Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

Just now, Bellas είπε:

Κορίτσια τι κάνετε! Εγώ είπα να ξεκινήσω χαρωπή σήμερα τις προσπάθειες μαζί το mucosolvan αλλά τζίφος η υπόθεση, έκανα αλλεργικό σοκ στο σιρόπι! Επομένως κατέληξα στο κέντρο υγείας με κορτιζόνη 

Δεν πέφτω όμως το βράδυ κανονικά θα κάνω προσπάθεια!!!

Ε όχι ρε γμτ... Περαστικά! Μ' αρέσει που δεν πτοείσαι! Πάμε γερά! 

Just now, Klelia81 είπε:

Πηγα συστημένη απο μια φιλη που την ειχε βοηθησει στο παρελθον. Βεβαια και στον γυναικολογο συστημένη ειχα παει αλλα anyway θα δείξει. Και να μου πει πως δεν μπορω να κανω κάτι θα πάρω και άλλη γνωμη.

Παω την Τετάρτη. Να δούμε επηρεαζει την κατασταση μου ή οχι?

Να πας και μακάρι να έχει να σου δώσει σωστές απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο επιθυμητό. Και φυσικά θα συνεχίσεις να το ψάχνεις. Η επιστήμη έχει κάνει τεράστια βήματα. Γυναίκα που θέλει να κάνει παιδί, κάνει παιδί, τέλος. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Bellas said:

Κορίτσια τι κάνετε! Εγώ είπα να ξεκινήσω χαρωπή σήμερα τις προσπάθειες μαζί το mucosolvan αλλά τζίφος η υπόθεση, έκανα αλλεργικό σοκ στο σιρόπι! Επομένως κατέληξα στο κέντρο υγείας με κορτιζόνη 

Δεν πέφτω όμως το βράδυ κανονικά θα κάνω προσπάθεια!!!

Σε καταλαβαινω απολυτα...Εγω επαθα προσφατα με νουροφεν αλλεργια και 2 μηνες εκανα αγωγη. Σκεφτομουν απο την μια να παρω λιγο mucosolvan και απο την αλλη σκεφτομουν και την αλλεργια που περασα προσφατα. Εννοειται πως δεν θα παρω τωρα μετα την περιπετεια σου. Να φανταστεις επαιρνα κατι βιταμινες που μου εδωσε η γιατρος μου και τις εχω κοψει και αυτες γιατι μου ειχαν πει να τις σταματησω και τωρα φοβαμαι να τις ξαναρχισω. Θελει προσοχη με ολα. Βιταμινες, φαρμακα οτι βαζουμε μεσα στον οργανισμο μας κοριτσια. Περαστικά σου εύχομαι

• Μου αρέσει 1

Just now, Chrussa1982 είπε:

Διάβαζα κ εγώ χαρουμενη για ξινιλες και με πρόλαβες. Καλύπτεις ευρύ φάσμα συμπτωμάτων πάντως χαχαχαχα!!! Το μυαλό μου πάει μήπως σου έρθει νωρίτερα περίοδος γιατί για τα δικά μου δεδομένα είναι λίγο νωρίς για συμπτώματα περιόδου αν και κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.

Εγώ ακόμα τπτ μιας και περιμένουμε ίδια μέρα.

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι, μήπως μου έρθει νωρίτερα. Τέλος πάντων, θα δείξει σε λίγες μέρες. Είμαι στη 19η μέρα και συνήθως μου έρχεται στις 26 με 27 μέρες. Το είπα ξανά, δεν περιμένω να έγινε κάτι κι αυτό το μήνα αλλά οκ... Να 'χαμε να λέγαμε. 

4 minutes ago, Agatte said:

Δεν ξέρω ειλικρινά. Το να βρεις ένα γιατρό να συνεννοεισαι είναι τόσο πιθανό όσο το τζακποτ στο τζοκερ. 

