Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

Just now, Emilly800 είπε:

Λοιπόν άκου την ιστορία της πεθεράς μου...αυτή γέννησε τον μεγάλο της γιο στα 28 κ μετά σταμάτησε εντελώς η περίοδος της....είχε θυρεοειδή πάντα...οι γιατροί της είπαν τέλος .παιδιά αλλά δεν κάνεις..Γερμανία τότε..τέσσερα χρόνια μετά μένει έγκυος χωρίς περίοδο στο Καμάρι μου τον άντρα μου κ άλλα τέσσερα χρόνια μετά στον μικρό τον γιο...δηλαδή ανα τέσσερα χρόνια της τύχαινε μια εγκυμοσύνη...έχει τρία παιδιά κ όμως αν την είχαμε να προσπαθεί εδώ στην παρεούλα κ να το ψάχνει θα δήλωνε υπογονιμη η γυναίκα...αλλά τότε δεν ψαχνανε τίποτα βαρουσαν εκεί οι άντρες κ σε 12 χρόνια έπιανε η άλλη κ τρεις εγκυμοσύνες...κ φαντάσου όταν έμεινε στον μικρό έκανε εμετούς η γυναίκα κ ο γιατρός την κορόιδευε φύγε από δω βρε στέρφα κ τέτοια κ την έστειλε στην κλινική να την καθαρίσουν αφού πρώτα της δώσανε φάρμακα κ της ήρθε λίγο αίμα...Άγιο είχε ...χαχαχαχα.εφταψυχη γάτα...θέλω να πω εννοείται όλα γίνονται...σίγουρα το άγχος μας μπλοκάρει από παντού...δες την πεθερά μου....χαρταετουληηη.

Έτσι λένε πολλά κορίτσια αλλά εγώ ήθελα τον χρόνο μου...αλλά εγώ έκανα αποξεσεις δεν καθάριζα μόνη μου...σε δύο από αυτές έμεινα στους οχτώ μήνες κ στην μια σε τρεις..εσύ αφού καθάρισες μόνη σου τώρα πολύ διαφορετικά θα είναι.

Δεν καθάρισα μόνη μου, ήμουν 17 εβδομάδων!!! Έσπασαν τα νερά στο σπίτι και πήγα στο γιατρό για να με δει, περπατούσα και αισθανόμουν τη μικρή στον κόλπο μου. Έκανα απόξεση και έμεινα στο νοσοκομείο μια μερα...

• Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Νανα82 είπε:

Δεν καθάρισα μόνη μου, ήμουν 17 εβδομάδων!!! Έσπασαν τα νερά στο σπίτι και πήγα στο γιατρό για να με δει, περπατούσα και αισθανόμουν τη μικρή στον κόλπο μου. Έκανα απόξεση και έμεινα στο νοσοκομείο μια μερα...

Ωχ κορίτσι μου ναι ...να σε ρωτήσω..καλλιέργειες δεν σου έκανε στην εγκυμοσύνη;;;

Ωχ κορίτσι μου ναι ...να σε ρωτήσω..καλλιέργειες δεν σου έκανε στην εγκυμοσύνη;;;

Όχι ούτε καν!!! Πίκρα μεγάλη ... φαντάσου  έγινε το Νοεμβρίο και τώρα είμαι καλύτερα...ελπίζω να είμαι τυχερή ξανά και να πάνε όλα καλά!! Σκεφτόμουν μια μερα ότι εάν ο θεός δε μου δώσει ένα παιδάκι για κάποιο λόγο θα είναι...

Όταν πας στην λευκού θέλω να μου πεις τι σου είπε..αυτή θα σε κάνει φύλλο κ φτερό...εμένα μου είχε βάλει κ μια εξέταση ca,125 που είναι για φλεγμονές μήτρας κλπ..θα σε ελενξει καλά.

