Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Μανούλες Ιουλίου 2021

Recommended Posts

@Feniamam να σου ζήσει κορίτσι μου!!και περαστικά.μηπως είναι και από το άγχος σου τώρα.και σου βγήκε μαζεμένο.

Εγώ να πω απλά ότι πολλές από εδώ μέσα είχαμε κάποιες αστοχίες πριν.καο Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα καλά σε αυτήν την εγκυμοσύνη για όλες μας... υπομονή και επιμονή θέλει

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Feniamam είπε:

Κορίτσια καλησπέρα να πω κ γω την εμπερια μου γέννησα με καισαρική πήγαμε για φυσιολογικό με πρόκληση αλλά δεν.    έφαγα δεκατέσσερις ωρες όμως τίποτα κ πήγαμε καισαρική.τοψσωμα από τη τόση κούραση κ νάρκωση κ χάπια έπαθε σοκ κ δυσλειτουργει πολυ το εντερο μου κ δε μπορώ ούτε να φάω ούτε να πιω ούτε καν να κοιμηθώ συνεχώς με ένα μόνιμο σφίξιμο στο στηθος κ είμαι σε αγωγή.γενικα ταλαιπωρήθηκα κ ταλαπωρουμε πάρα πολύ ακόμα.  η τομή δε με πονά καν.ελπιζω να στρώσει γιατί όλο αυτό με έχει εξάντληση. Το μόνο θετικό είναι η μπουμπυ μου πωειναι μια θεά γεννήθηκε 3230  στις 40 +3  κ είναι τόσο καλοβολο μωρακι ακόμα.μακαρι να μη ταλαιπωρηθεί καμία άλλη έτσι.να σας ζητούν τα παιδάκια σας. Επίσης να προσεθσω ότι κ μένα τα πόδια μου είναι τομπαροσμενα σα λουκάνικα ενώ δεν εχια θέμασ την εγκυμοσύνη.γενκα νιώθω ακόμα με εκ κουβαλαω μέσα μου ακόμα μια μεγάλη δωδη νάρκωσης κ όλα τ όργανα έχουν αδρανήσει.

Κοριτσι μου να σου ζήσει το μωράκι σου! Γερή κ καλότυχη να είναι! Περαστικά κ γρήγορη ανάρρωση από δω κ πέρα  κ σε σένα! 
Ειναι σημαντικό που είναι ήρεμη η μικρή τώρα που δεν έχεις αναρρώσει. Να σου πω πως κ μένα με πείραξε η επισκληριδιος παραπανω από το φυσιολογικό. Ο κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά σε όλα αυτά. 
Σου ευχομαι να γινεις γρήγορα καλά κ όλα θα τα ξεχάσεις! Μέχρι τότε να κοιτάς το θαυματακι σου να παίρνεις κουράγιο! 

@*ζουζουνα*!!! Με το καλό! Πλησιάζει η ώρα! Ολα θα πανε καλα! Εξάλλου έχεις την εμπειρία κ με το παραπάνω! 

• Μου αρέσει 1

TZSkp3.png

14 ώρες πρίν, Marialena86 είπε:

Κοριτσι μου να σου ζήσει το μωράκι σου! Γερή κ καλότυχη να είναι! Περαστικά κ γρήγορη ανάρρωση από δω κ πέρα  κ σε σένα! 
Ειναι σημαντικό που είναι ήρεμη η μικρή τώρα που δεν έχεις αναρρώσει. Να σου πω πως κ μένα με πείραξε η επισκληριδιος παραπανω από το φυσιολογικό. Ο κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά σε όλα αυτά. 
Σου ευχομαι να γινεις γρήγορα καλά κ όλα θα τα ξεχάσεις! Μέχρι τότε να κοιτάς το θαυματακι σου να παίρνεις κουράγιο! 

@*ζουζουνα*!!! Με το καλό! Πλησιάζει η ώρα! Ολα θα πανε καλα! Εξάλλου έχεις την εμπειρία κ με το παραπάνω! 

ναι την εχω αλλα και οι 3 φορες ηταν διαφορετικές, όπως κ τωρα η 4η.ελπιζω απλα να εξελιχθούν όλα καλά,γρήγορα και χωρίς προβλήματα. αθτο με νοιάζει και φυσικά ένα υγιές μωρό. 

