Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

Just now, Agatte είπε:

Ευχαριστώ ρε κορίτσι. Ειλικρινά βέβαια, δεν το βλέπω. Χτυπάνε συνέχεια στα αυτιά μου οι κουβέντες του πρώτου γιατρού. "ίσως σε ένα διάστημα 2,3 χρόνων να συλλάβεις φυσιολογικά, αλλά στις ηλικίες σας...."

Τον βλακα. Δεν πειράζει. Θα την περιμένω κάθε μήνα μέχρι το μήνα που θα αποφασίσει να μην έρθει. 

Όσο για τα συμπτώματα... Δεν κοιτάω τίποτα πια. Πριν λίγο βέβαια είχα παχυρρευστα λευκά υγρά -με το μπαρδον- που συνήθως είναι καμπανάκι της κιουριας πως έρχεται. Γι αυτό και είπα πως μάλλον θα είναι νωρίτερα και για εμένα. Δεν πειράζει. Ότι γίνει. 

Μην το βάζεις κάτω αν δε δεις κόκκινο αίμα κορίτσι μου.

Και να έρθει τελικά σε περιμένω τον Μάρτιο να κάνουμε παρέα τεστ και να είναι θετικά και των 2. Μωρέ θα τους τρελάνουμε τους γιατρούς πίστεψε με!!

Τα λεγόμενα του γιατρού σου τα αφήνω ασχολίαστα βέβαια γιατί θα πάθω αποπληξία. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Chrussa1982 είπε:

Μωρέ το λαχταράω φαντάζεσαι πόσο!!!, Όλες το έχουμε περάσει τον Γολγοθά αυτό. Τα μέσα υπάρχουν εννοείται και η επιστήμη κάνει θαύματα. Ξέρεις τι με φοβίζει??λεφτά υπάρχουν μόνο για μια προσπάθεια.

Ξέρω γλυκειά μου αλλά να σκέφτεσαι ότι θα χρειαστείς μόνο μια...μια χαρά είναι ο οργανισμός σου κ θα το καταφέρεις.

• Μου αρέσει 1

Just now, Emilly800 είπε:

Καλά σου είπε γιατί αυτός θα σου θεραπεύσει την φλεγμονή κ θα σε ελέγχει σε όλη την εγκυμοσύνη κ θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Σε ευχαριστώ πολύ ρε καμάρι μου για το κουράγιο που μου δίνεις!!!

Just now, Agatte είπε:

Ευχαριστώ ρε κορίτσι. Ειλικρινά βέβαια, δεν το βλέπω. Χτυπάνε συνέχεια στα αυτιά μου οι κουβέντες του πρώτου γιατρού. "ίσως σε ένα διάστημα 2,3 χρόνων να συλλάβεις φυσιολογικά, αλλά στις ηλικίες σας...."

Τον βλακα. Δεν πειράζει. Θα την περιμένω κάθε μήνα μέχρι το μήνα που θα αποφασίσει να μην έρθει. 

Όσο για τα συμπτώματα... Δεν κοιτάω τίποτα πια. Πριν λίγο βέβαια είχα παχυρρευστα λευκά υγρά -με το μπαρδον- που συνήθως είναι καμπανάκι της κιουριας πως έρχεται. Γι αυτό και είπα πως μάλλον θα είναι νωρίτερα και για εμένα. Δεν πειράζει. Ότι γίνει. 

Μην ακούτε για αριθμούς βρε συμμαθήτριες τα είπαμε αυτά...κ ιδίως οι γυναικολόγοι έχουν μυριστει τον παρά κ τρίβουν τα χέρια τους που μας βλέπουν...δεν θα ξεχάσω να σας πω να γελάσετε...πάω για την τρίτη αποξεση πάνω στο χειρουργείο λίγο πριν με ναρκωσουν με έψηνε ένας νεαρός γιατρός ότι συνεργάζεται με ένα κέντρο εξωσωματικής κ να κάνω προεμφυτευτικο έλεγχο χαχαχαχα...κανονική πώληση με απολα...σεμινάρια ο Άδωνης Γεωργιάδης τον έκανε;;;;να σου πω έτσι που τα έλεγε το αγόραζα άνετα...με έπεισε ότι όλα τα έμβρυα μου θα είναι χάλια...ήμουν κ προ νάρκωσης έτοιμη να υπογράψω ήμουν...

Just now, tina79 said:

Καλησπερα κοριτσια!

Κατοπιν ραντεβου που ειχα με νεο γυναικολογο, πιο ξυπνιο απο το ζωον που ειχα, μου ειπε το εξης. Ρωτησα για το ποτε ειναι οι σωστες επαφες κ επαθα ενα σοκ..θελει επαφες 4 μερες πριν την ωορηξια κ 4 μερες ΜΕΤΑ την ωορηξια!! Ητανε κατι που δεν το γνωριζα, κατι που εγω τοοοοσο καιρο που προσπαθω, μετα την ωορηξια σταματαγα τις επαφες γτ ηθελα κ τα ρεπο μου.. Κ οπως πολυ σωστα μου ειπανε, για δυο μερες το ωαριο περιμενει, ειναι που λεμε στον ‘αερα’, στη σαλπιγγα..

