Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

Καλημέρα. Σε 2-3 ημέρες ερχόταν σε εμένα.

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουλίου 2021

Recommended Posts

Just now, Kelly_V είπε:

Αν θέλετε τσεκαρετε στο google το miscarriage odds reassurer. Προφανώς δεν θα το ξέρει κάποια σε περίπτωση παλίνδρομης κύησης που δεν υπάρχουν συμπτώματα αλλά και πάλι λιιίγο με καθησυχάζει. 

Για παράδειγμα, για εμένα στις 5εβδ κ 3ημ, η πιθανότητα αποβολής έχει πέσει λίγο κάτω από το μισό της αρχικής.

Το κάνα βγήκε 93τα εκατό επιτυχία.χα χα μακάρι .εμένα εντομεταξυ με προβληματίζει κ κάτι άλλο το άγχος λίγο πολύ το ελέγχω αυτό π δεν μπορώ να ελέγξω είναι οι εφιάλτες που βλέπω κάθε βράδυ κ δε ξέρω γιατί κ ξυπνάω με τρέμουλο κ φοβάμαι μην αυτό κάνει κακό στο μικρακι.δε ξέρω πως να μην τους βλέπω από τότε π έμεινα έγκυος βλέπω φριχτους εφιάλτες.σιγουρα παίζει ρόλο το υποσεινηδητο άγχος απλά δεν ξέρω αν οι δυνατές ορμόνες σε κάνουν να βλέπεις παράξενα όνειρα.εσεις γενικά εχετε ήσυχο ύπνο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Feniamam said:

Το κάνα βγήκε 93τα εκατό επιτυχία.χα χα μακάρι .εμένα εντομεταξυ με προβληματίζει κ κάτι άλλο το άγχος λίγο πολύ το ελέγχω αυτό π δεν μπορώ να ελέγξω είναι οι εφιάλτες που βλέπω κάθε βράδυ κ δε ξέρω γιατί κ ξυπνάω με τρέμουλο κ φοβάμαι μην αυτό κάνει κακό στο μικρακι.δε ξέρω πως να μην τους βλέπω από τότε π έμεινα έγκυος βλέπω φριχτους εφιάλτες.σιγουρα παίζει ρόλο το υποσεινηδητο άγχος απλά δεν ξέρω αν οι δυνατές ορμόνες σε κάνουν να βλέπεις παράξενα όνειρα.εσεις γενικά εχετε ήσυχο ύπνο;

Κάνω πολύ ανήσυχο ύπνο! Βλέπω και εφιάλτες όντως από εκεί που ποτέ δεν έβλεπα ούτε όνειρα, ούτε εφιάλτες, οπότε λογικά είναι οι διαταραχές ύπνου από την εγκυμοσύνη που λέγαμε.

Σκεφτείτε βρε σεις πόσες γυναίκες κυοφόρησαν και γέννησαν εν καιρώ πολέμου, σε άσχημες πολύ συνθήκες με φόβο και τρόμο. Δεν λέω ότι το άγχος μας κάνει καλό αλλά δεν πιστεύω ότι πρέπει να αγχωνόμαστε και έξτρα στη σκέψη ότι κάνουμε κακό στο μωρό μας που έχουμε λίγο στρες. Όλες οι έγκυες ένα άγχος το έχουν, δεν είναι ασυνήθιστο!

Για να πούμε κανένα ευχάριστο, πώς το ανακοινώσατε στον σύντροφο, στους γονείς ή σε όποιον κοντινό το έχετε πει;

• Μου αρέσει 2

aynVp2.png

Just now, Kelly_V είπε:

Κάνω πολύ ανήσυχο ύπνο! Βλέπω και εφιάλτες όντως από εκεί που ποτέ δεν έβλεπα ούτε όνειρα, ούτε εφιάλτες, οπότε λογικά είναι οι διαταραχές ύπνου από την εγκυμοσύνη που λέγαμε.

Σκεφτείτε βρε σεις πόσες γυναίκες κυοφόρησαν και γέννησαν εν καιρώ πολέμου, σε άσχημες πολύ συνθήκες με φόβο και τρόμο. Δεν λέω ότι το άγχος μας κάνει καλό αλλά δεν πιστεύω ότι πρέπει να αγχωνόμαστε και έξτρα στη σκέψη ότι κάνουμε κακό στο μωρό μας που έχουμε λίγο στρες. Όλες οι έγκυες ένα άγχος το έχουν, δεν είναι ασυνήθιστο!

Για να πούμε κανένα ευχάριστο, πώς το ανακοινώσατε στον σύντροφο, στους γονείς ή σε όποιον κοντινό το έχετε πει;

εγω το είπα μονο στους γονείς μας...στον άντρα του λεω σ στέλνω ένα φάρμακο που θέλω να μου πάρεις από το φαρμακείο, λέει την εικόνα,ειχα στείλει το τεστ το στικ ομως ,κ μου λέει τι είναι ωορρηξιας?? χαχαχα του λεω καλα 1ον ειναι μπλε αυτο κ λεει χοριακη πανω...τι μου λέει θετικο είναι? αφού εχει 2 γραμμές ναι του λεω...αφου μου λεει της ωορρηξιας μετράει αρνητικο αφου ηταν αχνο ,ε του λεω στης εγκυμοσύνης ειναι το ανάποδο! 