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Καλησπέρα βρε κορίτσια και εγώ 39 +5 είμαι εδώ δεν ξέρω με έχει πιάσει μια απελπισία ...

Γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ..πραγματικα το προσπαθω πολύ και έχω και τον περίγυρο μου να με ρωτάει γεννησες και γεννησες ;;; 

Σήμερα έχω επίσκεψη με τον γιατρό θα ήθελα να ακούσω και την γνώμη του 

Φένια μου να σου ζήσει και υπομονή κοριτσι μου όλα θα πάνε καλά !!

Ζουζούνα εγώ θα γεννήσω στο Ρέα αν πάω με πρόκληση λογικά και εγώ αυτό θα κάνω θα τους πάω τεστ απ' εξω.δεν ήξερα ότι το δέχονται 

Δεν καταλαβαίνω γτ πρπεει να πληρώσει κάποιος 150 ευρώ απλά για τα τεστ υπερβολή μου φαίνεται !!

3 ώρες πρίν, Angelina95 είπε:

Καλησπέρα βρε κορίτσια και εγώ 39 +5 είμαι εδώ δεν ξέρω με έχει πιάσει μια απελπισία ...

Γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ..πραγματικα το προσπαθω πολύ και έχω και τον περίγυρο μου να με ρωτάει γεννησες και γεννησες ;;; 

Σήμερα έχω επίσκεψη με τον γιατρό θα ήθελα να ακούσω και την γνώμη του 

Φένια μου να σου ζήσει και υπομονή κοριτσι μου όλα θα πάνε καλά !!

Ζουζούνα εγώ θα γεννήσω στο Ρέα αν πάω με πρόκληση λογικά και εγώ αυτό θα κάνω θα τους πάω τεστ απ' εξω.δεν ήξερα ότι το δέχονται 

Δεν καταλαβαίνω γτ πρπεει να πληρώσει κάποιος 150 ευρώ απλά για τα τεστ υπερβολή μου φαίνεται !!

Καλησπέρα σε όλες,μαμαδες και εν αναμονή μαμάδες! 

Φενια, καλώς τη δέχτηκες, τη μπέμπα σου.. Σύντομα να είσαι καλά και να μπορείς να το χαρείς! 

Ανγγελινα, εμάς μάλλον τα μπεμπακια μας δεν θέλουν να βγουν.. Και εμένα λίγο έχει αρχίσει να με πιάνει η απογοήτευση, γιατί και εγώ είμαι 39+ και δεν έχω καθόλου συμπτώματα..! 

Είναι μοριακό το τεστ που θέλουν για το μαιευτήριο? Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται τόσο ακριβό. 

Διαφημίσεις

Κορίτσια πήγα χτες στον γιατρό και μου είπε ότι είναι ακόμα πολύ ψηλά :(

αύριο θα είμαι ακριβώς 40 εβδομάδων και είπαμε να πάω να κάνω έναν ακόμα καρδιοτοκογραφο ..

έχω ρίξει τόσο περπάτημα αλλά ο μικρός μάλλον δεν θέλει ..

είπαμε μήπως την Τετάρτη μπούμε προγραμματισμένα για καισαρική ο γιατρός το άφησε πάνω μου βέβαια και είπαμε να δούμε και αύριο πώς θα είμαι ..

έχω μπερδευτεί αρκετά μου είπε ότι μπορούμε να προσπαθήσουμε και για φυσιολογικό τοκετό φυσικά αλλά δεν βοηθάει ούτε ο τράχηλος ούτε το μωράκι που είναι τόσο ψηλά !!θα ήθελα την γνώμη σας ..εσείς τι θα κάνατε ;; 

1 hour ago, Angelina95 είπε:

αύριο θα είμαι ακριβώς 40 εβδομάδων και είπαμε να πάω να κάνω έναν ακόμα καρδιοτοκογραφο ..

είπαμε μήπως την Τετάρτη μπούμε προγραμματισμένα για καισαρική ο γιατρός το άφησε πάνω μου βέβαια και είπαμε να δούμε και αύριο πώς θα είμαι ..

