Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

@Agatte στην ιδια θαλασσα απαισιοδοξιας κολυμπαμε! Παντα στη ζωη μου θα σκεφτω αποκλειστικα και μονο το κακο σεναριο, ολα μαυρα κι αραχνα, μια μιρλα σκετη! Χαχαχχαα! Ευτυχως ομως εδω τα κοριτσια πετανε σωσιβια και ολα καλα θα πανε!! You can do it! Θα ρθει και η @Emilly800 με τη φοβερη βαρκαρα που θα χει φουσκωσει καλα καλα, και με τα νευρα που εχει τωρα θα σε παει κατευθειαν στην στερια αισιοδοξιας! Χαχαχα! Κοριτσι εχεις απολυτο δικιο να εισαι μεσα στα νευρα, αντιλαμβανομαι απολυτα την αγωνια σου αλλα οπως ειπε και η @Chrussa1982 οι γιατροι δεν εχουν τη δικη μας εννοια και αγωνια...

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Άντε κορίτσια να στείλουμε θετικά vibes στην @Agatte μας να μας πει τα ευχάριστα να πάρουμε μετά κ εμείς σειρά χαχαχαχαχα. Μας φαντάζομαι εκεί μου μιλάμε για το πόσο τζουφια είναι τα αυγά μας να μιλάμε για το πόσες φορές αεριζομαστε καθημερινα!!!

Να σου πω κ εγώ όταν μου έρχεται περίοδος άλλες φορές κρύβω την απογοήτευση το λέω απλά στον άντρα μου και μετά τον ακούω να κλαίει και άλλες φορές κλαίω και με πιάνει μια μίνι κατάθλιψη και με παρηγορεί εκείνος ούτε να συντονιστούμε δεν μπορούμε.

όσο για το μωρό είμαι σίγουρη ότι έρχεται αλλά ρε κορίτσια αν σας πω ότι οραματίζομαι διδυμακια θα θεωρηθεί ότι είμαι για δέσιμο?ειλικρινά το κάνω συχνά εικόνα εμένα να έχω δύο μωράκια αγκαλιά. Και μόνο με τη σκέψη χαμογελάω.

Τι γλυκό και ανθρώπινο που κλαίει ο άντρας σου... σύντομα με διδυμάκια στην αγκαλιά σας εύχομαι! 

• Μου αρέσει 1

Just now, depifish είπε:

@Agatte στην ιδια θαλασσα απαισιοδοξιας κολυμπαμε! Παντα στη ζωη μου θα σκεφτω αποκλειστικα και μονο το κακο σεναριο, ολα μαυρα κι αραχνα, μια μιρλα σκετη! Χαχαχχαα! Ευτυχως ομως εδω τα κοριτσια πετανε σωσιβια και ολα καλα θα πανε!! You can do it! Θα ρθει και η @Emilly800 με τη φοβερη βαρκαρα που θα χει φουσκωσει καλα καλα, και με τα νευρα που εχει τωρα θα σε παει κατευθειαν στην στερια αισιοδοξιας! Χαχαχα! Κοριτσι εχεις απολυτο δικιο να εισαι μεσα στα νευρα, αντιλαμβανομαι απολυτα την αγωνια σου αλλα οπως ειπε και η @Chrussa1982 οι γιατροι δεν εχουν τη δικη μας εννοια και αγωνια...

Με πέθανες χαχαχαχα.

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

@Emilly800 έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου. Τι πάει να πει στο ακυρώνει?Από τη στιγμή μάλιστα που μας είχαν προειδοποιήσει για την κακοκαιρία. Τι να πεις...Βαθιές αναπνοές και ηρεμία κορίτσι μου. Που να καταλάβουν οι γιατροί το δικό μας άγχος και την αγωνία μας.

Άσε κ η γραμματέας μες την εκνευριστικη ηρεμία της πιο πολύ με νευριάζει..

8 ώρες πρίν, Klelia81 είπε:

Καλά όλες οι γυναικες τύπου Μπαλατσ. Σιγουρα είχαν κανει το κουμάντο τους τόσα χρονια. 

Και εγω απο κρακ αλλο τιποτα κοριτσια. Αφου σκεφτομαι να πάω σε χειροπράκτη να με ισιωσει λιγο.

Εισαι το σιγουράκι μας αυτό το μηνα!!! 

