Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

Μανούλες Ιουλίου 2021

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.εγω πάλι μόλις έκλεισα τις 39 βδομαδες ούτε συσπάσεις έχω ούτε πόνους το μωρό είναι ψηλά κ  βολεύτηκε ευτυχώς όλα είναι καλά ούτε ζοριζεται κ τρέφεται κανονικά, ο πλακούντας για την ηλικία κύησης  grade 2 κανένα θεμα.παω κάθε βδομάδα για τοκοκαρδιογρσφο αλλα ούτε μια συσπαση για το καλό  γενικά το σώμα μου κοιμάται.βεβαια ποτέ δε ξες είπαμε με το γιατρό να κλείσω τη βδομάδα μου εφόσον δεν βλέπει να επείγει κτ κ στις 41 αν δε γίνει κτ μέχρι τότε να πάμε για πρόκληση.ειναι κ μπαμπατσικη η μικρή κ γενικά ζοριζομαι τις τελευταίες μέρες.

πρίν από 7 λεπτά , Feniamam είπε:

Καλημέρα κορίτσια.εγω πάλι μόλις έκλεισα τις 39 βδομαδες ούτε συσπάσεις έχω ούτε πόνους το μωρό είναι ψηλά κ  βολεύτηκε ευτυχώς όλα είναι καλά ούτε ζοριζεται κ τρέφεται κανονικά, ο πλακούντας για την ηλικία κύησης  grade 2 κανένα θεμα.παω κάθε βδομάδα για τοκοκαρδιογρσφο αλλα ούτε μια συσπαση για το καλό  γενικά το σώμα μου κοιμάται.βεβαια ποτέ δε ξες είπαμε με το γιατρό να κλείσω τη βδομάδα μου εφόσον δεν βλέπει να επείγει κτ κ στις 41 αν δε γίνει κτ μέχρι τότε να πάμε για πρόκληση.ειναι κ μπαμπατσικη η μικρή κ γενικά ζοριζομαι τις τελευταίες μέρες.

Γενικά μου πε ο γιατρός τις συσπάσεις να μη τις φοβάμαι θέλουμε να χούμε συσπασεις δε σημαινει ότι θ γεννησουμε άμεσα αλλά προετοιμάζεται το σώμα κ κφια καλύτερο τοκετο.απο τις 36 βδομάδες παρακολούσε μπας κ κάνω καμιά συσπαση.αλλα γενικά δεν... 

10 ώρες πρίν, manaoula είπε:

Αύριο πάω για τις τελευταίες εξετάσεις υπέρηχο στο νοσοκομείο και να κανονίσω τα της γέννας. Τι να ρωτήσω;; τόσο καιρό έλεγα να ρωτήσω αυτό εκείνο και σήμερα το απόλυτο κενό. Το μοναδικό που σκέφτηκα είναι να κάνω λίγα μακαρόνια με σάλτσα για αύριο γιατί δε θα προλάβω να μαγειρέψω. 

Κ γω επειδή ξεχνάω πάντα όταν μου ρχεται μια απορία μέσα στη μέρα κρατάω σημείωση στο κινητό κ τα μαζεύω.αλλιως θα πάω στη κλινική η στο γιατρό κ θ κοιτάω σα χανος. Ρωτά γενικά για τα χαρτιά που χρειάζεται να χεις τι πράγματα να χεις μαζί τι παροχές δίνουν κ αν συμπληρώνεις χαρτιά που λες πως κ πότε να σου δίνουν το παιδί κ να θηλάσεις , για το πώς θες να ναι ο τοκετός, για το τεστ κορωνοιου π θ κάνεις εσύ κ ο άντρας σου. Κ γενικά ότι σου ρθει.εμενα γενικά τις περισσότερες απορίες μου τις έχει λύσει ο γιατρός για τη κλινική κ πως λειτουργεί.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Irenesirene79 είπε:

Στα σεμινάρια της Φαιναρέτης, οι μαιες έλεγαν ότι η διαφορά των συσπάσεων πριν τον τοκετό, από αυτές του τοκετού, είναι ότι οι συχνές, που έχουμε πριν, είναι γύρω από τον αφαλό. Ενώ του τοκετού, είναι ψηλά, σαν να πιέζουν προς τα κάτω. 

