Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

Μανούλες Ιουλίου 2021

Recommended Posts

15 ώρες πρίν, Feniamam είπε:

Αχ κορίτσια μου σήμερα έφαγα κτ ξεγυρισμενα κλωτσιδακκα συνεχόμενα τρεις φορες π τα νιωθα να αντανακλάν στη μητρα λες κ με διαπέρασε ηλεκτροσόκ ένιωσα .ειναι άραγε η κλωτσιά του μωρού; Σηκώθηκα κ άρχισα να πςρπαταω πάνω κάτω από το άγχος μπας κ να νανουριστει κ ηρεμισει γιατί ένιωσα πολύ περίεργα.ισως λόγω του σημείου που το νιωσα:lol: σας έχει τύχει;

Καλημέρα! χαχα κοίτα να το συνηθίσεις γιατί κάπως έτσι θα είναι! Έχω ξεκινήσει κι εγώ να νιώθω απαλές κλωτσιές αλλά σίγουρα τις πρώτες φορές είναι περίεργο συναίσθημα! Σαν να συνειδητοποιείς τότε ότι βρίσκεται εκεί. Πιστεύω σου φάνηκε κάπως γιατί ήταν η πρώτη φορά.

Κορίτσια εγώ πέρασα ένα μικρό σοκ εχθές. Αρχικά να πω αν κ ντρέπομαι.. πως προχθές το βράδυ έπαθα ονείρωξη και φυσικά ξύπνησα με τις γνωστές συσπάσεις του οργασμού.. Επαφές δεν έχουμε λόγω χαμηλού πλακούντα αλλά κ όρεξη στον ξύπνιο δεν υπάρχει! Όλη μέρα εχθές σαν να ένιωθα περίεργα κ το βραδάκι είδα λίγο καφέ μέσα στα κολπικά μου υγρά. Δεν ξαναείδα από τότε, αλλά πήγα σήμερα το πρωί στο γιατρό και δόξα το Θεό τα βρήκε όλα καλά. Μετρήσαμε κ τράχηλο, όλα οκ. Να ρωτήσω αν σας έχει τύχει ονείρωξη αυτό τον καιρό? Λένε πως είναι συχνό στις έγκυες αλλά δεν είναι επικίνδυνο. Ίσως το καφέ ήταν και τυχαίο. Τι να πώ?

TZSkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! Σήμερα νοιώθω την κοιλιά μου σαν ένα μπαλόνι το οποίο είναι φουσκωμενο και ετοιμάζεται να σκάσει. Δεν ξέρω γιατί αλλά αν συνεχίσω έτσι θα πάρω το γιατρό. Σε μια εβδομάδα πάω για υπέρηχο β επιπέδου. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να φάω λίγη σοκολάτα για να κουνηθεί το μωρό γιατί στην αυχενική ήταν πολύ ήσυχο.

Just now, manaoula είπε:

Καλησπέρα! Σήμερα νοιώθω την κοιλιά μου σαν ένα μπαλόνι το οποίο είναι φουσκωμενο και ετοιμάζεται να σκάσει. Δεν ξέρω γιατί αλλά αν συνεχίσω έτσι θα πάρω το γιατρό. Σε μια εβδομάδα πάω για υπέρηχο β επιπέδου. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να φάω λίγη σοκολάτα για να κουνηθεί το μωρό γιατί στην αυχενική ήταν πολύ ήσυχο.

