ακριβώς 200 (ήμουν σε ένα 8μηνο πρόγραμμα κ μου έβαλαν ακριβώς 200 ένσημα). Έχω ραντεβού την Πέμπτη στο ΙΚΑ να ρωτήσω αν αρκουν τα ένσημα μου. Διαφορετικά, θα βάζω 3-4 ένσημα για να είμαι καλυμμένη. Αλήθεια, ξέρει καμιά κοπέλα πόσα χρήματα είναι το επίδομα κυοφορίας και λοχείας? 

Από τον ΕΦΚΑ: Ασφαλισμένη στον ΕΦΚΑ δικαιούται επί 56 ημέρες πριν από τον τοκετό και επί 63 ημέρες μετά να λάβει επίδομα κυοφορίας και λοχείας, αντίστοιχα. Τα επιδόματα αυτά είναι ίσα με το βασικό επίδομα ασθενείας και τις προσαυξήσεις για τα οικογενειακά βάρη. Για τη χορήγησή τους απαιτείται η ασφαλισμένη να απέχει από την εργασία της κατά το κρίσιμο χρονικό διάστημα και να έχει πραγματοποιήσει 200 τουλάχιστον ημέρες εργασίας (ασφάλισης) κατά τα δύο τελευταία έτη πριν από τον τοκετό (άρθρα 9 παρ. 2 Ν. 2224/1994 και 11 του Ν. 2874/2000).

Το επίδομα κυοφορίας είναι γύρω στα 900κατι και το λοχείας μετά είναι 1000κατι....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , Ασία είπε:

Φαντάστηκα πως ήταν προίκα του άντρα σου το σπιτι επειδή είπες ότι ειχατε ίδια αυλή με την πεθερά. Ειδικά αν νοίκιαζα αποκλείεται να διάλεγα τόσο κοντά στην πεθερά! Εδώ με τη μάνα μου που μένουμε πάνω κάτω δεν μ αρέσει και ιδιαίτερα αλλά αναγνωρίζω τη βοήθεια που μου προσφέρει!!!ώρες ώρες όμως με πνίγει το τόσο κοντά,θα ήθελα να έχει πρόβλημα ο άντρας μου και να αλλάζαμε σπίτι αλλά δεν το βλέπω γιατί από τότε που ήρθαμε το φτιάχνουμε σιγά σιγά με σκοπό να μείνουμε μόνιμα εδώ και ήδη έχουν πέσει αρκετά χρήματα.

Προίκα είναι του άντρα μου ,μένουμε πλέον εδώ και σιγά σιγά το φτιάχνουμε ,τώρα μέχρι να έρθει ο μπέμπης ελπίζω να έχω τελειώσει,απλά στην ίδια αυλη (μεγάλη )είναι και άλλα 2 σπίτι της αδερφής του

1 hour ago, βιολετα3 είπε:

Τα έχω βγάλει τα ένσημα αλλά δεν ξέρω από ποτέ μέχρι πότε πρέπει να μετρήσω .Επίσης έλεγα μήπως με έβαζε πλήρη απασχόληση να έχω περισσότερα για τον Ιούλιο και Αύγουστο αλλά είναι σίγουρο ότι δεν μετράνε ?

Κοριτσάκι μου λυπάμαι πάρα πολύ ,και σε εμάς εδώ μένω Αττική έχει φωτιές αλλά δεν κινδυνεύουμε.Να προσεχεις!!!

Εγώ ας πούμε που είναι να γεννήσω 3 Νοεμβρίου από ποτέ μέχρι πότε να μετρήσω τα ένσημα ,αυτό δεν καταλαβαίνω.

Ακριβώς σε αυτήν την περίπτωση είμαι εγώ σε καφέ δούλευα take away και μου βάζουν πολύ λίγα ένσημα .

Εγώ από αυτά που έχω διαβάσει κ σου ανέβασα πριν, έχω καταλάβει ότι τα 200 ένσημα πρέπει να τα έχεις από 3 Νοεμβρίου 2019 ως 3 Νοεμβρίου 2021. Τουλάχιστον έτσι μου είπε κ η λογίστρια.   

πρίν από 7 λεπτά , xrys1988 είπε:

Εγώ από αυτά που έχω διαβάσει κ σου ανέβασα πριν, έχω καταλάβει ότι τα 200 ένσημα πρέπει να τα έχεις από 3 Νοεμβρίου 2019 ως 3 Νοεμβρίου 2021. Τουλάχιστον έτσι μου είπε κ η λογίστρια.   

Δν μπορεί να τα εχει ως τον Νοέμβριο του 2021 Γτ τότε γεννάει ! Πρέπει να έχει μέχρι κ δυο μηνες πριν τη μέρα που θα βγει σε άδεια. Γτ τα ένσημα που θα έχει του Ιουλίου κ του Αυγούστου δν θα έχουν μηχανογραφηθεί κ δν θα φαίνονται. Αν βγει πχ τώρα τον Αύγουστο πρέπει να έχει ως κ τον Ιούνιο του 2021 200 ένσημα. Είναι όπως όταν βγαίνεις ταμείο ανεργίας που δν σου μετράνε τα ένσημα τους τελευταίους δυο μήνες. Από αυτά που ξέρω όταν ήμουν στο ιδιωτικό τομέα  γτ τώρα είμαι στο δημόσιο. Αν κ δν πιστεύω πως έχουν αλλάξει τα πράγματα. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Προίκα είναι του άντρα μου ,μένουμε πλέον εδώ και σιγά σιγά το φτιάχνουμε ,τώρα μέχρι να έρθει ο μπέμπης ελπίζω να έχω τελειώσει,απλά στην ίδια αυλη (μεγάλη )είναι και άλλα 2 σπίτι της αδερφής του

