Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Agatte είπε:

Τρία παιδιά είχε η βαβω και κράτησε και αυγα; απίθανη! Εγώ πάντως της βγάζω το καπέλο! Γερή να είναι να το μεγαλώσει!

Αχ... Μη με έχετε για σιγουρακι... Βρείτε καμιά άλλη για αυτό το μήνα. Δεν το βλέπω ούτε με τα κιάλια... 

Μακάρι να έρθουν διδυμακια! Οραματισου τα λοιπόν! Διπλός γλυκός μπελας! Γιατί όχι... Άσε που στις γυναίκες άνω των 35 είναι πιο πιθανή μια δίδυμη κύηση. Πετάει το σύστημα αβέρτα αυγά! 

Ουφ... Δίκιο έχεις να εκνευρίζεσαι αλλά τώρα δεν αλλάζει κάτι. Μια υπομονή ακόμα, άλλη μια μέρα να δεις το ονειρακι σου! 

Πρέπει φιλενάδα να το δουλέψουμε λίγο αυτό το θεματακι... Δε γίνεται να είναι όλα τόσο στραβά όσο τα βλέπουμε... Όσο για τη μιρλα... Εδώ να δεις τι γίνεται. Μου λέει ο άντρας μου πως ξέχασα να γελάω και τα χείλη μου έχουν γειρει προς τα κάτω.Ο καημένος, που με βρήκε... Θα ρίξω τις ελπίδες μου στη βάρκα της Εμιλλυ, χαχαχαχα! 

Κι εμένα ξανθομπουρμπουλο είναι το βλαστάρι μου με ανοιχτά ματιά αλλά έχει πιο σταρενιο δέρμα και μαυρίζει το καλοκαίρι χωρίς να καίγεται. Ευτυχώς. Φοβόμουν για τα μάτια του και έτρεχα να παίρνω γυαλιά ηλίου αλλά ο κύριος δεν τα θέλει καθόλου. Βάζει τουλάχιστον καπέλο, από το τίποτα. Αχ... Πότε θα έρθει το καλοκαίρι;;;; να έχουμε όλες φουσκωμένες κοιλιές και να συζητάμε τα του τοκετού. Εγώ μάλιστα, θέλω, αν ποτέ μείνω έγκυος, να πάω για φυσιολογικό τοκετό μιας και είχα γεννήσει με καισαρική. Εδώ μωρό δεν έχουμε, πώς θα γεννήσω σκεφτομαι. Καμία επαφή με την πραγματικότητα. 

Έκθεση έγραψα πάλι... 

Και εγώ το ιδιο πραγμα σκεφτομαι. Το δευτερο πρώτα ο Θεός με φυσιολογικό. Γεννησα και εγώ με καισαρική το πρώτο. Ελα να σου πω καπως πρεπει να εκμεταλλευομαστε τον χρονο που έχουμε. Δεν γινεται να μη σκεφτόμαστε κιολας χαχα. Ολα περνάνε απο το μυαλό. Εγω εχω σκεφτεί και πως θα φτιάξω το δωμάτιο!! Χαχα.

9 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Είπαμε πρέπει να το οραματιζόμαστε και τσουπ!!!ήρθε!!! Από στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!να γκρινιάζουμε για κιλά κοιλουμπες και ότι άλλο μας ανησυχεί. Η αδερφή μου επειδή είχε κάνει καισαρική στο πρώτο το δεύτερο πάλι με καισαρική της είπε ο γιατρός. Βέβαια αν και μικρότερη μου γέννησε πριν 16 χρόνια οπότε δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα με τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι ότι μα ότι ονειρεύεσαι να έρθει και σύντομα μάλιστα.