Επίσης είπαν κάτι που δεν γνώριζα και μου φάνηκε πολύ σημαντικό και ενδιαφέρον. Δεν σπάνε τα νερά σε όλες και ούτε περιμένουμε οπωσδήποτε αυτή τη στιγμή και ότι αυτό είναι κάτι εξιδανικευμένο, από τις ταινίες. Το ιδανικό είναι να μετράμε τη συχνότητα των συσπάσεων μας και ότι μπορεί να έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας. Όπως το ότι θα ήταν καλό να μην βιαστούμε να πάμε στο νοσοκομείο, γιατί μπορεί να χρειαστεί να περάσουμε 15 με 20 ώρες μέχρι να έρθει η ώρα που θα γεννησουμε, από την ώρα που θα νιώσουμε τον πρώτο πόνο. 

Είναι σημαντικό, με το που θα νιώσουμε ότι κάτι συμβαίνει να επικοινωνήσουμε με τον /την γυναικολόγο μας. 

Εγώ θα πρότεινα, ακόμη και τώρα, αν έχετε απορίες είτε να μιλήσετε με το γιατρό σας, ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε είτε να κάνετε και ένα τηλέφωνο στη Φαιναρέτη, που πάντα υπάρχει κάποιος πρόθυμος να βοηθήσει. Εγώ επικοινώνησα μετά από την παρότρυνση κάποιας από τις κοπέλες εδώ και μπήκα σε ένα ταχύρρυθμο σεμινάριο, που μου έλυσε πάρα πολλές απορίες και με ηρέμησε πολύ! 

Εδώ που φτάσαμε, όλα θα πάνε καλά! Είμαστε τυχερές και κανένα παιδί δεν έμεινε για πάντα μέσα, θα τα καταφέρουμε!!! 

Εμείς πήραμε από χθες και τη γάτα στο σπίτι μας και προσπαθούμε να προσαρμοστουμε οοοολοοοιιιι μαζί..! 

Και ακόμη δεν έχω κάνει την μετακόμιση από το δικό μου σπίτι στο κοινό μας σπίτι. 

Με βλέπω να γενναω πάνω στις κούτες. 

Μαζί το κάναμε άρα εσύ ήσουν ..χάρηκα πάρα πολύ που μπήκες !! Ελπίζω να σου άρεσε 

Και εμένα ο γιατρός μου μου το πρότεινε !! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα. Πηγα για εξέταση στο νοσοκομείο.  Το μωρό έχει γυρίσει (το κεφάλι κάτω) αλλά είναι ψηλά. Θα ξαναπάω τη Δευτέρα για ακόμα μια εξέταση και για μοριακό τεστ. Αν είναι ακόμη ψηλά θα μπω Τετάρτη πρωί για καισαρική. Αν το μωρό έχει κατέβει τότε Τρίτη απόγευμα η βράδυ θα κάνω εισαγωγή για πρόκληση τοκετού! Ο σύζυγος και αυτός Δευτέρα θα πρέπει να κάνει τεστ μοριακό και με αυτό θα μπαινοβγαίνει. Το μωράκι είναι γύρω στα 3,5 κιλά (μεγαλούτσικο μου βγήκε). Ίσως επιλέξω να κάνω καισαρική γιατί δε ξέρω αν θα αντέξω να γεννήσω τόσο μεγάλο μωράκι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Με το γιατρό που το συζητήσα μου είπε καλύτερα καισαρική (και λόγω ηλικίας δικής μου και λόγω μεγέθους παιδιού και θα στρεσαρεστει το μωρό αν πάω με πρόκληση). Του είπα ότι πιστεύει ότι είναι καλύτερο για το παιδί. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά.

3 ώρες πρίν, manaoula είπε:

Καλημέρα. Πηγα για εξέταση στο νοσοκομείο.  Το μωρό έχει γυρίσει (το κεφάλι κάτω) αλλά είναι ψηλά. Θα ξαναπάω τη Δευτέρα για ακόμα μια εξέταση και για μοριακό τεστ. Αν είναι ακόμη ψηλά θα μπω Τετάρτη πρωί για καισαρική. Αν το μωρό έχει κατέβει τότε Τρίτη απόγευμα η βράδυ θα κάνω εισαγωγή για πρόκληση τοκετού! Ο σύζυγος και αυτός Δευτέρα θα πρέπει να κάνει τεστ μοριακό και με αυτό θα μπαινοβγαίνει. Το μωράκι είναι γύρω στα 3,5 κιλά (μεγαλούτσικο μου βγήκε). Ίσως επιλέξω να κάνω καισαρική γιατί δε ξέρω αν θα αντέξω να γεννήσω τόσο μεγάλο μωράκι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Με το γιατρό που το συζητήσα μου είπε καλύτερα καισαρική (και λόγω ηλικίας δικής μου και λόγω μεγέθους παιδιού και θα στρεσαρεστει το μωρό αν πάω με πρόκληση). Του είπα ότι πιστεύει ότι είναι καλύτερο για το παιδί. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά.

