Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

Just now, Flolipop είπε:

Εμιλυ μου έχω κάνει έλεγχο για θρομβοφιλια όλο το πακέτο και όταν ήμουν έγκυος στον δεύτερο γιο και πιο πρόσφατα περίπου ενάμιση χρόνο πριν χωρίς να βρίσκομαι σε εγκυμοσύνη και δεν μου βρήκαν κάποιο δείκτη μη φυσιολογικό. Πηγα και σε ειδικό αιματολόγο ύστερα από σύσταση του άντρα μου κ της πεθεράς μου που είναι αιματολόγος -μικροβιολόγος ... τελείως προληπτικά και μόνο λόγω ηλικίας μου είπαν αν δω θετικό τεστ εγκυμοσύνης να παίρνω ένα salospir των 100... εσυ τι ειχες , κάποιο δείκτη μη φυσιολογικό δεν ειχες βρει; Τι άλλο να κάνω; Να ξανακάνω τις εξετάσεις για θρομβοφιλια ; Εσυ έπαιρνες salospir από την ωορρηξία και μετά;

Αφού σου είπα εκτός εγκυμοσύνης δεν φαίνεται τίποτα πειραγμενο...κ εμένα όλα αρνητικά ήταν κ .μετα  από την απόβολη αλλά κ τώρα την όγδοη εβδομάδα το μόνο που ήταν τσιμπημενο ήταν τα καρδιολιπινικα αντισώματα που πάλι αρνητικά ήταν αλλά παράδειγμα 9,7 με θετικό από 13 κ πάνω...αλλά η λευκού μου είπε ότι έχω θρομβοφιλια εγκυμοσύνης γιατί ενώ ήμουν υπό κορτιζόνη η τιμή ήταν 9,7... Αυτή ξέρει...κ όπως σου είπα ότι μου είπε υπάρχουν στην εγκυμοσύνη θρομβοφιλικες γυναικες με όλους τους τίτλους αρνητικούς...εμένα πάντως η αγωγή βλέπεις το μεγαλώνει το μωράκι...συνήθως οι μεγαλύτερες ηλικίες έχουμε θρομβώσεις μέσα στην εγκυμοσύνη..εμένα μου έδινε πάντα μετά την περίοδο μεχρι την επόμενη περίοδο σαλοσπιρ...να ξέρεις ότι αν παίζει θρομβοφιλια μόνο το σαλοσπιρ τίποτα δεν κάνει σε εγκυμοσύνη...θέλει κ αντιπηκτικες...εγώ στην προηγούμενη έπαιρνα σαλοσπιρ των 100 και πάλι το έχασα...δεν έρχεται κ Αθήνα τώρα η λευκού να πήγαινες.....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Agatte είπε:

Καλημερούδια! Ελα, εδώ ο ώμος, εδώ και μαντήλι. Μην αγχώνεσαι. Όπως είπαν πιο πάνω τα κορίτσια , μόνο νούμερα είναι. Μην τα κοιτάς καν Τατακι μου. Έλα να αλλάξουμε λίγο τα χθεσινά μας τα χάλια. 

Εγώ από χαμό συμπτωμάτων περιόδου χθες(κοιμήθηκα με ημικρανία και τάση για εμετό) , πήγα στο μηδέν σήμερα. Μόνο το βυζι είναι πέτρα και πονάει πολύ. System failed. Κανονικά όμως. 

Κι εγώ δε λέω πουθενά τίποτα. Στη μάνα μου που πήγα να αναφέρω, της το έκοψα γιατί άρχισε να με ζαλίζει και να λέει διάφορα που με εκνευριζαν. Σε φίλες δε λέω τίποτα, δεν καταλαβαίνουν. Μόνο μία ξέρει που το έχουμε συζητήσει τύπου, το θέλουμε κι αν έρθει θα χαρούμε αλλά ως εκεί. 

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Αυτά τα συμπτώματα θα μας τρελάνουν!! Στέκομαι μόνο στο ότι το στήθος σου εξακολουθεί να πονάει και ίσως να μας κάνεις την έκπληξη!!!