Κοριτσια μου εμείς παντρευόμαστε με πολιτικό στις 26 του μήνα. Καθόμασταν πριν με τον άντρα μου και λέγαμε πόσο τέλειο θα είναι να μην έχω αδιαθετησει εκείνη τη μέρα (περιμένω στις 24). Και έτσι ένιωθα μια διάχυτη γλυκά στην ατμόσφαιρα. Την είχα ανάγκη αυτή τη μικρή αναλαμπή αισιοδοξίας.

Οταν γεννησα εγώ τον γιο μου ο γιατρός μου ειχε πει πως αν περασουν καποια χρονια πανω απο 3 νομιζω δεν θα εχεις προβλημα  να γεννησεις με φυσιολογικό την επομενη φορά. 

Με το καλό να το παρεις το παλικάρι σου!!! Και φυσικά με το καλό να ερθει και το ζουζούνι στη κοιλιτσα σου!!!

9 ώρες πρίν, doremina είπε:

Καλησπέρα κι απο εμένα!! Το Σαββαρο εχω ραντεβου για επεμβατικη υστεροσκοπηση (για αφαιρεση διαφραγματος). Αυτο που ξερω προς το παρόν ειναι πως περα απ το οτι θα την πληρωσω ενα σκασμο λεφτα(αυτο βεβαια ειναι το λιγοτερο στην παρουσα φαση) θα γινει με ναρκωση αλλα θα βγω αυθημερον. Για ο τι αλλο θες, με ρωτας. Ειμαι καινουργια εδω την παρεα σας, σας παρακολουθω και ενημερωνομαι μιας κι εμεις με τον αντρα μου εχουμε μπει στη διαδικασια για αποκτηση μπεμπε. Και τι δεν εχω κανει η δολια... Σαλπιγγογραφια, μαγνητικη κ εκτος απο την υστεροσκοπηση αυτη τη βδομαδα εχει ραντεβου ο αντρας μου με τον ουρολογο. Τα χουμε παρει ολα σβαρνα λεμε!! 

Ευχομαι σε ολες σας ο τι καλύτερο απο καρδιας!! 

Καλώς ηρθες κοριτσι και εσύ στη παρεα μας!! Καλή επιτυχια σε ο,τι αντιμετωπίζεις. Εδω ειμαστε για να τα συζηταμε!!! 

Καλημέρα κόρες!!! Εδώ έχουμε μουλιάσει απο χθες το βραδυ βροχή φουλ!!!

• Μου αρέσει 1

91P4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!ρίχνει λίγο χιόνι εδώ ίσα για να γίνω μούσκεμα καθοδόν για το γραφείο. 

@Klelia81 σήμερα περιμένουμε αποτελέσματα των εξετάσεων σου?θυμάμαι καλά η με γυρωφερνει Αλτσχάιμερ?

Just now, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!ρίχνει λίγο χιόνι εδώ ίσα για να γίνω μούσκεμα καθοδόν για το γραφείο. 

@Klelia81 σήμερα περιμένουμε αποτελέσματα των εξετάσεων σου?θυμάμαι καλά η με γυρωφερνει Αλτσχάιμερ?

Χαχαχα ναι σημερα. Και μάλιστα λεω να παω να τις παρω. Εχω αγωνία, οχι τοσο για τις ορμονες γιατι αυτες θα ειναι σιγουρα αλα νταλον, οσο για τον θυρωειδη.

• Μου αρέσει 3

91P4p2.png

Just now, Klelia81 είπε:

Χαχαχα ναι σημερα. Και μάλιστα λεω να παω να τις παρω. Εχω αγωνία, οχι τοσο για τις ορμονες γιατι αυτες θα ειναι σιγουρα αλα νταλον, οσο για τον θυρωειδη.

Καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 25 λεπτά , Klelia81 είπε:

Καλημερα! Ο θυρεοειδής ρυθμίζεται !!! Μην ανησυχείς . Καλά αποτελέσματα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Flolipop είπε:

Καλημερα! Ο θυρεοειδής ρυθμίζεται !!! Μην ανησυχείς . Καλά αποτελέσματα!

