Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

Just now, Flolipop είπε:

36 χρόνων μεγαλοκοπελα;;;; Θα τρελαθώ!!! Κάλε εσυ θα κανεις σίγουρα παιδί! Έχεις χρόνο μην ανησυχείς. Καλωσήρθες στην ομάδα μας! Εγώ είμαι 40 κι ελπίζω... ποσο καιρό προσπαθείς ;

Ευχαριστώ ! Διαλέγεις ποιος γιατρός θα σου τη κάνει η σε όποιον τυχεις;

Εμενα ο γυναικολόγο μου ειχε πει ποιον να ζητήσω να μου την κανει αλλα αυτό εχει να κανει οτι ο γιατρός ειναι και σε αυτό το νοσοκομείο οποτε γι αυτο μου τον συστησε

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, TATAKI είπε:

Είμαστε 3 @Agatte  και @Klelia81 . Σε αυτο το στυλ ειμαι και εγω. Αν κάτσει έκατσε, δεν υπάρχει η πρόθεση για κάτι άλλο απο την στιγμή που έχουμε ενα παιδάκι. Εμένα χρονικά τα περιθώρια οχι απλά στένεψαν αλλά εξαντήθηκαν θα έλεγα. Με θλιβει που δεν είχα προσπαθήσει νωρίτερα αλλά ήταν πολλοί λόγοι τότε που θεωρούσα πως έπρεπε να το καθυστερήσω. Τωρα φυσικά μετανιώνω για τα πάντα. Ουφ...καταθλιψη έχω σήμερα, ειναι και πρώτη μερα περιοδου...φοβαμαι οταν θα παω για σαλπιγγογραφία πως θα γελάσουνε με μενα. Αληθεια το σκεφτομαι αυτο. Σκεφτομαι οτι θα μου πουνε..νωρις το θυμηθηκες για παιδι...θα μιλησω ξανα με την γιατρο μου που της εχω εμπιστοσυνη και αναλογα θα πράξω. Αν θα εγκαταλείψω δηλαδή...

Τα ίδια ακριβώς σκεφτομαστε. Και εγώ σκεφτομαι την επόμενη φορά που θα πάω για υπέρηχο να το συζητησω.

91P4p2.png

Just now, EleniKel είπε:

Θεωρεί ότι φταίει το άγχος μου, κ ότι δεν άλλαξε κάτι αυτά τα 3 χρόνια. Κ ότι θα έρθει όταν το βγάλω από το μυαλό μου. Δεν ξέρω τι να κάνω άλλο, τι περνάει από το χέρι μου να κάνω, δηλαδή. Πήγα σε απλό ενδοκρινολογο, καλές οι τυπικές εξετάσεις. Παρακολουθώ ωορρηξία, στην ώρα της κ αυτή.... Θα θελα να το ψάχναμε περισσότερο, αλλά αυτό εθναι κάτι που θα πρέπει να το θέλει κ ο άλλος.. 

Κοίτα υπαρχει ενα μερίδιο αντρών που όταν τους λεε να κάνουν εξετασεις θίγεται ο αντρικός τους εγωισμό.3 χρονια σιγουρα δεν οφείλεται μονο στο άγχος που και αυτό παίζει ρόλο.ισως να προσπαθήσεις να του ξανα μιλήσεις ήρεμα και να του πεις πως αισθάνεσαι και ο δικός μου στην αρχή ελεγε ότι θα έρθει και να μην αγχωνομαι και τέτοια και ξαφνικά μια μερα πηγε μόνος του και εκανε

• Μου αρέσει 1

Just now, Klelia81 είπε:

Τα ίδια ακριβώς σκεφτομαστε. Και εγώ σκεφτομαι την επόμενη φορά που θα πάω για υπέρηχο να το συζητησω.

Εδώ η 4η!