Just now, despina. είπε:

Κοριτσια παρηγορηστε κι εμενα τη δολια!
Καναμε επαναληπτικο σπερμοδιαγραμμα του αντρα μου με μικρη διαφορα βεβαια απο το πρωτο (24 μερες) κι ενω ειχα μια ελπιδα οτι κατι δεν ειχαμε κανει καλα στο προηγουμενο,ουτε αυτο βγηκε καλο.Περιμενουμε και την καλλιεργεια.
Ουτε οι ορμονολογικες του βγηκαν πολυ καλες.Θα πρεπει να παμε στον ανδρολογο να δουμε.Λετε να ναι η τεστοστερονη του ρε κοριτσια κι απλα να παρει καποια θεραπεια και να φτιαξει?Βιταμινες παιρνει καμια 20αρια μερες.
Δεν ξερω,αλλα απο την ωρα που το ακουσα ειμαι στα πατωματα.Πρεπει να κανουμε και κατακερματισμο εφοσον ειναι ετσι το σπερμα  κι αν υπαρχει θεμα κι εκει μπορει να χουμε προβλημα και στην εξωσωματικη.Απ'οτι εχω καταλαβει δεν εχει θεραπειες το σπερμα

Πρέπει να περάσουν 3 μήνες για να δείτε διαφορά στο σπερμα. Γιατί βιαστηκατε τόσο βρε κορίτσι μου; 3 μήνες διαρκεί η διαδικασία της σπερματογενεσης και πριν από αυτο το διάστημα καμία βιταμίνη και καμιά θεραπεία δεν θα δώσει αποτέλεσμα. Παρηγόρησε τον γιατί σίγουρα θα τον επηρεάσει αυτό και μιλήστε με έναν ανδρολογο. Μην κάνετε από μόνοι σας πράγματα. 

Just now, despina. είπε:

Κοριτσια παρηγορηστε κι εμενα τη δολια!
Καναμε επαναληπτικο σπερμοδιαγραμμα του αντρα μου με μικρη διαφορα βεβαια απο το πρωτο (24 μερες) κι ενω ειχα μια ελπιδα οτι κατι δεν ειχαμε κανει καλα στο προηγουμενο,ουτε αυτο βγηκε καλο.Περιμενουμε και την καλλιεργεια.
Ουτε οι ορμονολογικες του βγηκαν πολυ καλες.Θα πρεπει να παμε στον ανδρολογο να δουμε.Λετε να ναι η τεστοστερονη του ρε κοριτσια κι απλα να παρει καποια θεραπεια και να φτιαξει?Βιταμινες παιρνει καμια 20αρια μερες.
Δεν ξερω,αλλα απο την ωρα που το ακουσα ειμαι στα πατωματα.Πρεπει να κανουμε και κατακερματισμο εφοσον ειναι ετσι το σπερμα  κι αν υπαρχει θεμα κι εκει μπορει να χουμε προβλημα και στην εξωσωματικη.Απ'οτι εχω καταλαβει δεν εχει θεραπειες το σπερμα

Το σπερμο το κανατε παρα πολυ γρηγορα δεδομενου οτι ανανεωνεται καθε 3-4 μηνες. Μετα απο αυτους τους μηνες θα επρεπε να κανετε το επαναληπτικο.. Οσο για τις βιταμινες με 20 μερες τι διαφορα να δεις? Θελουν 3μηνο για να φανουν καποια αποτελεσματα.. Επομενως κα εμε ητανε ολο λαθος.. Επισης για το σπερμα θελει ντους με χλιαρο νερο για να κατεβασει θερμοκρασια στους ορχεις, μποξερακια για να αεριζεται επαρκως ξ περιοχη, οχι στενα παντελονια, αεροβια ασκηση κ φυσικα διατροφη..

Just now, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Αυτά τα συμπτώματα θα μας τρελάνουν!! Στέκομαι μόνο στο ότι το στήθος σου εξακολουθεί να πονάει και ίσως να μας κάνεις την έκπληξη!!!

Σχεδόν πάντα πονάει ζουζου, οπότε ούτε αυτός κοιτάω... Ήρθε πάλι πριν λιγο και η αναγούλα, οπότε έρχεται κι η ακατονομαστη. Μόνο η ημικρανία να με λυπηθεί σήμερα και να μην εμφανιστεί... 