Τρία παιδιά είχε η βαβω και κράτησε και αυγα; απίθανη! Εγώ πάντως της βγάζω το καπέλο! Γερή να είναι να το μεγαλώσει!

Αχ... Μη με έχετε για σιγουρακι... Βρείτε καμιά άλλη για αυτό το μήνα. Δεν το βλέπω ούτε με τα κιάλια... 

7 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Άντε κορίτσια να στείλουμε θετικά vibes στην @Agatte μας να μας πει τα ευχάριστα να πάρουμε μετά κ εμείς σειρά χαχαχαχαχα. Μας φαντάζομαι εκεί μου μιλάμε για το πόσο τζουφια είναι τα αυγά μας να μιλάμε για το πόσες φορές αεριζομαστε καθημερινα!!!

Να σου πω κ εγώ όταν μου έρχεται περίοδος άλλες φορές κρύβω την απογοήτευση το λέω απλά στον άντρα μου και μετά τον ακούω να κλαίει και άλλες φορές κλαίω και με πιάνει μια μίνι κατάθλιψη και με παρηγορεί εκείνος ούτε να συντονιστούμε δεν μπορούμε.

όσο για το μωρό είμαι σίγουρη ότι έρχεται αλλά ρε κορίτσια αν σας πω ότι οραματίζομαι διδυμακια θα θεωρηθεί ότι είμαι για δέσιμο?ειλικρινά το κάνω συχνά εικόνα εμένα να έχω δύο μωράκια αγκαλιά. Και μόνο με τη σκέψη χαμογελάω.

Μακάρι να έρθουν διδυμακια! Οραματισου τα λοιπόν! Διπλός γλυκός μπελας! Γιατί όχι... Άσε που στις γυναίκες άνω των 35 είναι πιο πιθανή μια δίδυμη κύηση. Πετάει το σύστημα αβέρτα αυγά! 

6 ώρες πρίν, Emilly800 είπε:

Τα νεύρα μου,τα χάπια μου..... λοιπον παίρνω τηλέφωνο στον εμβρυολογο Πέμπτη κ λέω να έρθω Παρασκευή αντί Δευτέρα γιατί θα ρίξει χιονι;;;όχι καλέ μου λέει η γραμματεία τόσα χρόνια δεν έτυχε να μην κάνουμε ραντεβού λοιπόν γω χιονιού..κ με παίρνει τωρα κ μου λέει αποκλείστηκαμε...μου το έκανε για τρίτη....μου ρθε να την βρίσω...άσε που όσο πάει προχωράει κ η κύηση..12,4 ηη 12,5 θα είμαι...πόσο να πάω για να ελεχθω;;;τέσσερα μηνών;;;έχω κάτι νεύρα..... 

Κ ο δικός μου ο ξανθοψειρας..πολύ ευαισθησία στο δέρμα.λινα πάλι σήμερα ξεχάστηκα μιάμιση ώρα μετά έκανα αντιπηκτική...λες να έκανα τίποτα κακό;;;πωπω πως θα το θυμάμαι τόσους μήνες;;;

Ουφ... Δίκιο έχεις να εκνευρίζεσαι αλλά τώρα δεν αλλάζει κάτι. Μια υπομονή ακόμα, άλλη μια μέρα να δεις το ονειρακι σου! 

4 ώρες πρίν, depifish είπε:

Πρέπει φιλενάδα να το δουλέψουμε λίγο αυτό το θεματακι... Δε γίνεται να είναι όλα τόσο στραβά όσο τα βλέπουμε... Όσο για τη μιρλα... Εδώ να δεις τι γίνεται. Μου λέει ο άντρας μου πως ξέχασα να γελάω και τα χείλη μου έχουν γειρει προς τα κάτω.Ο καημένος, που με βρήκε... Θα ρίξω τις ελπίδες μου στη βάρκα της Εμιλλυ, χαχαχαχα! 