Λοιπον κοριτσια τις πηρα. Ας μιλησουμε για τον θυρωειδη γιατι τις ορμονες τις περιμενα να ειναι στον Θεό και στα πατωματα. TSH 4.02  ANTI-TRO 50.9(  η οποια πρεπει να ειναι μικροτερη απο 34 και θελω αν ξερει καμία να μου πει τι ειναι η συγκεκριμενη) ANTI-TG 63.2  FT3 2.81 FT4 1.23  οσο για τον υπέρηχο τα λέει με ιατρικους όρους που εγω η ξανθιά δε τους καταλαβαινω χαχαχα

Για πειτε μου κοριτσια. Τι λετε? 

• Μου αρέσει 1

91P4p2.png

46 minutes ago, Klelia81 said:

Καλα αποτελεσματα κοριτσι! 

Και μια και λεμε για θυρωειδη, εχει μηπως καμια χασιμοτο; 

• Μου αρέσει 2

Just now, Klelia81 είπε:

Λοιπον κοριτσια τις πηρα. Ας μιλησουμε για τον θυρωειδη γιατι τις ορμονες τις περιμενα να ειναι στον Θεό και στα πατωματα. TSH 4.02  ANTI-TRO 50.9(  η οποια πρεπει να ειναι μικροτερη απο 34 και θελω αν ξερει καμία να μου πει τι ειναι η συγκεκριμενη) ANTI-TG 63.2  FT3 2.81 FT4 1.23  οσο για τον υπέρηχο τα λέει με ιατρικους όρους που εγω η ξανθιά δε τους καταλαβαινω χαχαχα

Η tsh είναι μέσα στα όρια αλλά για σύλληψη την θέλουν κάτω από 2.

12 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Είπαμε πρέπει να το οραματιζόμαστε και τσουπ!!!ήρθε!!! Από στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!να γκρινιάζουμε για κιλά κοιλουμπες και ότι άλλο μας ανησυχεί. Η αδερφή μου επειδή είχε κάνει καισαρική στο πρώτο το δεύτερο πάλι με καισαρική της είπε ο γιατρός. Βέβαια αν και μικρότερη μου γέννησε πριν 16 χρόνια οπότε δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα με τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι ότι μα ότι ονειρεύεσαι να έρθει και σύντομα μάλιστα.

Κοριτσια μου εμείς παντρευόμαστε με πολιτικό στις 26 του μήνα. Καθόμασταν πριν με τον άντρα μου και λέγαμε πόσο τέλειο θα είναι να μην έχω αδιαθετησει εκείνη τη μέρα (περιμένω στις 24). Και έτσι ένιωθα μια διάχυτη γλυκά στην ατμόσφαιρα. Την είχα ανάγκη αυτή τη μικρή αναλαμπή αισιοδοξίας.

Εφόσον η τομή ήταν οριζόντια, μπορεί να γεννήσει φυσιολογικά 18 μήνες μετά νομίζω. Ο 1,5 χρόνος είναι το ασφαλές διάστημα που δίνουν. Έχω θεία η οποία γέννησε με φτ μετά από καισαρική πριν 35 χρόνια. Με το καλό το ανηψακι και με το καλό ο γάμος σας κορίτσι! Ευτυχισμένος και καρπερός! 

1 ώρα πρίν, Klelia81 είπε:

Και εγώ το ιδιο πραγμα σκεφτομαι. Το δευτερο πρώτα ο Θεός με φυσιολογικό. Γεννησα και εγώ με καισαρική το πρώτο. Ελα να σου πω καπως πρεπει να εκμεταλλευομαστε τον χρονο που έχουμε. Δεν γινεται να μη σκεφτόμαστε κιολας χαχα. Ολα περνάνε απο το μυαλό. Εγω εχω σκεφτεί και πως θα φτιάξω το δωμάτιο!! Χαχα.