έχω μπερδευτεί αρκετά μου είπε ότι μπορούμε να προσπαθήσουμε και για φυσιολογικό τοκετό φυσικά αλλά δεν βοηθάει ούτε ο τράχηλος ούτε το μωράκι που είναι τόσο ψηλά !!θα ήθελα την γνώμη σας ..εσείς τι θα κάνατε ;; 

Καλησπέρα. εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι σου με όποιον τρόπο επιλέξετε.  Η περίπτωση σου είναι ίδια με την δική μου στην πρώτη εγκυμοσύνη. Εγώ στην θέση σου θα επέλεγα στην πρόκληση κ όχι κατευθείαν καισαρική. Μπορεί όντως οι περισσότερες προσπάθειες με πρόκληση να καταλήγουν στην καισαρική για τους λόγους που ανέφερες, αλλά υπάρχουν κ οι περιπτώσεις όπου με τις συσπάσεις ι τράχηλος μαλακώνει κ το μωρό κατεβαίνει την ώρα του τοκετού. Γιατί δεν συζητάς το ενδεχόμενο να περιμένετε μια εβδομάδα ακόμη για να ετοιμαστεί το σώμα σου περισσότερο; Οι 40 εβδομάδες είναι απλά ενδεικτικό όριο κ οι περισσότερες πρωτότοκες είναι εολτοιμες για τοκετό και γεννάνε .έτσι τις 40 εβδομάδες. Αν υπάρχει οι επιλογή αυτή κ δεν στνρ κάποιος σοβαρός λόγος , εγώ αυτό θα απαιτούσα από τον γιατρό, να περιμένουμε με στενή παρακολούθηση κι άλλο ώστε η φύση να κάνει την δουλειά της. Εγώ δυστυχώς δεν ήμουν καλά ενημερωμένη στην πρώτη εγκυμοσύνη.. κ έκανα λάθος επιλογές.. να θυμάσαι πως με όποιον τρόπο κι αν έρθει το μωράκι σου  αυτό έχει σημασία κ στο τέλος θα ξεχάσεις τα υπόλοιπα , αλλα είναι σημαντικό να ξέρεις ότι προσπάθησες κ έδωσες κι άλλο χρόνο  για να εξελιχθεί ο τοκετός φυσιολογικά

• Μου αρέσει 1

ydztp2.png
To get the code: 

1 hour ago, Alex1989 είπε:

Καλησπέρα. εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι σου με όποιον τρόπο επιλέξετε.  Η περίπτωση σου είναι ίδια με την δική μου στην πρώτη εγκυμοσύνη. Εγώ στην θέση σου θα επέλεγα στην πρόκληση κ όχι κατευθείαν καισαρική. Μπορεί όντως οι περισσότερες προσπάθειες με πρόκληση να καταλήγουν στην καισαρική για τους λόγους που ανέφερες, αλλά υπάρχουν κ οι περιπτώσεις όπου με τις συσπάσεις ι τράχηλος μαλακώνει κ το μωρό κατεβαίνει την ώρα του τοκετού. Γιατί δεν συζητάς το ενδεχόμενο να περιμένετε μια εβδομάδα ακόμη για να ετοιμαστεί το σώμα σου περισσότερο; Οι 40 εβδομάδες είναι απλά ενδεικτικό όριο κ οι περισσότερες πρωτότοκες είναι εολτοιμες για τοκετό και γεννάνε .έτσι τις 40 εβδομάδες. Αν υπάρχει οι επιλογή αυτή κ δεν στνρ κάποιος σοβαρός λόγος , εγώ αυτό θα απαιτούσα από τον γιατρό, να περιμένουμε με στενή παρακολούθηση κι άλλο ώστε η φύση να κάνει την δουλειά της. Εγώ δυστυχώς δεν ήμουν καλά ενημερωμένη στην πρώτη εγκυμοσύνη.. κ έκανα λάθος επιλογές.. να θυμάσαι πως με όποιον τρόπο κι αν έρθει το μωράκι σου  αυτό έχει σημασία κ στο τέλος θα ξεχάσεις τα υπόλοιπα , αλλα είναι σημαντικό να ξέρεις ότι προσπάθησες κ έδωσες κι άλλο χρόνο  για να εξελιχθεί ο τοκετός φυσιολογικά

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση και ειλικρινά σαν πρώτη εγκυμοσύνη θα ήθελα ειλικρινά γνώμες και από Μανουλες που το έχουν ζήσει !! 

