Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

Just now, despina. είπε:

Ολες το ιδιο νιωθουμε!Μακαρι σε λιγους μηνες να εχει μετονομαστει το φορουμ σε εγκυουλες 2021!
Να σε ρωτησω κατι...Σπερμοδιαγραμμα πού σου ειπε να κανετε?

Σπερμοδιαγραμμα θα κανουμε σε ενα διαγνωστικο που ευτυχως ειναι κοντα μας και ετυχε και ο ιδιος ο γιατρος να το γνωριζει. Μαλιστα μας ειπε οτι εχει πολυ καλη εμβρυολογο και δε χρησιμοποιει αυτοματους αναλυτες. Επισης σε ο τι εξετασειε κι αν εχω κανει εκει, βγαζει τα αποτελέσματα μπαμ μπαμ.Δε ξερω αν επιτρέπεται να πω πιο ειναι, αν θες σου στελνω pm

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ ξεκίνησα τις βιταμίνες μου πάλι και ο Θεός βοηθός μη με πειράξουν με την αλλεργία που πέρασα πρόσφατα. Μίλησα με την γιατρό μου και κανόνισα σαλπιγγογραφία την άλλη Πέμπτη. 160€ μου είπε στο Μητέρα. Φοβάμαι λίγο με την αλλεργία αλλά μου είπε πως θα τους ενημερώσουμε και δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Οπως καταλάβατε αδιαθέτησα κανονικά αλλά θα κάνω οτι μπορώ για τον κύκλο που έρχεται.

• Μου αρέσει 2

Just now, TATAKI είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ ξεκίνησα τις βιταμίνες μου πάλι και ο Θεός βοηθός μη με πειράξουν με την αλλεργία που πέρασα πρόσφατα. Μίλησα με την γιατρό μου και κανόνισα σαλπιγγογραφία την άλλη Πέμπτη. 160€ μου είπε στο Μητέρα. Φοβάμαι λίγο με την αλλεργία αλλά μου είπε πως θα τους ενημερώσουμε και δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Οπως καταλάβατε αδιαθέτησα κανονικά αλλά θα κάνω οτι μπορώ για τον κύκλο που έρχεται.

Ξεκινάς δυναμικά @TATAKI! Σου εύχομαι γρήγορα επιτυχία!!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, doremina είπε:

Σπερμοδιαγραμμα θα κανουμε σε ενα διαγνωστικο που ευτυχως ειναι κοντα μας και ετυχε και ο ιδιος ο γιατρος να το γνωριζει. Μαλιστα μας ειπε οτι εχει πολυ καλη εμβρυολογο και δε χρησιμοποιει αυτοματους αναλυτες. Επισης σε ο τι εξετασειε κι αν εχω κανει εκει, βγαζει τα αποτελέσματα μπαμ μπαμ.Δε ξερω αν επιτρέπεται να πω πιο ειναι, αν θες σου στελνω pm

Σου στειλα μηνυμα

@TATAKI μου με το καλό να κάνεις την σαλπιγγογραφια σου και εύχομαι καλά αποτελέσματα!!! Και μετά ξέρεις εσύ...

Εμένα μου είπε ο γιατρός θέλει 2 μέρες αποχή πριν τη σαλπιγγογραφια.  

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Flolipop said:

Ξεκινάς δυναμικά @TATAKI! Σου εύχομαι γρήγορα επιτυχία!!!

Just now, Chrussa1982 said:

@TATAKI μου με το καλό να κάνεις την σαλπιγγογραφια σου και εύχομαι καλά αποτελέσματα!!! Και μετά ξέρεις εσύ...

Ευχαριστώ βρε φιλενάδες. Θα κάνω οτι μπορώ και οτι γίνει. Τουλάχιστον θα έχω προσπαθήσει...

• Μου αρέσει 3

Just now, Chrussa1982 είπε:

Ναι,βεβαια ισχυει

Just now, TATAKI είπε:

Εγώ πάντα ξέρεις τι έλεγα όταν ερχόταν η περίοδος;;;έπεφτα αλλά μετά σκεφτόμουν σε λίγες μέρες πάλι μπορώ να μείνω έγκυος..θα έχεις την ευκαιρία σου σε δέκα μερουλες..

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Just now, TATAKI είπε:

Ευχαριστώ βρε φιλενάδες. Θα κάνω οτι μπορώ και οτι γίνει. Τουλάχιστον θα έχω προσπαθήσει...

Μια χαρα θα τα πας. Δεν ειναι τιποτα η σαλπιγγογραφια, 20 λεπτακια υποθεση το πολυ. Καλα αποτελεσματα εύχομαι!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , TATAKI είπε:

Δεν πειράζει κοριτσι παμε δυναμικά για τον επόμενο μηνα:x όσο για την σαλπιγγογραφια ολα καλα θα πανε ασε που αρκετές γυναίκες έχουν μεγάλες πιθανότητες για εγκυμοσύνη μετα την εξέταση 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , TATAKI είπε:

Μπράβο, τα προγραμματισες όλα. Με το καλό να γίνουν όλες οι ενέργειες και τον άλλο μήνα να έρθει το κοριτσάκι σου! Καλά είναι 160, στη συνηθισμένη τιμή πάνω κάτω. Εγώ σκέφτομαι να πάω στο Ιασω. 190 3D μαζί με υστεροσκοπηση. 

