Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλώς όρισες κορίτσι μου!!!μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να έρθει το πολυπόθητο μωράκι τον επόμενο μήνα!!! Για εμένα πρέπει να κάνει οπωσδήποτε σπερμοδιαγραμμα ο σύζυγός σου διότι όπως πολύ σωστά σου είπαν τα κορίτσια αλλάζουν τα δεδομένα από μήνα σε μήνα. Τρανό παράδειγμα η αφεντια μου πέρυσι ορμονικές σούπερ σπέρμα καλό και 2 χρόνια τώρα οι προσπάθειες άκαρπες. Φέτος έκανα πάλι ορμονικές είναι χάλια το σπέρμα πάλι είναι πιο σούπερ από πέρυσι. Γνώμη μου χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω είναι να το συζητήσεις σοβαρά. Τι πάει να πει δεν πάει για εξετάσεις?αν θέλει κ άλλο παιδάκι πρέπει να πάει. Σίγουρα παίζει ρόλο το άγχος και οι συνήθειές (κάπνισμα και διατροφή) αλλά καλό είναι να εξεταζομαστε τακτικά. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω σαν γυναίκα σου μιλάω ετών 39+ που ακόμα παλεύω για το πρώτο παιδάκι μου.

@Agatte@TATAKI@Klelia81 μη χάνετε την ελπίδα και το κουράγιο σας κοριτσάκια μου.σημερα είναι μια δύσκολη μέρα βλέπω για τις περισσότερες. Οπως είδατε και νωρίτερα πάλι τρωγομουν και έψαχνα γόνιμες μέρες. Μίλησα με την αδερφή μου εκείνη μου έλεγε για την αυχενική που έκανε κ εμένα τρεχαν τα μάτια μου. Άραγε θα το νιώσω κ εγώ ποτέ όλο αυτό?? Νιώθω απογοητευμένη και θυμωμένη με όλο αυτό. Ξέρω πως αύριο θα είμαι καλύτερα αλλά αυτό το γιατί με βασανίζει. Εμένα φίλες μου είναι κ ο περίγυρος μου που με ζοριζουν με ερωτήσεις πότε θα κάνω παιδί. Ειλικρινά πρέπει να είναι κάποιος πολύ ζώον να ρωτάει μια γυναίκα στην ηλικία μου τέτοια πράγματα. Εμένα με πιεζει πολύ όλη η κατάσταση. Είπα σήμερα στο γραφείο ότι θα λείψω την άλλη Παρασκευή επειδή παντρεύομαι και με ρώτησαν αν είμαι έγκυος έλεος δηλαδή!!!

Να σου πω για τον περίγυρο..απλά γραψτους...δεν μπορώ να στο πω πιο απλά...και μάθε να απαντάς ανάλογα...ξέρεις τι έχω ακούσει εγώ;;καλά το εντελώς λάιτ είναι γιατί δεν κάνεις δεύτερο παιδί...έχω απαντήσει περισυ σε κοινωνική εκδήλωση στην άλλη..δύο έχασα φέτος...και το βούλωσε...άλλο που έχω ακούσει να με παίρνει άλλη τηλέφωνο κ να μου λέει( καλά είμαι πρόθυμη πάντα να βοηθήσω..) Έμιλυ δεν ανέβηκε η χοριακη μου πάλινδρομη κύηση μου λέει ο γιατρός κ πήρα εσένα που έχεις πολλές αποβολές να μου πεις...κ δεν ήταν καμιά φίλη μου...ήταν μια από το χωριό..χθες μου λέει μια άλλη καλά πως δεν πρηζεσαι με τα φάρμακα που παίρνεις;;;θεωροντας ότι ξεκολωθηκα στις εξωσωματικές...να κ εξωσωματικές να έκανα ποιος της είπε ότι θα γίνομουν μπάλονι...κ από τα κορυφαία για να καταλάβεις το μέγεθος...παλιά επειδή όταν ήταν μικρό το παιδί μου πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του...κ αφού το ξεπέρασε..μια μαμά ενός άλλου παιδιού μου είπε ..καλά ο δικός σου έχει τόσα παιχνίδια γιατί είχε κ το θέμα υγείας...σοκ...της λέω κούκλα μου δεν είναι για αυτό...έχω παράδες κ τα παίρνω..άστο σου λέω...μάθε να μιλάς αλλιώς θα αποτρελαθεις κ δεν θα θες να δεις άνθρωπο..γιατί το έχω περάσει κ αυτό..κ λέω αντί να κρύβομαι εγώ θα τους κάνω να κρύβονται αυτοί.

