Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

@Agatte έτσι ξαφνικά όπως  με πιάνει η απαισιοδοξία μου έτσι σε λίγη ώρα μου περνάει.  Για αυτό τα λέω εδώ για να με στηρίζετε και ενίοτε να με ισιωνετε χαχαχαχα. Είναι η άτιμη λαχτάρα ώρες ώρες νιώθω ότι δεν έχω υπομονή άλλη και την ίδια στιγμή κάνω τον σταυρό μου που έχω υγεία και λέω ότι είναι να γίνει θα γίνει εμείς να είμαστε καλά.

@Klelia81 στο μυαλό μου είσαι κορίτσι!!! Λέω να τα ξεκινήσω πάλι θα έχω σίγουρα πιο καλή εικόνα του τι μέλλει γενέσθαι με τα αυγουλάκια μου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Agatte είπε:

Μπράβο, τα προγραμματισες όλα. Με το καλό να γίνουν όλες οι ενέργειες και τον άλλο μήνα να έρθει το κοριτσάκι σου! Καλά είναι 160, στη συνηθισμένη τιμή πάνω κάτω. Εγώ σκέφτομαι να πάω στο Ιασω. 190 3D μαζί με υστεροσκοπηση. 

Θα μου έρθει και μένα αν και είναι πολύ νωρίς... Της ανωμαλίας γίνεται στο σύστημα. Τρελό πόνο σήμερα, από το πρωί. Μόλις 22η μέρα. 

@Agatte λέω κι εγώ να κάνω αυτήν την 3D υστεροσαλπιγγογραφια στο Ιασώ. Παίρνουμε τηλεφωνο και κλείνουμε ραντεβού απευθείας στο Ιασώ; Η το κάνει ο γιατρός μας; Εσένα ο γιατρός σου στο πρότεινε, γιατί ο δικός μου δεν το θεωρεί απαραίτητο αλλά εγώ θα ήθελα να την κάνω..

Just now, Flolipop είπε:

@Agatte λέω κι εγώ να κάνω αυτήν την 3D υστεροσαλπιγγογραφια στο Ιασώ. Παίρνουμε τηλεφωνο και κλείνουμε ραντεβού απευθείας στο Ιασώ; Η το κάνει ο γιατρός μας; Εσένα ο γιατρός σου στο πρότεινε, γιατί ο δικός μου δεν το θεωρεί απαραίτητο αλλά εγώ θα ήθελα να την κάνω..

Εσυ παίρνεις και κλείνεις ραντεβού απευθειας

• Μου αρέσει 1

Just now, Chrussa1982 είπε:

@Agatte έτσι ξαφνικά όπως  με πιάνει η απαισιοδοξία μου έτσι σε λίγη ώρα μου περνάει.  Για αυτό τα λέω εδώ για να με στηρίζετε και ενίοτε να με ισιωνετε χαχαχαχα. Είναι η άτιμη λαχτάρα ώρες ώρες νιώθω ότι δεν έχω υπομονή άλλη και την ίδια στιγμή κάνω τον σταυρό μου που έχω υγεία και λέω ότι είναι να γίνει θα γίνει εμείς να είμαστε καλά.

@Klelia81 στο μυαλό μου είσαι κορίτσι!!! Λέω να τα ξεκινήσω πάλι θα έχω σίγουρα πιο καλή εικόνα του τι μέλλει γενέσθαι με τα αυγουλάκια μου.

Πότε (δεν) περιμένεις;

91P4p2.png

Just now, Flolipop είπε:

Ο γιατρός κι εμένα μου λέει πως δεν χρειάζεται να την κάνω, με βρισκει μια χαρά. Το θέμα μας είναι το σπέρμα. Εγώ θέλω να την κάνω λοιπόν για να πω πως τα έκανα όλα. Δεν έχω κάνει κάποια ενέργεια. Είπα πως μόλις αδιαθετησω, θα πάρω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού. Και για μαστογραφία εκεί, το ίδιο είχα κάνει. Χωρίς δηλαδή, να μεσολαβήσει γιατρός. 

Just now, Klelia81 είπε:

Εμείς οι 2 θα είμαστε του στιλ,έχω τις επαφες μου και αν πιάσω επιασα.  Μη στεναχωριέσαι. Ξερω δύσκολο, και εγώ ακομα στα κατω μου είμαι και σε καταλαβαίνω. 

