Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Μανούλες Ιουλίου 2021

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, Eva8 είπε:

Γεια σας κορίτσια!Θελω να μοιραστω μαζι σας τις αποριες και την αγωνια μου!Ειμαι 6 εβδομαδων και χτες καναμε τον πρωτο υπερηχο..η καρδια του εμβρυου ηταν μια χαρα ομως κ λεκιθικός ασκος μας ειπε ότι είναι λιγο πιεσμενος, εχω μικρη αποκολληση και μου εδωσε κολπικη κρεμα vasclor, φυσικα ξεκουραση και ουτε περπατημα...την προβληματισε ο λεκιθικός σε βαθμο που μπορει να χρειαστεί διακοπή της κυησης. Σε μια βδομαδα θα με ξαναδει, ωστοσο εγω προβληματιζομαι..διαβαζω παντου οτι για αποκόλληση δινουν utrogestan και δε μας εδωσε καν τον υπέρηχο ουτε καποιο χαρτι με λεπτομέρειες για τους παλμους κλπ οπως διαβαζω συνηθως.. έχει καποια αναλογη εμπειρία; Να παρω και αλλη γνωμη; 

Κοριτσι μου καλημερα. Είμαι απο τις μανουλες μαρτιου αλλα διαβασα τυχαία τι εγραψες. Λοιπόν, παρε τη βασκλορ, ναι ειναι προγεστερονη. Εγω βέβαια επαιρνα οταν ειχα στη δικη μου αποκόλληση ουτριτζεσταν, 3 κιολας τη μερα κ ημουν ξαπλα, κρεβατι καναπε. Μη σηκωσεις ΚΑΝΕΝΑ βαρος, προσοχη στην τουαλετα, κ οσο γινεται πιο αναπαυτικη θεση. Στη θεση σου θα μιλουσα κ με αλλο γυναικολογο. Η βασκλορ ειναι καλη απορροφάται γρηγορα αλλα τα ουτρο ειναι μαγικα, ειτε τα λαβεις κολπικα είτε απο το στομα. 

Επισης, κοριτσια μου, με τη φαρμακευτική αγωγη...  Κορτιζονη δινουν στην εξωσωματικη πχ τις πρωτες εβδομαδες για να καταστειλουν το ανοσοποιητικο μη διώξει το εμβρυο. 

Ενεσεις υπαρινης δινουν σε περιπτωση θρομβοφιλιας ειτε εισαι εξωσωματικη ειτε οχι. 

Σαλοσπιρ αν σας χορηγηθει ειναι για να προλαβει προεκλαμψια ειτε εισαι εξωσωματικη ή οχι. 

Ουτροτζεσταν κ μαγνησιο θα σας χορηγηθει τοσο για ενίσχυση μητρας κ αποφυγη συσπασεων ειτε ειστε απο εξωσωματικη ειτε φυσιολογικά.

Σιδηρο, φυλλικο, ασβεστιο, d3, ενα καρο υποστηρικτές βιταμινες, πιθανον θα παρετε, κ αν παρετε ειναι γιατι σας κλέβει το μωρακι σας οτι εχετε στον οργανισμο. Πιθανον κ οταν παρετε, παλι να μην επαρκουν, ειναι λογικο, προκειται για μεγαλους κλεφτες :)

Ναι καποιες θα παρετε αγωγη, ακομη κ αν εχετε μια πανευκολη συλληψη. Κ ακομη κ αν η εγκυμοσυνη εξελισσεται πιο αριστα κ απο το αριστα. 

(για την ιστορία ειμαι η Μαρεβα, μαμα ενος 5χρονου κουκλου με αυτοματη συλληψη πανευκολα, με υποστηρικτικη αγωγη ομως αναγκαστικα κ αριστη εγκυμοσυνη που οδηγησε σε φτ. :)κ σημερα 23-24βδομαδα μιας ακομης εγκυμοσύνης που ηρθε με εξωσωματικη, λογω αλλων παραγοντων. Με φουλ φαρμακευτικη αγωγη. Σας τα γραφω για να εχετε λιγο στα υποψιν, οτι η οποια υποστήριξη, ερχεται ανεξαρτητα απο το αν ερχεται ευκολα ή δυσκολα ενα μπουμπουκακι.) 