2 ώρες πρίν, Mommy39 είπε:

Καλησπέρα σας, 

διαβασα ενα άρθρο σχετικά με ποσοστά επιτυχίας εξωσωματικής σε ηλικία 42-43 ήταν 10% και πάνω απο τα 43 πρακτικά μηδενίζεται με ωάρια της γυναίκας.. πολλές μπορει να μένουν έγκυες πανω απο 43 με εξωσωματική αλλα με δανεικά ωάρια ( δεν με ενδιαφέρει) ή με κατεψυγμένα ( δεν υπάρχουν)..

Στη συζήτηση που συμμετέχουμε, δε θυμαμαι τι ηλικίες έχετε όλες ( μεχρι τα 40 σας θεωρώ πιπίνια ) αλλα υπάρχουν μελη ανω των 41-42 ( σε ενα μηνα γίνομαι 42) που προσπαθείτε ; Νιωθω οτι μαλλον το τρένο σφύριξε και εγω νομιζω οτι ακομα προλαβαίνω.. το Σάββατο θα παω για ορμονολογικές εξεταςεις .. τελευταία εγκυμοσυνη τον αυγουστο μετα απο 1 βδομάδα καθυστέρησης αποβολή..τωρα εχω απογοητευθεί τελείως.. 

Δεν ξέρω αν με θυμάσαι..είμαι 40,8 δηλαδή ουσιαστικά 41.. και έγκυος..το ότι πιάνουμε πιάνουμε..το θέμα είναι ότι υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία για την εξέλιξη..εγώ έκανα κ την αυχενική κ είναι όλα καλά..δεν σου κρύβω όμως ότι ακόμα δεν μπορώ να πω ότι ηρεμισα..παρακαλάω τον Θεό να το βγάλω εις πέρας..θέλει λίγο παραπάνω προσοχή γενικά..

10 ώρες πρίν, TATAKI είπε:

Την ειχα κανει τοτε. 2,10 ηταν

Την tsh την θέλουν πιο κάτω για σύλληψη..νομίζω κάτω από 2;;; Αλλά οριακά καλά είναι..

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Mommy39 said:

TATAKI σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Την εξωσωματική τη σκέπτεσαι; 

Οχι κοπέλα μου. Έχουμε ήδη ένα παιδάκι και αυτομάτως μας κάνει να μην θέλουμε να μπούμε σε αυτή την διαδικασία. Αν δεν είχαμε εννοείται πως θα έκανα τα πάντα. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Emilly800 είπε:

Να σου πω για τον περίγυρο..απλά γραψτους...δεν μπορώ να στο πω πιο απλά...και μάθε να απαντάς ανάλογα...ξέρεις τι έχω ακούσει εγώ;;καλά το εντελώς λάιτ είναι γιατί δεν κάνεις δεύτερο παιδί...έχω απαντήσει περισυ σε κοινωνική εκδήλωση στην άλλη..δύο έχασα φέτος...και το βούλωσε...άλλο που έχω ακούσει να με παίρνει άλλη τηλέφωνο κ να μου λέει( καλά είμαι πρόθυμη πάντα να βοηθήσω..) Έμιλυ δεν ανέβηκε η χοριακη μου πάλινδρομη κύηση μου λέει ο γιατρός κ πήρα εσένα που έχεις πολλές αποβολές να μου πεις...κ δεν ήταν καμιά φίλη μου...ήταν μια από το χωριό..χθες μου λέει μια άλλη καλά πως δεν πρηζεσαι με τα φάρμακα που παίρνεις;;;θεωροντας ότι ξεκολωθηκα στις εξωσωματικές...να κ εξωσωματικές να έκανα ποιος της είπε ότι θα γίνομουν μπάλονι...κ από τα κορυφαία για να καταλάβεις το μέγεθος...παλιά επειδή όταν ήταν μικρό το παιδί μου πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του...κ αφού το ξεπέρασε..μια μαμά ενός άλλου παιδιού μου είπε ..καλά ο δικός σου έχει τόσα παιχνίδια γιατί είχε κ το θέμα υγείας...σοκ...της λέω κούκλα μου δεν είναι για αυτό...έχω παράδες κ τα παίρνω..άστο σου λέω...μάθε να μιλάς αλλιώς θα αποτρελαθεις κ δεν θα θες να δεις άνθρωπο..γιατί το έχω περάσει κ αυτό..κ λέω αντί να κρύβομαι εγώ θα τους κάνω να κρύβονται αυτοί.

Δεν ξέρω αν με θυμάσαι..είμαι 40,8 δηλαδή ουσιαστικά 41.. και έγκυος..το ότι πιάνουμε πιάνουμε..το θέμα είναι ότι υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία για την εξέλιξη..εγώ έκανα κ την αυχενική κ είναι όλα καλά..δεν σου κρύβω όμως ότι ακόμα δεν μπορώ να πω ότι ηρεμισα..παρακαλάω τον Θεό να το βγάλω εις πέρας..θέλει λίγο παραπάνω προσοχή γενικά..

Την tsh την θέλουν πιο κάτω για σύλληψη..νομίζω κάτω από 2;;; Αλλά οριακά καλά είναι..

Εμένα πάλι μου λένε αλλά... τι το θες το τρίτο παιδί; Ποσα θέλεις πια; Σταματά να προσπαθείς, γυρεύοντας πας... αλλά εγώ δεν χαμπαριάζω ... προσπαθώ κι αν έρθει με το καλο το περιμένω πως και πως... αυτό που βλέπω πάντως που μπορεί να οφείλεται στο άγχος η και στην ηλικία η και στα δυο μαζί , λίγο πριν τα 38 που είπαμε με τον άνδρα μου να κάνουμε τρίτο παιδί , έμεινα τον πρώτο μήνα έγκυος με δυο επαφές μόνο! Κι αυτή η εγκυμοσύνη ήταν ιδανική , δεν ξέρω τι έφταιξε και παλινδρόμησε τη 12η εβδομάδα... μετά έκανα απόξεση στεναχωρήθηκα τρελα μπορώ να πω έπαθα σοκ κλάματα κλπ γιατί δεν το περίμενα καθόλου... ήμουν σιγουρη ότι όλα θα πάνε καλά... από εκεί με πήρε η κάτω βόλτα ... μου καρφώθηκε στο μυαλό να τα καταφέρω και γέμισα άγχος και κατάφερα να μείνω έγκυος πάλι μετά από 10 μήνες , τρελάθηκα από την χαρά μου, βιοχημική εκείνη την φορά... προσπάθησα να μην πέσω ψυχολογικά , το είδα για καλο σημάδι μου λέει κι ο γιατρός θα τα καταφέρεις μην ανησυχείς... άντε άλλοι 9 μήνες μετά να ξαναμεινω έγκυος με τρελή αισιοδοξία αισθανόμουν υπεροχα ... πάλι βιοχημική στην 6η εβδομάδα απογοητεύτηκα μαύρισε η ψυχή μου. Τώρα σαρανταρισα και έχουν περάσει πέντε μήνες και δεν το βλέπω να έρχεται. Αλλά εκεί εγώ στον αγώνα. 

