Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , linaa είπε:

Είναι άψογη η αμη σου για την ηλικία σου. Άλλωστε αφού ήδη προσπαθείς για παιδάκι δεν υπάρχει λόγος να ανχωνεσε αφού είσαι μέσα στα φυσιολογικά όρια για την ηλικία σου 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαιτήσεις σου. Ότι καλύτερο σου εύχομαι!

'ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???'‏

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα. Μπήκα στο όμορφο καφέ σας να σας ρωτήσω την γνώμη σας για την κλομιφαίνη...εγώ πριν λίγους μήνες κατέβασα την fsh και ξανάρχισα να παράγω ωάρια....και η γυναικολόγος μου μου είπε να δοκιμάσουμε κλομιφαίνη στον επόμενο κύκλο, μπορείτε να μου πείτε μια γνώμη σχετικά?

vAICp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 764
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως την Αναστασια! αφου παραγεις απο μονη σου ωαρια γιατι να παρεις κλομιφαινη? γιατι δε δοκιμαζετε ενα μηνα μονοι σας να πας να σε παρακολουθει ο γιατρος αν οντως εχεις ωαρια αν μεγαλωνουν σπασουν και μετα περνεις τα χαπια αν θελεις.

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Φιλεναδες τι κανετε?

Εγω ειμαι λες και με ματιασαν.......... Την παρασκευη το βραδυ με επιασε ενας πονος στο δεξι μου ωμο και δε μπορω να κοινησω καθολου το χερι μου αν θελω να κανω κατι μονο με το αριστερο και το δεξι το κουναω με τη βοηθεια παλι του αριστερου χεριου πικρα.........

Χθες ομως δεν αντεχα και πηγα στο νοσοκομειο εκει τα κλασικα με το ζορι να με δει καποιος και δεν ειχανε καθολου δουλεια.... επρεπε να κανω α/α αλλα οταν της ειπα οτι προσπαθουμε για μωρο μου ειπε να κανω τεστ κυησεως εκανα δε μου το εγραφε κανενας ο ενας με εστελνε στον αλλο εγω μεσα στα νευρα αλλα το επαιζα κυρια! Τελικα πηρα την κρυαδα το τετσ βγηκε αρνητικο το περιμενα αλλα μου ηρθε καπως φυσικα μου ειπε και η ακτινολογος οτι μονο η καθυστερηση και η χοριακη ειναι αξιοπιστες! Μου ευχηθηκε να ειμαι!!! Πηγα στο doctor παλι μου γραψε χαπια 3 κουτια!!!! Εφαγα και τρεις ενεσεις και μου εκανε γιουμπουλακια,μου μελανιασε ο πισικος και με ποναει! Απο την αριστερη μερια εχω τις ενεσεις και δεν καθομαι ανετα απο τη δεξια τον ωμο ειμαι για αποσυρση οπως λεει και ο αντρας μου!

Αλλα σεξ εκανα και την Παρασκευη και το Σαββατο!!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Καλως μας ηρθαν οι νεες κοπελες και περαστικα στο αρρωστο ποντικακι μας!!Ημαρτον βρε κοπελα μου καμια ψυξη μηπως επαθες??

Εμεις ειμαστε μια χαρα πηγαμε Χαλκιδικη το Σ/Κ και περασαμε πολυ καλα λιγο την Κυριακη μας τα χαλασε ο καιρος αλλα κατα τα αλλα ηταν ωραια...

Νικολετα μου εισαι καπως καλυτερα τωρα??Ελενακι το μπεμπακι πως παει?Οι αλλαες οι κουκλες που ειστε πηραμε αμπαριζα τις παραλιες?

Σημερα το πρωι πηγα και στον γιατρο να δει το ενδομητριο ειναι μια χαρα οποτε μου ειπε και ορμονικες εξετασεις να με βαλει να κανω ειναι σιγουρος οτι θα ειμαι τελεια.Την ενδομητριωση μου την απεκλεισε κατα 99% και τωρα το ριχνει καθαρα στον ψυχολογικο παραγοντα.Ειμαι στην 7η μερα και εχω ηδη 3 αυγα αριστερα και ενα καλο δεξια και μεχρι το Σαββατο θα εχει σκασει οποτε μου λεει ριξτο στις βολτες και χαλαρωσε!!!

Αυτα απο μενα φιλακια!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Astage μου θα συμφωνησω με το γιατρο σου χαλαρωσε κανε σεξακη απολαυσε το γιατι εχεις τοσα αυγουλακια που περιμενουν!!!!

Νικολετα τι κανεις?

Ελενακη??????

Τα αλλα κοριτσια που ειναι Ευτυχια,Εφακη Αναστασια?

Το αλλο που δε σας ειπα ειναι οτι οι θηλες μου ειναι πολυ ερεθισμενες δε με πονανε και το στηθος μου το νοιωθω γεματο οχι πρησμενο. Καθε μηνα διαφορετικα σημαδια μου δειχνει το σωμα μου εχει χαζεψει και αυτο!!!