Οταν γεννησα εγώ τον γιο μου ο γιατρός μου ειχε πει πως αν περασουν καποια χρονια πανω απο 3 νομιζω δεν θα εχεις προβλημα  να γεννησεις με φυσιολογικό την επομενη φορά. 

Με το καλό να το παρεις το παλικάρι σου!!! Και φυσικά με το καλό να ερθει και το ζουζούνι στη κοιλιτσα σου!!!

Καλώς ηρθες κοριτσι και εσύ στη παρεα μας!! Καλή επιτυχια σε ο,τι αντιμετωπίζεις. Εδω ειμαστε για να τα συζηταμε!!! 

Καλημέρα κόρες!!! Εδώ έχουμε μουλιάσει απο χθες το βραδυ βροχή φουλ!!!

Έχεις δίκιο μωρέ.. Εγώ που δεν έχω άλλο δωμάτιο;;; δεν πειράζει. Ας έρθει το μωρό και θα φτιάξω! Πάντως όλα τα χαζεύω, καλαθουνες, ρουχαλάκια... Αχ... 

Just now, depifish είπε:

Καλα αποτελεσματα κοριτσι! 

Και μια και λεμε για θυρωειδη, εχει μηπως καμια χασιμοτο; 

Εγώ έχω χασιμοτο. Φέτος το καλοκαίρι διαγνώστηκα αλλά η φλεγμονή και οι οζοι που έχω δεν απαγορεύουν προς το παρόν τη λειτουργία του θυρεοδειδους κι έτσι ο γιατρος δε μου έδωσε αγωγή. Σκεφτόμαστε όμως να πάρω ακόμα μία γνώμη... 

Just now, Klelia81 είπε:

Αχ... Δεν καταλαβαίνω και πολλά. Είναι σίγουρα λίγο τσιμπημένα τα anti Tpo και ελαφρώς τα αντιtg που σύμφωνα με τις δίκες μου αναλύσεις πρέπει να είναι <10.Πάντως ο θυρεοειδής να μη σε φοβίζει. Ρυθμιζεται. Πότε θα πας στον ενδοκρινολογο; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Agatte είπε:

Εφόσον η τομή ήταν οριζόντια, μπορεί να γεννήσει φυσιολογικά 18 μήνες μετά νομίζω. Ο 1,5 χρόνος είναι το ασφαλές διάστημα που δίνουν. Έχω θεία η οποία γέννησε με φτ μετά από καισαρική πριν 35 χρόνια. Με το καλό το ανηψακι και με το καλό ο γάμος σας κορίτσι! Ευτυχισμένος και καρπερός! 

Έχεις δίκιο μωρέ.. Εγώ που δεν έχω άλλο δωμάτιο;;; δεν πειράζει. Ας έρθει το μωρό και θα φτιάξω! Πάντως όλα τα χαζεύω, καλαθουνες, ρουχαλάκια... Αχ... 

Εγώ έχω χασιμοτο. Φέτος το καλοκαίρι διαγνώστηκα αλλά η φλεγμονή και οι οζοι που έχω δεν απαγορεύουν προς το παρόν τη λειτουργία του θυρεοδειδους κι έτσι ο γιατρος δε μου έδωσε αγωγή. Σκεφτόμαστε όμως να πάρω ακόμα μία γνώμη... 

Αχ... Δεν καταλαβαίνω και πολλά. Είναι σίγουρα λίγο τσιμπημένα τα anti Tpo και ελαφρώς τα αντιtg που σύμφωνα με τις δίκες μου αναλύσεις πρέπει να είναι <10.Πάντως ο θυρεοειδής να μη σε φοβίζει. Ρυθμιζεται. Πότε θα πας στον ενδοκρινολογο; 

Την Τεταρτη εχω ραντεβου. Αντε να δουμε τι θα μου πει

91P4p2.png

@Agatte πολυ καλο αυτο, που λειτουργει ο θυρωειδης σου κανονικα εννοω. Εμενα δυστυχως χωρις αγωγη δεν κανει δουλεια και εχω και οζους, εναν ψιλομεγαλο κιολας. Θα πρεπει να παω παλι λειαν συντομως μαλλον για επισκεψη!

