Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

Just now, Ellidr είπε:

Η θερμοκρασία σου συνήθως ανεβαίνει 0,2 με 0,3 αναλόγως μπορεί και περισσότερο πχ αν στη περίοδο σου και μετά ( ωοθυλακίκη φάση)  είχες 36,2 από την ωορρηξία και μετά μπορεί να έχεις 36,5 ή και παραπάνω μέχρι να σου έρθει η επόμενη περίοδος αν δεν έρθει θα συνέχισει να είναι ανεβασμένη 

Μόνο την ημέρα της ωορρηξίας θα έχεις μια πτώση και μετά απότομη άνοδο 

Αλλά η θερμομετρηση θα πρέπει να γίνεται πρωί πριν καν σηκωθείς από το κρεβάτι 

Ελπίζω να έγινα κατανοητή....

Ευχαριστώ κορίτσι μου με κατατοπησες πλήρως!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, καλησπέρα, σύμπαν λαμβάνει; 

Επιθυμώ λίγη ξεκούραση, μια εκδρομή, μια τελειομηνη και υγιή εγκυμοσύνη, ένα γερό μωρό κι ας βαράω μετά μεταμεσονυκτιες υπερωρίες για να θηλάζω και να αλλάζω πάνες και παράλληλα να φροντίζω τα παλικάρια του σπιτιού. Κιχ δεν θα βγάλω. Οκ σχεδόν. Ας είμαστε ρεαλιστές. Ευχαριστώ. 

Σε ότι αφορά στη θερμοκρασία τώρα κι αφού έβγαλα όλο τον παραλογισμό μου, επειδή εκνευρίζεται η αγάπη να με βλέπει με τα θερμόμετρα στο στόμα και τη τσιμπλα στο μάτι, μετριέμαι άκυρες ώρες. Αλλά θέλω και πάλι να πιστεύω πως η αύξηση της θερμοκρασίας, συνεπάγεται πραγματοποίηση της ωορρηξιας. Όταν δηλαδή ολο6το μήνα είμαι γύρω στο 36.5 καξ μετά ανεβαίνει, ε, κάτι θα υποδηλώνει, όχι; 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

Just now, Agatte said:

Επιθυμώ λίγη ξεκούραση, μια εκδρομή, μια τελειομηνη και υγιή εγκυμοσύνη, ένα γερό μωρό κι ας βαράω μετά μεταμεσονυκτιες υπερωρίες για να θηλάζω και να αλλάζω πάνες και παράλληλα να φροντίζω τα παλικάρια του σπιτιού. Κιχ δεν θα βγάλω. Οκ σχεδόν. Ας είμαστε ρεαλιστές. Ευχαριστώ. 

Σε ότι αφορά στη θερμοκρασία τώρα κι αφού έβγαλα όλο τον παραλογισμό μου, επειδή εκνευρίζεται η αγάπη να με βλέπει με τα θερμόμετρα στο στόμα και τη τσιμπλα στο μάτι, μετριέμαι άκυρες ώρες. Αλλά θέλω και πάλι να πιστεύω πως η αύξηση της θερμοκρασίας, συνεπάγεται πραγματοποίηση της ωορρηξιας. Όταν δηλαδή ολο6το μήνα είμαι γύρω στο 36.5 καξ μετά ανεβαίνει, ε, κάτι θα υποδηλώνει, όχι; 

Χαχαχα οπως τα ειπες συμμαθητρια να τα έχουμε όλα αυτα οι αγωνιστριες. Μια για όλες παρακαλω...εννοειται πως αφου εγινε η ωορρηξια, ανεβαινει η προγεστερονη με αποτελεσμα να ανεβαινει και η θερμοκρασια. Διαβασα διαφορα ιατρικα αρθρα για το θεμα. Λενε πως τον μηνα που δεν βλεπεις ανοδο παει να πει πως δεν εγινε ωορρηξια. Αφου βλεπουμε κανουμε. 

Just now, TATAKI said:

Χαχαχα οπως τα ειπες συμμαθητρια να τα έχουμε όλα αυτα οι αγωνιστριες. Μια για όλες παρακαλω...εννοειται πως αφου εγινε η ωορρηξια, ανεβαινει η προγεστερονη με αποτελεσμα να ανεβαινει και η θερμοκρασια. Διαβασα διαφορα ιατρικα αρθρα για το θεμα. Λενε πως τον μηνα που δεν βλεπεις ανοδο παει να πει πως δεν εγινε ωορρηξια. Αφου βλεπουμε κανουμε. 

