Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

πρίν από 32 λεπτά , Ασία είπε:

Πωπω άξια!κι εμένα το όνειρο μου είναι να κάνω 4 παιδια αλλά δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε.εγω έχω βοήθεια από τη μαμά μου καθημερινά κι έτσι μπορώ και εργάζομαι,τώρα θα τα κρατάει και τα 2 όσο δουλεύω και ελπίζω να τα καταφέρνει, επειδή δεν είναι και έμπειρη στο μεγάλωμα παιδιών.τα δικά της τα μεγάλωσε μαζί με αλλη γυναίκα 24 ώρες το 24ωρο!αν της ξεφουρνισω πως θέλω να κάνουμε και 3ο είμαι σίγουρη πως θα μου πει πως δεν μπορεί να βοηθήσει καθόλου...και αυτό κυρίως επειδή θεωρεί πως 2 παιδιά είναι αρκετά για να μην ζοριστουμε οικονομικά.οχι ότι θα έχει και άδικο.οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικα και τα παιδιά θέλουν και χρήματα για τις ανάγκες τους και τους γονείς τους στο σπίτι,όχι να δουλεύουν όλη μέρα για να συντηρηθούν και να μην τα βλέπουν καθόλου.

Η αληθεια είναι πως οταν σου κρατανε για καποιες ωρες τα παιδια καποιος συγγενης (μαμα , πεθερα) εκει πρεπει να υπολογίσεις και στην προθεση τους. Και συνήθως δεν θέλουν κατι παραπανω από 2 παιδια. Δεν εχουν και τις ιδιες αντοχες εδω που τα λέμε. Ειναι και ανάλογα την μαμα/πεθερα. Της κολλητης μου 6 εγγόνια μεγαλωνει , τα εχει ολη μερα και δεν διαμαρτύρεται. Η δική μου ειναι το αλλο ακρο. Ουτε το ενα δε φυλούσε οταν δούλευα κανονικά. Οποτε στο 2ο σταματησα υποτιθεται για ένα χρόνο, αλλα εμεινα εγκυος στους 7,5 μηνες και τωρα το 4ο... Το καλο ειναι πως η δουλεια μου με περιμένει οποτε καταφερω να ξαναγυρισω.. και ειναι μεγαλη ευκολια αυτο (και ευλογία εδω που τα λεμε).

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 58 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Τίποτα δεν εχω... Τον πρωτο καιρο που γέννησα το 3ο μου, μου ήταν υπερβολικά δύσκολο , θυμαμαι εκλαιγαν αυτα, εκλαιγα κι εγω από απελπισία. Ο αντρας μου ολο με μούτρα με εβλεπε και νεύρα. Όμως συνήθισα!! Συνήθισα τοσο που αν καποιες φορες προσφεροταν η μανα μου να παρει 1 παιδι για καμποσες ωρες πλεον δεν ήθελα. Η μάνα μου μενει κοντά , αλλα γενικα δε βοηθάει, άντε να προσφερθει μια στο τόσο η οπότε τυχαίνει κατι έκτακτο πχ τωρα με τις επισκέψεις στον γυναικολόγο. Και τα 3 μαζι δεν τα εχει παρει ποοοτε. Ο αντρας μου απ την αλλη βοηθαει παρα πολυ, αλλα ερχεται στις 9μμ. Φευγει για δουλεια 7.30πμ. φετος θα ξεκινήσω και τον 2ο παιδικο σταθμό οποτε τα πρωινα θα εχω τα 2 μικρά κατι ειναι κι αυτο.

Θα δεις κι εσυ θα βρεις πολυ πολυ σύντομα τους ρυθμους σου. Ολα μια συνήθεια είναι ❤️

Εμενα ρουφαγε δυνατά και πονούσα και μετα τσιριζε και έκλαιγε απο τσαντηλα. Τα γλυκουλια μωρε... 

Κι εμενα @Brigitt κάπου 12 μηνων ηταν οταν του το εκοψα εντελως (7,5 οταν εμεινα εγκυος) και του δινω απο τοτε φρέσκο κατσικίσιο. Οπως και στο μωρο τώρα.