Εγώ ενώ κάνα δυο μέρες το νιωθα πιο έντονα το μωρακι έχει δύο μέρες π με το ζορυ το νιώθω.αν το νιώθω.ειναι μεταβατική βδομάδα μάλλον οπότε δ εξερω αν είναι φυσικό η όχι τώρα θα κλείσω την 21η.κ γω έχω β επιπέδου Δευτέρα άντε να δούμε.αυτο με το μπαλόνι π λες το νιώθω κ γω κάποιες φορές.ειτε στη μήτρα εκεί στο τριχωτό  είτε χαμηλά στη κοιλια

5 ώρες πρίν, Marialena86 είπε:

Καλημέρα! χαχα κοίτα να το συνηθίσεις γιατί κάπως έτσι θα είναι! Έχω ξεκινήσει κι εγώ να νιώθω απαλές κλωτσιές αλλά σίγουρα τις πρώτες φορές είναι περίεργο συναίσθημα! Σαν να συνειδητοποιείς τότε ότι βρίσκεται εκεί. Πιστεύω σου φάνηκε κάπως γιατί ήταν η πρώτη φορά.

Κορίτσια εγώ πέρασα ένα μικρό σοκ εχθές. Αρχικά να πω αν κ ντρέπομαι.. πως προχθές το βράδυ έπαθα ονείρωξη και φυσικά ξύπνησα με τις γνωστές συσπάσεις του οργασμού.. Επαφές δεν έχουμε λόγω χαμηλού πλακούντα αλλά κ όρεξη στον ξύπνιο δεν υπάρχει! Όλη μέρα εχθές σαν να ένιωθα περίεργα κ το βραδάκι είδα λίγο καφέ μέσα στα κολπικά μου υγρά. Δεν ξαναείδα από τότε, αλλά πήγα σήμερα το πρωί στο γιατρό και δόξα το Θεό τα βρήκε όλα καλά. Μετρήσαμε κ τράχηλο, όλα οκ. Να ρωτήσω αν σας έχει τύχει ονείρωξη αυτό τον καιρό? Λένε πως είναι συχνό στις έγκυες αλλά δεν είναι επικίνδυνο. Ίσως το καφέ ήταν και τυχαίο. Τι να πώ?

Μου χει τύχει κ μένα αυτό π λες αν κ δεν ήξερα την ονομασία. Νομίζω κ γω εκείνη τη περίοδο κάνα δυο μέρες  είχα λίγα καφέ υγρά σαν ακαθαρσίες βασικά ένα πράγμα.αλλανδενξερω αν είναι επειδή μου συνεβει αυτό.παντως απ' ότι βλέπω σε πολλές μας συμβαίνουν παρόμοια κ νομίζα είμαι η εξαιρεση κ ότι εγώ μόνο ζω τα πρωτόγνωρα:lol:

@Marialena86 δεν μου έχει τύχει κορίτσι μου γλυκό.δεν ξέρω αν συνδέονται μεταξύ τους.σας έχει απαγορεύσει ο γιατρός τις επαφές?

@manaoula πάντα όταν τρώω λίγο παραπάνω αισθάνομαι σαν μπαλόνι.και ότι γίνεται τσίτα η κοιλια μέχρι να χωνέψω.απο όσο ξέρω μπορείς να φας σοκολάτα η να πιεις κανένα χυμό.

Έχω κ εγώ β επιπέδου την άλλη βδομάδα.αντε να επιβεβαιώσουμε το δικό γιατί χθές μου είπαν αγόρι ενώ την προηγούμενη φορά κορίτσι διαφορετικός γιατρός.αντε να δούμε

@Nicole.natasa Και σε εμένα είχαν πει μάλλον κοριτσάκι είναι και καταχαρηκα! Την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν ξεκάθαρα αγόρι. Έχουμε ανακοινώσει ότι θα είναι το μπεμπέ αγόρι.  Ελπίζω την άλλη εβδομάδα να μη μου πουν πάλι κορίτσι γιατί θα τραβάω τα μαλλιά μου από τα νεύρα μου.