Τα συμπερασματα δικα σας.. απλα το θεωρησα σημαντικο να το πω για να βοηθησω αλλες κοπελες μιας κ γω εκανα οτι εκανα μεχρι κ την ημερα της ωορηξιας...κ τελος! Οι υπολοιπες επαφες ητανε μετεπειτα for fun.

Σε τι συχνότητα όμως; μέρα παρά μέρα; γιατι κάθε μέρα για 8 μέρες δεν νομιζω πως έχουμε αντοχές αλλά και η ποιότητα του σπέρματος θα είναι φαντάζομαι κάκιστη. Σου είπε κάτι σχετικό;

Διαφημίσεις

Just now, Νανα82 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ ρε καμάρι μου για το κουράγιο που μου δίνεις!!!

Κοίτα στο λέω μπέσα...όταν πας στους καλύτερους να είσαι ήσυχη...κ αυτός είναι ένας από τους καλύτερους ...σε συνδιασμό με λευκού δεν θα σε αφήσουν ρούπι.

• Ευχαριστώ 1

Καλή επιτυχία στις προσπαθείες σου κορίτσι μου!!!θυμάμαι μετά την αποξεση που έκανα μου είχε πει ο γυναικολόγος ότι για το επόμενο 6 μηνο η γονιμότητα μου άγγιζε ταβάνι. Βέβαια τα αυγάιυ ήταν τζουφια αλλά και ισχύει.

Και εμένα τζουφια τα είχαν βγάλει, φαντάσου είχα μπει σε πρόγραμμα για να πάρω από άλλη γυναικα ωάρια !!! Εκ του αποτελέσματος μου είπαν ότι μάλλον δεν χρειαζόμουν...

• Χαχα 1

Just now, Νανα82 είπε:

Και εμένα τζουφια τα είχαν βγάλει, φαντάσου είχα μπει σε πρόγραμμα για να πάρω από άλλη γυναικα ωάρια !!! Εκ του αποτελέσματος μου είπαν ότι μάλλον δεν χρειαζόμουν...

Πωπω να γελάς από την μια κ να κλαίς από την άλλη...

Πωπω να γελάς από την μια κ να κλαίς από την άλλη...

Ισχύει , πριν είχαν βγάλει σκάρτο το σπερμα!!! Με έβαλαν και έκανα διέγερση για να τα γονιμοποιήσουν με δότη σπέρματος , τα ωάρια όμως δεν γονιμοποιήθηκαν καν με το δότη!!! Αναγνωρίζουν μόνο τον άντρα μου τα έχω εκπαιδεύσει... Μας έχουν κάνει πουτ@@@&-!7 τόσο χρόνια!!! Για το σφακν έχω ακούσει καλά λόγια , αλλιώς δεν θα πήγαινα , δεν έχω κουράγια!!

Just now, Νανα82 είπε:

Ισχύει , πριν είχαν βγάλει σκάρτο το σπερμα!!! Με έβαλαν και έκανα διέγερση για να τα γονιμοποιήσουν με δότη σπέρματος , τα ωάρια όμως δεν γονιμοποιήθηκαν καν με το δότη!!! Αναγνωρίζουν μόνο τον άντρα μου τα έχω εκπαιδεύσει... Μας έχουν κάνει πουτ@@@&-!7 τόσο χρόνια!!! Για το σφακν έχω ακούσει καλά λόγια , αλλιώς δεν θα πήγαινα , δεν έχω κουράγια!!

Πωπω τι ιστορίες για άγριους βρε παιδί μου...εμένα η άλλη η να μην πω,,έξι μήνες μετά την πρώτη αποξεση δεν είχα πιάσει κ μου μίλησε για εξωσωματική ....δεν έχω λόγια...γιατί βρε επιστήμονες το έχετε ψωμοτυρι...μονόδρομος είναι η εξωσωματική;;;;άσε τον κόσμο να προσπαθήσει κ λίγο...όλους τζουφιους μας βγάζουμε.

Διαφημίσεις

Just now, TATAKI είπε:

Σε τι συχνότητα όμως; μέρα παρά μέρα; γιατι κάθε μέρα για 8 μέρες δεν νομιζω πως έχουμε αντοχές αλλά και η ποιότητα του σπέρματος θα είναι φαντάζομαι κάκιστη. Σου είπε κάτι σχετικό;

Αλλοι λενε μερα παρα μερα, αλλοι λενε καθε μερα. Ολα σχετικα ειναι. Εμενα μου ειπε μερα παρα μερα γτ ειδε κ το σπερμοδιαγραμμα του συζυγου,δλδ καλο ειναι να εχεις κ σπερμοδιαγραμμα μαζι σου πηγαινοντας στον γιατρο κ οπως θα το δει θα κρινει κ θα σου πει για τις επαφες. Πιστευω ειναι κ το πιο σωστο

Απο την αλλη βεβαια το καθε μερα το λενε για να μην οξειδωνεται το σπερμα. Οποτε κ τα δυο μου ακουγονται σωστα. Τωρα για τις αντοχες αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο..