Μου είπε άμα θέλω εννοείται να περιμενουμε μέχρι και το Σάββατο με στενή παρακολούθηση έτσι ώστε να δούμε αν όντως θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα 

Αλλά δεν ξέρω νιώθω περίεργα φοβάμαι μήπως περιμένω μεχρι το Σάββατο και η κατάληξη είναι η ίδια και μετά απογοητευτω ακόμα πιο πολύ !! Έχω και τους πάντες να Μ λένε και μην ρισκάρεις να μείνει το μωρό παραπάνω μέσα και άλλα τρελά

7 ώρες πρίν, Angelina95 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση και ειλικρινά σαν πρώτη εγκυμοσύνη θα ήθελα ειλικρινά γνώμες και από Μανουλες που το έχουν ζήσει !! 

Μου είπε άμα θέλω εννοείται να περιμενουμε μέχρι και το Σάββατο με στενή παρακολούθηση έτσι ώστε να δούμε αν όντως θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα 

Αλλά δεν ξέρω νιώθω περίεργα φοβάμαι μήπως περιμένω μεχρι το Σάββατο και η κατάληξη είναι η ίδια και μετά απογοητευτω ακόμα πιο πολύ !! Έχω και τους πάντες να Μ λένε και μην ρισκάρεις να μείνει το μωρό παραπάνω μέσα και άλλα τρελά

Μη φοβάσαι κοπέλα μου η φυση κ το μωρό ξέρουν καλυτερα ποτε είναι η κατάλληλη ώρα!!! Δώσε χρόνο στο μωράκι σου.. Συμφωνώ σε όσα είπε @Alex1989... Ο μέσος όρος των πρωτοτοκων είναι 41εβδομ..εγω γέννησα 40+6...το ότι είναι ψηλά δν εχει σημασια, δε σημαίνει ότι δε μπορεί να γεννηθεί φυσιολογικά..αν ξεκινήσει ο τοκετός μόνος του να ξέρεις ότι το μωρό μπορεί να παρει την σωστή θέση κ να κατέβει κ ας ήταν ψηλά την προηγ μέρα.. 

Μην ακους τους άλλους όσο μπορείς, μόνο με άγχος σε φορτωνουν.. Γεμίσαμε "επιστήμονες" στην Ελλάδα.. Κ μένα μου έλεγαν ότι αν περάσει η πητ, θα σκάσει το μωρό μες στην κοιλιά.. Μην αγχώνεσαι, η γεννα είναι κάτι πολυ φυσιολογικό, το σώμα σου ξέρει, κράτησε κ προστατευσε το μωράκι σου 9μηνες, όταν είναι έτοιμο θα το αφήσει να βγει.. 

Σου ευχομαι με το καλό το μωράκι σου!! 

• Μου αρέσει 1

j7W7p3.png

10 ώρες πρίν, Kathrin17 είπε:

Μη φοβάσαι κοπέλα μου η φυση κ το μωρό ξέρουν καλυτερα ποτε είναι η κατάλληλη ώρα!!! Δώσε χρόνο στο μωράκι σου.. Συμφωνώ σε όσα είπε @Alex1989... Ο μέσος όρος των πρωτοτοκων είναι 41εβδομ..εγω γέννησα 40+6...το ότι είναι ψηλά δν εχει σημασια, δε σημαίνει ότι δε μπορεί να γεννηθεί φυσιολογικά..αν ξεκινήσει ο τοκετός μόνος του να ξέρεις ότι το μωρό μπορεί να παρει την σωστή θέση κ να κατέβει κ ας ήταν ψηλά την προηγ μέρα.. 