Just now, Νανα82 είπε:

Όχι ούτε καν!!! Πίκρα μεγάλη ... φαντάσου  έγινε το Νοεμβρίο και τώρα είμαι καλύτερα...ελπίζω να είμαι τυχερή ξανά και να πάνε όλα καλά!! Σκεφτόμουν μια μερα ότι εάν ο θεός δε μου δώσει ένα παιδάκι για κάποιο λόγο θα είναι...

Όταν πήγα να του πω για τος παραλείψεις του, γιατί τον είχα εξωσωματικό χρόνια, μου είπε ότι τα έχω χάσει λόγω της απώλεια μου.,.

Διαφημίσεις

Just now, Νανα82 είπε:

Παιδάκι θα κάνεις σίγουρα κ στα κοντά...αλλά πολύ πολύ λυπάμαι που δεν σε φρόντισαν...να σου πω την αμαρτία μου εκτός από την λευκού που δεν με άφησαν από το ιατρείο σε καμία φάση ως τώρα,,,εμπιστοσύνη τρελή δεν έχω σε κανέναν ούτε στον γυναικολόγο μου τυφλή...πάντα τους πρήζω κ τους τονίζω ότι τώρα τα παίζω όλα για όλα.

Παιδάκι θα κάνεις σίγουρα κ στα κοντά...αλλά πολύ πολύ λυπάμαι που δεν σε φρόντισαν...να σου πω την αμαρτία μου εκτός από την λευκού που δεν με άφησαν από το ιατρείο σε καμία φάση ως τώρα,,,εμπιστοσύνη τρελή δεν έχω σε κανέναν ούτε στον γυναικολόγο μου τυφλή...πάντα τους πρήζω κ τους τονίζω ότι τώρα τα παίζω όλα για όλα.

Ήμουν σαν τρελή για καιρό αλήθεια, δεν χωρούσε το μυαλό μου τι μου είχε συμβεί!!! Έχω περάσει πενθη στη ζωη μου αλλά αυτό ήταν άλλο, πάλεψα 4 χρόνια με εξωσωματικές και τελικά ήρθε μόνο του το καλοκαίρι !!! Ακόμα έχω εφιάλτες τα δεν κοιμάμαι καλά, πραγματικά δεν το εύχομαι σε καμία μα καμία γυναικα αυτό, εύχομαι μόνο να έρθει ένα μωράκι τίποτα άλλο...

• Λυπημένη/-ος 2

Just now, Νανα82 είπε:

Όταν πήγα να του πω για τος παραλείψεις του, γιατί τον είχα εξωσωματικό χρόνια, μου είπε ότι τα έχω χάσει λόγω της απώλεια μου.,.

Είναι εγκληματίες σου λέω...στην προηγούμενη που πήγαινα ξεκινάω για εγκυμοσύνη στα 37 για δεύτερο παιδί...με βλέπει 49 κιλά γυναίκα 37αρα...ούτε μου είπε φορτώσου παιδί μου καμία βιταμίνη έστω φολικό να βγάλεις εγκυμοσύνη,,,ούτε έναν έλεγχο βίταμινων ούτε τίποτα .μένω έγκυος κ αρχίζω παίρνω φολικό ενώ η ζημιά είχε ήδη γίνει ήμουν πλήρως αβιταμινωμενη κ το μωρό είχε ανωμαλίες νευρικού σωλήνα από έλλειψη φολικού..εννοείται κ σε κάθε εγκυμοσύνη δεν μου έγραφε βιταμίνες έλεγε δεν χρειάζεται...παθαίνω την μια παλινδρόμη ξαναμεινώ έγκυος της λέω να ξεκινήσω αντιπηκτικες προληπτικά;;;όχι μου λέει κ ούτε με έστειλε σε αιματολογο εσπευσμένα να ελεχθω...μια συμβουλή απλά να μου δίνε κ ας έκανα κ τρεις μέρες αντιπηκτικες μόνο καλό κάνουν ιδίως γυναίκα άνω των 35 που ήμουν εγώ...τι θα πάθαινα;;;;καμία συμβουλή καμία φροντίδα με άφηνε στο έλεος κ μόνο με τραβούσε κάθε βδομάδα για κολπικους υπερήχους για την επίσκεψη..οσπου έχασα κ το τρίτο κ έφυγα από αυτήν.

