Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

Just now, tina79 είπε:

Το σπερμα το εχετε κοιταξει? Δεν θυμαμαι αν το εχεις αναφερει γ αυτο σε ρωταω.. ειναι το πιο ευκολο κ το πιο ανωδυνο να ξεψαχνισεις σε πρωτη φαση.

Έχεις κάνει σπερμοδιαγραμμα έχει βγει πάρα πολύ καλό. Έκανε εξέταση με 2 μέρες αποχή. Έχω κάνει σαλπιγγογραφια είναι καλή διαβάτες οι σάλπιγγες. ΑΜΗ χαμηλή έχω και υψηλή fsh και tsh 2.80. Δευτέρα έχω ραντεβού με ενδοκρινολόγο να μου κάνει περαιτέρω εξετάσεις και να μου πει τι πρέπει να κάνω με θυροειδή ο οποίος πρέπει να είναι μέχρι 2 για να επιτευχθεί εγκυμοσύνη. Τώρα μετά τον ενδοκρινολόγο δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Chrussa1982 είπε:

Έχεις κάνει σπερμοδιαγραμμα έχει βγει πάρα πολύ καλό. Έκανε εξέταση με 2 μέρες αποχή. Έχω κάνει σαλπιγγογραφια είναι καλή διαβάτες οι σάλπιγγες. ΑΜΗ χαμηλή έχω και υψηλή fsh και tsh 2.80. Δευτέρα έχω ραντεβού με ενδοκρινολόγο να μου κάνει περαιτέρω εξετάσεις και να μου πει τι πρέπει να κάνω με θυροειδή ο οποίος πρέπει να είναι μέχρι 2 για να επιτευχθεί εγκυμοσύνη. Τώρα μετά τον ενδοκρινολόγο δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω.

Εχεις υπο? Καλα θα στο ρυθμισει ο ενδοκρινολογος με χαπι. Ειναι σημαντικος ο θυρεοειδης αλλα δεν ειναι κ ο υπαιτιος για μη επιτευξη εγκυμοσυνης..ειδα κ γω τι καταλαβα με θυρεοειδη κατω του 2..τεσπα. Θα σου ελεγα να παρεις βιταμινες που ειναι για καλυτερη ποιοτητα ωαριων..υπαρχουν. Βεβαια θαυματα δεν κανουν, αλλα μπορει να λειτουργησουν σε σενα. Οταν πας στον ενδοκρινολογο πιεσε τον να σου πει για βιταμινες. Εχω το ιδιο θεμα με σενα με τις ορμονες κ ο γυναικολογος μου προτεινε τις fertilimax, απλα εχπειδη εχουν ιωδιο μεσα, μικρη ποσοτητα βεβαια, ρωτα τον αν θα επηρρεασουν τον θυρεοειδη. Επισης πες του να σου γραψει φουλ αιματολογικες εξετασεις, ιαπας που θα πας, θα πληρωσεις που θα πληρωσεις.

Απο κει κ περα θελει συχνες επαφες.. 9 μερες φουλ μπορεις? 4 μερες πριν κ 4 μερες μετα? Απο τη στιγμη που εχετε καλο σπερμα προσπαθηστε το, δεν χανεις κατι. Ολοι πειραματιζομαστε με τις επαφες. Μερα παρα μερα, καθε μερα, καθε 1,5 μερα.. 

Προσπαθούμε 2 χρόνια με το εξής σύστημα: τον ένα μήνα με το που τελειώσει η περίοδος κάνουμε κάθε μέρα μέχρι να αδισθετησω και τον επόμενο μήνα πάλι με το που τελειώσει η περίοδος μέχρι την επόμενη το πάμε μέρα παρά μέρα. Βιταμίνες παίρνω εδώ κ ένα χρόνο περίπου. Ειλικρινά όμως κάπου έχει κουράσει τόσο σεξ. Το μόνο που αν θέλεις μας έχει κρατήσει και αντέχουμε να σεξουαλιζομαστε τόσο συχνά είναι ότι είμαστε μόνο 2.5 χρόνια ζευγάρι οπότε δεν έχουμε βαρεθεί ο ένας τον άλλον. Αλλά κ πάλι τυχαίνουν φορές που βαριομαστε η είμαστε κουρασμενοι κ εκεί φαίνεται ότι γίνεται καταναγκαστικό έργο και όλο αυτό κάπου εμένα με φθιρει ψυχολογικά.

