Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @MK2012 εγώ σου εύχομαι να είναι τα τυχερά σου ,μην το ψάχνεις και πάρα πολύ, θα δεις ότι αυτήν η φορά θα είναι και η τελευταία ταλαιπωρία σου ,δεν πέρασες και λίγα τους τελευταίους μήνες... όταν με το καλό κάνεις prp να με πεις εντυπώσεις γιατί είναι να κάνω και εγώ και αγχώνομαι. Το ενδομητριο σου πόσο ήταν από ότι θυμάμαι δεν είχες θέμα με ενδομητριο πως και σε ειπε να κανεις prp?

'ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???'‏

Recommended Posts

Νικολετα μου ειλικρινα σου λεω πως δεν πειραζει...Δεν ειπα να βγεις να το γλεντησεις αλλα ασ'το πισω σου και σε λιγες μερες θα εισαι καλυτερα να το δεις.Τα δαιμονοχαπα μπορει να την εκαναν την ζημια ή το αγχος σου ή μπορει απλα να αλλαζει ο κυκλος σου.Παρε ενα τηλ τον γιατρο σου και πανω απ'ολα ηρεμησε με την στεναχωρια δεν βγαινει τιποτα..

Εφακη και ποντικακι μπηκατε λοιπον στις μερες της αναμονης στην ζωνη του λυκοφωτος δηλαδη μπουυυυυυυυυ

Υπομονη και πιστη κοριτσαρες μου κι φυσικα χαλαρα.....

Ελενακι τι λεει το μπεμπε??Αντε πες μας κατι διαφορετικο εσυ γιατι εδω μαυρη μαυριλα πλακωσε...

Αναστασακι μου ελπιζω να εισαι καλα και το Ευτυχακι υπομονη μεχρι αυριο...

Δεν ξερω αν ξεχναω καμια που μπορει αλλα φιλακια σε ολες σας....

Kαλησπέρα astage και υπόλοιπα κοριτσάκια:tongue: Εγώ δεν αδιαθέτησα ούτε σήμερα, περιμένω να δω μέχρι την Δευτέρα που θα πάω και στον γιατρό να δει ενδομήτριο και fsh? Aυτό που με πιάνουν τα διαόλια μου είναι ότι έχω πόνους χαμηλά και αισθάνομαι τρομερή ζέστη:confused: Φοβάμαι μήπως η παλιοFSH ξανανέβηκε στο 80:sad:

vAICp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 764
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες τις κουκλες!!!!

Νικολεττα μου στεναχωρεθηκα παρα πολυ για το αρνητικο αποτελεσμα!!!!Σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι και το τελευταιο και την επομενη φορα ενα μεγαλο ++++++!

Ποντικακι και Εφακη αντε να δουμε θετικα αποτελεσματα!!!! Αντε να μας δωσετε πολυ χαρα!!!!

Αstage μου εσυ ποτε δεν περιμενεις??

Αναστασια μου μηπως κουκλα μου εχεις κανενα σπορακι στην κοιλιτσα σου και περιμενει να το ανακαλυψεις?????? Γιατι δεν κανεις ενα τεστακι??

Εγω καλα ειμαι, βαδιζω αισιως τον 3 μηνα ασχετα αν φαινομαι για 5!!!! Πρωτα θα στριβει η κοιλια μετα το στηθος και μετα θα κανει εμφανισει και το προσωπο μου!!!! Ευτυχως σταματησαν οι εμετοι αλλα και παλι δεν μπορω να φαω γιατι δεν μπορω να χωνεψω! Δεν πειραζει καθολου γιατι ετσι δεν θα παρω κιλακια!!!!

Εχθες στεναχωρεθηκα λιγο γιατι ειδα λιγο αιμα και ο γιατρος μου ειπε να μεινω ξαπλα!Δεν γινοταν να μην παω για δουλεια σημερα(βεβαια μονο την παρουσια μου θα δωσω γιατι δεν προκειται να κουνησω δαχτυλο) αλλα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να σταματησω απο την δουλεια αφου μπορω να παρω αναρρωτικη μεχρι και τον 7 που θα με σταματησουν ουτως η αλλως!!!

