Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

Just now, Mommy39 είπε:

Αν σε έναν κυκλο δεν εχεις ωορηξια η περιοδος αργεί να ερθει;

Νομιζω πως οχι. Απλά πέφτει μόνο το ενδομητριο.

Just now, Chrussa1982 είπε:

@Klelia81 να σας ζήσει το νινι της κουνιάδας σου!!!γερό και καλότυχο στη ζωή του. Φαντάζομαι θα γινόταν χαμός με τα ανήψια στο σπίτι και όλη η μέρα σου θα ήταν γεμάτη. Καλέ τι θηρίο γέννησε 4.5 κιλά? Θρεφταρι ολόκληρο. Γέννησε φυσιολογικά?? Υπομονή όταν με το καλό πάει σπίτι θα την δείτε κ εκείνη και το μωράκι. 

Πηγές εν τέλει στο γιατρο? Περιμένουμε νέα.

@TATAKI μου ελπίζω να μην έρθει περίοδος και να κάνουμε διαδικτυακό πάρτυ!!!

Ναι μπαμπάτσικος χαχαχα. Γεννησε με καισαρικη γιατί δεν είχε γυρίσει το μωρο. Πηγα στον γιατρο τελικα εχω χασιμοτο.  Μου έδωσε χαπια και σε 2 μηνες θα ξανακανω εξετασεις για να δουμε μηπως χρειαστεί μεγαλυτερη δοση. Αλλα μου ειπε πως το να διορθωσω τον θυρωειδη δεν θα μου λυσει το προβλημα που εχω. Ηταν ξεκαθαρος σε αυτα που μου ειπε. "Δεν θέλω να σου δίνω ελπίδες" αυτα ήταν τα λογια του συγκεκριμένα. Δεν θα φτασουν οι ορμόνες σε ενα επιθυμητό επίπεδο για να επανελθει ο κυκλος μου. Με τις εξετασεις φαινεται καθαρά πως ειμαι σε εμμυνοπαυση. Και κάπου εκεί κοπηκαν τα πόδια μου.

• Λυπημένη/-ος 2

91P4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 ώρες πρίν, Emilly800 είπε:

Συμμαθήτριες μόλις γύρισα όλα καλά αγοράκι είναι το νινι..τα βρήκε όλα όπως πρέπει ο γιατρός δεν με παρέπεμψε καν για αμνιο όποτε μην μασάτε το χουμε ακόμα..μια χαρά μωρά μπορούμε να γεννησουμε...απλά θέλει περισσότερη προσοχή κ καλύτερους επιστήμονες να μας κουραρουν.θα σας διαβάσω μετά ...

Χίλια μπράβο !!!! Είσαι πρότυπο επιμονής για εμένα..,

Just now, Klelia81 είπε:

Ναι μπαμπάτσικος χαχαχα. Γεννησε με καισαρικη γιατί δεν είχε γυρίσει το μωρο. Πηγα στον γιατρο τελικα εχω χασιμοτο.  Μου έδωσε χαπια και σε 2 μηνες θα ξανακανω εξετασεις για να δουμε μηπως χρειαστεί μεγαλυτερη δοση. Αλλα μου ειπε πως το να διορθωσω τον θυρωειδη δεν θα μου λυσει το προβλημα που εχω. Ηταν ξεκαθαρος σε αυτα που μου ειπε. "Δεν θέλω να σου δίνω ελπίδες" αυτα ήταν τα λογια του συγκεκριμένα. Δεν θα φτασουν οι ορμόνες σε ενα επιθυμητό επίπεδο για να επανελθει ο κυκλος μου. Με τις εξετασεις φαινεται καθαρά πως ειμαι σε εμμυνοπαυση. Και κάπου εκεί κοπηκαν τα πόδια μου.

Να σας ζήσει ο ανηψιος ο τροφαντουλης! Γερός και καλότυχος να είναι. 

