Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

Just now, doremina είπε:

Εννοείται να ανταλλαξουμε αποψεις!! Εγω τελικα θα το κανω στο Μητέρα την Παρασκευή το πρωί. Το κοστος ειναι γυρω στα 1400€(θα πονεσει η τσεπη μου αλλα χαλαλι) και θα βγω αυθημερον. Ακομη δε γνωριζω πολλες λεπτομέρειες οπως πχ για το μετα απο ποσες μερες μπορω να ξεκινησω τις προσπάθειες, περιμενω να με παρει τηλ η γιατρος μου να μου πει αυτη για το τί και πως. Εχω την εντυπωση βεβαια πως παιζει ρολο στο ποτε μπορείς να ξεκινησεις τις προσπάθειες, ο λογος ο οποιος κανεις την επεμβαση. Πχ για πολυποδες παιζει όντως στο 15μερο να εισαι κομπλε, για διαφραγμα που εχω  εγω νομιζω θελει 2μηνο.

Κι εμενα παντως μου ελεγε να συνεχιζω τις προσπάθειες κανονικα, παροτι το διαφραγμα προκαλει αποβολες ή και καθολου συλληψη διοτι ειχε και πελατισσα που παρα ολα αυτα, καταφερε και ειχε τελειομηνη κυηση. Αλλα το ρισκαρεις; Τι να πω κι εγω... 

Μολις ξερω περισσοτερες λεπτομερειες παντως θα σου πω! 

Θα σου κανει ολικη ναρκωση?Ξερεις?
Εννοειται η τιμη που σου πε ειναι με την αμοιβη της και του αναισθησιολογου.
Ναι,θα θελα πολυ να μου μεταφερεις την εμπειρια σου μιας και θα την κανεις πριν απο εμενα.Εσενα σου χει ζητησει εξεταση για θρομβοφυλια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Klelia81 είπε:

Την Τεταρτη εχω ραντεβου. Αντε να δουμε τι θα μου πει

Είναι ειδικευμένος σε θέματα γονιμότητας, έτσι; γιατί αυτή που πήγα εγώ, προφανώς δεν ήταν και μου έλεγε συνέχεια αρλούμπες χωρίς να με ακούει. Φτιάξε λίστα με όλες σου τις απορίες για να μη ξεχάσεις κάτι εκείνη τη στιγμή. 

1 hour ago, depifish είπε:

@Agatte πολυ καλο αυτο, που λειτουργει ο θυρωειδης σου κανονικα εννοω. Εμενα δυστυχως χωρις αγωγη δεν κανει δουλεια και εχω και οζους, εναν ψιλομεγαλο κιολας. Θα πρεπει να παω παλι λειαν συντομως μαλλον για επισκεψη!

Κατα το Μάιο έχω επανέλεγχο. Βλέποντας και κάνοντας. Επειδή κι εμένα ο ένας οζος είναι μεγάλος με έβαλε να κάνω δείκτες. Για να ξέρουμε πως είναι οκ. Αλλά παρατηρώντας τον εαυτό μου, ειλικρινά δεν ξέρω πόσο καλά λειτουργεί. Χάνω πολύ δύσκολα βάρος ενώ παλιότερα έχανα για πλάκα, τα μαλλιά μου σπάνε συνέχεια, το ίδιο και τα νεύρα μου. Ενώ ημουν ένας θετικός άνθρωπος, τώρα είμαι συνέχεια μέσα στη θλίψη και νιώθω αδύναμη να διαχειριστώ πράγματα, είμαι ευερεθιστη. Και βλέπω γενικά πως όλα αυτά είναι ενδείξεις του χασιμοτο. 

Κοριτσια, τα συμπτώματα περιόδου άρχισαν κιόλας... 

Just now, despina. είπε:

Θα σου κανει ολικη ναρκωση?Ξερεις?
Εννοειται η τιμη που σου πε ειναι με την αμοιβη της και του αναισθησιολογου.
Ναι,θα θελα πολυ να μου μεταφερεις την εμπειρια σου μιας και θα την κανεις πριν απο εμενα.Εσενα σου χει ζητησει εξεταση για θρομβοφυλια?