στους γονείς μας εστειλα με φωτο το τεστ με τον σταυρο αυτη την φορα η πεθερά μου ενθουσιαστηκε πολυ ,της είπα εχουνε ενα π. έχουμε ένα σ. έχουμε μια α. να μην έχουμε κ μια ε. ή  β.αν ειναι αγορι?τα γράμματα ειναι αρχικά των παιδιών μου.κ στην μαα μου το ιδιο οχι με ονόματα κ το κορυφαίο μου λεει τι είναι αυτό? τεστ λεω ,ποιανού δικό σου μου λεει? σοκ χαχαχα ενταξει μετα μου ευχήθηκε αλλα σοκ έπαθε!..μέσω μεσεντζερ τα έστειλα.

• Χαχα 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

εμείς πάλι δεν το έχουμε πει σε κανέναν ακόμα.ουτε σε γονείς.να σιγουρευτούμε πρώτα και μετά.κ εγώ δεν κοιμάμαι καλά.καο ξυπνάω με τρέμουλο κτλ.απο το άγχος είναι.

Εγώ το έκανα το πρωί έξι ώρα δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ ένιωθα ότι είμαι τις τελευταίες μέρες του χα πει κ ψεμματα ότι μου είχε έρθει περίοδος ενώ ήμουν σε καθυστερηση.κ το κάνω βγιανει θετικότατο κλεινω το καπάκι του τεστ κ το αφήνω στη τουαλέτα περιμένοντας να την επισκεφθεί πριν πάει δουλειά κ δίπλα είχα ένα σημείωμα με καρδουλες που έγραφε," καλέ θα γίνουμε γονείς οοο my god"(γιατί είμαστε κ φαν της Τζανιζ από τα φιλαράκια:lol:) ...έμεινε καγκελο

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Κ εγω βλεπω πολλα όνειρα τωρα, ενω γενικα δεν βλεπω σχεδόν καθολου. Κ εφιαλτες εννοείται! Καποιες φορές ο αντρας μου τρομαζει γιατι βαριανασαινω οταν βλεπω εφιαλτη! Ειναι απο τις ορμονες οπως ειπατε κ εσείς κ ειναι κάτι που δεν μπορουμε να ελέγξουμε, αρα δεν θεωρω κ εγω οτι κάνει κακό στα σπορακια μας!

Εμεις το εχουμε πει μονο σε γονείς, ούτε καν στα αδερφια μας.. Βοηθάει κ λιγο η καραντίνα που δεν βλέπουμε κανέναν απο κοντά αυτες τις μέρες. Στον άντρα μου δεν αντεξα κ τον πηρα τηλ μόλις εκανα το τεστ! Καμία πρωτοτυπία!! Χαχα!

• Μου αρέσει 1

TZSkp3.png

6 ώρες πρίν, Marialena86 είπε:

Κ εγω βλεπω πολλα όνειρα τωρα, ενω γενικα δεν βλεπω σχεδόν καθολου. Κ εφιαλτες εννοείται! Καποιες φορές ο αντρας μου τρομαζει γιατι βαριανασαινω οταν βλεπω εφιαλτη! Ειναι απο τις ορμονες οπως ειπατε κ εσείς κ ειναι κάτι που δεν μπορουμε να ελέγξουμε, αρα δεν θεωρω κ εγω οτι κάνει κακό στα σπορακια μας!

Εμεις το εχουμε πει μονο σε γονείς, ούτε καν στα αδερφια μας.. Βοηθάει κ λιγο η καραντίνα που δεν βλέπουμε κανέναν απο κοντά αυτες τις μέρες. Στον άντρα μου δεν αντεξα κ τον πηρα τηλ μόλις εκανα το τεστ! Καμία πρωτοτυπία!! Χαχα!

στα αδέρφια μας ουτε εμεις τωρα στον υπέρηχο που εχω την Πέμπτη κ ειναι ολα καλα θα το πούμε μετα.ολοι οι υπόλοιποι πολυ αργότερα σίγουρα!

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Εμείς σαν πρώτη φορά που πάμε για γονείς το είπαμε στην οικογένεια μόνο κ στους φίλους που κάνουμε πολύ συχνή παρέα!! Γτ τους αποφευγαμε λόγω του ότι μου έχει βάλει χέρι ο γιατρός. (Είναι φοβητσιαρης αλλά δεν με ενοχλεί αυτό)

Οι φίλοι προχτές το έμαθαν οι κοντινοί!! 

