Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αρχές καλοκαιριού με τέλος άνοιξης όχι μέσα στον καύσωνα... Πχ Μάιος Ιούνιος. 

Εκτός από το υποκειμενικό που μπορεί να ζεις στο νησί με το ανχος  η άνοιξη Κ το καλοκαίρι έχουν τις λιγότερες ιώσεις ο οργανισμός δεν καταπονητε από το κρύο η μέρα είναι μεγαλύτερη βγαίνεις περισσότερο έξω στο φως κάνεις περισσότερες βόλτες έξω στον καθαρό αέρα Κ στον ήλιο . Ο οργανισμός είναι στα καλητερα του την άνοιξη Κ αρχές καλοκαιριού Κ η ψυχολογία .. μπορεί να σας έτυχαν ιώσεις αλλά εντάξει αντικειμενικά το καλοκαίρι δεν αρρωσταίνει τόσο πολύ ο κόσμος Κ επίσης υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία  .. 

Θεωρείς τυχαίο ότι τα περισσοτερα  πλάσματα στην γη αναπαράγονται την άνοιξη Κ το καλοκαίρι? Είναι απλώς οι συνθήκες που ευνοούν. 

Εντάξει δεν λέμε ότι θα αποτύχεις άλλη εποχή αλλά είναι ένα θετικό ότι ο καιρός είναι καλύτερος Κ η ψυχολογία πιο ανεβασμένη στους περισσότερους ανθρώπους τουλάχιστον . .. 

Όλη η φύση ανθίζει την άνοιξη Κ το καλοκαίρι ο άνθρωπος δεν λειτουργεί ανάποδα . Άσχετα που το έχουμε ξεχάσει ότι πάμε παράλληλα με την φύση το σώμα κάποια πράγματα τα θυμάται. 

Θα διαφωνήσω με αυτό , οι περισσότεροι έχουν γενέθλια Σεπτέμβρη και Μάιο. Οι τοπ μηνεσ Στις γεννήσεις. Ανοιξιάτικα μωράκια και καλοκαιρινά. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει με τον οργανισμό και που μένεις. 
      πολλές χάνουν κύκλους το καλοκαίρι από την ζέστη και την θάλασσα. Άλλοι έχουν αλλεργίες, και αυτό το μια ζεστή μια κρύο γιατί πλέον δεν έχουμε άνοιξη, ταλαιπωρεί περισσότερο τον οργανισμό από τον καθαρό χειμώνα. 

Είχα διαβάσει και σε ξένα site ότι έχει φανεί πως καλύτερα αποτελέσματα στις διεγέρσεις έχεις τους ποιο κρύους μήνες. 

1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ! Ξέρω πως είναι η πρώτη φορά. Όσες το νιώσαμε μια και δυο και τρεις , πάντα πονάει το ίδιο. Ισως η πρώτη φορά ποιο πολύ γιατί πας με προσδοκίες πολλές και μετά σκέφτεσαι έντονα τα λάθη που πιστεύεις ότι μπορεί να έχουν γίνει για να μην ξανά γίνουν. Μακάρι να τα καταφέρναμε με την πρώτη και το ιδανικό να μην φτάναμε ως εδώ. Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι η αμη είναι ενδεικτική τιμή ποσότητας και όχι ποιότητας. Επίσης μπορεί να μην σου ταίριαξε το πρωτόκολλο. Εγώ έχω χαμηλή αμη και ο γιατρός μου μου είπε ότι ακόμα για πολλούς αυτή η εξέταση για το πόσο ισχύει αμφισβητείτε. Υπάρχουν αμφιβολίες. Και από βλαστοκύστες στα 18 ωάρια γιατί έχω πολυκυστικών εκανα μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες με 4 μπροστά όμως. Οχι 5 και 6 που διαβάζω από τόσες κοπέλες. Εμάς στον σύζυγο που φαίνεται εκει το θέμα δεν έχουν κάνει dfi. Μόνο σπερμοδιάγραμμα. Ακόμα και τα κέντρα μπνο στον γυναικείο παράγοντα κολλάνε. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Επισης, έχω παρατηρήσει ότι όταν βρίσκουν ένα «πρόβλημα» κολλάνε σε αυτό. Δεν κοιτάνε αν υποβόσκει και τίποτα άλλο. Σαν να τους βολεύει να ρίχνουν απλά ευθύνες. Πχ σε σένα θα λένε μόνο για την αμη. 

