Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, despina. είπε:

Κοριτσια εμενα μου ειπε μετα απο 4-5 μερες.Γι'αυτο ρωταω,Πολυ γρηγορα δεν ειναι?

Μετά από αποβολή εννοώ εγώ. Χαχ, μπερδευτηκαμε. Από σαλπιγγογραφια αν ρωτάς, δεν έχω ιδέα... Ότι σου είπανε. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, VASSSO80 είπε:

Με μέθη την έκανα. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Μετά πονάς λίγο σαν να έχεις περίοδο και έχεις και λίγο αίμα. Πραγματικά δεν είναι τίποτα και για μένα είναι μια πολύ βασική εξέταση ώστε να δει ο γιατρός αν υπάρχουν προβλήματα στη μήτρα ή το ενδομήτριο. Συνήθως η υστεροσκοπηση συνοδεύεται από σκρατσινγκ το οποίο βοηθάει στην εμφύτευση. 

Συγγνώμη ξύνουν τη μητρα εσωτερικά; Εγκληματικό .. Οςες έχετε λεπτο ενδομητριο ψάξτε για σύνδρομο Ασερμαν .. μονο λίγοι γιατροί στον κοςμο το θεραπεύουν .. πρόκειται για συμφησεις μεσα στη μητρα που στην ουσία εμποδίζουν την εμφύτευση αφου το γονιμοποιημένο ωάριο δεν εχει χώρο να εμφυτεύθει.. Οι συμφησεις δημιουργούνται συνήθως απο αποξεσεις ή πληγές μεσα στην μητρα..δεν φαίνονται Στο. Υπερηχο Σύμπτωματα λεπτο ενδομητριο ολιγομηνοροια ή αμηνοροια..μην αφήνετε κανέναν να κανει επεμβάσεις στη μητρα..αυτοι που το θεραπεύουν μετρημένοι στα δάκτυλά σε ολο τον κοςμο.. 

Just now, Νανα82 είπε:

Καλως σας βρήκα, ευχαριστώ για την υποδοχή και εσένα και όλες σας!! Πραγματικά τα τελευταία χρόνια θαυμάζω παρά πολύ τις γυναίκες . Μας θεωρώ ιδιαίτερα δυνατές ψυχικά και σωματικά , χαίρομαι όμως και για την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση που δέχομαι από εσάς σήμερα!! Με κάνετε να νιώθω λίγο καλύτερα!!

Αν όλες οι γυναίκες στηριζαν η μία την άλλη όπως αλληλοστηριζομαστε εδώ μέσα, ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος. Πλέον θαυμάζω τις γυναίκες. Η δύναμη μας είναι απίστευτη. Ασθενές και αδύναμο φύλο κατά τ' άλλα... 

Όλα θα πάνε καλά, θα δεις... Και σύντομα θα έχεις να μας λες ευχάριστα! 

@Chrussa1982@Chrussa1982 σε 12 μέρες περιμένω. Θεωρητικά με έπαιρνε και για σήμερα ίσως αλλά δεν έχω άλλο κουράγιο ρε παιδιά. Δεν αντέχω άλλο. Ούτε στα ντουζενια μας δεν ήμασταν τέτοια κουνέλια. 5 μέρες σερί το κάναμε κάθε μέρα και 2 φορές τη μέρα. Ε, νισάφι, το βγάλαμε από τα μάτια. 

@Emilly800 η σκέψη μου θα είναι δίπλα σου κοριτσάκι μου! Συγκινούμαι στη σκέψη και μόνο πως θα δεις χεράκια και ποδαράκια... Αχ, Παναγιά μου! Όλα καλά θα είναι, εισπνοή εκπνοή! Μη μας πάθεις από το άγχος. Έχε πίστη! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 2

Just now, Mommy39 είπε:

Συγγνώμη ξύνουν τη μητρα εσωτερικά; Εγκληματικό .. Οςες έχετε λεπτο ενδομητριο ψάξτε για σύνδρομο Ασερμαν .. μονο λίγοι γιατροί στον κοςμο το θεραπεύουν .. πρόκειται για συμφησεις μεσα στη μητρα που στην ουσία εμποδίζουν την εμφύτευση αφου το γονιμοποιημένο ωάριο δεν εχει χώρο να εμφυτεύθει.. Οι συμφησεις δημιουργούνται συνήθως απο αποξεσεις ή πληγές μεσα στην μητρα..δεν φαίνονται Στο. Υπερηχο Σύμπτωματα λεπτο ενδομητριο ολιγομηνοροια ή αμηνοροια..μην αφήνετε κανέναν να κανει επεμβάσεις στη μητρα..αυτοι που το θεραπεύουν μετρημένοι στα δάκτυλά σε ολο τον κοςμο.. 