Κατά τις 23 με 24 του μήνα περιμένω και σήμερα αισθάνομαι ήδη κράμπες, έχω παγωμένα άκρα και νωρίτερα είχα πολλές αναγούλες και ξινιλα. Αυτά για μένα τους τελευταίους μήνες είναι συμπτώματα περιόδου. Για να σε προλάβω το λέω. Στην εγκυμοσύνη από την 6η βδομάδα και μετά ξεκινάνε οι αναγούλες. Α, έβγαλα και το σπυρί της περιόδου. 

Και εμενα αρχισαν τα προεορτια. Πεμπτη- Παρασκευη περιμενω και νιωθω ηδη να ερχεται. Κατι πονακια, ενα βαρος. Οπως καθε μηνα δηλαδη. Τοσες πολλες μέρες πριν έχεις συμπτώματα; 

Just now, Agatte said:

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι, μήπως μου έρθει νωρίτερα. Τέλος πάντων, θα δείξει σε λίγες μέρες. Είμαι στη 19η μέρα και συνήθως μου έρχεται στις 26 με 27 μέρες. Το είπα ξανά, δεν περιμένω να έγινε κάτι κι αυτό το μήνα αλλά οκ... Να 'χαμε να λέγαμε. 

Ειχες απαντησει αλλα δεν το ειδα γιατι πρέπει να γραφαμε μαζι..

Just now, TATAKI είπε:

Και εμενα αρχισαν τα προεορτια. Πεμπτη- Παρασκευη περιμενω και νιωθω ηδη να ερχεται. Κατι πονακια, ενα βαρος. Οπως καθε μηνα δηλαδη. Τοσες πολλες μέρες πριν έχεις συμπτώματα; 

Ειχες απαντησει αλλα δεν το ειδα γιατι πρέπει να γραφαμε μαζι..

Πού είσαι ρε Τατακι μου; 

Τι να πω δεν ξέρω... Υπάρχουν μήνες που από τις γονιμες είμαι σαν την τρελή και μέχρι να μου έρθει και υπάρχουν και μήνες που έχω ενοχλήσεις 3-4 μέρες πριν. Τώρα ξεκίνησαν κάποια συμπτώματα αμέσως μετά τις γόνιμες όπως πχ το πρήξιμο στο στήθος. Με προδίδει κάθε μήνα το σώμα μου. Δεν έχω μια σταθερότητα ρε παιδί μου. Αλλά αντί άλλων κάθε φορά. Έχω και τον άντρα μου τον έρμο που έχει πείσει τον εαυτό του πως τα καταφέραμε αυτό το μήνα. Αχ... Πώς θα του το πω πάλι; σαν τη Σταυρούλα στο κολοκωτρονιτσι νιώθω που κάθε μήνα γκαστρωμενη ήταν. Ευτυχώς ο καλός μου ουδεμία σχέση με τον φατσεα, χαχαχα

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Agatte said:

Πού είσαι ρε Τατακι μου; 

Τι να πω δεν ξέρω... Υπάρχουν μήνες που από τις γονιμες είμαι σαν την τρελή και μέχρι να μου έρθει και υπάρχουν και μήνες που έχω ενοχλήσεις 3-4 μέρες πριν. Τώρα ξεκίνησαν κάποια συμπτώματα αμέσως μετά τις γόνιμες όπως πχ το πρήξιμο στο στήθος. Με προδίδει κάθε μήνα το σώμα μου. Δεν έχω μια σταθερότητα ρε παιδί μου. Αλλά αντί άλλων κάθε φορά. Έχω και τον άντρα μου τον έρμο που έχει πείσει τον εαυτό του πως τα καταφέραμε αυτό το μήνα. Αχ... Πώς θα του το πω πάλι; σαν τη Σταυρούλα στο κολοκωτρονιτσι νιώθω που κάθε μήνα γκαστρωμενη ήταν. Ευτυχώς ο καλός μου ουδεμία σχέση με τον φατσεα, χαχαχα