Μην ακους τους άλλους όσο μπορείς, μόνο με άγχος σε φορτωνουν.. Γεμίσαμε "επιστήμονες" στην Ελλάδα.. Κ μένα μου έλεγαν ότι αν περάσει η πητ, θα σκάσει το μωρό μες στην κοιλιά.. Μην αγχώνεσαι, η γεννα είναι κάτι πολυ φυσιολογικό, το σώμα σου ξέρει, κράτησε κ προστατευσε το μωράκι σου 9μηνες, όταν είναι έτοιμο θα το αφήσει να βγει.. 

Σου ευχομαι με το καλό το μωράκι σου!! 

@Angelina95 ακριβώς αυτά ήθελα να γράψω αλλά τα εγραψα βιαστικά με το λεξικό κ έγραψα ότι να ναι...κ γω στην πρώτη εγκυμοσύνη μου μπήκα με προκληση στις 40±2 εβδομάδες. Η οποία κατέληξε σε καισαρική γιατί δεν έκανε διαστολή ο τράχηλος μου .. δεν ήξερα όμως τότε κ γω ότι μπορώ να περιμένω κι άλλο , θεωρούσα ότι είναι επικίνδυνο, κ φυσικά ο γιατρός ήθελε να το προγραμματίσει για να είναι "ήσυχος". Όμως το φυσιολογικό είναι οι πρωτότοκες να χρειαστεί να φτάσουν ακόμη κ μέχρι την 42 εβδομάδες αν όλα πάνε καλά για να ξεκινήσει ο τοκετός αυτόματα. Βέβαια οι περισσότεροι γιατροί δεν το υποστηρίζουν αυτό ... Αν τα ήξερα αυτά από την αρχη δεν θα έμπαινα με προκληση στις 40 εβδομάδες. Επειδή η ψυχολογία μας είναι πολύ ευαίσθητη κ εύθραυστη κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης κ πόσο μάλλον όταν είναι η πρώτη, που όλα είναι καινούργια κ πρωτόγνωρα κ δεν ξέρεις τι να περιμένεις, κ όσο πλησιάζεις η αγωνία μεγαλώνει, εγώ θα σε συμβουλεύα αφού ενημερωθείς σωστά κ το συζητήσεις κ με το γιατρό σου, να ακολουθήσεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις πιο ασφαλής κ το ένστικτο σου. Με το καλό το μωράκι σου

• Μου αρέσει 3

ydztp2.png
To get the code: 

Διαφημίσεις

On 18/7/2021 at 3:39 ΜΜ, Angelina95 είπε:

Εγώ θα σου πω κορίτσι μου από μένα.αν μπορείς να το αφήσεις ως 41 βδομάδες που έχουν σαν όριο να δεις μήπως γίνει κτ από μόνο του άστο.αλλιωε από τη δική μου εμπειρία η πρόκληση ήταν δώρον αδωρον που δεν είχα καθόλου προδιάθεση ψηλά το μωρό κ επτασφραγγιστος τραχήλος.14 ώρες με επισκληριδιο τεχνητούς πόνους μόνο παραπανω πάνω εξάντληση ένιωσα κ στο τέλος έφαγα κ τη καισαρικη.ουτε πέντε δεν έφτασε η διαστολή το παλέψαμε αλλά δεν υπσρηχαν προδιαγραδες.βεναιανκαθςνσωμα είναι διαφορετικι.ξεκινα αν θες με πορκληση αλλά αν δεν μη το αφήσεις πολύ γιατί εμένα με τσακισε ολο αυτό.εγω αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θ έμπαινα κατευθείαν για καισαρική.παρα να φάω όλο αυτό το παλούκι πριν.

πρίν από 7 λεπτά , Feniamam είπε:

Εγώ θα σου πω κορίτσι μου από μένα.αν μπορείς να το αφήσεις ως 41 βδομάδες που έχουν σαν όριο να δεις μήπως γίνει κτ από μόνο του άστο.αλλιωε από τη δική μου εμπειρία η πρόκληση ήταν δώρον αδωρον που δεν είχα καθόλου προδιάθεση ψηλά το μωρό κ επτασφραγγιστος τραχήλος.14 ώρες με επισκληριδιο τεχνητούς πόνους μόνο παραπανω πάνω εξάντληση ένιωσα κ στο τέλος έφαγα κ τη καισαρικη.ουτε πέντε δεν έφτασε η διαστολή το παλέψαμε αλλά δεν υπσρηχαν προδιαγραδες.βεναιανκαθςνσωμα είναι διαφορετικι.ξεκινα αν θες με πορκληση αλλά αν δεν μη το αφήσεις πολύ γιατί εμένα με τσακισε ολο αυτό.εγω αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θ έμπαινα κατευθείαν για καισαρική.παρα να φάω όλο αυτό το παλούκι πριν.

