Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

@Emilly800 μπράβο κοριτσάρα μου!!! Τώρα μπορείς επιτέλους να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου. Ετοιμάζεις τον γαμπρό ε??ε ρε τι έχει να γίνει κορίτσια πρέπει κάποια από εμάς να κάνει τη νύφη δε γίνεται αλλιώς χαχαχα!!!

Μεγάλο κουράγιο μου δίνεις ότι θα τα καταφέρω κ εγώ κ οι υπόλοιπες συμμαθητριες. Κορίτσια πάμε να παίξουμε το κυνήγι του σωστού αυγού χαχαχαχα θα μας κάτσει το νορμάλ αυγό δε μπορεί!!!

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Chrussa1982 said:

@Emilly800 μπράβο κοριτσάρα μου!!! Τώρα μπορείς επιτέλους να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου. Ετοιμάζεις τον γαμπρό ε??ε ρε τι έχει να γίνει κορίτσια πρέπει κάποια από εμάς να κάνει τη νύφη δε γίνεται αλλιώς χαχαχα!!!

Μεγάλο κουράγιο μου δίνεις ότι θα τα καταφέρω κ εγώ κ οι υπόλοιπες συμμαθητριες. Κορίτσια πάμε να παίξουμε το κυνήγι του σωστού αυγού χαχαχαχα θα μας κάτσει το νορμάλ αυγό δε μπορεί!!!

Εγώ μπορώ να παραγγείλω ένα κοριτσάκι για τον επόμενο κύκλο; μακαρι Παναγίτσα μου να πάρουμε σειρά μια μια. Ελάτε κορίτσια να βάλουμε όλες τα δυνατά μας να ζήσουμε και εμείς τέτοιες όμορφες στιγμές. 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 18 λεπτά , Emilly800 είπε:

Συμμαθήτριες μόλις γύρισα όλα καλά αγοράκι είναι το νινι..τα βρήκε όλα όπως πρέπει ο γιατρός δεν με παρέπεμψε καν για αμνιο όποτε μην μασάτε το χουμε ακόμα..μια χαρά μωρά μπορούμε να γεννησουμε...απλά θέλει περισσότερη προσοχή κ καλύτερους επιστήμονες να μας κουραρουν.θα σας διαβάσω μετά ...

Με το καλο να γεννηθεί το αγορακι αυτό που εκτός από καρπός του έρωτα σου με τον άντρα σου είναι και λίγο καρπός αυτού του γκρουπ και του φορουμ γενικώς! Έκανες την αρχή @Emilly800 , συνεχίζει η @depifish , άντε να πάρουμε σειρά κι εμείς μια μια...

• Μου αρέσει 6

1 hour ago, Emilly800 είπε:

Συμμαθήτριες μόλις γύρισα όλα καλά αγοράκι είναι το νινι..τα βρήκε όλα όπως πρέπει ο γιατρός δεν με παρέπεμψε καν για αμνιο όποτε μην μασάτε το χουμε ακόμα..μια χαρά μωρά μπορούμε να γεννησουμε...απλά θέλει περισσότερη προσοχή κ καλύτερους επιστήμονες να μας κουραρουν.θα σας διαβάσω μετά ...

Άντε ρε Εμιλλακι, με το καλό το πλασματακι σου! Ούτε αμνιο;;;; αυτά κι αν είναι νέα! Να περάσουν όμορφα και γαλήνια οι υπόλοιποι μήνες μέχρι να το σφίξει στην αγκαλιά σου! Αααχ... Έχω λιγωθει σα να έφαγα ένα οικογενειακό προφιτερολ μόνη μου! Με το καλό κοριτσάκι μου!αντε κι οι υπόλοιπες εδώ μέσα σιγά σιγά! 

Just now, TATAKI είπε:

Εγώ μπορώ να παραγγείλω ένα κοριτσάκι για τον επόμενο κύκλο; μακαρι Παναγίτσα μου να πάρουμε σειρά μια μια. Ελάτε κορίτσια να βάλουμε όλες τα δυνατά μας να ζήσουμε και εμείς τέτοιες όμορφες στιγμές. 