Εχω και την πεθερα μου με ζαλιζει απο τωρα τι ονομα θα δωσω στο μικρο μπεμπε! ακομα δεν ξερουμε αν ειναι κοριτσακι η αγορακι και αν θα πανε ολα καλα μεχρι το τελος εγω θα σκεφτομαι το ονομα!!! Ειμαι πεθεροπληκτη γενικα! Ο θεος εφτιαξε το καλουπι της πεθερας μου και μετα το εσπασε!!! Θα με νομιζετε υπερβολικη αλλα δεν ειμαι καθολου!!!

Αντε να μην σας κουραζω αλλο γιατι μπορω να γραφω μια ωρα!!

eNortjKzUjI0Mzc0tlSyBlwwFZsC2A,,66.png

eNortjKzUjI0Mzc0MVGyBlwwFZAC1A,,42.png

Καλημερα σε ολες τις κουκλες!!!!

Αναστασια μου μηπως κουκλα μου εχεις κανενα σπορακι στην κοιλιτσα σου και περιμενει να το ανακαλυψεις?????? Γιατι δεν κανεις ενα τεστακι??

Εχω και την πεθερα μου με ζαλιζει απο τωρα τι ονομα θα δωσω στο μικρο μπεμπε! ακομα δεν ξερουμε αν ειναι κοριτσακι η αγορακι και αν θα πανε ολα καλα μεχρι το τελος εγω θα σκεφτομαι το ονομα!!! Ειμαι πεθεροπληκτη γενικα! Ο θεος εφτιαξε το καλουπι της πεθερας μου και μετα το εσπασε!!! Θα με νομιζετε υπερβολικη αλλα δεν ειμαι καθολου!!!

Καλημέρα Ελενάκι:D Η περίπτωσή μου δενε ίναι τόσο εύκολη, απλά ήλπιζα ότι θα έχει ομαλοποιηθεί ο κύκλος μου μέχρι τώρα:-( Οχι τίποτε άλλο για να μην βγάλω αληθινή και κάποια "καλοσυνάτη" που είχε πει για μένα ότι είμαι "καμμένο χαρτί"...τες πα...ας μην συγχίζομαι πρωϊνιάτικα...

Ασε και μένα η πεθερά μου το πρόβλημά της είναι να κρατάει εκείνη το παιδί και όχι η μάνα μου...ακόμα δεν τον είδαμε...:)

vAICp3.png

Kαλημερα κουκλες τι κανετε?

Αstage μου ολα καλα? για πες μου οταν σταματαει να ποναει το στηθοες ερχεται η κιουρια? καλα θυμαμαι?

Ευτυχια μου σημερα θα μαθεις νεα ε? αντε περιμενουμε και αγωνιουμε ολες μαζι σου!!!

Νικολετα μου πως εισαι σημερα?

Εφακη κανενα νεο?

Εγω καλα ειμαι, βαδιζω αισιως τον 3 μηνα ασχετα αν φαινομαι για 5!!!! Πρωτα θα στριβει η κοιλια μετα το στηθος και μετα θα κανει εμφανισει και το προσωπο μου!!!! Ευτυχως σταματησαν οι εμετοι αλλα και παλι δεν μπορω να φαω γιατι δεν μπορω να χωνεψω! Δεν πειραζει καθολου γιατι ετσι δεν θα παρω κιλακια!!!!

Εχθες στεναχωρεθηκα λιγο γιατι ειδα λιγο αιμα και ο γιατρος μου ειπε να μεινω ξαπλα!Δεν γινοταν να μην παω για δουλεια σημερα(βεβαια μονο την παρουσια μου θα δωσω γιατι δεν προκειται να κουνησω δαχτυλο) αλλα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να σταματησω απο την δουλεια αφου μπορω να παρω αναρρωτικη μεχρι και τον 7 που θα με σταματησουν ουτως η αλλως!!!