Κι εμένα ξανθομπουρμπουλο είναι το βλαστάρι μου με ανοιχτά ματιά αλλά έχει πιο σταρενιο δέρμα και μαυρίζει το καλοκαίρι χωρίς να καίγεται. Ευτυχώς. Φοβόμουν για τα μάτια του και έτρεχα να παίρνω γυαλιά ηλίου αλλά ο κύριος δεν τα θέλει καθόλου. Βάζει τουλάχιστον καπέλο, από το τίποτα. Αχ... Πότε θα έρθει το καλοκαίρι;;;; να έχουμε όλες φουσκωμένες κοιλιές και να συζητάμε τα του τοκετού. Εγώ μάλιστα, θέλω, αν ποτέ μείνω έγκυος, να πάω για φυσιολογικό τοκετό μιας και είχα γεννήσει με καισαρική. Εδώ μωρό δεν έχουμε, πώς θα γεννήσω σκεφτομαι. Καμία επαφή με την πραγματικότητα. 

Έκθεση έγραψα πάλι... 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

On 10/2/2021 at 8:56 ΜΜ, Ellidr είπε:

Εννοείται....

Βρε παιδιά έχει κάνει καμία υστεροσκοπηση να μου πει  5 πράγματα;;

Καλησπέρα κι απο εμένα!! Το Σαββαρο εχω ραντεβου για επεμβατικη υστεροσκοπηση (για αφαιρεση διαφραγματος). Αυτο που ξερω προς το παρόν ειναι πως περα απ το οτι θα την πληρωσω ενα σκασμο λεφτα(αυτο βεβαια ειναι το λιγοτερο στην παρουσα φαση) θα γινει με ναρκωση αλλα θα βγω αυθημερον. Για ο τι αλλο θες, με ρωτας. Ειμαι καινουργια εδω την παρεα σας, σας παρακολουθω και ενημερωνομαι μιας κι εμεις με τον αντρα μου εχουμε μπει στη διαδικασια για αποκτηση μπεμπε. Και τι δεν εχω κανει η δολια... Σαλπιγγογραφια, μαγνητικη κ εκτος απο την υστεροσκοπηση αυτη τη βδομαδα εχει ραντεβου ο αντρας μου με τον ουρολογο. Τα χουμε παρει ολα σβαρνα λεμε!! 

Ευχομαι σε ολες σας ο τι καλύτερο απο καρδιας!! 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Just now, Agatte είπε:

Τρία παιδιά είχε η βαβω και κράτησε και αυγα; απίθανη! Εγώ πάντως της βγάζω το καπέλο! Γερή να είναι να το μεγαλώσει!

Αχ... Μη με έχετε για σιγουρακι... Βρείτε καμιά άλλη για αυτό το μήνα. Δεν το βλέπω ούτε με τα κιάλια... 

Μακάρι να έρθουν διδυμακια! Οραματισου τα λοιπόν! Διπλός γλυκός μπελας! Γιατί όχι... Άσε που στις γυναίκες άνω των 35 είναι πιο πιθανή μια δίδυμη κύηση. Πετάει το σύστημα αβέρτα αυγά! 

Ουφ... Δίκιο έχεις να εκνευρίζεσαι αλλά τώρα δεν αλλάζει κάτι. Μια υπομονή ακόμα, άλλη μια μέρα να δεις το ονειρακι σου! 

Πρέπει φιλενάδα να το δουλέψουμε λίγο αυτό το θεματακι... Δε γίνεται να είναι όλα τόσο στραβά όσο τα βλέπουμε... Όσο για τη μιρλα... Εδώ να δεις τι γίνεται. Μου λέει ο άντρας μου πως ξέχασα να γελάω και τα χείλη μου έχουν γειρει προς τα κάτω.Ο καημένος, που με βρήκε... Θα ρίξω τις ελπίδες μου στη βάρκα της Εμιλλυ, χαχαχαχα! 

Κι εμένα ξανθομπουρμπουλο είναι το βλαστάρι μου με ανοιχτά ματιά αλλά έχει πιο σταρενιο δέρμα και μαυρίζει το καλοκαίρι χωρίς να καίγεται. Ευτυχώς. Φοβόμουν για τα μάτια του και έτρεχα να παίρνω γυαλιά ηλίου αλλά ο κύριος δεν τα θέλει καθόλου. Βάζει τουλάχιστον καπέλο, από το τίποτα. Αχ... Πότε θα έρθει το καλοκαίρι;;;; να έχουμε όλες φουσκωμένες κοιλιές και να συζητάμε τα του τοκετού. Εγώ μάλιστα, θέλω, αν ποτέ μείνω έγκυος, να πάω για φυσιολογικό τοκετό μιας και είχα γεννήσει με καισαρική. Εδώ μωρό δεν έχουμε, πώς θα γεννήσω σκεφτομαι. Καμία επαφή με την πραγματικότητα. 

