Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

Just now, Klelia81 είπε:

Αυτό συζητουσαμε με τον αντρα μου εχθές. Πες λεει πως υπαρχει μια πιθανοτητα αν ρυθμιστεί ο θυρωειδής σε κανενα 2μηνο να μπορεσουν οι ορμονες σου να ερθουν σε ενα επιθυμητό επιπεδο και σου ερθει ξανα η περιοδος. Εγω λεει σε 2 μηνες παω για δουλεια. Θα με παιρνεις τηλ να μου λες ελα γιατι θα κανω οωρρηξία? Και ειναι και μιαμιση ωρα αποσταση. Δεν ξερω κοριτσια. Θα καταντησουμε να εχουμε επαφη επειδη πρεπει και δεν θα το ευχαριστιομαστε στο τελος.

Καταλαβαίνω τι εννοείς και θεωρώ ότι ολες περναμε το στάδιο αυτό. Και οι άντρες πιέζονται αρκετά στης γονιμες μερες μας.το καλύτερο θα ειναι να χαλαρώσουμε και να το ευχαριστήσουμε αλλα δεν το πετυχαίνουμε παντα.τι να πω ρε κοριτσι στο τελος οτι ειναι να γινει θα γινει αυτό πιστευω

Just now, Chrussa1982 είπε:

Καλώς όρισες κορίτσι μου!!!μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να έρθει το πολυπόθητο μωράκι τον επόμενο μήνα!!! Για εμένα πρέπει να κάνει οπωσδήποτε σπερμοδιαγραμμα ο σύζυγός σου διότι όπως πολύ σωστά σου είπαν τα κορίτσια αλλάζουν τα δεδομένα από μήνα σε μήνα. Τρανό παράδειγμα η αφεντια μου πέρυσι ορμονικές σούπερ σπέρμα καλό και 2 χρόνια τώρα οι προσπάθειες άκαρπες. Φέτος έκανα πάλι ορμονικές είναι χάλια το σπέρμα πάλι είναι πιο σούπερ από πέρυσι. Γνώμη μου χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω είναι να το συζητήσεις σοβαρά. Τι πάει να πει δεν πάει για εξετάσεις?αν θέλει κ άλλο παιδάκι πρέπει να πάει. Σίγουρα παίζει ρόλο το άγχος και οι συνήθειές (κάπνισμα και διατροφή) αλλά καλό είναι να εξεταζομαστε τακτικά. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω σαν γυναίκα σου μιλάω ετών 39+ που ακόμα παλεύω για το πρώτο παιδάκι μου.

@Agatte@TATAKI@Klelia81 μη χάνετε την ελπίδα και το κουράγιο σας κοριτσάκια μου.σημερα είναι μια δύσκολη μέρα βλέπω για τις περισσότερες. Οπως είδατε και νωρίτερα πάλι τρωγομουν και έψαχνα γόνιμες μέρες. Μίλησα με την αδερφή μου εκείνη μου έλεγε για την αυχενική που έκανε κ εμένα τρεχαν τα μάτια μου. Άραγε θα το νιώσω κ εγώ ποτέ όλο αυτό?? Νιώθω απογοητευμένη και θυμωμένη με όλο αυτό. Ξέρω πως αύριο θα είμαι καλύτερα αλλά αυτό το γιατί με βασανίζει. Εμένα φίλες μου είναι κ ο περίγυρος μου που με ζοριζουν με ερωτήσεις πότε θα κάνω παιδί. Ειλικρινά πρέπει να είναι κάποιος πολύ ζώον να ρωτάει μια γυναίκα στην ηλικία μου τέτοια πράγματα. Εμένα με πιεζει πολύ όλη η κατάσταση. Είπα σήμερα στο γραφείο ότι θα λείψω την άλλη Παρασκευή επειδή παντρεύομαι και με ρώτησαν αν είμαι έγκυος έλεος δηλαδή!!!