Ελενη μου αυτη ειναι κοιλια χωρις τυψεις!!! Το μονο κακο ειναι που ειναι καλοκαιρι και θα σε ταλαιπωρει η ζεστη. Να παρεις αναρρωτικη και να ξεκουραστεις δεν επρεπε να πας στη δουλεια επρεπε ο γιατρος σου να σου γραψει αδεια. Μολις γυρισεις σπιτι να καθησεις ξαπλα και ολο το Σαβ/κο!!!

Αχ! αυτες οι πεθερες οταν μενουμε εγκυες παθαινουν μεταλαξη (εγω ειμαι της αποψης οτι η σχεση με την πεθερα χαλαει οταν το ζευγαρι αποφασιζει να παντρευτει και αποτελειωνει οταν ερχεται το μωρο) εμενα οταν ημουνα δυο μηνων επερνε τηλ τον αντρα μου οταν ειχε υπηρεσια και τον χτυπαγε στο φιλοτιμο να πουμε το μωρο σε αυτην αν ειναι κοριτσι και αν ειναι αγορι στον αντρα της φυσικα ο αντρας μου μου τα ελεγε ολα ετσι κανουμε και μια φορα που δεν ξερω τι του ειπε δε μου ειπε ποτε αλλα τον ειχε επηρεασει μαλωσαμε πολυ και εκλαιγα για δυο μερες αλλα δεν το ξαναεκανα το λαθος απλα αλλαξα σταση απεναντι της καταρχην εκοψα τα τηλ μονο σε γιορτες αλλιως την περνει ο αντρας μου αλλα δε τη νοιαζει και ποτε να μας παρει να δει τι κανει το εγγονι της λεει οτι δεν τα εχει καλα με το τηλ αλλα αν το πιασει το λιγοτερο που μιλαει ειναι μιση ωρα χαχαχαχα και οταν ειναι κατι το λεω ειτε με ωραιο ειτε με ασχημο τροπο αλλα μερικες φορες; νοιωθω οι μιλαω σε τοιχο.....................

Sorry για το σεντονι αλλα πηρα φορα. Ασε που τους περιμενω σημερα και δε θελω να ειμαι φορτωμενη γιατι θα ειμαι και μονη ο αντρας μου εχει υπηρεσια

Καλημέρα Ελενάκι:D Η περίπτωσή μου δενε ίναι τόσο εύκολη, απλά ήλπιζα ότι θα έχει ομαλοποιηθεί ο κύκλος μου μέχρι τώρα:-( Οχι τίποτε άλλο για να μην βγάλω αληθινή και κάποια "καλοσυνάτη" που είχε πει για μένα ότι είμαι "καμμένο χαρτί"...τες πα...ας μην συγχίζομαι πρωϊνιάτικα...

Ασε και μένα η πεθερά μου το πρόβλημά της είναι να κρατάει εκείνη το παιδί και όχι η μάνα μου...ακόμα δεν τον είδαμε...:)

Για την πεθερα δε θα τα ξαναπω........Απλα δε δινουμε σημασια κοιταμε τον αντρουλη μας το παιδακι μας αν εχουμε αν οχι ειμαστε ηρεμες για να μπορεσουμε να εχουμε και οποια αλλη καλοσυνατη τη γραφουμε κανονικα.........

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Και επειδη ειπα πολλααααααααααα αλλα οχι ολαααααααα χαχαχαχα ξαναγραφω! Στον υπνο μου αλλα και τωρα εχω πονους χαμηλα και οταν κοιμομουνα με τα ποδια μαζεμενα ενοιωθα λες και παθαινα κραμπα τι ειναι αυτο καινουργιο? και νοιωθω πολυ περιεργα μαλλον θα ερθει εκει που δεν ενοιωθα τπτ τωρα νοωθω οτι θα αδιαθετησω. Και πανω που ημουνα αισιοδοξη μου το χαλασε πρωι πρωι. Αλλα ειπαμε οτι ειναι να γινει ας γινει ουφ τα ειπα και ησυχασα συγνωμη και παλι που σας ζαλισα.

Φιλακιααααααααααα

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες...

