Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

Just now, TATAKI είπε:

Εμενα μου ειχε ειπε ειτε τις ovamax ειτε τις profertil women. Ξεκινησα τις ovamax αλλα τις σταματησα οταν επαθα εκεινη την αλλεργια με τα νουροφεν και τωρα θα τια ξαναρχισω. Ειναι ακριβες παντως.. ρωτα τον γιατρο σου και ψαξε ιντερνετικα οτι σου προτεινει για καλυτερη τιμη. Ενδεικτικα το καθε κουτι που ειναι για ενα μηνα κανει στην καλυτερη περιπτωση 80 με 90 ευρω. Μονο μεσω της εταιρειας που τις εισαγει βρηκα καλυτερη τιμη για μεγαλυτερη παραγγελια. Μιλα ομως με τον γιατρο σου

Οι ovamax εχουν κι αυτες ιωδιο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, TATAKI είπε:

Απο οσο θυμαμαι οχι. Δεν μου ειχε πει κατι τετοιο αλλα ουτε και στα συστατικα τους ελεγαν κατι σχετικο.

Εγω δε βλεπω ουτε στις profertil για ιωδιο

Just now, despina. είπε:

@doremina εχεις νεοτερα για την εξεταση?Εμενα μου ειπε οτι θα πρεπει να κανω καποιες εξετασεις πριν,οπως καρδιογραφημα που δεν καταλαβα αν ειναι στην τιμη κι επισης μου πε οτι δε χρειαζεται να παρω αντιβιωση πριν.Εσενα σου χουν πει κατι?

Κοριτσι γλυκό, αντιβιωση μου πε δε χρειαζεται, το καρδιογραφημα θα μου το κανουν εκεί, πριν κανω την επεμβαση. Εκανα και τεστ κοβιντ σήμερα, γιατι χρειαζεται και αυτό για να γινει η εισαγωγη στο νοσοκομείο. 

Εν τω μεταξύ ασε με εμενα, πηγαμε με τον αντρα μου στον ουρολογο για να τον παραπεμψει να κανει σπερμοδιαγραμμα κ του βρηκε οτι εχει κιρσοκηλη. Αν λεει δε βγει καλο το σπερμοδιαγραμμα, θα τον στειλει να κανει tripplex και ο καημενος εχει καταγχωθει. Τι τραβαω κι εγω η δολια, απ το ενα στο αλλο μας παει!! 

Στο θεμα μας πάντως, για το ο τι αλλο μαθω θα σε κρατησω ενημερη. 

Just now, doremina είπε:

το καρδιογραφημα θα μου το κανουν εκεί, πριν κανω την επεμβαση. Εκανα και τεστ κοβιντ σήμερα, γιατι χρειαζεται και αυτό για να γινει η εισαγωγη στο νοσοκομείο. 

Το καρδιογραφημα κι εμενα εκει.Στο Μητερα μαλλον θα το κανω κι εγω.Συνεργαζεται και με το Ρεα.
Ειναι μες την τιμη ομως?
Ωχ αυτο για το Covid δεν το χα σκεφτει!Ουτε μου το παν...Ποσες μερες πριν το θελουν και τι τεστ?Το rapid ή το μοριακο?Επισης συνοδο θα χεις?Θα θελει κι εκεινος τεστ?

Just now, doremina είπε:

πηγαμε με τον αντρα μου στον ουρολογο για να τον παραπεμψει να κανει σπερμοδιαγραμμα κ του βρηκε οτι εχει κιρσοκηλη. Αν λεει δε βγει καλο το σπερμοδιαγραμμα, θα τον στειλει να κανει tripplex και ο καημενος εχει καταγχωθει

Εμας μας ειπε ο ουρολογος οτι δε μπορει να δει με τον υπερηχο την κιρσοκιλη και τον εστειλε απευθειας για triplex,δεν ειναι τιποτα να του πεις να μην αγχωνεται.Δεν ποναει καθολου,μεχρι κι ο δικος μου που ειναι φοβητσιαρης μου λεει να πεις δεν ειναι τιποτα.Απλα του βαζει ζελε και απο πανω του κανει κατι σαν υπερηχο,απλα του αγγιζει τους ορχεις δηλ.
Τελικα δεν του βρηκε τιποτα αν και κακο το σπερμοδιαγραμμα μας.Να του πεις οποτε να την κανει την εξεταση και να παρεις να κλεισεις γιατι εχει αναμονες πολλες μερες.Βεβαια απο τη στιγμη που του βρηκε ηδη την κιρσοκηλη δεν καταλαβα γιατι του πε και για τριπλεξ.Εχει υπονοιες και για κατι αλλο?

