Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @MK2012 εγώ σου εύχομαι να είναι τα τυχερά σου ,μην το ψάχνεις και πάρα πολύ, θα δεις ότι αυτήν η φορά θα είναι και η τελευταία ταλαιπωρία σου ,δεν πέρασες και λίγα τους τελευταίους μήνες... όταν με το καλό κάνεις prp να με πεις εντυπώσεις γιατί είναι να κάνω και εγώ και αγχώνομαι. Το ενδομητριο σου πόσο ήταν από ότι θυμάμαι δεν είχες θέμα με ενδομητριο πως και σε ειπε να κανεις prp?

'ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???'‏

Recommended Posts

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ? ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!!!!

Eλενάκι μου στις 8 το απόγευμα μου είπε να την πάρω τηλ

Κάτσε ξάπλα και ξεκουράσου κοριτσάκι μου

vAICp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 764
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εκανα τεστ βγηκε θετικο καλε δεν το πιστευω!!!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ!!!!!! ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΕΦΑΚΗ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!

ΚΑΛΕ ΤΙ ΧΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ??? ΕΣΥ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ ΜΑΣ!!!!!!!!

ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΥΡΙΟ!!!! ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!!!!!! ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!! ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!!!!!!

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

eNortjKzUjI0Mzc0tlSyBlwwFZsC2A,,66.png

eNortjKzUjI0Mzc0MVGyBlwwFZAC1A,,42.png

ΕΦΑΚΗ μου... ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ !!! ευχομαι και σε'σενα μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσηνη !!!

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕς ΜΟΥ...ΤΩΡΑΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ !!!

Διαφημίσεις

EΦΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:D:D:D

Εγώ κοριτσάκια δυστυχώς θα σας στενοχωρήσωωωω 3,1 η χοριακή...αρνητικό...δεν πειράζει πάμε για άλλα:tongue:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ!!! ΤΟ 3,1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ

eNortjKzUjI0Mzc0tlSyBlwwFZsC2A,,66.png

eNortjKzUjI0Mzc0MVGyBlwwFZAC1A,,42.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ!!! ΤΟ 3,1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ

Aναστασακη μου, οπω ς λεει και το Ελενακη μας, το 3,1 δεν το λες και απολυτα αρνητικο...κανε μια επαναληπτικη...αντε να εχουμε καλα νεα και απο σενα...!!!

τελεια μπραβο!!!!!!συγχαρητηρια μια τελειωμηνη εγκυμοσυνη να εχεις!!!!

Ευχαριστω πολυ πολυ Εφακη μου!

ΠΟΝΤΙΚΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥ, ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥ:P:tongue::P:tongue:...ΓΙΟΥΠΥΥΥΥΥ !!!!!!!

Μπραβο καρδουλα μου, πολυ χαιρομαι για σενα:P, μια καλη και τελειωμηνη εγκυμοσυνη σου ευχομε !!!

Αντε ας παρουνε σειρα και τα υπολοιπα κοριτσακια μας, και ας' ειμαι τελευταια εγω, δεν πειραζει...ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!!!;)

Νικολετα μου αντε ετοιμασου ερχεται η σειρα σου!!!! Ευχαριστω για τις ευχες!!!

pontikaki εύχομαι να έχεις την χαρά που τόσο περίμενες και την καλύτερη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Ανθη μου ευχαριστω αντε και στα δικα σου! η μηπως εχασα επεισοδια?

αντε με το καλο κοριτσακι μου!!!ολα θα πανε καλα!θα χαρεις ποντικακι και μαλιστα πολυ!!!χαμογέλα!!!!!!!εισαι εγκυος!!

Λιτσακι μου ευχαριστω πολυ ακομη δε μπορω να το πιστεψω και εσυ καθε μηνα που θα φουσκωνεις να προσεχεις πιο πολυ!

Pontikaki μουυυυυυυυυ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:D:D:D

Εγώ αν και σηκώθηκα αισιόδοξη και πήγα το πρωϊ για χοριακή...τώρα νιώθω έντονους πόνους περιόδου, οπότε θα το πάρω το αρνητικό το αποτέλεσμα...αλλά δεν πειράζει θα ξεκινήσω τουλάχιστον κλομιφαίνη:tongue:

Ευχαριστω πολυ πολυ! αντε και στα δικα σου!!! παντως θα συμφωνησω με τα κοριτσια η χοριακη σου δεν ειναι μηδενικη αρα κατι υπαρχει η πηγε να γινει μηπως να μιλησεις με το γιατρο και να ξανακανεις μια χοριακη σε λιγες μερες?

ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!

Αstage μου δεν το πιστευω ακομη οτι τα καταφεραμε!!! περιμενω να ακουσω τα δικα σου ευχαριστα συντομααααααααααα!

ΠΟΝΤΙΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!!! ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!!!! ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!! ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ! ΩΡΑΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..

Η ΕΓΚΥΜΟΝΟΣΚΟΝΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

Ελενακη μου ευχαριστω πολυ ειδες αμα εισαι καλος ανθρωπος η εγκυμονοσκονη που μας εριξες αεχισε να πιανει!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Καλα εκανες και πηρες ανρρωτικη να μεινεις ξαπλωμενη και να εισαι ηρεμη ολα θα πανε καλα το αιματακι αντιμετωπιζεται!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ Η ΕΓΚΥΜΟΝΟΣΚΟΝΗ ΕΠΙΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ολα θα πανε καλα!!!!!!!! αχ! ποσο χαιρομαι που ανοιξαμε την εβδομαδα οι δυο μας με ευχαριστα νεα!!!! Μεχρι τελος του μηνα μακαρι να μεινουνε οοοοοοοοοοολα τα κοριτσια!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ Η ΕΓΚΥΜΟΝΟΣΚΟΝΗ ΕΠΙΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ολα θα πανε καλα!!!!!!!! αχ! ποσο χαιρομαι που ανοιξαμε την εβδομαδα οι δυο μας με ευχαριστα νεα!!!! Μεχρι τελος του μηνα μακαρι να μεινουνε οοοοοοοοοοολα τα κοριτσια!!!!

καλημερα ποντικακι!!!ευχαριστω πολυ για τες ευχες!!!ελπιζω να μας πανε ολα καλα και να εγκυμονουμε μαζι!!!:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...