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Feniamam είπε:

Εγώ ενώ κάνα δυο μέρες το νιωθα πιο έντονα το μωρακι έχει δύο μέρες π με το ζορυ το νιώθω.αν το νιώθω.ειναι μεταβατική βδομάδα μάλλον οπότε δ εξερω αν είναι φυσικό η όχι τώρα θα κλείσω την 21η.κ γω έχω β επιπέδου Δευτέρα άντε να δούμε.αυτο με το μπαλόνι π λες το νιώθω κ γω κάποιες φορές.ειτε στη μήτρα εκεί στο τριχωτό  είτε χαμηλά στη κοιλια

Μου χει τύχει κ μένα αυτό π λες αν κ δεν ήξερα την ονομασία. Νομίζω κ γω εκείνη τη περίοδο κάνα δυο μέρες  είχα λίγα καφέ υγρά σαν ακαθαρσίες βασικά ένα πράγμα.αλλανδενξερω αν είναι επειδή μου συνεβει αυτό.παντως απ' ότι βλέπω σε πολλές μας συμβαίνουν παρόμοια κ νομίζα είμαι η εξαιρεση κ ότι εγώ μόνο ζω τα πρωτόγνωρα:lol:

Και μένα μου φαίνονται πολύ περίεργα κάποια πράγματα κ μετά βλέπω πως συμβαίνουν κ σε άλλες κοπέλες! Ευτυχώς που τα λέμε εδώ και ηρεμούμε!:)

4 ώρες πρίν, Nicole.natasa είπε:

@Marialena86 δεν μου έχει τύχει κορίτσι μου γλυκό.δεν ξέρω αν συνδέονται μεταξύ τους.σας έχει απαγορεύσει ο γιατρός τις επαφές?

@manaoula πάντα όταν τρώω λίγο παραπάνω αισθάνομαι σαν μπαλόνι.και ότι γίνεται τσίτα η κοιλια μέχρι να χωνέψω.απο όσο ξέρω μπορείς να φας σοκολάτα η να πιεις κανένα χυμό.

Έχω κ εγώ β επιπέδου την άλλη βδομάδα.αντε να επιβεβαιώσουμε το δικό γιατί χθές μου είπαν αγόρι ενώ την προηγούμενη φορά κορίτσι διαφορετικός γιατρός.αντε να δούμε

Ο γιατρός μας έχει απαγορεύσει επαφές ναι, λόγω χαμηλού τραχήλου αλλά και πάλι δεν έχω καμία όρεξη, όταν είμαι ξύπνια! χαχαχα! ο γιατρός δεν μου είπε αν συνδέονται πάντως, μπορεί να μην είναι κ ξεκάθαρο. Αφού πέρασε αυτό έχε σημασία!

Κορίτσια έχετε κι εσείς πολλά υγρά??  

Και το πινακάκι μας... πληθαίνουν τα αγοράκια στην παρέα! Τη Δευτέρα ξεκινάμε και τις β' επιπέδου! Με το καλό σε όλες μας!:wub:

Πινακάκι Ιουλίου

@manaoula --> ΠΗΤ 4/7, αγοράκι, Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, β’ επιπέδου 3/3

@Feniamam --> ΠΗΤ 7/7, κοριτσάκι, Γένεσις Θεσσαλονίκη (?), β’ επιπέδου 1/3

@Bbboob --> ΠΗΤ 12/7, αγοράκι, ?

@Marialena86 --> ΠΗΤ 15/7, κοριτσάκι, Ιασώ, β' επιπέδου 11/3

@Alex1989 --> ΠΗΤ 17/7, κοριτσάκι, ?, β' επιπέδου 9/3

@Nicole.natasa --> ΠΗΤ 18/7, ??, εκτός Ελλάδας

@Angelina95 --> ΠΗΤ 19/7, αγοράκι, Ρέα

@Kelly_V --> ΠΗΤ 22/7, αγοράκι, Γένεσις Θεσσαλονίκη, β' επιπέδου 17/3

@*ζουζουνα*!!! --> ΠΗΤ 22/7, ??,  Μητέρα, β' επιπέδου 10/3

@berd --> ΠΗΤ 30/7, ??, CITY HOSPITAL Καλαμάτα

• Μου αρέσει 2

TZSkp3.png

4 ώρες πρίν, Marialena86 είπε:

Και μένα μου φαίνονται πολύ περίεργα κάποια πράγματα κ μετά βλέπω πως συμβαίνουν κ σε άλλες κοπέλες! Ευτυχώς που τα λέμε εδώ και ηρεμούμε!:)

Ο γιατρός μας έχει απαγορεύσει επαφές ναι, λόγω χαμηλού τραχήλου αλλά και πάλι δεν έχω καμία όρεξη, όταν είμαι ξύπνια! χαχαχα! ο γιατρός δεν μου είπε αν συνδέονται πάντως, μπορεί να μην είναι κ ξεκάθαρο. Αφού πέρασε αυτό έχε σημασία!

Κορίτσια έχετε κι εσείς πολλά υγρά??  

Και το πινακάκι μας... πληθαίνουν τα αγοράκια στην παρέα! Τη Δευτέρα ξεκινάμε και τις β' επιπέδου! Με το καλό σε όλες μας!:wub:

Πινακάκι Ιουλίου

@manaoula --> ΠΗΤ 4/7, αγοράκι, Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, β’ επιπέδου 3/3

@Feniamam --> ΠΗΤ 7/7, κοριτσάκι, Γένεσις Θεσσαλονίκη (?), β’ επιπέδου 1/3

@Bbboob --> ΠΗΤ 12/7, αγοράκι, ?

@Marialena86 --> ΠΗΤ 15/7, κοριτσάκι, Ιασώ, β' επιπέδου 11/3

@Alex1989 --> ΠΗΤ 17/7, κοριτσάκι, ?, β' επιπέδου 9/3

@Nicole.natasa --> ΠΗΤ 18/7, ??, εκτός Ελλάδας

@Angelina95 --> ΠΗΤ 19/7, αγοράκι, Ρέα

@Kelly_V --> ΠΗΤ 22/7, αγοράκι, Γένεσις Θεσσαλονίκη, β' επιπέδου 17/3

@*ζουζουνα*!!! --> ΠΗΤ 22/7, ??,  Μητέρα, β' επιπέδου 10/3

@berd --> ΠΗΤ 30/7, ??, CITY HOSPITAL Καλαμάτα

Εγώ υγρά καθόλου σχεδόν.αν και ξέρω ότι οι περισσότερες έχουν. Δεν μπορώ να πω και φύλο με σιγουριά να συμπληρώσεις.χαχαχ ελπίζω την Τετάρτη στην β επιπέδου να ξέρουμε σίγουρα

• Μου αρέσει 1

10 hours ago, Nicole.natasa said:

Εγώ υγρά καθόλου σχεδόν.αν και ξέρω ότι οι περισσότερες έχουν. Δεν μπορώ να πω και φύλο με σιγουριά να συμπληρώσεις.χαχαχ ελπίζω την Τετάρτη στην β επιπέδου να ξέρουμε σίγουρα

Καλημέρα κορίτσια. Ούτε εγώ ξέρω ακόμα φύλο. Πήγαμε χτες για υπέρηχο, περιμέναμε να μάθουμε αλλά είχε πάρει τη χειρότερη θέση από ποτέ. Είχε κάτσει μπρούμυτα πάνω στο πλακούντα και δεν άνοιγε τα πόδια με τίποτα. Μάλλον θα μάθω απ το νιπτ που το περιμένω από μέρα σε μέρα. Έχει αργήσει και αυτό, είναι η 23η μέρα ενώ κανονικά κάνει το πολύ 15 μέρες. Ευτυχώς ήταν όλα καλά. Β' επιπέδου έχω στις 10 Απρίλη:-?. Καλά αποτελέσματα στους δικούς σας υπερήχους που προηγούνται.  Περιμένουμε νέα.

