Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, TATAKI είπε:

Πως είναι ο μικρός σου; είναι καλύτερα με την αντιβίωση; Ελπίζω να είναι καλύτερα. Εύχομαι σε όλες καλό Σαββατοκύριακο. Προς το παρόν χιόνι ακούμε και χιόνι δεν βλέπουμε, όπως πάντα...

Ειναι καλύτερα σε ευχαριστώ πολύ!!! Και εμείς εδώ σιγά μη δούμε χιονι χαχα!!

1 ώρα πρίν, TATAKI είπε:

Πως είναι ο μικρός σου; είναι καλύτερα με την αντιβίωση; Ελπίζω να είναι καλύτερα. Εύχομαι σε όλες καλό Σαββατοκύριακο. Προς το παρόν χιόνι ακούμε και χιόνι δεν βλέπουμε, όπως πάντα...

Ειμαστε καλυτερα σε ευχαριστώ πολυ!! Την Δευτέρα θα βγουν και των 2 οι εξετάσεις!! Θα πάω για του μικρού και θα παρω και τις δικές μου. 

πρίν από 6 λεπτά , Emilly800 είπε:

Κλέλια δεν ξέρω αν σου έγραψα ήδη γιατί έχω κ κακη μνήμη λόγω ηλικίας μάλλον κ χειροτέρεψε κ με την φάση τώρα,,περαστικά στον μικρό.καλα έκανε ο γιατρός κ του έβαλε αιματολογικό.ελεγχο..εγω το πρώτο που έκανα όταν έπαθε την ίωση με την ζαλάδα κατευθείαν συκώτο τον πήγα για γενική και ταχύτητα καθίζησης..ότι μα ότι ίωση κ αν έχει αν τα λευκά έχουν καλό τύπο κ η ταχύτητα καθίζησης είναι καλή σημαίνει ο οργανισμός πάει ρολόι κ δεν χρειάζεται παρέμβαση..

Χαχα μια χαρά ειναι η ηλικία σου!!! Πιπινι είσαι ακομα!!! 

Σχεδόν το ίδιο μου είπε και ο γιατρός.  Αλλα δεν νομίζει να έχει καποιο θεμα. Αλλα ευτυχως που τις καναμε γιατι εναν ελεγχο παραπανω τον θελαμε!! Εσύ πως είσαι?

91P4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Klelia81 είπε:

Ειναι καλύτερα σε ευχαριστώ πολύ!!! Και εμείς εδώ σιγά μη δούμε χιονι χαχα!!

Ειμαστε καλυτερα σε ευχαριστώ πολυ!! Την Δευτέρα θα βγουν και των 2 οι εξετάσεις!! Θα πάω για του μικρού και θα παρω και τις δικές μου. 

Χαχα μια χαρά ειναι η ηλικία σου!!! Πιπινι είσαι ακομα!!! 

Σχεδόν το ίδιο μου είπε και ο γιατρός.  Αλλα δεν νομίζει να έχει καποιο θεμα. Αλλα ευτυχως που τις καναμε γιατι εναν ελεγχο παραπανω τον θελαμε!! Εσύ πως είσαι?

Εγώ υπομονή κάνω γιατί είμαι σαν αρρωστη με μια αναγουλα μονίμως αέρια τρέλα πόνο στο έντερο κ κούραση..ας έρθει η Δευτέρα με το καλό να είναι όλα καλά κ επιτέλους να πω αξίζει που είμαι έτσι τρεις κ λίγο εδώ κ τρία χρόνια.. τέσσερις εγκυμοσύνες....βάλε από τρεις μήνες την καθε μια να είμαι σαν άρρωστη,,πάμε στους 12 μήνες κ άσε μετά μέχρι να αναρρωσω ψυχοσωματικά από τις επεμβάσεις...ουφφφφφ κούραση...είπα κάνω κ αυτή την υπέρβαση κ μετά οφείλω να φροντίσω κ τον εαυτό μου.αυτο το ξεχναμε..εγώ σίγουρα το έχω ξεχάσει κάτι χρόνια..