Οχι δεν ξυνουν τη μητρα.Αυτο που λες ειναι η αποξεση.

Just now, Agatte είπε:

Μετά από αποβολή εννοώ εγώ. Χαχ, μπερδευτηκαμε. Από σαλπιγγογραφια αν ρωτάς, δεν έχω ιδέα... Ότι σου είπανε. 

Για την υστεροσκοπικη αφαιρεση πολυποδα ρωτησα εγω.Αλλα και αν μετα απο σαλπιγγογραφια λογω ακτινοβολιας κανει να συλλαβεις

Και εγώ @Agatte περιμένω σε 14 μέρες αλλά σήμερα δεν αντέχω άλλο θα πέσω για νάνι και ας γίνει ότι θέλει κάπου καταντάει και αηδία.

@Klelia81 και @TATAKI σήμερα δεν δήλωσαν παρουσία ελπίζω να είναι καλά τα κορίτσια μας.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, despina. είπε:

Οχι δεν ξυνουν τη μητρα.Αυτο που λες ειναι η αποξεση.

Για την υστεροσκοπικη αφαιρεση πολυποδα ρωτησα εγω.Αλλα και αν μετα απο σαλπιγγογραφια λογω ακτινοβολιας κανει να συλλαβεις

Εμένα μετά από υστεροσκοπηση  για αφαίρεση  πολυποδα με άφησε να προσπαθήσω  από τον επόμενο κιόλας κύκλο ,  τον οποίο  κ έμεινα  έγκυος  με μια προσπάθεια.  Έκανα την υστεροσκοπηση  στα μέσα του κύκλου  κ μόλις αδιαθετησα κ τελείωσα με περίοδο,  έκατσε! 

• Μου αρέσει 2

ydztp2.png
To get the code: 

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Έχω φοβερό τρέξιμο αυτές τις ημέρες με την δουλειά. Αργώ να γυρίσω και μετά τρέχω να τα προλάβω όλα. Εγώ περιμένω σε 6 με 7 μέρες. Είμαι σίγουρη πως θα έρθει στην ώρα της η κυρία γιατί δεν είχα τις επαφές που ήθελα. Έκανα πολύ νωρίς ωορρηξία και οι επαφές μου εκείνες τις μέρες ήταν 2 όλες κιολες. Μαλιστα η μια ήταν και μετά απο πολλές μέρες αποχή. Επομένως τίποτα...τουλαχιστον δεν θα με πάρει απο κάτω έτσι. Δεν πειράζει τον επόμενο θα ξεκινήσω από νωρίς ασχετα με τα τεστ ωορρηξιας και βλέπουμε. Να δω πως θα τα καταφέρω. Με ανησυχεί η κούραση που έχω κάθε βράδυ και θέλω να ταβλιάζομαι απο νωρίς. 

8 ώρες πρίν, Mommy39 είπε:

Από ότι έχω διαβάσει αυτο το σκρατσινγκ ,,κάπως έτσι είναι πολύ μικρές τομές στο ενδομήτριο προκειμένου αυτό να αναπλαστεί μέσω της βιοδιεγερσης..είναι μια φιλοσοφία για ξύπνημα των διαφόρων οργάνων...όπως και στο δέρμα που κάνουμε εμείς οι αισθητικοί χημική αφαίρεση του δέρματος κ το πουσαρουμε να κάνει μια εκ νέου ανάπλαση..άλλο η απόφαση ξεσηκώνει που παίρνουν την ξεστρα πως την λένε κ αρχίζουν στα τυφλά να σφάζουν..αλλά κ πάλι εγώ έκανα τρεις ασερμαν δεν έπαθα..άλλο πράμα είναι αυτό που κάνουν με υστεροσκοπηση..ένα λεπτό ενδομήτριο πιστεύω το θέλει το πηλινγκ του..εγώ θα το κάνα..