Astage μου δεν ειναι ψυξη ειναι απο την κουραση, οξεια αρθριτιδα χρονια εχω προβλημα με τους ωμους μου λογω δουλειας (αποκλειστικη νοσομα) αλλα το αντιμετωπιζα για να καταλαβεις για να κανω τα μαλλια μου με το σεσουαρ κανω και διαλειμμα η για να κρεμασω κουρτινα. Απλα τωρα δε δουλευω και βγαινουν τα κουσουρια σαν τους συνταξιουχους που μολις βγουν στη συνταξη ειναι συνεχεια στο γιατρο γιατι ηρεμη το σωμα και βγαινει η κουραση........

Και μεσα σε ολα επιασε η μεση τον αντρα μου και δε μπορει να κουνηθει (ανεβασε στο παταρι μονος του τα χαλια.....) ειμαστε για αποσυρση τελος...........θελουμε και δευτερο παιδακι τρομαρα μας!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

καλως την Αναστασια! αφου παραγεις απο μονη σου ωαρια γιατι να παρεις κλομιφαινη? γιατι δε δοκιμαζετε ενα μηνα μονοι σας να πας να σε παρακολουθει ο γιατρος αν οντως εχεις ωαρια αν μεγαλωνουν σπασουν και μετα περνεις τα χαπια αν θελεις.

Καλημέρα ποντικάκι:D Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια:D

Ποντικάκι μου είμαι στα 38 και παράγω 1-2 ωάρια για αυτό είπαμε να δοκιμάσουμε κλομιφαίνη να δούμε αν θα παράξω παραπάνω αυγουλάκια ή θα βελτιώσω την ποιότητα των υπαρχόντων. Φαντάσου πριν λίγο καιρό δεν είχα καθόλου ωάρια

vAICp3.png

Καλημερα κουκλαρες μου, τι κανετε ???

Καλως μας ηρθες Αναστασακη μας, κοριτσαρα μου δεν εισαι μονη σου, και εγω για το ιδιο λογο παιρνω τα χαπακια (για την ηλικια-38 και εγω),μονο που εγω επαιρνα serpafar(το ιδιο με την κλομιφενη) αλλα δεν εκανε τιποτα, απο τον αλλο μηνα λεω να παρω και εγω κλομιφεν*:P

Ποντικακη μου, τι επαθες κουκλιτσα μου??? ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ !!!

Ασταγακη μου, θα σε μαλωσω...τι ειπαμε για το αγχως???(τα λεω σε'σας μπας και τα ακουω και εγω)

Ελανακηηη μου, πως ειναι το μωρακι μας?που χαθηκες κοριτσακι μου???:eek:

Εφακη μου, μην σταματας τις επαφουλες, γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα σκασει και αλλο αυγουλακι, και μπορει να ειναι το καλο...καλα αποτελεσματα σου ευχομαι !!!:P

Ευτυχια , που εισαι κουκλιτσα μου??? ολα καλα ???

Αφου σας χαιρετησα ολες, να σας πω...ηρεμησα λιγο, το πηρα αποφαση...δεν ξερω ποτε δεν θα ερθει η καταραμενη και ετσι εμεις απλος συνεχιζουμε τις επαφουλες μας χαλαραααα...

μιλησα και με την γιατρο μου, και μου ειπε να χαλαρωσω λιγο και αν δεν γινει τιποτα αυτο το μηνα θα παρουμε "κλομηφενη" ;), περιεργο το οτι μεχρει τωρα δεν νιωθω τιποτα (και ειμαι στην 28η ημερα περιοδου)λογικα απο αυριο θα πρεπει να ΜΗΝ ερθει...:confused:

σας φιλω γλυκα !!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα ποντικάκι:D Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια:D

Ποντικάκι μου είμαι στα 38 και παράγω 1-2 ωάρια για αυτό είπαμε να δοκιμάσουμε κλομιφαίνη να δούμε αν θα παράξω παραπάνω αυγουλάκια ή θα βελτιώσω την ποιότητα των υπαρχόντων. Φαντάσου πριν λίγο καιρό δεν είχα καθόλου ωάρια

οκ, τοτε δοκιμασε και με τα χαπια και καλη επιτυχια!!!! Εγω ειμαι 34 και τον πρωτο μηνα που πηρα τα χαπια μικρη δοση ομως εκανε μονο ενα αβγο!!!Τωρα ειμαι στο δευτερο μηνα αλλα δεν πηγα στο γιατρο εκανα τα τεστ ωορρηξιας μονη μου και το αφησα λιγο στην τυχη γιατι και πολλα τα λεφτα μερα παρα μερα να παω για υπερηχο και με αγχωναι πολυ το σημερα πρεπει να κανεις!

καλημερααααααααααααααααααα

εκανα τες προσπαθειες μου περιμενω να ερθει το τελος του μηνα να δουμε εαν καταφεραμε κατι!!!