Διαφημίσεις

Just now, Agatte είπε:

Σχεδόν πάντα πονάει ζουζου, οπότε ούτε αυτός κοιτάω... Ήρθε πάλι πριν λιγο και η αναγούλα, οπότε έρχεται κι η ακατονομαστη. Μόνο η ημικρανία να με λυπηθεί σήμερα και να μην εμφανιστεί... 

Εύχομαι να μην σου έρθει και η ημικρανία λοιπόν. Πάντως έχεις φουλ συμπτώματα πριν τη περίοδο εμένα μόνο η κοιλιά με πονάει και γκρινιάζω πόσο μάλλον να είχα και αναγουλα η πονοκέφαλο απαπαπαπα 

Just now, Chrussa1982 είπε:

Εύχομαι να μην σου έρθει και η ημικρανία λοιπόν. Πάντως έχεις φουλ συμπτώματα πριν τη περίοδο εμένα μόνο η κοιλιά με πονάει και γκρινιάζω πόσο μάλλον να είχα και αναγουλα η πονοκέφαλο απαπαπαπα 

Τους τελευταίους μήνες τα απέκτησα. 9 στις 10 φορές γίνομαι χάλια... Χθες όλο το απόγευμα κλωτσουσε τοα στομάχι μου. Το τι ξινιλες είχα, δεν περιγράφεται. Άλλη θα τα έβλεπε σαν συμπτώματα εγκυμοσυνης. Για μένα είναι ξεκάθαρα περιόδου. Γι αυτό λέμε πως σίγουρα συμπτώματα πριν την καθυστέρηση, δεν υπάρχουν. Τι βλακεία! 

Just now, Emilly800 είπε:

Αφού σου είπα εκτός εγκυμοσύνης δεν φαίνεται τίποτα πειραγμενο...κ εμένα όλα αρνητικά ήταν κ .μετα  από την απόβολη αλλά κ τώρα την όγδοη εβδομάδα το μόνο που ήταν τσιμπημενο ήταν τα καρδιολιπινικα αντισώματα που πάλι αρνητικά ήταν αλλά παράδειγμα 9,7 με θετικό από 13 κ πάνω...αλλά η λευκού μου είπε ότι έχω θρομβοφιλια εγκυμοσύνης γιατί ενώ ήμουν υπό κορτιζόνη η τιμή ήταν 9,7... Αυτή ξέρει...κ όπως σου είπα ότι μου είπε υπάρχουν στην εγκυμοσύνη θρομβοφιλικες γυναικες με όλους τους τίτλους αρνητικούς...εμένα πάντως η αγωγή βλέπεις το μεγαλώνει το μωράκι...συνήθως οι μεγαλύτερες ηλικίες έχουμε θρομβώσεις μέσα στην εγκυμοσύνη..εμένα μου έδινε πάντα μετά την περίοδο μεχρι την επόμενη περίοδο σαλοσπιρ...να ξέρεις ότι αν παίζει θρομβοφιλια μόνο το σαλοσπιρ τίποτα δεν κάνει σε εγκυμοσύνη...θέλει κ αντιπηκτικες...εγώ στην προηγούμενη έπαιρνα σαλοσπιρ των 100 και πάλι το έχασα...δεν έρχεται κ Αθήνα τώρα η λευκού να πήγαινες.....

Είχα κάνει εξετάσεις  και στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου και όλα ήταν αρνητικά όπως σου έγραψα παραπάνω όταν ήμουν 33 βέβαια. Αν ξαναμεινω έγκυος να έχω βρει αιματολόγο να με παρακολουθεί; Θα το κάνω. Εσυ τι θα έκανες στην θέση μου;  Δηλαδή σε έβαλαν σε αντιπηκτική αγωγή προληπτικά χωρίς στην ουσία να έχουν εύρημα, επειδή ειχες τις παλινδρομες; Εδώ στην Αθήνα έχει κάποιον καλο;

Just now, Flolipop είπε:

Είχα κάνει εξετάσεις  και στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου και όλα ήταν αρνητικά όπως σου έγραψα παραπάνω όταν ήμουν 33 βέβαια. Αν ξαναμεινω έγκυος να έχω βρει αιματολόγο να με παρακολουθεί; Θα το κάνω. Εσυ τι θα έκανες στην θέση μου;  Δηλαδή σε έβαλαν σε αντιπηκτική αγωγή προληπτικά χωρίς στην ουσία να έχουν εύρημα, επειδή ειχες τις παλινδρομες;

Δεν έχει να κάνει αν σε μια εγκυμοσύνη δεν το είχες..αυτό είναι αυτοανοσο...εγώ με την πετυχημένη συνταγή της λευκού βλέπεις....λοιπόν μετά την αποβολη ήταν όλα αρνητικά εκτός από ένα συμπλήρωμα c3 που ήταν πειραγμενο κ έδειχνε αυτοανοσια..επίσης έδειχνε αυτό ότι είχα αυξημένη ανδαηγεισκη πήξη.ολα τα άλλα αρνητικά..αυτή μου είπε θα σε αντιμετωπίσω ως πιθανό αντοφωσφολιπιδικο σύνδρομο κ το ξαναβλέπουμε...κ μετά αυτά που σου είπα...ναι μου έδωσε προληπτική αγωγή μέχρι να το επιβεβαιώσουμε αλλά μόνο καλό μου έκανε...κ τώρα τα καρδιολιπινικα αντισώματα που από 6 που ήταν μετά την αποβολή πήγαν στην εγκυμοσύνη 9,7 και υπό κορτιζόνη αυτό φωνάζει ότι κάτι δεν πάει καλά...δεν χρειάζεται καραμπίνατη διαγνωση...είμαστε μεγάλες ηλικίες κ το χρειαζόμαστε σε εγκυμοσύνη το αντιπηκτικό μας..πρέπει να δεις ξανά αιματολογο...σου λέω κ πάλι πιστεύω η λευκού θα σε κάλυπτε με αγωγή...είναι τρεις αποβολές καθεξιν.δεν πιστεύω ότι όλα τα έμβρυα σου είχαν πρόβλημα...ιδίως το άλλο που έφτασε 12 εβδομάδες..

18 hours ago, EleniKel said:

Γειά σας κορίτσια...να πω κ γω τον πόνο μου; 36 χρόνων, μεγαλοκοπελα. Έχω ήδη ένα παιδάκι, 3+... Ήρθε φυσιολογικά, χωρίς κόπο, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Από την αρχή ήθελα κατευθείαν δεύτερο, το οποίο, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, λαχταρώ όσο τίποτα. Για εξετάσεις, ούτε λόγος από τον άντρα μου. Εγώ πήγα σε γυναικολόγο, ενδοκρινολογο, όλα καλά. Σήμερα πάλι αδιαθετησα. Δεν ξέρω τι φταίει. Ποναω, ελπίζω, πέφτω.... 

Καλε τι μεγαλοκοπελα 36 χρονων;;; μακαρι να ημουν κι εγω 36!! Εφοσων εχεις ηδη κανει παιδι στα 32-33 σου, τοτε μια χαρα θα εισαι! Επιμονη θελει, υπομονη, αισιοδοξια, θετικη σκεψη και μακρυα απο το τοξικο αγχος οσο μπορεις και ολα καλα θα πανε!! Παντως να πω κι εγω οτι καλο θα ηταν να κανει σπερμοδιαγραμμα, ειναι το πρωτο που ζητανε γιατι σε σχεση με ολες τις εξετασεις που κανει μια γυναικα, αυτο δεν ειναι τιποτα και ειναι πραγματικα κριμα! Επισης να πω την περιπτωση μιας ξαδερφης μου, που εκανε κανονικα παιδι με φυσικο τροπο, και μετα απο 2-3 χρονια ξαναπροσπαθουσαν αλλα τιποτα... Και τελικα εκανε σπερμοδιαγραμμα ο αντρας της και το βρηκαν αδυναμο και ο λογος λεει ηταν επειδη δουλευε πολλες ωρες με το λαπτοπ στα ποδια του και του αποδυναμωσε το σπερμα. Τωρα κατα ποσο ισχυει αυτο...