• Μου αρέσει 1

Just now, tina79 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

Κατοπιν ραντεβου που ειχα με νεο γυναικολογο, πιο ξυπνιο απο το ζωον που ειχα, μου ειπε το εξης. Ρωτησα για το ποτε ειναι οι σωστες επαφες κ επαθα ενα σοκ..θελει επαφες 4 μερες πριν την ωορηξια κ 4 μερες ΜΕΤΑ την ωορηξια!! Ητανε κατι που δεν το γνωριζα, κατι που εγω τοοοοσο καιρο που προσπαθω, μετα την ωορηξια σταματαγα τις επαφες γτ ηθελα κ τα ρεπο μου.. Κ οπως πολυ σωστα μου ειπανε, για δυο μερες το ωαριο περιμενει, ειναι που λεμε στον ‘αερα’, στη σαλπιγγα..

Τα συμπερασματα δικα σας.. απλα το θεωρησα σημαντικο να το πω για να βοηθησω αλλες κοπελες μιας κ γω εκανα οτι εκανα μεχρι κ την ημερα της ωορηξιας...κ τελος! Οι υπολοιπες επαφες ητανε μετεπειτα for fun.

Γεια σου @tina79! Δυο μέρες μένει το ωάριο στη σάλπιγγα;;; Εγώ ηξερα 12 -24 ώρες ... βέβαια θα μου πεις και μηχανές δεν είμαστε... αλλά για δυο μέρες δεν το ηξερα... η αλήθεια είναι ότι τρεις μέρες πριν και δυο μετά την ωορρηξία χρειάζονται οι επαφές ... αλλά εμένα μου έχουν τύχει ολα. Έχω μείνει έγκυος σε μήνα με δυο μόνο επαφές, άλλη φορά σε μήνα με 8-10 επαφές ,α και για τον θυρεοειδή που λέτε στο γιο μου είχα tsh 7 και έμεινα έγκυος μια χαρά κ μου τον ρύθμισε ο γιατρός στην πορεία ...

• Μου αρέσει 1

Προσπαθούμε 2 χρόνια με το εξής σύστημα: τον ένα μήνα με το που τελειώσει η περίοδος κάνουμε κάθε μέρα μέχρι να αδισθετησω και τον επόμενο μήνα πάλι με το που τελειώσει η περίοδος μέχρι την επόμενη το πάμε μέρα παρά μέρα. Βιταμίνες παίρνω εδώ κ ένα χρόνο περίπου. Ειλικρινά όμως κάπου έχει κουράσει τόσο σεξ. Το μόνο που αν θέλεις μας έχει κρατήσει και αντέχουμε να σεξουαλιζομαστε τόσο συχνά είναι ότι είμαστε μόνο 2.5 χρόνια ζευγάρι οπότε δεν έχουμε βαρεθεί ο ένας τον άλλον. Αλλά κ πάλι τυχαίνουν φορές που βαριομαστε η είμαστε κουρασμενοι κ εκεί φαίνεται ότι γίνεται καταναγκαστικό έργο και όλο αυτό κάπου εμένα με φθιρει ψυχολογικά.

Ποιες βιταμινες παιρνεις? Ειναι απλες πολυβιταμινες η ειναι τυπου inofert, pregnascare? Γτ κ οι βιταμινες δεν τις παιρνουμε συνεχεια..ενα τριμηνο..αν δεν, αλλαζεις! Μην επιμενεις στις ιδιες!

Διαφημίσεις

1 hour ago, Νανα82 είπε:

Ήμουν σαν τρελή για καιρό αλήθεια, δεν χωρούσε το μυαλό μου τι μου είχε συμβεί!!! Έχω περάσει πενθη στη ζωη μου αλλά αυτό ήταν άλλο, πάλεψα 4 χρόνια με εξωσωματικές και τελικά ήρθε μόνο του το καλοκαίρι !!! Ακόμα έχω εφιάλτες τα δεν κοιμάμαι καλά, πραγματικά δεν το εύχομαι σε καμία μα καμία γυναικα αυτό, εύχομαι μόνο να έρθει ένα μωράκι τίποτα άλλο...

Να είσαι δυνατή κορίτσι μου και να παλέψεις για ένα ακόμη- η περισσότερα -rainbow baby! Μην το βάλεις κάτω!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Flolipop είπε:

Γεια σου @tina79! Δυο μέρες μένει το ωάριο στη σάλπιγγα;;; Εγώ ηξερα 12 -24 ώρες ... βέβαια θα μου πεις και μηχανές δεν είμαστε... αλλά για δυο μέρες δεν το ηξερα... η αλήθεια είναι ότι τρεις μέρες πριν και δυο μετά την ωορρηξία χρειάζονται οι επαφές ... αλλά εμένα μου έχουν τύχει ολα. Έχω μείνει έγκυος σε μήνα με δυο μόνο επαφές, άλλη φορά σε μήνα με 8-10 επαφές ,α και για τον θυρεοειδή που λέτε στο γιο μου είχα tsh 7 και έμεινα έγκυος μια χαρά κ μου τον ρύθμισε ο γιατρός στην πορεία ...