Διαφημίσεις

Just now, despina. said:

Εγω δε βλεπω ουτε στις profertil για ιωδιο

Αυτες που σου ειπα εγω δεν εχουν μεσα dhea. Νομιζω ιωδιο περιεχουν οσες εχουν μεσα dhea και μονο. Αλλα για σιγουρια ρωτησε τον γιατρο σου.

• Μου αρέσει 1

Just now, TATAKI είπε:

Αυτες που σου ειπα εγω δεν εχουν μεσα dhea. Νομιζω ιωδιο περιεχουν οσες εχουν μεσα dhea και μονο. Αλλα για σιγουρια ρωτησε τον γιατρο σου.

Το dhea δεν εχει καμια σχεση με το ιωδιο. Κ οι pregnascare εχουν ιωδιο κ οχι dhea, οπως επισης κ οι fertilovit δεν εχουν dhea κ εχουν ιωδιο. Βεβαια οι συγκεκριμενες υπαρχουν κ χωρις ιωδιο

Just now, despina. είπε:

Το καρδιογραφημα κι εμενα εκει.Στο Μητερα μαλλον θα το κανω κι εγω.Συνεργαζεται και με το Ρεα.
Ειναι μες την τιμη ομως?
Ωχ αυτο για το Covid δεν το χα σκεφτει!Ουτε μου το παν...Ποσες μερες πριν το θελουν και τι τεστ?Το rapid ή το μοριακο?Επισης συνοδο θα χεις?Θα θελει κι εκεινος τεστ?

Εμας μας ειπε ο ουρολογος οτι δε μπορει να δει με τον υπερηχο την κιρσοκιλη και τον εστειλε απευθειας για triplex,δεν ειναι τιποτα να του πεις να μην αγχωνεται.Δεν ποναει καθολου,μεχρι κι ο δικος μου που ειναι φοβητσιαρης μου λεει να πεις δεν ειναι τιποτα.Απλα του βαζει ζελε και απο πανω του κανει κατι σαν υπερηχο,απλα του αγγιζει τους ορχεις δηλ.
Τελικα δεν του βρηκε τιποτα αν και κακο το σπερμοδιαγραμμα μας.Να του πεις οποτε να την κανει την εξεταση και να παρεις να κλεισεις γιατι εχει αναμονες πολλες μερες.Βεβαια απο τη στιγμη που του βρηκε ηδη την κιρσοκηλη δεν καταλαβα γιατι του πε και για τριπλεξ.Εχει υπονοιες και για κατι αλλο?

2 μερες πριν θελει να κάνεις το τεστ για κοβιντ και μαλιστα θελει το μοριακο. Θα έχω τον αντρα μου για συνοδο οποτε εκανε και αυτος το τεστ. Εμενα το καρδιογραφημα ειναι μεσα στην τιμη που σου ειχα πει. 

Οσο για την κιρσοκηλη του αντρα μου, την ειδε με ψηλαφηση που του εκανε. Και του ειπε να κανει tripplex αναλογα με τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγραμματος, για να δει το μεγεθος της. Ο κακομοιρης εχει παρει υφος πληγωμενου κουταβιου, φοβαται λεει μήπως δεν εχει "φυσσιγγια" (κλαιω απ τα γελια, ειλικρινά). Τον καταννοω γιατι μέχρι πρότινος δεν ειχαμε ιδεα για ολα αυτα που μας έχουν προκυψει και ειναι η αγωνια για το αγνωστο, που μας καταβαλει. 

Just now, despina. είπε:

Εμένα ο γυναικολογος μου ειπε οτι μενει 6 ωρες μονο το αυγο μετα την ωορρηξια και τις γονιμες θα πρεπει να ερχομαστε σε επαφη καθε 12 ωρες!Τωρα για μετα την ωορρηξια δε ρωτησα.Εφοσον εχει πεσει το αυγο,τι νοημα εχει?
Κατι αλλο που μου παν κι οι δυο γυναικολογοι που επισκεφτηκα(ο δικος μου κι ενας αλλος που πηγα για δευτερη αποψη) οτι το σπερμα δυσκολο να βελτιωθει ακομα και με τις βιταμινες που δινουν.Ειναι πολυ ευαισθητο κ μπορει να επηρεαστεί απο πολλους παραγοντες κ αν φτιαξει φτιαχνει μονο του.Για να σαι σιγουρος για τα αποτελεσματα του σπερμοδιαγραμματος θα πρεπει να κανεις ανα 3 μηνες,3 διαφορετικες ληψεις.Συνολο 9 μηνες!Που δεν τους εχουμε.Εμεις παιρνουμε και βασιλικο πολτο.