• Μου αρέσει 3

Just now, Emilly800 είπε:

Εγώ υπομονή κάνω γιατί είμαι σαν αρρωστη με μια αναγουλα μονίμως αέρια τρέλα πόνο στο έντερο κ κούραση..ας έρθει η Δευτέρα με το καλό να είναι όλα καλά κ επιτέλους να πω αξίζει που είμαι έτσι τρεις κ λίγο εδώ κ τρία χρόνια.. τέσσερις εγκυμοσύνες....βάλε από τρεις μήνες την καθε μια να είμαι σαν άρρωστη,,πάμε στους 12 μήνες κ άσε μετά μέχρι να αναρρωσω ψυχοσωματικά από τις επεμβάσεις...ουφφφφφ κούραση...είπα κάνω κ αυτή την υπέρβαση κ μετά οφείλω να φροντίσω κ τον εαυτό μου.αυτο το ξεχναμε..εγώ σίγουρα το έχω ξεχάσει κάτι χρόνια..

Κάτι μου λέει ότι θα παρατείνεις για λίγο την αυτό φροντίδα σου...μέχρι να πάει 5 ετών το παιδί τουλάχιστον!

Κοπελίτσες μου τι κάνετε; 

Εδώ χιονίζει από το πρωί αν και τα προγνωστικά έδιναν για αύριο χιόνι. 

Δέκα μέρες μου απομένουν για να μου έρθει και Δευτέρα αν δεν έχει παγώσει το σύμπαν, θα πάει το αγόρι για σπερμοδιαγραμμα με 5 μέρες αποχή. Δεν φαντάζομαι να μπαγιατεψει να τόσο... 

Σήμερα ο γλυκός μου μου είπε πως είναι πολύ αισιόδοξος για αυτό το μήνα μιας και ξεκινήσαμε νωρίτερα επαφές και ένιωθε γενικά πολύ σούπερ. Δε μίλησα, χαμογέλασα μόνο. Τι να του πω, πως έχω πείσει τον εαυτό μου πως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ; ουφ... Ακόμα κι ο μικρός, έχει πάνω από ένα μήνα να γκρινιάξει για αδερφάκι. Μάλλον κι αυτός το χωνεψε πια. 

@Klelia81 κι εγώ δεν θυμάμαι αν σου έγραψα... Περαστικά στο πλασματακι σου, γερός και σιδερένιος! 

Όλα καλά θα είναι αύριο Εμιλλακι μου και θα πεις χαλάλι η κάθε ταλαιπωρία! Θα περιμένουμε τα ωραία σου νέα. Μπορείςνα δείτε και φύλο!!! Χμ... Τα αέρια, τα θυμάμαι κι εγώ, τι ζόρι. Δεν ξέρω αν είναι χειρότερη η αναγούλα ή το έντερο. 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Flolipop είπε:

Κάτι μου λέει ότι θα παρατείνεις για λίγο την αυτό φροντίδα σου...μέχρι να πάει 5 ετών το παιδί τουλάχιστον!

Σίγουρα χαχαχαχα.να μην φαίνομαι εκατό χρόνων όταν το πηγαίνω στα νήπια χαχαχαχα.τι μποτοξ έχει να πέσει..

Just now, Agatte είπε:

Δέκα μέρες μου απομένουν για να μου έρθει και Δευτέρα αν δεν έχει παγώσει το σύμπαν, θα πάει το αγόρι για σπερμοδιαγραμμα με 5 μέρες αποχή. Δεν φαντάζομαι να μπαγιατεψει να τόσο... 

Σήμερα ο γλυκός μου μου είπε πως είναι πολύ αισιόδοξος για αυτό το μήνα μιας και ξεκινήσαμε νωρίτερα επαφές και ένιωθε γενικά πολύ σούπερ. Δε μίλησα, χαμογέλασα μόνο. Τι να του πω, πως έχω πείσει τον εαυτό μου πως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ; ουφ... Ακόμα κι ο μικρός, έχει πάνω από ένα μήνα να γκρινιάξει για αδερφάκι. Μάλλον κι αυτός το χωνεψε πια. 

@Klelia81 κι εγώ δεν θυμάμαι αν σου έγραψα... Περαστικά στο πλασματακι σου, γερός και σιδερένιος! 

Όλα καλά θα είναι αύριο Εμιλλακι μου και θα πεις χαλάλι η κάθε ταλαιπωρία! Θα περιμένουμε τα ωραία σου νέα. Μπορείςνα δείτε και φύλο!!! Χμ... Τα αέρια, τα θυμάμαι κι εγώ, τι ζόρι. Δεν ξέρω αν είναι χειρότερη η αναγούλα ή το έντερο. 