Να προσεχετε πολυ τις κοιλίτσες σας, τους εαυτους σας κ να ρωτατε τους γιατρους σας, διανύετε μια υπέροχη περιοδο, κ σας ευχομαι να πατε ολες υπεροχα!!! 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

16 ώρες πρίν, Kelly_V είπε:

Καλωσήρθες! Λυπάμαι για το άγχος που περνάτε κορίτσι!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω και πολλά για την φαρμακευτική υποστήριξη για να σε βοηθήσω αλλά και η vasclor προγεστερόνη είναι νομίζω. Ίσως πιο μικρή δόση όμως... Εγώ αν εμπιστευόμουν τον γιατρό θα έκανα υπομονή μια βδομάδα να δούμε πώς πάει. Αν όμως δεν νιώθεις να σε κάλυψε με αυτά που συζητήθηκαν, να πας και σε κάποιον άλλον για δεύτερη γνώμη.

Εγώ μόλις γύρισα από τον γιατρό! 7 εβδομάδων, 144 παλμούς το λεπτό και 9.7mm! Φοβερός ήχος η καρδούλα του ρε κορίτσια! Συγκινηθηκαμε λίγο!

Μέχρι εδώ όλα καλά :)

ωωω τελεια!! εγω την σλλη Πέμπτη έχω που θα ειμαι 8 εβ. ακριβώς...κ σημερα εκανα κ τον 1ο εμετο το πρωι..καλα η αναγουλες οκ ολη μερα το εχω συνηθίσει. 

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Κορίτσια μου, πήγαμε σήμερα στον γυναικολόγο. Είμαι ακριβώς 8 εβδομάδων. Το εμβρυο είναι 1,83 μεγεθος&οι παλμοί μας είπε ότι είναι μια χαρά. Την άλλη βδομάδα θέλει να με ξαναδει. Πήγαμε σήμερα και στον αιματολογο, μουπε να συνεχίσω τις αντιπηκτικες και το salospir. Για  την ώρα ολα φαίνονται... 

• Μου αρέσει 4

Μόλις γύρισα από τον γιατρό.το είδα!!!!δεν ακούσαμε καρδιά.αλλα την είδαμε να αναβοσβηνει.μου είπε δεν θέλει να το ζόρισει εξετάσεις και να ξανά πάω σε μία βδομάδα.πρωτη φορά το βλέπω!! ελπίζω να πάνε όλα καλά

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, Nicole.natasa είπε:

Μόλις γύρισα από τον γιατρό.το είδα!!!!δεν ακούσαμε καρδιά.αλλα την είδαμε να αναβοσβηνει.νου είπε δεν θέλει να το ζόρισει εξετάσεις και να ξανά πάνω σε μία βδομάδα.πρωτξ φορά το βλέπω!! ελπίζω να πάνε όλα καλά

Μπράβο κορίτσι μου.ολα καλά θα πάνε.ποσο βδομάδων είσαι;

Καλημέρα κορίτσια!!

@Kelly_V @Bbboob @Nicole.natasa Υπεροχα νεα!! Μπραβο! Ετσι να εχουμε θετικά νεα να ανεβαινει η ομαδα!

@Angelina95 Ειναι πολυ δυσκολο αυτο με τη ναυτια ισχύει. Να σκεφτεσαι οτι γίνεται για καλο σκοπο ομως κ να παίρνεις δύναμη! Κ εγω ειμαι χάλια ολη μέρα, τρωω συγκεκριμενα πράγματα κ αυτα πολλες φορές με ζόρι κ σιγουρα εχω χασει κ εγω 2 κιλά. Κανεις κ εμετούς μεσα στη μερα ή μονο το πρωι?

@Eva8 Ευχομαι να πανε ολα καλα κορίτσι! Συμφωνω με οσα σου είπαν τα κοριτσια. Λυπαμαι που περνατε αυτη την αγωνία αλλα προσπαθησε να εχεις θετικη σκεψη κ κανε οτι θεωρεις εσυ σωστο απο θεμα γιατρων κτλ. Ευχόμαι κ παλι τα καλύτερα!

@Mareva Ευχαριστούμε πολυ για τις πληροφορίες κ τα ενθαρρυντικά σου λογια! Να χαίρεσαι το παιδακι σου κ με το καλο το νεο μέλος!