• Μου αρέσει 2

Πηγα για τις εξετάσεις. Ζήτησα και ΑΜΗ έτσι απο περιέργεια, γιατί δεν είχα κάνει ποτέ. Ε ρε κλάμα που θα πέσει και σήμερα.

Just now, Emilly800 said:

Δεν μου ειχε πει κατι η γιατρος μου. Εχω την εντυπωση πως την θελουν χαμηλη γιατι στην εγκυμοσυνη ανεβαινει και πιθανον τοτε να θελει ρύθμιση και παρακολουθηση. Οχι πως ειναι απογορευτικη η σύλληψη με αυτα τα νουμερα. Κάνω λάθος;

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Να καλωσορίσω την @Mommy39 . Κορίτσι λυπάμαι πολύ για την απώλεια και σε νιώθω όπως νιώθω όλα τα κορίτσια που είχαν αποβολές. Εγώ είχα μια σύλληψη πριν 3 χρόνια περίπου στις 10 βδομάδες απέβαλα.. Έκτοτε στον αγώνα κ εγώ όπως όλα τα κορίτσια εδώ. Είναι στιγμές που νιώθω τέτοια απογοήτευση που θέλω να τα παρατήσω αλλά την επόμενη στιγμή σηκώνω το κεφάλι ψηλά και συνεχίζω την προσπάθεια. Είμαι 39+ με κακο ορμονικό προφίλ αλλά το παλεύω και πιστεύω πως ο Θεός δε θα με αφήσει χωρίς παιδάκι. Έχω βάλει ένα όριο στον εαυτό μου μέχρι τα 41. @Flolipop και @Emilly800 έχετε περάσει κ εσείς πολλά κάποτε πριν 2 χρόνια απαντούσα κατάλληλα σε όλους με πυγμή και τσαμπούκα πλέον κουράστηκα να το κάνω. Απλά τους ακούω και τους αγνοω βαθιά μέσα μου όμως πληρώνομαι και αγχώνομαι αλλά δεν μπαίνω στο τριπακι να κάθομαι να αναλύω με όλους γιατί ακόμα δεν έχει έρθει το μωρό. @TATAKI μου πολύ καλά αποτελέσματα εύχομαι. Μπράβο που ζήτησες και ΑΜΗ θα έχεις έτσι ολοκληρωμένη εικόνα. Θα περιμένουμε νέα σου με αγωνία. Εσύ έχεις tsh 2.10 είσαι οκ είναι μέσα στα όρια.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, TATAKI είπε:

Πηγα για τις εξετάσεις. Ζήτησα και ΑΜΗ έτσι απο περιέργεια, γιατί δεν είχα κάνει ποτέ. Ε ρε κλάμα που θα πέσει και σήμερα.

Δεν μου ειχε πει κατι η γιατρος μου. Εχω την εντυπωση πως την θελουν χαμηλη γιατι στην εγκυμοσυνη ανεβαινει και πιθανον τοτε να θελει ρύθμιση και παρακολουθηση. Οχι πως ειναι απογορευτικη η σύλληψη με αυτα τα νουμερα. Κάνω λάθος;

Οχι δεν είναι απαγορευτική καθόλου..από εκεί και κάτω την θέλουν.δεν είναι απαραίτητο ότι ανεβαίνει σε εγκυμοσύνη..εμένα από 1,44 πριν την εγκυμοσύνη έπεσε στο 0,78

Just now, Flolipop είπε:

Εμένα πάλι μου λένε αλλά... τι το θες το τρίτο παιδί; Ποσα θέλεις πια; Σταματά να προσπαθείς, γυρεύοντας πας... αλλά εγώ δεν χαμπαριάζω ... προσπαθώ κι αν έρθει με το καλο το περιμένω πως και πως... αυτό που βλέπω πάντως που μπορεί να οφείλεται στο άγχος η και στην ηλικία η και στα δυο μαζί , λίγο πριν τα 38 που είπαμε με τον άνδρα μου να κάνουμε τρίτο παιδί , έμεινα τον πρώτο μήνα έγκυος με δυο επαφές μόνο! Κι αυτή η εγκυμοσύνη ήταν ιδανική , δεν ξέρω τι έφταιξε και παλινδρόμησε τη 12η εβδομάδα... μετά έκανα απόξεση στεναχωρήθηκα τρελα μπορώ να πω έπαθα σοκ κλάματα κλπ γιατί δεν το περίμενα καθόλου... ήμουν σιγουρη ότι όλα θα πάνε καλά... από εκεί με πήρε η κάτω βόλτα ... μου καρφώθηκε στο μυαλό να τα καταφέρω και γέμισα άγχος και κατάφερα να μείνω έγκυος πάλι μετά από 10 μήνες , τρελάθηκα από την χαρά μου, βιοχημική εκείνη την φορά... προσπάθησα να μην πέσω ψυχολογικά , το είδα για καλο σημάδι μου λέει κι ο γιατρός θα τα καταφέρεις μην ανησυχείς... άντε άλλοι 9 μήνες μετά να ξαναμεινω έγκυος με τρελή αισιοδοξία αισθανόμουν υπεροχα ... πάλι βιοχημική στην 6η εβδομάδα απογοητεύτηκα μαύρισε η ψυχή μου. Τώρα σαρανταρισα και έχουν περάσει πέντε μήνες και δεν το βλέπω να έρχεται. Αλλά εκεί εγώ στον αγώνα. 

Πέντε μήνες το ξέρεις φωτεινή μου είναι πολύ λίγος καιρός..εγώ τώρα στους οχτώ έμεινα κ με πολυυυυ σ,,,ξ..δεν άφησα μέρα να χαθεί...αλλά όποτε έρθει η στιγμή...για τις αποβολές σου επιμένω πρέπει να το δεις για θρομβοφιλια και να σου δίνει αγωγή κάθε μήνα μέχρι να πιάσεις...πρέπει να δεις έναν καλό αιματολογο..

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Mommy39 είπε:

Καλησπέρα σας, 

διαβασα ενα άρθρο σχετικά με ποσοστά επιτυχίας εξωσωματικής σε ηλικία 42-43 ήταν 10% και πάνω απο τα 43 πρακτικά μηδενίζεται με ωάρια της γυναίκας.. πολλές μπορει να μένουν έγκυες πανω απο 43 με εξωσωματική αλλα με δανεικά ωάρια ( δεν με ενδιαφέρει) ή με κατεψυγμένα ( δεν υπάρχουν)..

Στη συζήτηση που συμμετέχουμε, δε θυμαμαι τι ηλικίες έχετε όλες ( μεχρι τα 40 σας θεωρώ πιπίνια ) αλλα υπάρχουν μελη ανω των 41-42 ( σε ενα μηνα γίνομαι 42) που προσπαθείτε ; Νιωθω οτι μαλλον το τρένο σφύριξε και εγω νομιζω οτι ακομα προλαβαίνω.. το Σάββατο θα παω για ορμονολογικές εξεταςεις .. τελευταία εγκυμοσυνη τον αυγουστο μετα απο 1 βδομάδα καθυστέρησης αποβολή..τωρα εχω απογοητευθεί τελείως.. 

Εγώ ειμαι 39 μισό με ΠΩΑ απο τα 37 και ορμονολογικες καθολου καλες. Οποτε οπως καταλαβαίνεις οχι απλα χάνω το τρενο αλλα ουτε καν αχνοφαινεται!! Πριν λιγες μέρες εμαθα πως έχω και χασιμοτο και ελπιζω με το να ρυθμισω τον θυρωειδη θα επαναφερω (καπως) την περιοδο αν και ο ενδοκρινολογος δεν μου εδωσε ελπιδες. Απλα σκεφτομαι... και αν? Αν δλδ κατι γινει? Εχω κανει βεβαια και prp οωθηκων το οποιο δεν έπιασε αλλα μεσα μου πολυ μεσα μου ομως πιστευω πως κατι θα γινει καποια στιγμη. Υπάρχουν και κακες στιγμες που λέω θα τα παρατήσω γιατί κουραστηκα. Αν ολο το συστημα δουλευει κανονικά μην απελπιζεσαι και θα τα καταφέρεις. Καλά αποτελέσματα στις εξετασεις σου και εμεις εδω ειμαστε να τα συζητάμε!!!

