Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

Just now, TATAKI είπε:

Δεν θα σας κρατήσω σε αγωνία. Οπως σωστά προέβλεψα βάσει ωορρηξίας σήμερα ξεκίνησαν τα καφέ. Λογικά μέχρι αύριο το πρωί θα αρχίσει και η ροή. Πάμε για τον επόμενο μήνα που έχω παραγγείλει το κοριτσάκι που λαχταρώ. 

Σε πια μέρα είσαι δηλαδή σήμερα; 

Έτσι, σε θέλω φουλ αισιόδοξη και ορεξάτη! Πάμε για το κοριτσάκι! 

Εγώ έχω ακόμα 6 μέρες... Αργά περνάνε. Βέβαια αν έκανα νωρίς ωορηξια κι εγώ, θα αδιαθετησω και νωρίτερα. Οψόμεθα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Κατοπιν ραντεβου που ειχα με νεο γυναικολογο, πιο ξυπνιο απο το ζωον που ειχα, μου ειπε το εξης. Ρωτησα για το ποτε ειναι οι σωστες επαφες κ επαθα ενα σοκ..θελει επαφες 4 μερες πριν την ωορηξια κ 4 μερες ΜΕΤΑ την ωορηξια!! Ητανε κατι που δεν το γνωριζα, κατι που εγω τοοοοσο καιρο που προσπαθω, μετα την ωορηξια σταματαγα τις επαφες γτ ηθελα κ τα ρεπο μου.. Κ οπως πολυ σωστα μου ειπανε, για δυο μερες το ωαριο περιμενει, ειναι που λεμε στον ‘αερα’, στη σαλπιγγα..

Τα συμπερασματα δικα σας.. απλα το θεωρησα σημαντικο να το πω για να βοηθησω αλλες κοπελες μιας κ γω εκανα οτι εκανα μεχρι κ την ημερα της ωορηξιας...κ τελος! Οι υπολοιπες επαφες ητανε μετεπειτα for fun.

• Μου αρέσει 1

Just now, Νανα82 είπε:

Πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα για θεραπεία και παίρνω και αντιβιωσεις!! Είναι θετικός ότι όλα θα πάνε καλά, τον ρωτησα για παρένθετη μητέρα προχθές ( οι άλλοι μου είπαν ότι μόνο έτσι θα γίνω μάνα) και μου είπε ότι δεν μου χρειάζεται!!

Πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα για θεραπεία και παίρνω και αντιβιωσεις!! Είναι θετικός ότι όλα θα πάνε καλά, τον ρωτησα για παρένθετη μητέρα προχθές ( οι άλλοι μου είπαν ότι μόνο έτσι θα γίνω μάνα) και μουείπε ότι δεν μου χρειάζεται!!

Καλά σου είπε γιατί αυτός θα σου θεραπεύσει την φλεγμονή κ θα σε ελέγχει σε όλη την εγκυμοσύνη κ θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Just now, Agatte said:

Εγώ έχω ακόμα 6 μέρες... Αργά περνάνε. Βέβαια αν έκανα νωρίς ωορηξια κι εγώ, θα αδιαθετησω και νωρίτερα. Οψόμεθα. 

Είμαι 25η μέρα. Το περίμενα και δεν χαλάστηκα. Εναποθέτω τις ελπίδες μου στον επόμενο κύκλο και ελπίζω να μπορέσω να έχω τις σωστές επαφές και ότι γίνει.. ας κάτσει και αγοράκι δεν έχω πρόβλημα αλλά έχω και κάτι ντουλάπες κοριτσίστικα ρούχα μην πάνε χαμένα χαχαχα. Ενα γερό μωράκι αυτό θέλω. Εχεις 6 βασανιστικές μέρες και εσύ....μακάρι ρε συ να είσαι η επόμενη , τόσο πρωταθλητισμό έκανες. Δεν σε ρωτάω καν για συμπτωματα γιατί για μένα είναι όλα άκυρα πια. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Agatte είπε:

Καλέ...αφήστε τα σχέδια για κοριτσάκια κ αγοράκια δες τε με που το είχα δαγκωτο για κορίτσι ...τα έφαγα τα μούτρα μου με την πουλου του μπέμπη.αχχχχχ..να μουνα πιο νεα να το παλευα για πολλά παιδιά...θα καθόταν κ ένα κοριτσινι..

Just now, TATAKI είπε:

Είμαι 25η μέρα. Το περίμενα και δεν χαλάστηκα. Εναποθέτω τις ελπίδες μου στον επόμενο κύκλο και ελπίζω να μπορέσω να έχω τις σωστές επαφές και ότι γίνει.. ας κάτσει και αγοράκι δεν έχω πρόβλημα αλλά έχω και κάτι ντουλάπες κοριτσίστικα ρούχα μην πάνε χαμένα χαχαχα. Ενα γερό μωράκι αυτό θέλω. Εχεις 6 βασανιστικές μέρες και εσύ....μακάρι ρε συ να είσαι η επόμενη , τόσο πρωταθλητισμό έκανες. Δεν σε ρωτάω καν για συμπτωματα γιατί για μένα είναι όλα άκυρα πια. 