Μολις τωρα καταφερα να τελειωσω τις 10 σελιδες που προλαβατε και γραψατε... Τα οσα διαβασα παλι... Ειδικα η περιπτωση της Νινα με τους εγκληματιες γιατρους... τι να πω πια! 

Κοριτσια η θετικη σκεψη ειναι το κλειδι και πολυ ζηλευω τους ανθρωπους που την εχουν εμφυτη! Και οπως λεει και η Εμιλλυ να μιλατε να τους βαζετε στη θεση τους οσο μπορειτε. Ξερω ποσο εκνευριστικες ειναι αυτες οι ηλιθιες ερωτησεις "αντε ποτε θα κανετε κανα παιδι" και τετοια. Και ειδικα οταν κατι παει στραβα και τα ακους απο πανω με φρασεις του στιλ "ε βεβαια, τωρα που το θυμηθηκες πεταξε το πουλακι..." Ποσες φορες τα εχω ακουσει κι εγω αυτα... 

@ΤΑΤΑΚΙ πολυ καλα αποτελεσματα ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλησπέρα αγαπημένες! 

Σας διαβάζω ανελλιπώς, απλά δεν γράφω συχνά.. 

Μόλις μου ήρθε περίοδος, 24η μέρα από την παλλινδρομη.. Ο κύκλος τα έχει παίξει! ΑΛΛΑ σκέφτομαι ΠΩΣ σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης μου. 

Ξέρω ότι είναι δύσκολο να σκεφτόμαστε θετικά και να παραμένουμε αισιόδοξες και πόσο ψυχοφθορο είναι να προσπαθούμε κάθε μήνα και να μένουμε με άδεια χέρια. 

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ! 

Με τον ή με τον άλλο τρόπο αλλά και με κάθε τρόπο θα το καταφέρουμε! Θα το δείτε! :wub:

• Μου αρέσει 5

πρίν από 54 λεπτά , Emilly800 είπε:

Δεν έχει να κάνει αν σε μια εγκυμοσύνη δεν το είχες..αυτό είναι αυτοανοσο...εγώ με την πετυχημένη συνταγή της λευκού βλέπεις....λοιπόν μετά την αποβολη ήταν όλα αρνητικά εκτός από ένα συμπλήρωμα c3 που ήταν πειραγμενο κ έδειχνε αυτοανοσια..επίσης έδειχνε αυτό ότι είχα αυξημένη ανδαηγεισκη πήξη.ολα τα άλλα αρνητικά..αυτή μου είπε θα σε αντιμετωπίσω ως πιθανό αντοφωσφολιπιδικο σύνδρομο κ το ξαναβλέπουμε...κ μετά αυτά που σου είπα...ναι μου έδωσε προληπτική αγωγή μέχρι να το επιβεβαιώσουμε αλλά μόνο καλό μου έκανε...κ τώρα τα καρδιολιπινικα αντισώματα που από 6 που ήταν μετά την αποβολή πήγαν στην εγκυμοσύνη 9,7 και υπό κορτιζόνη αυτό φωνάζει ότι κάτι δεν πάει καλά...δεν χρειάζεται καραμπίνατη διαγνωση...είμαστε μεγάλες ηλικίες κ το χρειαζόμαστε σε εγκυμοσύνη το αντιπηκτικό μας..πρέπει να δεις ξανά αιματολογο...σου λέω κ πάλι πιστεύω η λευκού θα σε κάλυπτε με αγωγή...είναι τρεις αποβολές καθεξιν.δεν πιστεύω ότι όλα τα έμβρυα σου είχαν πρόβλημα...ιδίως το άλλο που έφτασε 12 εβδομάδες..

Πως να πείσω τον γιατρό να μου δώσει αγωγή αν δεν βρίσκει τίποτα; Θελω να πω αν πάω σε αιματολόγο μόνο λόγω ηλικίας θα μου δώσει αγωγή; Πως να το καταφέρω μόνη μου; Εδώ στην Αθήνα ποιος είναι ειδικός εσυ που ξερεις ;

Just now, Mamanino είπε:

Καλησπέρα αγαπημένες! 