Χαχαχα δεν παιζεσαι... καλα και εμενα μια ειναι νεκρο το συστημα, μια εχω ποναλακια κατι μερες πριν. Το στηθος μου τον προηγουμενο μηνα πρωτογνωρο πρηξιμο πονο απο την ωορρηξια, αυτο τον μηνα τίποτα. Πιτα το στήθος με ενα ελαφρυ πονακι. Και ενω ξερουμε καθε μηνα παρατηρουμε συμπτωματα οι καημενες. Έχεις μερες μπροστά σου και πολλές επαφές στο ενεργητικό σου γι αυτο να ελπιζεις. Μια ελπιδα εχουμε μην την χάνουμε και αυτη ρε συ. Μικρη μεγαλη αλλα υπαρχει και πρεπει...τα λεω για να τα ακουω και εγω. Να τα βρασω τα συμπτωματα , ας ειμαι και ασυμπτωματικη (χαχα επικαιρο) και ας δω σταυρο στο ρημαδι το τεστ. Οχι φυσικα αυτο τον μηνα, τον επομενο που θα παω για την μεγάλη μάχη χαχαχα

Just now, TATAKI είπε:

Χαχαχα δεν παιζεσαι... καλα και εμενα μια ειναι νεκρο το συστημα, μια εχω ποναλακια κατι μερες πριν. Το στηθος μου τον προηγουμενο μηνα πρωτογνωρο πρηξιμο πονο απο την ωορρηξια, αυτο τον μηνα τίποτα. Πιτα το στήθος με ενα ελαφρυ πονακι. Και ενω ξερουμε καθε μηνα παρατηρουμε συμπτωματα οι καημενες. Έχεις μερες μπροστά σου και πολλές επαφές στο ενεργητικό σου γι αυτο να ελπιζεις. Μια ελπιδα εχουμε μην την χάνουμε και αυτη ρε συ. Μικρη μεγαλη αλλα υπαρχει και πρεπει...τα λεω για να τα ακουω και εγω. Να τα βρασω τα συμπτωματα , ας ειμαι και ασυμπτωματικη (χαχα επικαιρο) και ας δω σταυρο στο ρημαδι το τεστ. Οχι φυσικα αυτο τον μηνα, τον επομενο που θα παω για την μεγάλη μάχη χαχαχα

Καλά αυτό με την παρατήρηση συμπτωμάτων που το πας??με το που τελειώνουν οι γόνιμες κάθε μέρα βυζοπιανομαι και τα ζουλαω να δω με πονάνε??άσε που επειδή όταν έμεινα έγκυος πριν 3 χρόνια από πριν τη καθυστέρηση ακόμα είχαν σκουρυνει οι θηλές μου οπότε φαντάσου με μπροστά στον καθρέφτη να κοιτάω το χρώμα τους χαχαχαχα. Καμία φορά με το κρύο κάπως σαν να μικραίνουν οι ρώγες μου και έτσι πως μαζεύουν μου φαίνονται πιο σκούρες. Και αρχίζω να πιστεύω ότι είμαι έγκυος. Πχ πονάει το κεφάλι μου ούτε ντεπον δεν πίνω. Βάζω τον άντρα να κάνει ηλεκτρική μη τυχόν και σκύψω. Τρελά σας λέω. Κάτι μήνες είμαι τόσο σίγουρη ότι ειμαι έγκυος που πάω κ κάνω αυτά τα τεστ εγκυμοσύνης που δείχνουν πριν τη καθυστέρηση. Βέβαια μετά τρώω τη φόλα και ισιωνω. Μετά λέω δεν ασχολούμαι δεν το σκέφτομαι δεν ψάχνω σημάδια. Με το που τελειώνουν οι γόνιμες τσουπ!!!πάλι τα ίδια εγώ. Μόνο αυτό το μήνα μετά την επίσκεψη στο κέντρο και την επιβεβαίωση του γιατρού ότι δεν θα συλλάβω μόνη μου έχω πραγματικά ηρεμήσει πιστεύω. Και δεν ψάχνομαι. Βέβαια δεν σας κρύβω ότι βαθιά μέσα μου ελπίζω όπως όλες μας. Γιατί βρε @TATAKI μου όχι αυτόν τον μήνα??άσε να ελπίζουμε εμείς για σένα 