Κορίτσια να ρωτήσω εσάς που έχετε μωράκια κοντά στην ηλικία του γιου μου (είναι 15 μηνών) τα δοντακια τα βγάλανε με τη σειρά ?? Εμένα στην αρχή έβγαλε τα δύο κάτω μετά τα 4 ακριβώς από πάνω στη σειρά και έπειτα έβγαλε από πάνω πάλι δύο δόντια από την μια και από την άλλη πολύ πίσω τυχαία τα είδαμε όταν έβγαιναν εκεί που είναι ούτε που ξέρω πως λέγονται και τώρα του έχουνε πρηστεί φουλ κάτω δεξιά και αριστερά οι τραπεζίτες και όπου να ναι βγαίνουν..... είναι φυσιολογικό να βγαίνουν όπου να ναι ? Στα μωρά σας πως βγήκαν ?

πρίν από 50 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Η αληθεια είναι πως οταν σου κρατανε για καποιες ωρες τα παιδια καποιος συγγενης (μαμα , πεθερα) εκει πρεπει να υπολογίσεις και στην προθεση τους. Και συνήθως δεν θέλουν κατι παραπανω από 2 παιδια. Δεν εχουν και τις ιδιες αντοχες εδω που τα λέμε. Ειναι και ανάλογα την μαμα/πεθερα. Της κολλητης μου 6 εγγόνια μεγαλωνει , τα εχει ολη μερα και δεν διαμαρτύρεται. Η δική μου ειναι το αλλο ακρο. Ουτε το ενα δε φυλούσε οταν δούλευα κανονικά. Οποτε στο 2ο σταματησα υποτιθεται για ένα χρόνο, αλλα εμεινα εγκυος στους 7,5 μηνες και τωρα το 4ο... Το καλο ειναι πως η δουλεια μου με περιμένει οποτε καταφερω να ξαναγυρισω.. και ειναι μεγαλη ευκολια αυτο (και ευλογία εδω που τα λεμε).

Ναι είναι στον άνθρωπο σίγουρα.η πεθερά μου που δεν δουλεύει και κάθεται όλη μέρα δεν ενδιαφέρεται να βοηθήσει καθόλου ούτε κρατώντας το παιδί ένα δίωρο.ποτε δεν την έχει κρατήσει ούτε μισή ώρα.να πω και την αλήθεια μου και να ήθελε να την κρατήσει δεν θα την άφηνα γιατί δεν την εμπιστεύομαι.ενω η μαμά μου εργαζόμενη έτρεχε πάντα μόλις σχολουσε και κρατούσε το παιδί για να πάω εγώ να δουλέψω!!με βοήθησε πολύ αυτό δεν το συζητώ γιατί αν δεν μπορούσε εκείνη θα σταματούσα τη δουλειά,δεν θα έβαζα ξένο άνθρωπο να κρατήσει το παιδί,και αν σταματούσα δεν ξέρω μετά που θα ήθελα να συνεχίσω αν θα είχα την ίδια πελατεία.εσυ είσαι φαρμακοποιός αν κατάλαβα καλά και για να λες ότι σε περιμένει θα έχεις δικό σου φαρμακείο η εντελώς άκυρη η μαντεψια μου χαχαχα

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Τίποτα δεν εχω... Τον πρωτο καιρο που γέννησα το 3ο μου, μου ήταν υπερβολικά δύσκολο , θυμαμαι εκλαιγαν αυτα, εκλαιγα κι εγω από απελπισία. Ο αντρας μου ολο με μούτρα με εβλεπε και νεύρα. Όμως συνήθισα!! Συνήθισα τοσο που αν καποιες φορες προσφεροταν η μανα μου να παρει 1 παιδι για καμποσες ωρες πλεον δεν ήθελα. Η μάνα μου μενει κοντά , αλλα γενικα δε βοηθάει, άντε να προσφερθει μια στο τόσο η οπότε τυχαίνει κατι έκτακτο πχ τωρα με τις επισκέψεις στον γυναικολόγο. Και τα 3 μαζι δεν τα εχει παρει ποοοτε. Ο αντρας μου απ την αλλη βοηθαει παρα πολυ, αλλα ερχεται στις 9μμ. Φευγει για δουλεια 7.30πμ. φετος θα ξεκινήσω και τον 2ο παιδικο σταθμό οποτε τα πρωινα θα εχω τα 2 μικρά κατι ειναι κι αυτο.

Θα δεις κι εσυ θα βρεις πολυ πολυ σύντομα τους ρυθμους σου. Ολα μια συνήθεια είναι ❤️

Εμενα ρουφαγε δυνατά και πονούσα και μετα τσιριζε και έκλαιγε απο τσαντηλα. Τα γλυκουλια μωρε... 