Ακριβως..μην τον θεοποιουμε τον θυρεοειδη!! Δεν σου μιλαω για την ωορηξια..η ωορηξια γινεται αυτες τις ωρες που ειπες κ παλι χωρις σιγουρια γτ σε αλλη κραταει περισσοτερο κ σε αλλη λιγοτερο. Εγω σου λεω για μετα την ωορηξια..οταν πλεον το ωαριο αρχιζει κ ‘φευγει’

• Μου αρέσει 1

Just now, tina79 είπε:

Ποιες βιταμινες παιρνεις? Ειναι απλες πολυβιταμινες η ειναι τυπου inofert, pregnascare? Γτ κ οι βιταμινες δεν τις παιρνουμε συνεχεια..ενα τριμηνο..αν δεν, αλλαζεις! Μην επιμενεις στις ιδιες!

Pregnacare και τις αλλάζω με κάποιες της solgar. Εναλλάξ το πάω χαχαχαχα. Τώρα για τον θυροειδή που μου είπες δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο αλήθεια έχω μπερδευτεί. Απλά πιστεύω ότι τόσο καιρό θα μας είχε κάτσει το μπεμπέ για αυτό απευθύνθηκαμε σε κέντρο μήπως το βοηθήσουμε να έρθει πιο γρήγορα. Βέβαια αν ήμουν 2 χρόνια μικρότερη θά τό παλευαμε ακόμα από μόνοι μας.

@Flolipop και εγώ για κάποιες ώρες νόμιζα ότι μένει το ωάριο αντίθετα με το σπέρμα που αντέχει νομίζω 2 μέρες.

• Μου αρέσει 1

Μπράβο κουράγια!!! Να είστε καλά να προσπαθείτε 

Just now, tina79 είπε:

Ακριβως..μην τον θεοποιουμε τον θυρεοειδη!! Δεν σου μιλαω για την ωορηξια..η ωορηξια γινεται αυτες τις ωρες που ειπες κ παλι χωρις σιγουρια γτ σε αλλη κραταει περισσοτερο κ σε αλλη λιγοτερο. Εγω σου λεω για μετα την ωορηξια..οταν πλεον το ωαριο αρχιζει κ ‘φευγει’

Κι εγώ για το μετά λέω. Για το ποσο ζει. 

Pregnacare και τις αλλάζω με κάποιες της solgar. Εναλλάξ το πάω χαχαχαχα. Τώρα για τον θυροειδή που μου είπες δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο αλήθεια έχω μπερδευτεί. Απλά πιστεύω ότι τόσο καιρό θα μας είχε κάτσει το μπεμπέ για αυτό απευθύνθηκαμε σε κέντρο μήπως το βοηθήσουμε να έρθει πιο γρήγορα. Βέβαια αν ήμουν 2 χρόνια μικρότερη θά τό παλευαμε ακόμα από μόνοι μας.

@Flolipop και εγώ για κάποιες ώρες νόμιζα ότι μένει το ωάριο αντίθετα με το σπέρμα που αντέχει νομίζω 2 μέρες.

Το σπερμα μπορεί να ζήσει και ως πέντε ημέρες αλλά αυτό εξαρτάται από την ποιότητα του, δηλαδή ποσο δυνατό κλπ είναι..

Just now, Flolipop είπε:

Μπράβο κουράγια!!! Να είστε καλά να προσπαθείτε 

Κι εγώ για το μετά λέω. Για το ποσο ζει. 

Το σπερμα μπορεί να ζήσει και ως πέντε ημέρες αλλά αυτό εξαρτάται από την ποιότητα του, δηλαδή ποσο δυνατό κλπ είναι..

Τι να σου πω..ετσι μου ειπε, 4 πριν 4 μετα..

Οι pregnascare δεν εχουν καποιο συστατικο για καλυτερη ποιοτητα ωαριων..υπαρχουν πιο εξελιγμενες βιταμινες που επιδρουν επι τουτου..ψαξτο λιγο καλυτερα.. Αυτες οι βιταμινες προετοιμαζουν τον οργανισμο σου για μια επικειμενη κυηση.. Μιας κ εχουμε παρομοιο ορμονικο προφιλ θελουμε κατι που να δινει καλυτερη ποιοτητα κ οχι απλα μια προετοιμασια..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ποιες παίρνεις εσύ αν επιτρέπετε??δεν θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει κάπου. Κλασικά εννοείται ότι παίρνω και filicine αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την ποιότητα από όσο ξέρω.