@despina. Νομιζω οτι δεν υπαρχει θεμα να συλλαβεις μετα απο σαλπιγγογραφια, ισα ισα που λενε οτι ξεβουλωνουν αν τυχον υπαρχει καποιο θεμα, και ειναι καλη ευκαιρια για να πιασεις. Εγω θυμαμαι μετα απο σαλπιγγογραφια δεν εχασα κυκλο, δεν θυμαμαι να μου το απαγορευσαν.

@ΤΑΤΑΚΙ ολα ειναι πιθανα, ακομα και με δυο επαφες. Και στις δυο εγκυμοσυνες που ειχα, με δυο επαφες επιασα, και στις δυο η μια ηταν μετα απο μερες αποχης. Και προσπαθουσαμε πανω απο 2 χρονια! 

• Μου αρέσει 2

Just now, TATAKI είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Έχω φοβερό τρέξιμο αυτές τις ημέρες με την δουλειά. Αργώ να γυρίσω και μετά τρέχω να τα προλάβω όλα. Εγώ περιμένω σε 6 με 7 μέρες. Είμαι σίγουρη πως θα έρθει στην ώρα της η κυρία γιατί δεν είχα τις επαφές που ήθελα. Έκανα πολύ νωρίς ωορρηξία και οι επαφές μου εκείνες τις μέρες ήταν 2 όλες κιολες. Μαλιστα η μια ήταν και μετά απο πολλές μέρες αποχή. Επομένως τίποτα...τουλαχιστον δεν θα με πάρει απο κάτω έτσι. Δεν πειράζει τον επόμενο θα ξεκινήσω από νωρίς ασχετα με τα τεστ ωορρηξιας και βλέπουμε. Να δω πως θα τα καταφέρω. Με ανησυχεί η κούραση που έχω κάθε βράδυ και θέλω να ταβλιάζομαι απο νωρίς. 

Συμμαθήτριά άσε τα τεστ κ πιάσε το αγόρι..έρχεται κ Άγιος Βαλεντίνος χαχαχαχα.ε ναι ρε φίλε έχουμε ξεχάσει για ποιον άλλο λόγο το κάνουμε..νομίζεις οι άντρες δεν μας παίρνουν χαμπάρι;;;εγώ στις γόνιμες το βουλωνα κ με τα νεύρα του να γίνει η επαφή κ μετά έτρεχα μη με στριμωξει σε καμία γωνία.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, depifish said:

@despina. Νομιζω οτι δεν υπαρχει θεμα να συλλαβεις μετα απο σαλπιγγογραφια, ισα ισα που λενε οτι ξεβουλωνουν αν τυχον υπαρχει καποιο θεμα, και ειναι καλη ευκαιρια για να πιασεις. Εγω θυμαμαι μετα απο σαλπιγγογραφια δεν εχασα κυκλο, δεν θυμαμαι να μου το απαγορευσαν.

@ΤΑΤΑΚΙ ολα ειναι πιθανα, ακομα και με δυο επαφες. Και στις δυο εγκυμοσυνες που ειχα, με δυο επαφες επιασα, και στις δυο η μια ηταν μετα απο μερες αποχης. Και προσπαθουσαμε πανω απο 2 χρονια! 

Εδώ κουνελιαζόμαστε στις γόνιμες και τίποτα, θα κληρώσει πενταπλο τζακποτ για μενα; γενικά δεν νιωθω ποτέ τυχερή...τι να σου πω...φυσικά αν θέλει να ερθει, θα ερθει. Αλλα η λογική μου λεει πάμε για άλλα...

Just now, TATAKI said:

Εδώ κουνελιαζόμαστε στις γόνιμες και τίποτα, θα κληρώσει πενταπλο τζακποτ για μενα; γενικά δεν νιωθω ποτέ τυχερή...τι να σου πω...φυσικά αν θέλει να ερθει, θα ερθει. Αλλα η λογική μου λεει πάμε για άλλα...

Just now, Emilly800 said:

Συμμαθήτριά άσε τα τεστ κ πιάσε το αγόρι..έρχεται κ Άγιος Βαλεντίνος χαχαχαχα.ε ναι ρε φίλε έχουμε ξεχάσει για ποιον άλλο λόγο το κάνουμε..νομίζεις οι άντρες δεν μας παίρνουν χαμπάρι;;;εγώ στις γόνιμες το βουλωνα κ με τα νεύρα του να γίνει η επαφή κ μετά έτρεχα μη με στριμωξει σε καμία γωνία.