Just now, TATAKI said:

Σε καταλαβαινω απολυτα...Εγω επαθα προσφατα με νουροφεν αλλεργια και 2 μηνες εκανα αγωγη. Σκεφτομουν απο την μια να παρω λιγο mucosolvan και απο την αλλη σκεφτομουν και την αλλεργια που περασα προσφατα. Εννοειται πως δεν θα παρω τωρα μετα την περιπετεια σου. Να φανταστεις επαιρνα κατι βιταμινες που μου εδωσε η γιατρος μου και τις εχω κοψει και αυτες γιατι μου ειχαν πει να τις σταματησω και τωρα φοβαμαι να τις ξαναρχισω. Θελει προσοχη με ολα. Βιταμινες, φαρμακα οτι βαζουμε μεσα στον οργανισμο μας κοριτσια. Περαστικά σου εύχομαι

Δεν το συζητώ !Ρε τι τραβάμε οι δόλιες !

@Agatte τουλάχιστον για σήμερα τελικά πτοηθηκα Μετά από δύο όρους κορτιζόνη δεν έχω κουράγια αλλά είναι 9 μέρα του κύκλου μικρό το κακό, έκανα και τεστ ωορρηξίας δεν βγήκε θετικό!

Από αύριο όμως.....!!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Chrussa1982 said:

Καλά αυτό με την παρατήρηση συμπτωμάτων που το πας??με το που τελειώνουν οι γόνιμες κάθε μέρα βυζοπιανομαι και τα ζουλαω να δω με πονάνε??άσε που επειδή όταν έμεινα έγκυος πριν 3 χρόνια από πριν τη καθυστέρηση ακόμα είχαν σκουρυνει οι θηλές μου οπότε φαντάσου με μπροστά στον καθρέφτη να κοιτάω το χρώμα τους χαχαχαχα. Καμία φορά με το κρύο κάπως σαν να μικραίνουν οι ρώγες μου και έτσι πως μαζεύουν μου φαίνονται πιο σκούρες. Και αρχίζω να πιστεύω ότι είμαι έγκυος. Πχ πονάει το κεφάλι μου ούτε ντεπον δεν πίνω. Βάζω τον άντρα να κάνει ηλεκτρική μη τυχόν και σκύψω. Τρελά σας λέω. Κάτι μήνες είμαι τόσο σίγουρη ότι ειμαι έγκυος που πάω κ κάνω αυτά τα τεστ εγκυμοσύνης που δείχνουν πριν τη καθυστέρηση. Βέβαια μετά τρώω τη φόλα και ισιωνω. Μετά λέω δεν ασχολούμαι δεν το σκέφτομαι δεν ψάχνω σημάδια. Με το που τελειώνουν οι γόνιμες τσουπ!!!πάλι τα ίδια εγώ. Μόνο αυτό το μήνα μετά την επίσκεψη στο κέντρο και την επιβεβαίωση του γιατρού ότι δεν θα συλλάβω μόνη μου έχω πραγματικά ηρεμήσει πιστεύω. Και δεν ψάχνομαι. Βέβαια δεν σας κρύβω ότι βαθιά μέσα μου ελπίζω όπως όλες μας. Γιατί βρε @TATAKI μου όχι αυτόν τον μήνα??άσε να ελπίζουμε εμείς για σένα 