Just now, Klelia81 είπε:

Κορίτσι μου δεν έχω ιδέα δυστυχώς. Θα σταθώ μόνο στο κορίτσι που σου είπε ότι για σύλληψη η τιμή πρέπει να είναι κοντά στο 2 της tsh η δική μου φαντάσου είναι 2.80. το καλό όμως είναι ότι είσαι στα όρια. Άντε υπομονή πάλι μέχρι τη Τετάρτη.

Πολύ μου αρέσει που έχουμε ένα γνήσιο ενδιαφέρον η μία για την άλλη εδώ μέσα ακριβώς επειδή συμπάσχουμε και παλεύουμε για τον ίδιο σκοπό.

Σας ευχαριστώ.για τις γαμήλιες ευχές!!! Ίσως το σπορακι να θέλει πρώτα να αποκατασταθεί η μαμά πριν φωλιάσει χαχαχαχα.

• Μου αρέσει 2

16 ώρες πρίν, doremina είπε:

Καλησπέρα κι απο εμένα!! Το Σαββαρο εχω ραντεβου για επεμβατικη υστεροσκοπηση (για αφαιρεση διαφραγματος). Αυτο που ξερω προς το παρόν ειναι πως περα απ το οτι θα την πληρωσω ενα σκασμο λεφτα(αυτο βεβαια ειναι το λιγοτερο στην παρουσα φαση) θα γινει με ναρκωση αλλα θα βγω αυθημερον. Για ο τι αλλο θες, με ρωτας. Ειμαι καινουργια εδω την παρεα σας, σας παρακολουθω και ενημερωνομαι μιας κι εμεις με τον αντρα μου εχουμε μπει στη διαδικασια για αποκτηση μπεμπε. Και τι δεν εχω κανει η δολια... Σαλπιγγογραφια, μαγνητικη κ εκτος απο την υστεροσκοπηση αυτη τη βδομαδα εχει ραντεβου ο αντρας μου με τον ουρολογο. Τα χουμε παρει ολα σβαρνα λεμε!! 

Ευχομαι σε ολες σας ο τι καλύτερο απο καρδιας!! 

@doremina καλώς ηρθες κι απο εμενα!Επειδη κι εγω θα κανω σε 15 ημερες επεμβατικη υστεροσκοπηση για πολυποδες,τι θα λεγες να ανταλλαξουμε τις πληροφοριες μας?
Καταρχας πού θα το κανεις και ποσο θα στοιχισει?Εγω μαλλον στο Ρεα και λεω "μαλλον" γιατι δε θα την κανω με το γυναικολογο μου που ειναι στο Μητερα,αλλα με καποιον αλλο γυναικολογο που βρηκα προσφατα και μαλλον θα κρατησω.Ο δικος μου δεν ειχε δει στον υπερηχο τους πολυποδες.Στο Ρεα λοιπον μου ειπε 1000€.Θα βγω την ιδια μερα και δεν καταλαβα αν θα γινει με μερικη ή ολικη ναρκωση.Θα ηθελα να μαθω αν σου ειπε μετα ποτε μπορειτε να ξαναξεκινησετε προσπαθειες.Εμενα μου ειπε μετα απο 10-15 μερες,ομως θεωρω οτι ο κυκλος δε θα χει στρωσει με ωορρηξιες κτλ.Αν ερθει κανονικα τον αλλο μηνα περιοδος απο κει και περα νομιζω θα ξεκινησω.

