Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2021

Recommended Posts

Just now, Φραουλίνο είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!! Και σε σένα εύχομαι να τελειώσουν πολύ πολύ γρήγορα αυτές οι αγωνίες και να απολαύσεις την υπόλοιπη εγκυμοσύνη σου γιατί όλα θα είναι μια χαρά! ❤️ Κατάλαβα αυτό που λες για τα ποσοστά αλλά βλέπεις οτι αυτά είναι πολύ σχετικά και μπορείς να βρεις τόσες και τόσες γυναίκες που βρέθηκαν σε αυτή τη θέση και δεν υπήρχε κανένας λόγος γιατί είχαν υγιέστατα μωράκια και μια από αυτές θα είσαι και εσύ! 

Κορίτσι μου όταν παίρνεις υποστηρικτικα φάρμακα δεν μπορείς να είσαι σίγουρη τι είναι από αυτά και τι από την εγκυμοσύνη! Όπως και να χει μην ανησυχείς γιατί έτσι και αλλιώς τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν μη βάζεις άσχημα πράγματα με το νου σου.. Ναι υπάρχει και θέμα Αυγούστου!! Με το καλό τα μπεμπακια σου, ααχ είναι και δύο τι ωραία!!! 

Άγχος άγχος άγχος! Εδώ και 1 χρόνο που ξεκινήσαμε εξωσωματική όλο μέσα στο άγχος είμαι. Είχα φτάσει τα 18 χάπια συν ενεσεισ προγεστερονης στο φουλ. Ναι έχεις δίκιο παίζουν και αυτά ρόλο. Το σκεφτόμουν και εγώ νωρίτερα. 
Δεν το βρίσκω το θέμα του Αυγούστου να έρθω. Οοταν μπορέσεις κανε με ταγκ μπας και ξεστραβωθώ και το δω. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου εγω εκανα σημερα τροφοβλαστη ...

Δεν ειναι τιποτα ειλικρινα  !! Μην αγχωνεστε καθολου !!! 

Να χουμε καλα αποτελεσμα και να χαμογελατε ολα θα πανε καλα !!!!!

Επισης να πω οτι εγω ειμαι 25 και ειχα αυξημενη αυχενικη δεν παιζει τελικα ρολο.

Και ουτε εχω κατι κληρονομικο ! 

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Angelina95 είπε:

Κοριτσια μου εγω εκανα σημερα τροφοβλαστη ...

Δεν ειναι τιποτα ειλικρινα  !! Μην αγχωνεστε καθολου !!! 

Να χουμε καλα αποτελεσμα και να χαμογελατε ολα θα πανε καλα !!!!!

Επισης να πω οτι εγω ειμαι 25 και ειχα αυξημενη αυχενικη δεν παιζει τελικα ρολο.

Και ουτε εχω κατι κληρονομικο ! 

Κορίτσι μου με το καλό τα αποτελέσματα.και όλα καλά θα είναι!!!τώρα πρέπει να καθήσεις κρεβάτι δύο βδομάδες?

Δεν μου ειπε τοσο πολυ μου ειπε 2-3μερουλες..

Γενικα θα προσπαθήσω να κατσω και περισσοτερο 

Εχω τραβηγματα σημερα δεν θα πω ψέματα 

Δεν ειναι ευκολο να σηκωθω και να περπατήσω  ειχα κ λιγο ζαλαδα 

Αλλα ολα καλα  ! Τι να κανω βρε κοριτσια ;; μπορω να κανω κατι αλλο ;

Ειλικρινά  δεν είναι  ευκολο αλλα δεν με νοιαζει ο πονος αρκει να είναι ολα καλα ! 

Just now, Angelina95 είπε:

Ειλικρινά  δεν είναι  ευκολο αλλα δεν με νοιαζει ο πονος αρκει να είναι ολα καλα ! 

Σε νιώθω απολυτα σε αυτά που λες.μακάρι όλα να ναι καλά.που πιστεύω ότι θα ναι.ηδη το πρώτο βημα έγινε.

Διαφημίσεις

Just now, Feniamam είπε:

Σε νιώθω απολυτα σε αυτά που λες.μακάρι όλα να ναι καλά.που πιστεύω ότι θα ναι.ηδη το πρώτο βημα έγινε.

Ελααα εύχομαι  να μαστε εδω σε λιγους μηνες και να συζηταμε μονο για πιπιλες και καροτσια ..θετικη σκεψη ! 

• Μου αρέσει 1

Ελααα εύχομαι  να μαστε εδω σε λιγους μηνες και να συζηταμε μονο για πιπιλες και καροτσια ..θετικη σκεψη ! 

