Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

Βασιλικός πολτος και ανδρικη γονιμότητα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, kroxa είπε:

Κορίτσια Καλησπέρα! Είδατε καμία βελτίωση στο σπέρμα του άντρα σας με βασιλικό πολτό? 

Καλησπέρα! Για τον βασιλικό πολτό δε μπορώ να σου απαντήσω συγκεκριμένα για το αν δίνει βελτίωση στο σπέρμα, πάντως σίγουρα θεωρείται υπερτροφή που δίνει πολλή ενέργεια και νομίζω οτι έχει θετική επίδραση και στη λίμπιντο. Απλά θέλει μεγάλη προσοχή να μην υπερβαίνει κανείς τη μέγιστη ημερήσια δόση! Επίσης θα πρέπει να βρείτε βασιλικό πολτό που να είστε σίγουροι οτι είναι ανόθευτος.
Τώρα για βελτίωση σπέρματος , ο άντρας μου έπαιρνε για τρεις μήνες τις προφερτιλ που του είχε προτείνει ο ουρολόγος του. Υπήρξε βελτίωση απλά ταυτόχρονα είχε ελαττώσει το κάπνισμα στο minimum, όπως και το αλκοόλ που πιστεύω οτι συνέβαλλαν πάρα πολύ!

Just now, shauni6 είπε:

Καλησπέρα! Για τον βασιλικό πολτό δε μπορώ να σου απαντήσω συγκεκριμένα για το αν δίνει βελτίωση στο σπέρμα, πάντως σίγουρα θεωρείται υπερτροφή που δίνει πολλή ενέργεια και νομίζω οτι έχει θετική επίδραση και στη λίμπιντο. Απλά θέλει μεγάλη προσοχή να μην υπερβαίνει κανείς τη μέγιστη ημερήσια δόση! Επίσης θα πρέπει να βρείτε βασιλικό πολτό που να είστε σίγουροι οτι είναι ανόθευτος.
Τώρα για βελτίωση σπέρματος , ο άντρας μου έπαιρνε για τρεις μήνες τις προφερτιλ που του είχε προτείνει ο ουρολόγος του. Υπήρξε βελτίωση απλά ταυτόχρονα είχε ελαττώσει το κάπνισμα στο minimum, όπως και το αλκοόλ που πιστεύω οτι συνέβαλλαν πάρα πολύ!

Ευχαριστώ πολύ 

• Μου αρέσει 1

Just now, annamariag77 είπε:

Καλημερα και εμεις ειδαμε βελτιωση επιπλεον θα σου πω να παρει φυλλικο οξυ , βιταμινη c και μακα σε σκονη διαλυεται σε ενα ποτηρι νερο

Καλημέρα  κορίτσι μου! Αυτά τα πήρατε μόνοι σας  ή σας έγραψε κάποιος γιατρός? Γιατί χλωμό το βλέπω τον άντρα μου να πάρει χωρίς οδηγίες γιατρού :(

Διαφημίσεις

On 25/10/2020 at 1:49 ΜΜ, kroxa είπε:

Καλημέρα  κορίτσι μου! Αυτά τα πήρατε μόνοι σας  ή σας έγραψε κάποιος γιατρός? Γιατί χλωμό το βλέπω τον άντρα μου να πάρει χωρίς οδηγίες γιατρού :(

Καλησπερα μονοι μας τα πηραμε ναι ειναι ολα ακινδυνα και δεν χρειαζονται συνταγη γιατρου βιταμινες ειναι 

3 ώρες πρίν, annamariag77 είπε:

Καλησπερα μονοι μας τα πηραμε ναι ειναι ολα ακινδυνα και δεν χρειαζονται συνταγη γιατρου βιταμινες ειναι 

Για πόσο καιρό τα έπαιρνε ο σύζυγος σου? 

On 24/10/2020 at 8:18 ΜΜ, kroxa είπε:

Κορίτσια Καλησπέρα! Είδατε καμία βελτίωση στο σπέρμα του άντρα σας με βασιλικό πολτό? 

Ναι, ο βασιλικός πολτός βοηθάει. Περιέχει CoQ10 που πολλές φορές το δίνουν οι ουρολόγοι σαν αντιοξειδωτικό. 

Διαφημίσεις

• 3 χρόνια μετά...

Κορίτσια ποια είναι η συνισταμένη δόση για τον βασιλικό πολτό; Τον προμηθεύτηκαμε σήμερα και μας είπαν να πέρνει δυο σταγόνες την ημέρα αλλά όταν το ανοίξαμε ήταν στέρεο όχι υγρό άρα ποσό πρέπει να πέρνει ;;  
και επίσης είδατε κάποια βελτίωση; 

38 minutes ago, Bluee19 said:

Κορίτσια ποια είναι η συνισταμένη δόση για τον βασιλικό πολτό; Τον προμηθεύτηκαμε σήμερα και μας είπαν να πέρνει δυο σταγόνες την ημέρα αλλά όταν το ανοίξαμε ήταν στέρεο όχι υγρό άρα ποσό πρέπει να πέρνει ;;  
και επίσης είδατε κάποια βελτίωση; 

Μπαίνω σφήνα δεν γνωρίζω το θέμα αλλά ξέρεις τι ήθελα να σου πω ; Ότι θαυμάζω ποσό πολύ προσπαθείς , ψαχνεις, ρωτάς ειλικρινά σου εύχομαι σύντομα να τα καταφέρεις … 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Lila ki είπε:

Μπαίνω σφήνα δεν γνωρίζω το θέμα αλλά ξέρεις τι ήθελα να σου πω ; Ότι θαυμάζω ποσό πολύ προσπαθείς , ψαχνεις, ρωτάς ειλικρινά σου εύχομαι σύντομα να τα καταφέρεις … 

Μακαρι κορίτσι μου να μας αξίωση ο θεός και να αποκτήσουμε και εμείς και εσείς το πολυπόθητο μωράκι μας!!! Έως τότε όμως πρέπει να ψάξουμε ουι υπαρχει μπας και καλυτερέψουν οι συνθήκες!!!!

37 minutes ago, Bluee19 said:

Μακαρι κορίτσι μου να μας αξίωση ο θεός και να αποκτήσουμε και εμείς και εσείς το πολυπόθητο μωράκι μας!!! Έως τότε όμως πρέπει να ψάξουμε ουι υπαρχει μπας και καλυτερέψουν οι συνθήκες!!!!

Μακάρι !!!! Πάντα θα ελπίζουμε σε ένα θετικό τεστ και μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσύνη !!!! Να μας εξισώσει ο θεός !! 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...