Αυτό που λυσσαξες με τον επόμενο κύκλο... Μπορεί να είναι και σε αυτόν λέμε! Πότε δεν περιμένεις τώρα; έχασα τις μέρες... Σε 5;

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Agatte said:

Άντε ρε Εμιλλακι, με το καλό το πλασματακι σου! Ούτε αμνιο;;;; αυτά κι αν είναι νέα! Να περάσουν όμορφα και γαλήνια οι υπόλοιποι μήνες μέχρι να το σφίξει στην αγκαλιά σου! Αααχ... Έχω λιγωθει σα να έφαγα ένα οικογενειακό προφιτερολ μόνη μου! Με το καλό κοριτσάκι μου!αντε κι οι υπόλοιπες εδώ μέσα σιγά σιγά! 

Αυτό που λυσσαξες με τον επόμενο κύκλο... Μπορεί να είναι και σε αυτόν λέμε! Πότε δεν περιμένεις τώρα; έχασα τις μέρες... Σε 5;

Χαχαχα λυσσαξα αλλα θα δεις που θα εχω δίκιο. Ειμαι 24η μερα. Συνηθως 27 με max 28. Σε 3 μερες το πολυ. Ειχα κανει νωρις ωορρηξία. Πιστευω αυριο μεθαυριο. 

1 hour ago, TATAKI είπε:

Χαχαχα λυσσαξα αλλα θα δεις που θα εχω δίκιο. Ειμαι 24η μερα. Συνηθως 27 με max 28. Σε 3 μερες το πολυ. Ειχα κανει νωρις ωορρηξία. Πιστευω αυριο μεθαυριο. 

Οκ αγάπη, θα περιμένουμε. Είμαστε καλές σε αυτό! 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Emilly800 είπε:

Μπραβο κοριτσι !! αγορομανα τελικα ε? Αντε με το καλο!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

8 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ρε παιδιά 

Πήρα τηλ για να κανονίσω για την υστεροσκοπηση 

Και μου είπαν μόνο ένα ντεπον πριν και καμιά νάρκωση ούτε μέθη 

Και μου είπαν ότι αν υπάρχουν συμφησεις ή κανένα μικρό πολυποδακι το αφαιρούν κατευθείαν πάλι χωρίς νάρκωση 

Τι γίνεται ρε παιδιά μήπως έχουν αλλάξει τα πράγματα ;; 

Αα και τιμή 250 ευρώ στο ιατρείο του 

Βρε κοριτσι, λιγο περιεργο μου φαινεται.... 

Εγω την Παρασκευή θα κανω επεμβατικη υστεροσκοπηση για αφαιρεση διαφραγματος στο ενδομητριο και θα μου κοστισει γυρω στα 1400€ γιατι πρέπει να πληρωθεί κλινικη, γιατρός αναισθησιολογος κλπ κλπ....και η κολλητη μου οταν εκανε υστεροσκοπηση περιπου τοσα οσα σου λεω εδωσε κι αυτή. Γενικα οι τιμες παιζουν αλλα τα 250€ ειναι πολυ λιγα ειτε προκειται για απλη εξεταση με υστεροσκοπηση ειτε για επεμβατικη νομιζω... 

Οπως και να εχει, εύχομαι να σου πανε ολα κατ'ευχην 

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Μπραβο κοριτσι !! αγορομανα τελικα ε? Αντε με το καλο!!

Ευχαριστώ Λίνα μου....τι λέγαμε για τα ρουχαλακια;;;;;θυμάσαι;;;;εσύ να τα ακούς..κρατά σου λέω ρουχαλακια..εγώ το είχα δαγκωτο ότι θα κάνω μια κορούλα κάποια στιγμή κ η μόνη μου έγνοια θα ήταν που να τα δώσω χαχαχαχα.

11 ώρες πρίν, Agatte είπε:

Ευχαριστώ συμμαθήτριά....ούτε καν αμνιο ...μου είπε εδώ έχω μια εικόνα μωρού κ βιοχημικών δεικτών που αν δεν ήσουν 40 στα 41 θα είχες μια στις 10000 πιθανότητες για ντάουν ενώ τώρα 1560..είπαμε δεν είμαστε αριθμοί είμαστε άνθρωποι...