Κι εμενα @Brigitt κάπου 12 μηνων ηταν οταν του το εκοψα εντελως (7,5 οταν εμεινα εγκυος) και του δινω απο τοτε φρέσκο κατσικίσιο. Οπως και στο μωρο τώρα.

Τι μου θύμησες!!!Όταν γέννησα την 3η μου κόρη κ ήρθα από το μαιευτήριο το τι κλαμα έριξα δεν λέγετε γιατί δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω με 3 παιδιά και τα 2 ακόμα μωρά ,χωρίς καμία απολύτως βοήθεια !!!Αναπολώ όμως εκείνες τ στιγμές γιατί τελικά εμείς οι μανάδες όλα τα μπορούμε .

4 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Ναι είναι στον άνθρωπο σίγουρα.η πεθερά μου που δεν δουλεύει και κάθεται όλη μέρα δεν ενδιαφέρεται να βοηθήσει καθόλου ούτε κρατώντας το παιδί ένα δίωρο.ποτε δεν την έχει κρατήσει ούτε μισή ώρα.να πω και την αλήθεια μου και να ήθελε να την κρατήσει δεν θα την άφηνα γιατί δεν την εμπιστεύομαι.ενω η μαμά μου εργαζόμενη έτρεχε πάντα μόλις σχολουσε και κρατούσε το παιδί για να πάω εγώ να δουλέψω!!με βοήθησε πολύ αυτό δεν το συζητώ γιατί αν δεν μπορούσε εκείνη θα σταματούσα τη δουλειά,δεν θα έβαζα ξένο άνθρωπο να κρατήσει το παιδί,και αν σταματούσα δεν ξέρω μετά που θα ήθελα να συνεχίσω αν θα είχα την ίδια πελατεία.εσυ είσαι φαρμακοποιός αν κατάλαβα καλά και για να λες ότι σε περιμένει θα έχεις δικό σου φαρμακείο η εντελώς άκυρη η μαντεψια μου χαχαχα

Μεγάλο πράγμα να έχεις την μητέρα σου κοντά ,εμένα ποτέ δεν τα κρατησε λόγο απόστασης,η πεθερά μου ποτέ στα τόσα χρόνια ,ούτε που ερχόταν επίσκεψη στο σπίτι,τώρα που περιμένω τον μπέμπη και μένουμε στην ίδια αυλη δεν υπάρχει περιπτωση ούτε κ θέλω να τον κρατήσει.

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια έχω ψιλό αγχωθεί η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη πια και δεν ξέρουμε που θα φτάσει!!! Έχουν εκκένωσει 19 χωριά και ακόμα δεν την έχουν σβήσει...Εχω μαζέψει κάποια ρούχα της μπέμπας και θα μαζέψω και δικά μου σε περίπτωση εκκένωσεις να είμαστε έτοιμοι!!!!

• Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Κορίτσια έχω ψιλό αγχωθεί η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη πια και δεν ξέρουμε που θα φτάσει!!! Έχουν εκκένωσει 19 χωριά και ακόμα δεν την έχουν σβήσει...Εχω μαζέψει κάποια ρούχα της μπέμπας και θα μαζέψω και δικά μου σε περίπτωση εκκένωσεις να είμαστε έτοιμοι!!!!

Πέννυ ποσο λυπάμαι γι αυτο που διαβάζω... Εύχομαι κοριτσι μου να τελειώσει σύντομα ολο αυτο. 

@Brigitt οχι δε βγαίνουν στανταρ και αιγουρα ειναι αναλογα το παιδακι. Το 3ο μου που ειναι 22 μηνων εχει βγαλει μονο τα δυο πανω και τα δυο κατω . Και ετοιμαζονται να βγουν 5 δοντακια μαζι (ηδη εχουν σκασει) τα αλλα σε αυτη την ηλικια τα ειχαν βγαλει ολα και εβγαζαν του κυνόδοντες. Ο μεσαίος εβγαζε πρωτα τα πανω..

@Ασία Μαζι με τον άντρα μου! Οσο για την μη προσφορά τους ειτε μαμα(στη δικη μου περίπτωση) είτε πεθερά, δεν πειράζει στην τελική, πάντα λύσεις θα βρεθούν!

