Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Ευχαριστώ!Ναι με την ίδια δότρια πήρα 4 βλαστοκυστες.

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2021!

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Jovanna85 είπε:

Κ εγω εχω πονακια ειδικα οταν ξαπλωνω ανασκελα , μονο στο πλαι ανακουφιζομαι . Τωρα μετα την αυχενικη δε χρειαζεται να εχεις αγχος , το μωρακι ειναι υγιεστατο δε θα παθει κατι !!!

Εχω ακουσει κ δει τοσα.... Που φοβαμαι πολυ... Ειμ κ ατομο με αγχος γενικα θα βγει αυτο το μωρο κ θα ειν σε πανικο "που βρισκομαι που με φερατε τι ειν εδω? " Ετσι θα λεει χαχαχαχ

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Sadri09 είπε:

Εχω ακουσει κ δει τοσα.... Που φοβαμαι πολυ... Ειμ κ ατομο με αγχος γενικα θα βγει αυτο το μωρο κ θα ειν σε πανικο "που βρισκομαι που με φερατε τι ειν εδω? " Ετσι θα λεει χαχαχαχ

K εγω ετσι ειμαι . Στα λεω για να τ´ακουω 

• Χαχα 1

πρίν από 23 λεπτά , Areti1987 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου εχω κ εγω πονακια κ μονο στο πλαι ηρεμω. Μεγαλωνει η μητρα μας κ ανεβαινει γι αυτο ποναμε. Μην ανησυχειτε

Mε καθησυχασες γιατι αυτο ακριβως νιωθω . Βεβαια το ενιωθα κ 2 μερες πριν την αυχενικη αλλα ο υπερηχος βγηκε καλος 

2 ώρες πρίν, Jovanna85 είπε:

K εγω ετσι ειμαι . Στα λεω για να τ´ακουω 

Α τελεια μην νιωθω μονη μου χαχαχα... Αντε αυριο να δω τι θα δω να μ φυγει το αγχος.... Στον επομενο υπερηχο παλι πφφφ

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Areti1987 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου εχω κ εγω πονακια κ μονο στο πλαι ηρεμω. Μεγαλωνει η μητρα μας κ ανεβαινει γι αυτο ποναμε. Μην ανησυχειτε

Αχ μακαρι αν κ η αληθεια ειν σιγουρα θα ηρεμισω μολις το δω αυριο χαχαχα... Φοβητσιαρα θα ελεγα χαχαχα

Just now, Sadri09 είπε:

Αχ μακαρι αν κ η αληθεια ειν σιγουρα θα ηρεμισω μολις το δω αυριο χαχαχα... Φοβητσιαρα θα ελεγα χαχαχα

Και εγω φοβαμαι πολυ και ρωτησα τον γιατρο γι αυτο σας το ειπα! 

Just now, Areti1987 είπε:

Και εγω φοβαμαι πολυ και ρωτησα τον γιατρο γι αυτο σας το ειπα! 

Εγω τν εχω πρηξει τν ανθρωπο θα με στειλει σε αλλον στ τελος χαχαχαχα ευχαριστουμε παντως... Ολες οι φοβητσιαρες παρεα 

πρίν από 4 λεπτά , Sadri09 είπε:

Εγω τν εχω πρηξει τν ανθρωπο θα με στειλει σε αλλον στ τελος χαχαχαχα ευχαριστουμε παντως... Ολες οι φοβητσιαρες παρεα 

Δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη! Εγω αυτο νιωθω!

14 ώρες πρίν, Areti1987 είπε:

Καλημέρα, κι έλεγα ότι μόνο εγώ πονάω και δεν το λέω ούτε του άντρα μου μην ανησυχεί. Να κι ο λόγος λοιπόν. Ουφ..

Διαφημίσεις

Just now, Jovanna85 είπε:

Κοριτσια τωρα π μπηκαμε αισιως οι περισσοτερες στο 4ο μηνα αισθανεστε καθολου εγκυες ; Γιατι εγω δε θα το ελεγα ....

Εγώ νιώθω όταν βλέπω το μαλλί το άβαφτο :cry: :razz:

Αλλά η αλήθεια είναι ότι επειδή έχω πολύ συχνά ακόμα ενοχλήσεις συν κόπωση συν δυσφορία συν όλα αυτά τα ευχάριστα, νιώθω μάλλον άρρωστη, όχι έγκυος! Κοιλίτσα δεν έχω κάνει, σαν να μην έχω πάει τουαλέτα για 2-3 μέρες είναι κάπως, οπότε εμφανισιακά δεν βλέπω αλλαγή. Αλλά στην ψυχολογία και λόγω και των ενοχλήσεων που είπα, ναι.

Just now, Jovanna85 είπε:

Κοριτσια τωρα π μπηκαμε αισιως οι περισσοτερες στο 4ο μηνα αισθανεστε καθολου εγκυες ; Γιατι εγω δε θα το ελεγα ....

Ούτε εγώ νιώθω ιδιαίτερα. Δεν φαίνομαι έγκυος επίσης ακόμα δε νιώθω το μωρό να κινείται έφυγαν και τα συμπτώματα του πρώτου τριμήνου οπότε νιώθω πολύ νορμάλ. Απολαύστε το όσο κρατάει κορίτσια γιατι τα δύσκολα έρχονται. Χεχεχε. 

πρίν από 29 λεπτά , Jovanna85 είπε:

Πέρα από τους υπόλοιπους που ου φέρονται λες κι είμαι άρρωστη, νιώθω όπως πριν σχεδόν. Κοιλιτσα είχα λίγο έτσι κι αλλιώς οποτε δεν φαίνεται καμια διαφορα τώρα. Άντε καμια λιγούρα να έχω κι ας λένε ότι είναι μύθος.

Εγω εχω ακομα εμετους, νιωθω σαν αρρωστη ακομα. Ελπιζω σε καμια βδομαδα να ειμαι καλυτερα. Εχω λυσσαξει να φαω παγωτο καϊμακι με βυσσινο. Την αλλη βδομαδα λογικα θα φαω,τωρα και το νερο με δυσκολια το πινω. Συνεχιζω να χανω κιλα. Στυλακι θα βγω απο αυτη την εγκυμοσυνη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...