91P4p2.png

Just now, Chrussa1982 said:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Να καλωσορίσω την @Mommy39 . Κορίτσι λυπάμαι πολύ για την απώλεια και σε νιώθω όπως νιώθω όλα τα κορίτσια που είχαν αποβολές. Εγώ είχα μια σύλληψη πριν 3 χρόνια περίπου στις 10 βδομάδες απέβαλα.. Έκτοτε στον αγώνα κ εγώ όπως όλα τα κορίτσια εδώ. Είναι στιγμές που νιώθω τέτοια απογοήτευση που θέλω να τα παρατήσω αλλά την επόμενη στιγμή σηκώνω το κεφάλι ψηλά και συνεχίζω την προσπάθεια. Είμαι 39+ με κακο ορμονικό προφίλ αλλά το παλεύω και πιστεύω πως ο Θεός δε θα με αφήσει χωρίς παιδάκι. Έχω βάλει ένα όριο στον εαυτό μου μέχρι τα 41. @Flolipop και @Emilly800 έχετε περάσει κ εσείς πολλά κάποτε πριν 2 χρόνια απαντούσα κατάλληλα σε όλους με πυγμή και τσαμπούκα πλέον κουράστηκα να το κάνω. Απλά τους ακούω και τους αγνοω βαθιά μέσα μου όμως πληρώνομαι και αγχώνομαι αλλά δεν μπαίνω στο τριπακι να κάθομαι να αναλύω με όλους γιατί ακόμα δεν έχει έρθει το μωρό. @TATAKI μου πολύ καλά αποτελέσματα εύχομαι. Μπράβο που ζήτησες και ΑΜΗ θα έχεις έτσι ολοκληρωμένη εικόνα. Θα περιμένουμε νέα σου με αγωνία. Εσύ έχεις tsh 2.10 είσαι οκ είναι μέσα στα όρια.

Ευχαριστώ πολύ και τον νου σας...το απόγευμα που θα βγουν τα αποτελέσματα απλώστε ώμους , βγάλτε μαντήλια χαχαχα. Θα κλάψουνε μανούλες. By the way εγω δεν εχω πει κάτι στην δική μου γιατί θα με ρωτούσε πρωί  μεσημέρι, βραδυ και αφού θα της έλεγα πως δεν έχουμε κάποιο ευχάριστο θα μου πέταγε ένα...εμ αφησες τόσα χρόνια να περάσουν και τώρα...τελος πάντων. Έχω εσάς που έχω βρει το μέγιστο της συμπαράστασης που θα μπορούσα να έχω. Οποιαδήποτε συζήτηση με κάποιον άλλο θα με άγχωνε πολύ. 

• Μου αρέσει 1

Just now, TATAKI είπε:

Καλά αποτελέσματα κοριτσι μου. Να μας ενημερώσεις. Ολα καλα θα πανε.

• Ευχαριστώ 1

91P4p2.png

Just now, TATAKI είπε:

Ευχαριστώ πολύ και τον νου σας...το απόγευμα που θα βγουν τα αποτελέσματα απλώστε ώμους , βγάλτε μαντήλια χαχαχα. Θα κλάψουνε μανούλες. By the way εγω δεν εχω πει κάτι στην δική μου γιατί θα με ρωτούσε πρωί  μεσημέρι, βραδυ και αφού θα της έλεγα πως δεν έχουμε κάποιο ευχάριστο θα μου πέταγε ένα...εμ αφησες τόσα χρόνια να περάσουν και τώρα...τελος πάντων. Έχω εσάς που έχω βρει το μέγιστο της συμπαράστασης που θα μπορούσα να έχω. Οτιδήποτε συζήτηση με κάποιον άλλο θα με άγχωνε πολύ. 