@βιολετα3 οπως το γραφεις κλαμα. Ολοι μαζί κλαιγαμε. Ειχαν στρεσαριστει και τα αλλα δύο με το μωρο και εκλαιγαν , μαζι κι εγω απο απελπισία. Πω πω τι θα τραβηξω τώρα... Το μωρο (το 3ο) στάνταρ θα παθει σοκ..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

yplDp3.png

8 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

@Penny28Πφφ κορίτσι Μ ...τι να πω τώρα...εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται....να προσέχετε....σε ποια περιοχή είστε

Σε ευχαριστώ...Μακάρι γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα!!Ειμαστε Αρκαδία...Σήμερα ελπίζουν να την περιορίσουν λίγο! 

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Πέννυ ποσο λυπάμαι γι αυτο που διαβάζω... Εύχομαι κοριτσι μου να τελειώσει σύντομα ολο αυτο. 

@Brigitt οχι δε βγαίνουν στανταρ και αιγουρα ειναι αναλογα το παιδακι. Το 3ο μου που ειναι 22 μηνων εχει βγαλει μονο τα δυο πανω και τα δυο κατω . Και ετοιμαζονται να βγουν 5 δοντακια μαζι (ηδη εχουν σκασει) τα αλλα σε αυτη την ηλικια τα ειχαν βγαλει ολα και εβγαζαν του κυνόδοντες. Ο μεσαίος εβγαζε πρωτα τα πανω..

@Ασία Μαζι με τον άντρα μου! Οσο για την μη προσφορά τους ειτε μαμα(στη δικη μου περίπτωση) είτε πεθερά, δεν πειράζει στην τελική, πάντα λύσεις θα βρεθούν!

@βιολετα3 οπως το γραφεις κλαμα. Ολοι μαζί κλαιγαμε. Ειχαν στρεσαριστει και τα αλλα δύο με το μωρο και εκλαιγαν , μαζι κι εγω απο απελπισία. Πω πω τι θα τραβηξω τώρα... Το μωρο (το 3ο) στάνταρ θα παθει σοκ..

Ευχαριστώ ελπίζουμε να τελειώσει άμεσα τι κακό φέτος με τις φωτιές να μην θέλουν να περάσεις ένα φυσιολογικό καλοκαίρι!!! Καταστράφηκε η φύση και ο άνθρωπος! 

11 minutes ago, Penny28 said:

Σε ευχαριστώ...Μακάρι γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα!!Ειμαστε Αρκαδία...Σήμερα ελπίζουν να την περιορίσουν λίγο! 

Ευχαριστώ ελπίζουμε να τελειώσει άμεσα τι κακό φέτος με τις φωτιές να μην θέλουν να περάσεις ένα φυσιολογικό καλοκαίρι!!! Καταστράφηκε η φύση και ο άνθρωπος! 

Ευχομαι να τελειωσει γρηγορα αυτος ο εφιαλτης για ολους σας κ να ειστε ασφαλεις!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου καλημέρα!!Βρε κορίτσια οποία ξέρει ας μου απαντήσει γιατί οι λογιστές θα με τρελάνουν.Εγω αυτήν την στιγμή δεν πάω στην δουλειά έγραψα αναρρωτική αλλά μου την απεριψε το ΙΚΑ γιατί το 2020 δεν είχα 120 ένσημα.Τωρα λένε ότι για το επίδομα κυοφορειας και λοχείας πρέπει να έχεις 200 ένσημα τα τελευταία 2 χρόνια ,τα 2 χρόνια μετράνε από την ημερομηνία τοκετού ?Θέλω να μετρήσω τα ένσημα μου γιατί κανείς δεν μου λέει ακριβώς.Επισης εφόσον δεν πάω στην εργασία μου είπα μήπως πληρώσω εγώ τα ένσημα του εργοδότη μου για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα μετρήσουν και αυτά στα 2 χρόνια που λένε ?

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!Βρε κορίτσια οποία ξέρει ας μου απαντήσει γιατί οι λογιστές θα με τρελάνουν.Εγω αυτήν την στιγμή δεν πάω στην δουλειά έγραψα αναρρωτική αλλά μου την απεριψε το ΙΚΑ γιατί το 2020 δεν είχα 120 ένσημα.Τωρα λένε ότι για το επίδομα κυοφορειας και λοχείας πρέπει να έχεις 200 ένσημα τα τελευταία 2 χρόνια ,τα 2 χρόνια μετράνε από την ημερομηνία τοκετού ?Θέλω να μετρήσω τα ένσημα μου γιατί κανείς δεν μου λέει ακριβώς.Επισης εφόσον δεν πάω στην εργασία μου είπα μήπως πληρώσω εγώ τα ένσημα του εργοδότη μου για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα μετρήσουν και αυτά στα 2 χρόνια που λένε ?