@Ellidr παμε με φορα για τον επομενο μηνα κουκλα μου. Καλα να ειμαστε να παλευουμε. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Agatte είπε:

Μα ακριβώς τα ίδια κ εγώ 

Χαχαχαχαχα 

Ειδικά με το θερμόμετρο πρωί πρωί πολύ πλάκα και να εχει ορεξουλες το πρωί με  βλέπει με το θερμόμετρο στο στόμα λες και είμαι άρρωστη πανε όλα 

Χαχαχαχα 

Αχ αυτή η θερμοκρασία 

Σου λέει τύπου πριν καν κουνηθείς να το βάλεις στο στόμα για να δείξει τη πραγματική σου θερμοκρασία γιατί κατά τη διάρκεια της ημέρας ,με φαγητό ,καφέ δουλειές ανεβαίνει γ αυτό δε θα μπορείς να είσαι σίγουρη, ενώ με τη τσίμπλα στο μάτι και μετά από ένα εξάωρο τουλάχιστον ύπνο είναι στάνταρντ 

@TATAKI και @Ellidr αμην6βρε συμμαθήτριες, να ακούσουμε πια φέτος ένα καλό νέο!

Για τη θερμοκρασία συμφωνώ γι αυτό κι επειδή δεν μπορώ να μετριέμαι πρωί, δεν καταναλωνω τίποτα πέρα από νερό της βρύσης για κάποιες ώρες πρίν. Οπότε μη αλλάζοντας τίποτα στη ρουτίνα αυτή, θέλω να πιστεύω πως λειτουργεί έστω κι έτσι σαν δείκτης. 

Τέλος πάντων... Δεν περιμένω και κάτι. Θα πάει το αγόρι από βδομάδα για σπερμοδιαγραμμα και βλέποντας και κάνοντας.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφα κορίτσια!!!

@Agatte κάτι πήρε το μάτι μου ότι θέλεις εκδρομουλα και ξεκούραση...υπομονή κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να φύγουμε ένα 3ημερο ελπίζω. Έλα να με δεις πως είμαι που πέρυσι βρήκαν ευκαιρία την πανδημία και δεν μου έδωσαν την καλοκαιρινή άδεια με αποτέλεσμα να μην ξεκουραστώ κ να είμαι σαν φάντασμα ειδικά αυτές τις μέρες χαχαχαχαχα.

Ερώτηση: Σήμερα που ξύπνησα το στήθος με πονάει πολύ αλλά περιμένω περίοδο γύρω στις 24 του μήνα δεν είναι πολύ νωρίς?

Just now, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα όμορφα κορίτσια!!!

@Agatte κάτι πήρε το μάτι μου ότι θέλεις εκδρομουλα και ξεκούραση...υπομονή κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να φύγουμε ένα 3ημερο ελπίζω. Έλα να με δεις πως είμαι που πέρυσι βρήκαν ευκαιρία την πανδημία και δεν μου έδωσαν την καλοκαιρινή άδεια με αποτέλεσμα να μην ξεκουραστώ κ να είμαι σαν φάντασμα ειδικά αυτές τις μέρες χαχαχαχαχα.

Ερώτηση: Σήμερα που ξύπνησα το στήθος με πονάει πολύ αλλά περιμένω περίοδο γύρω στις 24 του μήνα δεν είναι πολύ νωρίς?

Καλημερα!!! Συνήθως δεν σε πονάει δηλαδή;;; Είναι καλο σημάδι αυτό!

Καλημέρα , γράφω σε άλλη σελίδα αλλά σας διαβάζω τις τελευταίες ημέρες.. Θα ήθελα τη βοήθεια σας πρόσφατα είχα μια απώλεια, που μου στοίχισε παρά πολύ, έχασα το μωρό μου στη 17 η εβδομάδα!! Πάλευα πολλά χρόνια με εξωσωματικές και τελικά το καλοκαίρι έμεινα μόνη μου έγκυος, ωστόσο μια φλεγμονή στη μητρα μου που δεν είχε θεραπευτεί τελείως οδήγησε σε πρόωρη ρήξη υμένων και αποβολή. Ο νέος γιατρός αν και εξωσωματικός επιμένει να αρχίσω τις προσπάθειες για φυσιολογική σύλληψη, υπάρχει κάποιο κορίτσι με αντίστοιχη εμπειρία;;;

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Just now, Flolipop είπε:

Καλημερα!!! Συνήθως δεν σε πονάει δηλαδή;;; Είναι καλο σημάδι αυτό!

Καλημέρα!!!με ποναει αλλά περίπου μία εβδομάδα πριν έρθει η περίοδος για αυτό απορώ που συμβαίνει νωρίτερα.