Διαφημίσεις

Just now, Feniamam said:

Καλημέρα κορίτσια.σημερα νιώθω το μικρουλι πιο ξεκάθαρα από κάθε άλλη φορά, ξύπνησα από μικρά κλωτσιδακια. Τι περίεργο κ γλυκό συναίσθημα:x

Καλημέρα!! Τέλειο είναι αυτό. Πόσων εβδομάδων είσαι;;

πρίν από 14 λεπτά , Feniamam είπε:

Καλημέρα κορίτσια.σημερα νιώθω το μικρουλι πιο ξεκάθαρα από κάθε άλλη φορά, ξύπνησα από μικρά κλωτσιδακια. Τι περίεργο κ γλυκό συναίσθημα:x

Καλημέρα! Ποσό όμορφο να ξυπνάς έτσι!!Εγώ ακόμα το νιώθω ελάχιστες φορές μέσα στη μέρα κ συνήθως μετά το φαγητό. 

@berd Άντε να σου έρθουν τα αποτελέσματα της νιπτ, να το βγάλεις από το μυαλό σου κ αυτό! Δεν σου την έβαλε λίγο μακριά τη β’ επιπέδου;; 

TZSkp3.png

Just now, Marialena86 said:

Καλημέρα! Ποσό όμορφο να ξυπνάς έτσι!!Εγώ ακόμα το νιώθω ελάχιστες φορές μέσα στη μέρα κ συνήθως μετά το φαγητό. 

@berd Άντε να σου έρθουν τα αποτελέσματα της νιπτ, να το βγάλεις από το μυαλό σου κ αυτό! Δεν σου την έβαλε λίγο μακριά τη β’ επιπέδου;; 

Σ ευχαριστώ. Τελικά δεν έχω κάνει νιπτ έγινε μπέρδεμα με τη γραμματεα του γιατρού και έκανα μόνο για κυστική ίνωση. Ότι να ναι. Προχτές πήγα για υπέρηχο και δεν φάνηκε το φύλο γιατί δεν είχε καλή θέση. Άσε μου κάνει νάζια δεν θέλει να μάθουμε. Για β επιπέδου μου είπε οτι μπορώ από 25 Μάρτη μέχρι 15 Απρίλη και είχε κενό στις 10 και μ' έβαλε τότε. Πριν πάω για β επιπέδου έχω πάλι υπέρηχο στις 24 Μάρτη αλλά σκέφτομαι μήπως πάω αυτή τη βδομάδα να μου πει το φύλο.

Just now, berd είπε:

Σ ευχαριστώ. Τελικά δεν έχω κάνει νιπτ έγινε μπέρδεμα με τη γραμματεα του γιατρού και έκανα μόνο για κυστική ίνωση. Ότι να ναι. Προχτές πήγα για υπέρηχο και δεν φάνηκε το φύλο γιατί δεν είχε καλή θέση. Άσε μου κάνει νάζια δεν θέλει να μάθουμε. Για β επιπέδου μου είπε οτι μπορώ από 25 Μάρτη μέχρι 15 Απρίλη και είχε κενό στις 10 και μ' έβαλε τότε. Πριν πάω για β επιπέδου έχω πάλι υπέρηχο στις 24 Μάρτη αλλά σκέφτομαι μήπως πάω αυτή τη βδομάδα να μου πει το φύλο.

Ναι καλά σε έβαλε ο γιατρός σου για β, αυτοί ξέρουν κ τ υπολογιζουν.εσενα απ' όσο είδα είναι στα τελευταία του μήνα η Πητ σου οπότε λογικό να έχεις πιο αργά την β επιπέδου . Εγώ σημερα είμαι 21 και 3 στην 22η βδομαδα.

πρίν από 5 λεπτά , berd είπε:

Αν δεν μπορείς να περιμένεις να πας! Αλλιώς 24 Μαρτίου σίγουρα θα το δείτε. 

@Feniamam Η αλήθεια είναι πως δεν ξερω μέχρι ποτέ πρέπει. Εδώ μου φαίνεται μακριά η δίκη μου στις 11 Μαρτίου!! Θα είμαι 22 κ 3 ημερολογιακά. Σίγουρα οι γιατροί ξέρουν τα περιθώρια!

TZSkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...