Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Σπερματεγχυση με κλομιφαινη

Alinaz

Recommended Posts

Just now, konik είπε:

μια χαρά ΑΜΗ έχεις εσύ είσαι σούπερ.....έκλεισα στο μητέρα...ήδη φοβάμαι για τον πόνο αλλά τι να κάνω δεν έχω επιλογή...κάτσε μπορεί και να μην έρθει και να είναι όλα καλά....εμένα κάθε μήνας νομίζω με βαραίνει πλέον ψυχολογικά οπότε δεν αντέχω άλλο την αναμονή και πλέον ένας σημαντικός λόγος είναι και η ΑΜΗ...δεν θέλω να καθυστερήσω άλλο κοντεύω δύο χρόνια προσπαθειών....

Να σε ρωτήσω? στην δικη σου σαλπιγγογραφία δεν σου είχαν βάλει ιωδιο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 771
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• konik

konik 207 δημοσιεύσεις

• nina21

nina21 154 δημοσιεύσεις

• evaki23

evaki23 91 δημοσιεύσεις

• Eva92

Eva92 54 δημοσιεύσεις

Just now, konik είπε:

μια χαρά ΑΜΗ έχεις εσύ είσαι σούπερ.....έκλεισα στο μητέρα...ήδη φοβάμαι για τον πόνο αλλά τι να κάνω δεν έχω επιλογή...κάτσε μπορεί και να μην έρθει και να είναι όλα καλά....εμένα κάθε μήνας νομίζω με βαραίνει πλέον ψυχολογικά οπότε δεν αντέχω άλλο την αναμονή και πλέον ένας σημαντικός λόγος είναι και η ΑΜΗ...δεν θέλω να καθυστερήσω άλλο κοντεύω δύο χρόνια προσπαθειών....

Μην ανησυχείς με την ΑΜΗ σου είναι καλή....εχω ακουσει πολυ χειρότερες.....αλήθεια μην το σκέφτεσαι με θετική ενεργεία και δύναμη....πες μας ποτε σου έκλεισε κτλ.

Just now, konik είπε:

όχι ήταν με αφρό η τελευταία μέθοδος....

οποτε μάλλον δεν κάναμε την ίδια....γιατι σε εμένα εβαλαν ιωδιο....δεν είναι τπτ αλήθεια...σαν πονοι περιοδου λίγο έντονοι....

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια τα νέα μου έχουν ως εξής : η επιτροπή δίνει ραντεβού 15/7..... δυστυχώς πολύ μακριά....οπότε θα ξεκινήσω τον Μάιο μόνη μου χωρίς να περάσω....τον επόμενο μήνα δεν τον προλαβαίνω γιατί πέφτω ακριβώς μέσα στη μεγάλη βδομάδα....

15 ώρες πρίν, konik είπε:

Κορίτσια τα νέα μου έχουν ως εξής : η επιτροπή δίνει ραντεβού 15/7..... δυστυχώς πολύ μακριά....οπότε θα ξεκινήσω τον Μάιο μόνη μου χωρίς να περάσω....τον επόμενο μήνα δεν τον προλαβαίνω γιατί πέφτω ακριβώς μέσα στη μεγάλη βδομάδα....

Τοσο μακρυα???? ΠΩΠΩ.... υπομονή....αφου δεν έχεις προβλημα μπαμ και κάτω θα είναι μην ανησυχεις....έκανες σαλπιγγογραφία?

Διαφημίσεις

Just now, evaki23 είπε:

Τοσο μακρυα???? ΠΩΠΩ.... υπομονή....αφου δεν έχεις προβλημα μπαμ και κάτω θα είναι μην ανησυχεις....έκανες σαλπιγγογραφία?

Τόσο μακριά δυστυχώς......οπότε 15 Μαίου θα ξεκινήσω μόνη μου....όχι την ακύρωσα γιατί δεν θα περάσω επιτροπή...οπότε τζάμπα χρήματα θα ήταν...αρκετά θα πληρώσω στα φάρμακα....