Α τώρα κατάλαβα.ειχα καταλάβει ότι παλιά που νοικιαζατε μένατε στην ίδια αυλή και γι'αυτό είπα πως σιγά μην νοίκιαζα ποτέ τόσο κοντά στην πεθερά κτλ κτλ αν έχετε καλές σχέσεις με κουνιάδα και πεθερά είναι ότι καλύτερο να είστε όλοι μαζί και κυρίως για τα παιδιά να μεγαλώνουν με παππούδες και ξαδέρφια κοντά.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, βιολετα3 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ Βιολέτα μου μακάρι να τελειώσει παντού αυτό το κακό έχω αρχίσει να πιστεύω πως τις ψιλό έχουν αφήσει στο έλεος τους!!!Εδώ καίει ακόμα η φωτιά και δεν ξέρουμε που θα καταλήξει ελπίζουμε σε μια καταιγίδα!!! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Sweetheart12 είπε:

Δν μπορεί να τα εχει ως τον Νοέμβριο του 2021 Γτ τότε γεννάει ! Πρέπει να έχει μέχρι κ δυο μηνες πριν τη μέρα που θα βγει σε άδεια. Γτ τα ένσημα που θα έχει του Ιουλίου κ του Αυγούστου δν θα έχουν μηχανογραφηθεί κ δν θα φαίνονται. Αν βγει πχ τώρα τον Αύγουστο πρέπει να έχει ως κ τον Ιούνιο του 2021 200 ένσημα. Είναι όπως όταν βγαίνεις ταμείο ανεργίας που δν σου μετράνε τα ένσημα τους τελευταίους δυο μήνες. Από αυτά που ξέρω όταν ήμουν στο ιδιωτικό τομέα  γτ τώρα είμαι στο δημόσιο. Αν κ δν πιστεύω πως έχουν αλλάξει τα πράγματα. 

Οκ. Εγώ είπα απλά τι έχω καταλάβει.... Τουλάχιστον έτσι γράφει κ στη σελίδα του εφκα που ανέβασα πριν.

@βιολετα3 με μια ερώτηση στο ΙΚΑ νομίζω θα λυθούν οι απορίες σου. 

1 hour ago, Sweetheart12 είπε:

πρίν από 55 λεπτά , xrys1988 είπε:

Οκ. Εγώ είπα απλά τι έχω καταλάβει.... Τουλάχιστον έτσι γράφει κ στη σελίδα του εφκα που ανέβασα πριν.

@βιολετα3 με μια ερώτηση στο ΙΚΑ νομίζω θα λυθούν οι απορίες σου. 

Και εμένα η λογίστρια μου είπε εχθές ότι οι 2 μήνες δεν φαίνονται .Και να θέλω να ρωτήσω κάτι στο ΙΚΑ ποτέ δεν το σηκώνουν.

1 ώρα πρίν, Ασία είπε:

Α τώρα κατάλαβα.ειχα καταλάβει ότι παλιά που νοικιαζατε μένατε στην ίδια αυλή και γι'αυτό είπα πως σιγά μην νοίκιαζα ποτέ τόσο κοντά στην πεθερά κτλ κτλ αν έχετε καλές σχέσεις με κουνιάδα και πεθερά είναι ότι καλύτερο να είστε όλοι μαζί και κυρίως για τα παιδιά να μεγαλώνουν με παππούδες και ξαδέρφια κοντά.

Με την πεθερά μου τα τυπικά με τ κουνιαδες μου εντάξει ,το μόνο καλό είναι για τα ξαδέρφια όντως έχουν παρεα

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου τι κάνετε?Σήμερα μου ήρθε μια παραγγελία που εκανα για το μπεμπακι μου !!!Πήρα μια πικέ κουβερτουλα αγκαλιας ,ένα προστατευτικό για το στρωματακι και σεντονακια μικρά νομίζω της έλεγαν πάνες ,τα ήθελα για το λίκνο αλλά βλακεία μου δεν είδα τ διαστάσεις που έχει το λίκνο που θέλω να πάρω.Πολυ οικονομικά από μαγαζί με λευκά είδη.

• Μου αρέσει 1

28 minutes ago, βιολετα3 said:

Κορίτσια μου τι κάνετε?Σήμερα μου ήρθε μια παραγγελία που εκανα για το μπεμπακι μου !!!Πήρα μια πικέ κουβερτουλα αγκαλιας ,ένα προστατευτικό για το στρωματακι και σεντονακια μικρά νομίζω της έλεγαν πάνες ,τα ήθελα για το λίκνο αλλά βλακεία μου δεν είδα τ διαστάσεις που έχει το λίκνο που θέλω να πάρω.Πολυ οικονομικά από μαγαζί με λευκά είδη.

Καλη αρχη στα ψωνια! Εγω ψαχνω τωρα φορμακια εξοδου απο το μαιευτηριο!

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια να ρωτησω οσες πλησιαζετε για doppler, σας κανει τις μετρησεις ο γιατρος σας ή θα πατε εκει που κανατε α' και β' επιπεδου; Εμενα σημερα απο οτι καταλαβα, εκανε οντως κατι καινουργιες μετρησεις, doppler μου τα ονομασε κι αυτα, μετρησε κατι αρτηριες και διαφορα στον εγκεφαλο αν καταλαβα καλα, αλλα μετα οταν τον ρωτησα αν πρεπει να παω για το doppler μου ειπε οχι και παραξενευτηκα... Δεν ειναι υποχρεωτικο οπως η α και β επιπεδου; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...