12 ώρες πρίν, Flolipop είπε:

Με το καλο να γεννηθεί το αγορακι αυτό που εκτός από καρπός του έρωτα σου με τον άντρα σου είναι και λίγο καρπός αυτού του γκρουπ και του φορουμ γενικώς! Έκανες την αρχή @Emilly800 , συνεχίζει η @depifish , άντε να πάρουμε σειρά κι εμείς μια μια...

Ευχαριστώ πολύ φωτεινή μου ..εγώ περιμένω μια μια όλες..κ το έχουμε πει ξανά...εγώ προσωπικά δεν θα την παλευα αν δεν είχα την συμπαράσταση σας..

12 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ναι ναι φτιάχνω γαμπρουλη...καλό παιδί κ από σπίτι χαχαχαχα..εννοείται θα πιάσετε όλες στα κοντά ..όπως είπα θέλει σωστούς γιατρούς..εγω χθες κάνω την αυχενική στέλνει ο εμβρυολογος στην λευκού mail κατευθείαν με παίρνουν από το ιατρείο της να μου πουν ότι η αιμάτωση του πλακούντα είναι καλή κ οδηγίες για την συνέχεια..θέλω να πω νιώθω ασφάλεια ότι με φροντίζουν οι καλύτεροι...μεγάλη υπόθεση..

13 ώρες πρίν, TATAKI είπε:

Τέλεια νέα Εμιλίτσα. Με το καλό το μωράκι σου να έρθει. Χαλάρωσε τώρα και απόλαυσε την κοιλιτσα σου. Σίγουρος ο γιατρός για το φύλο; γιατι και εμενα στην αυχενικη αγόρι μου είχαν πει και στη β επιπεδου είδαμε εναν κορίτσαρο χαχαχα..

Ευχαριστώ γλυκειά μου..πιο σίγουρο πεθαίνεις...άντε να το πω γιατί με ρωτησανε πολλά κορίτσια για το πόσο σίγουρο...κ ο μεγάλος μου το ίδιο..το είδα νωρίς στον υπέρηχο ..έχουν μακρύ τσουτσουνι χαχαχαχαχα.το μακρύ είναι τσουτσουνι στον υπέρηχο ..η φουσκωμενη προεξοχή μπορεί να είναι ηηη ένα τσουτσουνακι ηηη μια πρησμένη κλειτορίδα...κ ούτε λωρος ήτανε...δύο τρεις φορές μας άνοιξε τα πόδια κ τρεις κ λίγο έβλεπα την τσουτσουρινα χαχαχα.

• Μου αρέσει 4

Είναι όντως μεγάλη υπόθεση να έχεις εμπιστοσύνη και σωστή καθοδήγηση από τον γιατρό σου κορίτσι μου. Προικισμένο το αγόρι σου λοιπόν χαχαχαχα ε ρε κάτι μωρά που βγάζει η παρέα!!!

Άντε τώρα μπορείς να μας βάλεις σε μια σειρά και μια μια να παίρνουμε θετικό τεστακι εγκυμοσυνης.

Καλά κορίτσια να δείτε ο άντρας μου κάθε φορά που σας διαβάζω και γράφω με ρωτάει "με ποιον μιλάς πάλι;". Τι να του πω του χριστιανού ότι λέω τον πόνο μου σε ομοιοπαθουσες και σχολιάζουμε τα σπέρματα των αντρών μας??χαχαχαχαχα.

Καλημέρα μας κιόλας!!έλιωσε το χιόνι εδώ και ήρθα δουλειά.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

πρίν από 5 λεπτά , Emilly800 είπε:

Ευχαριστώ Λίνα μου....τι λέγαμε για τα ρουχαλακια;;;;;θυμάσαι;;;;εσύ να τα ακούς..κρατά σου λέω ρουχαλακια..εγώ το είχα δαγκωτο ότι θα κάνω μια κορούλα κάποια στιγμή κ η μόνη μου έγνοια θα ήταν που να τα δώσω χαχαχαχα.