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2021!

Recommended Posts

Just now, Areti1987 είπε:

@Heidelberg ρωτησα και εγω τον γιατρο μου για την αμνιοπαρακεντηση αλλα μου ειπε οτι θα δουμε την αυχενικη και αν το κρινει θα την κανω. Εγω σκεφτομουν να κανω και την καινουρια την nipt. Ειμαι κοντα 35 τωρα και θελω να ειμαι σιγουρη οτι το μωρο ειναι μια χαρα

Ολα καλα θα πανε κοριτσι μου! Φαινεται λιγο η κοιλια μου γιατι ειμαι αδυνατη! Περιμενω να φουσκωσω να βαλω κατι ωραια φορεματα που εχω δει! Χαχαχα

Κ εγω ειμαι πολυ αδυνατη κ εχει πεταχτει εδω κ 2 βδομ . Ιδια ηλικια ειμαστε κ εγω του 1987 ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Jovanna85 είπε:

Κ εγω ειμαι πολυ αδυνατη κ εχει πεταχτει εδω κ 2 βδομ . Ιδια ηλικια ειμαστε κ εγω του 1987 ! 

Ειναι η χρονια μας φετος οπως φαινεται! Και σενα το πρωτο σου ειναι? 

Just now, Jovanna85 είπε:

Ναι με το καλο . Γιατι ειχα πολλες αποβολες . 

Ολα θα πανε καλα! Εγω ειχα μια μονο στα 3 χρονια που προσπαθω. Ωσπου απελπιστηκα κ λεω δεν θα κανω μαλλον και ηρθε τελικα! Θελω απλα να ειναι γερο και δεν με νοιαζει τιποτα!

πρίν από 36 λεπτά , Areti1987 είπε:

@Heidelberg ρωτησα και εγω τον γιατρο μου για την αμνιοπαρακεντηση αλλα μου ειπε οτι θα δουμε την αυχενικη και αν το κρινει θα την κανω. Εγω σκεφτομουν να κανω και την καινουρια την nipt. Ειμαι κοντα 35 τωρα και θελω να ειμαι σιγουρη οτι το μωρο ειναι μια χαρα

Ολα καλα θα πανε κοριτσι μου! Φαινεται λιγο η κοιλια μου γιατι ειμαι αδυνατη! Περιμενω να φουσκωσω να βαλω κατι ωραια φορεματα που εχω δει! Χαχαχα

Ναι, φυσικά θα ακούσεις και την συμβουλή του γιατρού σου!

Εγώ το είχα ψάξει πολύ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, και επειδή η αυχενική με τα αποτελέσματα του PappA σου δίνουν αποτελέσματα βάσει στατιστικής και μόνο και από μία ηλικία και μετά το στατιστικό στοιχείο μετράει πολύ πολύ εις βάρος (δηλαδή ξεκινάς εκ των πραγμάτων με υψηλό στατιστικό δείκτη επικινδυνότητας, και ας είναι όλα και οι βιοχημικές και η αυχενική μια χαρά), είχα αποφασίσει για την αμνιοπαρακέντηση που είναι πλέον διαγνωστική εξέταση και όχι στατιστική. Συν του ότι ελέγχει και για πάρα πολλά θέματα, όχι μόνο τις βασικές τρισωμίες.

Τώρα τρία χρόνια μετά το είχα από την αρχή δεδομένο ότι θα την κάνω, άσχετα με το τι θα έδειχνε η αυχενική. :-)

Δεν την φοβάμαι καθόλου, ήταν ανώδυνη, ένιωθα ασφαλής από την αρχή χάρη στην γιατρό και από την στιγμή που πήρα τα αποτελέσματα και μετά ήμουν μέχρι να γεννήσω ζεεεεεεεεεν :-P

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Εγώ πήγα εχτές για την αυχενικη, ήταν όλα μια χαρά και μάθαμε ότι θα κάνουμε κοριτσάκι. Η κοιλιά άρχισε και φουσκώνει (είναι και το 3ο μου) αλλά με τίποτα δεν φαίνομαι έγκυος ακόμα. 