Όπως το είπες φιλενάδα! Χαλαρά με τις επαφές μας κι αν θέλει να έρθει το θαύμα, εδώ θα είμαστε να το υποδεχτουμε. Κι η θλίψη της συνειδητοποίησης, εδώ κι αυτή αλλά δεν πειράζει. Θα έρχεται και θα φεύγει. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια...να πω κ γω τον πόνο μου; 36 χρόνων, μεγαλοκοπελα. Έχω ήδη ένα παιδάκι, 3+... Ήρθε φυσιολογικά, χωρίς κόπο, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Από την αρχή ήθελα κατευθείαν δεύτερο, το οποίο, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, λαχταρώ όσο τίποτα. Για εξετάσεις, ούτε λόγος από τον άντρα μου. Εγώ πήγα σε γυναικολόγο, ενδοκρινολογο, όλα καλά. Σήμερα πάλι αδιαθετησα. Δεν ξέρω τι φταίει. Ποναω, ελπίζω, πέφτω.... 

• Μου αρέσει 4

Just now, EleniKel είπε:

Γειά σας κορίτσια...να πω κ γω τον πόνο μου; 36 χρόνων, μεγαλοκοπελα. Έχω ήδη ένα παιδάκι, 3+... Ήρθε φυσιολογικά, χωρίς κόπο, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Από την αρχή ήθελα κατευθείαν δεύτερο, το οποίο, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, λαχταρώ όσο τίποτα. Για εξετάσεις, ούτε λόγος από τον άντρα μου. Εγώ πήγα σε γυναικολόγο, ενδοκρινολογο, όλα καλά. Σήμερα πάλι αδιαθετησα. Δεν ξέρω τι φταίει. Ποναω, ελπίζω, πέφτω.... 

36 χρόνων μεγαλοκοπελα;;;; Θα τρελαθώ!!! Κάλε εσυ θα κανεις σίγουρα παιδί! Έχεις χρόνο μην ανησυχείς. Καλωσήρθες στην ομάδα μας! Εγώ είμαι 40 κι ελπίζω... ποσο καιρό προσπαθείς ;

Just now, vasiliki2020 είπε:

Εσυ παίρνεις και κλείνεις ραντεβού απευθειας

Ευχαριστώ ! Διαλέγεις ποιος γιατρός θα σου τη κάνει η σε όποιον τυχεις;

Προσπαθώ σχεδόν 3 χρόνια, δηλαδή με το που γέννησα το πρώτο, αμέσως. Σίγουρα υπάρχει κάποιο θέμα, αλλά δεν βλέπω να το ψάχνουμε. Ο άντρας μου δεν το παίρνει απόφαση για εξετάσεις. Θεωρεί ότι φταίει το άγχος μου

• Μου αρέσει 1

Just now, Chrussa1982 είπε:

24 του μηνα

Οπότε είσαι η επομενη για τεστακι ε?? Τέλειααα!!!

Just now, EleniKel είπε:

Καλώς ήρθες στη παρεα μας!! Ε δεν είσαι και μεγαλοκοπέλα!! Εγω 39 και κατι ψιλά. Ευχομαι να ερθει το πολυποθητο και για σένα. 

Just now, EleniKel είπε:

Προσπαθώ σχεδόν 3 χρόνια, δηλαδή με το που γέννησα το πρώτο, αμέσως. Σίγουρα υπάρχει κάποιο θέμα, αλλά δεν βλέπω να το ψάχνουμε. Ο άντρας μου δεν το παίρνει απόφαση για εξετάσεις. Θεωρεί ότι φταίει το άγχος μου

Ο άντρας σου γιατί ειναι τοσο αρνητικός για εξετασεις? Συγνωμη που ρωτάω. Αν δεν θέλεις μην απαντήσεις εννοειται!!

Just now, Agatte είπε:

Ο γιατρός κι εμένα μου λέει πως δεν χρειάζεται να την κάνω, με βρισκει μια χαρά. Το θέμα μας είναι το σπέρμα. Εγώ θέλω να την κάνω λοιπόν για να πω πως τα έκανα όλα. Δεν έχω κάνει κάποια ενέργεια. Είπα πως μόλις αδιαθετησω, θα πάρω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού. Και για μαστογραφία εκεί, το ίδιο είχα κάνει. Χωρίς δηλαδή, να μεσολαβήσει γιατρός. 