Προς το παρον ξερω οτι θα ειναι με ολικη ναρκωση και ναι μεσα στην τιμη ειναι ολο το πακετο(αμοιβη της, αναισθησιολογος, νοσοκομείο). 

Εξεταση για θρομβοφιλια οχι, δε μου εχει ζητησει, εχω την εντύπωση πως συνηθως τη ζητανε σε περίπτωση που καποια αποβαλει. Νομίζω δε τη ζητανε προκαταβολικα. 

• Μου αρέσει 1

Just now, doremina είπε:

Προς το παρον ξερω οτι θα ειναι με ολικη ναρκωση και ναι μεσα στην τιμη ειναι ολο το πακετο(αμοιβη της, αναισθησιολογος, νοσοκομείο). 

Εξεταση για θρομβοφιλια οχι, δε μου εχει ζητησει, εχω την εντύπωση πως συνηθως τη ζητανε σε περίπτωση που καποια αποβαλει. Νομίζω δε τη ζητανε προκαταβολικα. 

Ευχομαι να πανε ολα καλα,που καλα θα πανε γιατι δεν ειναι ιδιαιτερη επεμβαση αυτο λεω κι εγω στον εαυτο μου...Οποτε θες στειλε μου :-)

Just now, despina. είπε:

@doremina καλώς ηρθες κι απο εμενα!Επειδη κι εγω θα κανω σε 15 ημερες επεμβατικη υστεροσκοπηση για πολυποδες,τι θα λεγες να ανταλλαξουμε τις πληροφοριες μας?
Καταρχας πού θα το κανεις και ποσο θα στοιχισει?Εγω μαλλον στο Ρεα και λεω "μαλλον" γιατι δε θα την κανω με το γυναικολογο μου που ειναι στο Μητερα,αλλα με καποιον αλλο γυναικολογο που βρηκα προσφατα και μαλλον θα κρατησω.Ο δικος μου δεν ειχε δει στον υπερηχο τους πολυποδες.Στο Ρεα λοιπον μου ειπε 1000€.Θα βγω την ιδια μερα και δεν καταλαβα αν θα γινει με μερικη ή ολικη ναρκωση.Θα ηθελα να μαθω αν σου ειπε μετα ποτε μπορειτε να ξαναξεκινησετε προσπαθειες.Εμενα μου ειπε μετα απο 10-15 μερες,ομως θεωρω οτι ο κυκλος δε θα χει στρωσει με ωορρηξιες κτλ.Αν ερθει κανονικα τον αλλο μηνα περιοδος απο κει και περα νομιζω θα ξεκινησω.

Και καπως ετσι κοριτσια,απο εκει που παρακαλαγα να μεινω εγκυος,λογω πολυποδων παρακαλαω να μην εχω μεινει γιατι προκαλει αποβολες.Ο γυναικολογος μου πε δε μπορω να σου πω να μη συνεχιζεις τις προσπαθειες μεχρι να γινει η επεμβαση γιατι εχει υπαρξει ασθενης που ειχε καλη εγκυμοσυνη με πολυποδες.Ομως το ρισκαρεις ρε κοριτσια?

Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι αν σας εχουν δωσει να κανετε εξετασεις για θρομβοφιλια.Μου το ανεφερε καποιος γνωστος προχτες γιατι προσπαθουσαν 3 χρονια και τελικα ο λογος ηταν αυτος.Με το που πηρε θεραπεια η κοπελα εμεινε εγκυος.Ειναι πολυ απλη εξεταση και γινεται με σαλιο.Αυτος μου επεμενε να την κανω διαβαζω ωστοσο στο διαδικτυο οτι πρεπει να προϋπαρχουν λογοι για να γινει γιατι ουτως ή αλλως 1 στους 7 ελληνες την εχει.Η θρομβοφιλία δεν είναι νόσος. Στις περισσότερες περιπτώσεις ένας άνθρωπος ενδέχεται να έχει θρομβοφιλία, αλλά να μην υποστεί θρόμβωση ποτέ. Επίσης κάποιος να κάνει θρόμβωση χωρίς να έχει θρομβοφιλία. Η θρομβοφιλία απλώς αυξάνει την πιθανότητα θρόμβωσης σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό και την κανουν:

• Γυναίκες με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αποβολών, αποκόλληση πλακούντα, ενδομήτριο θάνατο, προεκλαμψία
  • Γυναίκες πριν τη χορηγία αντισυλληπτικών ή θεραπείας ορμονικής υποκατάστασης
  • Γυναίκες με φλεβική θρόμβωση σχετιζόμενη με τη χρήση ορμονοθεραπείας
  • Άτομα με φλεβική θρόμβωση σε ηλικία κάτω των 50 ετών ή  με επαναλαμβανόμενα επεισόδια φλεβικής θρόμβωσης
  • Καπνίστριες κάτω των 50 ετών, οι οποίες έχουν εμφανίσει έμφραγμα του μυοκαρδίου
  • Μέλη της οικογενείας του ατόμου, όπου έχουν ήδη ανιχνευτεί μεταλλαγές κινδύνου θρομβοφιλίας

Να μπω στη διαδικασια να το πω στο γυναικολογο?Εσας σας την εχουν αναφερει?

Ναι να κανεις το πλήρες πακέτο με όλες τος μεταλλάξεις γονίδιά κτλ κτλ .. καλο ειναι όλες να το κανουν.. βεβαια λογω ηλικίας και επειδη η εγκυμοσυνη ειναι μια καταςταςη στην οποία το αιμα πήζει ποιο εύκολα ορισμένοι γιατροί δίνουν προληπτικά αντιπηκτικες.. βεβαια αν εχεις θρομβοφιλια ανάλογα τις μεταλλάξεις ίσως χρειαζεςαι ποιο δυνατή αντιπηκτική αγωγή απο μια συντήριτικη... επίσης το tsh του θυρεοειδούς πρεπει νς εινσι ξατω σπο 2 για συλληψη αλλα και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης γιατι υψηλη τιμη συσχετίζεται με αυτισμό...

Διαφημίσεις

Just now, Agatte είπε:

Είναι ειδικευμένος σε θέματα γονιμότητας, έτσι; γιατί αυτή που πήγα εγώ, προφανώς δεν ήταν και μου έλεγε συνέχεια αρλούμπες χωρίς να με ακούει. Φτιάξε λίστα με όλες σου τις απορίες για να μη ξεχάσεις κάτι εκείνη τη στιγμή. 

Κατα το Μάιο έχω επανέλεγχο. Βλέποντας και κάνοντας. Επειδή κι εμένα ο ένας οζος είναι μεγάλος με έβαλε να κάνω δείκτες. Για να ξέρουμε πως είναι οκ. Αλλά παρατηρώντας τον εαυτό μου, ειλικρινά δεν ξέρω πόσο καλά λειτουργεί. Χάνω πολύ δύσκολα βάρος ενώ παλιότερα έχανα για πλάκα, τα μαλλιά μου σπάνε συνέχεια, το ίδιο και τα νεύρα μου. Ενώ ημουν ένας θετικός άνθρωπος, τώρα είμαι συνέχεια μέσα στη θλίψη και νιώθω αδύναμη να διαχειριστώ πράγματα, είμαι ευερεθιστη. Και βλέπω γενικά πως όλα αυτά είναι ενδείξεις του χασιμοτο. 

Πωπω κοριτσάκι με έβαλες σε σκέψεις τώρα για τον θυροειδή και επειδή θέλω να κλείσω σε ενδοκρινολόγο θα τον ρωτήσω για τον θυροειδή μου εμένα είναι 2.80 Αλλά τριχόπτωση θλίψη και ατονία γενικώς έχω το τελευταίο εξάμηνο αλλά δεν έδωσα σημασία. 