Έκθεση έγραψα πάλι... 

Είπαμε πρέπει να το οραματιζόμαστε και τσουπ!!!ήρθε!!! Από στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!να γκρινιάζουμε για κιλά κοιλουμπες και ότι άλλο μας ανησυχεί. Η αδερφή μου επειδή είχε κάνει καισαρική στο πρώτο το δεύτερο πάλι με καισαρική της είπε ο γιατρός. Βέβαια αν και μικρότερη μου γέννησε πριν 16 χρόνια οπότε δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα με τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι ότι μα ότι ονειρεύεσαι να έρθει και σύντομα μάλιστα.

Κοριτσια μου εμείς παντρευόμαστε με πολιτικό στις 26 του μήνα. Καθόμασταν πριν με τον άντρα μου και λέγαμε πόσο τέλειο θα είναι να μην έχω αδιαθετησει εκείνη τη μέρα (περιμένω στις 24). Και έτσι ένιωθα μια διάχυτη γλυκά στην ατμόσφαιρα. Την είχα ανάγκη αυτή τη μικρή αναλαμπή αισιοδοξίας.

5 ώρες πρίν, depifish είπε:

Όλα καλά εσυ κορίτσι ; Πως πάει η εγκυμοσύνη σου;

Just now, doremina είπε:

Καλησπέρα κι απο εμένα!! Το Σαββαρο εχω ραντεβου για επεμβατικη υστεροσκοπηση (για αφαιρεση διαφραγματος). Αυτο που ξερω προς το παρόν ειναι πως περα απ το οτι θα την πληρωσω ενα σκασμο λεφτα(αυτο βεβαια ειναι το λιγοτερο στην παρουσα φαση) θα γινει με ναρκωση αλλα θα βγω αυθημερον. Για ο τι αλλο θες, με ρωτας. Ειμαι καινουργια εδω την παρεα σας, σας παρακολουθω και ενημερωνομαι μιας κι εμεις με τον αντρα μου εχουμε μπει στη διαδικασια για αποκτηση μπεμπε. Και τι δεν εχω κανει η δολια... Σαλπιγγογραφια, μαγνητικη κ εκτος απο την υστεροσκοπηση αυτη τη βδομαδα εχει ραντεβου ο αντρας μου με τον ουρολογο. Τα χουμε παρει ολα σβαρνα λεμε!! 

Ευχομαι σε ολες σας ο τι καλύτερο απο καρδιας!! 

Καλώς την!!! Και εσύ στον αγώνα ε??? Πόσο καιρό προσπαθείτε??έχεις άλλο παιδάκι?

Just now, Flolipop said:

Όλα καλά εσυ κορίτσι ; Πως πάει η εγκυμοσύνη σου;

Για την ώρα καλά δειχνουν, δεν εχω τιποτα περιεργες ενοχλήσεις αλλα είναι ακόμα πολύ νωρίς. Αύριο στην ουσία μπαίνω στη 5η βδομάδα και την Παρασκευή που πέρασε (προχτές) είχα κάνει τη τελευταία χοριακή 1650 (Δευτέρα ήταν 217, Τετάρτη 600κάτι), μου πε οτι δεν χρειάζεται να κάνω άλλη και να παω τη Πέμπτη για υπέρηχο. Μου φάνηκε λίγο περίεργο να μη χρειάζεται άλλη, αλλά τέλος πάντων. Ούτε τίποτα εξετάσεις δεν μου πε να κάνω, π.χ. κανα θηροειδή ας πουμε, αλλά ίσως να είναι νωρίς για αυτά. Γενικά είμαι αρκετά συγκρατημένη γιατί είναι ακόμα πολύ νωρίς!

• Μου αρέσει 2

Προσπαθούμε απ τον Οκτωβρη και ειναι η πρωτη μας αποπειρα, δεν εχω μεινει ποτε ξανα εγκυος. Εμενα η δικη μου η γιατρος με πλακωσε κατευθείαν στις εξετασεις μολις της ειπα οτι θα προσπαθησουμε για παιδι. Κι επειδη μεχρι να κατασταλαξουμε στο πιο ηταν ακριβως το θεμα που ειχα, μου βγηκε η πίστη και δεν εδινα πολυ βαση στο να μετραω τις μερες μου κ στο να τσεκαρω την ωορηξια μου μεχρι να δω τι ακριβως παιζει. Ουσιαστικά αφου κανω την υστεροσκοπηση κ μετα, θα μπουμε πιο δυναμικα στον αγωνα!! 