Όπως το είπες φιλενάδα! Χαλαρά με τις επαφές μας κι αν θέλει να έρθει το θαύμα, εδώ θα είμαστε να το υποδεχτουμε. Κι η θλίψη της συνειδητοποίησης, εδώ κι αυτή αλλά δεν πειράζει. Θα έρχεται και θα φεύγει. 

Έτσι είναι. Και εγώ τωρα που δεν ξέρω πότε θα έρθει η ρημάδα δεν ξερω και τί να κανω!! Δεν μπορώ να παρω και τα χάπια επειδη ξεκινησα του θυρωειδη. Πφφφ αναμονή!!

91P4p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Klelia81 είπε:

Καλώς ήρθες στη παρεα μας!! Ε δεν είσαι και μεγαλοκοπέλα!! Εγω 39 και κατι ψιλά. Ευχομαι να ερθει το πολυποθητο και για σένα

Ο άντρας σου γιατί ειναι τοσο αρνητικός για εξετασεις? Συγνωμη που ρωτάω. Αν δεν θέλεις μην απαντήσεις εννοειται!!

Θεωρεί ότι φταίει το άγχος μου, κ ότι δεν άλλαξε κάτι αυτά τα 3 χρόνια. Κ ότι θα έρθει όταν το βγάλω από το μυαλό μου. Δεν ξέρω τι να κάνω άλλο, τι περνάει από το χέρι μου να κάνω, δηλαδή. Πήγα σε απλό ενδοκρινολογο, καλές οι τυπικές εξετάσεις. Παρακολουθώ ωορρηξία, στην ώρα της κ αυτή.... Θα θελα να το ψάχναμε περισσότερο, αλλά αυτό εθναι κάτι που θα πρέπει να το θέλει κ ο άλλος.. 

Just now, EleniKel είπε:

Θεωρεί ότι φταίει το άγχος μου, κ ότι δεν άλλαξε κάτι αυτά τα 3 χρόνια.

Το οποιο αγχος σου αν εισαι στο αγνωστο χωρις εξετασεις δε θα φυγει ποτε να συμπληρωσω εγω.Πολλα μπορει να αλλαξουν μεσα σε 3 χρονια χωρις να θελω να σε ριξω ψυχολογικα γιατι εχεις ολο το χρονο μπροστα.Μικρη εισαι ακομα.
Μπορει πχ να χεις βγαλει καποιον πολυποδα ή ινομυωμα που εμποδιζει τη συλληψη.Σαλπιγγογραφια εχεις κανει?
Μπορει πχ το σπερμα του αντρα σου να μην ειναι καλο για τυχαιους λογους ή πχ κιρσοκηλη.Σε καθε περιπτωση αν ειναι δεδομενο οτι το θελετε κι οι δυο πρεπει να κανετε κι οι δυο εξετασεις.Χαλαρα ομως αφου σου ξαναλεω εχεις αρκετα χρονια ακομα

Just now, Klelia81 said:

Αυτό γινεται και στην εφαρμογή. Να τις σημειώνεις δλδ. Αλλα μη στηρίζεσαι στην εφαρμογή για την οωρρηξία σου. Η οωρρηξια στην εφαρμογή ειναι για αυτες που έχουν σταθερό κυκλο. Μήπως να αρχίσεις τα τεστακια πάλι?

Εμείς οι 2 θα είμαστε του στιλ,έχω τις επαφες μου και αν πιάσω επιασα.  Μη στεναχωριέσαι. Ξερω δύσκολο, και εγώ ακομα στα κατω μου είμαι και σε καταλαβαίνω. 