Η αλήθεια είναι πως Οι περισσότερες προκλήσεις όντως καταληγουν σε καισαρικη ειδικά αν δεν είναι κατάλληλες οι προϋποθέσεις .Κ μένα μεγαλουτσικια 3400 κ μόλις εκελισα τις 39.είναι κ ψηλά ακόμα συσπάσεις ντιπ οπότε θα το πάμε το πολύ  μέχρι δέκα του μήνα.ομως εμένα αντίθετα με είπε θ ξεκινήσει με πρόκληση κ βλέπουμε.ειτε γίνει κ αισαρικη είτε όχι με είπε είναι καλό να ξςκιναμε αρχικά  με κάποιους τεχνητούς πόνους για να προετοιμαστεί το παιδί από μέσα  κ να μη στρεσαριστει βγιανοντας στον έξω κόσμο βιαια.τα κιλά πάντως 3500 με 4000 δεν είναι θεμα για ένα φυσιολογικό τοκετο απ' όσο ξέρω.αλλο αν υπάρχουν άλλοι λόγοι.

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, Angelina95 είπε:

Μαζί το κάναμε άρα εσύ ήσουν ..χάρηκα πάρα πολύ που μπήκες !! Ελπίζω να σου άρεσε 

Και εμένα ο γιατρός μου μου το πρότεινε !! 

Χίλια ευχαριστώ!!! Δεν φαντάζεσαι πόσο με ηρέμησε!!! Γενικά, χάρηκα απ όταν βρήκα αυτή εδώ την ομάδα, γιατί ήταν πολύ δύσκολη η εγκυμοσύνη μου και είχα πελαγώσει και οι κουβέντες μας, με ηρέμησαν πάρα πολλές φορές. Αλλά η συμβουλή για τη Φαιναρέτη, ήταν το καλύτερο tip! Οποία έγκυο συναντώ, της το μεταλαμπαδευω!!! 

Να πάνε όλα καλά, για όλες μας και να μιλάμε!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Feniamam  και εγώ τα ίδια το παιδί ψηλά και καμιά συσπαση. Τη Δευτέρα θα ξαναπάω να με δει και να κάνω το τεστ. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για το παιδί. Προς το παρόν κουνιέται έντονα.  Όσο ήσυχο.ηταν τον προηγούμενο μήνα τόσο ζωηρό είναι τις 2 τελευταίες εβδομάδες. Μίλησα και με τη μαία μου να της θυμίσω την ύπαρξη μου. Θα είναι συνέχεια μαζί μου και στην καισαρικη αν και δε νομίζω να τη χρειάζομαι εκείνη την ώρα αλλά αργότερα θα τη χρειαστώ σίγουρα. 

2 ώρες πρίν, manaoula είπε:

@Feniamam  και εγώ τα ίδια το παιδί ψηλά και καμιά συσπαση. Τη Δευτέρα θα ξαναπάω να με δει και να κάνω το τεστ. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για το παιδί. Προς το παρόν κουνιέται έντονα.  Όσο ήσυχο.ηταν τον προηγούμενο μήνα τόσο ζωηρό είναι τις 2 τελευταίες εβδομάδες. Μίλησα και με τη μαία μου να της θυμίσω την ύπαρξη μου. Θα είναι συνέχεια μαζί μου και στην καισαρικη αν και δε νομίζω να τη χρειάζομαι εκείνη την ώρα αλλά αργότερα θα τη χρειαστώ σίγουρα. 

Κ γω αυτό παρστηρησα όσο ησυχη ήταν σχετικά πιο πριν τόσο πιο δραστήρια στα τελευταία χα χα. Είναι καλό που έχεις κ μαία αφού μπορείς, είναι μια παραπάνω ανακούφιση.αντε με το καλό σε όλες μας.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια πήρε καμία το επίδομα κύησης ; Μπήκαν σε κάποια τα χρήματα ; Αν ναι πως μπαίνουν εννοώ σε 2 δόσεις ; Και το ποσό ποιο είναι ;; 

Την αναρρωτική που έχω υποβάλλει από 24/4  δεν την έχω πληρωθεί ακόμα .

