Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Bellas είπε:

Ρε κορίτσια σήμερα πριν πάθω το αλλεργικό σοκ έκανα τεστακι ωορρηξία στο ένα λεπτό έδειξε αρνητικό και μετά από κανένα τρίλεπτο που το κοίταξα αρνητικό, με όλη την φασαρία με το αλλεργικό σοκ το ξέχασα στο μπάνιο, το βράδυ που μπήκα στο μπάνιο και το είδα έδειχνε θετικό, είναι 9 μήνα του κυκλου με κύκλο απο 25 μερες μέχρι 27 

Σκέφτομαι να ειναι ψευδές το αποτέλεσμα γιατί λέει μέσα μετά τα 10 λεπτά το αποτέλεσμα δεν είναι έγκυρο, η γραμμή ήταν λιγότερο σκούρα απο του ελέγχου αλλά ήταν εκεί εγώ θεωρώ έδειχνε θετικό. 

Θα κάνω και αύριο για να σιγουρευτώ 

Για να μην χάσω την μέρα μάζεψα τις δυνάμεις μου και έκανα καλό μεσημεράκι :-D

Αλλά προφανώς μετά από το καιρό το σπέρμα δεν θα είναι ότι καλύτερο 

Λέτε να έχασα την μέρα την καλή και έπρεπε να ξεκινήσω από εχθές 

Κοριτσι δεν κοιτάς μετά το 10λεπτο απ' ότι ξέρω. Βρε σεξομαραθωνοδρομε, άντεξες μετά το αλλεργικό σοκ; επίσης κράτα κατά νου, πώς ακόμα κι αν ήταν θετικό, είχες επαφή και πρέπει να συνεχίσεις και σήμερα και αύριο. Οπότε είσαι καλυμμένη. Αλλά δεν πιστεύω πως ήταν θετικό αφου στα πρώτα λεπτά έδειξε αρνητικό. Δεν ξέρω, εγώ έκοψα τα τεστ κι αυτό το μήνα είμαι πιο χαλαρή ψυχολογικά. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Bellas είπε:

Ρε κορίτσια σήμερα πριν πάθω το αλλεργικό σοκ έκανα τεστακι ωορρηξία στο ένα λεπτό έδειξε αρνητικό και μετά από κανένα τρίλεπτο που το κοίταξα αρνητικό, με όλη την φασαρία με το αλλεργικό σοκ το ξέχασα στο μπάνιο, το βράδυ που μπήκα στο μπάνιο και το είδα έδειχνε θετικό, είναι 9 μήνα του κυκλου με κύκλο απο 25 μερες μέχρι 27 

Σκέφτομαι να ειναι ψευδές το αποτέλεσμα γιατί λέει μέσα μετά τα 10 λεπτά το αποτέλεσμα δεν είναι έγκυρο, η γραμμή ήταν λιγότερο σκούρα απο του ελέγχου αλλά ήταν εκεί εγώ θεωρώ έδειχνε θετικό. 

Θα κάνω και αύριο για να σιγουρευτώ 

Για να μην χάσω την μέρα μάζεψα τις δυνάμεις μου και έκανα καλό μεσημεράκι :-D

Αλλά προφανώς μετά από το καιρό το σπέρμα δεν θα είναι ότι καλύτερο 

Λέτε να έχασα την μέρα την καλή και έπρεπε να ξεκινήσω από εχθές 

Το τεστ ωορρηξίας για να είναι θετικό θα πρέπει να είναι πιο σκούρο από τη γραμμή κοντρόλ ή έστω το ίδιο σκούρο 

Μη φοβού συνέχισε τη καλή δουλειά

Καλημέρα

Just now, Agatte said:

Κοριτσι δεν κοιτάς μετά το 10λεπτο απ' ότι ξέρω. Βρε σεξομαραθωνοδρομε, άντεξες μετά το αλλεργικό σοκ; επίσης κράτα κατά νου, πώς ακόμα κι αν ήταν θετικό, είχες επαφή και πρέπει να συνεχίσεις και σήμερα και αύριο. Οπότε είσαι καλυμμένη. Αλλά δεν πιστεύω πως ήταν θετικό αφου στα πρώτα λεπτά έδειξε αρνητικό. Δεν ξέρω, εγώ έκοψα τα τεστ κι αυτό το μήνα είμαι πιο χαλαρή ψυχολογικά. 