Ποιες παίρνεις εσύ αν επιτρέπετε??δεν θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει κάπου. Κλασικά εννοείται ότι παίρνω και filicine αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την ποιότητα από όσο ξέρω.

Καμια σχεση δεν εχει το filicine με την ποιοτητα.. το συγκεκριμενο το λαμβανουμε για αλλο λογο..ψαξτο.. Μου συστησε τις fertilimax της ams που εχουν μεσα dhea που επιδρα στα ωαρια. Μου ειπε να παιρνω 3 την ημερα. Δεν τις εχω ξεκινησει ομως λογω οτι ανεβηκε η tsh κ δεν ξερω τι γινεται γτ εχουν μεσα ιωδιο..

Just now, Flolipop είπε:

Να είσαι δυνατή κορίτσι μου και να παλέψεις για ένα ακόμη- η περισσότερα -rainbow baby! Μην το βάλεις κάτω!

Προσπαθώ ειλικρινά, πέφτω και σηκώνομαι!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, tina79 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

Κατοπιν ραντεβου που ειχα με νεο γυναικολογο, πιο ξυπνιο απο το ζωον που ειχα, μου ειπε το εξης. Ρωτησα για το ποτε ειναι οι σωστες επαφες κ επαθα ενα σοκ..θελει επαφες 4 μερες πριν την ωορηξια κ 4 μερες ΜΕΤΑ την ωορηξια!! Ητανε κατι που δεν το γνωριζα, κατι που εγω τοοοοσο καιρο που προσπαθω, μετα την ωορηξια σταματαγα τις επαφες γτ ηθελα κ τα ρεπο μου.. Κ οπως πολυ σωστα μου ειπανε, για δυο μερες το ωαριο περιμενει, ειναι που λεμε στον ‘αερα’, στη σαλπιγγα..

Τα συμπερασματα δικα σας.. απλα το θεωρησα σημαντικο να το πω για να βοηθησω αλλες κοπελες μιας κ γω εκανα οτι εκανα μεχρι κ την ημερα της ωορηξιας...κ τελος! Οι υπολοιπες επαφες ητανε μετεπειτα for fun.

Εμένα ο γυναικολογος μου ειπε οτι μενει 6 ωρες μονο το αυγο μετα την ωορρηξια και τις γονιμες θα πρεπει να ερχομαστε σε επαφη καθε 12 ωρες!Τωρα για μετα την ωορρηξια δε ρωτησα.Εφοσον εχει πεσει το αυγο,τι νοημα εχει?
Κατι αλλο που μου παν κι οι δυο γυναικολογοι που επισκεφτηκα(ο δικος μου κι ενας αλλος που πηγα για δευτερη αποψη) οτι το σπερμα δυσκολο να βελτιωθει ακομα και με τις βιταμινες που δινουν.Ειναι πολυ ευαισθητο κ μπορει να επηρεαστεί απο πολλους παραγοντες κ αν φτιαξει φτιαχνει μονο του.Για να σαι σιγουρος για τα αποτελεσματα του σπερμοδιαγραμματος θα πρεπει να κανεις ανα 3 μηνες,3 διαφορετικες ληψεις.Συνολο 9 μηνες!Που δεν τους εχουμε.Εμεις παιρνουμε και βασιλικο πολτο.

@doremina εχεις νεοτερα για την εξεταση?Εμενα μου ειπε οτι θα πρεπει να κανω καποιες εξετασεις πριν,οπως καρδιογραφημα που δεν καταλαβα αν ειναι στην τιμη κι επισης μου πε οτι δε χρειαζεται να παρω αντιβιωση πριν.Εσενα σου χουν πει κατι?

Just now, Chrussa1982 said:

Εμενα μου ειχε ειπε ειτε τις ovamax ειτε τις profertil women. Ξεκινησα τις ovamax αλλα τις σταματησα οταν επαθα εκεινη την αλλεργια με τα νουροφεν και τωρα θα τις ξαναρχισω. Ειναι ακριβες παντως.. ρωτα τον γιατρο σου και ψαξε ιντερνετικα οτι σου προτεινει για καλυτερη τιμη. Ενδεικτικα το καθε κουτι που ειναι για ενα μηνα κανει στην καλυτερη περιπτωση 80 με 90 ευρω. Μονο μεσω της εταιρειας που τις εισαγει βρηκα καλυτερη τιμη για μεγαλυτερη παραγγελια. Μιλα ομως με τον γιατρο σου. Για ενα τριμηνο τις παιρνεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...