Just now, Νανα82 είπε:

Ήμουν σαν τρελή για καιρό αλήθεια, δεν χωρούσε το μυαλό μου τι μου είχε συμβεί!!! Έχω περάσει πενθη στη ζωη μου αλλά αυτό ήταν άλλο, πάλεψα 4 χρόνια με εξωσωματικές και τελικά ήρθε μόνο του το καλοκαίρι !!! Ακόμα έχω εφιάλτες τα δεν κοιμάμαι καλά, πραγματικά δεν το εύχομαι σε καμία μα καμία γυναικα αυτό, εύχομαι μόνο να έρθει ένα μωράκι τίποτα άλλο...

Θα έρθει...άλλαξε γιατρό πήγαινε κ στην λευκού που πραγματικά σου μιλάω νοιάζεται την κάθε μια να το πετύχει..αυτή την εντύπωση μου δίνει όποτε μιλάω μαζί της...θέλει να βρει το πρόβλημα κ να το λύσει...

Είναι εγκληματίες σου λέω...στην προηγούμενη που πήγαινα ξεκινάω για εγκυμοσύνη στα 37 για δεύτερο παιδί...με βλέπει 49 κιλά γυναίκα 37αρα...ούτε μου είπε φορτώσου παιδί μου καμία βιταμίνη έστω φολικό να βγάλεις εγκυμοσύνη,,,ούτε έναν έλεγχο βίταμινων ούτε τίποτα .μένω έγκυος κ αρχίζω παίρνω φολικό ενώ η ζημιά είχε ήδη γίνει ήμουν πλήρως αβιταμινωμενη κ το μωρό είχε ανωμαλίες νευρικού σωλήνα από έλλειψη φολικού..εννοείται κ σε κάθε εγκυμοσύνη δεν μου έγραφε βιταμίνες έλεγε δεν χρειάζεται...παθαίνω την μια παλινδρόμη ξαναμεινώ έγκυος της λέω να ξεκινήσω αντιπηκτικες προληπτικά;;;όχι μου λέει κ ούτε με έστειλε σε αιματολογο εσπευσμένα να ελεχθω...μια συμβουλή απλά να μου δίνε κ ας έκανα κ τρεις μέρες αντιπηκτικες μόνο καλό κάνουν ιδίως γυναίκα άνω των 35 που ήμουν εγώ...τι θα πάθαινα;;;;καμία συμβουλή καμία φροντίδα με άφηνε στο έλεος κ μόνο με τραβούσε κάθε βδομάδα για κολπικους υπερήχους για την επίσκεψη..οσπου έχασα κ το τρίτο κ έφυγα από αυτήν.

Είναι όντως εγκληματίες!! Εμένα είναι και από τα μεγαλύτερα ονόματα της εξωσωματικής , μου έλεγε ότι με έχει σαν κόρη του!!! Μόνο το nipt ήξερε να με βάλει να το πληρώσω στο κέντρο του 800 ευρώ..

Just now, Νανα82 είπε:

Είναι όντως εγκληματίες!! Εμένα είναι και από τα μεγαλύτερα ονόματα της εξωσωματικής , μου έλεγε ότι με έχει σαν κόρη του!!! Μόνο το nipt ήξερε να με βάλει να το πληρώσω στο κέντρο του 800 ευρώ..