Εγω κοριτσι θεωρώ ότι δεν ρωτάς μια γυναίκα τετοιο πραγμα γιατι δεν ξέρεις τι περνάει ο καθρνας.εμενα όταν μου λένε ποτε θα κάνεις παιδάκι περνάνε τα χρόνια το κόβω μαχαίρι και τους απαντάω όταν θελήσουμε να κανουμε παιδι θα το κάνουμε. Δηλαδή ημαρτον 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Chrussa1982 said:

Tsh?? Εκτός κ αν την έχεις ελέγξει και δεν το θυμάμαι (Αλτσχάιμερ)

Ήμουν 18η. Τώρα ότι έγινε έγινε ελπίζω να αγχώθηκα τσάμπα και να σας αποζημιωσω για την μαυρίλα μου και τη γκρινια μου σύντομα.

Την ειχα κανει τοτε. 2,10 ηταν

Ω ναι !!!! Τα πεθερικά μου από την λαχτάρα τους να δουν εγγόνι με ρωτούν καλοπροαίρετα μεν αλλά δεν παύει να πιέζομαι. Είπα στο γραφείο ότι παντρεύομαι και αντί να πουν μια ευχή κάτι τέλος πάντων ρώτησαν αυτό το πράγμα. Με είχαν σίγουρακι ότι θα μείνω στο ράφι αλλά δε θα τους κάνω τη χάρη!!! 

Η ώρα η καλή κορίτσι μου! Υγεία αγάπη και σύντομα μωράκι!

Just now, TATAKI είπε:

Την ειχα κανει τοτε. 2,10 ηταν

Δεν την επαναλαμβάνεις καλού κακου κ την tsh?? Εμένα πέρυσι ήταν 2.10 φέτος έδειξε 2.80.

Just now, Flolipop είπε:

Η ώρα η καλή κορίτσι μου! Υγεία αγάπη και σύντομα μωράκι!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!

Just now, vasiliki2020 είπε:

Καταλαβαίνω τι εννοείς και θεωρώ ότι ολες περναμε το στάδιο αυτό. Και οι άντρες πιέζονται αρκετά στης γονιμες μερες μας.το καλύτερο θα ειναι να χαλαρώσουμε και να το ευχαριστήσουμε αλλα δεν το πετυχαίνουμε παντα.τι να πω ρε κοριτσι στο τελος οτι ειναι να γινει θα γινει αυτό πιστευω

Εγω κοριτσι θεωρώ ότι δεν ρωτάς μια γυναίκα τετοιο πραγμα γιατι δεν ξέρεις τι περνάει ο καθρνας.εμενα όταν μου λένε ποτε θα κάνεις παιδάκι περνάνε τα χρόνια το κόβω μαχαίρι και τους απαντάω όταν θελήσουμε να κανουμε παιδι θα το κάνουμε. Δηλαδή ημαρτον 

Αν σου πω ότι πλέον βαρέθηκα να απαντάω το οτιδήποτε θα με πιστέψεις? Εδώ έχουν φτάσει σε σημείο να μου λένε επειδή έχω έναν σκυλάκο τι το θέλω το σκυλί και δεν κάνω ένα παιδί καλύτερα. Έλεος όμως!!

Just now, Agatte είπε:

Μην ασχολείσαι με τους άλλους. Κι εμένα η πεθερά μου, που είναι στα αλήθεια γλυκύτατη η γυναίκα, μου πετάει σπόντες κατά καιρούς, ατάκες τύπου "δε μένεις έγκυος ε;". Τι να της πω και τι να της εξηγήσω κι αυτηνης. Τίποτα. Μην ασχοληθείς περισσότερο. Ο κόσμος δεν έχει ενσυναίσθηση. Δεν μπορεί να μπει στη θέση σου. Ο καθένας από τη σκοπιά του. Άλλος καλοπροαιρετα, άλλος από περιέργεια. Δε ζούμε για τους άλλους. Και τα ξαναείπαμε, όλα θα γίνουν. Θα έρθει το μωράκι σου χ2! 

Κι εμενα κοριτσια επειδη με ρωταγαν κατα καιρους τα πεθερικα μου καλοπροαιρετα βεβαια,απο τοτε που το χουμε παρει πιο ζεστα και τρεχουμε με εξετασεις και τετοια δεν τους εχω πει τιποτα για να μη με αγχωσουν.Μονο στη μανα μου το χω πει...