Σας διαβάζω ανελλιπώς, απλά δεν γράφω συχνά.. 

Μόλις μου ήρθε περίοδος, 24η μέρα από την παλλινδρομη.. Ο κύκλος τα έχει παίξει! ΑΛΛΑ σκέφτομαι ΠΩΣ σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης μου. 

Ξέρω ότι είναι δύσκολο να σκεφτόμαστε θετικά και να παραμένουμε αισιόδοξες και πόσο ψυχοφθορο είναι να προσπαθούμε κάθε μήνα και να μένουμε με άδεια χέρια. 

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ! 

Με τον ή με τον άλλο τρόπο αλλά και με κάθε τρόπο θα το καταφέρουμε! Θα το δείτε! :wub:

Πιστεύω θα έχεις κοριτσάκι @Mamanino

πρίν από 45 λεπτά , depifish είπε:

Καλε τι μεγαλοκοπελα 36 χρονων;;; μακαρι να ημουν κι εγω 36!! Εφοσων εχεις ηδη κανει παιδι στα 32-33 σου, τοτε μια χαρα θα εισαι! Επιμονη θελει, υπομονη, αισιοδοξια, θετικη σκεψη και μακρυα απο το τοξικο αγχος οσο μπορεις και ολα καλα θα πανε!! Παντως να πω κι εγω οτι καλο θα ηταν να κανει σπερμοδιαγραμμα, ειναι το πρωτο που ζητανε γιατι σε σχεση με ολες τις εξετασεις που κανει μια γυναικα, αυτο δεν ειναι τιποτα και ειναι πραγματικα κριμα! Επισης να πω την περιπτωση μιας ξαδερφης μου, που εκανε κανονικα παιδι με φυσικο τροπο, και μετα απο 2-3 χρονια ξαναπροσπαθουσαν αλλα τιποτα... Και τελικα εκανε σπερμοδιαγραμμα ο αντρας της και το βρηκαν αδυναμο και ο λογος λεει ηταν επειδη δουλευε πολλες ωρες με το λαπτοπ στα ποδια του και του αποδυναμωσε το σπερμα. Τωρα κατα ποσο ισχυει αυτο...

Μολις τωρα καταφερα να τελειωσω τις 10 σελιδες που προλαβατε και γραψατε... Τα οσα διαβασα παλι... Ειδικα η περιπτωση της Νινα με τους εγκληματιες γιατρους... τι να πω πια! 

Κοριτσια η θετικη σκεψη ειναι το κλειδι και πολυ ζηλευω τους ανθρωπους που την εχουν εμφυτη! Και οπως λεει και η Εμιλλυ να μιλατε να τους βαζετε στη θεση τους οσο μπορειτε. Ξερω ποσο εκνευριστικες ειναι αυτες οι ηλιθιες ερωτησεις "αντε ποτε θα κανετε κανα παιδι" και τετοια. Και ειδικα οταν κατι παει στραβα και τα ακους απο πανω με φρασεις του στιλ "ε βεβαια, τωρα που το θυμηθηκες πεταξε το πουλακι..." Ποσες φορες τα εχω ακουσει κι εγω αυτα... 

@ΤΑΤΑΚΙ πολυ καλα αποτελεσματα ευχομαι!!!

Πως πας με την εγκυμοσύνη;

• Μου αρέσει 1

Just now, Flolipop είπε:

Πως να πείσω τον γιατρό να μου δώσει αγωγή αν δεν βρίσκει τίποτα; Θελω να πω αν πάω σε αιματολόγο μόνο λόγω ηλικίας θα μου δώσει αγωγή; Πως να το καταφέρω μόνη μου; Εδώ στην Αθήνα ποιος είναι ειδικός εσυ που ξερεις ;

Πιστεύω θα έχεις κοριτσάκι @Mamanino

Δεν ξέρω Αθήνα ακούω για μια Τσεκούρα.δεν χρειάζεται να πείσεις τον γυναικολόγο σου..απλά να πας σε έναν καλό αιματολογο..αυτός θα σου πει..εγώ την λευκού με κλειστά μάτια την εμπιστεύομαι..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Agatte είπε:

Γιατί βιαστηκατε τόσο βρε κορίτσι μου; 3 μήνες διαρκεί η διαδικασία της σπερματογενεσης και πριν από αυτο το διάστημα καμία βιταμίνη και καμιά θεραπεία δεν θα δώσει αποτέλεσμα

Καναμε τοσο γρηγορα γιατι την προηγουμενη δεν ειχαμε κανει καλλιεργεια.Πού να ξεραμε οτι θα βρεθει τοσο χαλια το σπερμα του!
Κι ειχα μια ελπιδα οτι κατι θα χε αλλαξει.

2 ώρες πρίν, Agatte είπε:

Παρηγόρησε τον γιατί σίγουρα θα τον επηρεάσει αυτό και μιλήστε με έναν ανδρολογο. Μην κάνετε από μόνοι σας πράγματα. 

Αααχ,εμενα να δω ποιος θα παρηγορησει..!Εχουμε μιλησει με ανδρολογο.Αυτος μας ειπε να ξαναπαμε για να δουμε για μικροβιο.

2 ώρες πρίν, tina79 είπε:

Επισης για το σπερμα θελει ντους με χλιαρο νερο για να κατεβασει θερμοκρασια στους ορχεις

Τι εννοεις?Δε θελει ζεστο νερο δηλ?

1 ώρα πρίν, depifish είπε:

Και τελικα εκανε σπερμοδιαγραμμα ο αντρας της και το βρηκαν αδυναμο και ο λογος λεει ηταν επειδη δουλευε πολλες ωρες με το λαπτοπ στα ποδια του και του αποδυναμωσε το σπερμα

Και μενα ο δικος μου που δεν εχει καλο σπερμοδιαγραμμα,ολο με υπολογιστες ειναι.Ειναι η δουλεια του.Λετε να φταιει αυτο?

Just now, despina. said:

Καναμε τοσο γρηγορα γιατι την προηγουμενη δεν ειχαμε κανει καλλιεργεια.Πού να ξεραμε οτι θα βρεθει τοσο χαλια το σπερμα του!
Κι ειχα μια ελπιδα οτι κατι θα χε αλλαξει.

Αααχ,εμενα να δω ποιος θα παρηγορησει..!Εχουμε μιλησει με ανδρολογο.Αυτος μας ειπε να ξαναπαμε για να δουμε για μικροβιο.

Τι εννοεις?Δε θελει ζεστο νερο δηλ?

Και μενα ο δικος μου που δεν εχει καλο σπερμοδιαγραμμα,ολο με υπολογιστες ειναι.Ειναι η δουλεια του.Λετε να φταιει αυτο?

Δουλευει συνεχεια με το λαπτοπ στα ποδια; Τι να σου πω, ετσι της ειπαν, κουλο μου ακουγεται αλλα ποτε δεν ξερεις!

35 minutes ago, Flolipop said:

Η αληθεια ειναι οτι μαλλον δεν παει πολυ καλα, παει για παλινδρομη παλι... Σημερα θα επρεπε να ειμαι 5 εβδομαδων και 5 ημερων αφου ξερω ακριβως ποτε εγινε η ωορηξια, αλλα στον υπερηχο με βγαζει 4 εβδομεδων και 5 ημερων, με σακο 1 εκατοστου αλλα αδειο. Αυτος μου ειπε οτι την αλλη βδομαδα θα εχουμε πιο ξεκαθαρη εικονα αλλα εγω μεχρι τοτε θα σκασω... Του ελεγα πως πριν μια βδομαδα η χοριακη ηταν 1650 αρα τωρα θα εχει παει 8-9.000 αλλα κατι μου λεγε οτι μπορει να μη συμβαδιζουν και να μη σκεφτομαι αρνητικα. Και ναι, συμφωνω, αλλα ειχα ηδη μια παλινδρομη και που να ηρεμησω εγω τωρα! 

Δεν ξερω μηπως βεβαια αν παιζει ρολο το γεγονος οτι ειναι λιγο παλια τα μηχανηματα του...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...