Και για το πώς να τα κάνουμε να σωπάσουν από το κλαμα:lol:

• Μου αρέσει 1

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου, όπου να ναι θα βγουν τα πρώτα και θα ηρεμήσεις!! Εμένα μου είχε πει γενικά για 2 3 μέρες όχι υπερβολές αλλά όχι και ξάπλα.. και όχι επαφές για 10 μέρες. Αντιβίωση σου έδωσε; Αν νιώθεις πόνο η έντονα τραβήγματα να τον πάρεις τηλέφωνο γιατί ίσως να είναι συσπασουλες και να σου πει να πάρεις κάτι.. 

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου, όπου να ναι θα βγουν τα πρώτα και θα ηρεμήσεις!! Εμένα μου είχε πει γενικά για 2 3 μέρες όχι υπερβολές αλλά όχι και ξάπλα.. και όχι επαφές για 10 μέρες. Αντιβίωση σου έδωσε; Αν νιώθεις πόνο η έντονα τραβήγματα να τον πάρεις τηλέφωνο γιατί ίσως να είναι συσπασουλες και να σου πει να πάρεις κάτι.. 

Σε ευχαριστώ παραα πολυ κοριτσι μου μεσα απο την καρδια μου ! 

μου δωσε αντιβιωση και μαγνησιο ! Επισης επαιρνα και utrogestan και παιρνω κ αυτο ..

κατι ασχετο να τα παιρνω ολα μαζι ; δεν ρωτησα δεν ξερω  αν ειναι κ χαζη ερώτηση 

Σε ευχαριστώ παραα πολυ κοριτσι μου μεσα απο την καρδια μου ! 

μου δωσε αντιβιωση και μαγνησιο ! Επισης επαιρνα και utrogestan και παιρνω κ αυτο ..

κατι ασχετο να τα παιρνω ολα μαζι ; δεν ρωτησα δεν ξερω  αν ειναι κ χαζη ερώτηση 

Για το utrogestan δεν ξέρω γιατί δεν έχω πάρει ποτέ αλλά όπως και να χει καλύτερα να τα παίρνεις με μια απόσταση έστω μιας ώρας.. Καθόλου χαζή ερώτηση αν είναι πολλά και δυσκολεύεσαι να τον ρωτήσεις! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Για το utrogestan δεν ξέρω γιατί δεν έχω πάρει ποτέ αλλά όπως και να χει καλύτερα να τα παίρνεις με μια απόσταση έστω μιας ώρας.. Καθόλου χαζή ερώτηση αν είναι πολλά και δυσκολεύεσαι να τον ρωτήσεις! 

Βασικα μεσα στην σύγχυση μου δεν ξερω ειχα πελαγωσει ! Δεν ρωτησα πολλα και δεν συγκρατησα πολλα 

Σκεφτειτε οταν μ πε για τροφοβλαστη  δεν ρωτησα καν τ κοστος και 1 ωρα πριν παω λεω καλα ποσο εχει τωρα ;; κ τον πηρα τηλεφωνο ...

Βασικα μεσα στην σύγχυση μου δεν ξερω ειχα πελαγωσει ! Δεν ρωτησα πολλα και δεν συγκρατησα πολλα 

Σκεφτειτε οταν μ πε για τροφοβλαστη  δεν ρωτησα καν τ κοστος και 1 ωρα πριν παω λεω καλα ποσο εχει τωρα ;; κ τον πηρα τηλεφωνο ...

Χάχαχα και δεν το λες και φτηνό!! Λογικό ειναι κορίτσι μου μέσα στο άγχος σου να μη σκέφτεσαι να ρωτήσεις τέτοια πράγματα.. Δεν νιωθεις όμως μεγάλη ανακούφιση από τη στιγμή που το έκανες; 

Καλησπέρα κορίτσια! Εύχομαι σύντομα @Feniamam και @Angelina95 να έχετε τα καλά νέα που περιμένετε! Εγώ ειλικρινά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και οι πιθανότητες είναι όντως με το μέρος σας!

Σήμερα έκανα και εγώ την αυχενική (η τελευταία είμαι;) στην Εμβρυομητρική στην Θεσσαλονίκη και ευτυχώς τα ποσοστά για τις τρισωμιες και για την προεκλαμψία/ πρόωρο τοκετό βγήκαν πολύ χαμηλά.

1:15000 περίπου για Τ21 

<1:30000 για T18 και T13

Επίσης για το φύλλο μου είπε πιθανόν αγοράκι:wub:

• Μου αρέσει 3

aynVp2.png

21 ώρες πρίν, Angelina95 είπε:

Ναι ενταξει νιωθω οτι κανω οτι μπορω  ..

Αυτο σκεφτόμουν πως οτι περνάει απο το χερι μου θα το κανω !

Αντζελινα μου τι κάνεις; Τι έγινε με τα πρώτα αποτελέσματα από την τροφοβλαστη, δεν βγήκαν ακόμα; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...