Καλη επιτυχία κοριτσι μου μακαρι να μας πει καλα νεα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, TATAKI είπε:

Ευχαριστώ πολύ και τον νου σας...το απόγευμα που θα βγουν τα αποτελέσματα απλώστε ώμους , βγάλτε μαντήλια χαχαχα. Θα κλάψουνε μανούλες. By the way εγω δεν εχω πει κάτι στην δική μου γιατί θα με ρωτούσε πρωί  μεσημέρι, βραδυ και αφού θα της έλεγα πως δεν έχουμε κάποιο ευχάριστο θα μου πέταγε ένα...εμ αφησες τόσα χρόνια να περάσουν και τώρα...τελος πάντων. Έχω εσάς που έχω βρει το μέγιστο της συμπαράστασης που θα μπορούσα να έχω. Οποιαδήποτε συζήτηση με κάποιον άλλο θα με άγχωνε πολύ. 

Καλα αποτελεσματα!! Θα σου πω το εξης..ειναι απλα νουμερα...αριθμοι..τπτ αλλο! Για να δεις οτι κατι δεν οαει καλα θα πρεπει να κανεις για 7 συνεχομενους μηνες-κυκλους ορμονολογικες. Τοτε κ μονο τοτε θα εχεις μια εικονα για το τι συμβαινει. Για το αν ειναι καλα η κακα τα πραγματα. Κ τσιμπημενες να ειναι οι τιμες 1002 πραγματα μπορουν να συμβαινουν..απο κυστικο , ανωορεκτικο κυκλο, κακη ωοθηλακιορρηξια κ.α. Οσο για την αμη περισσοτερη βαρυτητα εχει για την εξωσωματικη που τη ζητανε για να δουν με τι πρωτοκολλο θα σε πανε..χαμηλη αμη=κακη ανταποκριτρια στα φαρμακα.

• Μου αρέσει 1

Just now, Emilly800 είπε:

Οχι δεν είναι απαγορευτική καθόλου..από εκεί και κάτω την θέλουν.δεν είναι απαραίτητο ότι ανεβαίνει σε εγκυμοσύνη..εμένα από 1,44 πριν την εγκυμοσύνη έπεσε στο 0,78

Πέντε μήνες το ξέρεις φωτεινή μου είναι πολύ λίγος καιρός..εγώ τώρα στους οχτώ έμεινα κ με πολυυυυ σ,,,ξ..δεν άφησα μέρα να χαθεί...αλλά όποτε έρθει η στιγμή...για τις αποβολές σου επιμένω πρέπει να το δεις για θρομβοφιλια και να σου δίνει αγωγή κάθε μήνα μέχρι να πιάσεις...πρέπει να δεις έναν καλό αιματολογο..

Εμιλυ μου έχω κάνει έλεγχο για θρομβοφιλια όλο το πακέτο και όταν ήμουν έγκυος στον δεύτερο γιο και πιο πρόσφατα περίπου ενάμιση χρόνο πριν χωρίς να βρίσκομαι σε εγκυμοσύνη και δεν μου βρήκαν κάποιο δείκτη μη φυσιολογικό. Πηγα και σε ειδικό αιματολόγο ύστερα από σύσταση του άντρα μου κ της πεθεράς μου που είναι αιματολόγος -μικροβιολόγος ... τελείως προληπτικά και μόνο λόγω ηλικίας μου είπαν αν δω θετικό τεστ εγκυμοσύνης να παίρνω ένα salospir των 100... εσυ τι ειχες , κάποιο δείκτη μη φυσιολογικό δεν ειχες βρει; Τι άλλο να κάνω; Να ξανακάνω τις εξετάσεις για θρομβοφιλια ; Εσυ έπαιρνες salospir από την ωορρηξία και μετά;

Just now, tina79 said:

Καλα αποτελεσματα!! Θα σου πω το εξης..ειναι απλα νουμερα...αριθμοι..τπτ αλλο! Για να δεις οτι κατι δεν οαει καλα θα πρεπει να κανεις για 7 συνεχομενους μηνες-κυκλους ορμονολογικες. Τοτε κ μονο τοτε θα εχεις μια εικονα για το τι συμβαινει. Για το αν ειναι καλα η κακα τα πραγματα. Κ τσιμπημενες να ειναι οι τιμες 1002 πραγματα μπορουν να συμβαινουν..απο κυστικο , ανωορεκτικο κυκλο, κακη ωοθηλακιορρηξια κ.α. Οσο για την αμη περισσοτερη βαρυτητα εχει για την εξωσωματικη που τη ζητανε για να δουν με τι πρωτοκολλο θα σε πανε..χαμηλη αμη=κακη ανταποκριτρια στα φαρμακα.

Το ξερω Τινα μου για την ΑΜΗ γι αυτο και η γιατρος μου δεν μου την προτεινε. Εννοειται πως θα ειναι χαμηλή λογω ηλικιας και το πιο σημαντικό είναι οι ορμόνες. Οι προηγουμενες πριν απο 4 μηνες ήταν καλές, σχετικά παντα με την ηλικια. Τιε εκανα απο περιεργεια περισσοτερο να δω για τον κυκλο που ερχεται. Θα κάνω και την σαλπιγγογραφια την επόμενη εβδομάδα και θέλω να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα για να μιλήσω με την γιατρό μου.

• Μου αρέσει 1

Just now, TATAKI είπε:

Καλημερούδια! Ελα, εδώ ο ώμος, εδώ και μαντήλι. Μην αγχώνεσαι. Όπως είπαν πιο πάνω τα κορίτσια , μόνο νούμερα είναι. Μην τα κοιτάς καν Τατακι μου. Έλα να αλλάξουμε λίγο τα χθεσινά μας τα χάλια. 

Εγώ από χαμό συμπτωμάτων περιόδου χθες(κοιμήθηκα με ημικρανία και τάση για εμετό) , πήγα στο μηδέν σήμερα. Μόνο το βυζι είναι πέτρα και πονάει πολύ. System failed. Κανονικά όμως. 

Κι εγώ δε λέω πουθενά τίποτα. Στη μάνα μου που πήγα να αναφέρω, της το έκοψα γιατί άρχισε να με ζαλίζει και να λέει διάφορα που με εκνευριζαν. Σε φίλες δε λέω τίποτα, δεν καταλαβαίνουν. Μόνο μία ξέρει που το έχουμε συζητήσει τύπου, το θέλουμε κι αν έρθει θα χαρούμε αλλά ως εκεί. 

Κοριτσια παρηγορηστε κι εμενα τη δολια!
Καναμε επαναληπτικο σπερμοδιαγραμμα του αντρα μου με μικρη διαφορα βεβαια απο το πρωτο (24 μερες) κι ενω ειχα μια ελπιδα οτι κατι δεν ειχαμε κανει καλα στο προηγουμενο,ουτε αυτο βγηκε καλο.Περιμενουμε και την καλλιεργεια.
Ουτε οι ορμονολογικες του βγηκαν πολυ καλες.Θα πρεπει να παμε στον ανδρολογο να δουμε.Λετε να ναι η τεστοστερονη του ρε κοριτσια κι απλα να παρει καποια θεραπεια και να φτιαξει?Βιταμινες παιρνει καμια 20αρια μερες.
Δεν ξερω,αλλα απο την ωρα που το ακουσα ειμαι στα πατωματα.Πρεπει να κανουμε και κατακερματισμο εφοσον ειναι ετσι το σπερμα  κι αν υπαρχει θεμα κι εκει μπορει να χουμε προβλημα και στην εξωσωματικη.Απ'οτι εχω καταλαβει δεν εχει θεραπειες το σπερμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...