Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Dermestril αυτοκόλλητα οιστραδιολης

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!! Πραγματικα σας ευχαριστω ολες για την απιστευτη βοηθεια που μου δωσατε. Βρηκα ευτυχως τα dermestil που χρειαζομαι (τα δυο κουτια απο ενα φαρμακειο στην αθηνα και αλλο ενα κουτι απο ενα φαρμακειο στην θεσσαλονικη και θα μου τα στειλουνε κυπρο)
Πληροφοριακα για οσες χρειαζονται dermestil υπαρχει διαθεσιμο ενα κουτι των 50 στο φαρμακειο μαραγκος στην Αθηνα (2106774996) και αλλο ενα των 50 στο φαρμακειο στο Golden Hall στην αθηνα (2106843927). Υπηρχε λιγο θεμα στο να μου τα στειλουνε κυπρο γιαυτο παραγγειλα απο τα αλλα δυο φαρμακεια που ειχαν ξαναστειλει στην κυπρο φαρμακα.

Χωρις την βοηθεια σας δεν θα ειχα βρει και γιαυτο σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ITDL είπε:

Καλησπερα κοριτσια!!! Πραγματικα σας ευχαριστω ολες για την απιστευτη βοηθεια που μου δωσατε. Βρηκα ευτυχως τα dermestil που χρειαζομαι (τα δυο κουτια απο ενα φαρμακειο στην αθηνα και αλλο ενα κουτι απο ενα φαρμακειο στην θεσσαλονικη και θα μου τα στειλουνε κυπρο)
Πληροφοριακα για οσες χρειαζονται dermestil υπαρχει διαθεσιμο ενα κουτι των 50 στο φαρμακειο μαραγκος στην Αθηνα (2106774996) και αλλο ενα των 50 στο φαρμακειο στο Golden Hall στην αθηνα (2106843927). Υπηρχε λιγο θεμα στο να μου τα στειλουνε κυπρο γιαυτο παραγγειλα απο τα αλλα δυο φαρμακεια που ειχαν ξαναστειλει στην κυπρο φαρμακα.

Χωρις την βοηθεια σας δεν θα ειχα βρει και γιαυτο σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!

Να είναι τα τυχερά σου κοπέλα μου!!!

• Μου αρέσει 1

18 hours ago, ITDL said:

Σ´ ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες. Μόλις παρήγγειλα το ένα κουτί από το Μαραγκό. Σου εύχομαι να έχεις υπέροχες γιορτές και το 2021 να φέρει σε όλες μας φουσκωμένες κοιλίτσες και υγιή μωράκια !

18 hours ago, ITDL said:

Σ´ ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες. Μόλις παρήγγειλα το ένα κουτί από το Μαραγκό. Σου εύχομαι να έχεις υπέροχες γιορτές και το 2021 να φέρει σε όλες μας φουσκωμένες κοιλίτσες και υγιή μωράκια !

Διαφημίσεις

• 3 χρόνια μετά...
On 27/12/2020 at 11:16 ΜΜ, ITDL είπε:

Καλησπερα κοριτσια και χρονια πολλα απο Κυπρο. Μετα απο πολλη αναζητηση κατεληξα να σας γραφω γιατι πραγματικα χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Εχω κανει μεχρι τωρα 11 προσπαθειες εξωσωματικης τα τελευταια 5 χρονια. Την τελευταια φορα ηταν η μονη φορα που εμεινα εγκυος (ολες οι υπολοιπες χοριακες ηταν μηδεν) αλλα μετα απο λιγο καιρο το εχασα δυστυχως λογω κακης ποιοτητας του εμβρυου. Ο γιατρος μου ειναι σιγουρος οτι οι Dermestril ειναι ο λογος που για πρωτη φορα εμεινα εγκυος. Εχω αλλη μια τελευταια προσπαθεια κ ο γιατρος μου ειπε παση θυσια να βρω τις dermestril. Στην κυπρο δεν κυκλοφορουν. Την προηγουμενη φορα τα βρηκα απο ενα φαρμακειο στην θεσσαλονικη και μου τα στελανε Κυπρο αλλα πλεον μου ειπαν δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα στα φαρμακεια που συνεργαζονται. Εχετε καμια ιδεα που μπορω να βρω?? Τα πληρωνω οσα κ αν ειναι φτανει να βρω γιατι ειναι πραγματικα η τελευταια μου ελπιδα. Σας ευχαριστω!!

Καλησπερα! Επαιρνες μονο Dermestril χωρις Cyclacur; Μπορεις σε παρακαλω να με ενημερωσεις και να μου πεις τι ειδους προγεστερονη επαιρνες κι αν προχωρησε ομαλα η εγκυμοσυνη;

• 1 month later...

Kαλησπέρα σε όλες. Τι όμορφο που υπάρχουν ακόμα fora για να επικοινωνούμε! Καλώς σας βρήκα!
Έκανα εγγραφή, καθώς ήρθε η σειρά μου να ψάχνω και εγώ απεγνωσμένα τα Dermestril!
Πού μπορώ να τα βρω στην Αθήνα; Ή ακόμα και εκτός Αθήνας.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...