Just now, TATAKI είπε:

Είμαστε 3 @Agatte  και @Klelia81 . Σε αυτο το στυλ ειμαι και εγω. Αν κάτσει έκατσε, δεν υπάρχει η πρόθεση για κάτι άλλο απο την στιγμή που έχουμε ενα παιδάκι. Εμένα χρονικά τα περιθώρια οχι απλά στένεψαν αλλά εξαντήθηκαν θα έλεγα. Με θλιβει που δεν είχα προσπαθήσει νωρίτερα αλλά ήταν πολλοί λόγοι τότε που θεωρούσα πως έπρεπε να το καθυστερήσω. Τωρα φυσικά μετανιώνω για τα πάντα. Ουφ...καταθλιψη έχω σήμερα, ειναι και πρώτη μερα περιοδου...φοβαμαι οταν θα παω για σαλπιγγογραφία πως θα γελάσουνε με μενα. Αληθεια το σκεφτομαι αυτο. Σκεφτομαι οτι θα μου πουνε..νωρις το θυμηθηκες για παιδι...θα μιλησω ξανα με την γιατρο μου που της εχω εμπιστοσυνη και αναλογα θα πράξω. Αν θα εγκαταλείψω δηλαδή...

@TATAKI τι λες;;; Γούστο μας και καπέλο μας και αναφαίρετο δικαίωμα μας που θελουμε να αποκτήσουμε παιδί σε οποία ηλικία και να είμαστε! Δεν θα δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν. Δεν υπάρχει λόγος για age shaming όπως πολύ σωστά είχε αναφέρει μια κοπέλα εδώ μέσα. Όπου και να γυρίσεις υπάρχουν γυναίκες που αποφασίζουν να κάνουν παιδιά μεγαλύτερες και μπράβο τους. Μόνο τις πιο γνωστές να πάρεις τώρα άκουγα για την Ηλιακη την Μεγκαν Μαρκλ και άλλες παρα πολλές που είναι έγκυες και 40 η παραπάνω ... κάνε την προσπάθεια σου με υπερηφάνεια. Όχι πισωγυρίσματα μόνο μπροστά.

• Μου αρέσει 2

Just now, vasiliki2020 είπε:

Κοίτα υπαρχει ενα μερίδιο αντρών που όταν τους λεε να κάνουν εξετασεις θίγεται ο αντρικός τους εγωισμό.3 χρονια σιγουρα δεν οφείλεται μονο στο άγχος που και αυτό παίζει ρόλο.ισως να προσπαθήσεις να του ξανα μιλήσεις ήρεμα και να του πεις πως αισθάνεσαι και ο δικός μου στην αρχή ελεγε ότι θα έρθει και να μην αγχωνομαι και τέτοια και ξαφνικά μια μερα πηγε μόνος του και εκανε

Σε 3 χρόνια τι μπορεί να έχει συμβεί στο σπέρμα? Επειδή υπάρχει ήδη ενα παιδί.

91P4p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Klelia81 είπε:

Δεν εχει να κανει αυτο που λες.Το σπερμα μεσα σε 3μηνες μπορει να αλλαξει,οχι σε 3χρονια!Υπαρχουν και παθησεις.Η πιο απλη κιρσοκηλη.Την οποια μπορει να ειχε και πριν 3 χρονια,ομως τους ειχε κατσει το σωστο timing.Γιατι η εγκυμοσυνη κι ολες το χουμε καταλαβει αυτο ειναι θεμα συγκυριων

• Μου αρέσει 1

Αχ κορίτσια, δεν ξέρω τι να πω κ τι να κάνω δεν τον πειθώ με τπτ. Είναι κάθετος, φταίει το άγχος μου. Μια διευκρίνηση. Μέχρι πριν 2 μηνες, θήλαζα. Θεωρώ ότι δεν ευθύνεται αυτό το γεγονός, μιας κ η προλακτινη, η περίοδος, όλα ήταν εντάξει. Πάντως ειλικρινά, 3 και 2 μηνών είναι η μικρή μου, και 3 ακριβώς χρόνια το παλεύω. 