Τον επόμενο μηνα θα γίνει ο χαμός χαχαχα. Θα τον βάλω κάτω μέχρι να με βλέπει και να στρίβει.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

9 hours ago, Mommy39 said:

Οι συμφησεις φαίνονται στην υστεροσκοπηση και αν υπάρχουν τις λύνουν. Με το σκρατσινγκ γρατσουνίσανε το ενδομήτριο ώστε να αιματωθει και να αναπλαστεί. Με αυτό τον τρόπο γίνεται πιο υπό δεκτικό στην εμφύτευση. 

Just now, Emilly800 said:

Από ότι έχω διαβάσει αυτο το σκρατσινγκ ,,κάπως έτσι είναι πολύ μικρές τομές στο ενδομήτριο προκειμένου αυτό να αναπλαστεί μέσω της βιοδιεγερσης..είναι μια φιλοσοφία για ξύπνημα των διαφόρων οργάνων...όπως και στο δέρμα που κάνουμε εμείς οι αισθητικοί χημική αφαίρεση του δέρματος κ το πουσαρουμε να κάνει μια εκ νέου ανάπλαση..άλλο η απόφαση ξεσηκώνει που παίρνουν την ξεστρα πως την λένε κ αρχίζουν στα τυφλά να σφάζουν..αλλά κ πάλι εγώ έκανα τρεις ασερμαν δεν έπαθα..άλλο πράμα είναι αυτό που κάνουν με υστεροσκοπηση..ένα λεπτό ενδομήτριο πιστεύω το θέλει το πηλινγκ του..εγώ θα το κάνα..

Όπως τα λες είναι. Και εγώ μετά από δυο αποξεσεις λόγω παλινδρομών κυήσεων ούτε ασερμαν έπαθα ούτε τίποτα. 

• Μου αρέσει 2

Just now, TATAKI είπε:

Καλημέρα σε όλες τις αγωνίστριες!!! Προβλέπω τον Μάρτιο να γίνει χαμός!!!!θα είναι ο μήνας μας να το δείτε!!

Εμείς θεωρώ από επαφές είμαστε οκ τώρα αν είναι να έρθει θα έρθει αλλιώς πάμε δυνατά για τον επόμενο μήνα που πρώτα ο Θεός θα είναι ευλογημένος για όλες. 

@TATAKI μου αν τρέχεις όλη μέρα σαν το Βέγγο να τα προλάβεις όλα λογικό να θέλεις να ταβλιαστεις νωρίς. Ελπίζω να χαλαρώσουν λίγο οι ρυθμοί στη δουλειά να είσαι πιο ξεκούραστη.

Just now, Emilly800 είπε:

Εμένα με καταλαβαίνει πάντως λέει πως στις γόνιμες έχω το βλέμμα του τρελού οπότε και υποτάσσεται δε μου πάει κόντρα χαχαχαχαχα. Πάντως κάποιες φορές το νιώθω ότι γίνεται εσκεμμένα η επαφή κ μου χαλάει τη διάθεση ρε γαμωτο. Στις γόνιμες δεν είμαι καθόλου χαλαρή τον κυνηγάω με το ρολόι στο χέρι μη και χάσουμε μέρα χαχαχαχα. Ήρωας ο καλός μου!!!

• Χαχα 1

Just now, Chrussa1982 said:

Καλημέρα σε όλες τις αγωνίστριες!!! Προβλέπω τον Μάρτιο να γίνει χαμός!!!!θα είναι ο μήνας μας να το δείτε!!

Εμείς θεωρώ από επαφές είμαστε οκ τώρα αν είναι να έρθει θα έρθει αλλιώς πάμε δυνατά για τον επόμενο μήνα που πρώτα ο Θεός θα είναι ευλογημένος για όλες. 

@TATAKI μου αν τρέχεις όλη μέρα σαν το Βέγγο να τα προλάβεις όλα λογικό να θέλεις να ταβλιαστεις νωρίς. Ελπίζω να χαλαρώσουν λίγο οι ρυθμοί στη δουλειά να είσαι πιο ξεκούραστη.

Μακάρι Χρυσά μου ο Μάρτιος να είναι ο μήνας μας και να έχουμε όλες μας θετικά αποτελέσματα. Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί. 

Just now, depifish είπε:

Καλημέρα κορίτσι!!! Τέτοια να μας λες να πάρουν τα μυαλά μου αέρα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...