• Μου αρέσει 2

TZSkp3.png

7μιση είμαι ημερολογιακά.ειδα τώρα στον υπέρηχο δεν γράφει πόσο είναι το έμβρυο υπερηχογραφικά.θα του πω την επόμενη βδομάδα.πρωτα ο Θεός να ακούσουμε κιόλας.

Just now, Marialena86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

@Kelly_V @Bbboob @Nicole.natasa Υπεροχα νεα!! Μπραβο! Ετσι να εχουμε θετικά νεα να ανεβαινει η ομαδα!

@Angelina95 Ειναι πολυ δυσκολο αυτο με τη ναυτια ισχύει. Να σκεφτεσαι οτι γίνεται για καλο σκοπο ομως κ να παίρνεις δύναμη! Κ εγω ειμαι χάλια ολη μέρα, τρωω συγκεκριμενα πράγματα κ αυτα πολλες φορές με ζόρι κ σιγουρα εχω χασει κ εγω 2 κιλά. Κανεις κ εμετούς μεσα στη μερα ή μονο το πρωι?

@Eva8 Ευχομαι να πανε ολα καλα κορίτσι! Συμφωνω με οσα σου είπαν τα κοριτσια. Λυπαμαι που περνατε αυτη την αγωνία αλλα προσπαθησε να εχεις θετικη σκεψη κ κανε οτι θεωρεις εσυ σωστο απο θεμα γιατρων κτλ. Ευχόμαι κ παλι τα καλύτερα!

@Mareva Ευχαριστούμε πολυ για τις πληροφορίες κ τα ενθαρρυντικά σου λογια! Να χαίρεσαι το παιδακι σου κ με το καλο το νεο μέλος!

Με το καλο κοριτσακια μου!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες :) περιμενω να ακουσω κ απο την @Eva8 την εκβαση της καταστασης, κ εύχομαι ολα να ναι μια χαρά. Στη διαρκεια της κάθε εγκυμοσύνης εστω μια φορα θα αγχωθειτε για τα πιο χαζα κ απλα, μεχρι κ τα λιγο πιο δυσκολα. Θα δειτε ομως οτι ΟΛΑ μα ΟΛΑ θα πανε τελεια. 40 εβδομάδες ειναι, το πολυ, κορίτσια μου. Αξιζουν ομως μια προς μια. :)

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Marialena86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Ειχα ξεκινησει μονο με πρωι και επεκτάθηκε  .γενικα δεν τρώω μεχρι και τις 3 η 4 γιατι ξερω σιγουρα οτι θα τα βγάλω..πολυ κακο το ξερω αλλα τι να κανω ! Και χτες που εφαγα 6 η ωρα υποτίθεται μεσημεριανό κριμα πηγε χαμένο! 

Διαφημίσεις

Just now, Angelina95 said:

Ειχα ξεκινησει μονο με πρωι και επεκτάθηκε  .γενικα δεν τρώω μεχρι και τις 3 η 4 γιατι ξερω σιγουρα οτι θα τα βγάλω..πολυ κακο το ξερω αλλα τι να κανω ! Και χτες που εφαγα 6 η ωρα υποτίθεται μεσημεριανό κριμα πηγε χαμένο! 

Εγώ ξυπνάω το πρωί και όπως εσύ κάνω έναν εμετό πριν φάω οτιδήποτε (και πριν το φυλλικό) και μετά ξανάκανω νωρίς το απόγευμα αφού φάω το κυρίως γεύμα. Αυτό έχει στανταριστει τις τελευταίες μέρες. Πάντως ενδιάμεσα τρώω δύο ελαφριά γεύματα όπως φρούτο, κεφίρ χωρίς θέμα.

Επειδή ξέρω ότι θα μπορούσε να είναι και χειρότερα νιώθω τυχερή προς το παρόν. Επίσης έβλεπα ότι μου είχε ανοίξει η όρεξη πολύ στην αρχή και με είχε τρομάξει στο πόσα κιλά θα έβαζα!

