Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , linaa είπε:

Είναι άψογη η αμη σου για την ηλικία σου. Άλλωστε αφού ήδη προσπαθείς για παιδάκι δεν υπάρχει λόγος να ανχωνεσε αφού είσαι μέσα στα φυσιολογικά όρια για την ηλικία σου 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαιτήσεις σου. Ότι καλύτερο σου εύχομαι!

'ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???'‏

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 764
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι εφάκη μου δεν είμαι τόσο αισιόδοξη...μια αχνή ελπίδα βέβαια έχω...σαν την γραμμούλα του τεστ:tongue:

επεναλαβετο σε δυο μερες αν γινει πιο εντονη σημαινει οτι ερχετε το μωρακι !!!!!κουραγιο και αισιοδοξια:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

επεναλαβετο σε δυο μερες αν γινει πιο εντονη σημαινει οτι ερχετε το μωρακι !!!!!κουραγιο και αισιοδοξια:tongue::tongue::tongue:

Αν δεν έχω αδιαθετήσει μέχρι την Δευτέρα που θα πάω στον γιατρό θα κάνω μια χοριακή να δούμε τι θα δείξει...

vAICp3.png

Δεν νομίζω γιατί ήταν πολύ αχνή [ την έχω ξαναπατήσει στο παρελθόν με 2 θετικά τεστ 1 αρνητικό και τελικά τζίφος] αλλά θα πάω στον γιατρό την Δευτέρα, φοβάμαι μήπως ξαναήρθε η εμμηνόπαυση...

Τι ειναι αυτα που λες κουκλα μου???...εμμηνοπαυση:shock: ?!?!????...μη μου λες τετοια και δεν ειμαι και σε καλη ψυχολογικη κατασταση...!!!σκεψου θετικα και ασε το παρελθον...παει αυτο, περασε...

Τι ειναι αυτα που λες κουκλα μου???...εμμηνοπαυση:shock: ?!?!????...μη μου λες τετοια και δεν ειμαι και σε καλη ψυχολογικη κατασταση...!!!σκεψου θετικα και ασε το παρελθον...παει αυτο, περασε...

ΣΚ τι θα κάνετε?

vAICp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασια!!!!!!!!!!!!!Τελεια τι κι αν ειναι αχνη κατι σημαινει αυτο!!!!!!!Αντε με το καλο να περασει το σ/κ και να μας πεις τα καλυτερα!!!!!!Αντε και κατι καλο να ακουσουμε επιτελους βρε παιδι μου!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Ποντικάκι μου σαν τον αδελφούλη μου και εσύ:D

Εκανα χθες ενα τεστ και η μια η γραμμή [στον σταυρό] βγήκε πολύ αχνή...λες να σημαίνει κάτι ή φαντάζομαι διάφορα?

Τελειααααααααααααα! εισαι εγκυουλα και μαλλον ειναι νωρις γι αυτο η αχνη γραμμαη ετσι ητανε και στο γιο μου και μετα απο δυο μερες εκανα χοριακη και ητανε μεν αλλα οχι υψηλη και μετα απο 4 μερες ξαναεκανα και ητανε πολυ ηψηλη οποτε ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!

Δεν νομίζω γιατί ήταν πολύ αχνή [ την έχω ξαναπατήσει στο παρελθόν με 2 θετικά τεστ 1 αρνητικό και τελικά τζίφος] αλλά θα πάω στον γιατρό την Δευτέρα, φοβάμαι μήπως ξαναήρθε η εμμηνόπαυση...

Επειδη εγινε στο παρελθον αυτο δε λεει κατι ταλαθημια φορα γινοντε ;) ασε τον εαυτο σου να το χαρει αντε εστω και συγκρατημενα!! Καλε εγω αν εβλεπα αχνη γραμμη θα εκανα παρτυ!!!!

Και τι τρελλο ειναι αυτο με την εμμηνοπαυση? Μην ξανακουσω τετοιες ηττοπαθειες.

Θελω να παω για μπανιο θελω να παω σε μια παραλια να καθησω και να βλεπω το γιο μου να γινεται γουρουνι με την αμμο και εγω απλα να το απολαμβανω.............