Ποντικακι δεν περιμενω στις 3 Ιουλιου ή οποτε σταματησει να ποναει το στηθος αρα εχω ακομα δρομο μπροστα μου απο Δευτερα θα αρχισει η εβδομαδα των παθων....Κατα τ'αλλα ειμαστε μια χαρα τωρα βλεπουμε ολη μερα παιδικα και ειμαστε ηρεμοι...Κοριτσια σορρυ που θα σας το χαλασω αλλα μαλλον ειμαι απο τις τυχερες που η πεθερα μου ειναι πολυ καλος ανθρωπος...Και να φανταστειτε οτι της πηρα και το αγγελουδι της απο τα 19 του...εγω ημουν 24 τοτε ναι ναι το εχω ξαναπει το χτυπησα το πιπινι και εγινε και γιαγια νωρις οταν ο αντρας μου ηταν 24 κι εγω 29 αλλα το γουσταρει τρελα....Ουτε με πρηζει ουτε τιποτα και μενουμε πολυ κοντα πλεον αλλα και μονο που με βοηθαει με τον μικρο χωρις παραπονα φτανει,γιατι η δικη μου η μαμα ειναι σε αλλη πολη αρα πεφτει σ'αυτην ο κληρος...γενικα δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα ποτε...Οσο για τις καργιες που σας την λενε και στεναχωριεστε να εχετε ετοιμη την απαντηση ναι ρε δεν μπορω να κανω παιδια τι προβλημα εχεις?και αφηστε τες μετα να αισθανονται αυτες ασχημα που το ανοιξαν το κουτακι τους...Τετοιοι ανθρωποι τρεφονται με την στεναχωρια των αλλων οποτε ας μην τους κανουμε την χαρη να τους κανουμε παχυσαρκους...Δεν μπορω να ακουω οτι στεναχωριεστε για τετοια ατομα ισως επειδη εγω δεν τους ανεχομαι και τους την λεω παντα ειτε πειραξουν εμενα ή καποιον δικο μου δεν τους χαριζομαι κι ας ειναι και σοι και ο,τι θελει...Εμενα καθε φορα που μου λενε αντε ποτε θα κανετε το 2ο τους λεω παει στερεψε το χωραφι λογω ηλικιας ενω του αντρα μου το εργαλειο ειναι μια χαρα και μετα χαιρομαι με την φατσα τους!!!

Ελενακι ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ....δεν παιζουμε τωρα ε???

Κοριτσουδια μου σορρυ για το τερας μηνυμα

Φιλακια πολλα σε ολες

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλημερα κουκλες...

Ποντικακι δεν περιμενω στις 3 Ιουλιου ή οποτε σταματησει να ποναει το στηθος αρα εχω ακομα δρομο μπροστα μου απο Δευτερα θα αρχισει η εβδομαδα των παθων....Κατα τ'αλλα ειμαστε μια χαρα τωρα βλεπουμε ολη μερα παιδικα και ειμαστε ηρεμοι...Κοριτσια σορρυ που θα σας το χαλασω αλλα μαλλον ειμαι απο τις τυχερες που η πεθερα μου ειναι πολυ καλος ανθρωπος...Και να φανταστειτε οτι της πηρα και το αγγελουδι της απο τα 19 του...εγω ημουν 24 τοτε ναι ναι το εχω ξαναπει το χτυπησα το πιπινι και εγινε και γιαγια νωρις οταν ο αντρας μου ηταν 24 κι εγω 29 αλλα το γουσταρει τρελα....Ουτε με πρηζει ουτε τιποτα και μενουμε πολυ κοντα πλεον αλλα και μονο που με βοηθαει με τον μικρο χωρις παραπονα φτανει,γιατι η δικη μου η μαμα ειναι σε αλλη πολη αρα πεφτει σ'αυτην ο κληρος...γενικα δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα ποτε...Οσο για τις καργιες που σας την λενε και στεναχωριεστε να εχετε ετοιμη την απαντηση ναι ρε δεν μπορω να κανω παιδια τι προβλημα εχεις?και αφηστε τες μετα να αισθανονται αυτες ασχημα που το ανοιξαν το κουτακι τους...Τετοιοι ανθρωποι τρεφονται με την στεναχωρια των αλλων οποτε ας μην τους κανουμε την χαρη να τους κανουμε παχυσαρκους...Δεν μπορω να ακουω οτι στεναχωριεστε για τετοια ατομα ισως επειδη εγω δεν τους ανεχομαι και τους την λεω παντα ειτε πειραξουν εμενα ή καποιον δικο μου δεν τους χαριζομαι κι ας ειναι και σοι και ο,τι θελει...Εμενα καθε φορα που μου λενε αντε ποτε θα κανετε το 2ο τους λεω παει στερεψε το χωραφι λογω ηλικιας ενω του αντρα μου το εργαλειο ειναι μια χαρα και μετα χαιρομαι με την φατσα τους!!!