Να σου πω και εγω είχα πει δεν θα κάνω τεστ  αλλά επειδή είχα ρευστά υγρα καπάκι μετά την περιοδο λέω δεν κάνω ένα να μου φύγει η ιδέα. Θα κάνω και σήμερα έτσι για την ιδέα!

Όσο για τον μαραθώνιο τι να κάνω αγάπη μου!τόσα χρόνια το κάναμε μέρα πάρα μέρα τις γονιμες τώρα θα το αλλάξω αυτό γιατί νομίζω ότι η κατάσταση θέλει πλακωμα !

Just now, Ellidr said:

Το τεστ ωορρηξίας για να είναι θετικό θα πρέπει να είναι πιο σκούρο από τη γραμμή κοντρόλ ή έστω το ίδιο σκούρο 

Μη φοβού συνέχισε τη καλή δουλειά

Καλημέρα

Με μπερδεύουν τα τεστ εμένα, της home test κάνω Η οποία λέει μέσα αν βγει γραμμή ακόμα πιο αγνή από την γραμμή ελέγχου θεωρείτε θετικό, αλλά επειδή εγώ το παράτησα και το κοίταξα μερα από ώρες! είναι άκυρο δεν μπορώ να το θεωρήσω έγκυρο , θα κάνω και ένα σήμερα να είμαι σίγουρη 

Just now, Bellas είπε:

Να σου πω και εγω είχα πει δεν θα κάνω τεστ  αλλά επειδή είχα ρευστά υγρα καπάκι μετά την περιοδο λέω δεν κάνω ένα να μου φύγει η ιδέα. Θα κάνω και σήμερα έτσι για την ιδέα!

Όσο για τον μαραθώνιο τι να κάνω αγάπη μου!τόσα χρόνια το κάναμε μέρα πάρα μέρα τις γονιμες τώρα θα το αλλάξω αυτό γιατί νομίζω ότι η κατάσταση θέλει πλακωμα !

Με μπερδεύουν τα τεστ εμένα, της home test κάνω Η οποία λέει μέσα αν βγει γραμμή ακόμα πιο αγνή από την γραμμή ελέγχου θεωρείτε θετικό, αλλά επειδή εγώ το παράτησα και το κοίταξα μερα από ώρες! είναι άκυρο δεν μπορώ να το θεωρήσω έγκυρο , θα κάνω και ένα σήμερα να είμαι σίγουρη 

Αχ μακάρι να είναι ο τυχερός μήνας αυτός! 

Αν γίνει κανένα θαύμα με εμένα αυτο το μηνα, γιατί περί θαύματος θα πρόκειται, πλακωθείτε ολες! Για 5 μέρες σερί είχαμε επαφές κάθε μέρα Χ 2!!!ακομα πονάνε τα πόδια μου! Τέλος πάντων, έκανα καλή γυμναστική. Θα κρατήσω αυτό. 

Καλημέρα από τον ολόλευκο Πειραιά!!το έστρωσε κανονικά δεν πήγα για δουλειά και απολαμβάνω καφεδάκι!!!

@Agatte πας για Ολυμπιακό ρεκόρ εσύ??αυτό το 5 μέρες Χ 2 είναι ανήκουστο μπράβο ρε θηρίο. Αξία αξία!!! Και μετά μου λες να μη σε έχω στανταρακι χαχαχαχα.

Πάλι καλά που σε πονάνε μόνο τα πόδια σου. Εγώ θα ήθελα ολική συναρμολόγηση στη θέση σου.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα από τον ολόλευκο Πειραιά!!το έστρωσε κανονικά δεν πήγα για δουλειά και απολαμβάνω καφεδάκι!!!

@Agatte πας για Ολυμπιακό ρεκόρ εσύ??αυτό το 5 μέρες Χ 2 είναι ανήκουστο μπράβο ρε θηρίο. Αξία αξία!!! Και μετά μου λες να μη σε έχω στανταρακι χαχαχαχα.

Πάλι καλά που σε πονάνε μόνο τα πόδια σου. Εγώ θα ήθελα ολική συναρμολόγηση στη θέση σου.

Τι ωραία! Κι εγώ από χθες κάθομαι. Αύριο πια, λέω να πάω... 