1 hour ago, milkyway90 είπε:

Γνωρίζετε αν στην καισαρική τομή με επισκληριδιο πρέπει να φοράμε μάσκα ;

Καλησπέρα. εμένα μου είπε ότι την ώρα του χειρουργείου δεν θα την φοράω. Ούτε στον θάλαμο με το μωρό μας δεν φοράμε.

πρίν από 57 λεπτά , Angelina95 είπε:

Κορίτσια πήρε καμία το επίδομα κύησης ; Μπήκαν σε κάποια τα χρήματα ; Αν ναι πως μπαίνουν εννοώ σε 2 δόσεις ; Και το ποσό ποιο είναι ;; 

Την αναρρωτική που έχω υποβάλλει από 24/4  δεν την έχω πληρωθεί ακόμα .

Ναι εμένα μπήκαν μετά από 10 μέρες η τελευταία αναρρωτικη κ το επίδομα κυησεως μαζί. Το ποσό εξαρτάται ανάλογα τις ώρες που δουλεύεις και το ημερομίσθιο σου. Σε μια δόση μπαίνουν τα χρήματα κ μετά παίρνουμε κ το επίδομα λοχείας.

πρίν από 6 λεπτά , Alex1989 είπε:

Καλησπέρα. εμένα μου είπε ότι την ώρα του χειρουργείου δεν θα την φοράω. Ούτε στον θάλαμο με το μωρό μας δεν φοράμε.

Ναι εμένα μπήκαν μετά από 10 μέρες η τελευταία αναρρωτικη κ το επίδομα κυησεως μαζί. Το ποσό εξαρτάται ανάλογα τις ώρες που δουλεύεις και το ημερομίσθιο σου. Σε μια δόση μπαίνουν τα χρήματα κ μετά παίρνουμε κ το επίδομα λοχείας.

Για την αναρρωτικη ρωτά καλύτερα μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος αν τις προηγούμενες τις πληρωνοσουν νωρίτερα...εδω που είμαι εγώ πληρώνουν γρήγορα σε 15 μέρες το πολύ.

ydztp2.png
To get the code: 

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , Alex1989 είπε:

Για την αναρρωτικη ρωτά καλύτερα μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος αν τις προηγούμενες τις πληρωνοσουν νωρίτερα...εδω που είμαι εγώ πληρώνουν γρήγορα σε 15 μέρες το πολύ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ...την αναρρωτική την είχα κάνει ηλεκτρονικά όπως μου είχαν πει και η βλακεία είναι ότι έμαθα πως άμα την κάνεις έτσι αργούν μέχρι και 4 μήνες .... 

Γειά σας! Σήμερα πήγα πάλι για έκτακτο ντοπλερ, μιας και το καρδιοτοκογραφημα μου δεν ήταν πολύ καλό. Μου είπαν ότι, ευτυχώς, αιματωνονται όλα καλά. Απλά μου είπε ότι είναι 2260 στην 36+2 εβδομάδα.. Δεν είναι λίγο ελαφρουτσικη?! 

Παρατηρείτε ακράτεια και έντονους πόνους στη μέση? Με τη ζέστη, όλα αυτά έχουν γίνει λίγο μαρτύριο.. 

7 ώρες πρίν, Irenesirene79 είπε:

Γειά σας! Σήμερα πήγα πάλι για έκτακτο ντοπλερ, μιας και το καρδιοτοκογραφημα μου δεν ήταν πολύ καλό. Μου είπαν ότι, ευτυχώς, αιματωνονται όλα καλά. Απλά μου είπε ότι είναι 2260 στην 36+2 εβδομάδα.. Δεν είναι λίγο ελαφρουτσικη?! 

Παρατηρείτε ακράτεια και έντονους πόνους στη μέση? Με τη ζέστη, όλα αυτά έχουν γίνει λίγο μαρτύριο.. 

Καλημερα! 

Εφόσον το μωρό τρέφεται σωστά κ ο γιατρός τα βρήκε όλα καλά, φαίνεται ότι είναι απλά πιο μικρόσωμο το μωράκι σου. Εξαλλου μόλις μπήκες στο μηνα σου κ εφόσον έφτασες μέχρι εδώ παρά τις δυσκολίες, θα πάρεις κ άλλο σίγουρα!