Ελενακι ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ....δεν παιζουμε τωρα ε???

Κοριτσουδια μου σορρυ για το τερας μηνυμα

Φιλακια πολλα σε ολες

Αstage μου καλημέρα:D Συνήθως δεν με πειράζουν πλέον τέτοια λόγια απλά αυτό με πλήγωσε γιατί το έκανε γυναίκα που έχει περάσει το λούκι της εξωσωματικής :shock: και την συμπαθούσα κιόλας :rolleyes:

vAICp3.png

Κοριτσαρες μου, γεια σας, τι κανετε ???

Σας ευχαριστω πολυ για την στηριξη !!!

Ειμαι ρακος, εχω νευρα, κλαιω συνεχεια και προσπαθω να ηρεμησω...αλλα θα μου περασει, που θα παει...αυτα...

Ελενακη μου, πολυ χαιρομαι για την κοιλιτσα σου, να την προσεχεις, και μην κανεις ταρζανιες, δεν ειμαστε για τετοια τωρα !!!!

Κουκλες μου, σαςε φιλω ολες μια-μια !

Κοριτσαρες μου, γεια σας, τι κανετε ???

Σας ευχαριστω πολυ για την στηριξη !!!

Ειμαι ρακος, εχω νευρα, κλαιω συνεχεια και προσπαθω να ηρεμησω...αλλα θα μου περασει, που θα παει...αυτα...

Ελενακη μου, πολυ χαιρομαι για την κοιλιτσα σου, να την προσεχεις, και μην κανεις ταρζανιες, δεν ειμαστε για τετοια τωρα !!!!

Κουκλες μου, σαςε φιλω ολες μια-μια !

Νικολετάκι και εσύ το 73 ε? Πιο μήνα? Εγώ Σεπτέμβρη:tongue:

Εύχομαι να περάσει γρήγορα όλη η θλίψη σου και να δεις όλα θα πάνε πολύ καλύτερα:tongue:

vAICp3.png

Astage και γω μικροτερο αντρα παντρευτηκα 2 χρονια χαχαχαχα!! Μονο που εγω το επαιζα δυσκολη και δεν ηθελα να ειναι μικροτερος ο αντρας αλλα εκανα λαθος τελικα και χαιρομαι. Εγω με τα πεθερικα δεν εχω ιδιατερο προβλημα μονο καπου καπου αλλα προσπαθω να το ξεπερναω πλεον τους το εχω πει δευτερη ευκαιρια δε δινω σε ΚΑΝΕΝΑΝ οποτε ο καθενας πρατει αναλογως. Και της το ειπα μια μερα μετα που γεννησα που δεν ειχε ερθει ο πεθερος μου για να μη κλεεισει το μαγαζι και το αντρακι μου ητανε χαλια ελπιζα οτι θα ερθει και οταν ηρθε με τη κουνιαδα μου δεν φαγανε σπιτι μας αλλα κυνηγουσε την κουνιαδα μου που ειχε βγει εξω για ψωνια!!!!! να μην ειναι μονη της να μη μεινει νυστικη τελος παντων εμενα με ενδιαφερει οτι ο αντρας μου τα βλεπει τα καταλαβαινει και εχουμε πει οτι θα τα λεμε μεταξυ μας θα ξεσπαμε και μεχρι εκει!

Νικολετα ελα κανε κατι να φτιαξει το κεφι σου! Ολα καλα θα πανε το καλοκαιρι σιγουρα θα μειενις εγκυουλα!!!

