Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

Η εικόνα της ημέρας

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 304
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20090805-_MG_9289.jpgMay_9_in_Moscow_by_inObrAS.jpgIMG_5746.jpgpd1937225.jpgIMGP6543.JPGDSC_2252.jpgsextabt2dgirl2dat2dwindo.gif?w=281

Ο πλέον συνήθης ελληνικός χαιρετισμός που απευθύνεται κυρίως σε πρωινές συναντήσεις.

Η λέξη Καλημέρα αποτελεί σύμπτυξη των λέξεων καλή + ημέρα.

Στις ελληνικές εκφράσεις η καλημέρα αποδίδεται και ως ουσιαστικό, π.χ. "του έκοψε την καλημέρα" που λέγεται σε περιπτώσεις δημιουργίας ψυχρότητας μέχρι έχθρας.

Γραμματικά απαντάται ως ρήμα: καλημερίζω και ως ουσιαστικό: καλημέρισμα ή καλημερούδια.

Λαογραφία: Στα μέσα του 20ου αιώνα ονομάζονταν επίσης "καλημέρα" όλοι εκείνοι οι καθρέφτες που έφεραν τη λέξη ζωγραφισμένη επ΄ αυτών πλαισιωμένη με άνθη ή αγγελάκια …

ΕΓΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣʼΟΛΟΥΣ !!!!

IMG_6116.JPGDSC_8505%20%2B%20copy.jpgP9184158.JPGIMG_7714-01_pienikehys.jpgDSC00667.JPGDSC_6501.jpgTammy50sasianbright.jpgn1207621230_30009173_1807.jpg2009....%20%281%29.jpgDSCF1905m.jpeg_MG_7758-Edit%20copy.jpgIMG_2097.JPGNew%20Mexico%20Road%20Trip%20LR2%20Oct%202008-35.jpgJacaranda%20Trees%20in%20Pretoria%2C%20South%20Africa_9.jpgDSC07839.JPGDSC_5992.JPGDSC_4067.JPG00_00029%20%282%29.JPG20091109-IMG_0778.jpgc84_7083.jpgIMG_5063.jpgsishel06.jpg

Διαφημίσεις

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε σε ένα ακόμη πυρηνικό εργοστάσιο της Ιαπωνίας, το δεύτερο, μετά τον ισχυρό σεισμο που έπληξε τη χώρα την Παρασκευή, καθώς καταγράφηκαν αυξημένα επίπεδα ραδιενέργειας, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Υπηρεσία Α

Sendai%20Terashima%202003.jpg

Fukushima%20II%20power%20plant%20after.jpg

Fukushima%20II%20power%20plant%202004.jpg

τομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ).

Sendai%20Terashima%20after.jpg

Νομίζω ότι αν ζούσα εγώ στην Ιαπωνία και η τύχη με βοηθούσε να επιζήσω ενός τέτοιου σεισμού και τσουνάμι, θα πέθαινα αμέσως μετά από καρδιακή προσβολή, αντικρύζοντας τέτοια θεάματα.

1japanquake543355.jpg%3C/noscript%3E"][/url]1japanquake543355.jpg

tokio2-thumb-medium.jpg

Η Φουκουσίμα Ι του πυρηνικού σταθμού (福岛 第一 原子 力 発 电 所, Fukushima hatsudensho genshiryoku Dai-ichi, Fukushima εγώ NPP, 1F), που συχνά αναφέρεται ως Φουκουσίμα Dai-ichi, είναι ένα πυρηνικό εργοστάσιο που βρίσκεται στην πόλη της Okuma στην Futaba περιοχή του Νομού Fukushima. Με έξι ξεχωριστές μονάδες που βρίσκονται στο χώρο του ξενοδοχείου, με συνδυασμένη ισχύ των 4,7 GW, Fukushima I είναι ένα από τα 25 μεγαλύτερων πυρηνικών σταθμών στον κόσμο. Φουκουσίμα I είναι το πρώτο πυρηνικό εργοστάσιο που θα κατασκευαστεί και λειτουργούν εξ ολοκλήρου από την Tokyo Electric Power Company (TEPCO).

Σύμφωνα με την ιαπωνική Πυρηνικής Ασφάλειας Οργανισμού, μια πιθανολογική εκτίμηση της ασφάλειας (PSA) πραγματοποιήθηκε σε όλες τις πυρηνικές εγκαταστάσεις ισχύος έως το 2002, με αποτελέσματα που δείχνουν την πιθανότητα ενός πυρήνα ατυχήματος ζημία 1 / 100, 000 ή λιγότερο ετησίως ανά αντιδραστήρα. Η πιθανότητα ενός ατυχήματος που οδηγούν σε συγκράτηση των ζημιών είναι 1 / 1, 000.000 ή λιγότερο ετησίως ανά αντιδραστήρα. Λόγω των πολλών μέτρων ασφαλείας στη θέση του, "η εμφάνιση του [a] σοβαρού ατυχήματος είναι σχεδόν απίθανο από άποψη μηχανικής».

Τον Μάρτιο του 2011, ακριβώς μετά από το σεισμό και το τσουνάμι Σεντάι, η ιαπωνική κυβέρνηση κήρυξε έναν "ατομικής ισχύος έκτακτης ανάγκης» και απομακρύνθηκαν χιλιάδες κάτοικοι που ζουν κοντά σε Φουκουσίμα Ι.

Φουκουσίμα II πυρηνικού σταθμού, 11,5 χιλιόμετρα (7,1 μίλια) στο νότο, επίσης διευθύνεται από TEPCO.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...