• Μου αρέσει 1

Just now, despina. είπε:

Δεν εχει να κανει αυτο που λες.Το σπερμα μεσα σε 3μηνες μπορει να αλλαξει,οχι σε 3χρονια!Υπαρχουν και παθησεις.Η πιο απλη κιρσοκηλη.Την οποια μπορει να ειχε και πριν 3 χρονια,ομως τους ειχε κατσει το σωστο timing.Γιατι η εγκυμοσυνη κι ολες το χουμε καταλαβει αυτο ειναι θεμα συγκυριων

Δεν το γνωριζω το θέμα γι αυτο ρώτησα. 

91P4p2.png

Just now, Klelia81 είπε:

Πολλα μπορεινα αλλάξουν και η ποιότητα και η κινητικότητα πάθει ρόλο το κάπνισμα η διατροφή το άγχος ολα

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Agatte said:

Μπράβο, τα προγραμματισες όλα. Με το καλό να γίνουν όλες οι ενέργειες και τον άλλο μήνα να έρθει το κοριτσάκι σου! Καλά είναι 160, στη συνηθισμένη τιμή πάνω κάτω. Εγώ σκέφτομαι να πάω στο Ιασω. 190 3D μαζί με υστεροσκοπηση. 

Θα μου έρθει και μένα αν και είναι πολύ νωρίς... Της ανωμαλίας γίνεται στο σύστημα. Τρελό πόνο σήμερα, από το πρωί. Μόλις 22η μέρα. 

Εχεις συνήθως πονο πριν την περιοδο; ρε συ ειναι πολυ νωρις. Τι να πω...εχεις παρατηρήσει πως κάθε φορά συμβαίνει κάποιο νέο κουλό στον κύκλο μας που δεν ξερουμε τι ειναι και μας έχει στα καρφια; εχεις μέρες μπροστά σου να ελπίζεις σε κάτι καλό. Εγώ τον κλαιω σήμερα τον μακαρίτη. Οχι πως δεν το ήξερα , το ηξερα αφου δεν είχα αρκετές επαφές αλλά με πήρε από κάτω πως έχει έρθει το τέλος της διαδρομής μου και εγώ ακόμα ονειροπολώ σαν χαζή. Δεν είμαι καλή παρέα σημερα  συγνώμη βρε κορίτσια για την μαυρίλα μου...

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Just now, TATAKI είπε:

Εχεις συνήθως πονο πριν την περιοδο; ρε συ ειναι πολυ νωρις. Τι να πω...εχεις παρατηρήσει πως κάθε φορά συμβαίνει κάποιο νέο κουλό στον κύκλο μας που δεν ξερουμε τι ειναι και μας έχει στα καρφια; εχεις μέρες μπροστά σου να ελπίζεις σε κάτι καλό. Εγώ τον κλαιω σήμερα τον μακαρίτη. Οχι πως δεν το ήξερα , το ηξερα αφου δεν είχα αρκετές επαφές αλλά με πήρε από κάτω πως έχει έρθει το τέλος της διαδρομής μου και εγώ ακόμα ονειροπολώ σαν χαζή. Δεν είμαι καλή παρέα σημερα  συγνώμη βρε κορίτσια για την μαυρίλα μου...

Ρε κοριτσακι μην ζητάς συγνώμη ολες οταν μας έρχεται η ακατανομαστη μας πιάνει μαυριλα.οντως πάντως καθε κυκλος ειναι διαφορετικός.αλλα δεν θα σταματήσουμε να ελπίζουμε 

• Ευχαριστώ 1

20 minutes ago, EleniKel said:

Γειά σας κορίτσια...να πω κ γω τον πόνο μου; 36 χρόνων, μεγαλοκοπελα. Έχω ήδη ένα παιδάκι, 3+... Ήρθε φυσιολογικά, χωρίς κόπο, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Από την αρχή ήθελα κατευθείαν δεύτερο, το οποίο, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, λαχταρώ όσο τίποτα. Για εξετάσεις, ούτε λόγος από τον άντρα μου. Εγώ πήγα σε γυναικολόγο, ενδοκρινολογο, όλα καλά. Σήμερα πάλι αδιαθετησα. Δεν ξέρω τι φταίει. Ποναω, ελπίζω, πέφτω.... 