Μπορώ να φανταστώ το σοκ σου, πίστεψέ με. Πάρε δύο βαθιές ανάσες, δωσε λίγο χρόνο στα πόδια σου και μετά σήκω και πάρε και δεύτερη και τρίτη γνώμη. Μέχρι να πεις πως το εξαντλησες το θέμα, το κάλυψες από όλες τις πλευρές, ξέρεις όλες τις πιθανές επιλογές και μόνο μετά από αυτό, θα αποφασίσεις τι θα κάνεις. Είμαστε όλες εδώ, δίπλα σου. 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Νανα82 είπε:

Χίλια μπράβο !!!! Είσαι πρότυπο επιμονής για εμένα..,

Ευχαριστώ κορίτσι μου...ο επομένων νικά...αλήθεια όμως είναι κ στάση ζωής για μένα δεν το βάζω κατω εύκολα..έβαλα βέβαια το όριο μου κ ήταν αυτό το μωράκι...γιατί κ εγώ κουραστηκα πολύ...αλλά αξίζει ..

• Μου αρέσει 1

Είμαι σίγουρη ότι αξίζει για αυτό παλεύω και εγώ!!! Έκανα εξέταση και το ενδομήτριο ήταν 10...

Just now, Emilly800 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου...ο επομένων νικά...αλήθεια όμως είναι κ στάση ζωής για μένα δεν το βάζω κατω εύκολα..έβαλα βέβαια το όριο μου κ ήταν αυτό το μωράκι...γιατί κ εγώ κουραστηκα πολύ...αλλά αξίζει ..

Είμαι σίγουρη ότι αξίζει για αυτό παλεύω και εγώ!!!Έκανα εξέταση και το ενδομήτριο ήταν 10...

Διαφημίσεις

Just now, Agatte είπε:

Να σας ζήσει ο ανηψιος ο τροφαντουλης! Γερός και καλότυχος να είναι. 

Μπορώ να φανταστώ το σοκ σου, πίστεψέ με. Πάρε δύο βαθιές ανάσες, δωσε λίγο χρόνο στα πόδια σου και μετά σήκω και πάρε και δεύτερη και τρίτη γνώμη. Μέχρι να πεις πως το εξαντλησες το θέμα, το κάλυψες από όλες τις πλευρές, ξέρεις όλες τις πιθανές επιλογές και μόνο μετά από αυτό, θα αποφασίσεις τι θα κάνεις. Είμαστε όλες εδώ, δίπλα σου. 

Δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο να κάνω. Το μόνο που μου μένει είναι κάθε φορά που θα ερχεται περιοδος να κάνω υπέρηχο αλλα και αυτό στην ουσία δεν θα έχει βάση γιατί οι ορμόνες δεν θα βοηιάνε στο να εξελιχθεί το οωθηλακιο φυσιολογικά. Στην επομενη περίοδο θα πάω οπως μου ειχε πει ο γυναικολόγος γιατί θέλει να ζορίσω τις οωθηκες λιγο παραπάνω αλλα αν δεν καταφερω τπτ και τότε θα σταματήσω. Δεν θα υπαρχει κατι αλλο πιστευω για να κάνω.  Σε ευχαριστώ για τα ομορφα λογια σου το ξερω οτι εισαστε διπλα μου, το νιώθω παρόλο που δεν γνωριζομαστε και  αυτό ειναι καλύτερο και απο τα ατομα που μας περιτριγυριζουν και δεν μπορουν να καταλάβουν. Θα χαίρομαι με την δική σας χαρά που εύχομαι να έρθει σύντομα.:x

91P4p2.png

Just now, Klelia81 είπε:

Σε παρακαλώ κοριτσακι μου μην το βάζεις κάτω και μην σε παίρνει από κάτω να τρέξεις να το ψάξεις να πας και σε άλλο γιατρό. Τίποτα δεν ειναι ακατόρθωτο. Εμείς ολες ειμαστε εδω για εσένα για να σε στηρίζουμε σε κάθε βήμα.για όλα υπάρχουν λύσεις. Κατανοώ ότι στεναχωρηθηκες  με τα λόγια του γιατρού αλλα εχε πίστη.θα το κυνηγήσεις και θα γίνεις μανούλα με όποιον τρόπο μπορείς οπως και ολες μας:x

• Μου αρέσει 2

Just now, Klelia81 είπε:

Δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο να κάνω. Το μόνο που μου μένει είναι κάθε φορά που θα ερχεται περιοδος να κάνω υπέρηχο αλλα και αυτό στην ουσία δεν θα έχει βάση γιατί οι ορμόνες δεν θα βοηιάνε στο να εξελιχθεί το οωθηλακιο φυσιολογικά. Στην επομενη περίοδο θα πάω οπως μου ειχε πει ο γυναικολόγος γιατί θέλει να ζορίσω τις οωθηκες λιγο παραπάνω αλλα αν δεν καταφερω τπτ και τότε θα σταματήσω. Δεν θα υπαρχει κατι αλλο πιστευω για να κάνω.  Σε ευχαριστώ για τα ομορφα λογια σου το ξερω οτι εισαστε διπλα μου, το νιώθω παρόλο που δεν γνωριζομαστε και  αυτό ειναι καλύτερο και απο τα ατομα που μας περιτριγυριζουν και δεν μπορουν να καταλάβουν. Θα χαίρομαι με την δική σας χαρά που εύχομαι να έρθει σύντομα.:x

Η δυναμη της θελησεως ειναι πολυ μεγαλη!Μην το βαζεις κατω

• Μου αρέσει 1

Just now, vasiliki2020 είπε:

Σε παρακαλώ κοριτσακι μου μην το βάζεις κάτω και μην σε παίρνει από κάτω να τρέξεις να το ψάξεις να πας και σε άλλο γιατρό. Τίποτα δεν ειναι ακατόρθωτο. Εμείς ολες ειμαστε εδω για εσένα για να σε στηρίζουμε σε κάθε βήμα.για όλα υπάρχουν λύσεις. Κατανοώ ότι στεναχωρηθηκες  με τα λόγια του γιατρού αλλα εχε πίστη.θα το κυνηγήσεις και θα γίνεις μανούλα με όποιον τρόπο μπορείς οπως και ολες μας:x

Θεωρώ πως επειδή υπάρχει και το θεμα κληρονομικότητα και ολα αυτά ειναι γενετικά δεν έχω πολλές πιθανότητες πια. Δεν θέλω να σταματησω να προσπαθώ αλλα και αυτά που μου λένε και οι γιατροι δεν βοηθάνε. Όχι πως θέλω να μου χαιδευουνε τα αυτιά τη δουλειά του κανουν και αυτοί αλλα ολες οι πιθανοτητες είναι εναντιον μου.

Just now, despina. είπε:

Η δυναμη της θελησεως ειναι πολυ μεγαλη!Μην το βαζεις κατω

Συμφωνώ αν υπαρχει μία σωστή και υγιείς βαση. 

91P4p2.png

Just now, Klelia81 είπε:

Θεωρώ πως επειδή υπάρχει και το θεμα κληρονομικότητα και ολα αυτά ειναι γενετικά δεν έχω πολλές πιθανότητες πια. Δεν θέλω να σταματησω να προσπαθώ αλλα και αυτά που μου λένε και οι γιατροι δεν βοηθάνε. Όχι πως θέλω να μου χαιδευουνε τα αυτιά τη δουλειά του κανουν και αυτοί αλλα ολες οι πιθανοτητες είναι εναντιον μου.

Διαβασε συνεντευξη της Π.Τρικαλιωτη ή της Ελεονωρα Μελετη που τους ελεγαν οτι δε μπορουν.Σου αναφερω αυτες γιατι ειναι επωνυμες

Διαφημίσεις

Just now, Klelia81 είπε:

Εννοειται πως δεν θα σταματήσεις να προσπαθείς οπως επίσης ξερεις οτι και η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Ειναι αληθεια οτι ορισμένοι γιατροί μιλάνε πολυ ωμα .εσυ με τα λόγια του συγκεκριμένου να πείσμωσεις και να κανεις τα παντα

Just now, vasiliki2020 είπε:

Εννοειται πως δεν θα σταματήσεις να προσπαθείς οπως επίσης ξερεις οτι και η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Ειναι αληθεια οτι ορισμένοι γιατροί μιλάνε πολυ ωμα .εσυ με τα λόγια του συγκεκριμένου να πείσμωσεις και να κανεις τα παντα

Καμιά φορά καλό μας κάνουν τα ωμά λογια πιστευω. Απο το να ονειροπολώ, το προτιμώ. Η αληθεια ειναι πως με έριξε ψυχολογικά και νομίζω πως θα φτάσω και στο σημείο να πει ο γιατρός ο ιδιος πως ξερεις κατι? Δεν υπαρχει κατι αλλο για να κάνεις.  Προς το παρον περιμένω την επομενη περιοδο και βλέπουμε..