Διαφημίσεις

Just now, despina. είπε:

Κι εμενα κοριτσια επειδη με ρωταγαν κατα καιρους τα πεθερικα μου καλοπροαιρετα βεβαια,απο τοτε που το χουμε παρει πιο ζεστα και τρεχουμε με εξετασεις και τετοια δεν τους εχω πει τιποτα για να μη με αγχωσουν.Μονο στη μανα μου το χω πει...

Μπράβο κορίτσι μου καλά κάνεις και δε λες πολλά. Φαντάσου εγώ μόνο εδώ το έχω πει γιατί ξέρω ότι θα πάρω όλη τη θετική ενέργεια των κοριτσιών που θα με βοηθήσουν ψυχολογικά και επειδή όλες πάνω κάτω περνάμε το ίδιο λούκι. Εδώ μέσα μουρμουραμε , κλαίμε και χαιρόμαστε και κανένας δεν μας κρίνει. 

• Μου αρέσει 5

Just now, despina. είπε:

Καλά το κάνεις. Και η μανα είναι μάνα. Εγώ ειμαι της αποψης τετοια θέματα να μη τα συζηταμε με πολλους. Και μένα μονο η μαμα μου ξερει. Στη πεθερά δεν έχω πει κουβέντα.

• Μου αρέσει 1

91P4p2.png

Μπράβο κορίτσι μου καλά κάνεις και δε λες πολλά. Φαντάσου εγώ μόνο εδώ το έχω πει γιατί ξέρω ότι θα πάρω όλη τη θετική ενέργεια των κοριτσιών που θα με βοηθήσουν ψυχολογικά και επειδή όλες πάνω κάτω περνάμε το ίδιο λούκι. Εδώ μέσα μουρμουραμε , κλαίμε και χαιρόμαστε και κανένας δεν μας κρίνει. 

Ε μα!Εδω ειναι να κανω την κυστοσκοπηση να αφαιρεσω τους πολυποδες και δεν εχω πει κατι ακομα γιατι θα με αγχωσουν με τα τι και πώς αν θα μου δημιουργησει προβλημα για παιδι.
Στο μεταξυ κι ο αντρας μου δε θελει να πουμε τιποτα γιατι φοβαται να πει οτι δεν εχει καλο σπερμα οποτε με εχει βολεψει η κατασταση!Καλοπροαιρετα ρωτανε ,ομως μετα καλοπροαιρετα ανακατευονται.Θα αρχισουν πχ παμε στον εναν γιατρο και τον αλλο κι εγω θελω να πηγαινω μονο οπου αποφασισω εγω

Δεν την επαναλαμβάνεις καλού κακου κ την tsh?? Εμένα πέρυσι ήταν 2.10 φέτος έδειξε 2.80.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!

Αν σου πω ότι πλέον βαρέθηκα να απαντάω το οτιδήποτε θα με πιστέψεις? Εδώ έχουν φτάσει σε σημείο να μου λένε επειδή έχω έναν σκυλάκο τι το θέλω το σκυλί και δεν κάνω ένα παιδί καλύτερα. Έλεος όμως!!

Να σου πω κατι;τέτοιους ανθρώπους να μην ακούς καν τι λένε.ας κοιτάει ο καθενας τη ζωούλα του και εμεις την δικιά μας και θα γίνουμε μανούλες τέλος χαχαχ

Just now, vasiliki2020 είπε:

Να σου πω κατι;τέτοιους ανθρώπους να μην ακούς καν τι λένε.ας κοιτάει ο καθενας τη ζωούλα του και εμεις την δικιά μας και θα γίνουμε μανούλες τέλος χαχαχ

Το ότι θα γίνουμε όλες μανουλες και μάλιστα μέχρι το καλοκαίρι είναι το μόνο σίγουρο!!! Και μετά ποιος μας πιάνει!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Το ότι θα γίνουμε όλες μανουλες και μάλιστα μέχρι το καλοκαίρι είναι το μόνο σίγουρο!!! Και μετά ποιος μας πιάνει!!!!