Αχχ τα αέρια χαχαχαχαχαχα..9 μποφόρ έχω .κ έχει αδρανισει κ το έντερο κ δεν κάνει δουλίτσα ...

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

@Emilly800 το πόσο χαίρομαι που μοιράζεσαι την αναγουλα και τα αέρια της εγκυμοσύνης σου μαζί μας!!! Με το καλό την Δευτέρα να μας πεις τα τέλεια νέα και επιτέλους να πάρεις βαθιά ανάσα και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου. Και μη ξανακουσω για μποτοξ είμαστε είπαμε δροσερές και τριανταφυλλενιες.

@Agatte μου τυχερούλα που βλέπεις χιονακι. Εδώ μόνο αέρα και κρύο. Έχω καλό προαίσθημα για σένα ότι θα μας πεις τα ευχάριστα.να πάει και ο άντρας σου να κάνει την εξέταση και όλα καλά θα είναι θα δεις. Μάλλον εμείς το διώχνουμε επειδή το λαχτάραμε τόσο το μπεμπακι.

Εμείς πάλι θες επειδή μας αποθάρρυνε το κέντρο θες με τα τρεξίματα με τις εξετάσεις και τις δουλειές μας δεν είχα τις επαφές που ήθελα στο γόνιμο παράθυρο κ έτσι δεν απασχολω το μυαλό μου με σκέψεις αν τα καταφέραμε. Περιμένω από εσάς λοιπόν και πίστεψε με θα χαρώ σαν να τα κατάφερα εγώ!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

On 12/12/2020 at 8:38 ΜΜ, BILLE είπε:

Δεν ξέρω ποιες δέχεστε στο τόπικ αλλά έτσι για να παίρνετε θάρρος , επειδή πολύ age shamming έχει πέσει το τελευταίο διάστημα...έκανα την 1η μου προσπάθεια πέρυσι στην ηλικία των 42. έπαθα υπερδιέργεση, νοσηλεύτηκα και ενώ νοσηλευόμουν μου έγινε και εμβρυομεταφορά (για μου μείνει για πάντα η απορία, γιατί μου το έκαναν αυτό).  Τελικά έμεινα για 9 μέρες μέσα. Αφού απέτυχε η εμφύτευση μάζεψα τα κομμάτια μου και πήγα άλλου. Ακριβώς 1 χρόνο μετά είμαι έγκυος (43 γεμάτα, γεμάτα)!όλα θα γίνουν, να 

Καλησπερα κοριτσια.. Ευχομαι σε όλες να γινετε συντομα μανουλες❤️Εγω ειμαι 42 και ξεκινησα θεραπεία εξωσωματικης σε φυσικο τροποποιημενο κυκλο!! Προσεύχομαι να γινει και σε εμενα το θαυμα...!!!!!

• Μου αρέσει 9

Just now, Joanna78 είπε:

Καλησπερα κοριτσια.. Ευχομαι σε όλες να γινετε συντομα μανουλες❤️Εγω ειμαι 42 και ξεκινησα θεραπεία εξωσωματικης σε φυσικο τροποποιημενο κυκλο!! Προσεύχομαι να γινει και σε εμενα το θαυμα...!!!!!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου 

Το πρώτο σού;

• Μου αρέσει 1

Just now, Chrussa1982 είπε:

@Emilly800 το πόσο χαίρομαι που μοιράζεσαι την αναγουλα και τα αέρια της εγκυμοσύνης σου μαζί μας!!! Με το καλό την Δευτέρα να μας πεις τα τέλεια νέα και επιτέλους να πάρεις βαθιά ανάσα και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου. Και μη ξανακουσω για μποτοξ είμαστε είπαμε δροσερές και τριανταφυλλενιες.

@Agatte μου τυχερούλα που βλέπεις χιονακι. Εδώ μόνο αέρα και κρύο. Έχω καλό προαίσθημα για σένα ότι θα μας πεις τα ευχάριστα.να πάει και ο άντρας σου να κάνει την εξέταση και όλα καλά θα είναι θα δεις. Μάλλον εμείς το διώχνουμε επειδή το λαχτάραμε τόσο το μπεμπακι.