Πολύ λυπάμαι πραγματικά..ο παν...ηη ο ΣΦ...είναι;;;;Αθήνα;;;

Διαφημίσεις

Πολύ λυπάμαι πραγματικά..ο παν...ηη ο ΣΦ...είναι;;;;Αθήνα;;;

Όχι είναι Μαστρο..... , τώρα τα μάζεψα και πήγα στο Σφακ!! Ο ίδιος μου ζήτησε να μην προχωρήσω σε εξωσωματική αλλά να προσπαθήσω για ένα εξάμηνο μόνοι μας!! Συνεργάζεται και με τη Λευκου 

Just now, Νανα82 είπε:

Όχι είναι Μαστρο..... , τώρα τα μάζεψα και πήγα στο Σφακ!! Ο ίδιος μου ζήτησε να μην προχωρήσω σε εξωσωματική αλλά να προσπαθήσω για ένα εξάμηνο μόνοι μας!! Συνεργάζεται και με τη Λευκου 

Ναι ναι μετά το σκέφτηκα ..ο σφακ είναι κ ειδικός στις φλεγμονές...εννοείται θα το πιάσεις μόνη σου...το πρόβλημα ήταν η φλεγμονή κ μόνο...αυτός θα σε σώσει 

1 hour ago, Klelia81 said:

Νομιζω πως οχι. Απλά πέφτει μόνο το ενδομητριο.

Ναι μπαμπάτσικος χαχαχα. Γεννησε με καισαρικη γιατί δεν είχε γυρίσει το μωρο. Πηγα στον γιατρο τελικα εχω χασιμοτο.  Μου έδωσε χαπια και σε 2 μηνες θα ξανακανω εξετασεις για να δουμε μηπως χρειαστεί μεγαλυτερη δοση. Αλλα μου ειπε πως το να διορθωσω τον θυρωειδη δεν θα μου λυσει το προβλημα που εχω. Ηταν ξεκαθαρος σε αυτα που μου ειπε. "Δεν θέλω να σου δίνω ελπίδες" αυτα ήταν τα λογια του συγκεκριμένα. Δεν θα φτασουν οι ορμόνες σε ενα επιθυμητό επίπεδο για να επανελθει ο κυκλος μου. Με τις εξετασεις φαινεται καθαρά πως ειμαι σε εμμυνοπαυση. Και κάπου εκεί κοπηκαν τα πόδια μου.

Καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλά μη σκύψεις το κεφάλι. Προχώρησε και πάρε και άλλες γνώμες. Καλό είναι από τη μια να γνωρίζουμε που βρισκόμαστε, αυτό θα μας βοηθήσει να δούμε τι επιλογές έχουμε για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για οτι ποθούμε στη ζωή μας. Φυσικά και είμαστε όλες μαζί σου και ας μην γνωριζόμαστε αλλά νοιαζόμαστε η μια για την άλλη. Μαζί θα είμαστε να συζητάμε το επόμενο βήμα σου.

• Μου αρέσει 1

Πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα για θεραπεία και παίρνω και αντιβιωσεις!! Είναι θετικός ότι όλα θα πάνε καλά, τον ρωτησα για παρένθετη μητέρα προχθές ( οι άλλοι μου είπαν ότι μόνο έτσι θα γίνω μάνα) και μου είπε ότι δεν μου χρειάζεται!!

Ναι ναι μετά το σκέφτηκα ..ο σφακ είναι κ ειδικός στις φλεγμονές...εννοείται θα το πιάσεις μόνη σου...το πρόβλημα ήταν η φλεγμονή κ μόνο...αυτός θα σε σώσει 

Πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα για θεραπεία και παίρνω και αντιβιωσεις!! Είναι θετικός ότι όλα θα πάνε καλά, τον ρωτησα για παρένθετη μητέρα προχθές ( οι άλλοι μου είπαν ότι μόνο έτσι θα γίνω μάνα) και μουείπε ότι δεν μου χρειάζεται!!

16 hours ago, Agatte said:

Οκ αγάπη, θα περιμένουμε. Είμαστε καλές σε αυτό! 

Δεν θα σας κρατήσω σε αγωνία. Οπως σωστά προέβλεψα βάσει ωορρηξίας σήμερα ξεκίνησαν τα καφέ. Λογικά μέχρι αύριο το πρωί θα αρχίσει και η ροή. Πάμε για τον επόμενο μήνα που έχω παραγγείλει το κοριτσάκι που λαχταρώ. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...