Μακαρι εγω ειμαι στην αναμονή ευχομαι να μην μου έρθει 26 του μηνα:x

• Μου αρέσει 5

On 2/17/2021 at 7:25 PM, Νανα82 said:

Από το στόμα σου και στου θεού τα αυτί, τον ερχόμενο μήνα τελειώνω με μια θεραπεία που κάνω!!  Θα μιλήσω και με τη λευκου στο τέλος του μήνα να δω ότι είναι όλα καλά και βουρ..... ισχύει ότι μετά από αποβολή η γονιμότητα μας είναι μεγαλύτερη;;;

Προσπαθουσαμε πανω απο 2 χρονια με τον αντρα μου, ξαφνικα μενω εγκυος το Δεκεμβρη αλλα απεβαλα. Μετα απο δυο μηνες,τωρα το φλεβαρη ξαναμεινα, αρα αρχιζω να πιστευω οτι ισχυει αφου για τουλαχιστον δυο χρονια δεν καταφερα ποτε!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα σας, 

διαβασα ενα άρθρο σχετικά με ποσοστά επιτυχίας εξωσωματικής σε ηλικία 42-43 ήταν 10% και πάνω απο τα 43 πρακτικά μηδενίζεται με ωάρια της γυναίκας.. πολλές μπορει να μένουν έγκυες πανω απο 43 με εξωσωματική αλλα με δανεικά ωάρια ( δεν με ενδιαφέρει) ή με κατεψυγμένα ( δεν υπάρχουν)..

Στη συζήτηση που συμμετέχουμε, δε θυμαμαι τι ηλικίες έχετε όλες ( μεχρι τα 40 σας θεωρώ πιπίνια ) αλλα υπάρχουν μελη ανω των 41-42 ( σε ενα μηνα γίνομαι 42) που προσπαθείτε ; Νιωθω οτι μαλλον το τρένο σφύριξε και εγω νομιζω οτι ακομα προλαβαίνω.. το Σάββατο θα παω για ορμονολογικές εξεταςεις .. τελευταία εγκυμοσυνη τον αυγουστο μετα απο 1 βδομάδα καθυστέρησης αποβολή..τωρα εχω απογοητευθεί τελείως.. 

2 hours ago, Mommy39 said:

Καλησπέρα σας, 

διαβασα ενα άρθρο σχετικά με ποσοστά επιτυχίας εξωσωματικής σε ηλικία 42-43 ήταν 10% και πάνω απο τα 43 πρακτικά μηδενίζεται με ωάρια της γυναίκας.. πολλές μπορει να μένουν έγκυες πανω απο 43 με εξωσωματική αλλα με δανεικά ωάρια ( δεν με ενδιαφέρει) ή με κατεψυγμένα ( δεν υπάρχουν)..

Στη συζήτηση που συμμετέχουμε, δε θυμαμαι τι ηλικίες έχετε όλες ( μεχρι τα 40 σας θεωρώ πιπίνια ) αλλα υπάρχουν μελη ανω των 41-42 ( σε ενα μηνα γίνομαι 42) που προσπαθείτε ; Νιωθω οτι μαλλον το τρένο σφύριξε και εγω νομιζω οτι ακομα προλαβαίνω.. το Σάββατο θα παω για ορμονολογικές εξεταςεις .. τελευταία εγκυμοσυνη τον αυγουστο μετα απο 1 βδομάδα καθυστέρησης αποβολή..τωρα εχω απογοητευθεί τελείως.. 

Καλημέρα. Εγώ είμαι 42 και οδευω προς τα 43. Έχω διαβάσει όλες τις στατιστικές, άρθρα και υπερ μου δεν είναι κανένα. Απο την άλλη παιδική μου φίλη με πολυκυστικές ωοθήκες και μια ζωη χάπια για να αδιαθετήσει στα 42 έμεινε έγκυος με φυσική σύλληψη και γέννησε το κοριτσάκι της. Η γιατρος μου που την ρωτησα αν εχω καμια ελπίδα, μου είπε έχεις. Οσο υπάρχει περίοδο και με ενα σωστο ορμονικο προφίλ για την ηλικία μου εχω. Την εμπιστεύομαι... Βάζω τα νούμερα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και προχωράω. Το τρένο ξερω πως έχει φύγει αλλά δίνω αγώνα για μπορέσω να πιαστώ λιγο πριν την φτάσει στην τελευταια στάση του. Το αν θα το καταφέρω ουτε η επιστήμη το ξέρει μονο ο Θεος. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...