Just now, Νανα82 said:

Business απλά.. τους ξέρουμε πια. Είναι πολλά τα λεφτά. Φταίνε δεν φταίνε τα ωάρια, εκεινα λένε γιατί εκεί ειναι το χρήμα και ο δρόμος της ματαιδοξίας τους που τους οδηγεί σε σίγουρα επιτυχημένα νούμερα καθαρά για διαφήμιση και ακόμα περισσότερο χρήμα. 

• Μου αρέσει 2

Just now, TATAKI είπε:

Business απλά.. τους ξέρουμε πια. Είναι πολλά τα λεφτά. Φταίνε δεν φταίνε τα ωάρια, εκεινα λένε γιατί εκεί ειναι το χρήμα και ο δρόμος της ματαιδοξίας τους που τους οδηγεί σε σίγουρα επιτυχημένα νούμερα καθαρά για διαφήμιση και ακόμα περισσότερο χρήμα. 

Πωπω τι ιστορίες για άγριους βρε παιδί μου...εμένα η άλλη η να μην πω,,έξι μήνες μετά την πρώτη αποξεση δεν είχα πιάσει κ μου μίλησε για εξωσωματική ....δεν έχω λόγια...γιατί βρε επιστήμονες το έχετε ψωμοτυρι...μονόδρομος είναι η εξωσωματική;;;;άσε τον κόσμο να προσπαθήσει κ λίγο...όλους τζουφιους μας βγάζουμε.

Εγώ τους σιχάθηκα ειλικρινά, πήγα στο γιατρό και έλεγα ένας ακόμα θα είσαι και εσυ !! Τον εκτίμησα γιατί έφριξε με αυτά που μου είχαν κάνει οι άλλοι και δεν μας μίλησε για εξωσωματική παρότι έχουμε ήδη έμβρυα .,,

Just now, TATAKI είπε:

Είναι πολλά τα λεφτά εμείς έχουμε χαλάσει καμία 30000 χιλιάρικα αυτά τα χρόνια !!! Να πάρω από άλλη γυναικα οκ , αλλά όχι από τα 35 που άρχισαν να μου το λένε!!

Πωπω τι Γολγοθάς και ο δικός σου κορίτσι μου. Ειλικρινά σήμερα έχω φριξει με όσα διαβάζω. Δυστυχώς μας βλέπουν σαν πορτοφόλια όλοι τους. Και άμα μας βρουν και απελπισμένες μας πουλάνε και την ελπίδα ακόμα!!! Εμένα όπως έχω ξαναγράψει ο γυναικολόγος με έκαψε πήγα λοιπόν στον εξωσω και μου λέει επί λέξη "τώρα που ήρθες με τέτοιες εξετάσεις περιμένεις να γίνω θεός". Ε όχι ρε φίλε δεν τα λες αυτά. Θέλω εναν γιατρό να μου πει τα πράγματα όπως είναι αλλά με σωστό τρόπο.

Με κίνδυνο να βγω off topic σκέφτομαι να κάνω 2ο ραντεβού στο embryoart και να με αναλάβει ο μου......Ρίας. έχεις καθόλου προσωπική άποψη??

Πωπω τι Γολγοθάς και ο δικός σου κορίτσι μου. Ειλικρινά σήμερα έχω φριξει με όσα διαβάζω. Δυστυχώς μας βλέπουν σαν πορτοφόλια όλοι τους. Και άμα μας βρουν και απελπισμένες μας πουλάνε και την ελπίδα ακόμα!!! Εμένα όπως έχω ξαναγράψει ο γυναικολόγος με έκαψε πήγα λοιπόν στον εξωσω και μου λέει επί λέξη "τώρα που ήρθες με τέτοιες εξετάσεις περιμένεις να γίνω θεός". Ε όχι ρε φίλε δεν τα λες αυτά. Θέλω εναν γιατρό να μου πει τα πράγματα όπως είναι αλλά με σωστό τρόπο.

Με κίνδυνο να βγω off topic σκέφτομαι να κάνω 2ο ραντεβού στο embryoart και να με αναλάβει ο μου......Ρίας. έχεις καθόλου προσωπική άποψη??

Το σπερμα το εχετε κοιταξει? Δεν θυμαμαι αν το εχεις αναφερει γ αυτο σε ρωταω.. ειναι το πιο ευκολο κ το πιο ανωδυνο να ξεψαχνισεις σε πρωτη φαση.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...