Από τώρα συμπτώματα?εμένα τίποτα εκτός από ακατάπαυστη λιγούρα για σοκολάτα αλλά λιγούρα πάντα έχω οπότε δεν το θεωρώ σύμπτωμα ακόμα.

Just now, Chrussa1982 είπε:

Πωπω κοριτσάκι με έβαλες σε σκέψεις τώρα για τον θυροειδή και επειδή θέλω να κλείσω σε ενδοκρινολόγο θα τον ρωτήσω για τον θυροειδή μου εμένα είναι 2.80 Αλλά τριχόπτωση θλίψη και ατονία γενικώς έχω το τελευταίο εξάμηνο αλλά δεν έδωσα σημασία. 

Από τώρα συμπτώματα?εμένα τίποτα εκτός από ακατάπαυστη λιγούρα για σοκολάτα αλλά λιγούρα πάντα έχω οπότε δεν το θεωρώ σύμπτωμα ακόμα.

Δεν ξέρω ειλικρινά. Το να βρεις ένα γιατρό να συνεννοεισαι είναι τόσο πιθανό όσο το τζακποτ στο τζοκερ. 

Κατά τις 23 με 24 του μήνα περιμένω και σήμερα αισθάνομαι ήδη κράμπες, έχω παγωμένα άκρα και νωρίτερα είχα πολλές αναγούλες και ξινιλα. Αυτά για μένα τους τελευταίους μήνες είναι συμπτώματα περιόδου. Για να σε προλάβω το λέω. Στην εγκυμοσύνη από την 6η βδομάδα και μετά ξεκινάνε οι αναγούλες. Α, έβγαλα και το σπυρί της περιόδου. 

Κορίτσια τι κάνετε! Εγώ είπα να ξεκινήσω χαρωπή σήμερα τις προσπάθειες μαζί το mucosolvan αλλά τζίφος η υπόθεση, έκανα αλλεργικό σοκ στο σιρόπι! Επομένως κατέληξα στο κέντρο υγείας με κορτιζόνη 

Δεν πέφτω όμως το βράδυ κανονικά θα κάνω προσπάθεια!!!

Just now, Bellas είπε:

Κορίτσια τι κάνετε! Εγώ είπα να ξεκινήσω χαρωπή σήμερα τις προσπάθειες μαζί το mucosolvan αλλά τζίφος η υπόθεση, έκανα αλλεργικό σοκ στο σιρόπι! Επομένως κατέληξα στο κέντρο υγείας με κορτιζόνη 

Δεν πέφτω όμως το βράδυ κανονικά θα κάνω προσπάθεια!!!

Δεν ειχε τυχει να ξαναπαρεις mucosolvan?

Διαφημίσεις

Just now, despina. said:

Δεν ειχε τυχει να ξαναπαρεις mucosolvan?

Όχι δεν είχε ξανά τύχει 

Με αλλεργικό σοκ αλλά μια φορά έχω ξαναπάει νοσοκομείο απο ponstan τώρα πρέπει σίγουρα να πάω σε Αλλεργιολόγο

Just now, Agatte είπε:

Πηγα συστημένη απο μια φιλη που την ειχε βοηθησει στο παρελθον. Βεβαια και στον γυναικολογο συστημένη ειχα παει αλλα anyway θα δείξει. Και να μου πει πως δεν μπορω να κανω κάτι θα πάρω και άλλη γνωμη.

3 ώρες πρίν, Agatte είπε:

Εφόσον η τομή ήταν οριζόντια, μπορεί να γεννήσει φυσιολογικά 18 μήνες μετά νομίζω. Ο 1,5 χρόνος είναι το ασφαλές διάστημα που δίνουν. Έχω θεία η οποία γέννησε με φτ μετά από καισαρική πριν 35 χρόνια. Με το καλό το ανηψακι και με το καλό ο γάμος σας κορίτσι! Ευτυχισμένος και καρπερός! 