Θελεις να σου πω πως εγω καθε μηνα οταν πρήζετε το στήθος μου γινονται ολες οι φλεβες μου τοσο εντονες που λεω νατο νατο...φυσικα αδιαθετω και τον επομενο εκει εγω νατο νατο χαχα. Απο αυτοχούφτωμα αλλο τίποτα. Καθε μερα τα κοιταω μετα τις γονιμες. Οχι αυτον τον μηνα ομως...οχι γιατι 2 επαφες στις γονιμες επειδη εκανα παρα πολυ νωρις ωορρηξια και δεν ειχα καν προλαβει να ξεκινησω. 9η μερα θετικο αντε γεια...η μια επαφη ηταν με σπερμα οχι απλα ψόφιο αλλά προιστορικό. Ειχαμε παρα παρα πολλες μερες αποχη. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Agatte είπε:

Πού είσαι ρε Τατακι μου; 

Μπορεί και να τα καταφέρατε, δεν το ξερεις ακόμα... βρε τι έχουμε πάθει όλες εδώ μέσα ... τουλάχιστον νιώθουμε η μια την άλλη ακριβώς!

Just now, Bellas είπε:

Δεν το συζητώ !Ρε τι τραβάμε οι δόλιες !

@Agatte τουλάχιστον για σήμερα τελικά πτοηθηκα Μετά από δύο όρους κορτιζόνη δεν έχω κουράγια αλλά είναι 9 μέρα του κύκλου μικρό το κακό, έκανα και τεστ ωορρηξίας δεν βγήκε θετικό!

Από αύριο όμως.....!!!!

Πωπω κορίτσια τι μπορεί να πάθουμε ... άτιμο πράγμα οι αλλεργίες. Θέλει προσοχή με τα φαρμακευτικά σκευάσματα ειδικά σε όσους έχουν ιστορικό αλλεργιών. Περαστικά γρήγορα! 

Just now, TATAKI είπε:

Θελεις να σου πω πως εγω καθε μηνα οταν πρήζετε το στήθος μου γινονται ολες οι φλεβες μου τοσο εντονες που λεω νατο νατο...φυσικα αδιαθετω και τον επομενο εκει εγω νατο νατο χαχα. Απο αυτοχούφτωμα αλλο τίποτα. Καθε μερα τα κοιταω μετα τις γονιμες. Οχι αυτον τον μηνα ομως...οχι γιατι 2 επαφες στις γονιμες επειδη εκανα παρα πολυ νωρις ωορρηξια και δεν ειχα καν προλαβει να ξεκινησω. 9η μερα θετικο αντε γεια...η μια επαφη ηταν με σπερμα οχι απλα ψόφιο αλλά προιστορικό. Ειχαμε παρα παρα πολλες μερες αποχη. 

Στις πιο απίθανες συνθήκες πάντως, τότε συμβαίνει ! Ποτε δεν ξερεις!

Διαφημίσεις

Just now, TATAKI είπε:

Τελικά δεν είμαι η μόνη λωλη της παρέας ευτυχώς!!! Τι να πω βρε @TATAKI μου αν είναι έτσι πάμε δυνατά για τον Μάρτιο. Βέβαια επειδή είμαι από τη φύση μου ονειροπόλα άσε εμένα να φανταζόμαι όλη τη παρεούλα εδώ με φουσκωμένα κοιλίτσα το καλοκαίρι.

Just now, Flolipop είπε:

Μπορεί και να τα καταφέρατε, δεν το ξερεις ακόμα... βρε τι έχουμε πάθει όλες εδώ μέσα ... τουλάχιστον νιώθουμε η μια την άλλη ακριβώς!

Πωπω κορίτσια τι μπορεί να πάθουμε ... άτιμο πράγμα οι αλλεργίες. Θέλει προσοχή με τα φαρμακευτικά σκευάσματα ειδικά σε όσους έχουν ιστορικό αλλεργιών. Περαστικά γρήγορα! 

Στις πιο απίθανες συνθήκες πάντως, τότε συμβαίνει ! Ποτε δεν ξερεις!

