Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

Just now, Chrussa1982 είπε:

Όντως σήμερα το ολόλευκο τοπίο σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα και να ονειρεύεσαι ταξίδια μακρινά!! Ήπιαμε καφεδάκι με τον καλό μου και είπαμε να μην αφήσουμε την ευκαιρία και σεξουαλιστηκαμε κιόλας χαχαχαχα. 

@Agatte άσε μας εμάς να λέμε τόσα στόματα σου ευχόμαστε δε μπορεί να μην πιάσουν οι ευχές. 

Σήμερα δε θα πήγαινε τελικά η @Emilly800 για υπέρηχο η λέτε να την ακύρωσαν πάλι?

Αχ τι ωραία που ήσασταν και οι δύο στο σπίτι και χουχουλιασατε! 

Ευχαριστώ ρε κορίτσι αλλά πραγματικά δεν το βλέπω. Νιωθω χαμένη υπόθεση. Μακάρι να πιάσει λίγη από τη θετική ενέργεια που μου στέλνετε! 

Ναι σήμερα είναι να πάει το κορίτσι και δεν πιστεύω να της ακυρώσουν. Στις πιο βόρειες περιοχές, έχουν λιώσει ήδη τα χιόνια. 

Just now, despina. είπε:

Εγώ πάντως αύριο έχω ραντεβού με το γυναικολόγο στην Αθήνα και πολυ φοβάμαι οτι θα ακυρωθεί...

Πάρε από σήμερα ένα τηλέφωνο. Είσαι μακριά; αν είναι μη ξεσηκωθείς άδικα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε παιδιά 

Πήρα τηλ για να κανονίσω για την υστεροσκοπηση 

Και μου είπαν μόνο ένα ντεπον πριν και καμιά νάρκωση ούτε μέθη 

Και μου είπαν ότι αν υπάρχουν συμφησεις ή κανένα μικρό πολυποδακι το αφαιρούν κατευθείαν πάλι χωρίς νάρκωση 

Τι γίνεται ρε παιδιά μήπως έχουν αλλάξει τα πράγματα ;; 

Just now, Ellidr είπε:

Ρε παιδιά 

Και μου είπαν ότι αν υπάρχουν συμφησεις ή κανένα μικρό πολυποδακι το αφαιρούν κατευθείαν πάλι χωρίς νάρκωση 

Αα και τιμή 250 ευρώ στο ιατρείο του 

• Μου αρέσει 1

Just now, Ellidr είπε:

Ρε παιδιά 

Μου κάνει εντύπωση ρε φιλενάδα μόνο ντεπον δεδομένου ότι είναι ελαφρύ παυσίπονο κατ' εμέ. Για την σαλπιγγογραφια μου είπαν να πιω ένα buscopan 1000ρι το πρωί και ένα μια ώρα πριν την εξέταση. Πήρα mesulid που είναι το μόνο που με πιάνει. 

Χωρίς νάρκωση θα σου αφαιρέσουν αν βρεθεί κάτι?? Δεν ξέρω ρε κορίτσι εγώ θα φοβόμουν χωρίς μέθη. 

Just now, Ellidr είπε:

Ρε παιδιά 

Κορίτσι, πάρε να ρωτήσεις κι αλλού. Στο ιασω που κοιτούσα εγώ, είχε η σαλπιγγογραφια με υστεροσκοπηση 190€

@Ellidr Αν ειναι να σου κανει επεμβατικη υστεροσκοπηση οπου θα κανω κι εγω για να αφαιρεσω πολυποδες σου ειπε βλακειες.
Στην διαγνωστικη υστεροσκοπηση μπορει και να ισχυουν αυτα γιατι δε θα σου κανει καποια επεμβαση.Ομως στην επεμβατικη,χρειαζεται ναρκωση και φυσικα ειναι και αλλη η τιμη.
Κι επισης στη σαλπιγγογραφια που αναφερεται παραπανω εμενα οντως μου ειπαν να μην παρω τιποτα κι ευτυχως πονεσα σε υποφερτο βαθμο.
Αρα ειναι κι αναλογα τον γιατρο και το ποσο αντεχεις τον πονο.Οχι ομως για επεμβαση,το ξαναλεω.Αν υπαρχει υπονοια για πολυποδες ειναι αλλη διαδικασια.
Καταρχας δε θα πρεπε να εχει δει στον υπερηχο ή στη σαλπιγγογραφια αν εχεις πολυποδες?

Διαφημίσεις

Just now, Ellidr είπε:

Ρε παιδιά 

Βλακιες σου λένε δεν κάνουν κάτι χωρίς μεθη αν βρουν κάτι εγώ είχα κάνει υστεροσαλπιγγογραφια στο ιασω και μου έδωσαν buscopan να παρω.εγω γενικα δεν αντέχω κ τον πονο

Η υστεροσαλπιγγογραφια δεν εχει καποια σχεση με την υστεροσκοπηση,ετσι?
Εχω αυτη την απορια λογω του πρωτου συνθετικου υστερο-σαλπιγγογραφια.Ομως διαβασα οτι ειναι η κλασσικη σαλπιγγογραφια.Αλλη εξεταση ειναι η υστεροσκοπηση

Just now, despina. είπε:

Η υστεροσαλπιγγογραφια δεν εχει καποια σχεση με την υστεροσκοπηση,ετσι?
Εχω αυτη την απορια λογω του πρωτου συνθετικου υστερο-σαλπιγγογραφια.Ομως διαβασα οτι ειναι η κλασσικη σαλπιγγογραφια.Αλλη εξεταση ειναι η υστεροσκοπηση

Αλλη εξεταση ειναι η υστεροσκοπηση στι ιασω ξερει οτι μπορείς να κανεις και τα δυο μαζί κοστίζει γύρω στα 190 και εχεις κ λήψεις της μητρας σε 3d  εικόνα 

Εγώ ξέρω οτι έδωσα 154€ στο Μητερα για υστεροσαλπιγγογραφια και ειχα την απορια αν ηταν με υστεροσκοπηση μαζι.
Εκει μου βρηκαν και τους πολυποδες και μου παν για επεμβατικη υστεροσκοπηση.Μαλλον την απλη σαλπιγγογραφια μου εκαναν,ετσι?

Just now, despina. είπε:

Εγώ ξέρω οτι έδωσα 154€ στο Μητερα για υστεροσαλπιγγογραφια και ειχα την απορια αν ηταν με υστεροσκοπηση μαζι.
Εκει μου βρηκαν και τους πολυποδες και μου παν για επεμβατικη υστεροσκοπηση.Μαλλον την απλη σαλπιγγογραφια μου εκαναν,ετσι?

Έχουν πέσει τωρα οι τιμές παλιά ήταν πιο ακριβά σαλπιγγογραφια έκανες οχι υστεροσκοπηση.καθε νοσοκομείο εχει άλλες τιμες

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, Bellas είπε:

Όχι δεν είχε ξανά τύχει 

Με αλλεργικό σοκ αλλά μια φορά έχω ξαναπάει νοσοκομείο απο ponstan τώρα πρέπει σίγουρα να πάω σε Αλλεργιολόγο

Συμμαθήτριες μόλις γύρισα όλα καλά αγοράκι είναι το νινι..τα βρήκε όλα όπως πρέπει ο γιατρός δεν με παρέπεμψε καν για αμνιο όποτε μην μασάτε το χουμε ακόμα..μια χαρά μωρά μπορούμε να γεννησουμε...απλά θέλει περισσότερη προσοχή κ καλύτερους επιστήμονες να μας κουραρουν.θα σας διαβάσω μετά ...

• Μου αρέσει 13

4 hours ago, Ellidr said:

Χαμός και στη Κρήτη ήρθαν κ εδώ τα χιόνια

Καλημέρα κ από μένα μακάρι να δούμε  άσπρη μέρα και μετάφορικα

Χαχαχαχα

Κοριτσι Κρητη εισαι κι συ; που; εμεις παντως εδω στα Χανια ουτε για δειγμα χιονι... Μου στελνουν ολη μερα αδερφια-ξαδερφια φωτο με.χιονια στα μπαλκονια απο Αθηνα κι εγω τους στελνω τη μπουγαδα του γειτονα! Κλαψ! 

2 hours ago, Chrussa1982 said:

Σήμερα δε θα πήγαινε τελικά η @Emilly800 για υπέρηχο η λέτε να την ακύρωσαν πάλι?

Κι εγω αυτο περιμενω... απο χτες το σκεφτομαι και περιμενω ποτε θα μπει να μας πει τα χαρμοσυνα νεα! 

Just now, Emilly800 said:

Συμμαθήτριες μόλις γύρισα όλα καλά αγοράκι είναι το νινι..τα βρήκε όλα όπως πρέπει ο γιατρός δεν με παρέπεμψε καν για αμνιο όποτε μην μασάτε το χουμε ακόμα..μια χαρά μωρά μπορούμε να γεννησουμε...απλά θέλει περισσότερη προσοχή κ καλύτερους επιστήμονες να μας κουραρουν.θα σας διαβάσω μετά ...

Ααααα μεχρι να φτασω στη τελευταια σελιδα ειχε απαντησει! Πιο γρηγορη κι απ τη σκια της! Μπραβο κοριτσαρα! Πολυ χαιρομαι!!! Με το καλο να χαρεις τον αγοραρο σου! Φτου φτου!!! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Emilly800 είπε:

Μπραβο κοριτσακι μου ειδες που αγχωνοσουν; μια χαρα λειτουργούμε ακομα χαχαχα.με το καλό ο αγοραρος  σου:x

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, vasiliki2020 είπε:

Μπραβο κοριτσακι μου ειδες που αγχωνοσουν; μια χαρα λειτουργούμε ακομα χαχαχα.με το καλό ο αγοραρος  σου:x

Ευχαριστώ βασιλικουλα μου...εύχομαι σύντομα πολύ σύντομα να μιλάμε μόνο για μωρά κ να τα αφήσουμε όλα τα περασμένα πίσω επιτέλους.

• Μου αρέσει 4

Just now, Emilly800 said:

Τέλεια νέα Εμιλίτσα. Με το καλό το μωράκι σου να έρθει. Χαλάρωσε τώρα και απόλαυσε την κοιλιτσα σου. Σίγουρος ο γιατρός για το φύλο; γιατι και εμενα στην αυχενικη αγόρι μου είχαν πει και στη β επιπεδου είδαμε εναν κορίτσαρο χαχαχα..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...