Έχεις δίκιο μωρέ.. Εγώ που δεν έχω άλλο δωμάτιο;;; δεν πειράζει. Ας έρθει το μωρό και θα φτιάξω! Πάντως όλα τα χαζεύω, καλαθουνες, ρουχαλάκια... Αχ... 

Εγώ έχω χασιμοτο. Φέτος το καλοκαίρι διαγνώστηκα αλλά η φλεγμονή και οι οζοι που έχω δεν απαγορεύουν προς το παρόν τη λειτουργία του θυρεοδειδους κι έτσι ο γιατρος δε μου έδωσε αγωγή. Σκεφτόμαστε όμως να πάρω ακόμα μία γνώμη... 

Αχ... Δεν καταλαβαίνω και πολλά. Είναι σίγουρα λίγο τσιμπημένα τα anti Tpo και ελαφρώς τα αντιtg που σύμφωνα με τις δίκες μου αναλύσεις πρέπει να είναι <10.Πάντως ο θυρεοειδής να μη σε φοβίζει. Ρυθμιζεται. Πότε θα πας στον ενδοκρινολογο; 

Παω την Τετάρτη. Να δούμε επηρεαζει την κατασταση μου ή οχι?

91P4p2.png

Just now, Bellas είπε:

Όχι δεν είχε ξανά τύχει 

Με αλλεργικό σοκ αλλά μια φορά έχω ξαναπάει νοσοκομείο απο ponstan τώρα πρέπει σίγουρα να πάω σε Αλλεργιολόγο

Πω πω μη το αμελησεις!!! Τρέμει η καρδιά μου οταν ακουω για αλλεργικό σοκ. 

Just now, despina. είπε:

Κοριτσια θα ηθελα την αποψη σας για το ποιο απο τα ιδιωτικα μαιευτηρια ειναι το καλυτερο(και απο οικονομικης αποψης)...

Σε ποια περιοχή είσαι κοριτσι?

91P4p2.png

Just now, Agatte είπε:

Δεν ξέρω ειλικρινά. Το να βρεις ένα γιατρό να συνεννοεισαι είναι τόσο πιθανό όσο το τζακποτ στο τζοκερ. 

Κατά τις 23 με 24 του μήνα περιμένω και σήμερα αισθάνομαι ήδη κράμπες, έχω παγωμένα άκρα και νωρίτερα είχα πολλές αναγούλες και ξινιλα. Αυτά για μένα τους τελευταίους μήνες είναι συμπτώματα περιόδου. Για να σε προλάβω το λέω. Στην εγκυμοσύνη από την 6η βδομάδα και μετά ξεκινάνε οι αναγούλες. Α, έβγαλα και το σπυρί της περιόδου. 

Διάβαζα κ εγώ χαρουμενη για ξινιλες και με πρόλαβες. Καλύπτεις ευρύ φάσμα συμπτωμάτων πάντως χαχαχαχα!!! Το μυαλό μου πάει μήπως σου έρθει νωρίτερα περίοδος γιατί για τα δικά μου δεδομένα είναι λίγο νωρίς για συμπτώματα περιόδου αν και κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.

Εγώ ακόμα τπτ μιας και περιμένουμε ίδια μέρα.

Just now, despina. είπε:

Κοριτσια θα ηθελα την αποψη σας για το ποιο απο τα ιδιωτικα μαιευτηρια ειναι το καλυτερο(και απο οικονομικης αποψης)...

Δεν έχω άποψη από πολλά. Όμως η ξαδέρφη γέννησε με καισαρική στο Ιασώ και μια φίλη μου πάλι καισαρική στο Ρέα και η φίλη μου πλήρωσε λίγο λιγότερα.

Just now, Bellas είπε:

Όχι δεν είχε ξανά τύχει 

Τι λες τώρα βρε κορίτσι μου???πωπω ανατριχιασα!!περαστικά σου κούκλα μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...