Ευχαριστώ συμμαθήτριά....ούτε καν αμνιο ...μου είπε εδώ έχω μια εικόνα μωρού κ βιοχημικών δεικτών που αν δεν ήσουν 40 στα 41 θα είχες μια στις 10000 πιθανότητες για ντάουν ενώ τώρα 1560..είπαμε δεν είμαστε αριθμοί είμαστε άνθρωποι...

Ευχαριστώ πολύ φωτεινή μου ..εγώ περιμένω μια μια όλες..κ το έχουμε πει ξανά...εγώ προσωπικά δεν θα την παλευα αν δεν είχα την συμπαράσταση σας..

Ναι ναι φτιάχνω γαμπρουλη...καλό παιδί κ από σπίτι χαχαχαχα..εννοείται θα πιάσετε όλες στα κοντά ..όπως είπα θέλει σωστούς γιατρούς..εγω χθες κάνω την αυχενική στέλνει ο εμβρυολογος στην λευκού mail κατευθείαν με παίρνουν από το ιατρείο της να μου πουν ότι η αιμάτωση του πλακούντα είναι καλή κ οδηγίες για την συνέχεια..θέλω να πω νιώθω ασφάλεια ότι με φροντίζουν οι καλύτεροι...μεγάλη υπόθεση..

Ευχαριστώ γλυκειά μου..πιο σίγουρο πεθαίνεις...άντε να το πω γιατί με ρωτησανε πολλά κορίτσια για το πόσο σίγουρο...κ ο μεγάλος μου το ίδιο..το είδα νωρίς στον υπέρηχο ..έχουν μακρύ τσουτσουνι χαχαχαχαχα.το μακρύ είναι τσουτσουνι στον υπέρηχο ..η φουσκωμενη προεξοχή μπορεί να είναι ηηη ένα τσουτσουνακι ηηη μια πρησμένη κλειτορίδα...κ ούτε λωρος ήτανε...δύο τρεις φορές μας άνοιξε τα πόδια κ τρεις κ λίγο έβλεπα την τσουτσουρινα χαχαχα.

@Emilly800 μου κοριτσάρα μου χαιρομαι παρα πολύ που όλα ειναι καλά. Τωρα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου και να σκεφτεσαι πάνες σαλιάρες και ρουχαλάκια!! Με το καλό να έρθει ο παιδαρος σου!!!

Κοριτσια καλημέρα σε όλες!! Εχθες εμπαινα σας διάβαζα αλλα που χρονος να γραψω. Γέννησε η κουνιαδα μου εχθες και ειχα στο σπίτι τα ανηψια μου και καταλαβαινετε. Τηλεκπαιδευση ολα μαζι την ιδια στιγμη μετα παιχνιδι φασαρία πανικος!!! Δυστυχως δεν μπορουμε να παμε στη κλινική δεν το επιτρεπουν λογω covid ομως το μωρό ειναι ενα πανεμορφο αγορακι 4.5 κιλά!!!!!! Ευχομαι σε όλες μας να ζήσουμε (ξανα) αυτή τη μοναδική εμπειρία.  Ευτυχώς έχω τον αντρα μου σήμερα σπιτι και θα μπορεσω να πεταχτώ στον ενδοκρινολογο για να του δειξω τις εξετάσεις!! 

13 ώρες πρίν, TATAKI είπε:

Μέχρι να έρθει ελπιζουμε συμμαθητρια!!!!:x

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

91P4p2.png

@Klelia81 να σας ζήσει το νινι της κουνιάδας σου!!!γερό και καλότυχο στη ζωή του. Φαντάζομαι θα γινόταν χαμός με τα ανήψια στο σπίτι και όλη η μέρα σου θα ήταν γεμάτη. Καλέ τι θηρίο γέννησε 4.5 κιλά? Θρεφταρι ολόκληρο. Γέννησε φυσιολογικά?? Υπομονή όταν με το καλό πάει σπίτι θα την δείτε κ εκείνη και το μωράκι. 

Πηγές εν τέλει στο γιατρο? Περιμένουμε νέα.

@TATAKI μου ελπίζω να μην έρθει περίοδος και να κάνουμε διαδικτυακό πάρτυ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...