Εμείς πάλι θες επειδή μας αποθάρρυνε το κέντρο θες με τα τρεξίματα με τις εξετάσεις και τις δουλειές μας δεν είχα τις επαφές που ήθελα στο γόνιμο παράθυρο κ έτσι δεν απασχολω το μυαλό μου με σκέψεις αν τα καταφέραμε. Περιμένω από εσάς λοιπόν και πίστεψε με θα χαρώ σαν να τα κατάφερα εγώ!!

Έχω και αλλά να πω αλλά δεν με ξέρετε ακομα κ είμαι μαζεμένη..στην ellidr έδωσα την τέλεια  περιγραφή για το πόσο τρέλα αέρια είναι αυτά ...αλλά διστάζω....οκ με έπεισες ...της είπα λοιπόν ότι μπορώ να φουσκωσω μια βάρκα με δαυτα χαχαχαχαχαχαχαχαχα.ελα σιγά σιγά να ξεδιπλώνεται ο χαρακτήρας μου..

Just now, Ellidr είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου 

Το πρώτο σού;

Τους είπα για την βάρκα που θέλω να φουσκωσω χαχαχαχα.ε πως αλλιώς....δεν θα καταλάβαιναν για το μέγεθος .

• Χαχα 5

Just now, Joanna78 είπε:

Καλη επιτυχία να έχεις κοριτσι μου και συντομα να το πετυχεις:x

Έχω και αλλά να πω αλλά δεν με ξέρετε ακομα κ είμαι μαζεμένη..στην ellidr έδωσα την τέλεια  περιγραφή για το πόσο τρέλα αέρια είναι αυτά ...αλλά διστάζω....οκ με έπεισες ...της είπα λοιπόν ότι μπορώ να φουσκωσω μια βάρκα με δαυτα χαχαχαχαχαχαχαχαχα.ελα σιγά σιγά να ξεδιπλώνεται ο χαρακτήρας μου..

Τους είπα για την βάρκα που θέλω να φουσκωσω χαχαχαχα.ε πως αλλιώς....δεν θα καταλάβαιναν για το μέγεθος .

Να ξεδιπλώνεσαι μας αρέσει χαχαχαχ.πως πας από αναγούλες εχεις φουλ;;

Διαφημίσεις

Just now, vasiliki2020 είπε:

Σας ευχαριστώ μεσα απο την καρδια μου!!Θα σας ενημερωνω για τις εξελιξεις..!!!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Joanna78 said:

Καλωσόρισες στην παρέα μας. Θα είμαστε εδώ όλες μαζί να μοιραστούμε την χαρά σου, ελπίζω το συντομότερο. 

1 hour ago, Agatte said:

Εμένα μου άρεσε πολύ η θετική ενέργεια του καλού σου. Μην είσαι αρνητική, έχε πίστη. Θα κανει και την εξεταση του και όλα καλά. Απο την στιγμή που είχες τόσες πολλές επαφές, έχεις πιθανότητες. Θα σου έλεγα να τον αφήνεις να σε παρασύρει μαζί του με αυτες τις θετικές σκέψεις. Εμένα δεν εκφράζεται ποτέ. Έχει μια ουδετερότητα σαν χαρακτηρας γενικα. Ουτε θετικος αλλα ουτε και αρνητικός. Σαν να μην συμβαινει κάτι και εγώ δεν το μπορώ καθόλου αυτο. Θα ήθελα πολύ ειτε να μοιρολατρούμε μαζί είτε να ονειρευομαστε παρέα. 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Joanna78 είπε:

Καλώς την!!!εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!!!εδώ θα είμαστε να τα λέμε!! 

Just now, TATAKI είπε:

Καλωσόρισες στην παρέα μας. Θα είμαστε εδώ όλες μαζί να μοιραστούμε την χαρά σου, ελπίζω το συντομότερο. 