• Μου αρέσει 2

Εγω πηγα χθες για υπερηχο . Ειμαι 11 εβδομαδων . Ολα καλα με το μωρακι αλλα ειδα μετα οτι ειχε 185 παλμους . Ο γιατρος βεβαια δε μου σχολιασε κατι ολο τελεια και τελεια μου ελεγε αλλα εγω αγχωθηκα με τους παλμους .... . Σε 2 εβδομαδες μου εκλεισε αυχενικη 

• Μου αρέσει 1

On 2/3/2021 at 12:56 ΠΜ, Areti1987 είπε:

Ρε συ και εγω εχω αγχωθει για την Τεταρτη, υπερηχο δεν θα κανουμε λογικα μονο? Ειμαι και ασχετη βασικα! Και ο δικος μου λογικα θα με στειλει εκτος δεν πρεπει να κανει. Με εχει πιασει μια ταχυκαρδια να σου πω την αληθεια. Πες στον γιατρο σου μηπως σου δωσει κατι για τους εμετους να ηρεμησεις λιγο!

Καλημερα κοριτσι ολα καλα στ υπερηχο??? Εμενα κομπλε εχω αυχενικη την τριτη ανυπομονω να παω να δω πως ειν το σπορακι μου... @ΕιρήνηΣ Μ ειχε δωσει χαπια αλλα εγω ποτε στ ζωη μ δν πηρα χαπια ουτε για πονοκεφαλο δν θελω να γεμισω ουσιες το σωμα μ τωρα με το μωρακι ειν σκαλωμα που εχω απο παιδι... Μονο στ περιοδο επερνα νουροφεν κ αυτο γτ υποφερω απο πονους σε βαθμο να κλαιω κ να ουρλιαζω. Ασε..... Εκανες αυχενικη εσυ? Ολα καλα??? ❤

12 ώρες πρίν, Jovanna85 είπε:

Εγω πηγα χθες για υπερηχο . Ειμαι 11 εβδομαδων . Ολα καλα με το μωρακι αλλα ειδα μετα οτι ειχε 185 παλμους . Ο γιατρος βεβαια δε μου σχολιασε κατι ολο τελεια και τελεια μου ελεγε αλλα εγω αγχωθηκα με τους παλμους .... . Σε 2 εβδομαδες μου εκλεισε αυχενικη 

Καλημεραα... Κ μενα ειχε 180 παλμους... Μια χαρα ειναι μη σε αγχωνει αυτο ❤ εγω αυχενικη εχω την τριτη σημερα ειμ 12 εβδομαδων ακριβως ❤

On 5/3/2021 at 11:03 ΜΜ, ΕιρήνηΣ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Εγώ πήγα εχτές για την αυχενικη, ήταν όλα μια χαρά και μάθαμε ότι θα κάνουμε κοριτσάκι. Η κοιλιά άρχισε και φουσκώνει (είναι και το 3ο μου) αλλά με τίποτα δεν φαίνομαι έγκυος ακόμα. 

Ααα τωρα το ειδα... Καλημερα... Ωραια μπραβοο φανηκε καθαρα τι ειναι??? Γτστ κολλητη μ στην αυχενικη ειχαν πει αγορι κ β επιπεδου που εκει ειν το σιγουρο ειπαν κοριτσακι... Εγω δλδ θα ειμ σιγουρη μονο β επιπεδου.... Αλλα θα ηθελα να εχω οντως μια ιδεα για το τι μπορει να ειν το σπορακι μου ❤ουτε κ γω εχω κοιλιτσα βεβαια ειμ στ πρωτο κ ξεκινησα 54 κιλακια(ειμ κοντη ειχα ελαχιστη κοιλιτσα απο πριν) πιστευω απο τν 4ο μηνα θα αρχισει να φαινεται εμενα λιγο... 

@Sadri09 στην αυχενικη ποτέ δεν σου το λέει 100% ο γιατρός αλλά μας το είπε με ένα 80%. Εννοείται πως θα περιμένουμε το β επιπέδου για να ξεκινήσουμε να ψωνίζουμε ροζ, χεχεχε. Καλά κάνεις και δεν παίρνεις τίποτα από χάπια τότε, είμαι σίγουρη πως θα ξεκινήσεις ήδη από τώρα που μπαίνεις 2ο τρίμηνο να νιώθεις καλύτερα. 

Κοριτσια δεν απαντησα γιατι πραγματικα αυτες τις 2 μερες εχω παρει την λεκανη αγκαλια! Τιποτα τα υποθετα δεν εκαναν. Θελω να τελειωνει ολο αυτο και να χαρω την εγκυμοσυνη μου!