Στάσου καλή μου τα καφέ δεν είναι σίγουρο ότι είναι περίοδος...περίμενε..θα δούμε.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Klelia81 είπε:

Νομιζω πως οχι. Απλά πέφτει μόνο το ενδομητριο.

Ναι μπαμπάτσικος χαχαχα. Γεννησε με καισαρικη γιατί δεν είχε γυρίσει το μωρο. Πηγα στον γιατρο τελικα εχω χασιμοτο.  Μου έδωσε χαπια και σε 2 μηνες θα ξανακανω εξετασεις για να δουμε μηπως χρειαστεί μεγαλυτερη δοση. Αλλα μου ειπε πως το να διορθωσω τον θυρωειδη δεν θα μου λυσει το προβλημα που εχω. Ηταν ξεκαθαρος σε αυτα που μου ειπε. "Δεν θέλω να σου δίνω ελπίδες" αυτα ήταν τα λογια του συγκεκριμένα. Δεν θα φτασουν οι ορμόνες σε ενα επιθυμητό επίπεδο για να επανελθει ο κυκλος μου. Με τις εξετασεις φαινεται καθαρά πως ειμαι σε εμμυνοπαυση. Και κάπου εκεί κοπηκαν τα πόδια μου.

@Klelia81 μου ειλικρινά προσπαθώ να σου γράψω κάτι και δεν ξέρω τι να σου πω. Έσκασα ειλικρινά. Πάρε τον χρόνο σου, ηρέμησε πάρε μια αγκαλιά τους άντρες της ζωής σου και όλες εμείς σου έχουμε απλώσει το χέρι για να σε βοηθήσουμε να σηκωθείς και θα σε στηρίξουμε όλες. Είμαστε γυναίκες με την ίδια λαχτάρα να γεμίσει η αγκαλιά μας το δώρο της ζωής. ίσως τώρα να νιώθεις μουδιασμενη το καταλαβαίνω απόλυτα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να σου θυμίσω πόση δύναμη έχουμε μέσα μας.θυμασαι τα δικά μου; Που έφυγα κλαμενη από τον εξωσωματικο;;πόσο μου απαλύνετε τον πόνο και πόση δύναμη μου δώσατε. Εσείς κορίτσια μου!! Άγνωστες μεταξύ μας κ όμως τόσο κοντά η μία στην άλλη!!! Συνέχισε να ελπίζεις και να προσπαθείς. Για όλες μας θα έρθει το θαύμα!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Emilly800 said:

Καλέ...αφήστε τα σχέδια για κοριτσάκια κ αγοράκια δες τε με που το είχα δαγκωτο για κορίτσι ...τα έφαγα τα μούτρα μου με την πουλου του μπέμπη.αχχχχχ..να μουνα πιο νεα να το παλευα για πολλά παιδιά...θα καθόταν κ ένα κοριτσινι..

Στάσου καλή μου τα καφέ δεν είναι σίγουρο ότι είναι περίοδος...περίμενε..θα δούμε.

Πάντα ξεκινάει με καφέ. Επαφές λίγες, το βυζί πίτα, σιγουράκι περίοδος

1 ώρα πρίν, Emilly800 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου...ο επομένων νικά...αλήθεια όμως είναι κ στάση ζωής για μένα δεν το βάζω κατω εύκολα..έβαλα βέβαια το όριο μου κ ήταν αυτό το μωράκι...γιατί κ εγώ κουραστηκα πολύ...αλλά αξίζει ..

Δώσε μου τη συνταγή της επιμονής αν θέλεις. Νιώθω κ εγώ πως κουράστηκα πια..πολλές φορές αναρωτιέμαι μήπως ο Θεός δεν με προορίζει για μανούλα.

Just now, TATAKI είπε:

Πάμε δυνατά για τον Μάρτιο φιλενάδα!!! Να σε έχω παρέα μου κ εμείς πρώτα ο Θεός Μάρτιο ξεκιναμε!!!

Just now, Chrussa1982 είπε:

Δώσε μου τη συνταγή της επιμονής αν θέλεις. Νιώθω κ εγώ πως κουράστηκα πια..πολλές φορές αναρωτιέμαι μήπως ο Θεός δεν με προορίζει για μανούλα.

Μην ακούω τέτοια...δεν υπάρχει περίπτωση όλα τα μέσα έχουμε πλέον...το μυστικό της επιμονής είναι μόνο η θέληση...όταν το θέλεις τόσο,,,το ζητάει η ψυχή σου ρε παιδί μου ...δεν μπορείς να εγκαταλείψεις.