Και καπως ετσι κοριτσια,απο εκει που παρακαλαγα να μεινω εγκυος,λογω πολυποδων παρακαλαω να μην εχω μεινει γιατι προκαλει αποβολες.Ο γυναικολογος μου πε δε μπορω να σου πω να μη συνεχιζεις τις προσπαθειες μεχρι να γινει η επεμβαση γιατι εχει υπαρξει ασθενης που ειχε καλη εγκυμοσυνη με πολυποδες.Ομως το ρισκαρεις ρε κοριτσια?

Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι αν σας εχουν δωσει να κανετε εξετασεις για θρομβοφιλια.Μου το ανεφερε καποιος γνωστος προχτες γιατι προσπαθουσαν 3 χρονια και τελικα ο λογος ηταν αυτος.Με το που πηρε θεραπεια η κοπελα εμεινε εγκυος.Ειναι πολυ απλη εξεταση και γινεται με σαλιο.Αυτος μου επεμενε να την κανω διαβαζω ωστοσο στο διαδικτυο οτι πρεπει να προϋπαρχουν λογοι για να γινει γιατι ουτως ή αλλως 1 στους 7 ελληνες την εχει.Η θρομβοφιλία δεν είναι νόσος. Στις περισσότερες περιπτώσεις ένας άνθρωπος ενδέχεται να έχει θρομβοφιλία, αλλά να μην υποστεί θρόμβωση ποτέ. Επίσης κάποιος να κάνει θρόμβωση χωρίς να έχει θρομβοφιλία. Η θρομβοφιλία απλώς αυξάνει την πιθανότητα θρόμβωσης σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό και την κανουν:

• Γυναίκες με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αποβολών, αποκόλληση πλακούντα, ενδομήτριο θάνατο, προεκλαμψία
  • Γυναίκες πριν τη χορηγία αντισυλληπτικών ή θεραπείας ορμονικής υποκατάστασης
  • Γυναίκες με φλεβική θρόμβωση σχετιζόμενη με τη χρήση ορμονοθεραπείας
  • Άτομα με φλεβική θρόμβωση σε ηλικία κάτω των 50 ετών ή  με επαναλαμβανόμενα επεισόδια φλεβικής θρόμβωσης
  • Καπνίστριες κάτω των 50 ετών, οι οποίες έχουν εμφανίσει έμφραγμα του μυοκαρδίου
  • Μέλη της οικογενείας του ατόμου, όπου έχουν ήδη ανιχνευτεί μεταλλαγές κινδύνου θρομβοφιλίας

Να μπω στη διαδικασια να το πω στο γυναικολογο?Εσας σας την εχουν αναφερει?

Just now, despina. είπε:

@doremina καλώς ηρθες κι απο εμενα!Επειδη κι εγω θα κανω σε 15 ημερες επεμβατικη υστεροσκοπηση για πολυποδες,τι θα λεγες να ανταλλαξουμε τις πληροφοριες μας?
Καταρχας πού θα το κανεις και ποσο θα στοιχισει?Εγω μαλλον στο Ρεα και λεω "μαλλον" γιατι δε θα την κανω με το γυναικολογο μου που ειναι στο Μητερα,αλλα με καποιον αλλο γυναικολογο που βρηκα προσφατα και μαλλον θα κρατησω.Ο δικος μου δεν ειχε δει στον υπερηχο τους πολυποδες.Στο Ρεα λοιπον μου ειπε 1000€.Θα βγω την ιδια μερα και δεν καταλαβα αν θα γινει με μερικη ή ολικη ναρκωση.Θα ηθελα να μαθω αν σου ειπε μετα ποτε μπορειτε να ξαναξεκινησετε προσπαθειες.Εμενα μου ειπε μετα απο 10-15 μερες,ομως θεωρω οτι ο κυκλος δε θα χει στρωσει με ωορρηξιες κτλ.Αν ερθει κανονικα τον αλλο μηνα περιοδος απο κει και περα νομιζω θα ξεκινησω.