Αναστασια μου δυστυχως μερικες γυναικες που εχουν ταλαιπωρηθει να κανουν παιδι μολις αποκτησουν γινοντε πολυ μα πολυ κακιες δεν ξερω γιατι αλλα αβυσος η ψυχη της γυναικας.... Απλα μη δινεις σημασια

Ασχετο αλλα εγω ειμαι το 77.

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Astage και γω μικροτερο αντρα παντρευτηκα 2 χρονια χαχαχαχα!! Μονο που εγω το επαιζα δυσκολη και δεν ηθελα να ειναι μικροτερος ο αντρας αλλα εκανα λαθος τελικα και χαιρομαι. Εγω με τα πεθερικα δεν εχω ιδιατερο προβλημα μονο καπου καπου αλλα προσπαθω να το ξεπερναω πλεον τους το εχω πει δευτερη ευκαιρια δε δινω σε ΚΑΝΕΝΑΝ οποτε ο καθενας πρατει αναλογως. Και της το ειπα μια μερα μετα που γεννησα που δεν ειχε ερθει ο πεθερος μου για να μη κλεεισει το μαγαζι και το αντρακι μου ητανε χαλια ελπιζα οτι θα ερθει και οταν ηρθε με τη κουνιαδα μου δεν φαγανε σπιτι μας αλλα κυνηγουσε την κουνιαδα μου που ειχε βγει εξω για ψωνια!!!!! να μην ειναι μονη της να μη μεινει νυστικη τελος παντων εμενα με ενδιαφερει οτι ο αντρας μου τα βλεπει τα καταλαβαινει και εχουμε πει οτι θα τα λεμε μεταξυ μας θα ξεσπαμε και μεχρι εκει!

Νικολετα ελα κανε κατι να φτιαξει το κεφι σου! Ολα καλα θα πανε το καλοκαιρι σιγουρα θα μειενις εγκυουλα!!!

Αναστασια μου δυστυχως μερικες γυναικες που εχουν ταλαιπωρηθει να κανουν παιδι μολις αποκτησουν γινοντε πολυ μα πολυ κακιες δεν ξερω γιατι αλλα αβυσος η ψυχη της γυναικας.... Απλα μη δινεις σημασια

Ασχετο αλλα εγω ειμαι το 77.

Ποντικάκι μου σαν τον αδελφούλη μου και εσύ:D

Εκανα χθες ενα τεστ και η μια η γραμμή [στον σταυρό] βγήκε πολύ αχνή...λες να σημαίνει κάτι ή φαντάζομαι διάφορα?

vAICp3.png

Νικολετάκι και εσύ το 73 ε? Πιο μήνα? Εγώ Σεπτέμβρη:tongue:

Εύχομαι να περάσει γρήγορα όλη η θλίψη σου και να δεις όλα θα πάνε πολύ καλύτερα:tongue:

το 73, ναι, σε δυο μερες...τωρα καταλαβαινεις και γιατι αυτη τη φορα ειμαι πιο χαλια...:confused:

και οχι τιποτα αλλο, ομως δεν λεει να ερθει κι'ολλας για να ξερω τι να κανω:shock:

Εκανα χθες ενα τεστ και η μια η γραμμή [στον σταυρό] βγήκε πολύ αχνή...λες να σημαίνει κάτι ή φαντάζομαι διάφορα?

Οριστε τι μου φερνει χαρα...Αναστασακη μουυυυυ, με το καλο καρδουλα μου, δεν υπαρχει αμφιβολια...ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑΑΑ !!!...:P

Οριστε τι μου φερνει χαρα...Αναστασακη μουυυυυ, με το καλο καρδουλα μου, δεν υπαρχει αμφιβολια...ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑΑΑ !!!...:P

Δεν νομίζω γιατί ήταν πολύ αχνή [ την έχω ξαναπατήσει στο παρελθόν με 2 θετικά τεστ 1 αρνητικό και τελικά τζίφος] αλλά θα πάω στον γιατρό την Δευτέρα, φοβάμαι μήπως ξαναήρθε η εμμηνόπαυση...

vAICp3.png

ερχετε μωρακι στην παρεα μας!!!γιουπι!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...