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Ποντικάκι μου σαν τον αδελφούλη μου και εσύ:D

Εκανα χθες ενα τεστ και η μια η γραμμή [στον σταυρό] βγήκε πολύ αχνή...λες να σημαίνει κάτι ή φαντάζομαι διάφορα?

Αναστασια μου!!!!! Οταν εκανα το τεστ στην τωρινη μου εγκυμοσυνη η γραμμη βγηκε τοσοοοοο μα τοσοοοοο αχνη που την εβλεπα μονο στο φως και νομιζα οτι το φανταζομουν οτι την εβλεπα και οτι τα ματια μου εκαναν πουλακια!!!!! και το εκανα 3 μερες πριν την καθυστερηση σκεψου και οταν την ιδια μερα πηγα για χοριακη ηταν 16,79!!!! Εγω θα σου ελεγα οτι εισαι σιγουρα εγκυουλα και χαιρομαι παρα μα παρα πολυ που δεν θα ειμαι η μονη εγκυουλα στην παρεα!!!!!!

Αντε σιγα σιγα καθε κοριτσακι μου να εχει θετικα τεστ!!!!!!! Αντε κοριτσια μου να σας μεταδωσουμε με την Αναστασια μας εγκυμονοσκονη!!!!!!

Οσο για την καλη μου πεθερουλα οταν ημουν εγκυος στην κορη μου στον 8 μηνα ερχεται και μου λεει: επειδη εμεις οι γυναικες παραμελουμε τους αντρες μας στην εγκυμοσυνη ας βρει μια κοπελα να κανει την δουλεια του, δεν πειραζει!!!!!! Εγω ημουνα με την κοιλια στι στομα και αυτη μου ελεγε να βρει γκομενα ο αντρας μου!!!!!

Φιλουμπες πολλες πολλες!!!!!!

eNortjKzUjI0Mzc0tlSyBlwwFZsC2A,,66.png

eNortjKzUjI0Mzc0MVGyBlwwFZAC1A,,42.png

Αναστασια μου!!!!! Οταν εκανα το τεστ στην τωρινη μου εγκυμοσυνη η γραμμη βγηκε τοσοοοοο μα τοσοοοοο αχνη που την εβλεπα μονο στο φως και νομιζα οτι το φανταζομουν οτι την εβλεπα και οτι τα ματια μου εκαναν πουλακια!!!!! και το εκανα 3 μερες πριν την καθυστερηση σκεψου και οταν την ιδια μερα πηγα για χοριακη ηταν 16,79!!!! Εγω θα σου ελεγα οτι εισαι σιγουρα εγκυουλα και χαιρομαι παρα μα παρα πολυ που δεν θα ειμαι η μονη εγκυουλα στην παρεα!!!!!!

Αντε σιγα σιγα καθε κοριτσακι μου να εχει θετικα τεστ!!!!!!! Αντε κοριτσια μου να σας μεταδωσουμε με την Αναστασια μας εγκυμονοσκονη!!!!!!

Οσο για την καλη μου πεθερουλα οταν ημουν εγκυος στην κορη μου στον 8 μηνα ερχεται και μου λεει: επειδη εμεις οι γυναικες παραμελουμε τους αντρες μας στην εγκυμοσυνη ας βρει μια κοπελα να κανει την δουλεια του, δεν πειραζει!!!!!! Εγω ημουνα με την κοιλια στι στομα και αυτη μου ελεγε να βρει γκομενα ο αντρας μου!!!!!

Αχ Ελενάκι μου μακάρι, μόνο εγώ ξέρω πόσο το θέλω αλλά προτιμώ να είμαι λογική, ευχαριστώ πολύ πάντως για την εγκυμόσκονη:D

vAICp3.png

Καλησπερα!!! Τι κανετε?? Εγω ειμαι λιγο στεναχωρημενη. Τσακωθηκα με το αντρακι μου πολυ σημερα και βγηκα απο τα ρουχα μου!!! Ειχαμε πολλα χρονια να τσακωθουμε ετσι!!!! Ειναι καμια εδω????

eNortjKzUjI0Mzc0tlSyBlwwFZsC2A,,66.png

eNortjKzUjI0Mzc0MVGyBlwwFZAC1A,,42.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!! Τι κανετε?? Εγω ειμαι λιγο στεναχωρημενη. Τσακωθηκα με το αντρακι μου πολυ σημερα και βγηκα απο τα ρουχα μου!!! Ειχαμε πολλα χρονια να τσακωθουμε ετσι!!!! Ειναι καμια εδω????