Θα μου έρθει και μένα αν και είναι πολύ νωρίς... Της ανωμαλίας γίνεται στο σύστημα. Τρελό πόνο σήμερα, από το πρωί. Μόλις 22η μέρα. 

@Agatte πολύ περίεργα μας τα λέει και μας τα κάνει αυτός ο μήνας. Τι γίνεται πια όλες πάθαμε διαταραχή του κύκλου?? Ο πόνος που νιώθεις βέβαια μακάρι να είναι λόγω μωρού διότι μας έβαλες τα γυαλιά σε επαφές χαχαχαχα!!!

Κορίτσια εγώ είμαι πολύ αγχωμενη. Όπως έχω πει και παλιότερα δεν έχω συμπτώματα ωορρηξίας και δεν κάνω τεστακια. Έχω αυτή την εφαρμογή στο κινητό να δω έναν μπουσουλα. Λοιπόν συνειδητοποίησα πριν λίγο ότι με βάση την εφαρμογή είχα ωορρηξια στις 12 του μήνα την οποία υπολόγισε με βάση τον τελευταίο κύκλο μου που ήταν 32 ημερών. Για κάποιον λόγο τα μπέρδεψα στο κεφάλι μου και νόμιζα ότι ωορρηξία είχα στις 10 του μήνα. Και δε νομίζω να έχω τις σωστές επαφές στις σωστές μέρες διότι αυτό το μήνα είπαμε να χαλαρώσουμε έχοντας στο μυαλό την εξωσωματική. Μάλλον πρέπει να αρχίζω να σημειώνω τις επαφές. 

Σας επρηξα κορίτσια αλλά αν δε πω τον καημό μου θα σκάσω!!!!

1 ώρα πρίν, TATAKI είπε:

Καλά αποτελέσματα κοριτσι. Να σκέφτεσαι θετικά και θα τα καταφερεις σε αυτον τον κυκλο.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

91P4p2.png

@Agatte πολύ περίεργα μας τα λέει και μας τα κάνει αυτός ο μήνας. Τι γίνεται πια όλες πάθαμε διαταραχή του κύκλου?? Ο πόνος που νιώθεις βέβαια μακάρι να είναι λόγω μωρού διότι μας έβαλες τα γυαλιά σε επαφές χαχαχαχα!!!

Κορίτσια εγώ είμαι πολύ αγχωμενη. Όπως έχω πει και παλιότερα δεν έχω συμπτώματα ωορρηξίας και δεν κάνω τεστακια. Έχω αυτή την εφαρμογή στο κινητό να δω έναν μπουσουλα. Λοιπόν συνειδητοποίησα πριν λίγο ότι με βάση την εφαρμογή είχα ωορρηξια στις 12 του μήνα την οποία υπολόγισε με βάση τον τελευταίο κύκλο μου που ήταν 32 ημερών. Για κάποιον λόγο τα μπέρδεψα στο κεφάλι μου και νόμιζα ότι ωορρηξία είχα στις 10 του μήνα. Και δε νομίζω να έχω τις σωστές επαφές στις σωστές μέρες διότι αυτό το μήνα είπαμε να χαλαρώσουμε έχοντας στο μυαλό την εξωσωματική. Μάλλον πρέπει να αρχίζω να σημειώνω τις επαφές. 

Βρε πουλάκι μου, αφού έχετε επαφές καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα, γιατί αγχώνεσαι; χαλάρωσε. Μην το αναλύεις τόσο πολύ. Ξέρεις πως κάνεις όλα όσα πρέπει να κάνεις κι αυτό αρκεί. 

Όσο για μένα... Δεν έχω πιθανότητες να πιάσω φυσιολογικά γι αυτό δεν ελπίζω πια. Είναι εξαιρετικά δύσκολο. Απλά είπαμε πως δεν θέλουμε εξωσωματική αφού έχουμε ένα παιδί. Ουφ... Στεναχωριέμαι λίγο όταν το σκέφτομαι αλλά οκ, μου περνάει. 

• Μου αρέσει 1

Αυτό γινεται και στην εφαρμογή. Να τις σημειώνεις δλδ. Αλλα μη στηρίζεσαι στην εφαρμογή για την οωρρηξία σου. Η οωρρηξια στην εφαρμογή ειναι για αυτες που έχουν σταθερό κυκλο. Μήπως να αρχίσεις τα τεστακια πάλι?

Just now, Agatte είπε:

Βρε πουλάκι μου, αφού έχετε επαφές καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα, γιατί αγχώνεσαι; χαλάρωσε. Μην το αναλύεις τόσο πολύ. Ξέρεις πως κάνεις όλα όσα πρέπει να κάνεις κι αυτό αρκεί. 

Όσο για μένα... Δεν έχω πιθανότητες να πιάσω φυσιολογικά γι αυτό δεν ελπίζω πια. Είναι εξαιρετικά δύσκολο. Απλά είπαμε πως δεν θέλουμε εξωσωματική αφού έχουμε ένα παιδί. Ουφ... Στεναχωριέμαι λίγο όταν το σκέφτομαι αλλά οκ, μου περνάει. 

Εμείς οι 2 θα είμαστε του στιλ,έχω τις επαφες μου και αν πιάσω επιασα.  Μη στεναχωριέσαι. Ξερω δύσκολο, και εγώ ακομα στα κατω μου είμαι και σε καταλαβαίνω. 

• Μου αρέσει 1

91P4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...