Θείες θείοι κ τα λοιπά μετα την αυχενικη. Στην δουλειά εννοείται το είπα αλλά με την προοπτική να το ξέρουν μόνο οι διευθυντές αλλά καταλαβαίνετε ότι με 30 άτομα προσωπικό το μάθανε κ τα ράφια από το σούπερ μάρκετ!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Wannabemama είπε:

Εμείς σαν πρώτη φορά που πάμε για γονείς το είπαμε στην οικογένεια μόνο κ στους φίλους που κάνουμε πολύ συχνή παρέα!! Γτ τους αποφευγαμε λόγω του ότι μου έχει βάλει χέρι ο γιατρός. (Είναι φοβητσιαρης αλλά δεν με ενοχλεί αυτό)

Οι φίλοι προχτές το έμαθαν οι κοντινοί!! 

Θείες θείοι κ τα λοιπά μετα την αυχενικη. Στην δουλειά εννοείται το είπα αλλά με την προοπτική να το ξέρουν μόνο οι διευθυντές αλλά καταλαβαίνετε ότι με 30 άτομα προσωπικό το μάθανε κ τα ράφια από το σούπερ μάρκετ!!!

Και μεις μόνο σε γονεις κ κάνα δυο κοντινους φίλους το ειπαμε. Στη δουλειά λογικό να το πεις κ καλά έκανες ειδικά αν μια εγκυμοσυνη χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.τουλαχιστον μιας κ το μάθανε όλοι να σε έχουν στα ώπα ωπα:lol:

• Μου αρέσει 1

Just now, Feniamam είπε:

Και μεις μόνο σε γονεις κ κάνα δυο κοντινους φίλους το ειπαμε. Στη δουλειά λογικό να το πεις κ καλά έκανες ειδικά αν μια εγκυμοσυνη χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.τουλαχιστον μιας κ το μάθανε όλοι να σε έχουν στα ώπα ωπα:lol:

Όταν το έμαθα είχα άδεια.. δεν ξαναγύρισα ποτέ!! Πήρα όλη την υπόλοιπη άδεια του 20 που είχα αρκετή με τις καραντίνες κ αυτά κ μετά είχα πάει στο γιατρό μου είπε για το αιμάτωμα κ αναρρωτική... Ειδικά τώρα με την καραντίνα αυτή που στα σούπερ ξέρεις τι γίνεται μου απαγόρευσε να δουλέψω...

Διαφημίσεις

Γύρισα από τον γιατρό και αντί να ησυχάσω χειρότερα έγινα.μου έκανε κοιλιακό υπέρηχο μόνο.ο σάκος μεγάλωσε όσο έπρεπε αλλά ακόμα τίποτα μέσα.ειμαι 6 ακριβώς.αυτον χαλαρό τον είδα.εμενα με ζωσανε τα φίδια Με τέτοιο ιστορικό που έχω.

Just now, Nicole.natasa είπε:

Γύρισα από τον γιατρό και αντί να ησυχάσω χειρότερα έγινα.μου έκανε κοιλιακό υπέρηχο μόνο.ο σάκος μεγάλωσε όσο έπρεπε αλλά ακόμα τίποτα μέσα.ειμαι 6 ακριβώς.αυτον χαλαρό τον είδα.εμενα με ζωσανε τα φίδια Με τέτοιο ιστορικό που έχω.

Κοιλιακό υπέρηχο στην 6η εβδομάδα δεν συνιστάται από την αυχενική και μετά αλλά και πάλι στην αυχενική κάνουν και κολπικό για καλύτερες μετρήσεις.....ίσως να πήγαινες και κάπου αλλού να σε δουν?

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧ είπε:

Κοιλιακό υπέρηχο στην 6η εβδομάδα δεν συνιστάται από την αυχενική και μετά αλλά και πάλι στην αυχενική κάνουν και κολπικό για καλύτερες μετρήσεις.....ίσως να πήγαινες και κάπου αλλού να σε δουν?

Κορίτσι εσύ πως πας;; Ακούσαμε καρδιά όλα κομπλέ;;;

Just now, Wannabemama είπε:

Κορίτσι εσύ πως πας;; Ακούσαμε καρδιά όλα κομπλέ;;;

Ναι εννοείται σε κάτι λιγότερο από μήνα έκλεισα και την αυχενική μου δόξα τω Θεό όλα καλά!!!! Εσύ πως είσαι????

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧ είπε:

Ναι εννοείται σε κάτι λιγότερο από μήνα έκλεισα και την αυχενική μου δόξα τω Θεό όλα καλά!!!! Εσύ πως είσαι????

Τέλεια, πολύ χαίρομαι!! Κ εγώ άκουσα καρδιά αλλά εγώ έχω ένα αιμάτωμα που αγκαλιάζει κατά 3/4 το έμβρυο ευτυχώς όχι στο σημείο που έχει κολλήσει στην μήτρα.. κ αναγκαστικά ξάπλα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...