Just now, Νανα82 είπε:

Καλημέρα , γράφω σε άλλη σελίδα αλλά σας διαβάζω τις τελευταίες ημέρες.. Θα ήθελα τη βοήθεια σας πρόσφατα είχα μια απώλεια, που μου στοίχισε παρά πολύ, έχασα το μωρό μου στη 17 η εβδομάδα!! Πάλευα πολλά χρόνια με εξωσωματικές και τελικά το καλοκαίρι έμεινα μόνη μου έγκυος, ωστόσο μια φλεγμονή στη μητρα μου που δεν είχε θεραπευτεί τελείως οδήγησε σε πρόωρη ρήξη υμένων και αποβολή. Ο νέος γιατρός αν και εξωσωματικός επιμένει να αρχίσω τις προσπάθειες για φυσιολογική σύλληψη, υπάρχει κάποιο κορίτσι με αντίστοιχη εμπειρία;;;

Κορίτσι μου λυπάμαι τρομερά για την απώλεια σου. Εύχομαι ολόψυχα μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σύντομα. Κοίτα ανάλογη εμπειρία δεν έχω προσπαθώ 2 χρόνια φυσιολογικά αλλά οι τελευταίες μου εξετάσεις με οδήγησαν σε κέντρο για την πρώτη προσπάθεια. Θα σου πρότεινα λοιπόν να δεις πρώτα τη φλεγμονή για να λάβεις την αντίστοιχη θεραπεία και αν σε παίρνει χρονικά αφού μπόρεσες να μείνεις φυσιολογικά να προσπαθήσεις κάποιους μήνες ακόμα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!

Καλημέρα!!!με ποναει αλλά περίπου μία εβδομάδα πριν έρθει η περίοδος για αυτό απορώ που συμβαίνει νωρίτερα.

Κορίτσι μου λυπάμαι τρομερά για την απώλεια σου. Εύχομαι ολόψυχα μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σύντομα. Κοίτα ανάλογη εμπειρία δεν έχω προσπαθώ 2 χρόνια φυσιολογικά αλλά οι τελευταίες μου εξετάσεις με οδήγησαν σε κέντρο για την πρώτη προσπάθεια. Θα σου πρότεινα λοιπόν να δεις πρώτα τη φλεγμονή για να λάβεις την αντίστοιχη θεραπεία και αν σε παίρνει χρονικά αφού μπόρεσες να μείνεις φυσιολογικά να προσπαθήσεις κάποιους μήνες ακόμα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!

Ξεκίνησα θεραπεία εκ νέου για τη φλεγμονή ,είμαι στο πρώτο μήνα και τέλος του ερχόμενου θα πάρουμε δείγμα για να δούνε σε τι φάση είμαστε!!! 
Δεν είχες καλές εξετάσεις και απευθύνθηκες σε κέντρο, εγώ είχα χαμηλή αμη και ολιγοσπερμια για οδηγηθήκαμε στις εξωσωματικές, να προσέξεις το κέντρο στο οποίο θα πας!! 
Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα...

Just now, Νανα82 είπε:

Ξεκίνησα θεραπεία εκ νέου για τη φλεγμονή ,είμαι στο πρώτο μήνα και τέλος του ερχόμενου θα πάρουμε δείγμα για να δούνε σε τι φάση είμαστε!!! 
Δεν είχες καλές εξετάσεις και απευθύνθηκες σε κέντρο, εγώ είχα χαμηλή αμη και ολιγοσπερμια για οδηγηθήκαμε στις εξωσωματικές, να προσέξεις το κέντρο στο οποίο θα πας!! 
Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα...

Έχω χαμηλή ΑΜΗ και υψηλή fsh σάλπιγγες διαβάτες όπως και ένα σούπερ σπέρμα απλά δεν μας κάθεται με τπτ και λόγω της ηλικίας μου κ των εξετάσεων ειπαμε να πάρουμε βοήθεια. Το πρώτο κέντρο δράμα!!!έφυγα κλαίγοντας. Τώρα είμαι σε φάση εξετάσεων έτσι ώστε όταν πάμε σε άλλο κέντρο να είμαστε έτοιμοι. Έχω ήδη αποφασίσει που θα πάω ελπίζω να έχω καλύτερη αντιμετώπιση.

Just now, Ellidr said:

Και για πες μου την εμπειρία σου ;;

Πονεσες;;

Με μέθη την έκανες ;;

Με μέθη την έκανα. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Μετά πονάς λίγο σαν να έχεις περίοδο και έχεις και λίγο αίμα. Πραγματικά δεν είναι τίποτα και για μένα είναι μια πολύ βασική εξέταση ώστε να δει ο γιατρός αν υπάρχουν προβλήματα στη μήτρα ή το ενδομήτριο. Συνήθως η υστεροσκοπηση συνοδεύεται από σκρατσινγκ το οποίο βοηθάει στην εμφύτευση. 

• Μου αρέσει 1

Έχω χαμηλή ΑΜΗ και υψηλή fsh σάλπιγγες διαβάτες όπως και ένα σούπερ σπέρμα απλά δεν μας κάθεται με τπτ και λόγω της ηλικίας μου κ των εξετάσεων ειπαμε να πάρουμε βοήθεια. Το πρώτο κέντρο δράμα!!!έφυγα κλαίγοντας. Τώρα είμαι σε φάση εξετάσεων έτσι ώστε όταν πάμε σε άλλο κέντρο να είμαστε έτοιμοι. Έχω ήδη αποφασίσει που θα πάω ελπίζω να έχω καλύτερη αντιμετώπιση.

Ωραία να πας εκεί που θα νιώθεις καλά και όλα θα πάνε μια χαρά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...