Καλωσόρισες στην παρέα μας. Μεγαλοκοπέλα στα 36 ;;;; βρε πιπινακι είσαι. Εύχομαι να μας φέρεις και να σου φέρουμε γούρι και σύντομα. Ολα καλά θα πάνε, έτσι να σκέφτεσαι. Θετικές σκέψεις γιατί έχεις χρόνο μπροστά σου να κοιτάξεις και να κάνεις για να έρθει το σποράκι σου. 

πρίν από 33 λεπτά , EleniKel είπε:

Γειά σας κορίτσια...να πω κ γω τον πόνο μου; 36 χρόνων, μεγαλοκοπελα. Έχω ήδη ένα παιδάκι, 3+... Ήρθε φυσιολογικά, χωρίς κόπο, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Από την αρχή ήθελα κατευθείαν δεύτερο, το οποίο, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, λαχταρώ όσο τίποτα. Για εξετάσεις, ούτε λόγος από τον άντρα μου. Εγώ πήγα σε γυναικολόγο, ενδοκρινολογο, όλα καλά. Σήμερα πάλι αδιαθετησα. Δεν ξέρω τι φταίει. Ποναω, ελπίζω, πέφτω.... 

Καταρχάς καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με το καλό θα σου ευχηθώ να μην ταλαιπωρηθείς παραπάνω. 36 χρόνων είσαι νιατο ακόμα! Στους γυναικολογικους ελέγχους σου είσαι εντάξει; καλλιέργεια κολπικου καθαρή; ο σύζυγος σου τι ηλικία έχει; 

Just now, TATAKI είπε:

Σκέψου πως εμένα μου είχαν πει πως νωρίς το θυμήθηκα, όταν έμεινα έγκυος στο δεύτερο που το έχασα. Ήμουν 35.5. Τρελό age shaming αλλά κανείς δεν έχει αυτό το δικαίωμα. Αντίθετα τα δικαιώματα ανήκουν όλα στη γυναίκα που θέλει να κυοφορησει. Δεν είσαι και η μπαλατσινου, ας ηρεμήσουν λίγο οι γιατροί της κακιάς ώρας. 

Just now, Klelia81 είπε:

Έπιασα το γιο μου με μία και μοναδική επαφή όλο το μήνα, σπέρμα σούπερ ντουπερ. Η δεύτερη εγκυμοσύνη ήρθε χωρίς να αγχωθουμε τσακ μπαμ αλλά δεν προχώρησε. Φέτος το καλοκαίρι, πήγε επιτέλους για σπερμοδιαγραμμα και κάθε άλλο παρά σούπερ ντουπερ ήταν. Τώρα πρέπει να επαναλάβει την εξέταση αλλά νομίζω πως τον αγχώνει πολύ. Ο γιατρός του είπε πως ίσως ευθύνεται κάποια κιρσοκηλη που στην ηλικία του δεν μπορεί πια να γίνει κάτι. Το ότι ένας άντρας τεκνοποιησε κάποια στιγμή, δε σημαίνει πως θα μπορεί πάντα να το κάνει, δυστυχώς. 