@Sadri09 ολα καλα στον υπερηχο! Αντε να κανουμε ολες τις αυχενικες να ηρεμησουμε! Περιμενω την Τριτη νεα!

Διαφημίσεις

On 8/3/2021 at 3:14 ΠΜ, Areti1987 είπε:

Κοριτσια δεν απαντησα γιατι πραγματικα αυτες τις 2 μερες εχω παρει την λεκανη αγκαλια! Τιποτα τα υποθετα δεν εκαναν. Θελω να τελειωνει ολο αυτο και να χαρω την εγκυμοσυνη μου!

@Sadri09 ολα καλα στον υπερηχο! Αντε να κανουμε ολες τις αυχενικες να ηρεμησουμε! Περιμενω την Τριτη νεα!

Κορίτσι είσαι καθόλου καλύτερα;; 
Εκλεισα αυχενική για την άλλη Τρίτη, μακάρι να πάνε όλα καλά παναγια μου!! 

πρίν από 17 λεπτά , Jo-Anna είπε:

Κορίτσι είσαι καθόλου καλύτερα;; 
Εκλεισα αυχενική για την άλλη Τρίτη, μακάρι να πάνε όλα καλά παναγια μου!! 

Οχι δυστυχως, χθες μεχρι τις 4 το πρωι εκανα εμετους. Προσπαθω να κανω υπομονη και τρωω με το ζορι! Την αλλη Τριτη εχω και εγω αυχενικη! Ολα θα πανε τελεια κοριτσι μου! Μια χαρα θα ειναι τα μωρα μας!

On 8/3/2021 at 3:14 ΠΜ, Areti1987 είπε:

Καλημερααα κοριτσια @Areti1987@ΕιρήνηΣ Ολα καλα πηγαν ολα τελεια πηγαν με αυχενικη... Μ εγραψε κ αιματολογικες θα παω σε λιγο να δωσω αιμα... Μας ειπαν κ εμας 80% αγορακι αλλα θα περιμενω β επιπεδου για σιγουρα ❤ ηρεμισα απο εμετους κ αναγουλες μπορει να κανω 1-2 την μερα ενω πριν κ γω αγκαλια με την λεκανη ημουν πανω απο 8 την μερα χαμος...ειχα πριν την εγκυμοσυνη θεμα στ μεση κ αρχισε τωρα να με ενοχλει κ μ ειπε ο γιατρος θα υπεφερω πιο πολυ απο τις γυναικες που δν ειχαν πριν καποιο θεμα... Λεω ΤΕΛΕΙΑ την κατσαμε αλλα δν πειραζει χαλαλι του αφου ειν καλα το μωρακι μ... Ας κλαιω κ ολη μερα χαχαχα... 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Sadri09 είπε:

Καλημερααα κοριτσια @Areti1987@ΕιρήνηΣ Ολα καλα πηγαν ολα τελεια πηγαν με αυχενικη... Μ εγραψε κ αιματολογικες θα παω σε λιγο να δωσω αιμα... Μας ειπαν κ εμας 80% αγορακι αλλα θα περιμενω β επιπεδου για σιγουρα ❤ ηρεμισα απο εμετους κ αναγουλες μπορει να κανω 1-2 την μερα ενω πριν κ γω αγκαλια με την λεκανη ημουν πανω απο 8 την μερα χαμος...ειχα πριν την εγκυμοσυνη θεμα στ μεση κ αρχισε τωρα να με ενοχλει κ μ ειπε ο γιατρος θα υπεφερω πιο πολυ απο τις γυναικες που δν ειχαν πριν καποιο θεμα... Λεω ΤΕΛΕΙΑ την κατσαμε αλλα δν πειραζει χαλαλι του αφου ειν καλα το μωρακι μ... Ας κλαιω κ ολη μερα χαχαχα... 

Μπράβο σας!! 

Όσο για την μέση, σκέψου μήπως αρχίσεις να φοράς καμιά ζώνη εγκυμοσύνης. Ψάξε το, ξέρω ότι βοηθάνε.

Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πόνους στην μέση ειδικά από τον 8ο και μετά και δεν το είχα σκεφτεί, δεν το ήξερα. Μου το είπαν μετά. Τώρα αν με ξαναπιάσει το ίδιο, θα βάλω αμέσως!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...