Just now, Νανα82 είπε:

Από το στόμα σου και στου θεού τα αυτί, τον ερχόμενο μήνα τελειώνω με μια θεραπεία που κάνω!!  Θα μιλήσω και με τη λευκου στο τέλος του μήνα να δω ότι είναι όλα καλά και βουρ..... ισχύει ότι μετά από αποβολή η γονιμότητα μας είναι μεγαλύτερη;;;

Καλή επιτυχία στις προσπαθείες σου κορίτσι μου!!!θυμάμαι μετά την αποξεση που έκανα μου είχε πει ο γυναικολόγος ότι για το επόμενο 6 μηνο η γονιμότητα μου άγγιζε ταβάνι. Βέβαια τα αυγάιυ ήταν τζουφια αλλά και ισχύει.

Διαφημίσεις

Just now, Chrussa1982 said:

Όλες δικαιούμαστε να γίνουμε μανούλες και μια και δυο και όσες φορές θέλουμε. Αξίζεις να γίνεις μανούλα γιατί θα είσαι μια εξαιρετική μανούλα. Δες τι αγώνα κάνεις ήδη γι αυτο το μωράκι. Πόσο μάλλον όταν θα το φέρεις στο κόσμο. Λες ο Θεός να μην το βλέπει αυτο;

• Μου αρέσει 2

Just now, TATAKI είπε:

Ευχαριστώ ρε κορίτσι. Ειλικρινά βέβαια, δεν το βλέπω. Χτυπάνε συνέχεια στα αυτιά μου οι κουβέντες του πρώτου γιατρού. "ίσως σε ένα διάστημα 2,3 χρόνων να συλλάβεις φυσιολογικά, αλλά στις ηλικίες σας...."

Τον βλακα. Δεν πειράζει. Θα την περιμένω κάθε μήνα μέχρι το μήνα που θα αποφασίσει να μην έρθει. 

Όσο για τα συμπτώματα... Δεν κοιτάω τίποτα πια. Πριν λίγο βέβαια είχα παχυρρευστα λευκά υγρά -με το μπαρδον- που συνήθως είναι καμπανάκι της κιουριας πως έρχεται. Γι αυτό και είπα πως μάλλον θα είναι νωρίτερα και για εμένα. Δεν πειράζει. Ότι γίνει. 

Just now, TATAKI είπε:

Εύχομαι να μην είναι βρε συμμαθήτριά...και ούτε το βυζί ούτε το σπυρί ουτε τα πονακια δεν λένε τίποτα...έχω στην καμπούρα μου πέντε εγκυμοσύνες με πέντε διαφορετικές συμπτωματολογιες ως το απόλυτο τίποτα εκτός από αιματακι σε μια...τι συμπέρασμα να βγάλω η μαύρη...δεν υπάρχει νόμος.

Just now, Emilly800 είπε:

Μην ακούω τέτοια...δεν υπάρχει περίπτωση όλα τα μέσα έχουμε πλέον...το μυστικό της επιμονής είναι μόνο η θέληση...όταν το θέλεις τόσο,,,το ζητάει η ψυχή σου ρε παιδί μου ...δεν μπορείς να εγκαταλείψεις.

Μωρέ το λαχταράω φαντάζεσαι πόσο!!!, Όλες το έχουμε περάσει τον Γολγοθά αυτό. Τα μέσα υπάρχουν εννοείται και η επιστήμη κάνει θαύματα. Ξέρεις τι με φοβίζει??λεφτά υπάρχουν μόνο για μια προσπάθεια.

Just now, Agatte said:

Ευχαριστώ ρε κορίτσι. Ειλικρινά βέβαια, δεν το βλέπω. Χτυπάνε συνέχεια στα αυτιά μου οι κουβέντες του πρώτου γιατρού. "ίσως σε ένα διάστημα 2,3 χρόνων να συλλάβεις φυσιολογικά, αλλά στις ηλικίες σας...."

Τον βλακα. Δεν πειράζει. Θα την περιμένω κάθε μήνα μέχρι το μήνα που θα αποφασίσει να μην έρθει. 

Όσο για τα συμπτώματα... Δεν κοιτάω τίποτα πια. Πριν λίγο βέβαια είχα παχυρρευστα λευκά υγρά -με το μπαρδον- που συνήθως είναι καμπανάκι της κιουριας πως έρχεται. Γι αυτό και είπα πως μάλλον θα είναι νωρίτερα και για εμένα. Δεν πειράζει. Ότι γίνει. 

Μην μου θυμιζεις εκεινο τον γιατρό σου. Θα του πετάξουμε όλες μας τις χεσμενες πάνες των μωρών μας. Τα έχουμε πει...ασε τα συμπτώματα. Αλλες ασπρα, αλλες καθόλου, αλλες σαν ωορρηξιας. Δεν βγαζεις άκρη. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...