@doremina εχεις νεοτερα για την εξεταση?Εμενα μου ειπε οτι θα πρεπει να κανω καποιες εξετασεις πριν,οπως καρδιογραφημα που δεν καταλαβα αν ειναι στην τιμη κι επισης μου πε οτι δε χρειαζεται να παρω αντιβιωση πριν.Εσενα σου χουν πει κατι?

Καταρχας κανενας γιατρος δεν ξερει να πει με ακριβεια ποσες ωρες κραταει η ωορρηξια, κατα προσεγγιση κ βαση στατιστικων εχουν βγει καποιες ωρες.

Οσο για τις επαφες, πες 5 συνεχομενες μερες χ 2 φορες σημαινει 10 εκσπερματωσεις σε 5 μερες! Αν εχει το σπερμα του σουπερμαν ειναι εφικτο, αλλιως για τον μεσο αντρα θα ειναι νερο.

Ο αρμοδιος γιατρος που θα σε κατευθυνει για το σπερμα ειναι ο ανδρολογος-ουρολογος κ οχι ο γυναικολογος.. ο καθενας στον τομεα του.. αλλο να μας πουν μια κουβεντα σαν γιατροι κ αλλο να κανουνδ τους ανδρολογους.. επισης το σπερμα φτιαχνει με βιταμινες κ υπαρχουν παρα πολλα παραδειγματα που υπηρξε βελτιωση στο φορουμ της εξωσωματικης..αναλογα βεβαια κ το προβλημα που υπαρχει.

Just now, doremina είπε:

2 μερες πριν θελει να κάνεις το τεστ για κοβιντ και μαλιστα θελει το μοριακο. Θα έχω τον αντρα μου για συνοδο οποτε εκανε και αυτος το τεστ. Εμενα το καρδιογραφημα ειναι μεσα στην τιμη που σου ειχα πει. 

Οσο για την κιρσοκηλη του αντρα μου, την ειδε με ψηλαφηση που του εκανε. Και του ειπε να κανει tripplex αναλογα με τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγραμματος, για να δει το μεγεθος της. Ο κακομοιρης εχει παρει υφος πληγωμενου κουταβιου, φοβαται λεει μήπως δεν εχει "φυσσιγγια" (κλαιω απ τα γελια, ειλικρινά). Τον καταννοω γιατι μέχρι πρότινος δεν ειχαμε ιδεα για ολα αυτα που μας έχουν προκυψει και ειναι η αγωνια για το αγνωστο, που μας καταβαλει. 

Τα καταλαβαινω ακριβως αυτα που μου λες γιατι στην ιδια κατασταση ειμαστε κι εμεις απο τοτε που ξεκινησαμε τις εξετασεις.Βρεθηκα εγω με πολυποδες κι ο συζυγος με κακο σπερμα.Μεχρι τοτε κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου!Ομως βαλε με το μυαλο σου οτι αρκει μονο ενα καλο σπερματοζωαριο για να κανει τη δουλεια!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, despina. είπε:

Τα καταλαβαινω ακριβως αυτα που μου λες γιατι στην ιδια κατασταση ειμαστε κι εμεις απο τοτε που ξεκινησαμε τις εξετασεις.Βρεθηκα εγω με πολυποδες κι ο συζυγος με κακο σπερμα.Μεχρι τοτε κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου!Ομως βαλε με το μυαλο σου οτι αρκει μονο ενα καλο σπερματοζωαριο για να κανει τη δουλεια!

Ποτε περιπου θα κανεις εσυ την επεμβαση; Σου εχει δωσει ημερομηνια; 

Την Παρασκευή πάντως θα σου ρθω με τρελο update!! Τι εγινε, πως έγινε, τι μου ειπανε, ολα! Θα στα ξερασω ολα χαρτι και καλαμαρι!! Χοχοχο! 

• Μου αρέσει 1

Just now, tina79 είπε:

Οσο για τις επαφες, πες 5 συνεχομενες μερες χ 2 φορες σημαινει 10 εκσπερματωσεις σε 5 μερες! Αν εχει το σπερμα του σουπερμαν ειναι εφικτο, αλλιως για τον μεσο αντρα θα ειναι νερο.