Just now, TATAKI είπε:

Δεν θέλω πια να ελπίζω βρε Τατακι μου... Κάθε μήνας πια είναι διαφορετικός. Χορεύουν οι ορμόνες τον χορό του Ζαλόγγου, τι να πω. Ναι νωρίς είναι αλλά κοιτάω το ημερολόγιο και δύο τρεις φορές το χρόνο, μου έρχεται νωρίτερα. Τώρα συζητούσα με τον άντρα μου και του είπα πως θα μου έρθει νωρίτερα γιατί πονάει η κοιλιά μου και απογοητευτηκε. Κουράστηκε λέει, βαρέθηκε. Άδικο έχει; κι εγώ ονειροπολω και νιώθω κι εγώ χαζή αλλά είναι η λαχτάρα μας που δεν είναι εύκολο να σβήσει. Δεν πειράζει. Εδώ θα είμαστε μέχρι να φάμε τελείως τα μούτρα μας ή να γιορτάσουμε. 

Just now, Agatte είπε:

Καταρχάς καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με το καλό θα σου ευχηθώ να μην ταλαιπωρηθείς παραπάνω. 36 χρόνων είσαι νιατο ακόμα! Στους γυνικολογικους ελέγχους σου είσαι εντάξει; καλλιέργεια κολπικου καθαρή; ο σύζυγος σου τι ηλικία έχει; 

Σκέψου πως εμένα μου είχαν πει πως νωρίς το θυμήθηκα, όταν έμεινα έγκυος στο δεύτερο που το έχασα. Ήμουν 35.5. Τρελό age shaming αλλά κανείς δεν έχει αυτό το δικαίωμα. Αντίθετα τα δικαιώματα ανήκουν όλα στη γυναίκα που θέλει να κυοφορησει. Δεν είσαι και η μπαλατσινου, ας ηρεμήσουν λίγο οι γιατροί της κακιάς ώρας. 

Έπιασα το γιο μου με μία και μοναδική επαφή όλο το μήνα, σπέρμα σούπερ ντουπερ. Η δεύτερη εγκυμοσύνη ήρθε χωρίς να αγχωθουμε τσακ μπαμ αλλά δεν προχώρησε. Φέτος το καλοκαίρι, πήγε επιτέλους για σπερμοδιαγραμμα και κάθε άλλο παρά σούπερ ντουπερ ήταν. Τώρα πρέπει να επαναλάβει τη εξέταση αλλά νομίζω πως τον αγχώνει πολύ. Ο γιατρός του είπε πως ίσως ευθύνεται κάποια κιρσοκηλη που στην ηλικία του δεν μπορεί πια να γίνει κάτι. Το ότι ένας άντρας τεκνοποιησε κάποια στιγμή, δε σημαίνει πως θα μπορεί πάντα να το κάνει, δυστυχώς. 

Δεν θέλω πια να ελπίζω βρε Τατακι μου... Κάθε μήνας πια είναι διαφορετικός. Χορεύουν οι ορμόνες τον χορό του Ζαλόγγου, τι να πω. Τώρα συζητούσα με τον άντρα μου και του είπα πως θα μου έρθει νωρίτερα γιατί πονάει η κοιλιά μου και απογοητευτηκε. Κουράστηκε λέει, βαρέθηκε. Άδικο έχει; κι εγώ ονειροπολω και νιώθω κι εγώ χαζή αλλά είναι η λαχτάρα μας που δεν είναι εύκολο να σβήσει. Δεν πειράζει. Εδώ θα είμαστε μέχρι να φάμε τελείως τα μούτρα μας ή να γιορτάσουμε. 

Θα γιορτασουμε:x ψυχολογική ειναι η κούραση γιατι πολλες φορες το σεξ εχει καταντήσει "ελα να το κάνουμε γιατί πρεπει" υπάρχουν μερες που είμαστε κομμάτια και οι δυο και δεν παλεύεται η κατάσταση καθολου χαχα

Just now, TATAKI είπε:

Αντε βρε που ζητάς και συγνωμη!! Εδώ ειμαστε εμείς!! Και στις μαυριλες και στις ασπριλες χαχα!! Μη στεναχωριέσαι. Και να σου πω και κατι? Μακαρι να ημουν και εγω στη θέση σου. Να εχω και να ελπίζω. Απο το κενό που ειμαι τώρα θα το προτιμουσα. 

91P4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...