Η ακράτεια ξερω πως είναι φυσιολογικό. Πόνους στη μέση εχω κ εγω κάποιες μέρες, ενώ δεν είχα γενικά.  
Με τη ζέστη είναι δύσκολα.. Από σήμερα όμως πέφτει, για να δούμε! 

Παντως κορίτσια να πω πως οι Μανούλες Ιουλίου 2021, θα είναι Ιουλίου όλες! Έχουν βολευτεί τα μωρακια μας εκεί μέσα! Άντε να τα υποδεχτούμε με το καλό κ να έρθουν τα πρώτα μωράκια της ομάδας!

Εμενα μου έδωσε μαξ μέχρι την ΠΗΤ (15/7) αναμονή, λογω βαρους του μωρού. Εχθές το έβγαλε 3400. Αν κ θα το ξαναδούμε την Παρασκευή, εάν δεν ξεκινήσει τοκετός, μπορεί να κάνουμε κ νωρίτερα από τις 15 πρόκληση. 

Κορίτσια ξέρετε αν το επιπλέον πακέτο με τις εξετάσεις νεογέννητου που κάνουν στο μαιευτήριο, είναι όντως απαραίτητο;

• Μου αρέσει 2

TZSkp3.png

9 ώρες πρίν, Irenesirene79 είπε:

Για να σε καθησυχάσω έμενα 35&5 όταν πήγα μου είπε ότι είναι 2.400 και Μ είπε είναι οκ 

Θα δω και σήμερα που θα πάω και είμαι 37&5

1 ώρα πρίν, Marialena86 είπε:

Καλημερα! 

Εφόσον το μωρό τρέφεται σωστά κ ο γιατρός τα βρήκε όλα καλά, φαίνεται ότι είναι απλά πιο μικρόσωμο το μωράκι σου. Εξαλλου μόλις μπήκες στο μηνα σου κ εφόσον έφτασες μέχρι εδώ παρά τις δυσκολίες, θα πάρεις κ άλλο σίγουρα!

Η ακράτεια ξερω πως είναι φυσιολογικό. Πόνους στη μέση εχω κ εγω κάποιες μέρες, ενώ δεν είχα γενικά.  

Παντως κορίτσια να πω πως οι Μανούλες Ιουλίου 2021, θα είναι Ιουλίου όλες! Έχουν βολευτεί τα μωρακια μας εκεί μέσα! Άντε να τα υποδεχτούμε με το καλό κ να έρθουν τα πρώτα μωράκια της ομάδας!

Εμενα μου έδωσε μαξ μέχρι την ΠΗΤ (15/7) αναμονή, λογω βαρους του μωρού. Εχθές το έβγαλε 3400. Αν κ θα το ξαναδούμε την Παρασκευή, εάν δεν ξεκινήσει τοκετός, μπορεί να κάνουμε κ νωρίτερα από τις 15 πρόκληση. 

Κορίτσια ξέρετε αν το επιπλέον πακέτο με τις εξετάσεις νεογέννητου που κάνουν στο μαιευτήριο, είναι όντως απαραίτητο;

εγώ είχα ρωτήσει γενικά και μου είχαν πει να μην το κάνω ...μια γνωστή μου που γέννησε τώρα κ είχε βρει από πριν την παιδίατρο της είχε ζητήσει να κάνει μια συγκεκριμένη εξεταση που την ζητάει λέει από όλους ! 

Εγώ παιδίατρο δεν έχω βρει αρα θα ακούσω τον γιατρο τι θα Μ πει αν και θα Μ πει κατά 90% όχι 

• Μου αρέσει 2

12 ώρες πρίν, Marialena86 είπε:

Καλημερα! 

Οσον αφορά τις έξτρα εξετασεις Εμένα ο γιατρός μου μου είπε εμπιστεύτηκα  ότι είναι περιττό κ ότι έτσι κ αλλιώς τα ελέγχουν τα βασικά τουλαχιστον ακοή οραση. Κ μια γνωστή μου που έκανε κτ τέτοια δεν της βρήκαν κάτι κ αργότερα μετά από ένα χρονο το παιδάκι είχε παρουσιάσει θέμα στα αυτιά του οπότε όλα είναι σχετικά. θεωρώ ότι όντως είναι λιγο περιττό τώρα.βεβαια όπως νιώθει η κάθε μία.

Εγώ εκτός απροόπτου το επομενο Σάββατο χαράματα μπαίνω για πρόκληση. Αχ.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...