Καλημέρα κορίτσι μου από τα λίγα που ξέρω πρέπει να έχεις 200 ένσημα από τον Ιούνιο 2019 ως κ Ιούνιο 2021 κ όχι από την ημερομηνία τοκετού αλλά από την ημερομηνία που είναι να βγεις σε άδεια.  Κ να πληρώσεις Εσυ μέχρι κ Αύγουστο δν έχει σημασία μιας κ οι τελευταίοι δυο μήνες δν μετράνε Γτ δν μηχανογραφούνται τα ένσημα κ δν φαίνονται!Μπες κ δες μόνη σου με κωδικούς taxis net ποσά ένσημα έχεις από Ιούνιο 2019 ως κ Ιούνιο 2021. Αν έχεις πάνω από 200 μπορείς να βγεις σε άδεια. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Καλημέρα!! Ναι για τα επιδόματα από το ΙΚΑ πρέπει να έχεις 200 ένσημα τα τελευταία 2 χρόνια πριν την ημερομηνία τοκετού.... Μπορείς να μπεις στο efka.gr και βάζοντας τους κωδικούς taxisnet να δεις πόσα ένσημα εχεις. Μπορείς για παράδειγμα να επιλέξεις από Οκτώβριο 2019 έως Οκτώβριο 2021 και σου βγάζει πόσα ένσημα εχεις. Εγώ επειδή έχω ακριβώς 200 (ήμουν σε ένα 8μηνο πρόγραμμα κ μου έβαλαν ακριβώς 200 ένσημα). Έχω ραντεβού την Πέμπτη στο ΙΚΑ να ρωτήσω αν αρκουν τα ένσημα μου. Διαφορετικά, θα βάζω 3-4 ένσημα για να είμαι καλυμμένη. Αλήθεια, ξέρει καμιά κοπέλα πόσα χρήματα είναι το επίδομα κυοφορίας και λοχείας? 

Από τον ΕΦΚΑ: Ασφαλισμένη στον ΕΦΚΑ δικαιούται επί 56 ημέρες πριν από τον τοκετό και επί 63 ημέρες μετά να λάβει επίδομα κυοφορίας και λοχείας, αντίστοιχα. Τα επιδόματα αυτά είναι ίσα με το βασικό επίδομα ασθενείας και τις προσαυξήσεις για τα οικογενειακά βάρη. Για τη χορήγησή τους απαιτείται η ασφαλισμένη να απέχει από την εργασία της κατά το κρίσιμο χρονικό διάστημα και να έχει πραγματοποιήσει 200 τουλάχιστον ημέρες εργασίας (ασφάλισης) κατά τα δύο τελευταία έτη πριν από τον τοκετό (άρθρα 9 παρ. 2 Ν. 2224/1994 και 11 του Ν. 2874/2000).

Μια και λετε για τα επιδοματα κτλ, για να καταλαβω, αυτες τις 119 μερες θα πληρωθουμε απο την ασφαλεια και οχι την επιχειρηση; Και τα λεφτα αυτα ειναι συγκεκριμενα ή πανε αναλογα το μισθο που παιρνουμε; 

26 minutes ago, depifish said:

Μια και λετε για τα επιδοματα κτλ, για να καταλαβω, αυτες τις 119 μερες θα πληρωθουμε απο την ασφαλεια και οχι την επιχειρηση; Και τα λεφτα αυτα ειναι συγκεκριμενα ή πανε αναλογα το μισθο που παιρνουμε; 

Από όσο θυμάμαι δεν ξέρω αν τα λέω καλά. Το ΙΚΑ χορηγεί επίδομα τοκετού δηλαδή αν έχεις 200 ένσημα κ γεννήσεις σε δημόσιο παίρνεις 900 ευρώ στο χέρι, αλλιώς αν γεννήσεις σε ιδιωτικό πάνε απευθείας στα έξοδα για την γέννα εκεί μέσω ΙΚΑ. Ο ΟΑΕΔ χορηγεί την άδεια μητρότητας που πληρώνετε από εκεί για έξι μήνες πάλι αν έχεις 200 ένσημα. Εγώ όλα αυτά τα έχασα γτ μου λειπαν οκτώ πριν δύο χρόνια κ δεν μπορούσα να τα κολλήσω. Αυτά παθαίνεις όταν δουλεύεις σε καφετέρια κάποια μεροκάματα μαυρα... Αχ κ βαχ!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...