Μια απο τα ιδια και γωωωωωωωωωω!!!! Αλλα εγω θα συνεχισω το σπορ μολις συνελθουμε και οι δυο μας λιγο γιατι ειπαμε κοβεται το σεξ? ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ χαχαχαχαχα

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Νικολετα μου που ξερεις μπορει να ΜΗΝ ερθει........... Με μπερδεψες ομως ποτε περιμενεις? Δεν περιμενεις τελος του μηνα?

Oχι καρδουλα μου (ναι σε μπερδεψα, και εγω ειχα μπερδεφτει). στις 28 με 30 μερες παντα, αλλα εγω βαζω στις 29 με 31(μερες) για να ειμαι συγουρη...αρα αφου σημερα ειμαι στην 28η μερα...λογικα απο αυριο...

ομως μετα την κατησθερηση(του προηγουμενου μηνα) δεν ξερω αν θα ειναι στην ωρα της 'η θα μου κανει παλι κολπακια...θα δειξει...

Καλημερα σε ολες τις φιλεναδουλες μου και στα καινουργια κοριτσια στην παρεουλα μας...... Τι κανετέ????? Εγω καλα με το μπεμπε το μικρο να με φουσκωνει και το μεγαλο να με πρηζειιιιιι!!!!!!! χαχαχαχα!!! Εχω και το τριτο το μεγαλυτερο ( ο αντρουλης μου ) που κολλησε απο την κορουλα μου και ειναι με πυρετο και ενα εχω να σας πω.... με την Ρενια μου ειχα περισσοτερη συννενοηση!!! Εντωμεταξυ εχουμε χωρισει το σπιτι στην μεση γιατι δεν ειμαι τωρα εγω να με κολλησει και εχουμε πολυ γελιο...

Ευτυχως καθαρισε οριστικα η μικρη μου με την πανα και τωρα μεχρι να γεννησω θα ηρεμησω λιγο απο παμπερς και ωραιοτατες μυρωδιες!!

την κυριακη που περασε ειχε η ανηψια μου γενεθλια και της φτιαξαμε μια καταπληκτικη τουρτα barbie μονες μας και δυοροφη παρακαλω!!!! Κριμα που δεν ξερω να την ανεβασω!!!!

Διαβασα και τα νεα τα δικα σας και ανυπομονω να μαθω θετικα αποτελεσματα!!!!!

Θελω παρεα!!!!! Δεν μπορει να ειμαι μονο εγω η εγκυουλα της παρεας!!!!!

Απαιτω λοιπον απο την κυρια κλομιφαινη να κανει σωστα την δουλεια της αυτο τον μηνα ετσι ωστε τα κοριτσια μου ASTAGE NIKOLETA PONTIKAKI ANASTASIA EFAKI KAI EYTYXIA να γεμισει η κοιλιτσα τους με σπορακια!!!!

Φιλια σε ολες

eNortjKzUjI0Mzc0tlSyBlwwFZsC2A,,66.png

eNortjKzUjI0Mzc0MVGyBlwwFZAC1A,,42.png

Καλημερα σε ολες τις φιλεναδουλες μου και στα καινουργια κοριτσια στην παρεουλα μας...... Τι κανετέ????? Εγω καλα με το μπεμπε το μικρο να με φουσκωνει και το μεγαλο να με πρηζειιιιιι!!!!!!! χαχαχαχα!!! Εχω και το τριτο το μεγαλυτερο ( ο αντρουλης μου ) που κολλησε απο την κορουλα μου και ειναι με πυρετο και ενα εχω να σας πω.... με την Ρενια μου ειχα περισσοτερη συννενοηση!!! Εντωμεταξυ εχουμε χωρισει το σπιτι στην μεση γιατι δεν ειμαι τωρα εγω να με κολλησει και εχουμε πολυ γελιο...

Ευτυχως καθαρισε οριστικα η μικρη μου με την πανα και τωρα μεχρι να γεννησω θα ηρεμησω λιγο απο παμπερς και ωραιοτατες μυρωδιες!!

την κυριακη που περασε ειχε η ανηψια μου γενεθλια και της φτιαξαμε μια καταπληκτικη τουρτα barbie μονες μας και δυοροφη παρακαλω!!!! Κριμα που δεν ξερω να την ανεβασω!!!!

Διαβασα και τα νεα τα δικα σας και ανυπομονω να μαθω θετικα αποτελεσματα!!!!!

Θελω παρεα!!!!! Δεν μπορει να ειμαι μονο εγω η εγκυουλα της παρεας!!!!!

Απαιτω λοιπον απο την κυρια κλομιφαινη να κανει σωστα την δουλεια της αυτο τον μηνα ετσι ωστε τα κοριτσια μου ASTAGE NIKOLETA PONTIKAKI ANASTASIA EFAKI KAI EYTYXIA να γεμισει η κοιλιτσα τους με σπορακια!!!!

Φιλια σε ολες

Καλημέρα Ελενάκι. Σε ευχαριστούμε:D Την κυρία αυτήν θα την γνωρίσω αν όλα πάνε καλά γύρω στις 24 του μήνα:D

vAICp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...