91P4p2.png

Just now, Νανα82 είπε:

Είμαι σίγουρη ότι αξίζει για αυτό παλεύω και εγώ!!! Έκανα εξέταση και το ενδομήτριο ήταν 10...

Είμαι σίγουρη ότι αξίζει για αυτό παλεύω και εγώ!!!Έκανα εξέταση και το ενδομήτριο ήταν 10...

Ένα τέλειο ενδομήτριο..ότι πρέπει...κάνε τις επαφές σου κ θα πιασεις σύντομα μωράκι..

Just now, Emilly800 είπε:

Ένα τέλειο ενδομήτριο..ότι πρέπει...κάνε τις επαφές σου κ θα πιασεις σύντομα μωράκι..

Από το στόμα σου και στου θεού τα αυτί, τον ερχόμενο μήνα τελειώνω με μια θεραπεία που κάνω!!  Θα μιλήσω και με τη λευκου στο τέλος του μήνα να δω ότι είναι όλα καλά και βουρ..... ισχύει ότι μετά από αποβολή η γονιμότητα μας είναι μεγαλύτερη;;;

πρίν από 30 λεπτά , Klelia81 είπε:

Λοιπόν άκου την ιστορία της πεθεράς μου...αυτή γέννησε τον μεγάλο της γιο στα 28 κ μετά σταμάτησε εντελώς η περίοδος της....είχε θυρεοειδή πάντα...οι γιατροί της είπαν τέλος .παιδιά αλλά δεν κάνεις..Γερμανία τότε..τέσσερα χρόνια μετά μένει έγκυος χωρίς περίοδο στο Καμάρι μου τον άντρα μου κ άλλα τέσσερα χρόνια μετά στον μικρό τον γιο...δηλαδή ανα τέσσερα χρόνια της τύχαινε μια εγκυμοσύνη...έχει τρία παιδιά κ όμως αν την είχαμε να προσπαθεί εδώ στην παρεούλα κ να το ψάχνει θα δήλωνε υπογονιμη η γυναίκα...αλλά τότε δεν ψαχνανε τίποτα βαρουσαν εκεί οι άντρες κ σε 12 χρόνια έπιανε η άλλη κ τρεις εγκυμοσύνες...κ φαντάσου όταν έμεινε στον μικρό έκανε εμετούς η γυναίκα κ ο γιατρός την κορόιδευε φύγε από δω βρε στέρφα κ τέτοια κ την έστειλε στην κλινική να την καθαρίσουν αφού πρώτα της δώσανε φάρμακα κ της ήρθε λίγο αίμα...Άγιο είχε ...χαχαχαχα.εφταψυχη γάτα...θέλω να πω εννοείται όλα γίνονται...σίγουρα το άγχος μας μπλοκάρει από παντού...δες την πεθερά μου....χαρταετουληηη.

Just now, Νανα82 είπε:

Από το στόμα σου και στου θεού τα αυτί, τον ερχόμενο μήνα τελειώνω με μια θεραπεία που κάνω!!  Θα μιλήσω και με τη λευκου στο τέλος του μήνα να δω ότι είναι όλα καλά και βουρ..... ισχύει ότι μετά από αποβολή η γονιμότητα μας είναι μεγαλύτερη;;;

Έτσι λένε πολλά κορίτσια αλλά εγώ ήθελα τον χρόνο μου...αλλά εγώ έκανα αποξεσεις δεν καθάριζα μόνη μου...σε δύο από αυτές έμεινα στους οχτώ μήνες κ στην μια σε τρεις..εσύ αφού καθάρισες μόνη σου τώρα πολύ διαφορετικά θα είναι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...