Και καπως ετσι κοριτσια,απο εκει που παρακαλαγα να μεινω εγκυος,λογω πολυποδων παρακαλαω να μην εχω μεινει γιατι προκαλει αποβολες.Ο γυναικολογος μου πε δε μπορω να σου πω να μη συνεχιζεις τις προσπαθειες μεχρι να γινει η επεμβαση γιατι εχει υπαρξει ασθενης που ειχε καλη εγκυμοσυνη με πολυποδες.Ομως το ρισκαρεις ρε κοριτσια?

Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι αν σας εχουν δωσει να κανετε εξετασεις για θρομβοφιλια.Μου το ανεφερε καποιος γνωστος προχτες γιατι προσπαθουσαν 3 χρονια και τελικα ο λογος ηταν αυτος.Με το που πηρε θεραπεια η κοπελα εμεινε εγκυος.Ειναι πολυ απλη εξεταση και γινεται με σαλιο.Αυτος μου επεμενε να την κανω διαβαζω ωστοσο στο διαδικτυο οτι πρεπει να προϋπαρχουν λογοι για να γινει γιατι ουτως ή αλλως 1 στους 7 ελληνες την εχει.Η θρομβοφιλία δεν είναι νόσος. Στις περισσότερες περιπτώσεις ένας άνθρωπος ενδέχεται να έχει θρομβοφιλία, αλλά να μην υποστεί θρόμβωση ποτέ. Επίσης κάποιος να κάνει θρόμβωση χωρίς να έχει θρομβοφιλία. Η θρομβοφιλία απλώς αυξάνει την πιθανότητα θρόμβωσης σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό και την κανουν:

• Γυναίκες με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αποβολών, αποκόλληση πλακούντα, ενδομήτριο θάνατο, προεκλαμψία
  • Γυναίκες πριν τη χορηγία αντισυλληπτικών ή θεραπείας ορμονικής υποκατάστασης
  • Γυναίκες με φλεβική θρόμβωση σχετιζόμενη με τη χρήση ορμονοθεραπείας
  • Άτομα με φλεβική θρόμβωση σε ηλικία κάτω των 50 ετών ή  με επαναλαμβανόμενα επεισόδια φλεβικής θρόμβωσης
  • Καπνίστριες κάτω των 50 ετών, οι οποίες έχουν εμφανίσει έμφραγμα του μυοκαρδίου
  • Μέλη της οικογενείας του ατόμου, όπου έχουν ήδη ανιχνευτεί μεταλλαγές κινδύνου θρομβοφιλίας

Να μπω στη διαδικασια να το πω στο γυναικολογο?Εσας σας την εχουν αναφερει?

Εννοείται να ανταλλαξουμε αποψεις!! Εγω τελικα θα το κανω στο Μητέρα την Παρασκευή το πρωί. Το κοστος ειναι γυρω στα 1400€(θα πονεσει η τσεπη μου αλλα χαλαλι) και θα βγω αυθημερον. Ακομη δε γνωριζω πολλες λεπτομέρειες οπως πχ για το μετα απο ποσες μερες μπορω να ξεκινησω τις προσπάθειες, περιμενω να με παρει τηλ η γιατρος μου να μου πει αυτη για το τί και πως. Εχω την εντυπωση βεβαια πως παιζει ρολο στο ποτε μπορείς να ξεκινησεις τις προσπάθειες, ο λογος ο οποιος κανεις την επεμβαση. Πχ για πολυποδες παιζει όντως στο 15μερο να εισαι κομπλε, για διαφραγμα που εχω  εγω νομιζω θελει 2μηνο.

Κι εμενα παντως μου ελεγε να συνεχιζω τις προσπάθειες κανονικα, παροτι το διαφραγμα προκαλει αποβολες ή και καθολου συλληψη διοτι ειχε και πελατισσα που παρα ολα αυτα, καταφερε και ειχε τελειομηνη κυηση. Αλλα το ρισκαρεις; Τι να πω κι εγω... 

Μολις ξερω περισσοτερες λεπτομερειες παντως θα σου πω! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...