Είμαστε 3 @Agatte  και @Klelia81 . Σε αυτο το στυλ ειμαι και εγω. Αν κάτσει έκατσε, δεν υπάρχει η πρόθεση για κάτι άλλο απο την στιγμή που έχουμε ενα παιδάκι. Εμένα χρονικά τα περιθώρια οχι απλά στένεψαν αλλά εξαντήθηκαν θα έλεγα. Με θλιβει που δεν είχα προσπαθήσει νωρίτερα αλλά ήταν πολλοί λόγοι τότε που θεωρούσα πως έπρεπε να το καθυστερήσω. Τωρα φυσικά μετανιώνω για τα πάντα. Ουφ...καταθλιψη έχω σήμερα, ειναι και πρώτη μερα περιοδου...φοβαμαι οταν θα παω για σαλπιγγογραφία πως θα γελάσουνε με μενα. Αληθεια το σκεφτομαι αυτο. Σκεφτομαι οτι θα μου πουνε..νωρις το θυμηθηκες για παιδι...θα μιλησω ξανα με την γιατρο μου που της εχω εμπιστοσυνη και αναλογα θα πράξω. Αν θα εγκαταλείψω δηλαδή...

Just now, TATAKI είπε:

Είμαστε 3 @Agatte  και @Klelia81 . Σε αυτο το στυλ ειμαι και εγω. Αν κάτσει έκατσε, δεν υπάρχει η πρόθεση για κάτι άλλο απο την στιγμή που έχουμε ενα παιδάκι. Εμένα χρονικά τα περιθώρια οχι απλά στένεψαν αλλά εξαντήθηκαν θα έλεγα. Με θλιβει που δεν είχα προσπαθήσει νωρίτερα αλλά ήταν πολλοί λόγοι τότε που θεωρούσα πως έπρεπε να το καθυστερήσω. Τωρα φυσικά μετανιώνω για τα πάντα. Ουφ...καταθλιψη έχω σήμερα, ειναι και πρώτη μερα περιοδου...φοβαμαι οταν θα παω για σαλπιγγογραφία πως θα γελάσουνε με μενα. Αληθεια το σκεφτομαι αυτο. Σκεφτομαι οτι θα μου πουνε..νωρις το θυμηθηκες για παιδι...θα μιλησω ξανα με την γιατρο μου που της εχω εμπιστοσυνη και αναλογα θα πράξω. Αν θα εγκαταλείψω δηλαδή...

Σε αυτο το στυλ ημουν κι εγω μεχρι τωρα αν και δεν εχω παιδι,απλα θωρουσα οτι ειναι ευκολο κι ειχα κιολας τον αντρα μου να μην πολυψηνεται για οικονομικους και καλα λογους.
Δεν ηταν αυτο ομως,ειχε τις δικες του ανασφαλειες.Και τωρα που το θελει φουλ φοβαμαι οτι θα ταλαιπωρηθουμε και μετανιώνω κι εγω που οπως λες που δεν το πιεσα νωριτερα

πρίν από 20 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

@Agatte πολύ περίεργα μας τα λέει και μας τα κάνει αυτός ο μήνας. Τι γίνεται πια όλες πάθαμε διαταραχή του κύκλου?? Ο πόνος που νιώθεις βέβαια μακάρι να είναι λόγω μωρού διότι μας έβαλες τα γυαλιά σε επαφές χαχαχαχα!!!

Κορίτσια εγώ είμαι πολύ αγχωμενη. Όπως έχω πει και παλιότερα δεν έχω συμπτώματα ωορρηξίας και δεν κάνω τεστακια. Έχω αυτή την εφαρμογή στο κινητό να δω έναν μπουσουλα. Λοιπόν συνειδητοποίησα πριν λίγο ότι με βάση την εφαρμογή είχα ωορρηξια στις 12 του μήνα την οποία υπολόγισε με βάση τον τελευταίο κύκλο μου που ήταν 32 ημερών. Για κάποιον λόγο τα μπέρδεψα στο κεφάλι μου και νόμιζα ότι ωορρηξία είχα στις 10 του μήνα. Και δε νομίζω να έχω τις σωστές επαφές στις σωστές μέρες διότι αυτό το μήνα είπαμε να χαλαρώσουμε έχοντας στο μυαλό την εξωσωματική. Μάλλον πρέπει να αρχίζω να σημειώνω τις επαφές. 

Σας επρηξα κορίτσια αλλά αν δε πω τον καημό μου θα σκάσω!!!!

Εαν  ο κυκλος σου ο τελευταιος ηταν 32 ημερων κ πες οτι κ αυτος ο κυκλος θα ειναι 32 ημερων, οι γονιμες μερες ειναι 16η-20η μερα του κυκλου.. Ποια μερα του κυκλου ησουν στις 12/02?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...