Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Μανούλες Ιουλίου 2021

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Angelina95 είπε:

Εμενα μου εδωσε ενα χαρτι ο δικος μου γιατρος ειναι συμβεβλημένος με τον εοππυ ...δεν κανει ;

Αφού είναι συμβεβλημένος μια χαρά είναι το χαρτί! Αυτό θες! 

@Alex1989 Υπερβολή τα 20€ όντως! Αλλά τι να πεις; Τουλάχιστον γλίτωσες την ταλαιπωρία! 

TZSkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα μου ήρθε το καρότσι και δύο γυμναστήρια και το ριλαξ.. Τρεις ενήλικες, καθόμαστε, σαν τους βλαμμένους και προσπαθούμε να καταλάβουμε πως λειτουργούν..! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

1 ώρα πρίν, Irenesirene79 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα μου ήρθε το καρότσι και δύο γυμναστήρια και το ριλαξ.. Τρεις ενήλικες, καθόμαστε, σαν τους βλαμμένους και προσπαθούμε να καταλάβουμε πως λειτουργούν..! 

Μεγεια!! Με το καλό να τα χαρείτε με το μπεμπακι σας! Το φαντάζομαι.. χαχαχα! Εγώ ότι έχω πάρει το έχω ακόμα στα κουτιά. Σε βλέπω μάχημη.. Μπράβο! έχεις προχωρήσει σε γυμναστήρια κ ριλαξ! Αυτά τα έχω αφήσει για πιο μετά. 

• Χαχα 2

TZSkp3.png

Και μεις κορίτσια στήσαμε το παιδικό σήμερα .όλα μας τα δάνεισαν κ μας τα φέραν. συρταριερα με αλλαξιερα κρεβάτι ντουλάπα κ έβαλα κ ένα πολυθρονακι κ οι ντουλάπες τίγκα στα ρούχα.τι άλλο να θέλω χα χα.καθομαστε κ το κοιταμε σα τα χαζά. Προσεχώς θα μας στείλουν κ τα υπόλοιπα ριλαξ καλαθουνες μπανιέρα... :D

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Angelina95 είπε:

Κοριτσια εχετε να προτείνετε κανενα μπανιερο ;;

Καλησπέρα. Εγώ είχα πάρει στην πρώτη μου κόρη ένα από τα τζάμπο, είναι μπλέ, 2 θέσεων , και πολύ μεγάλο, δεν το μετάνιωσα καθόλου αφού με βόλεψε πολύ κ το χρησιμοποιεί ακόμη η μικρή . Στην αρχή  βάζεις το μωρό από την μεριά που έχει βάση ενσωματωμένη για ξαπλωτη θέση κ μετά από την απέναντι μεριά που θα κάθεται στον ποπό. Αν κ γω τον πρώτο καιρό την κρατούσα στα χέρια κ την έκανα μπάνιο που ήταν πολύ μικρουλη . Κ αυτό το μπανιερο ταιριάζει κ ακριβώς στις διαστάσεις για να το έχω μέσα στην μπανιέρα μου. Ανάλογα το τι σε βολεύει κ τι μπάνιο έχεις.... Δεν ήθελα να πάρω κάτι με βάση γιατί το θεωρώ λίγο επικίνδυνο για αργότερα που το μωρό κουνιέται συνέχεια δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσει ς

ydztp2.png
To get the code: 

9 hours ago, manaoula said:

Για τα μπιμπερό ειδικά για κολικους έχετε ακούσει κάτι;. Τέτοιο λέω να πάρω

Καλημέρα. Εγώ πήρα της chicco με πιπιλα σιλικόνης και είναι κατά των κολικών έγραφε. Τώρα αν θα κάνουν δουλειά θα δείξει. Βασικά αχρείαστα να ναι γιατί θέλω να προσπαθήσω να θηλάσω. Θα δούμε... Μεγάλο άγχος και αυτό. Έχετε να προτείνετε κανά μάρσιπο οικονομικό σχετικά αλλά καλό;;;

Καλησπέρα κορίτσια. Κ γω στην πρώτη μου είχα πάρει 2 μικρά της nuk first choice που η θηλή μοιάζει με το στήθος για να μην πάθουν σύγχυση, αλλά τα χρησιμοποίησα ελάχιστα γιατί θήλαζα , της έδινα λίγο συμπλήρωμα μέχρι τον τρίτο μήνα αλλά μετά ούτε να το δει το μπουκάλι το σταμάτησε μόνη της. Ότι κ αν προτιμησετε αν έχετε σκοπό να θηλάζετε μην πάρετε πολλά για αρχή. Πάρτε ένα δύο ίσως κ διαφορετικά για αρχή κ βλέπετε ανάλογα τι προτιμούν κ τα μωρά...