Εδω ειμαι εγω,μολις γυρισαμε απο μπανακι και γιος και αντρας ειναι ξεροι για υπνο...Βρε Ελενακι μου τι καθεσαι και στεναχωριεσαι θα τα ξαναβρειτε σιγα αν δεν μαλωσεις και λιγο βαριεσαι ετσι να σκεφτεσαι.Βεβαια αν δεν ησουν εγκυος θα σου ελεγα πως το σεξ της συμφιλιωσης ειναι το καλυτερο;););)Εσεις τωρα στην περιπτωση σας καντε μια αγκαλια συμφιλιωσης...Μην δινεις σημασια σιγουρα κι εσυ θα ειπες κατι παραπανω λογω ορμονων σιγουρα και ο δικος κατι θα παρεξηγησε συμβαινουν αυτα δωσε τοπο στην οργη και ολα θα ξαναγινουν μελι γαλα.Αντε που μου στεναχωριεσαι....

Τα αλλα κοριτσουδια τι κανουν?Αναστασακι τα φωτα της παρεας ειναι πανω σου προς το παρον!!!!

Ευτυχια μου τι εγινε???Εμαθες τιποτα?

bKtop2.png8BRwp3.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου. Πολύυυ ζέστη......

Πονάω σήμερα και πιστεώ θα αδιαθετήσω...ίσως είναι από τις λίγες φορές που ελπίζω να μην αδιαθετήσω αλλά αν γίνει τουλάχιστον θα αρχίσω την κλομιφαίνη...

Και εγώ χθες κορίτσια "σκοτώθηκα" με το αντράκι μου...'ηταν φαίνεται οι μέρες...ευτυχώς σήμερα είμαστε καλύτερα:tongue:

vAICp3.png

Ριξε μπολικη εγκυμονοσκονη Ελενη μου για να μας πιασει ολες!!!!!

Ελεος αυτη η γυναικα δεν παιζεται,δεν της ειπες και συ μπορω και γω να κανω τη δουλεια που θελει μου εδωσε το οκ ο γιατρος να μεινει με το στομα ανοιχτο να σε κοιταει αμα πια!

Ελα βρε Ελενακη μου μη μου στεναχωριεσαι οτι και να ειναι θα το ξεπερασετε θα τα βρειτε και θα ειστε παλι αγαπημενοι. Οπως ειπε και το ασταγακι λιγο οι ορμονες που τα βλεπεις οοοοολα πιο δυσκολα και πιο παρεξηγησημα λιγο που μπορει κατι να καταλαε λαθος ο αντρας σου πολυ θελει? Κανε του μια αγκαλιτσα χαιδεψτε την κοιλιτσα σου και ξεχαστετα ολα.

Α! δε σας ειπα αυριο ειναι η τελευταια μερα αναμονης ευχομαι να μη κανει εμφανιση τελευταια στιγμη και με στειλει, νοιωθω πολυ περιεργα κατι πονακια χαμηλα εχω και υγρα σαν και αυτα της ωορρηξιας. Αχ! μακαρι να εχω να σας πω ευχαρστα νεα αυριο! καλο βραδυ! φιλακιαααααααααα

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Κοριτσαρες μου, καλημερουδια σας !!! Καλη εβδομαδα με καλα νεα!!! Τι κανετε ???

Εγω δεν εχω ακομα νεα να σας πω... μιλησα με την γιατρο μου, και μου ειπε οτι θα πρεπει να με δει πριν μου πει τι αλλο να κανω, τωρα μενει απλος να κλεισω το ραντεβου...(η κυρια δεν εμφανιστηκε ακομα)...

αυτα απο εμενα...

περιμενω τα νεα σας...και ευχομαι να ειναι καλα...!!!

φιλακια πολλα !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...