Εμένα μου άρεσε πολύ η θετική ενέργεια του καλού σου. Μην είσαι αρνητική, έχε πίστη. Θα κανει και την εξεταση του και όλα καλά. Απο την στιγμή που είχες τόσες πολλές επαφές, έχεις πιθανότητες. Θα σου έλεγα να τον αφήνεις να σε παρασύρει μαζί του με αυτες τις θετικές σκέψεις. Εμένα δεν εκφράζεται ποτέ. Έχει μια ουδετερότητα σαν χαρακτηρας γενικα. Ουτε θετικος αλλα ουτε και αρνητικός. Σαν να μην συμβαινει κάτι και εγώ δεν το μπορώ καθόλου αυτο. Θα ήθελα πολύ ειτε να μοιρολατρούμε μαζί είτε να ονειρευομαστε παρέα. 

Για κάποιο λόγο την έχω σίγουρη την @Agatte μας. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο να παρασύρει ο ένας τον άλλον και να υπάρχει ένα θετικό κλίμα ότι όλα θα πάνε καλά. 

Εμένα είναι με τις μέρες του. Είτε θα πετάει στα σύννεφα και θα λέει τα δικά του είτε θα είναι πιο μαζεμένος. Αν δεν το συζητούσαμε δεν ξέρω αν θα την παλευα. Πάντως όταν αρχίζω την μιρλα τον βλέπω ότι κουμπωνετε δεν έχει μάθει μάλλον να διαχειρίζεται τα άσχημα και τα δύσκολα και τον συγχωρώ επειδή είναι μικρό παιδί χαχαχα.

@Emilly800 ξεδίπλωσε παιδί μου τα ταλέντα σου!!!το χιούμορ σου είναι πολύτιμο να μας ανεβάζεις θέλουμε!!!καθε περιγραφή δεκτή!!!να μαθαινω κ εγώ η ακληρη

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

10 ώρες πρίν, Joanna78 είπε:

Καλή επιτυχία και σε σένα κοριτσι!!

6 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλώς την!!!εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!!!εδώ θα είμαστε να τα λέμε!! 

Για κάποιο λόγο την έχω σίγουρη την @Agatte μας. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο να παρασύρει ο ένας τον άλλον και να υπάρχει ένα θετικό κλίμα ότι όλα θα πάνε καλά. 

Εμένα είναι με τις μέρες του. Είτε θα πετάει στα σύννεφα και θα λέει τα δικά του είτε θα είναι πιο μαζεμένος. Αν δεν το συζητούσαμε δεν ξέρω αν θα την παλευα. Πάντως όταν αρχίζω την μιρλα τον βλέπω ότι κουμπωνετε δεν έχει μάθει μάλλον να διαχειρίζεται τα άσχημα και τα δύσκολα και τον συγχωρώ επειδή είναι μικρό παιδί χαχαχα.

@Emilly800 ξεδίπλωσε παιδί μου τα ταλέντα σου!!!το χιούμορ σου είναι πολύτιμο να μας ανεβάζεις θέλουμε!!!καθε περιγραφή δεκτή!!!να μαθαινω κ εγώ η ακληρη

Και μένα κάπως έτσι είναι. Ή που θα το συζητάμε μερες η που δεν θα πουμε κουβέντα!!! 

Καλημέρα σε όλες!!! Καλή Κυριακή!! Εμεις εδώ λιακάδα!!:neutral:

• Μου αρέσει 2

91P4p2.png

9 ώρες πρίν, vasiliki2020 είπε:

Να ξεδιπλώνεσαι μας αρέσει χαχαχαχ.πως πας από αναγούλες εχεις φουλ;;

Έχω κοριτσάκι άλλες μέρες πολύ άλλες ανεκτό..είναι ένας μήνας ακόμη υπόθεση το ξέρω..μόνο να είναι καλά το μικρό..γνώριμη μου είναι η κατάσταση θα την υποστώ.

7 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Σταμάτα βρε παιδί μου ακληρη...έτσι λένε τις γυναίκες που πέρασαν τα πενήντα κ είναι χωρίς παιδί..αν κ τώρα η Μπαλατσινού μας έχει ξεσηκώσει για τα καλά..με βλέπω να χτυπάω κανένα ακόμα μετά τα 45 που θα ξεπεταξω κ αυτό χαχαχαχα...τι παραπάνω έχει αυτή από μένα;;;πλάκα κάνω δεν ξέρω πως το έκανε αυτό η τύπισσα εγώ νιώθω τα κομμάτια μου ένα ένα να αποσυναρμολογουνται.

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...