Όσον αφορά το μάρσιπο  εγώ είχα κ προτείνω το μει Τάι αστεράκι. Ειναι για χρήση από νεογέννητο κ το πιο σημαντικό είναι εργονομικός κ δεν δημιουργεί προβλήμα στα ισχία του μωρού . Υπάρχουν κ πιο οικονομικοί μάρσιποι αλλά δεν είναι εργονομικοι τα ποδαράκια του μωρού κρέμονται και δημιουργούν πρόβλημα. Γι'αυτό κ οι παιδίατροι κ οι ορθοπαιδικοι προτείνουν τους παραπάνω. 

Σε άλλα νέα εμείς είχαμε γιατρό χτες κ η ζουζούνα μου είναι σχεδόν 2 κιλά.παρα κάτι γραμμάρια... είναι ακόμα σε ισχιακη θέση αλλά δεν έχει σημασία γιατί με καισαρική θα γεννήσω .. στην 38-39 εβδομάδα. Εσάς γύρισαν τα μικρά;

• Μου αρέσει 2

ydztp2.png
To get the code: 

Διαφημίσεις

Εμένα έχει γυρίσει από τον 7ο η αλήθεια είναι.αλλα ποτέ δεν ξέρεις αν θα γυρίσει πάλι. 

Μόνο εγώ αγχώνομαι όσο πλησιάζει ο καιρός? έχω και τις ζαλάδες γενικά.και δεν ξέρω είναι από το άγχος η από τον αιματοκρίτη

Καλησπέρα κορίτσια!

Πήρα κι εγώ 2 μπιμπερό με τα χαρακτηριστικά που λέτε να υπάρχουν κ βλέπουμε.. Πήρα phillips avent.

Κ εμένα είναι με το κεφαλάκι κάτω πολύ καιρό τώρα, αλλά να πω την αλήθεια δεν το πολυσκέφτομαι. Κάνω κ τις αντιπηκτικές κ ειλικρινά ακόμα δεν έχω μάθει τι ακριβώς γίνεται με τον τοκετό. Την άλλη εβδομάδα που έχω ραντεβού με τον αιματολόγο θα μου δώσει οδηγίες.

@Nicole.natasa ακόμα μπορώ να πω δεν έχω αγχωθεί. Πιστεύω θα το συνειδητοποιήσω απότομα! Ψιλοζαλάδες έχω κι εγώ, παρά τον καλό αιματοκρίτη. Επίσης έχω αρχίσει απο αυτή την εβδομάδα να έχω κ δυσφορία ώρες ώρες, με ενοχλεί τρομερά η ζέστη, δεν έχω κουράγιο να κάνω βήμα νιώθω!

TZSkp3.png

@Marialena86 εμένα μου είπε η αιματολογος μια μέρα πριν να μην έχω κάνει την ένεση και την ασπιρίνη να την σταματήσω στην 36η βδομάδα.

Να μην ανησυχώ για τις ζαλάδες δηλαδή. Έχοντας περάσει και μία περίοδο με κρίσεις πανικού η γέννα μου φαίνεται Γολγοθάς.

πρίν από 44 λεπτά , Nicole.natasa είπε:

@Marialena86 εμένα μου είπε η αιματολογος μια μέρα πριν να μην έχω κάνει την ένεση και την ασπιρίνη να την σταματήσω στην 36η βδομάδα.

Να μην ανησυχώ για τις ζαλάδες δηλαδή. Έχοντας περάσει και μία περίοδο με κρίσεις πανικού η γέννα μου φαίνεται Γολγοθάς.

Κάτι τέτοιο φανταζόμουν κ εγώ για τις αντιπηκτικές. Λογικά κάτι παρόμοιο θα μου πει.

Εχω περάσει κ εγώ περίοδο με κρίσεις πανικού κ σε καταλαβαίνω. Αυτό που εμαθα είναι να ελέγχω τις σκέψεις μου σε ικανοποιητικό βαθμό, ώστε να μην προβάλλω στο μυαλό μου μελλοντικά γεγονότα που με αγχώνουν. Έχω καταφέρει κ λέω, εντάξει θα δούμε όταν έρθει η ώρα κ ας είναι κοντά αυτή η ώρα!:P Αν αφεθώ κ αρχίσω να σκέφτομαι, μου φαίνεται κ μένα βουνό η γεννά. Οπότε το αφήνουμε σε μια άκρη του μυαλού μας όσο μπορούμε κ λέμε θα το σκεφτούμε όταν έρθει η ώρα! 

• Μου αρέσει 1

TZSkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...