Αυτό και έκανα Φένια μου ..ξαναπηγα σήμερα και ήμουν ακριβώς στα ίδια ! 

Επομένως έκλεισα να κάνω προγραμματισμένη καισαρική αύριο ! 

Δεν είσαι η μόνη που μου το λες πάντως ! Οπότε ήθελα να σκεφτώ λογικά γιατί ψυχολογικα κουράστηκα κ ολας να περιμένω μπορεί να ακούγεται εγωιστικό αλλά έχω κάνει τόσα αυτές τις δύο εβδομάδες και ο τράχηλος δεν έχει καμία διαφορά και το Μωρο πολύ ψηλά 

Ο γιατρός με άφησε να αποφασίσω και σήμερα πήρα εγώ την απόφαση 

Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια για τις συμβουλές σας πάντως !! Ήρθε και εμένα τελικά η ώρα :)

πώς σας φαίνεται η ζωή με το μωράκι σας ;;;

Καλημέρα. 15 ημερών σήμερα το μωράκι μου. 15 μέρες ευχαρίστησης να το κοιτάζω και να κλαίω από χαρά και συγκίνηση. Κάποια άλλη μανούλα κλαίει χωρίς λόγο όταν κοιτάζει το μωρό της; άτιμες ορμόνες από το ζενίθ στο ναδίρ. Δεν έχω καταφέρει να θηλάζω ακόμα και μάλλον το βλέπω δύσκολο αλλά το πολεμάω. Έχω ακόμα πυαρ. Τον βάζω να θηλασει ρουφάει ρουφάει και κατεβάζει κάποιες γουλιτσες όπως ακούω. Δεν πειράζει υπάρχει και το έτοιμο. Και τώρα στο θέμα μου. Ειναι αχόρταγος ειδικά το πρωί. Σήμερα από τις 5:30το πρωί κοιμήθηκε στις 8 και τώρα τον ακούω που ξύπνησε. Τα Πρωινά δεν κοιμάται νυστάζει κουτσουλάει στον ώμο μου στο κεφάλι μου αλλά τα μάτια δεν τα κλείνει.ολη την ώρα πεινάει. Γάλα φόρμουλα πόσο να δώσω θα σκάσει, στο στήθος να το βάλω το κοροϊδεύω οπότε καθόμαστε αγκαλίτσα και έτσι περνάνε οι ώρες μας....

@manaoula εμένα οι ορμόνες μου δεν κάνουν πάρτυ και μου φαίνεται πολύ παράλογο όντας πολύ αγχωτικό άτομο γενικά. Θα σκάσουν ξαφνικά μου φαίνεται και να δούμε τι θα γίνει.εμεις τριών εβδομάδων σήμερα. Για αρχή εσείς δοκιμάσει να αντλήσεις γάλα για να δεις όντως αν έχεις και να αρχίσει να κατεβαίνει? όχι ότι θα γίνει και τίποτα αν δεν θηλάσει.καο εμείς μικτή διατροφή κάνουμε.και εμένα άλλες φορές ενώ νυστάζει δεν κοιμάται με τίποτα.καθεται κάτι τρίωρα ξύπνιος.αλλα τι εννοείς αχόρταγος?πόσα ml τρώει στο γεύμα? γιατί και εμένα μπορεί να φάει 30 μπορεί να φάει και 100

@Nicole.natasa και ο δικός.μου μπορεί να φάει 30 αλλά μπορεί να φάει και γύρω στα 120 και να έχει το χέρι στο στόμα να πιπιλαει και εκει σκέφτομαι να κάνω και άλλο η όχι. Μετά λοκιυομαι και λέω όχι όποτε προσπαθώ να τον ηρεμήσω αλλά μάταια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...