Προτινω να αλλάξουμε τίτλο στο καφέ μας και να το ονομάσουμε τρελές και αλλοπαρμενες 40ρες χαχαχαχα. Είδες κορίτσι μου τελικά καταλαβαίνει η μία την άλλη εδώ μέσα. Και να φανταστείς πριν που έγραφα ότι χουφτωνω το στήθος μου λέω πάει θα με περάσουν τα κορίτσια για εντελώς σαλεμενη. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Just now, Chrussa1982 said:

Τελικά δεν είμαι η μόνη λωλη της παρέας ευτυχώς!!! Τι να πω βρε @TATAKI μου αν είναι έτσι πάμε δυνατά για τον Μάρτιο. Βέβαια επειδή είμαι από τη φύση μου ονειροπόλα άσε εμένα να φανταζόμαι όλη τη παρεούλα εδώ με φουσκωμένα κοιλίτσα το καλοκαίρι.

Σε αφήνω να ονειροπολείς και για εμένα, κατά βάθος μου αρέσει μη κοιτάς που εγώ δεν το κάνω, φοβάμαι την απογοήτευση γι αυτό δεν με αφήνω να χαίρομαι.. Λωλή;;; φυσικα και δεν εισαι η μόνη. Κουβαλάω μπόλικη τρέλα φιλενάδα μη μου αγχώνεσαι...

• Μου αρέσει 1

Καλα κοριτσια για συμπτωματα-φαντασματα καθε μηνα δεν το συζητω! Αυτο με το χρωμα στις θηλες κι εγω το κοιταω! Αλλα φορες τυχαινε κατι να μου μυρισει και αμεσως ρωταγα τον αντρα μου αν το μυριζει με την ελπιδα οτι δεν θα το μυριζε για να μεταφρασει ο εγκεφαλος μου οτι ισως ειμαι εγκυος και το μυριζω... Λες και αυτο με τις μυρωδιες συμβαινει πριν την καθυστερηση, αλλα εγω ολα τα πιστευα! Να μου πειτε τι νουμερακι φορατε να παω να μας παρω για ολες μας ωραιοτατους ζουρλομανδυες!!! Τωρα που ερχονται και αποκριες να ειμαστε μεσα στο κλιμα! 

• Χαχα 4

Είμαστε πολλές αλλά είμαστε σκόρπιες μωρέ... 

Από τις θηλες ευτυχώς γλίτωσα... Θυμάμαι από το γιο μου πως μετά το πρώτο 3μηνο σκουρυναν, ίσως επειδή είμαι ξανθιά, δεν ξέρω. Οπότε είναι το μόνο που δεν κοιτάω. Τις φλέβες όμως... Κάθομαι στον καθρέφτη σαν τη τσιτσιολινα και κοιτάω μπας και δω δεν ξέρω κι εγώ τι. Και ναι, το αυτοχουφτωμα, πάει σύννεφο! 

• Χαχα 2

Ρε κορίτσια σήμερα πριν πάθω το αλλεργικό σοκ έκανα τεστακι ωορρηξία στο ένα λεπτό έδειξε αρνητικό και μετά από κανένα τρίλεπτο που το κοίταξα αρνητικό, με όλη την φασαρία με το αλλεργικό σοκ το ξέχασα στο μπάνιο, το βράδυ που μπήκα στο μπάνιο και το είδα έδειχνε θετικό, είναι 9 μήνα του κυκλου με κύκλο απο 25 μερες μέχρι 27 

Σκέφτομαι να ειναι ψευδές το αποτέλεσμα γιατί λέει μέσα μετά τα 10 λεπτά το αποτέλεσμα δεν είναι έγκυρο, η γραμμή ήταν λιγότερο σκούρα απο του ελέγχου αλλά ήταν εκεί εγώ θεωρώ έδειχνε θετικό. 

Θα κάνω και αύριο για να σιγουρευτώ 

Για να μην χάσω την μέρα μάζεψα τις δυνάμεις μου και έκανα καλό μεσημεράκι :-D

Αλλά προφανώς μετά από το καιρό το σπέρμα δεν θα είναι ότι καλύτερο 

Λέτε να έχασα την μέρα την καλή και έπρεπε να ξεκινήσω από εχθές 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...