Εν τω μεταξύ ρε κορίτσια, εμένα μου είπε τώρα ραντεβού σε 1 μήνα!!! Δεν είναι πολύ μακριά; Αν όλα πάνε καλά θα είμαι 11 εβδομάδων τότε και δεν μου είπε καν για αυχενική.

aynVp2.png

Just now, Kelly_V είπε:

Εγώ ξυπνάω το πρωί και όπως εσύ κάνω έναν εμετό πριν φάω οτιδήποτε (και πριν το φυλλικό) και μετά ξανάκανω νωρίς το απόγευμα αφού φάω το κυρίως γεύμα. Αυτό έχει στανταριστει τις τελευταίες μέρες. Πάντως ενδιάμεσα τρώω δύο ελαφριά γεύματα όπως φρούτο, κεφίρ χωρίς θέμα.

Επειδή ξέρω ότι θα μπορούσε να είναι και χειρότερα νιώθω τυχερή προς το παρόν. Επίσης έβλεπα ότι μου είχε ανοίξει η όρεξη πολύ στην αρχή και με είχε τρομάξει στο πόσα κιλά θα έβαζα!

Εν τω μεταξύ ρε κορίτσια, εμένα μου είπε τώρα ραντεβού σε 1 μήνα!!! Δεν είναι πολύ μακριά; Αν όλα πάνε καλά θα είμαι 11 εβδομάδων τότε και δεν μου είπε καν για αυχενική.

κανονικα τοτε θα κάνεις κ την αυχενική. μηπως το ξεχασε? εγω την αλλη βδομαδα που εχω θα μαι 8 θα κανονίσουμε κ για την αυχενική πρωτα ο θεος.

εγω εχω μπει δυναμικά απο εχθες με τους εμετούς...7+1 ημουν εχθες εκανα 1 το πρωι νηστικη κ 1 το βραδυ νηστικη γιατι ολη μερα εχω ναυτια.

σημερα 2 το πρωι νηστικη κ το απογευμα άλλους 2 ,ηταν πριν 2 ωρες λιγο παγωτό που εφαγα ,δεν μου έκατσε καλα.

4 ώρες πρίν, Nicole.natasa είπε:

7μιση είμαι ημερολογιακά.ειδα τώρα στον υπέρηχο δεν γράφει πόσο είναι το έμβρυο υπερηχογραφικά.θα του πω την επόμενη βδομάδα.πρωτα ο Θεός να ακούσουμε κιόλας.

δεν ακουσατε τωρα καρδούλα?εκτός αν εχεις διαφορα στις μετρήσεις κ ηταν πχ πιο μικρο γιαυτο να μην ηθελε να το ζορίσει. παντως στις 7,5 ακούμε κανονική καρδούλα. οποτε την επόμενη φορά.το καλο ειναι οτι αναβοσβηνε οποτε ολα καλα!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

κοριτσιαα ειδαμε καρδουλα 134 παλμοι  12χιλιοστα ..βεβαια ειχα κανει μια μικρη αποκολληση απο τους εμετους αλλα ολα καλαα

5 ώρες πρίν, Marialena86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια! Καλή εβδομάδα!

@Kelly_V Έχεις δίκιο για τον 1 μήνα... κι εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ κ δν μου αρέσει.. εδώ έχω ραντεβού την άλλη Δευτέρα, μετά από 2+ εβδομάδες και μου φαίνεται πολύ.. αλλά από ένα σημείο κ μετά έτσι μας βλέπει ο γιατρός. Σχετικά με την αυχενική, εγώ πιστεύω θα το κανονίσετε εκείνη τη στιγμή στο ραντεβού για τις επόμενες μέρες, οπότε μην αγχώνεσαι!

Κουράγιο κορίτσια με τους εμετούς, είστε πολλές από ότι βλέπω και γενικά συμβαίνει σε πολλές κοπέλες. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο γιατί εδώ με τη ναυτία όλη μέρα και βασανίζεσαι.. Το αξίζουν τα ζουζούνια μας όμως!!

• Μου αρέσει 1

TZSkp3.png

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι? Έχετε εσείς καθόλου πονακια? Εγώ είμαι 8w3d και έχω σήμερα λίγα πονακια περιόδου. Όχι πολύ δυνατά, αλλά με φοβιζουν πολύ.. Την Παρασκευή πήγαμε στον γιατρό και ήταν όλα καλά, και θα ξαναπάμε το Σάββατο.. Εσείς έχετε τέτοια πονακι? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...