Just now, konik είπε:

Τόσο μακριά δυστυχώς......οπότε 15 Μαίου θα ξεκινήσω μόνη μου....όχι την ακύρωσα γιατί δεν θα περάσω επιτροπή...οπότε τζάμπα χρήματα θα ήταν...αρκετά θα πληρώσω στα φάρμακα....

μην απογοητέυεσαι θα δεις! όλα θα πάνε καλά! εχε πίστη...στον ευατό σου πάνω από ολα! οπότε τωρα χαλαρωνετε και από τον άλλο μήνα όλα?

Just now, evaki23 είπε:

μην απογοητέυεσαι θα δεις! όλα θα πάνε καλά! εχε πίστη...στον ευατό σου πάνω από ολα! οπότε τωρα χαλαρωνετε και από τον άλλο μήνα όλα?

Ναι ακριβώς αυτό στον μηνα χαλαρώνουμε και κάνουμε μόνοι μας προσπάθειες και ο γιατρός είπε δεν έχει νόημα να κάνουμε άλλες σπερματεγχυσεις θα πρέπει να ηρεμήσει λίγο και ο οργανισμός μου.....όχι τώρα δεν απογοητεύομαι έχω μπει σε μια σειρά οπότε έχω ηρεμήσει.....

• Μου αρέσει 1

Just now, konik είπε:

Ναι ακριβώς αυτό στον μηνα χαλαρώνουμε και κάνουμε μόνοι μας προσπάθειες και ο γιατρός είπε δεν έχει νόημα να κάνουμε άλλες σπερματεγχυσεις θα πρέπει να ηρεμήσει λίγο και ο οργανισμός μου.....όχι τώρα δεν απογοητεύομαι έχω μπει σε μια σειρά οπότε έχω ηρεμήσει.....

μπραβο κορίτσι μου! τωρα είναι η τελικη ευθεία και φυσικά αυτό το μήνα θα σε βοηθήσει να είσαι και πιο ξεκούραστεί για τον επόμενο! πολύ χαιρομαι για εσάς....όλα καλα θα πάνε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, nina21 είπε:

καλησπέρα!! εγώ καλά είμαι...αύριο θα πάω να κάνω το μοριακό τεστ για να δούμε εάν θα προλάβω αυτόν τον κύκλο...

Αχ μπραβο μακάρι να βγει αρνητικο και να δοκιμάσεις....στο ευχομαι από καρδιάς!

Just now, nina21 είπε:

δεν εχω θετικο προαισθημα! εσυ σε τι φαση ειστε?

Στην φάση που περιμένω να μου έρθει η περίοδος μέσα στην εβδομάδα....δεν ξέρω τι θα κάνω....δεν έχω αποφασίσει....σκεφτομαι για εξωσωματική από Σεπτεμβρη...οπότε λέω να δω τον γιατρό τον Ιούνιο να κλείσω ραντεβου για επιτροπή και όταν εχει ραντεβου να το προχωρήσω.

Just now, nina21 είπε:

δεν εχω θετικο προαισθημα! εσυ σε τι φαση ειστε?

να εχεις....γιατι να μην έχεις....αυτο δεν πρεπει να το χάνουμε την θετική μας άυρα

Just now, evaki23 είπε:

Στην φάση που περιμένω να μου έρθει η περίοδος μέσα στην εβδομάδα....δεν ξέρω τι θα κάνω....δεν έχω αποφασίσει....σκεφτομαι για εξωσωματική από Σεπτεμβρη...οπότε λέω να δω τον γιατρό τον Ιούνιο να κλείσω ραντεβου για επιτροπή και όταν εχει ραντεβου να το προχωρήσω.

να εχεις....γιατι να μην έχεις....αυτο δεν πρεπει να το χάνουμε την θετική μας άυρα

δεν ξερω μωρε...απλα νιωθω οτι μας πανε ολα στραβα...ισως ημουν στο ροζ συνεφακι μ και περιμενα οτι με την πρωτη θα πετυχουμε και τωρα δεν ειχαμε καν την ευκαιρια για την προσπαθεια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...