Ε, το τραβάμε από τα μαλλιά τώρα, κατάλαβες; όλο τον υπόλοιπο μήνα, δεν έχουμε κουράγιο για τίποτα. Τα δίνουμε όλα μέσα στις γονιμες και ξεχαρβαλωνουμε μετά. Τρελή κούραση. Να μη με έχεις καθόλου στανταρακι. Αφού έχουμε θέμα βρε, πως θα το πιάσουμε. Οι γιατροί είπαν πως έχουμε κάποιες πιθανότητες με βάση τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγραμματος να μείνω φυσιολογικά μέσα σε μία διετία αλλά ως τότε θα μεγαλώνω και θα πέφτει κι άλλο η ποιότητα των κλουβιων αυγών μου. Η αγάπη αποφάσισε να πάει για νέο σπερμοδιαγραμμα μόνο αν αδιαθετησω... Να θυμηθώ να κάνουμε ένα αναμνηστικό σεχ, μην πάει με 2 βδομαδων μπαγιατιλα. 

Επίσης, κάτι μου λέει πως θα αδιαθετησω νωρίτερα 

Just now, Chrussa1982 είπε:

Καλημερααα και εδω στη νικαια χαμός από χιονι υπέροχα ειναι

• Μου αρέσει 3

Just now, Agatte said:

Αχ μακάρι να είναι ο τυχερός μήνας αυτός! 

Αν γίνει κανένα θαύμα με εμένα αυτο το μηνα, γιατί περί θαύματος θα πρόκειται, πλακωθείτε ολες! Για 5 μέρες σερί είχαμε επαφές κάθε μέρα Χ 2!!!ακομα πονάνε τα πόδια μου! Τέλος πάντων, έκανα καλή γυμναστική. Θα κρατήσω αυτό. 

Στο εύχομαι καρδιά μου απο τα μέσα της ψυχής μου!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Agatte είπε:

Τι ωραία! Κι εγώ από χθες κάθομαι. Αύριο πια, λέω να πάω... 

Ε, το τραβάμε από τα μαλλιά τώρα, κατάλαβες; όλο τον υπόλοιπο μήνα, δεν έχουμε κουράγιο για τίποτα. Τα δίνουμε όλα μέσα στις γονιμες και ξεχαρβαλωνουμε μετά. Τρελή κούραση. Να μη με έχεις καθόλου στανταρακι. Αφού έχουμε θέμα βρε, πως θα το πιάσουμε. Οι γιατροί είπαν πως έχουμε κάποιες πιθανότητες με βάση τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγραμματος να μείνω φυσιολογικά μέσα σε μία διετία αλλά ως τότε θα μεγαλώνω και θα πέφτει κι άλλο η ποιότητα των κλουβιων αυγών μου. Η αγάπη αποφάσισε να πάει για νέο σπερμοδιαγραμμα μόνο αν αδιαθετησω... Να θυμηθώ να κάνουμε ένα αναμνηστικό σεχ, μην πάει με 2 βδομαδων μπαγιατιλα. 

Επίσης, κάτι μου λέει πως θα αδιαθετησω νωρίτερα 

Καλημερααα κορίτσια κατσε και εσυ εχεις βγάλει πόρισμα ότι θα αδιαθετησεις ποτε δεν ξέρεις.ελπιζουμε για το καλύτερο 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, vasiliki2020 είπε:

Καλημερααα και εδω στη νικαια χαμός από χιονι υπέροχα ειναι

Καλημέρα γειτόνισσα!Κι εγω Νικαια ειμαι!!
Χιονια στο καμπαναριο !Καλημερα σε ολες!

• Μου αρέσει 4

Just now, despina. είπε:

Καλημέρα γειτόνισσα!Κι εγω Νικαια ειμαι!!
Χιονια στο καμπαναριο !Καλημερα σε ολες!

Καλημερααα γειτονισσα ειναι φανταστικό το τοπίο δεν υπαρχει

• Μου αρέσει 1

Όντως σήμερα το ολόλευκο τοπίο σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα και να ονειρεύεσαι ταξίδια μακρινά!! Ήπιαμε καφεδάκι με τον καλό μου και είπαμε να μην αφήσουμε την ευκαιρία και σεξουαλιστηκαμε κιόλας χαχαχαχα. 

@Agatte άσε μας εμάς να λέμε τόσα στόματα σου ευχόμαστε δε μπορεί να μην πιάσουν οι ευχές. 

Σήμερα δε θα πήγαινε τελικά η @Emilly800 για υπέρηχο η λέτε να την ακύρωσαν πάλι?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...