Επεξεργάστηκαν by doremina
Γραφτηκε κατα λαθος εδω
  • Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, depifish είπε:

Για την ώρα καλά δειχνουν, δεν εχω τιποτα περιεργες ενοχλήσεις αλλα είναι ακόμα πολύ νωρίς. Αύριο στην ουσία μπαίνω στη 5η βδομάδα και την Παρασκευή που πέρασε (προχτές) είχα κάνει τη τελευταία χοριακή 1650 (Δευτέρα ήταν 217, Τετάρτη 600κάτι), μου πε οτι δεν χρειάζεται να κάνω άλλη και να παω τη Πέμπτη για υπέρηχο. Μου φάνηκε λίγο περίεργο να μη χρειάζεται άλλη, αλλά τέλος πάντων. Ούτε τίποτα εξετάσεις δεν μου πε να κάνω, π.χ. κανα θηροειδή ας πουμε, αλλά ίσως να είναι νωρίς για αυτά. Γενικά είμαι αρκετά συγκρατημένη γιατί είναι ακόμα πολύ νωρίς!

Τέλεια!!! Γιατί να θέλει κι άλλη μέτρηση;; Τρεις το πολύ ζητάνε οι γιατροί απ’ όσα γνωρίζω. Με το καλο να ακούσετε καρδούλα! Και εξετάσει αργότερα θα σου γράψει είναι νωρίς ακόμη.

• Μου αρέσει 2

Just now, Chrussa1982 είπε:

Καλώς την!!! Και εσύ στον αγώνα ε??? Πόσο καιρό προσπαθείτε??έχεις άλλο παιδάκι?

Προσπαθούμε απ τον Οκτωβρη και ειναι η πρωτη μας αποπειρα, δεν εχω μεινει ποτε ξανα εγκυος. Εμενα η δικη μου η γιατρος με πλακωσε κατευθείαν στις εξετασεις μολις της ειπα οτι θα προσπαθησουμε για παιδι. Κι επειδη μεχρι να κατασταλαξουμε στο πιο ηταν ακριβως το θεμα που ειχα, μου βγηκε η πίστη και δεν εδινα πολυ βαση στο να μετραω τις μερες μου κ στο να τσεκαρω την ωορηξια μου μεχρι να δω τι ακριβως παιζει. Ουσιαστικά αφου κανω την υστεροσκοπηση κ μετα, θα μπουμε πιο δυναμικα στον αγωνα!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, doremina είπε:

Προσπαθούμε απ τον Οκτωβρη και ειναι η πρωτη μας αποπειρα, δεν εχω μεινει ποτε ξανα εγκυος. Εμενα η δικη μου η γιατρος με πλακωσε κατευθείαν στις εξετασεις μολις της ειπα οτι θα προσπαθησουμε για παιδι. Κι επειδη μεχρι να κατασταλαξουμε στο πιο ηταν ακριβως το θεμα που ειχα, μου βγηκε η πίστη και δεν εδινα πολυ βαση στο να μετραω τις μερες μου κ στο να τσεκαρω την ωορηξια μου μεχρι να δω τι ακριβως παιζει. Ουσιαστικά αφου κανω την υστεροσκοπηση κ μετα, θα μπουμε πιο δυναμικα στον αγωνα!! 

Εύχομαι σύντομα να μείνεις εγκυουλα κορίτσι μου. Καλά κάνεις με τις εξετάσεις σου διότι εγώ κάηκα από τον γυναικολόγο και τώρα τρέχω και δε φτάνω χαχαχαχα. Υστεροσκοπηση πως και σου το πρότεινε? Σε ρωτάω διότι εμένα σαλπιγγογραφια μου είπε να κάνω ωστόσο διαβάζω ότι πολλά κορίτσια κάνουν και υστεροσκοπηση . Και παρόλο που προσπαθούμε 2 χρόνια κάνεις δε μας μίλησε για την εν λόγω εξέταση. Την έχω λάβει όμως σοβαρά υπόψην μου και μόλις τελειώσω από τους υπόλοιπες εξετάσεις μου θα την δρομολόγησω. 