Του το πα κι εγω αυτο,αλλα μου πε οτι ειναι προτιμοτερο να υπαρχουν λιγοτερα σπερματοζωαρια και να βρεθουν με το ωαριο παρα περισσοτερα και να μη βρεθουν καθολου.
Βασικα οσους εχω ρωτησει ολοι εχουν καποια αλλη αποψη για το θεμα.Ο Ουρολογος ας πουμε ειπε 3 φορες τη βδομαδα ειναι καλα,Ενας αλλος γυναικολογος ειπε οτι παιζει ρολο η γενικη σεξουαλικη ζωη του ζευγαριου.Αν δηλ μεχρι τωρα εκανε μια φορα τη βδομαδα και ξαφνικα πλακωσει γινεται νερο το σπερμα.

Just now, tina79 είπε:

επισης το σπερμα φτιαχνει με βιταμινες κ υπαρχουν παρα πολλα παραδειγματα που υπηρξε βελτιωση στο φορουμ της εξωσωματικης..αναλογα βεβαια κ το προβλημα που υπαρχει.

κι εγω αυτο εχω δει κι ελπιζω...

Just now, doremina είπε:

Ποτε περιπου θα κανεις εσυ την επεμβαση; Σου εχει δωσει ημερομηνια; 

Την Παρασκευή πάντως θα σου ρθω με τρελο update!! Τι εγινε, πως έγινε, τι μου ειπανε, ολα! Θα στα ξερασω ολα χαρτι και καλαμαρι!! Χοχοχο!  

Εγω ακομα δεν εχω αδιαθετησει.Περιμενω την αλλη εβδομαδα,Οποτε λογικα 1-2 Μαρτιου.
Εσυ μεθαυριο θα την κανεις?Σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια!

• Μου αρέσει 1

Just now, despina. είπε:

Εγω ακομα δεν εχω αδιαθετησει.Περιμενω την αλλη εβδομαδα,Οποτε λογικα 1-2 Μαρτιου.

Εσυ μεθαυριο θα την κανεις?Σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια!

Ναι μεθαύριο!! Σε ευχαριστω πολυ βρε κοριτσι!! 

Μπορει να ακουστεί κουτο αυτο που θα πω αλλα αν και σχερικα καινουργια στο forum, νιωθω οτι εχω βρει μια παρηγορια εδω μεσα. Που ο, τι μπουρδα μου καρφωθει στο κεφαλι, την πεταω κι εσείς ειστε εδω να υποστηριξετε, να απαντησετε. Ειλικρινα ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 4

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα!!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις με τις βιταμίνες. Μπερδεύτηκα λίγο οπότε για να μην κάνω ότι μου κατέβει στο κεφάλι θα ρωτήσω τον γιατρό μου να μου πει. Από τη μια σκέφτομαι ότι είναι πανάκριβες γσμωτο και σίγουρα θέλουν λίγο χρόνο να δράσουν από την άλλη όμως τόσα κάνουμε γιατί όχι και αυτό. Καλό πάντως θα μου κάνουν!!!

@doremina δεν θεωρώ ότι οι απορίες μας είναι μπούρδες κάθε άλλο μάλιστα. Ξέρεις πόσα πράγματα έμαθα εγώ από τα κορίτσια εδώ μέσα??πάντα πρόθυμες να βοηθήσουν και να πουν μια καλή κουβέντα. Είμαστε γυναίκες άγνωστες μεταξύ μας όμως νιώθω ότι μας δένει κάτι σε αυτή την ομάδα. Και φυσικά περιμένουμε να μας δώσεις λεπτομερή αναφορά για την εξέταση.

• Μου αρέσει 3

8 ώρες πρίν, doremina είπε:

Ναι μεθαύριο!! Σε ευχαριστω πολυ βρε κοριτσι!! 

Μπορει να ακουστεί κουτο αυτο που θα πω αλλα αν και σχερικα καινουργια στο forum, νιωθω οτι εχω βρει μια παρηγορια εδω μεσα. Που ο, τι μπουρδα μου καρφωθει στο κεφαλι, την πεταω κι εσείς ειστε εδω να υποστηριξετε, να απαντησετε. Ειλικρινα ευχαριστώ 

Ολες το ιδιο νιωθουμε!Μακαρι σε λιγους μηνες να εχει μετονομαστει το φορουμ σε εγκυουλες 2021!
Να σε ρωτησω κατι...Σπερμοδιαγραμμα πού σου ειπε να κανετε?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...