Εμείς πάμε για εξωσωματική λόγω χαμηλής ΑΜΗ και υψηλής fsh. Ωστόσο συνεχίζουμε και επαφουλες πότε δεν ξέρεις!!!

Just now, Flolipop είπε:

Τέλεια!!! Γιατί να θέλει κι άλλη μέτρηση;; Τρεις το πολύ ζητάνε οι γιατροί απ’ όσα γνωρίζω. Με το καλο να ακούσετε καρδούλα! Και εξετάσει αργότερα θα σου γράψει είναι νωρίς ακόμη.

Είναι τέλειες οι χοριακες σου κορίτσι μου!! Όλα καλά θα πάνε θα δεις!!!

• Μου αρέσει 2

Εύχομαι σύντομα να μείνεις εγκυουλα κορίτσι μου. Καλά κάνεις με τις εξετάσεις σου διότι εγώ κάηκα από τον γυναικολόγο και τώρα τρέχω και δε φτάνω χαχαχαχα. Υστεροσκοπηση πως και σου το πρότεινε? Σε ρωτάω διότι εμένα σαλπιγγογραφια μου είπε να κάνω ωστόσο διαβάζω ότι πολλά κορίτσια κάνουν και υστεροσκοπηση . Και παρόλο που προσπαθούμε 2 χρόνια κάνεις δε μας μίλησε για την εν λόγω εξέταση. Την έχω λάβει όμως σοβαρά υπόψην μου και μόλις τελειώσω από τους υπόλοιπες εξετάσεις μου θα την δρομολόγησω. 

Εμείς πάμε για εξωσωματική λόγω χαμηλής ΑΜΗ και υψηλής fsh. Ωστόσο συνεχίζουμε και επαφουλες πότε δεν ξέρεις!!!

Εμενα το στορυ μου εχει ως εξης:Η γιατρος μου στον υπερηχο ειδε οτι υπάρχει κάποια ανωμαλια στη μητρα οποτε με παρεπεμψε για σαλπιγγογραφια. Η σαλπιγγογραφια εδειξε οτι εχω μονοκερη μητρα κ εγω ημουν να πεσω στα πατωματα. Να ναι καλα η γιατρος μου που δεν επαναπαυτηκε και με εστειλε για μαγνητικη. Η μαγνητικη εδειξε διαφραγμα μητρας!! Το οποίο φαίνεται να ειναι τοσο μεγαλο, που δεν επετρεψε στο σκιαγραφικο να εισχωρησει στο ενδομητριο γι αυτο και βγηκε λάθος η διαγνωση της!! Αυτος ειναι και ο λογος που θα κανω επεμβατικη υστεροσκοπηση , για να αφαιρεθει το διαφραγμα. Ειναι κατι που το ειχα εκ γεννετης απλα δε το ηξερα και πρεπει να αφαιρεθει διοτι γυναικες με διαφραγματικη μητρα ειτε αδυνατουν να συλλαβουν επειδη δε πετυχαινει η εμφυτευση, ειτε εχουν συχνες αποβολες ή προωρη γεννα καθοτι δε χωραει το εμβρυο για να αναπτυχθεί. 

Απ οτι εχω διαβασει εδω απο αλλες κοπελες, οταν προκειται καποια να κανει εξωσωματικη ο γιατρος την παραπεμπει να κανει διαγνωστικη υστεροσκοπηση και αν βρεθει κατι, τοτε γινεται επεμβατικη. Δεν ειμαι γνωστης, απλα ετσι έχω ακούσει, οτι ειναι απαραιτητο για να προβει καποιος σε εξωσωματική, γιατι έτσι εχει καλυτερη εικονα ο γιατρος για το ενδομητριο. Ξεκινα ομως με τη σαλπιγγογραφια για να τσεκαρεις τη διαβατοτητα των σαλπιγγων και ο τι αλλο υπάρχει. 

Ολα καλα θα πανε, μην αγχωνεσαι. Η επιστήμη εχει προχωρησει φουλ!! 

Επισης ειμαι τόσο καινουργια στο forum που παω να γραψω μια απάντηση και την ποσταρω οπου να ναι. Κοριτσια σχωρεστε με, που θα παει θα το μαθω!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...